hits

Datenight ❤

06.01.2018 - 20:31 15 kommentarer

Jeg lovet dere en oppdatering på dagen i går, eller rettere sagt kvelden ❤ 

Da jeg ble invitert med på Latter sa jeg ja. Det viste seg at ingen av oss hadde sett showet til Ørjan og dermed ble det slik. 

Det som er morsomt med Stand-Up er jo at man fort får en følelse på hvilken humor han du dater har. Hva han ler av, hva han ikke ler av. 

Selv lo jeg på inn og utpust, og jeg klarte seriøst ikke holde meg. Det var så hysterisk morsomt. 

Før vi dro på Latter spiste vi litt tapas, og igjen er det jo noen småting man rett og slett bare legger merke til hos en person. Åpner han døren? Drar han ut stolen? Venter han med å sette seg til jeg sitter? Det er sånne små ting man bare legger merke til. 

Nå er jeg helt sikker på at jeg får masse pes for at jeg nevner dette, men jeg må innrømme at en mann som holder ut stolen for meg når jeg skal sette meg, faktisk er litt sjelden vare i Norge i dag, så derfor merket jeg at dette var en fyr som var opptatt av at jeg hadde det bra. 

Jeg liker det sånn. 

En som liksom passer litt på. Vil du ha noe mer å drikke? Skal jeg ta jakken din? Det er liksom de små tingene der som jeg liker, i alle fall på en sånn date hvor man går ut og koser seg. 

Dette var jo ikke første gang vi møtte hverandre så at han er smart, kjekk og morsom, DET har jeg allerede funnet ut av. 

Så synes jeg det var kjekt å introdusere han for noen av mine bekjente, og sånn sett se hvordan han syntes det var. Etter showet gikk vi backstage til Ørjan og fikk noen ord med han. Vi er jo begge med i kommende sesong av Bloggerne, og snakker ofte med hverandre. 

Etter Latter dro vi på et utested vi fikk anbefalt og satte oss i 2. etg med utsikt over Aker Brygge. 

Ikke det at vi så så mye ut haha, vi skravlet mer eller mindre i vei om alt mulig. 

Jeg kan vel røpe såpass mye at ettersom vi har truffet hverandre såpass mange ganger nå så delte vi regningen :P Haha. Men det gjorde vi ikke på første date. Der er jeg nådeløs! Haha. 

Han vet jo det meste om meg nå, og er fullstendig klar over at jeg deler dette. Samtidig så bestemte jeg meg for i fjor at jeg ikke kunne date en mann som ikke ville være i rampelyset. Jeg har snakket med mange som har bedt meg ut, men da jeg spurte hva de tenkte om å bli med på et event eller være med på bilder fra fester i fremtiden, svarte mange at de ville forbli anonyme. 

Jeg valgte da ikke å treffe disse. Et valg som sikkert blir omdiskutert, men det er slik jeg ønsker å ha det. En eventuell kjæreste må i fremtiden tørre å gå på rød løper sammen med meg. Om han vil gå inn bakveien så er det ikke en bra match for meg. Du kan være uenig, men akkurat dette er et valg jeg har tatt for meg selv. 

Jeg og han er nokså forskjellige på en del punkter. Og jeg tror faktisk det er veldig bra. 

Hva er det med han som jeg liker så godt? Og hva er annerledes med han enn de andre jeg har møtt?

Han gjør det han sier han skal gjøre og mener det han sier. Han har gjort noe veldig fint for meg en dag, som jeg definitivt skal fortelle dere mer om. Han er nokså lik meg i væremåte. Mye glad og et klart JA-menneske. Samtidig som han har kunnskap på en del områder hvor jeg er helt grønn, slik at jeg lærer mye av han. Og så ler vi masse sammen.

Det var ikke noe tvil i meg om jeg skulle treffe han eller ikke, første gang han ba meg med ut. Da han foreslo det vi gjorde på første date skjønte jeg at jeg hadde truffet på en skikkelig fin fyr ❤ 

Men man vet aldri, og derfor holder vi det fremover på et date-stadium. Noe som jeg synes er fint og trygt. Bli kjent med hverandre, uten å involvere barna.

Jeg tok siste toget hjem og var hjemme i god tid før barna sovnet. 

Gode klemmer ❤ 

 

15 kommentarer

Elisabeth H

06.01.2018 kl.21:05

Ønsker deg lykke til 😊👍

Anne Brith

06.01.2018 kl.21:12

Elisabeth H: Takk fine du :)

Charlotte

06.01.2018 kl.21:26

masse lykke til :)

Lydia

06.01.2018 kl.21:40

Høres jo ut som at dette kan bli noe, høres koselig ut ❤️ Lykke til videre ❤️

Renate

06.01.2018 kl.21:45

Synes ikke du skal få pes fordi om du tør si at du vil bli behandlet bra. Mange tror det er å ikke ha likestilling om mannen betaler, holder døren osv. Men det er jo ikke det det dreier seg om. Det handler rett og slett om man behandler den man er med bra. Det er ikke noe

galt i å være litt gentleman. Det er bare hyggelig.

Anita

06.01.2018 kl.21:55

Ønsker deg all lykke og kos deg med dating ❤️😊

Lizbeth Osnes

06.01.2018 kl.21:58

Åååh, så spennende! Ønsker deg masse lykke til <3

Anonym

06.01.2018 kl.22:21

Hvordan er du i forhold til sex på første date?

Sigrid

06.01.2018 kl.22:58

Dette er jo slik alle vil ha det, men ingen tør å si det høyt. Det går jo begge veier.

Ønsker deg alt godt

Bente Elviria

06.01.2018 kl.23:23

Masse lykke til!😍 Kjekt at det finnes noen gentlemen igjen. 👍

Olja

07.01.2018 kl.13:19

"Via Tinder fikk jeg kontakt med den perfekte gentleman, heldigvis har jeg tre treff igjen" ;)

Anton

07.01.2018 kl.14:05

Fint du hadde en kos kveld.

Men Burøe? Du som putrer over at menn klår??

Og hvis det å åpne døra, trekke frem stolen, se hva du mangler etc er det du henger deg opp i så har du enda et laaaaangt stykke å gå før du finner deg en mann.

Hvor er det blitt av de koselige samtalene, den som stiller opp også for dine egne barn selv om han strengt tatt ikke trenger det, den som stiller opp for deg når ting er vanskelig etc??

Hvis du kategoriserer og velger en mann utifra hvordan han ter seg på date vil jeg tro at du enten er desperat eller veldig overfladisk.

Men, lykke til!

Anne Brith

11.01.2018 kl.14:22

Anton: Kjære Anton, Jeg vil ha en mann som er snill, positiv, morsom, gentleman, kjekk og smart. Og selvsagt velger jeg ut fra hvordan han ter seg på date. Om han ikke evner å holde døren åpen for meg når jeg skal gå ut så er ikke han og jeg kompatible. Jeg vil ha en mann som passer litt på meg. Så skal jeg passe på han, ved å lage gode middager, vaske huset, sette frem tøflene hans og sørge for at han har det bra når han kommer sliten hjem fra jobb <3

Lillian

07.01.2018 kl.23:44

Jeg var på Latter i går for å se showet til Ørjan. Jeg er helt enig med deg der, det var et knallbra show. Han kan jo ikke gi seg med dette, det må jo komme en oppfølger!

Anne Brith

08.01.2018 kl.08:40

Lillian: Helt enig. Det var så bra at jeg holdt på å knekke sammen flere ganger. JEg er helt sikker på at det kommer en oppfølger.

Skriv en ny kommentar