hits

Min hemmelige bloggmotivasjon:

13.02.2018 - 06:00 6 kommentarer

Jeg har ikke turt å regne ut noe gjennomsnitt de siste ukene. For jeg har hatt et hemmelig mål, og selv om jeg følte jeg hadde nådd det så har jeg ikke regnet det ut i frykt for at jeg ikke visste hva jeg skulle sette som nytt mål om dette var nådd. 

Men i går fant jeg et nytt mål i mitt lille hode. 

Da jeg for mange år siden reiste fra Mosjøen, min hjemby, forbannet jeg meg over situasjonen jeg hadde havnet i. Jeg hadde så mye hat til mennesker som hadde gjort meg vondt i Mosjøen. Jeg dro derfra og slettet absolutt alle mine venner derfra på facebook. Også familie. Kun mine søstre og de aller nærmeste var igjen. 

Jeg var fortvilet og rådvill. Visste absolutt ikke hvem jeg kunne stole på så derfor måtte det bli sånn. Jeg kuttet alle bånd. 

I fjor sommer ble den siste av mine beste venninner forklart situasjonen og ringen var sluttet. Du kan lese litt om det i dette innlegget. 

Mosjøen er jo og blir på en måte hjembyen min. Jeg gikk på skole der og ble ung voksen der. Jeg festet, spilte håndball og kan se tilbake på en fin barndom. SÅ da jeg følte jeg ikke kunne bo mer i byen så var det ufattelig sårt. 

Jeg dro. 

I Vefsn kommune bor det ca 14.000 innbyggere. 

Da jeg dro tenkte jeg sterkt på tanken 14.000. En dag skulle jeg vise dem, tenkte jeg. Og tallet 14.000 printet seg fast i hodet mitt. 

Jeg bestemte meg selv, for at jeg en dag skulle ha like mye lesere daglig som hele Vefsn kommune. Altså i mitt hode var det da slik at alle i hjembyen fulgte med! Derfor har det vært et mål for meg i 2018 at jeg i gjennomsnitt skulle ha ca 14.000 unike besøkende hver dag. 

De siste 30 dagene har dette vært 15.000

Bloggen ligger nesten på en halv million sidevisninger i uka, ifølge google analytics. 

Men hva nå? Nå er jo målet nådd?

Nå har jeg lagt på innbyggertallet i Sørum kommune. Så samlet er det 25.000

Det er litt vilt å fortelle dere dette egentlig, for noen av dere vil helt sikkert mene jeg er klin gærn. Men det er sik jeg er. Jeg visualiserer antall mennesker i hodet, og har en greie for hvordan jeg "feirer" når målet er nådd. Alt som en indre motivasjon. 

Kanskje var det slik at om alle 14.000 innbyggere i fra Mosjøen og omegn fulgte meg så ville det føles lettere nå at jeg tok den avgjørelsen da? Jeg vet ikke hva det er som trigger meg så vanvittig med tall? Men jeg så liksom for meg alle de som behandlet meg dårlig, at de satt bak skjermen og gav meg daglige klikk, og dermed var med på å hjelpe meg til å betale mine regninger. 

En forskrudd verden jeg vet. Men det har funket for meg. 

Jeg har hatt en annen motivasjon på facebook. Det er en person jeg prøver å nå igjen. Hun hadde 25.000 følgere mer enn meg for 3 år siden. Nå ligger jeg kun 4000 bak :P 

Jeg tror det er viktig å finne en egen måte å motivere seg selv på. 

I dag gratulerer jeg meg selv for å ha nådd et mål jeg faktisk har jobbet 7 år på å nå, og gratulerer meg selv også med over 60.000 følgere på facebook. 

 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

6 kommentarer

Wenche

13.02.2018 kl.07:25

Genialt! !! :)Håper de som har vert slemme sitter å leser! Og jeg lover deg at de er grønne av sjalusi og irritasjon over at du har lykkes! Og det er den beste paybacken du kunne gitt dem!Bedre enn en midt på tryne.. selv om det var det dem kanskje hadde fortjent mest de svina! Unnskyld utrykket:) Men jeg har alltid sagt at heldigvis så er de de som blir mobbet som faktisk reiser seg og virkelig klarer og gjøre noe stort og lykkes med det!:) å heldigvis så stemmer det ofte. Selv om mange blir ødelagt for livet:( skulle ønske mange av dem som ble mobbet sto frem i voksen alder og skrev innlegg med fulle navn på mobbere så alle kunne lese hvor forferdelige dem var i sine yngre dager! Til å med barna dems! Jeg glemmer aldri han som hadde blitt så mobbet som liten og som hadde møtte opp på skolen med pistol i lomma som liten . Med en tanke i hode.. nemlig å knerten dem en gang for godt.Han ba dem på skolen i voksen alder og i samme klasserom og sto rakrygget og fortalte historien ♡ Herregud da gråt jeg. Jeg håper du kan skrive et innlegg om det du opplevde med fullt navn også!:) Love you Anne Brith♡

Camilla

13.02.2018 kl.08:32

Du burde jobbe som coach! Tror du kunne ha hjulpet mange mennesker å sette egne mål også. Gratulerer :-D

Lisbeth Marie Lone

13.02.2018 kl.09:07

Gratulerer og du fortjener hvert klikk .

Du er dønn ærlig og for noen så blir det feil , men driiit i dem.

Se hva du har fått til ....

Og den som lo sist , Osv .....

Hev ditt flotte hodet .

Klem ☘

Solfrid

13.02.2018 kl.20:55

Stå på Anne Brith. Hilsen Toven

Anne Brith

13.02.2018 kl.20:57

Solfrid: ååååå takk :) Akkurat nå traff denne meg rett i hjertet :) Hils alle <3 Gode klemmer!

Ine kh

14.02.2018 kl.23:47

Veldig fint skrive og jeg skjønner deg veldig godt :) stor klem fra en jente fra Mosjøen :)

Skriv en ny kommentar