Cuteness overload ❤

14.11.2017 - 10:13 2 kommentarer

Er det mulig å være så søt? 

I går kom Lani ❤

Vi sto og trippet og ventet ute på trappen. 

Det var stor stas og hun fikk bruke kvelden på å snuse litt rundt på alle rom og finne seg litt til rette. 

Annika gikk en lang tur med henne og hun stoppet opp og tisset sikkert 20 ganger. Fniiis. Alt dreier seg om Lani her hjemme nå. Hvem skal få gå tur med henne neste gang? Når skal vi gi henne middag? 

Hun har et rosa teppe med seg og det bruker hun å få ligge på litt overalt og vi fikk lov til å ha henne i sofaen. Så i går kveld da familien samlet seg for å se Farmen så hoppet Lani opp mellom Annika og Espen ❤

 

Hun følger med oss uansett hvor vi går. Blir det tomt på stua av folk så er hun rask til å følge etter. Enten det er på soverommene eller på badet. Utrolig sosial hund og alltid glad!

Vifter med halen hele tiden og er veldig kosete ❤

Hun har med seg noen klær også, så det blir nok et eget innlegg her på mote :P 

Egen refleksvest også, noe som er veldig viktig!

Annika sto opp klokken 6.00 i dag tidlig for å kunne kose litt ekstra med Lani, før hun dro på skoen. Og allerede klokken 7.00 var de ute på tur!

Kanskje Lani ble litt sliten? 

Hun ligger i alle fall og sover nå!

Det er så stas altså, og selvsagt vet vi her hjemme at en 4 år gammel hund ikke kan sammenlignes med en valp. Jeg er ikke født i går liksom. SÅ jeg skjønner at det blir noe helt annet å få seg en egen hund, men jeg synes dette er en fin test for barna.

Eneste er jo at man fort blir glad i slike vesener og da er jo 7 dager altfor kort tid for å kose på ❤

 

2 kommentarer

Liss Waldenstrøm

14.11.2017 kl.11:31

Så kos. <3 Her er det to stk Golden Retrivere. En rase som egentlig krever litt mye noen ganger, og som har alt for mye pels, som selvfølgelig fører til mye ekstra husarbeid. Men det veies opp av kosen med å ha en hund. <3 Men nå skal ikke vil ha flere.

Det er som du sier, det er stor forskjell på voksen hund og valp. Men en super måte for dere alle å se hva det vil kreve av dere i hverdagen å ha en som er avhengig av dere. Og så tenker jeg at om dere bare er enig i rase, og hvordan dere vil jobbe sammen for å få valpen hverdagslydig, så vil dere klare det helt supert. Dere er mange til å dra lasset.

Kos dere maks de dagene dere har på lån. <3

DottyJune

14.11.2017 kl.12:46

Ser helt herlig ut.. :D

Her har vi en staffordshire bullterrier :) en aldrende herremann men fortsatt like sprek :)

Er helt fantastisk med hund :)

Skriv en ny kommentar

hits