hits

På date igjen ❤

11.03.2018 - 19:48 Ingen kommentarer

Inneholder reklame for Proviant og GIna Tricot

Nå har jeg flakset rundt hele dagen og enda ikke ferdig! Det ble en spontan date i kveld igjen ❤ 

Litt pga jobb, men også litt fordi neste helg er øremerket barna :) 

I dag har jeg og Erik vært på visning men mer om det i et samlet innlegg om hele uken. Men det morsomme er at når man bruker så mye tid sammen som Erik og jeg har gjort den siste uken så finner man også ut hvor like eller ulike man er. I dag på visningen måtte jeg bare le. Vi reagerte på eksakt de samme tingene. 

Men nå er jeg altså på toget. På vei fra Sørumsand til Sandvika, for så å reise hjem igjen om noen timer. Togblogging. Det har blitt mye av det i det siste. Nattblogging, toalettblogging, middagsblogging og kjøreibilblogging. Altså jeg har blogget mens Erik kjørte :P Bare så det ikke begynner å ryktes at jeg blogger mens jeg kjører haha. 

Jeg har en del på hjertet. Virkelig. Det har skjedd en del ting i media siste uken som jeg virkelig har lyst til å snakke med dere om, men jeg må ta det til uka. Det omhandler oss kvinner og når vi blir utsatte for overgrep. Jeg skal komme tilbake på dette så fort jeg får tid til å sette meg ned og skrive skikkelig. 

Men nå er det først litt kvalitetstid med kjæresten. Og ja jeg vet at vi har vært mye og fartet rundt den siste tiden men det er ingen fare med barna, for dere som lurer. Jeg farter ikke avsted når minstemann er hjemme, og så har vi både naboer og venner som stikker hodet innom når jeg er borte ❤

Vinnere av Proviant 1 mnd gratis mat er: 

  • Toril Margaret Fossen
  • Ann Cathrin Bystrøm Lie
  • Lene Risløw
  • Elisabeth Solberg
  • Heidi Christine Eriksen

Gratulerer til dere. Send meg gjerne en e-post på post@annebrith.no med navn, adresse, og telefonnummer, så skal jeg videreformidle dette. 

Gode klemmer herfra ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar