hits

This week ❤

11.03.2018 - 20:24 Ingen kommentarer

Inneholder reklame for WoolLand // House of Hygge // Hemsedal Destination //Knøttene

Hemsedal har blitt et godt minne ❤ Vi har snakket mye om hvor fint vi hadde det der oppe denne uken. 

Mandag dro jeg i barnehagen for å hente Christian og måtte skrive under på noen papirer fra barnehagesamtalene. Det var en del spørsmål som hadde blitt stilt til Christian. Det mest koselige var at han hadde snakket mye om hvor fint Hemsedal var. På spørsmål om hvem familien besto av hadde han skrevet opp pappa, søsteren, Annika, Espen, Sven, mamma og Erik ❤

Vi er en stor familie vi, mamma. Og vi elsker hverandre alle sammen like mye ❤

Der har fokuset mitt også vært den siste tiden. Være gode mot hverandre. Jeg hadde nok aldri klart å stå i alt som kommer min vei om det ikke var for barna mine og støtten jeg får fra de aller nærmeste. For det har blitt en del tårer den siste uken, det skal jeg ærlig innrømme. Også fordi jeg har vært syk noen dager. Jeg har ligget rett ut på dagtid og prøvd å komme meg rundt på møter jeg måtte delta på, eller eventer jeg hadde blitt booket til. The show must go on, sies det. 

Selv om dere ser noe dere føler seg ut som et glansbilde, så er ikke alt alltid bare flott. Jeg prøver å fortelle om hvordan livet virkelig er, men det er ikke alltid like lett. Når noen dør i vår nærhet, så er ikke det noe jeg har lyst til å dele på bloggen. Ei heller om noe går galt og jeg sliter med ting. Mange ting kan involvere mennesker jeg elsker og da har jeg ikke lyst til å dele hva det er. Da må jeg nesten kunne si at nå har det vært en vanskelig dag, uten å fortelle hva som har skjedd. 

Livet er ikke bare rosenrødt. 

Jeg freste litt på snapchat i går. Det er ikke ofte jeg virkelig blir sint, men når du snakker nedlatende om mine barn så er grensen nådd. Det er totalt uakseptabelt og derfor reagerte jeg som jeg gjorde. Å fortelle at det en 5-åring gjør er kvalmt er ikke ok. Jeg er på langt nær ferdig med hva som skjedde men jeg kommer ikke til å ta dette i offentligheten. Noen ting tar man rett og slett på kammerset, med de det gjelder, og det skal jeg gjøre. 

Alt i alt synes jeg det har vært en superfin helg. Visningen vi var på i dag var helt amazing. For et vanvittig flott hus. Dog var både Erik og jeg ikek helt imponert over kjøkkenet og badene. Og for den summen huset selges for må jeg si at jeg ønsker at slike ting skal være på plass. Men vi fikk masse inspirasjon, og har satt oss opp på listen. Blir spennende å se hva som skjer. Rart det der at Erik og jeg kan gå inn i et rom og ha fokus på akkurat det samme. I noen rom manglet det klesskap, og vi begge reagerte på det. Og på badet var det en dusj, mens vi begge har et stort ønske om et badekar.... Men vi skal på nye visninger denne uken og det er så gøy å være i gang ❤

Nå er jeg ferdig for dagen og lover dere noen nye tanker i morgen tidlig!

❤ fra Anne Brith

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar