hits

Juleforberedelser ❤

04.12.2017 - 13:29 Ingen kommentarer

I dag er jeg bare så happy for at jeg faktisk våknet! Takknemlig for at uken som var ble gjennomført ❤

Vi våknet nokså sent her i heimen, selv om jeg var våken lenge før klokken seks så enset jeg ikke at det var mandag og at barna måtte ut. Først klokken åtte tittet jeg inn på soverommene og så noen søvnige øyne med hodene fremdeles på putene. De var heller ikke klare for en ny uke. 

Vi tok det derfor nokså rolig. Lagde baguetter i ovnen og kom for sent. Rett og slett ❤

4. desember allerede i dag. Været er helt magisk og holder dette seg skal jeg ta meg en tur ut i morgen tidlig, for makan til flott lys skal man lete lenge etter. 

Jeg sprekker snart av glede, men jeg kan ikke si så mye til dere. Dere må holde ut litt til. Det blir litt sånn at når man er med og filmer til Bloggerne så er det noen nyheter som man velger å dele der i stedet for bloggen. Jeg gleder meg veldig til det som nå skjer er ute i offentligheten. Det er så gøy! 

Jeg må nesten klargjøre noen ski også snart. VI skal jo stå litt på slalom og fremover. Men først er det pakking til juleferien. Det blir enda mer stas. Det var så dyrt å bestille billetter nordover at jeg ikke klarte å bestille tur-retur. Er det mulig at 4 billetter med fly skal koste 16.000? Nesten så jeg lurer på om Widerøe skrur opp prisene i jula bare for å tjene grovt på de som vil reise hjem. Sukk, så da jeg så at det kostet så mye måtte jeg bestille hjemreisen senere. Slik at det bare gikk ut 8000.- av konto i stedet for det dobbelte. Så sær er jeg. 

Jeg tenkte i går at jeg skulle slå til med et hysterisk morsomt innlegg om Tinder men det må jeg nesten skrive litt om. Sist jeg skrev om Tinder fikk jeg så vanvittig mye rare kommentarer så det må finpusses litt. Haha men Tinder er helt fantastisk om dagen. Ler veldig mye og treffer på de rareste og mest sjarmerende personene du kan tenke deg. Altså. Sånn tror jeg bare man må se på det. Som noe gøy, sprøtt og underholdende. 

Denne uken er det litt roligere for meg. Det kjenner jeg blir deilig. På torsdag skal jeg faktisk ta med meg Espen på en morsom greie. Om jeg skriver om det her nå så vil jeg jo måtte merke innlegget med reklame så det får komme et eget innlegg om akkurat det når vi har vært "modeller" ❤

Jeg vurderer å ta meg fri en dag og bare kose meg med pedikyr og slike ting. Shoppe litt og nyte at jeg har hatt en fantastisk november med tredobbelt omsetning av det som først var budsjettert. Feire at jeg får være med i en ny sesong av Bloggerne! Blir så stas ❤ Kanskje blir det noe helt nytt som kommer på skjermen til våren :P wiiii... moro!

Elsker julemagasinet fra Jeanne d´Arc Living.

Det er så mye fin inspirasjon inne i bladet og jeg liker faktisk mer og mer å kjøpe meg et magasin. Sette meg ned på sofa og lese litt. Det ER så koselig ❤

Noen ganger trenger man bare å drømme seg litt bort inn i andres hjem! I dette bladet er det 46 sider med flotte hjem ❤

Håper dere har en nydelig mandag!

Så snakkes vi litt senere!

Klemmer ❤

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar