Julen er på vei ❤

14.11.2017 - 09:26 Én kommentar

Reklame / Insert og julekort er sponset

Jeg kjøpte meg for noen år siden en rosa planner. Den har vært i veska, på nattbordet og under armen min store deler av de to siste årene. 

Jeg er så glad i planneren min ❤ 

Nå er det på tide å planlegge julen og jeg har i dag tidlig satt meg foran bordet og lagt frem alt:

Jeg må bare ha ting ned på papir. Jeg klarer ikke forholde meg til ting om det ikke er på papir haha. Mulig litt gammeldags men å ha alt på mobilen fungerer ikke for meg. 

Jeg vil se det. Visualisere ting. 

Om du ønsker å kjøpe Julekit til planner så bruk koden ANNEBRITH20 så får du 20% rabatt ❤ Det gjelder hele nettbutikken!

Pakker skal sendes nordover. Det skal bakes. Adventskalendere skal lages. Det er en travel tid.

Midt oppi dette er det bursdag til Annika og jeg har enda ikke funnet ut hvor vi skal feire den. Hun hadde veldig lyst til å ha det i et badebasseng som et slags beachparty, men det er mulig vi må slå fra oss den ideen :P 

Jul blir det jo uansett. 

Men jeg merker jo at jeg begynner å få mer og mer struktur i hverdagen. Jeg har mer kontroll over det som skjer og jeg er mye mer forberedt til ting enn jeg var for noen måneder siden. 

Jeg har også blitt flinkere til å prioritere min egen tid. 

Gutta får i år hver sin kalender hengende på rommet. De deler rom og jeg har planlagt å henge opp en sort julestjerne i vinduet. Pynte med guirlande rundt og så feste alle de sorte pakkene rundt vinduet i dekorasjonen. Vet ikke om dere skjønner men akkurat den skal bli ferdig i løpet av helgen. 

Har også kjøpt inn julesokker til gutta og dekorasjoner til meg og Annika. Forhåpentligvis skal vi ta julebildene til helgen ❤

Da er vi alle samlet!

I dag er det en sånn dag som jeg bare kan kose meg, jobbe med ting jeg vet jeg må få unna. Rydde i kjelleren og fikse det jeg ikke fikk tid til i forrige uke!

Det er også en del spennende ting på gang denne uken! Men det skal jeg fortelle dere mer om litt senere :) 

Det foregår også akkurat nå en konkurransen på facebook. Du kan vinne et gavekort på 5000.- fra Tiny Trolls of Norway, sammen med en venn. Sjekk min facebook her. 

Den gaven er selvsagt sponset av Tiny Trolls of Norway! 

Én kommentar

Kristine Larsen

14.11.2017 kl.15:04

Dette er en så herlig tid på året, håper dere blir å kose dere masse med julefoto og alt :D

Skriv en ny kommentar

hits