hits

Valentine Sneak Peak ❤

13.02.2018 - 12:38 3 kommentarer

Reklame // Annonselenker Gina tricot

Bluse  // Belte  (annonselenker) 

Jeg har aldri sovet spesielt godt sammen med andre. 

Da barna var små klarte jeg heller aldri sove særlig godt om de kom krypende oppi senga om natten. 

Derfor er det veldig rart at når Erik er her, og vi er på turer sammen og overnatter på hotell, så sover jeg som en stein. Jeg blir så ufattelig rolig og sovner bare jeg legger hodet mitt inntil han. Jeg våker aldri på natten og sover godt og lenge. 

Derfor var det utrolig godt at han kom hit i går kveld. Selv om det var sent, og han hadde jobbet lenge. 

Jeg har avlyst alle mine planer i dag, rett og slett for å hente meg litt inn, skrive og kose meg. 

Jeg elsker å skrive og har sånn smått begynt på en bok. Hver kveld skriver jeg litt på den. Det er ikke sikkert at det noen gang blir noe bok ut av det, men det er godt å skrive ting fra seg. 

Ute skinner solen, og jeg pakker smått til Osloturen min i morgen. I ste, etter jeg fikk disse nydelige rosene fra Erik, så fortalte jeg Erik en av mine innerste hemmeligheter. Noe som har preget hverdagen min, og som enda den dag idag kan være sårt. Så mye stoler jeg altså på han at jeg tør å fortelle alt. 

Det er mange alenemødre der ute som følger bloggen min. Jeg vet hvor tungt dere har det, og hvor vanskelig det er å komme seg både videre og klare seg i hverdagen. Jeg tenker på dere. Jeg bruker mye tid på tenke på hva jeg kan gjøre for dere. Neste uke skal jeg i alle fall hjelpe noen. Og det gleder jeg meg til. Tipper det blir en del tårer da ja! 

Er du alenemor til flere barn og bor i nærheten av Oslo? Sliter du med å få endene til å møtes? Send meg gjerne en mail på post@annebrith.no 

Jeg tenker ofte også på hvor skjørt livet er. Og hvor lite som egentlig er helt sikkert. Vi vet at vi skal dø, og det er vel det eneste sikre vi har her i verden. Så ofte tenker jeg da på hvor viktig det er å leve nå. Her og nå. Nyte øyeblikket. 

Lyset som kommer med våren nå gir nytt håp. Snøen smelter, noe har overlevd vinteren og noe ble borte. Akkurat slik det er med venner i stormer. Noen står ved din side, mens andre forsvinner. 

At du mister venner betyr ikke at du har gjort noe feil. Det er mange der ute som har kommentert på mine innlegg den siste tiden og spurt meg hvorfor jeg i livet mitt har kommet i mange konflikter med mennesker. Om det kan være meg det er noe galt med? 

Ja, jeg har tenkt på det selv. Og det er definitivt meg det ligger hos. Jeg lar meg ikke bli herset med. Om noen prøver på det eller behandler meg dårlig så er vennskapet over. Jeg henger ikke med mennesker som drar meg og andre ned. 

Jeg har også til tider innrømmet feil. Beklager, jeg tok feil. Det er menneskelig. 

Men ondskap styrer jeg unna. 

Derfor er jeg utrolig takknemlig for at jeg har truffet en mann som setter andre mennesker foran seg selv. Og en mann som har god smak når det kommer til roser :P 

Det kommer noen flere innlegg her i dag. Og i morgen kommer tidenes Valentineinnlegg ❤

Gleder meg!

Klemmer ❤

Bluse  // Belte  (annonselenker) 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

3 kommentarer

wenchepia

13.02.2018 kl.12:56

Så deilig at du sover godt sammen med kjæresten <3 og så nydelige roser!!! Spent på å lese om mer om deres Valentines day nå altså:) unner deg all lykken du kan få!

Tove

13.02.2018 kl.16:49

Det er så fint å lese at du har det så bra nå. Og at du likevel tenker på å hjelpe andre. Det sier mye om deg som menneske.❤ Jeg er selv alenemor og akkurat nå syns jeg det er skikkelig tungt å ha alt ansvar alene, mest fordi jeg har et barn som har vært mye syk det siste halve året uten at vi finner ut av hva som feiler han, og i tillegg en litt annen vanskelig ting som virker umulig å lese. Så er sliten for tida. Ønsker deg en fin Valentins day ❤

15.02.2018 kl.13:53

Håper du ikke fortsetter å ha uflaks med venner og andre rundt deg! Ønsker for deg at menneskene du nå har i livet ditt er stabile og ikke viser seg å være kranglefanter eller intrigemakere!

Skriv en ny kommentar