hits

Hello December ❤

01.12.2017 - 09:19 2 kommentarer

1. desember ❤

Litt rart å tenke på at dette året har gått så fort! Snart er det jul og nytt år. 

Jeg blir alltid litt satt ut når jeg tenker tilbake på ting, og hvordan det har gått. Livet for meg og barna har stabilisert seg. Det har vært hard jobbing for å komme dit jeg er i dag. Noen dager skjønner jeg rett og slett ikke at jeg klarer å holde meg på i svingene, men med hjelp fra barna så går alt rundt. 

Jeg er jo en person som liker å utfordre meg selv og jeg har alltid blitt trigget av tall. Enten det er statistikker, algoritmer, reach eller lønn. Jeg elsker å sette meg selv nye mål og har satt meg hårete mål for 2018. Om jeg skal kunne bygge drømmehuset uten å må involvere en mann, så betyr det at jeg må tjene 2 millioner neste år. 

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den utfordringen sammen med mine samarbeidspartnere. 

Du trodde kanskje at jeg kun tjente penger på bloggingen? Da kan jeg fortelle deg at i 2017 har det blitt utvidet til å gjelde også foredrag, bakekurs, eventer hos bedrifter og overtagelse av sosiale medier. Det kan være små til mellomstore bedrifter som ikke er så gode på sosiale medier, så har de da leid inn meg til å håndtere deres instragram og facebook. Jeg er da den ansvarlige for alt og sørger for at bedriftene vokser jevnt og trutt i sosiale medier. Usynlig for dere men inntekter for meg. 

I 2018 håper jeg også å sette mitt navn Anne Brith på en del produkter. Jeg gleder meg veldig til dette ❤

Jeg har funnet ut at jeg ikke kan ta høyde for at jeg må ha en mann som bidrar på husfronten. Det beste er å jobbe så hardt at jeg faktisk kan realisere drømmen helt selv. Jeg og barna! Det blir fantastisk. 

Denne uken snakket jeg med en av mine gode venninner på telefon. Hun sa: Jeg husker du sa for 4 år siden at du skulle bli en av Norges største bloggere, og at du bestemte deg for hvor mye du skulle tjene etter 5 år. Det er helt vilt å tenke på at du faktisk har nådd alle mål du har satt deg. 

Og det har jeg.

I alle jobber jeg har hatt så har jeg nådd målene jeg har satt meg.

Og jeg kommer til å bygge det huset. Jeg har satt sinnet mitt på det huset fra Boligpartner at jeg tror jeg går for det. Det er drømmehuset. 

Og ikke vær redd for at jeg nå er ute etter spons på et hus, for det er jeg ikke. Jeg har fått tilbud på akkurat det. Flere husleverandører har vært på meg og lurt på om jeg ville være med på et samarbeid. Men hva vil det gjøre med bloggen min? Da blir 100% av innleggene "reklame" i over 1 år da. Eller mulig 2 år. 

DET skal en veldig god deal fra en leverandør til for å si ja på noe sånt. Da er det bedre å gjøre som Treningsfrue har gjort: Kjøpe det sjæl!

Altså jobbe for det!

Så slipper jeg at hvert eneste innlegg må merkes.

2018 blir nok et spennende år for hele familien. Vi vurderer å la Espen starte en blogg. Han er helt rå på bilder og på å skrive. Så i går snaket vi litt om at hele familien faktisk skal ha sin blogg. Blir til slutt som Kardashians dette her. Haha. Sven likte ideen han og og som snart 15 åring så har han en del gode og sterke meninger. Og han er mer klar enn noen sinne til å ta steget ut i offentligheten. 

Har jeg nådd målene jeg satte meg for 2017? Ja!

Det føles deilig. Men det har kostet. Jeg har måtte jobbe mye mer enn det jeg trodde og jeg har måtte sagt nei til mange middager, fester og andre sosiale sammenkomster. Har det vært verdt det? Jeg føler det. Jeg er ikke glad i å drikke alkohol og fester derfor ikke mye. Det er deilig å våkne på en søndag morgen og være uthvilt. I 2017 har jeg også blitt mye flinkere til å disponere tiden min riktig. Jeg har hatt fokus på ting som gir eller kan gi inntekt. Jeg har vært kritisk til alle møter og kaffedater og har prøvd å holde fokus store deler av året. 

Lite dating har det også blitt gitt. Til Bloggernes store fortvilelse. For de vil jo helst at jeg skal finne meg en kjæreste nå før vi avslutter sesongen. Det betyr at jeg har sånn ca 2 uker på meg. DET er mye man får til på 2 uker men å finne en kjæreste blir nok litt for ambisiøst selv for meg haha. 

Man kan jo hende du har en bror eller kompis som du mener er perfekt for meg. Er han glad i barn, morsom, sporty, ærlig og omsorgsfull. Send han over. Gjerne litt chubby. Det sies at litt fyldigere menn er mer hyggelige og har bena mer plantet på jorden enn typ fotomodeller :P

Ha en nydelig fredag dere ❤

2 kommentarer

Maya

01.12.2017 kl.12:51

Syns godt du kan ta sponset hus jeg. Det er jo tross alt jobben din å blogge. Spons er jo betalingen. Dessuten hadde jeg syntes det var kjempegøy å følge deg på husbygging og innredning!

Regner med at du hadde fått sponset det inni også. Herregud så gøy det hadde vært! Hadde egentlig vært et eget TV-program det. Tips til produsenter 😀

Go for it!

Anne Brith

02.12.2017 kl.06:26

Maya: ha ha vi får se...:P

Skriv en ny kommentar