hits

Min nye hverdag ❤

16.04.2018 - 10:14 89 kommentarer

Foto: Espen Solli Tv2Bloggerne 2017 FOTO: Espen Solli/TV2

Jeg har vært en blogger i nesten 8 år nå. Jeg har lært mye på min vei. Jeg sto mine aller første år helt alene, før jeg gikk inn i United Influencers. 

Da jeg gikk ut av UI, gikk jeg stille og rolig. Uten at det var noe som helst overskrifter i media. Det samme skjedde da jeg byttet management. Jeg har alltid byttet samarbeidspartnere i det stille. Uten å nevne det, eller grunnen her på bloggen. På denne måten har jeg bygget meg opp respekt hos de jeg har jobbet med og de jeg skal jobbe med. 

Neste år kan situasjonen være helt annerledes. "Table turns" og jeg liker å holde alle muligheter åpne for alle mulige samarbeid. Også i fremtiden. For helt ærlig, hvem jeg samarbeider med til hvilken tid betyr faktisk ikke noe for deg som leser denne bloggen. 

Men nå har ting blitt litt annerledes og derfor velger jeg å åpne meg opp om hva som skjer og hvorfor. 

Fordi du som leser skal forstå hva jeg står for, og hvem jeg er. Og min avgjørelse innebærer også noe som har med deg å gjøre. 

Da vi ble kjøpt opp av Egmont var jeg litt usikker om det var noe jeg ville være med på. Jeg har vært med på en slik overgang hele 2 ganger før og det var tungt begge gangene. Å flytte bloggen, jobbe med nye mennesker, starte litt på nytt, tar tid. Og jeg var i utgangspunktet skeptisk til hele overgangen. Men i månedene som har gått har jeg funnet meg tilrette i Egmont og har jeg jobbet kjempegodt med alle ansatte i PEOPLE. Noen har jeg blitt oppriktig glad i. 

Dog er det en ting som har plaget meg. en ting jeg ikke har klart å svelge. Og det er at Egmont også eier Kvinneguiden. Kvinneguiden er et anonymt forum hvor folk kan hetse, sjikanere og skrive absolutt alt de ønsker, uten at ansvarlig redaktør tar rakst nok grep. Jeg personlig mener at de ansvarlige bryter sitt redaktøransvar daglig. Å ta en kamp mot sin "egen arbeidsgiver" ble for vanskelig. Jeg har følt meg mobbet på min egen arbeidsplass og har ikke klart å godta at det i 2018 fremdeles legges tilrette for injurier, noe som faktisk er ulovlig i Norge i dag. 

Jeg vet foresten at Kvinneguiden har mye mer å by på enn kun anonym hets og at det er mange saklige og fine innlegg der som hjelper mange. De som holder på med ufinheter vet hvem de er, og det er synd det ikke er noen skikkelige konsekvenser for de som sprer løgn og rykter anonymt. Resten av dere har jeg ingenting i mot:) Bare så det er sagt ❤

Men på grunn av dette har jeg slitt med fokus, motivasjon og selvfølelsen min. 

Derfor sa jeg opp min kontrakt med Egmont på fredag. 

Jeg skal som en av 2-3 bloggere i Norge i dag stå helt på egne ben. 

Det betyr at jeg ikke skal tjene et øre på klikk mer. Altså om du logger deg inn her så tjener ikke jeg en krone på det. Min økonomiske trygghet blir helt borte. Og det var et valg som satt meget langt inne. Jeg har som dere vet ansvar for 4 barn og det er snart et huskjøp på vei. 

Men mine verdier som fremsnakk, nestekjærlighet og åpenhet ble for viktige for meg.

Det sies: Keep your friends close, but your enemies closer. Men å jobbe under samme tak i en bedrift hvor fokus skal være å skape og bygge opp, og se at man samtidig ble rakket ned og svertet var noe jeg ikke klarte å leve med. Det ble ikke riktig i hjertet mitt. 

Derfor går jeg nå, og blir stående alene. 

Og hjertet mitt sier meg at dette er det eneste riktige.  

Helt siden jeg tok avgjørelsen har jeg smilt mye mer enn jeg noen gang har gjort. 

Jeg har drømt om denne dagen i mange, mange måneder og har så ofte vært på nippen til å ta avgjørelsen. Erik har sagt i mange måneder nå at nå, nå Anne Brith må du gjøre noe. Dette river deg i stykker. Men tålmodig som han er har han støtte meg og latt dette bli min avgjørelse. 

Men nå er det altså gjort og bloggen skal få en real oppussing. DET gleder jeg meg til. 

Jeg er den beste selgeren i mitt liv. Jeg skal nå gjøre jobben som et team av selgere har gjort. Jeg har selvsagt med meg mennesker på laget. Helt alene står jeg ikke. Mitt management i Ad Sales er med meg, samt noen få nære bloggere i samme management. Men det er jeg som skal ha styringen og det føles deilig.

For meg betyr det også at jeg kan kapitalisere ting på en helt annen måte enn når jeg er låst i et bloggnettverk. Jeg er fri til å inngå avtaler men hvem jeg måtte ønske, om det er på bok, egne produkter, bakekurs, tv-program osv. 

Jeg føler meg fri!

Dere skal få vite når bloggen skal pusses opp og når det eventuelt blir nedetid. Det vil nok sikkert skje på natten en gang, slik at dere ikke merker noe til det. 

Jeg vet det er mange der ute som nå helt sikkert blir bekymret for meg og barna. Særlig når det kommer til det økonomiske. Men jeg kan love dere at jeg skal slippe mange flotte nyheter fremover. Jeg gleder meg så sykt mye til dette. 

Mer føler jeg ikke for å si. 

Nå vet dere hva som har plaget meg, hva jeg har grublet på og hva som har skjedd. Det vil nok ta noen uker til ting er slik jeg ønsker de skal være, men jeg skal jobbe mer målrettet enn noen gang, og har bestemt meg for at dette, dette skal jeg klare!

For dere som mener det blir mye reklame på bloggen min så kan jeg bare fortelle at det om mulig blir enda mer fremover. Jeg har blitt helt vilt nøyaktig med å merke alt, slik at dere som leser bloggen ikke skal føle dere lurt. Og er jeg i tvil så merker jeg heller en gang for mye enn en gang for lite. Håper dere forstår! Og mener du at jeg har merket feil så setter jeg umåtelig pris på en kommentar på det ❤

Håper dere der ute nå følger meg og støtte meg. Det eneste stedet jeg nå kan hevde meg og vise meg frem på er topplisten og da er jeg totalt avhengige av at dere som er mine faste følgere klikker dere inn her hver dag og hjelper meg oppover på den lista. Jeg tjener altså ikke en krone på klikkene men en plassering høyt på topplisten vil kunne gjøre meg attraktiv for eventuelle samarbeidspartnere. Så lover jeg at jeg skal lytte til dere og deres ønsker. Jeg vete at flere etterspør baking og GJETT om det blir mer av det. Det kommer dere til å se så fort bloggen er pusset opp. 

Takk til alle som har fulgt meg så lenge.... jeg er helt sikker på at jeg skal klare dette. Sammen med dere ❤

Klemmer fra Anne Brith

 

 

88 kommentarer

Joy

16.04.2018 kl.10:20

Stå på, er det noen som klarer dette er det du 😄😄😄!

Anne Brith

16.04.2018 kl.10:47

Joy: Så hyggelig at du har troen . Tusen takk <3

Tonje

16.04.2018 kl.10:36

Dette syntes jeg var veldig gode nyheter, Anne Brith! Hurra for å ha tatt et riktig valg :) Jeg skal fortsette med og lese bloggen din hver dag, og støtte deg i tiden som kommer!

Også gleder jeg meg veldig til mer baking fremover. Jeg har nettopp fått min første kjøkkenmaskin (i en alder av 30 år - ja, det går an :-D), så nå gleder jeg meg til å prøve den fremover :)

Jeg heier på dine gode valg, deg og din fine familie, og gleder meg til å følge dere videre!

Klem fra Tonje

Anne Brith

16.04.2018 kl.10:46

Tonje: Takk skal du ha Tonje. Jeg skal sørge for at du får brukt kjøkkenmaskinen din fremover :D . Ha en strålende dag <3

Hilde

16.04.2018 kl.10:38

Akkurat nå holder det med et ord: RESPEKT!

Du er tro mot deg selv, det beundrer jeg deg for 👍🏼 I tillegg har jeg skjønt så mye at du helt sikkert har en vanntett plan som sikrer deg og barna uansett 😉 ett godt nettverk har du også 👌

LYKKE TIL 😘

P.s. Skulle det gå dårlig, kan du sikkert få jobb som pizzabaker eller som pizzakjører 🤪😇

Anne Brith

16.04.2018 kl.10:45

Hilde: Takk Hilde. Vanntett plan er det kanskje ikke, men jeg er nødt til å ta et standpunkt på hva som er greit og ikke. Tusen takk for lykkeønskninger. Det trenger jeg alltid :D <3

Anne Britt

16.04.2018 kl.10:51

Dette står det RESPEKT av! Stå på videre! Lykke til 🌞

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:16

Anne Britt: Tusen takk Anne Britt! <3

Irene

16.04.2018 kl.10:52

Høres ut som en god plan , masse lykke til ❤️

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:16

Irene: Tusen takk <3

Jeanette

16.04.2018 kl.11:08

Så glad på dine vegne:-)Dette står det STOR respekt av😀Hurra for deg som er så sterk som tørr å ta så fine avgjørelser😃😃Ha en nydelig dag❤️

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:17

Jeanette: Så hyggelig. Veldig godt å få støtte for valget, for det er jo litt skummelt <3

Hege

16.04.2018 kl.11:08

Stå på dette klarer du

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:17

Hege: Tusen takk <3

Mormor til fire

16.04.2018 kl.11:11

Heier på deg👍 Dette er jeg ikke i tvil på at du klarer. Å faktisk gjøre handling ut av hva du mener står det respekt av!! Nettrollene er det vanskelig å få bukt med.

Stå på , jeg gleder meg til fortsettelsen 😍

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:18

Mormor til fire: Takk skal du ha. Det er vanskelig å gjøre noe med, men man kan ta et standpunkt til hva man mener om de. <3

Sandra G.

16.04.2018 kl.11:28

Dette er tøft gjort! :) Jeg vet hvor mye det krever å kravle seg oppover på listen. Jeg har blogget i 7 år snart, uten å bli noen toppblogger (ønskes selvfølgelig), men det er viktig å aldri gi seg. Det er først nå jeg har kommet på bloggtoppen (langt ned selvfølgelig), men da er det kanskje enklere å jobbe seg oppover. Beundrr deg for valget du har tatt, og jeg kommer til å følge bloggen din videre.

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:38

Sandra G.: Så koselig Sandra. Tusen takk for motiverende kommentar <3

Anne Vinnes

16.04.2018 kl.11:34

RESPEKT! Beundrer deg for ditt valg og mot. Stå på og er det noen som kan klare dette så er det du😘. Ser for meg at fu ender opp med egen plattform som mange andre bloggere kommer til å ville være under. Vil fortsatt være en trofast leser og gleder meg mye til nye bakeinnlegg, lykke til kjære deg💖

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:39

Anne Vinnes: Tusen takk Anne. Det betyr mye for meg. <3

Anne Brith

16.04.2018 kl.12:02

Anne Vinnes: Og egen plattform er nok en av alternativene som vurderes ;)

Marianne

16.04.2018 kl.11:41

Masse lykke til Anne Brith! 😀😘 Du er min absolutte favoritt innen bloggverden, og gleder meg til å lese blogginnleggene dine framover også! 😀 Ha en superfin dag! 😊

Anne Brith

16.04.2018 kl.11:41

Marianne: Det betyr mye for meg Marianne. Tusen takk. Ønsker deg en fantastisk dag <3

AnitaK

16.04.2018 kl.11:55

Så utrolig spennende! Dette blir helt sikkert veldig bra - og jeg heier på deg :) gleder meg til nyoppusset blogg og fortsatt å kunne følge deg på dine eventyr. Det gledes! <3

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:44

AnitaK: Takk skal du ha <3

Fruen

16.04.2018 kl.12:08

Supert Anne-Brith dette klarer du.Er det noen jeg har tro på,så er det deg👍Ditt valg står det virkelig respekt av💪Er så stolt av at du bestandig står for dine valg og det med begge beina planta på jorda. Jeg heier på deg hele veien og du vet at jeg er her for deg. Klemmer fra fruen

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:44

Fruen: Tusen takk <3

Tonje

16.04.2018 kl.12:09

Lykke til!

Er det noen som kan klare dette er det du, jeg har troen på deg!!

Virker som du har funnet deg en fantastisk mann, veldig gøy å se hvor bra du har det! 😄

Forresten så gler jeg meg til litt flere bakeinnlegg.

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:45

Tonje: Han er en super mann <3 . Tusen takk!

May britt

16.04.2018 kl.12:13

Dette liker jeg, respekt❤️

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:45

May britt: <3

Maria

16.04.2018 kl.12:17

Dette har jeg gjort selv også. Sagt opp jobben og gått fordi verdiene våre ikke var de samme. Det var tøft og jeg er fremdeles arbeidsledig. Men jeg har ren samvittighet og har kun fått respekt for valget.
Så, Heia oss! Dette klarer vi! :)

Anne Brith

16.04.2018 kl.12:20

Maria: Heldigvis har jeg ful jobb med avtaler fram til september. Så jeg har nok tid... men det blir tøffere og hverdagen bli mer usikker men som du sier.... jeg sover bedre om natten fordi samvittigheten er REN!

Åshild

16.04.2018 kl.12:25

Dette var gode nyheter, stå på for det du tror på og for det gode i menneskene. Lykke til Anne Brith, jeg følger med❤️🇳🇴🎉🎂

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:45

Åshild: <3

Line

16.04.2018 kl.12:43

Lykke til ... jeg skulle ønske jeg hadde ei venninne som deg , med de fine verdiene du har ! Jeg heier på deg 🌸🌼🌷

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:45

Line: Så hyggelig. Tusen takk <3

Gurimalla

16.04.2018 kl.12:50

Så spennende! Avogtil må

man bare følge magefølelsen. March on

& lykke, lykke til!

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:46

Gurimalla: Takk skal du ha <3

Oddveig Larsen

16.04.2018 kl.12:55

Masse lykke til, jeg er 100% sikker på at dette får du til, sånn som mye annet du har fått til😊 jeg har fulgt deg veldig lenge, og du er en fighter. Husker jeg var på et kakekurs du holdt i Oslo før du flyttet hit ned😁

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:46

Oddveig Larsen: Oi, ja, det er en stund siden nå. Så gøy <3 . Tusen takk!

Annette Svendsen

16.04.2018 kl.13:05

Så kuuuult! Dette kommer du til å klare. Jeg heier på deg og bloggen din. 😊

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:46

Annette Svendsen: Tusen takk<3

Linn

16.04.2018 kl.14:24

Herregud så bra for deg Anne Brith! Og selvfølgelig skal vi som er faste lesere følge deg videre!

Og er det noen som klarer så stå på egne ben, så er det deg!!

Heia heia! ❤️

Klem fra Drammen

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:47

Linn: Så hyggelig. Tusen takk <3

Bente

16.04.2018 kl.15:22

Du er tøff! Mine klikk får du fremover også:)

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:47

Bente: Takk skal du ha Bente <3

Ragnhild

16.04.2018 kl.16:02

Lykke til, bra du gjør det som føles rett for deg.

Klem fra ho som er litt uenig en gang i blandt. :)

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:47

Ragnhild: Uenige kan man være :) . Tusen takk og klem tilbake <3

Elisabeth

16.04.2018 kl.16:05

Masse lykke til😊 leser bloggen din uavhengig om du er i en avtale med noen eller står på egne ben. Du er deg selv uansett. Heier på deg videre. Et valg det står respekt av👍 gleder meg til flere blogg innlegg om baking, kaos, lykke, tøffe dager, drite seg ut, å være kun seg selv, hverdagshistorier og ungene

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:48

Elisabeth: Tusen takk. Dette blir spennende <3 .

Wenche

16.04.2018 kl.17:35

Stå på dette fikser du👏👏👏

Heier på deg assa❤️👍✔️

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:48

Wenche: Takk skal du ha <3

Jeanett

16.04.2018 kl.17:37

Hei

Tøft gjort! ❤️Viktig å følge det som føles rett for deg;)

Jeg skal følge, heie og klikke helt fra Spania 😊

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:48

Jeanett: Spania hørtes da veldig godt ut nå... :D . Tusen takk <3

Karamelle

16.04.2018 kl.18:18

Kjære AB. Du bør jo takke «kvinnene» på dette forumet som har gitt deg så mye reklame 😂 Har underholdt meg selv men å terge dem litt mens jeg har lagt på sykehus . Til å slenge så mye dritt selv, er de så nærtagende at de har rapportert meg og gått helt i stå,- ja til tider har de nesten glemt deg, for å ta meg 👍😊👏Jeg har høytlesning på rommet her, og vi har hylt av latter over hvor det de skriver. De misunner deg nok både kjærlighetsliv, forholder til barna dine, busniss teften din, og så er du en levende positiv og skjønn dame. ❤️ Vi på rom 312 heier på deg, og gleder oss til å følge deg videre. Til de feige anonyme baksnakkerne på forumet som stalker deg, og helt sikkert leser dette også, - gå i dere selv !!

Anne Brith

17.04.2018 kl.09:07

Karamelle: Hei på deg. Ja, det er du som er Karamell ja. Jeg så du fikk alle mot deg da du sa noe bra der inne. Heldigvis er det ikke slik i det virkelige liv. God bedring til deg og hils alle på rom 312.

anne

16.04.2018 kl.18:24

helt enig med deg angående kvinnegutden, det er helt utrolig hva som blir publisert der

av negative kommentarer og omtale dessverre. har opplevd dette selv og tatt kontakt med redaktøren, og de har vært grei å slette dette. men da er skade skjedd, da dette er med å ødelegge ryktet til mennesker. burde vært ulovlig. skjønner ikke at offentlige personer i vinden slik som deg og andre bloggere/kjendiser overlever med all den negative fokuseringen. hadde blitt totalt paranoid. så bare stå på. kanskje du kan starte en ny måte for bloggere å tjene penger på? gi dem konkurranse - det er bra;)

16.04.2018 kl.18:41

😘

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:49

Anonym: <3

16.04.2018 kl.18:55

Oi, dette var tøft gjort! Integriteten lenge leve og lykke til 👍

Kjerstin

16.04.2018 kl.19:03

Selv om jeg er veldig uenig med deg i enkelte saker... Støtter deg fullt ut i det du gjør. Kvinneguiden er bånn i bøtta, og det å lage egne tråder om bloggere/kjendiser der en kan kritisere,lyve ect... Det er lavmål. Lykke til på egne ben 😊

Anne Brith

17.04.2018 kl.09:05

Kjerstin: Det er mange som får hjelp i andre emnefelt på Kvinneguiden. Det er nok emnet Rampelyset som er verst. Der burde det være umulig gå skrive anonymt mener jeg da. Og jeg har også notert meg at det er brukere som ofte bryter åndsverkloven men som får fortsette med dette ukentlig. Meget rart spør du meg.

16.04.2018 kl.19:13

Dette står det respekt av!

Jeg forstår deg utmerket godt, dette med kvinneguiden, som ER et medium for mobbing på lik linje med andre lukkede forum hvor det henges ut personer både offentlige og privatpersoner. Det er ikke bra. Kvinner på disse forumene er forferdelige i sin omtale av andre og Jwg støtter deg fult ut.

Anne Brith

17.04.2018 kl.09:04

Anonym: Nå må jeg bare si at ikke alle som er der inne er slik du beskriver. NOEN er forferdelige og har nesten en slags personlig vendetta mot enkeltpersoner. Jeg har lest mye positivt også der inne, men i all hovedsak mener jeg det er en arena for ryktespredning og hets. Noe som faktisk ikek passer seg i 2018, og som jeg synes Egmont bør ta grep over.

Britt Thune

16.04.2018 kl.20:15

Du er ei fantatisk dame Anne-Brith! Og ei fantastisk tilstedeværende mamma! Du får til det du bestemmer deg for.

Lykke til, ønsker deg av hjertet alle gode ting!

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:49

Britt Thune: Tusen takk Britt <3

Julie

16.04.2018 kl.20:38

Hei! Jeg er ny leser og har fulgt med deg en stund nå både på bloggerne på tv. Og her på bloggen. Må si det er tøft av deg og gjøre dette, og ønsker deg/dine lykke til :)

Anne Brith

16.04.2018 kl.20:41

Julie: Takk;) Det betyr mye for meg...

Lise

16.04.2018 kl.21:36

Lykke til Anne Brith😃du vet hva som er best for deg og din familie👍🏼Har fulgt deg over et år nå, og jeg kommer til å klikke meg innpå som vanlig. Liker at du har bena godt planta på jorda på tross av medieoppslag og kjendisstatus😃forsett den gode jobben du gjør🌺

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:50

Lise: Tusen takk Lise. Koselig å høre <3

Elisabeth H

16.04.2018 kl.23:19

Så mye spennende foran deg, også så viktig å følge sin egen overbevisning og ikke gå på akkort med deg selv. Veldig bra! Det var helt rett av deg å brute når du følte ting ble feil! Lykke til 🎉🍰🎂💐 klem fra meg 😊👍

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:50

Elisabeth H: Klemmer tilbake <3

Sten J. McNeil Ånnerud

17.04.2018 kl.00:26

"Put your money where your mouth is", sies det jo. Det har du virkelig gjort! Jeg er ikke veldig overrasket, egentlig, men mektig imponert! Tøft gjort, rett og slett.

Anne Brith

17.04.2018 kl.07:57

Sten J. McNeil Ånnerud: Takk for det. Særlig når det kommer fra deg. Det betyr mye <3 Klemmer!

Tordis

17.04.2018 kl.00:39

Kjempe flott.Dette klaret du 100%.Æ heie på dæ .👌😊🌹

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:52

Tordis: Tusen takk <3

Kristina

17.04.2018 kl.06:05

Det står stor respekt av det du gjør💪🏻.

Jeg er sikker på at du klarer deg kjempefint på egne ben så dyktig som du er 😃. Jeg gleder meg hver dag til å lese bloggen din og kommer til å fortsette med det.

Masse lykke til med jobb,hus konf etter sommeren💐

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:52

Kristina: Masse å tenke på, masse å glede seg til . Tusen takk <3

Lydia

17.04.2018 kl.08:08

Så utrolig bra! Detta trur jeg du har godt av, og jeg er helt sikker på at du klarer det! ❤️ Så målretta og flink du er, så skal det ikke være noe problem. Jeg er veldig dårlig på å ta meg tid til å kommentere, men jeg klikker meg inn og leser. Du er god som gull ❤️ Spennende tider for meg fremover også tror jeg, men har ikke lufta ideene mine for så mange enda. Men alt ligger tilrette for at jeg skal klare det, det sa også coachen min. Så det er bare å hoppe i det egentlig, og satse alt 😅 litt sånn som deg, kjøøøøøør på 😂❤️

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:53

Lydia: Tusen takk Lydia. Dette klarer du. Lykke til <3

Monica

17.04.2018 kl.09:22

Masse lykke til - dette klarer du!

Anne Brith

17.04.2018 kl.18:00

Monica: Tusen takk <3

Siri

17.04.2018 kl.13:25

Hei!

Det er noe spesielt tragisk i det å måtte bruke dagene sine på å sitte på kvinneguiden og rakke ned på andre. Men de gir deg masse nye lesere, Anne Brith. Egentlig gjør de deg en tjeneste :)

Når de får motbør, så sutrer de med rapportknappen sin.

Stå på, du er bedre enn de! :)

Anne Brith

17.04.2018 kl.18:32

Siri: Det gjelder heldigvis et mindretall av de der inne <3 . Men tusen takk for gode ord Siri!

Vigdis Støve

19.04.2018 kl.07:12

Respekt😀 Har fulgt bloggen din en god stund nå,og skjønner valget ditt. Jeg driver selv 2 nettbutikker,og skjønner at du er lei av nettroll. Det vil alltid være noen som ikke tåler at andre lykkes,og velger da å komme med stygge kommentarer. Stå på videre og lykke til😀

Skulle du nå eller i fremtiden ha lyst å gjøre et samarbeid med meg så send meg gjerne en mail😀

Anne Brith

19.04.2018 kl.07:13

Vigdis Støve: Takk :) Det skal jeg gjøre:)))

Skriv en ny kommentar