hits

Dette har jeg gledet meg til:

08.01.2018 - 09:13 9 kommentarer

Endelig har denne uken kommet! 

Jeg gleder meg veldig! I dag og morgen skjer det så mye gøy! 

I dag har jeg planlagt at jeg skal rydde i kjøkkenskapene mine mens jeg baker kanelsnurrer. Om jeg får til å lage karamell så skal jeg prøve å ha dette i kanelsnurrene og se hvordan det blir. 

Skapene mine er overfylte og jeg trenger plass til nytt utstyr!

Akkurat nå sitter jeg og lager middagsplanen for kommende uke. Det blir raske middager denne uka, for det er mye møtevirksomhet. 

Annika skal ha privattime med Mike i ettermiddag så middagen må være klar når de kommer hjem, slik at vi rekker å være i hallen til fire. 

I morgen skal jeg ha min første time med min mye coach. Det blir dødsbra. Vi møtte hverandre i forrige uke og dette gleder jeg meg sykt mye til. Særlig etter det første møtet vi hadde. Jeg tror dette har kan bli kjempebra. Jeg kommer nok ikke til å si så mye om hva vi snakker om, for jeg må jo åpne meg helt opp til han og fortelle en god del av mine innerste tanker, men jeg skal dele hvordan jeg føler ting har gått. Og så tror jeg dere nok kommer til å merke ting fremover. 

Jeg skal også ha et spennende møte i morgen om tv. At jeg kommer på tv til våren er jo ingen hemmelighet. Det gleder jeg meg stort til. Men kanskje dukker jeg igjen opp på skjermen etter det? Det hadde vært såååå gøy da! Ingenting er spikret enda og jeg må jo nesten få ja både fra barna og de som står meg nære. For dette blir jo igjen et prosjekt vi står sammen i. 

Jeg tullet litt med han jeg liker i går på telefon. For jeg skal mulig på en reise i forbindelse med jobb, om ikke så lenge. Og da begynte vi å snakke om hvem som eventuelt skal passe de små? Han bare: Jeg hjelper deg, jeg :P Haha jeg ser det for meg. Sjonglere jobben sin og mine barn. Tror han skal få slippe akkurat det! Men han sa han hadde lyst til å være med å se Annika og Sven konkurrere ved neste anledning. Og det er jo et stort pluss da. Synes det er fint at han i alle fall sier at det er en mulighet. Det viser at han bryr seg. 

Akkurat det med barna er jo en tanke som slår meg nå plutselig. Hvordan vil det eventuelt bli? 

Heldigvis er ikke det noe vi skal ta stilling til i nær fremtid, da både han og jeg er veldig opptatte på hver vår kant fremover. Vi kommer såvidt til å se hverandre de neste ukene. Så da slipper jeg å tenke så mye på det.

Som sagt, blir det mye trening denne uken. Annika og Sven trente begge to i 2,5 timer i går. Annika fikk stunte med seniorer etter treningen. Har lagt ut film fra det på min instastory. Takk for det, dere som spurte henne. En veldig happy jente som kom hjem etter trening i går. Som jeg har sagt til Annika: Du må ta alle muligheter du får. Når noen spør om du vil trene med dem må du bare kaste deg i det, selv om de er mye flinkere enn deg. Du vil alltid lære! 

Hun har satt seg noen hårete mål for fremtiden, og alt jeg kan gjøre er å støtte henne så godt jeg bare klarer. 

Denne uka skal barna faktisk jobbe for første gang i deres liv. Hele lørdagen er viet til det. De får selvsagt betalt, og mer om dette i et eget innlegg. 

Vi avslutter uken på Norges Idrettshøyskole på søndag. Et av barna har fått en mulighet til å være med på noe gøy der! 

Ellers så tror jeg Annikas intervju kommer ut denne uken også. Før jul ble hun intervjuet om det å satse høyt på cheerleading, og jeg har fått sitatsjekken med bilder og det ser nokså fint ut. Gleder meg til å vise dere. 

Ellers blir det mye baking, og noen bloggtreff. Jeg skal møte både Stina og Marna denne uken. Pluss at jeg skal prøve å lure med han jeg liker på Ikea. Man er ikke bra nok kjent før man har kommet seg helskinnet gjennom en lørdag på Ikea :P 

Gode klemmer ❤

 

9 kommentarer

Wenche

08.01.2018 kl.10:09

Hei Anne Brith. Kan du kkke snappe/skrive om middags forslagene du skal ha denne uken? Trenges inspirasjon til middager😬 Blir baking av boller her i dag👌🏻

Liss Waldenstrøm

08.01.2018 kl.11:07

LOL. Digger den kommentaren om at man ikke er bra nok kjent før man har kommet seg gjennom en dag på Ikea. Er mye sant i den faktisk. ;)

Min sønn går på Norges Idrettshøyskole. En veldig bra skole. :D

Olja

08.01.2018 kl.12:19

Haha, drar den enda lenger. Et russisk ordtak: "Vi kjenner ikke et menneske før vi har sittet sammen og spist en sekk salt i lag, med teskje";)

Anne Brith

08.01.2018 kl.13:11

Olja: :)

08.01.2018 kl.12:57

Ble tipset om en blogg som heter bloggombloggere.. eller kanskje det var bloggomtoppbloggere? Det jeg lurer på er om denne bloggen er seriøs, eller er det bare en "tulleblogg"?

Det spekuleres veldig om hvem som står bak. De er jo anonyme.

Er dette noe bloggere som denne bloggen skriver om leser? Og bryr seg noe særlig om?

Anne Brith

08.01.2018 kl.13:36

Anonym: Jeg leser innimellom og ler meg skakk. Eneste jeg hadde blitt lei meg for er om det hadde blitt postet et bilde av meg og han jeg dater før jeg fikk postet det selv. Ref Lene. Og skrive nedlatende om barna til bloggere. Det synes jeg man skal holde seg for god for. Ellers tror jeg bloggen lever fordi det er litt Gossip, og alle vil jo følge med på det :P Jeg har ikke tid til å følge med daglig så det blir med en tur innom på søndager :P Men jeg ler godt så hun jenta som skriver har god humor :P

Olja

08.01.2018 kl.14:31

Vil kanskje "arrestere" deg litt her. Har ikke lest noen plass på denne bloggen at de skriver nedlatende om barna til bloggere.

Tvertimot vil jeg heller si. Det er vel foreldrebloggerne de kanskje ikke nedlatende, men heller litt oppdragende, de skriver om?

Anne Brith

08.01.2018 kl.14:58

Olja: Jo, mente de slettet et innlegg om håret til et barn fra en viss blogger ... men de skjønte vel selv at de hadde tråkket over streken der men mer vet ikke jeg om det :)

08.01.2018 kl.23:14

De sletta det fordi moren selv ikke tålte det. Selvom moren selv hadde lagt ut alle bildene på bloggen.

De hadde til og med slædda det.

Skriv en ny kommentar