hits

Drømmehuset!

11.03.2018 - 11:18 Ingen kommentarer

Det har vært langt mellom hver gang vi har sett et hus som passer oss perfekt. Jeg tenker at om vi skal flytte så må det blir til et hus som er stort nok. Eller så må vi velge å flytte til et mindre bare for en kortere periode. 

Jeg henger på finn daglig og leter i flere kommuner for tiden. 

Pappen til Christian og jeg hadde en veldig god samtale om dette forrige uke, og vi har funnet ut hvordan vi skal løse ting om vi flytter ut av kommunen. Christian har også fått sagt sitt. Mer rundt dette deler jeg ikke. Nå har jeg jo også stengt kommentarfeltet mitt så da blir det automatisk mindre spekulering. Husk bare på at ting alltid har en tendens til å løse seg. 

Vi har funnet drømmehuset. 

Det er så utrolig fint og vi skal titte på det i dag ❤

Du kan se huset på finn her. Det har vært ekstrem stor interesse rundt akkurat dette huset og det skjønner jeg godt. Så utrolig fint! Men på vei hjem fra visning skal jeg også innom et hus på Rasta og se på det. Så hvem vet. 

Erik og jeg har begynt å titte på kjøkken og diverse andre ting. Neste uke skal vi på Boligmessen som holdes på Hellerudsletta. Det blir så spennende! Kanskje ender vi opp med å bygge hus? 

Huset vi bor i er enda ikke solgt, og med vår oppsigelsestid på 3 måneder har vi tiden på oss nå frem til juli. Det betyr at det ikke haster riktig enda, men at vi snart må få klarhet i hvor vi skal bo. Særlig om det blir flytting ut av kommunen. Men plutselig så finner vi drømmehuset her i nærheten og da er det jo ikke noe stress.

Håper dere har en nydelig søndag ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar