hits

Last Week ❤

11.02.2018 - 22:13 5 kommentarer

Altså jeg må bare dele noen glade ting, litt sladder og svar på noen helt idiotiske spørsmål med dere ❤

Men aller først vil jeg bare si noen av øyeblikkene som har gjort dette til en av mine fineste uker i år. 

UKENS ANGST

Det var da jeg fant ut at VG hadde brukt en helside på meg og Erik, under emnet Rampelyset. Ikke fordi vi var på en helside, for bildet var amazing, men fordi Erik ikke hadde sagt noe om meg til foreldrene sine haha. Kan dere tenke dere hvordan de hadde det, da de våknet opp til å lese om oss i VG? Angst hos meg i alle fall.

UKENS MEST IDIOTISKE

At jeg er sikret pris til Vixen neste år fordi jeg støttet og trykker liker på poster som juryformannen har lagt ut på facebook. Det er så utrolig fjernt å si noe sånt. Mens noen bloggere ikke klarer å legge diskusjonen om Vixen bort, har jeg bestemt meg for å fokusere på det som er bra. Jeg var jo ikke engang nominert til en pris, men fikk jo publisitet så det holdt. Man høster det man sår folkens. Og blir jeg ikke nominert neste år, så kommer jeg uansett for å heie på mine venner. Jeg tåler det. 

UKENS MEST RARE SPØRSMÅL

Er du ikke redd for at Erik skal like noen andre bedre enn deg? 

Altså, det er da vitterlig ikke noe jeg kan gå rundt å frykte. Om han faller for noen andre da var jo ikke vi ment for hverandre uansett da. Jeg tror om man begynner å tenke sånn så blir man sjalu og kontrollerende. Og det er ikke akkurat egenskaper jeg føler passer min beskrivelse. Erik var ute med kompiser på byen på fredag og henger med en kopis også i kveld. Om jeg skal gå rundt å frykte at han finner noen andre så er dette forholdet jammen ikke mye verdt. 

UKENS BESTE ØYEBLIKK

Det var da pappen til Erik fortalte om fotballbanen utenfor huset. #rørt 

UKENS LATTER

Det var i kveld da alle barna samlet seg i sofaen og vi snakket om hvordan Christian ble født. Hans historie er nokså unik, men det vi lo mest av var at han sa: Jeg kom ikke ut derfra mamma? Nå tuller du. Dere skulle sett ansiktsuttrykket. Alle de andre lo, mens han lo fordi han trodde vi spøkte. Og da lo alle de andre enda mer. 

UKENS KJØP

Ny jumpsuit! Kommer på bloggen. Kostet meg 79.- Helt herlig!

UKENS IRRITASJON

Snapchat og den nye oppdateringen. NOOOOOO.

UKENS TVILSOMME

Det var da jeg i går sa ja til at Sven hadde sin aller første hjemme alene fest. OMG. Mer om det i morgen. 

UKENS SMS

I love You mamma. Sees etterpå ❤

UKENS VINNER

Jeg har trukket en vinner, som får en kjøkkenmaskin ( ikke sponset) Vinneren er: Cathrine Barstad Olsen som faktisk ville gi den til sin mamma på morsdagen ❤

Cathrine, kan du kontakte meg på post@annebrith.no så skal vi få sendt maskinen til din kjære mamma ❤

5 kommentarer

Linn

11.02.2018 kl.22:38

Hei, kan du ha et innlegg hvor du viser hvordan du sminker øyebrynene dine? Jeg har også lyse bryn og syns det er så vanskelig å sminke de. Syns dine ser så fine og symmetriske ut.

Anne Brith

11.02.2018 kl.22:42

Linn: Litt vittig for jeg tenkte å skrive litt om bryn denne uken nemlig :)))

Linn

12.02.2018 kl.01:29

Vil bære sei at eg syns du har en sjikkelig koselig blogg! Ærlig,underholdanes og rett fram! Akkurat som vi nordlænninga e!Klæm fra en moværing ;-)

irene

12.02.2018 kl.08:47

Det stemmer, veldig fint bilde av deg der, den fine ansiktsfasongen din kommer så fint fram.

Kamilla

12.02.2018 kl.12:05

For en fin SMS da! ❤️ Blir moro høre mere om Sven sin hjemmealenefest. Ene datteren min er vel på alder med han og jeg vet ikke om jeg hadde turt 🤣 Heeelt enig ang Snapchat, noe såå irriterende. Ha en super uke, fine du.

Skriv en ny kommentar