hits

This week ❤

12.02.2018 - 18:33 3 kommentarer

God aften vakre dere ❤ 

Denne dagen startet med et brøl. Det var Annika som våknet og trodde klokken var 9 da den bare var 7 haha. Så alle kom løpende og trodde det var brann i huset, eller noe annet forferdelig galt. Sven lo etterpå og sa til Espen at sånn hyler jenter når de har brukket en negl. Bare å forberede seg mente storebroren. 

Da roen hadde senket seg, satt vi oss ned og spiste frokost. 

Dagen har gått i 100 og jeg har måtte logge helt av. Det hemmelige prosjektet jeg holder på med er snart i boks. Og jeg var inne i Oslo og satt i flere møter rundt dette. Guri så jeg gleder meg til å fortelle dette til dere. Bare uker igjen. 

Dette blir en fin uke! 

Mandag 

Starten på uken er alltid hektisk. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer mandager haha. I dag var det også møtet i Oslo som tok mye tid. Pluss at jeg snart skal hente en pakke på posten som har kommet. I kveld kommer Erik og vi skal ha litt tid sammen bare vi to i morgen tidlig. I en travel hverdag så blir det slik at vi må finne tid, selv om det bare er noen få timer. 

Tirsdag

Bakedag og fotoshoot til det hemmelige oppdraget haha. Tirsdager er treningsfri og alltid en dag hvor vi koser oss med god mat. Jeg jobber også tett på en designer om dagen, og det er sannelig mye spennende som kommer også til høsten. Det er på tide å sette mitt navn på noen produkter og jeg gleder meg til å fortelle dere hva. Tror dere blir overrasket ❤ 

Onsdag

Valentine ❤  Spa, kos og hygge på The Thief med Erik. Men før det har jeg blitt invitert til å treffe en ny mulig samarbeidspartner. Det blir uhyre spennende. 

Torsdag

Jeg skal faktisk tegne store deler av torsdagen. Og jeg skal bake. Jeg vurderer å ha minstemann hjemme en eller to dager denne uken, rett og slett fordi jeg kan. Vi koser oss veldig når vi baker. 

Fredag

På fredag skal jeg ut å titte på en bil. Og overraske barna hjemme på ettermiddagen. De vet jo at vi skal til Hemsedal neste uke men vet ikke hva vi skal gjøre der, og en av aktivitetene tror jeg faller ekstremt godt i smak. 

Lørdag

På lørdag har jeg invitert med mammaen til Erik på en formiddag med fokus på oss selv. På tide å skjemme seg selv litt bort. SÅ blir det nok en rolig lørdagskveld, da det er treningshelg. Men hele uken er alle gutta mer eller mindre hjemme så det blir stas å ha dem så mye her. Vi har jo fått oss ny sofa og jeg skal vise dere noen bilder ila uken. Jeg håper også at jeg får laget den desserten jeg så sårt har lyst å lage og så tenker jeg at jeg må sette av tid til å spise middag en dag neste uke, sammen med gode venner ❤ 

Søndag

Starten av vinterferien og vi skal roe ned noen hakk. Jeg og barna har tenkt å lage en video sammen. Og jeg og Erik har tenkt til å filme noe i helgen. en hektisk men fin uke, som ikke er altfor travel. Det er godt å roe litt ned etter det grusomme kjøret fra forrige uke. 

 Gode klemmer herfra! 

 

3 kommentarer

Kamilla

12.02.2018 kl.19:17

Ser ut som en ganske så spennende (og hektisk) uke du har foran deg. Gleder meg til å høre mer. Spesielt om disse prosjektene dine. :D Ha en super uke.

13.02.2018 kl.21:20

Ja det høres ut som en ekstremt travel uke! Får håpe du rekker alt, men har mine tvil, dette er i overkant selv for en blogger....

Anne Brith

13.02.2018 kl.21:23

Anonym: haha... so far so good.... og jeg rakk en powernap på sofa i dag... men nei jeg glemte. Avlyste et møte med en venninne i dag. Rett og slett fordi jeg trengte litt tid alene... <3

Skriv en ny kommentar