hits

Takk ❤

16.04.2018 - 15:02 6 kommentarer

Før jeg haster inn til Oslo og blir med på boklansering hos Julianne, må jeg bare skrive noen ord til dere:

TAKK ❤

Herlighet så mange av dere som sender meldinger, ringer, og tekster. Jeg har absolutt ikke mulighet til å svare dere alle. Kanskje i kveld, men jeg tror jeg må jobbe i kveld til sent med regnskap. 

Minstegutten skal få lov til å være med mamma på event, og dette blir første eventet han faktisk blir med på. Blir spennende å se om han takler det. Når han blir med så rekker jeg også å spise i Oslo, være med på boklansering og hente barna! 

Dressen hans henger klar ❤ Vi skal pynte oss ❤

Det er tydelig at mange mennesker følger med bloggen for i dag fikk jeg en spennende telefon og noen av dagene fram mot 1. mai blir satt av til møtevirksomhet. Jeg tror ikke jeg blir uten jobb med det første. Når en dør lukkes åpnes en ny. Selv om det er skrekkblandet fryd!

Om litt over en time skal Christian og jeg sette oss i bilen og kjøre innover til Oslo. Og jeg vet han elsker å dra innom Sten & Strøm så det må vi nesten bare gjøre, før vi treffer Stina og Pelle K og drar videre til Julianne og Ulrik. 

Det er mange tanker i hodet og den verste tanken er nok usikkerheten. Men jeg kjenner at valget jeg har tatt er riktig. Jeg er også veldig heldig som har Erik i livet mitt. Han har vært en utrolig fin støtte for meg den siste tiden. 

Men dere! Dere er så utrolig fine! Jeg har grått noen tårer av det dere har skrevet her på bloggen og på facebook i dag. Mens jeg har bakt, så har det jammen kommet noen tårer av glede fordi dere er så fine. 

Jeg har vurdert å lage en video for å forklare litt mer om situasjonen men det er ikke tid akkurat nå. Vi har en gutt som fyller 15 år om noen dager og det skal også bakes til han. Han hadde forresten LAN hjemme i helgen. Herlighet altså for noen fine ungdommer vi har ❤ Til helgen er det Annikas tur å ha "fest".

Takk til min kjære "søster" Hege, mamma til Therese ( som jeg har blitt tante til) OG ettersom Therese og Martine Lunde også nesten er "søstre" så vil det "nesten" si at jeg har blitt tanta til Martine Lunde også ❤ Takk til deg Hege for den fine buketten og støtten! Du er fantastisk! 

Og takk til Tove, som alltid sender gode ord: 

Vi snakkes helt sikkert senere i kveld! 

Takk igjen! ❤ U!

Klemmer ❤

6 kommentarer

16.04.2018 kl.17:25

det eneste du gjør er å skryte

Milla

16.04.2018 kl.19:04

Anonym,- gå på Kvinneforumet og vær!! Med den sytingen og negative innstillingen din, og manglende evne til og unne en medsøster lykke og framgang, så passer du best der 😊

Det finnes helt sikkert bloggere som bare er ulykkelig og føler motgang. Kanskje de skulle glede deg mer. 👍 Lykke til med..... alt !

Line

16.04.2018 kl.21:03

Så stas .... unner dere en kjempe hyggelig kveld sammen 😊🌸 God klem

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:49

Line: Stor klem tilbake <3

Bela

16.04.2018 kl.21:28

Må bare innom for å si at jeg så Bloggerne i dag, og fy faen for ei jente du har! Skjønner godt at du er stolt av henne. :)

Lykke til i kveld!

Anne Brith

17.04.2018 kl.08:50

Bela: <3

Skriv en ny kommentar