hits

Goodbye November ❤

30.11.2017 - 14:28 Ingen kommentarer

Inneholder reklame / Omtale av samarbeidspartnere

Hvor ble november av?

Dette har vært den mest crazy måneden ever på bloggen! Jeg lover dere, jeg har aldri opplevd at det var så travelt og at jeg hadde så mye jobb ❤

For meg og barna er jo det helt ufattelig gøy og vi går inn i desember med noen utrolig flotte minner fra en måned vi gjorde mye gøy sammen. Live ble nesten litt snudd opp ned denne måneden. Mye dere enda ikke vet og vi ikke kan fortelle men jeg gleder meg mer enn noen gang til et nytt år. Og ikke minst til jul. 

I dag har jeg vært litt pjusk. Våknet med feber og klarte faktisk ikke starte dagen skikkelig. Dro på skolen med Espen og avleverte en adventskalender og dro rett hjem til senga. Krøp under dyna og ble værende i noen timer. Jeg er fortsatt ikke helt 100% men det går bedre. 

Vår adventskalender er også ferdig ❤

Bakekurs

Kommende søndag er jeg på Storo Storsenter fra klokken 15-18 ❤ Da kan alle som ønsker komme og pynte pepperkaker sammen med meg. Det er gratis, og jeg er der som sagt fra 15.00. Jeg gleder meg veldig til å treffe alle sammen og sørge for litt ekstra god julestemning ❤ Pepperkaker, nonstop og glasur er fine ingredienser for litt julesteming. 

Så er du i nærheten stikk innom. Jeg tror vi har klare 400 pepperkaker som vi skal kose oss med. 

Storo Storsenter altså :P Kommende søndag ❤

November var som sagt helt vill. Jeg har nok jobbet litt mer enn jeg tenkte jeg skulle, men det har vært veldig ønsket og alt har vært gøy. Jeg har endelig funnet litt balansen i jobb og fritid. Det har mulig blitt litt lite tid på meg selv, men sånn er det bare i en periode. Nå er det hus og ny bolig som er fokus og forhåpentligvis finner vi oss noe på nyåret. 

Sven, Annika og Espen gjør det bra både på skolen og i aktivitetene sine og vi har lagt bak oss det verste stresset fra høsten. 

Det snør ute nå. Akkurat slik det bør gjøre rundt denne tiden. Skikkelig julesteming. 

I jula skal jeg jo nordover til mamma og pappa. Men jeg blir ikek der så mange dager for jeg har nemlig tenkt å stikke av en tur alene også om det klaffer med fly. Jeg kjenner at det skal bli så godt å få en uke helt alene. Skal koble helt av. Hos mamma blir det nok sikkert dager bare med god mat og kos, så tipper det blir noen kilo ekstra på meg i julen. DET er etterlengtet faktisk ❤

Vi reiser nordover den 20. og skal kose oss noen dager før jul hos "ho mor". Blir godt å klemme på familien igjen ❤

Takk for en utrolig flott og hektisk måned alle sammen. Nå er det bare noen få uker til juuuuul!

Love U ❤

Klemmer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar