hits

Birthday fun ❤

14.04.2018 - 19:19 12 kommentarer

Reklame / Bubbleroom

T-shirt Pepsi (annonselenke) 

Da er det snart fest i heimen her! 

Vi har kost oss hele dagen sammen og det har vært så koselig. 

Hele 200 ballonger er blåst opp og vi skal nå legge på god mat på grillen. FOR en dag det har vært dere! Det var så utrolig varmt her i dag tidlig og det var en skikkelig sommerdag ❤ Årets første sommerdag. Passet bra med bursdag i dag ❤

Erik har blitt skikkelig bortskjemt i dag, men det hører med på en slik dag. Jeg ble litt skjemt bort selv, men mer om det senere. 

Jeg har lovet å fortelle dere hva som skjedde denne uken, men jeg har ikke snakket med alle enda. Så det må bare vente noen dager. SÅ må jeg finne ut hvordan jeg skal formulere meg, slik at ingen misforstår. Jeg har faktisk jobbet noe av dagen i dag pga alle forandringene som skjer. 

Erik har også måtte kaste seg inn i bloggjobben. Det er for mye som skal skje på kort tid nå. 

Vi har også brukt dagen på å snakke om hvordan vi skal løse huskrisen. Jeg vet bare ikke hvordan det skal løses. Og at mange av dere er sjokkerte over at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, må bare være. Jeg er meg, og du er deg. 

Husk på det. 

Dere er sikkert mye bedre på mye enn meg, og kanskje jeg er bedre enn dere på noe :P 

Nå har bursdagen akkurat startet og Erik sine venner begynner å dryppe inn her. Mange av gutta har samlet seg rundt spisebordet og jeg sitter som eneste dame her. Og om dere trodde vi jenter sladret, så kan jeg fortelle dere at det er like ille om ikke verre med gutta. Andre har dyp kjærlighetssorg og en annen har akkurat fridd. I tillegg mimrer Andre om frieriet han skulle ha for eksen på i New York. Men det ble det ikke noe av. SÅ her sitter vi og skåler for livet dere. 

Life is hard! 

Håper dere har en finfin kveld, så snakkes vi i morgen ❤

12 kommentarer

Sofie

14.04.2018 kl.21:06

Jeg er nettopp blitt medlem av et kvinneforum på nettet. Så du var et av de mest populære innleggene , så klikket meg inn for å lese. Må bare si at her er lavmålseliten samlet 😂 Først ble jeg sjokkert, men så begynte jeg og le.... høyt. Hvem er disse menneskene som mener så mye om deg? Misunnelse er større en kjønnsdriften heter det, og misunnelse lyser lag vei her. Ante ikke at det var så mange bitre kvinner. Ser det er noen gjengangere, stakkare. Når en ser nivået skjønner en jo at de ikke har injurierende kraft, Men tanken slår meg. Tenk om noen av disse har barn på alder med dine. Får dine barn høre noe av det som blir skrevet og spekulert om deg på skolen og av venner? Ønsker deg alt godt. Du er en skjønn mamma, en klok forretningskvinne og en spennende dame og følge på nett. Digger humoren din. Stå på ❤️❤️❤️😘

Anne Brith

15.04.2018 kl.01:10

Sofie: Mine barn hører aldri noe. De er nok heldige som går i fine klasser med flotte foreldre.ALDRI HAR DE hørt noe om meg:)

15.04.2018 kl.09:48

Anne Brith, så det er altså foreldrene til dine barns venner som skal skjerme dine barn mot dine sprell? Ja, da er de heldige!

Når ikke mor selv skjønner at hun trår over streken titt og ofte er det bra at andre voksne tar ansvar og passer på.

Anne Brith

15.04.2018 kl.10:05

Anonym: Dette er jo veldig subjektivt da. Om jeg skulle lyttet til alle som mener noe om meg og fulgt alle råd hadde jeg ikke fått gjort annet enn å tvilt på om jeg var en god nok mor. Nei jeg står sterkt i mine avgjørelser som omhandler mine barn. De er gode, sterke, omsorgsfulle og empatiske. Trygge er de og tross alt jeg har «gjort mot dem» Ha en nydelig dag!

Milla

15.04.2018 kl.10:25

Haha... nydelig svar til anonym😂Alt du har gjort mot dem.... 😉Vi som følgerdeg på Bloggerne, blogg og snap, ser trygge blide, veloppdragne barn av en stolt og nær mamma. Hvordan er barna til alle som kritiserer og slenger dritt? Mange ynkelige forbilder for barna sine som sitter som anonyme nett troll 👹

Anne Brith

15.04.2018 kl.11:22

Milla: AMEN!

Ikke så nøye, anonym uansett

15.04.2018 kl.12:30

For noen merkelige folk inne på KG, måtte gå inn å lese litt. De kritiserer alt og alle, lykken i livet deres er tydeligvis å finne feil med andre, kanskje de da føler seg selv bedre? Reinhekla mobbere, hele gjengen.

Barna dine er flotte, de ser ut som de trives veldig godt med deg som mamma, helt perfekt faktisk.

Uansett, om barn kommer med stygge kommentarer angående foreldre og hjem så er dette garantert noe de har hørt hjemme hos sine foreldre som rakker ned på andre ved middagsbordet. Lite annet å prate om? Da kan de jo feks snakke med barna om hvordan deres dag har vært, hva de har opplevd og ikke minst, om de har oppført seg pent.

Stå på, du er ei tøff og modig dame, ikke la noen få deg til å tro noe annet.

Anne Brith

16.04.2018 kl.08:41

Ikke så nøye, anonym uansett: Hei. Setter veldig pris på din kommentar ! :)

C

15.04.2018 kl.12:32

Så deg på bloggerne for første gang nå denne uka (har lest bliggen en stund da). Men jeg lurer på: snakker alle barna dine mosjøendialekt? Hørte Annika snakka sånn:)

Anne Brith

15.04.2018 kl.13:27

C: med meg ja. Ellers ikke ;)

Voksen mamma

16.04.2018 kl.08:11

Da jeg flyttet ut av vårt felles hjem måtte jeg leie tre ulike boliger før jeg endelig fant en bolig jeg hadde anledning til å kjøpe. Selvfølgelig ikke ønskelig, men det gikk greit og robuste, fornuftige barn slik som dine vil skjønne dette og takle dette godt. Lykke til med bologjakten😊

Anne Brith

16.04.2018 kl.08:40

Voksen mamma: Takk skal du ha :)

Skriv en ny kommentar