hits

Tøffe tider!

16.04.2018 - 08:09 6 kommentarer

Inneholder reklame / Superdry / Bikbok / Klærne er kjøpt selv, men har blitt brukt i affiliateinnlegg derfor merkes innlegget med reklame. 

Nå blir det tøffe tider, jenta mi. 

Det var det siste Erik sa før han dro fra meg i går kveld.

Og jeg vet det så godt. Så inderlig godt, at så tøft som det blir fremover har det aldri vært. 

Vi holdt rundt hverandre lenge, og så hverandre inn i øynene. Vi var begge klare på at avgjørelsen jeg nå har tatt er den riktige. Og vi to, vi skal holde sammen og støtte hverandre. Jeg tror nok det blir Erik som må støtte meg litt ekstra i de neste månedene, men det er godt å vite at vi nå har samme fokus. 

Før jeg dro fra Erik fikk jeg en god prat med pappaen til Erik også. Om valget jeg har tatt. Jeg har helt siden jeg begynte å tenke på valget jeg skulle ta, drøftet dette med faren og moren til Erik. De har begge god kunnskap og kompetanse på dette og det har vært betryggende å ha sparringspartnere i de to. 

Dagen i går gikk altså til å snakke med barna, snakke med Erik om den nye hverdagen og bestemme hvordan ting skal gjøres. Hva gjøres først? Hvor skal fokus ligge? Hvem gjør hva?

Erik fikk videokurs av Fabian i går. Er det en som er rå på video og youtube så er det Fabian. Erik skal begynne å filme video og redigere alt som skal ut. VI skal prøvefilme allerede til uka!

Jeg er dritstolt av meg selv og det jeg har gjort. Jeg har endelig fulgt hjertet mitt og bestemt meg for at JEG er den viktigste personen i mitt liv. 

Jeg gleder meg til å dele alt med dere de nærmeste dagene!

Men nå må jeg ført finne ut hvordan jeg løser ettermiddagen med boklansering, en seksåring, kjøring av to barn til og fra trening. Skal være i Oslo klokken 17, men da skal jeg samtidig egentlig hente Christian, og boklanseringen starter 19.00 og 19.30 skal Anika og Sven hentes på trening. Haha. Det blir et spennende puslespill, men jeg vurderer å gjøre noe nytt. 

Og jeg tipper minstemann på 6 år vil digge det!

Snakkes om litt dere.

6 kommentarer

Line

16.04.2018 kl.08:42

God morgen 🌞 Oi, ja dette blir spennende å følge med på ! Lykke til . Håper logistikk utfordringene løser seg ;) Ha en super dag , gode du 🌸🌼🌷

Anne Brith

16.04.2018 kl.08:50

Line: Tusen takk Line :) . VI får håpe det ordner seg <3. Ha en strålende dag.

Anne

16.04.2018 kl.09:44

Spennende 👍

Anne Brith

16.04.2018 kl.10:48

Anne: Det er alltid spennende med nye veier :)

Bente

16.04.2018 kl.10:19

Åh, du altså:) Ikke vent for lenge med å fortelle....blir så nysgjerrig! Lykke til med kabalen som skal gå opp - her er vi to til å kjøre/hente osv og vi har bare to barn, allikevel synes jeg det kan bli hektisk til tider. Skjønner jeg skal slutte å 'klage'. Ha en super dag!

Anne Brith

16.04.2018 kl.10:47

Bente: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar