hits

Hva har skjedd?

13.03.2018 - 19:25 Ingen kommentarer

Bloggerne 2017 FOTO: Espen Solli/TV2

OMG hva har skjedd Anne Brith?

Det var flere som spurte meg dette i dag. Hva har skjedd? Jeg spurte: Hva mener du? Har det skjedd noe?

Ja, du blogget ikke i går!

Ja, det stemmer det. Jeg hadde ikke så mye å melde. Jeg var litt lei meg, fandenivoldsk, skuffet og vonbroten. Med slike følelser inni seg, kommer det ikke så mye bra ut heller. Og har man ikke noe å bra å si er det bedre å holde kjeft, tenker jeg. 

En liten timeout. Og det var godt. Jeg sprakk foran barna og sa noe jeg aldri trodde jeg ville si. Derfor gikk jeg til sengs med en vond følelse, og jeg bestemte meg for å overraske barna i kveld og si beklager. Også mødre gjør feil. Jeg er lei meg for det. 

Men mer om det i et eget innlegg, for kvelden frem til nå har vært helt ....

Jeg har fått svar på en del av mine mail til forbrukerombudet. En av mailene var veldig oppklarende. Skriver jeg om Bloggerne skal det ikke merkes med reklame. Så til alle dere som lurte på det. I mailen står det: "Når det gjelder slike innlegg mener vi at det fremgår av sammenhengen at det er markedsføring slik at du ikke behøver å merke dette særskilt." 

Det er greit å vite tenker jeg. For jeg merket det ikke, men gikk inn og merket det etterpå, da dere kommenterte det og nå kommer jeg til å fjerne det igjen. Så er i alle fall den casen oppklart for evig fremtid. 

Jeg har 3 saker inne hos forbrukerombudet nå. Det er gråsonesaker. Men jeg vil gjerne vite hva som er riktig. Så frem til jeg vet, og er usikker, vil mye bli merket med reklame her. Mye mer enn normalt. Så vet dere det!

Lykken kan snu fortere enn vi aner. Er en dag sort og lei, så kan solen skinne den neste dagen. Husk på det. Og noen ganger er det godt å logge av. For meg var det viktig i går. Jeg er glad jeg tok meg til til å bare ha fokus på meg selv i en dag. 

Vil sende en hilsen til Marte. Jeg ble så ført over å høre at du leser bloggen min. Det betyr så utrolig mye. Jeg klarer fremdeles til tider ikke å skjønne at det er så mange der ute som heier på meg. Men i dag fikk en leser et ansikt. Og det ble så nært ❤ Det rørte meg langt inn i hjerterota!

Takk til hver eneste en av dere som heier og som ønsker meg alt vel. 

Det betyr mer enn dere aner ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar