hits

Bloggerne TV2: Helt naken!

11.10.2017 - 06:34 11 kommentarer

I kveld blir det vondt å se på Bloggerne på TV2 :(

Denne og morgendagens episode gruer jeg meg skikkelig til. I kveld er jeg helt naken på tv. Naken i den forstand at jeg viser mitt sanne jeg. Det aller, aller mest private og det som jeg føler det er vanskelig å snakke om. 

Jeg kommer inn på det å være alene, og ikke ha noe valg. 

Det er så mange der ute som tror de vet hvordan jeg har det, tror de vet hvordan jeg har hatt det og vet hvor jeg kommer fra. Mange tror at på grunn av at de kjenner meg litt og vet litt av historien så kan de uttale seg. 

Det er ingen som vet alt. 

Ingen.

Ikke engang mamma og pappa. 

Jeg fortalte aldri noen hele historien. Jeg turte ikke. Var redd for hva som kunne skje eller hva de skulle si. 

Så jeg delte historien opp i biter og fortalte litt til de nærmeste.

Hver enkelt fikk akkurat nok til å kunne fordøye det. 

Den som tok alt var jeg. Jeg hadde ikke noe valg. 

Jeg løy for mine nærmeste, for å skåne dem. 

I kveld på Bloggerne så ser du meg på slutten av episoden sitte i sengen og fortelle om det å gi opp. Hver gang jeg tenker at jeg har lyst til å gi meg så tenker jeg tilbake til den verste tiden. Tenker på det ingen fikk vite. 

Så konkluderer jeg med at jeg ikke har noe valg. 

Eneste muligheten er å fortsette. Det treffer meg nokså hardt og du som seer ser jo ikke hvor tankene mine er. Men på slike øyeblikk som på tv i kveld så er jeg helt avkledd. Mitt innerste. 

Det er rart å vite at flere hundre tusen vil se det klippet. 

Det er faktisk skummelt og vondt. 

Og når jeg gråter så mye som jeg gjør på tv i kveld så får jeg vondt i bakhodet på høyre side. Den skaden sitter der for alltid.

Akkurat sammen med minnet om å måtte gjemme seg for noen man er redd for.

Jeg hadde ikke noe valg og har til tider heller ikke det. Men jeg håper du har det. 

Jeg unner alle å ha et valg ❤

Gode klemmer ❤

For å forstå mer så les gjerne: 4 knuste egg 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

11 kommentarer

Veronica

11.10.2017 kl.07:45

Naw❤️Vettu, jeg skulle ønske vi og våre barn kunne blitt kjent. Og bodd nærmere. Så kunne vi vært hverandres familie. Dere kunne kommet på middag midt i uka mellom alle treningene og alt annet vi må styre med. Nettopp blitt samboer etter 8 år alene.... Tenker kjempe ofte: Tenkt! Alt dette gjorde jeg selv før, kun jeg selv. Itillegg ble jeg alvorlig syk. Undres over hvordan det gikk. MEN: Vi har alltid vært trygge, ikke måtte gjemt oss og vært vett skremt. Jeg måtte det som barn, det sitter i meg enda. Plutselig kommer minnene og tankene på når vi måtte rømme. Det gjør at jeg er sjeleglad jeg ikke har måttet opplevd det med ungene. Du får all verdens styrke klæmma sendt igjennom bloggen til tøffe vakre deg.

Anne Brith

12.10.2017 kl.12:07

Veronica: åååå så koselig da. Hadde jeg blitt så glad tenker jeg. Gode klemmer herfra :)

Lydia

11.10.2017 kl.08:06

Anne Brith da.. 😢❤️ Jeg har ikke stått opp en gang enda, og helt ærlig rant det noen tårer ned på puta mi. Her er du og jeg like, Gud så mye jeg ikke har fortalt til noen... der har kommet en person inn i livet mitt, for bare noen måneder siden. Og hu er kanskje den som vet mest, men veit neimen ikke om hu veit alt hu heller. For noe "glemmer" man opp gjennom åra.. Jeg får ikke sett bloggerne i kveld, men skal se på reprisen i morgen. Jeg kommer helt sikkert til å grine med deg.... men du er sabla tøff som viser det på tv! Gode klemmer ❤️

Iris Anti

11.10.2017 kl.09:43

Verdens fineste Anne Brith <3 Det er vondt og se at du har det så tøft, men samtidig så vitner dette om at du er et MENNESKE. Det du føler på er naturlig, du gjør så godt du kan og VEL så det. Du fortjener en reell klapp på skuldra, for du er beintøff. Det er mye å sjonglere på en gang, man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne det, du er så dyktig. Ikke gi deg, jeg heier på deg! <3 Stor varm klem!

Jenny

11.10.2017 kl.10:00

Kjære Anne Brith. Jeg har sett deg masse på bloggerne og jeg vil si at du er en fantastisk mamma som stiller opp for barna dine! Du virker så omtenksom og snill! Du er kjempe flink!! Stå på.

Stor klem

Dorthe

11.10.2017 kl.10:57

Hei

For ei dame! Du har så mange bra verdier! Godt at slike damer finnes. Du har noen flotte barn! Hilsen en bestemor

Christina

11.10.2017 kl.11:36

Ingen vet alt om meg heller... både fordi det er flaut og fordi jeg ikke vil "mine" skal ha vondt på mine vegne. Jeg har det bedre nå. Men av og til kjenner jeg på at det er urettferdig om jeg f.eks skulle dø, og bare hans "sannhet" være igjen etter meg. Tenker noen ganger bare på å skrive ned alt, la det ligge et sted. Bare vite at min historie finnes.

Martine

11.10.2017 kl.20:12

Mammaen min er min helt. Hun har i praksis oppdratt meg og lillebror helt alene, siden pappa ikke støttet opp. Men mamma stod i det. Hun har vært på møter med skoler, BUP og diverse. Og hun har støttet oss når vi har hatt problemer, store som små. Du minner meg veldig om henne. Jeg er nå 25 år og kan ikke få takket mamma nok. Hun er virkelig en helt og grunnen til at jeg er her jeg er i dag. Jeg tror virkelig at du er en helt for dine barn. Jeg tror virkelig at dine barn kommer til å bli superstjerner i sine egne liv på grunn av hva du gjør for dem. Barna dine er heldige som har deg som mor, du kicker ass!

Drea

12.10.2017 kl.08:11

Ikke sett den episoden enda, men jeg vil bare si takk for at du er et frisk pust i Bloggerne!

Nordlandsdame

12.10.2017 kl.23:59

Hei:) så utrolig vondt å se og så ekte på samme tid. Tårene mine rant da jeg så episoden. Og når jeg leser dette innlegget og det du har linket til gjør det ekstra vondt. Jeg har selv opplevd slikt på en tidsperiode (godt over 12 år) og er ca 10 år yngre enn deg. Jeg tør ikke fortelle de nærmeste noe som helst. Jeg vil bare si at jeg skjønner følelsene dine og hvordan det er å føle på den slags. Om du skulle være int i å høre mer om min historie så Mail meg gjerne. Det virker bare som vi hsr opplevd noe som er ganske likt. Stor klem 😊

Camilla

13.10.2017 kl.16:33

Vil takke deg for å ta opp tema mobbing, selv om at det er ett barn som blir mobbet er det fint å se at dette også går inn på foreldre. Jeg begynte å grine som bare juling ! Kjempe kjekt å se seg på Bloggerne :D

Skriv en ny kommentar