hits

Rett fra hjertet ❤

23.11.2017 - 13:07 2 kommentarer

I dag er jeg bare glad for at jeg faktisk lever!

Bilturen hjem fra Sverige tok nesten 9 timer, og det var superglatt på veien. Biler sto langs veien, mange ulykker og ambulanser kjørte frem og tilbake fra ulykkessteder. 

Takk Gud, for at jeg kom meg hel hjem ❤

Jeg satt i bilen i går og tenkte på hva jeg har opplevd de siste dagene. Og jeg bestemte meg for noe helt sprøtt. 

Det kom egentlig frem i en samtale med Manuela. Vi snakket om blogging og hva som er gøy. Og jeg synes jo det er ekstremt gøy å skrive, men det er jo ikke alle hemmeligheter jeg har delt her. Mange ganger i livet mitt skjer det ting og så velger jeg nokså ofte IKKE å dele det med dere. 

Men det er litt slik at det som kommer fra hjertet, det blir bra. 

Jeg hadde tenkt til å vente med å publisere en del ting på bloggen, rett og slett fordi jeg følte kanskje det til tider ville bli litt for sterk kost for mange. Så sier Manuela: Hvorfor vente? Hvorfor ikke bare si ting rett fra hjertet?

Og det er jo også sant. 

Livet kan jo være over i morgen! Pluss at jeg ikke er 19 år mer. Jeg tåler virkelig å stå i noen stormer. Særlig nå når jeg føler at jeg har fått en del fine mennesker rundt meg ❤

Så fremover tror jeg nok at mange vil kunne sette kaffen i halsen mens dere leser her inne. Så dere er advart. 

Det betyr ikke at jeg skal forandre så mye her inne men jeg skal tåle å ha andre meninger enn deg. Og du skal tåle at jeg sier ifra. Tåler du ikke det så må du kanskje heller finne noen andre å følge.

For det er jo slik at når man irriterer seg veldig mye over et annet menneske, så er det aller beste bare å fjerne det mennesket ut fra livet sitt. Trykke unfollow eller bare ta en pause. Jeg vil jo ikke være grunnen til at du som leser dette får en dårlig dag. 

Jeg har skjønt etter nokså mange år at jeg ikke kan tilfredstille alle sammen. Jeg må gjøre meg selv lykkelig, så får du gjøre en jobb med deg selv. 

En ting jeg kan starte med å si er at alle som er sure og grinete pga av jeg bruker filter på snapchat, dere må nesten gå å ta dere en bolle. Snapchat har ingen aldersgrense ei noen regler for hva man kan gjøre. De har laget masse filter slik at vi som er brukere kan bruke det slik vi ønsker. Vi må slutte å kommentere så mye negativt på andre mennesker. Ei som følger meg skrev: Det er mange som reagerer på det at du bruker filter og du som er over 40 bør ikke bruke det. 

Jeg klarer ikke gjøre alle fornøyde. Uansett hvor hardt jeg prøver!

Men jeg kan prøve å hjelpe deg om du lurer på noe, eller trenger råd på andre områder. Derfor har jeg fremdeles åpen snap ❤

Så var det jo selvsagt mange som reagerte på mitt innlegg: Logget av fant kjærligheten. 

Så jeg spør da: Hva er kjærlighet? Skal man ikke få lov til å bestemme det selv? Må kjærlighet være et forhold som varer 40 år? Eller kan kjærlighet også være 3 fine måneder sammen? Kjærlighet føler du inni deg og det er jammen ingen som skal fortelle meg hva kjærlighet er for meg. 

Husk også på at om jeg ikke satte ting på spissen så ville dette vært en særdeles kjedelig blogg. 

Det innlegget er det mest ærlige jeg har skrevet på lenge, og mer skal det bli. 

Håper du blir med videre ❤

Gode klemmer ❤

Foto: Manuela, Passionforbaking

2 kommentarer

Kine

23.11.2017 kl.13:28

Gud så vakker du var på dette bildet. Har du gjort noe med håret ditt? Det ser så fint ut. Litt lengre og fyldigere?

Regine

23.11.2017 kl.16:17

Herlig! Digger deg, respekter deg og synes det er forfriskende å lese innlegg som jeg både er enig og uenig i. Stå på, gleder meg til fortsettelsen :)

Skriv en ny kommentar