hits

Ny sesong Bloggerne

28.11.2017 - 20:51 6 kommentarer

Altså, dette er definitivt ikke det beste bildet av meg. Men det er faktisk sånn jeg ser ut til tider :P 

Det var så hektisk i dag at jeg såvidt fikk tid til å ta bilder med gjengen fra Bloggerne sesong 8. 

WOW, tenk en ny sesong. Da jeg fikk beskjeden fra Tv2 hoppet jeg i luften. Jeg husker det veldig godt, jeg sto på Kiwi. Det var en kveld i mai. Vi vil så gjerne ha deg med videre og jeg jublet høyt. Det har vært en utrolig reise for meg og barna dette her. Og da siste sesong var på tv i høst, kunne jeg ikke skjønne at Salto og klipperne der klarte å klippe meg til å være så morsom. 

Hva var det som gjorde at jeg fikk en ny sesong?

Det var utbruddet mitt, da jeg sa at det å ha barn kan være et helvete. Uff, ikke akkurat politisk korrekt, men men. Så var et av årets beste øyeblikk også da jeg freste til Christoffer Hivju om at det f... meg måtte være nok med en cupcake til hver. Ergo, ingen som flauer seg så ut på tv som meg så derfor måtte jeg jo få være med videre :P

Jeg elsket den siste sesongen og jeg er så glad for at jeg fikk være med på nytt. 

Sesongen som kommer blir følsom. 

Et av mitt livs fineste øyeblikk deles på skjermen i en av de første episodene. Jeg skal dele det med dere når det kommer på tv. Det var så emosjonelt og så etterlengtet. Jeg var også egentlig gal som delte det. Men det er for sent å si nå. Takk Gud for at det gikk som det gikk. 

Jeg føler jeg gråter litt mer denne sesongen, men det er fordi jeg har hatt en vanvittig tøff høst. Og det jeg ikke har delt her på bloggen kommer på tv. 

Så har jeg hatt med meg kamerateam på date. Jepp, jeg har datet med tv på slep og det var helt hysterisk. Jeg tenker at om dere er single og vil se hvordan dere ikke skal gripe ting an så må dere se på Bloggerne. 

Det er jo også flere nye denne sesongen og det gleder jeg meg virkelig til. 

Av alle de tusenvis av bloggere som finnes i Norge så plukket altså Salto og Tv2 ut meg. Det er så sprøtt, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får sjansen til å vise det ekte livet til en alenemor, på godt og vondt på tv igjen. Og jeg lover dere noen latterlige øyeblikk igjen. En av øyeblikkene er så ille at selve kameramannen Kleppen sto og ristet fordi han lo sånn. Altså... to be continued! 

Bare å glede seg dere. 

Våren 2018 blir magisk!

PS. Skjørtet og genseren er fra H&M 

6 kommentarer

Anne Vinnes

28.11.2017 kl.21:06

Anne Brith, gleder meg til å se deg på skjermen. Du er like herlig og god der som du er her på bloggen. God klem til deg og dine skjønne<3

Maria Sagvik Linde

29.11.2017 kl.07:40

Du er så herlig! Gratulerer med ny sesong <3 Jeg gleder meg til å følge med :D

Anja

29.11.2017 kl.09:50

Hurra for ny sesong med Bloggerne! Jeg lo så masse med deg i forrige sesong, og syns vi fikk et herlig innblikk i livet til deg og de fine barna dine.

Og du, det bildet i det her innlegget syns jeg var kjempefint :)

Elin

29.11.2017 kl.13:51

Altså, jeg synes bildet av deg her er skikkelig fint jeg! Du er pen. Gratulerer for at du er med videre i Bloggerne! Og tusen takk for at du skriver om så mye forskjellig, så mye viktig og bra! Du gir meg inspirasjon og glede!

Guro

30.11.2017 kl.00:47

Så gøy. Du er utrolig rå!

Ida

30.11.2017 kl.05:43

Hva er galt med dette bildet? syns det var et fint bilde av deg jeg! ja, du er penere når du smiler og ser glad ut, men syns dette var flott! til etter tanke: venninnen din sa at du hadde blitt overfladisk, kanskje hun har rett siden du faktisk gidder å kommentere negativt på et helt flott bilde av deg selv...

Skriv en ny kommentar