hits

Ny rekord!

08.01.2018 - 20:45 17 kommentarer

Da har vi akkurat kommet hjem fra en travel ettermiddag i hallen.

Annika hadde privattime med Mike, etterfulgt av trening med Jr. Coed Elite. 

Hver mandag er det styrketest og løpetest. Da skal de gjøre 10 burpees og 10 armhevninger etter hverandre for så å løpe det de makter i 2 og et halvt minutt. 

Annika satte i dag ny rekord på løpingen, og jakter nå like mange lengder som noen av gutta løper. 

Vi bestemte oss før jul at den rekorden skulle slås og i dag etter hun hadde trent med Mike, sa jeg: Nå bestemmer du deg bare så gunner du på på testen. Det gjorde hun tilgangs. 

Gratulerer Annika ❤

Det er de små stegene som teller. Litt hver uke så blir det store forandringer over tid. 

Mens Annika hadde privattime så jobbet jeg og fikk lov til å ta noen bilder. 

Mike er nok en av verdens beste trenere og snakker for det meste engelsk. Så da ble det også en time engelsk. Noe som igjen er bra for både språket og skolekarakteren ❤

Mike forklarer veldig godt hva han vil hun skal bli bedre på!

Han sier ofte: Are we going to get this the very first time? 

Annika er med!

På min snap annebrith.no ser dere noen av stuntene.

En glad jente i pausen. Privattreninger får hun som belønning for bra jobb både her hjemme og på skolen ❤

Come on! Let´s do this!

Hun må virkelig stole på han slik jeg ser det, for aldri i verden om jeg hadde turt dette ❤

Are you listening? 

Eller var det noe annet som var mer interessant :P 

Now, let´s do this flikk!

Det er mye som skal på plass før de prøver seg på et stunt. Det er balanse, styrke og mye mental trening. 

Annika har sammen med Mike satt seg noen mål som hun har lyst til å nå før 1. mars i år! 

Alt i alt var det en superfin ettermiddag i Tigershallen ❤

17 kommentarer

Liss Waldenstrøm

08.01.2018 kl.21:32

Fytti katta, jeg er imponert over hva hun får til. Hun ser ut til å ha bestemt seg, så her får du nok bare henge med så godt du kan. Denne jenta får nok til akkurat det hun bestemmer seg for. Fantastisk :D

Miniknøttfotballtrener

09.01.2018 kl.09:41

Heia. Noen spørsmål.

1. Jeg mener du har skrevet at dine barn ikke leser bloggen din, er det riktig?

2. Du har også skrevet at du har mange følgere under 15 år, er det riktig?

3. Mike, som er en av verdens beste trener, trener han eller gir tips og råd til resten av laget?

4. Når din datter er på trening og du tar bilder, trer du da ut av mammarollen og er på jobb?

Om svaret på spørsmål 1 ikke er riktig, må du hilse å si at jeg tror hun har guts og er veldig flink ;)

Anne Brith

09.01.2018 kl.10:32

Miniknøttfotballtrener:
1. Barna leser ikek bloggen min, det er helt riktig. De ser jo overskrifter i sosiale medier og vi tuller litt rundt det innimellom, men de er ikke inne og leser aktivt. De vet forresten nesten alt som skal diskuteres før det legges ut.

2. Jeg har ikke så mange nei. Det er noen. De fleste på snap. De fleste som følger meg er kvinner i alderen 25-45 år.

3. Mike er en av trenerne i Tigers. Han er ikke trener på Annika sitt lag. Men han henger jo i hallen 7 dager i uka og følger med på alt og alle, så han gir masse råd utenom privattreninger.

4. Slik som i går, så trer jeg litt ut av rollen som mamma ja. Da blir det litt jobb. Heldigvis var vi før alle andre i hallen og følte jeg at jeg kunne gjøre det. Hadde hallen vært full, hadde jeg nok ikke tatt bilder. Dette i fare for å filme noen eller få noen med på bilder som ikke har valgt det. Så når jeg tar bilder passer jeg på at jeg har fått tillatelse og at det er få folk i hallen. I går var det vare vi og 2-3 andre.

Trulte

09.01.2018 kl.14:45

Og så eksponerer vi barna! De som er så unike! På alt i denne verden, dessverre bare for deg! Ikke mange kommentarer i feltet her nei. Hvorfor tror du responsen er så laber? Fordi de er ikke unike på noe! Drit i å skrive om de! Ingen bryr seg om andres skryt! Vi har nok med egne, unike og VAKRE barn. Tenker mammapolitiet har kjørt deg hardt her, du bør tenke litt om hva du legger ut!

Anne Brith

09.01.2018 kl.15:22

Trulte: Jeg ser ikke noe galt i å skrive om dette! Husk mine 3 eldste er tenåringer med sterke meninger. De synes det er ok.

Unn Iren Sommerstad

09.01.2018 kl.15:27

Du har sikkert en veldig flink, talentfull og ivrig datter. Men likevel blir dette feil for meg. De fleste foreldre vil at barna skal få holde på med det de har lyst til og talent for men det er ikke alle som er like privilegert som det virket som dere er når det gjelder økonomi . Så alle kan ikke tilby barna sine det samme selv om de gjerne vil. Helt greit at du gjør det men det som ikke er greit i mine øyne er at du legger det ut!

Anne Brith

09.01.2018 kl.15:59

Unn Iren Sommerstad: Oj, så da jeg ikke hadde råd til mat, og måtte leve på utgått mat fra rema1000 som vi fikk gratis, da burde jeg bedt alle som hadde det bedre enn meg om å slutte og snakke om eget liv? Fordi jeg ikke kunne betale det andre kunne? Eller er jeg og barna et eksempel på at om man jobber ræva av seg for et mål så oppnår man suksess og får bedre økonomi?

Bente

09.01.2018 kl.16:16

Neste gang blir jeg også med - for en kjekk kar:) Det fjerde siste bildet er et skikkelig blinkskudd! Gøy at hun får ekstranummer når hun virkelig brenner for dette. Tommel opp!

Bente

09.01.2018 kl.16:19

Beklager - i kommentaren over skulle det stå ekstratimer, ikke ekstranummer!!!

Trulte

09.01.2018 kl.19:47

Jeg skjønner du mener de er Ok med det det du legger ut. Men de vil nok angre senere på det, og da er det for sent. Jeg har en datter blant topp ti i landet i en stor sport. Vi er kjempestolte, men skryter ikke av det. Vi tør ikke... hvordan takler du det? Jeg opplever kun missunnelse...jeg får masse snapp av venninners barn men tør ikke sende om mine. Bør jeg bare kjøre på? No hate.

Miniknøttfotballtrener

09.01.2018 kl.20:30

Takk for svar. Veldig bra at du tar hensyn til at mange foreldre ikke ønsker eksponering av sine barn i all verdens SoMe.

En liten ting til, sitat Karsten Warholm, verdensmester på 400 m hekk: "Jeg var ingen stor løper når jeg var 13-14 år."

Norges Idrettsforbund advarer mot resultatjaget i den alderen. Ha et bevisst fokus på at 12-14 åringer ikke hausses opp. Det har mange eksempler på at de som når lengst, ikke er de som er best når de er 12-14 år. Og at mange som var best gir opp på grunn av press.

Som trener og leder for aldersbestemte lag i fotball har jeg opplevd så mye og så mangt. Det viktigste, mener jeg, er å oppleve trygghet i klubbene, i skolegården og blant alle sine venner.

Dette er min mening.. ha en fin dag ;)

Mona

09.01.2018 kl.20:53

Hvorfor bruke så mye tid og penger på dette, sikkert gøy å være best, men det er jo ikke slik at hun kommer til å leve av dette. Det er nok bare gøy noen få år til, og jenta må jo bli utslitt, hun skal jo være best på skolen også. Liker bloggen din, men syntes du legger stort press på barna dine.

Siv Dahl

11.01.2018 kl.17:00

Hei hei!:)

Sååå gøy å lese om datteren din som tydeligvis elsker idretten sinn og har ambisjoner! Det viser ei jente som er målrettet og har bein i nesa! Sånne jenter liker vi!:)

At hun får privattimer som belønning for at hun står på, er en flott måte å gjøre det på. Istedenfor de som får IPad eller Ps-tid hvor man sitter på rumpa en hel dag! At du har råd til privattimer- Good for your daughter!!:) Barn er vant til at vi er ulike, med ulik inntekt, ulike hus, ulike egenskaper/ambisjoner osv. Man kan ikke «frarøve» sine egne barns muligheter, fordi enkelte ikke har råd til det samme! Du skal også ha lov å snakke/skrive om det! For det er ikke dine ambisjoner du skryter av...du er stolt av ei frøken som har SINE ambisjoner og mål! Som har funnet gleden i en idrett HUN synes er kjempe gøy! Det er det ALL grunn til å være stolt av som mor!! Dere som ikke tåler å lese om det...hvorfor gidder dere lese bloggen OG i tillegg kommentere!?! Jeg lo når jeg leste kommentaren «vi har nok med egne unike, VAKRE barn...» Ja, men hvorfor «bryr» du deg med å lese denne bloggen, om du «driter» i andre sitt skryt! Det blir for dumt!

Nei, Anne Brith...fortsett å skryt av de som fortjener det og fortsett å være en stolt mamma! Jeg digger barn som tør å gi jernet, når de har oppdaget at de er god på noe! For samfunnet vårt er jammen bygd opp på at du ikke skal «tro du er noe!» Så HEIA de som tør å gjøre ting på sin måte!!🙌🏼

God klem fra Siv- mamma til tre veldig flotte gutter, som jeg er ekstremt stolt av! Ps. Han ene prøvespiller for en stor-klubb i sin idrett, fordi han er dritgod og har ambisjoner! Og vettu...jeg er MEGASTOLT og tør å si det høyt, fordi sønnen min fortjener å få skryt for den innsatsen han legger i noe han elsker!!😉

Miniknøttfotballtrener

11.01.2018 kl.21:42

Siv . Sånn , nå vet «alle»på skolen til din sønn at han er dritgod.

Bente Christin Ovesen

12.01.2018 kl.01:59

He he mye misunnelse ute å går her🙄. Dyktig datter, fy Søren hadde ikke turt å sett på. Tøffeste jeg har sett ❣️

Du har flotte barn, skjønner godt at du er stolt av de.

Siv

12.01.2018 kl.16:17

Miniknøttfotballtrener...og der sank du ENDA lavere... I rest my case😂 Nett-troll er og forblir nett-troll.

Mniknøttfotballtrener

15.01.2018 kl.17:46

Siv: Når enkelte bloggere har flere lesere enn lokalavisen der de bor, , er min mening at det ikke er greit om foreldre skriver innlegg i lokalavisen om hvor enestående deres barn er. Det er to sider av samme sak...

Skriv en ny kommentar