hits

Espen vant!

12.10.2017 - 08:14 5 kommentarer

Dette hadde vi ikke forventet!

Men morsomt var det uansett. 

Både Sven, Annika og Espen går på Tigers nå og alle 3 øver på stille salto. 

De er akkurat på samme nivå: Alle klarer det nesten.

For dere som ikke er veldig "inne" på turn og cheer så er det slik at de aller fleste begynner å turne på trampoline. Når de har klart noe der så tar de det videre på airtrack. Gjerne en som ikke er så veldig hard. Jo hardere airtrack jo vanskeligere blir det, fordi spretten blir mindre. Når du mestrer det du øver på på en hard airtrack går du over til spring floor. Det er her Annika, Espen og Sven nå øver på den stille, baklengs saltoen. 

På tirsdager er det turnkurs for Annika og Sven og Espen er som regel med i hallen. Vi kombinerer ofte de to timene med 2 privattimer. En for Annika og en for Espen. Annika trener da en time turn og har en privattime. Sven trener en time turn og gjør lekser og Espen trener med privattrener en time og har egentrening siste timen. 

Sist tirsdag var han altså den aller første som klarte stille salto på spring floor. Med jubel fra sidelinjen og meg da selvfølgelig. 

Heldigvis er det nokså vanlig at det klappes og jubles i den hallen når noen klarer noe for første gang, så ingen ser lenger rart opp om jeg står og heier og hopper 20 meter unna haha. 

Det var en stolt Espen som vant denne "uhøytidelige konkurransen" på hjemmebane. 

Jeg skal ikke uttale meg om hva de andre mente, sa og gjorde denne kvelden men det er et meget tydelig konkurranseinnstinkt hos alle 3 her hjemme. Haha. 

Det var veldig stille i bilen hjemover kan jeg vel røpe, med unntak fra Espen som satt og sang: I feel good...nananananana ❤

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

5 kommentarer

Guro

12.10.2017 kl.08:28

Haha! Så morsomt :) Noen herlige unger du har :)

Monica Gullesen Hansen

12.10.2017 kl.08:58

Haha, ser han for meg.

Sånn er det her også, blandt de to yngste.

Så flinke de er! Veldig tidsbesparende å ha

Dem alle på trening på samme tid og sted!

Strålandes dag til deg

hege

12.10.2017 kl.11:44

Så dyktig alle dine er på matta. Håper jeg får mulighet til og se de under NO

Ha en fin dag:)

mygaylife

12.10.2017 kl.20:25

Herlig, du har all grunn til å være stolt av de barna! de er jo bare herlige!

Tonje

12.10.2017 kl.22:43

Hei! Jeg har aldri helt satt meg inn i din blogg og din historie, men selvfølgelig fått med meg hvem du er og hva du driver med via bloggerne.

Uansett, jeg etter å ha sett de siste episodee fra bloggerne - Fra en mamma til en annen; For et vanvittig forbilde du er som mamma! Måten du støtter, pusher, tenker og fremstår ovenfor barna dine er utrolig inspirerende! Takk!

Skriv en ny kommentar