hits

Christmas Cookies

30.11.2017 - 13:24 5 kommentarer

Jeg testet ut Manuelas Christmas Cookies forrige dagen og de ble fantastisk gode!

Jeg elsker chocolate chip cookies og det finnes hundrevis av varianter. Denne er med demererasukker men du kan helt fint bruke brunt sukker. Mulig at jeg blinkset litt på melet denne gangen for de ble litt flytende, så mitt forslag til deg er at om du liker dem litt "faste" så prøvebaker du 1 cookie først. 

Flyter den for mye ut for deg så har du i 100 g mel til. Da blir den litt "fastere"

Jeg bakte jo disse og veide dem opp til 50 g hver. La 9 på hvert brett. Det var altfor mye. Så 30 g per cookie er perfekt. 

Godt noen kan gjøre feilene ført si :P 

CHRISTMAS COOKIES

  • 225 smør
  • 200 sukker
  • 150 rørsukker
  • 2 egg
  • 1 eggeplomme
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 350 hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 natron
  • 1 ts havsalt
  • 1 pk nonstop
  • havsalt for å strø oppå

Pisk smør, sukker og rørsukker hvitt. Ha i egg og eggeplommer og pisk til jevn masse. 

Ha i det tørre og ha til slutt i nonstop. 

Lag cookies på bakepapir. Jeg lagde 9 a 30 g og strødde på havsalt på toppen. 

Stek kjeksene på 180 grader i 12-13 minutter. 

Avkjøl dem før de serveres. 

Se video fra Manuelas oppskrift HER

Håper dere har hatt en fin november og at dere er klare for en ny måned i morgen ❤

4 kommentarer

Kristine Larsen

30.11.2017 kl.17:10

Wow de så gode ut!

Lotta

01.12.2017 kl.08:33

Det står sukker to ganger? Er det brunt på den hvor det står 200g sukker? 😊

Så kjempe gode ut! 👌🏽😄

Anne Brith

01.12.2017 kl.08:34

Lotta: ja...har jeg ikke skrevet det? Rørsukker?

01.12.2017 kl.14:53

Æhhh, rørsukker er vanlig sukker. Brunt sukker er noe annet.

Anne Brith

02.12.2017 kl.06:25

Anonym: Nei. Rørsukker er ikke vanlig sukker.

Skriv en ny kommentar