hits

Alltid sårt på morsdag ❤

11.02.2018 - 18:32 6 kommentarer

Merkedager er ikke min sterke side. 

Jeg prøver så godt jeg kan men jeg kjente det ekstra godt i går da jeg ringte søsteren min som satt hos mamma. 

Det er på slike dager at savnet blir ekstra stort. Jeg har jo i mange år hatt verdens beste og skjønneste svigermor, som vi nå kaller Oma, og også hun bor jo hundrevis av kilometer unna. Jeg tenker også mye på henne i disse dager ❤

Men det som stikker mest er nok savnet til det som aldri var. 

En liten gutt eller jente som aldri fikk sett dagens lys. 

Vi var så glade. Jeg gledet meg ufattelig mye til å bli mamma igjen. Det skulle bli for 2. gang. Alt var perfekt. Men som du kanskje skjønner, så ble ikke alt slik som planlagt. Det ble aldri et levende barn. 

Rett etterpå var det altså morsdag. Og det var den verste morsdagen jeg kan huske. Jeg bare gråt. 

Men livet går videre. Jeg har aldri fortalt hele historien om da jeg mistet. Den var ikke noe bra, og jeg vil ikke skremme noen. Jeg var i sjokk og gjorde ting jeg absolutt ikke kan snakke om. Så derfor har akkurat den historien forblitt min, og kun min. 

Men det er ekstra sårt på denne dagen. Jeg tenker på det. 

I ettertid har jeg jo fått noen nydelige barn, som jeg er ekstremt stolt av, men jeg klarer ikke slippe den følelsen av at jeg burde gjort ting annerledes da jeg mistet. Det er bare en dag i året jeg tenker på det, og det er i dag. Da tillater jeg meg også å angre på at jeg ikke tok en annen avgjørelse da det skjedde. Så tilgir jeg også meg selv, for at jeg ikke visste bedre og var i sjokk. 

Et lyspunkt i dag var en ny mamma som har kommet inn i livet mitt.

En ny person å være glad i. Erik sin mamma. Og i dag klemte jeg litt ekstra på henne, da vi leverte blomstene vi hadde kjøpt. Så kanskje jeg får lov til å bruke henne litt da, å klemme på. Når savnet til min egen mamma og Oma blir stort. 

Gratulerer med dagen fine mammaer. 

Vær stolt av deg selv i dag. Uansett hva du har vært med på. Å være mamma er ubeskrivelig, og vi er heldige som får oppleve det ❤

6 kommentarer

sigrid

11.02.2018 kl.18:52

Ekstra gode tanker og klemmer til deg i dag <3

Gratulerer med dagen.

Anne Brith

11.02.2018 kl.18:54

sigrid: Takk søta. Ha en nydelig dag du og.

Charlotte

11.02.2018 kl.18:53

<3

Kamilla

11.02.2018 kl.19:33

Huff :( Mange varme gode klemmer. Håper du har hatt en fin dag uansett.

Klem ❤️

Synne

11.02.2018 kl.19:44

Gratulerer med dagen, fine du!:)

Jeg bærer også på et sterkt savn etter min mamma som jeg mistet altfor tidlig. Den plassen har alltid vært tom i mitt voksne liv, og det har vært vondt og tungt. Jeg håper at de som har sine mammaer i sine liv vet å verdsette dem.

Hilde-Elida

11.02.2018 kl.23:01

Gratulerer med morsdagen :)

Jeg er mamma til en liten englegutt, at du tørr å fortelle at du har mistet, viser jeg stor respekt for! Jeg har ikke vært like heldig som deg å få flere barn, men jeg har vært så heldig at folk husker på meg fordeom. Stå på Anne Britt, du e ei beintøff dama!

Skriv en ny kommentar