hits

Blogg

This week ❤

Inneholder reklame for WoolLand // House of Hygge // Hemsedal Destination //Knøttene

Hemsedal har blitt et godt minne ❤ Vi har snakket mye om hvor fint vi hadde det der oppe denne uken. 

Mandag dro jeg i barnehagen for å hente Christian og måtte skrive under på noen papirer fra barnehagesamtalene. Det var en del spørsmål som hadde blitt stilt til Christian. Det mest koselige var at han hadde snakket mye om hvor fint Hemsedal var. På spørsmål om hvem familien besto av hadde han skrevet opp pappa, søsteren, Annika, Espen, Sven, mamma og Erik ❤

Vi er en stor familie vi, mamma. Og vi elsker hverandre alle sammen like mye ❤

Der har fokuset mitt også vært den siste tiden. Være gode mot hverandre. Jeg hadde nok aldri klart å stå i alt som kommer min vei om det ikke var for barna mine og støtten jeg får fra de aller nærmeste. For det har blitt en del tårer den siste uken, det skal jeg ærlig innrømme. Også fordi jeg har vært syk noen dager. Jeg har ligget rett ut på dagtid og prøvd å komme meg rundt på møter jeg måtte delta på, eller eventer jeg hadde blitt booket til. The show must go on, sies det. 

Selv om dere ser noe dere føler seg ut som et glansbilde, så er ikke alt alltid bare flott. Jeg prøver å fortelle om hvordan livet virkelig er, men det er ikke alltid like lett. Når noen dør i vår nærhet, så er ikke det noe jeg har lyst til å dele på bloggen. Ei heller om noe går galt og jeg sliter med ting. Mange ting kan involvere mennesker jeg elsker og da har jeg ikke lyst til å dele hva det er. Da må jeg nesten kunne si at nå har det vært en vanskelig dag, uten å fortelle hva som har skjedd. 

Livet er ikke bare rosenrødt. 

Jeg freste litt på snapchat i går. Det er ikke ofte jeg virkelig blir sint, men når du snakker nedlatende om mine barn så er grensen nådd. Det er totalt uakseptabelt og derfor reagerte jeg som jeg gjorde. Å fortelle at det en 5-åring gjør er kvalmt er ikke ok. Jeg er på langt nær ferdig med hva som skjedde men jeg kommer ikke til å ta dette i offentligheten. Noen ting tar man rett og slett på kammerset, med de det gjelder, og det skal jeg gjøre. 

Alt i alt synes jeg det har vært en superfin helg. Visningen vi var på i dag var helt amazing. For et vanvittig flott hus. Dog var både Erik og jeg ikek helt imponert over kjøkkenet og badene. Og for den summen huset selges for må jeg si at jeg ønsker at slike ting skal være på plass. Men vi fikk masse inspirasjon, og har satt oss opp på listen. Blir spennende å se hva som skjer. Rart det der at Erik og jeg kan gå inn i et rom og ha fokus på akkurat det samme. I noen rom manglet det klesskap, og vi begge reagerte på det. Og på badet var det en dusj, mens vi begge har et stort ønske om et badekar.... Men vi skal på nye visninger denne uken og det er så gøy å være i gang ❤

Nå er jeg ferdig for dagen og lover dere noen nye tanker i morgen tidlig!

❤ fra Anne Brith

 

 

Slik gikk det hos frisøren:

Reklame // Cutters

Det var nervepirrende å se på at Annika klippet av seg det lange håret sitt i går. Men dette var noe hun ønsket og da blir det sånn. 

Gutta ville ha det enda kortere men jeg lovet dem at det skal de få lov til å gjøre til sommeren. 

Jeg synes det generelt sett ofte er altfor dyrt å få klippet håret til barna og jeg har mer enn en gang klippet dem selv. Jeg har en maskin som jeg bare kjører langs kantene. 

På Cutters gikk det veldig fort og prisen er kr. 299.- for hver klipp. Cutters har ikke timesbestilling. Du betaler via en Ipad når du kommer inn og ser ventetiden på en skjerm. Vi måtte vente 19 minutter. Alle var ferdige på 15 minutter. Kjapt og greit. For de enkle klippene er dette perfekt. 

Fornøyde barn ❤

Og fornøyd mamma 

Hvem vil du være?

Inneholder reklame for Knøttene

De siste ukene har jeg brukt mye tid på å finne ut hvem jeg vil være og hvor min fokus skal være. 

Det er så rart at vi klarer å henge oss opp i noen få negative kommentarer, mens de andre titalls eller hundrevis de tenker vi ikke over. Jeg fikk en nydelig kommentar på facebook i dag som varmet mitt ❤ 

Å få så mange positive heiarop i en tid som preges av mye hat og hets betyr mye for meg. Jeg har sånn smått begynt å skrive på det jeg først tenkte skulle bli en bok, men som jeg bestemte meg for å publisere her på bloggen i stedet. Alt skal frem. Men starten av livet mitt er på Sørumsand og derfor starter historien der. Jeg tror nok at hele historien vil trekkes ut over hele året. Og de som misliker at jeg deler historien min dere må nesten finne dere noe annet å lese. 

Jeg har vært heldig og fått mange nye samarbeidspartnere i 2018. Det er mye morsomt som skjer, og høsten skal bli magisk. Jeg skal gjøre noe INGEN forventer av meg :P

Jeg har, som jeg har sagt, vært syk store deler av de siste ukene. Men jeg har jobbet for det. Jeg kan ikke alltid bare ta fri og ligge hele dagen i sengen. Som i går måtte jeg ta flere møter via skype og telefon for å få unna alt. 

Å få samarbeide med Knøttene, som er en utrolig flott butikk med barneklær i Mosjøen er jeg utrolig stolt av. Jeg jobbet faktisk der da jeg kom tilbake til Mosjøen i 2003. SÅ da de ville samarbeide med meg på en giveaway på facebook så sa jeg ja med en gang. De har også en superfin nettbutikk. Grunnen til at det tok litt tid å trekke en vinner var at jeg skulle teste ut et nytt system for å trekke en vinner. Men det fikk jeg ikke til. Så da brukte jeg det gamle systemet. 

Vinneren er Anette Carlsson. Gratulerer så mye. Ta kontakt med meg så får du gavekortet på kr. 5000.- 

Blusen jeg har på meg på dette bildet er kjøpt og betalt. Derfor er ikke dette en reklame fra Gina. Om jeg lenker inn med annonselenker da stiller saken seg annerledes. Da er det reklame og skal avsender nevnes. Men klær som jeg kjøper og betaler selg skal ikke merkes. Også slik som innlegget om tulipanene. Det er fritt frem for bloggere å skrive hvor de har vært og i hvilke butikker, uten å må merke det. 

Og bilder jeg tar til bloggen bruker jeg en app på, derfor er det noen av bildene hvor jeg ser inn i mobilen. Jeg har valgt å gjøre det sånn, og det funker for meg. 

Hvem vil jeg være? 

Jeg har bestemt meg for å være meg selv. Og om du ikke liker meg så foreslår jeg at du klikker deg inn et annet sted. Men om du får gode tips og liker det jeg skriver så sier jeg takk, og la oss slå følge videre. 

Jeg er meg selv. Kan ikke være noen annen enn det. Jeg klarer heller ikke å tilpasse meg de hundre menneskene som mener at jeg bør gjøre ting på en annen måte. Jeg må følge min plan, så må du følge din. 

Ha en strålende dag dere!

Tulipaner fra Amsterdam ❤

Det er ikke mye som ligner vår i Norge i dag. Jeg vil ha sol og små knopper som titter opp mellom rester av snø. 

Men om jeg ikke får det akkurat nå, noe jeg har forstått etter å ha sett værmeldingen, så blir det å lage vår inne ❤

Da jeg bodde i Amsterdam, eller i Amstelveen som det egentlig het, så ble jeg hekta på blomster. Jeg var heldig og fikk blomster hver eneste fredag. Både av familie, venner og kjæresten. I Nederland kjøper man veldig ofte blomster til hverandre før helgen. Jeg hadde derfor 3-4 buketter stående hver helg. Og da jeg flyttet til Norge var det en greie jeg bare ikke klarte meg uten ❤

Jeg husker da jeg for aller første gang skulle få se hvordan de krysset løkene med hverandre og lagde de nye fargene. Det var helt utrolig å se hvordan de faktisk klarte å lage det som i dag kalles "den sorte tulipanen" 

Jeg blir alltid glad av tulipaner og akkurat i dag har det vært en rosa bukett fra Floriss som har stått på stuebordet. 

Hele dagen i dag har gått med til møtevirksomhet og papirarbeid. Regnskap og innleveringer av kvitteringer. Det er deilig å være ajour. Alt av papirer er samlet inn i 5 rosa permer. 

Jeg har også bestemt meg i dag for å dra på noen messer fremover. Om noen uker er det en glutenfri messe i Lillestrøm. Den gleder jeg meg til å dra til. Så neste uke er det en stor båtmesse. Dette er også i Lillestrøm. Er det noen av dere som vet om messer med tema interiør, hus eller hage som er verd å besøke så gi lyd. Og om neon vet av et sted hvor det kanskje er samlet flere kjøkkenleverandører ved siden av hverandre så tar jeg gjerne imot tips om dette. 

Erik og jeg skal denne uken besøke Holmestrand. Der skal det visstnok være en butikk som har nydelige hagemøbler og jacuzzi. Blir spennende å se hva de har for noe fint. Noen som bor i nærheten som har tips til butikker innenfor interiør som er verdt et besøk? 

Og mens jeg er inne på tema interiør. Jeg har i alle år samlet på serviset Edme Plain fra Wedgewood. Jeg vet at Christianias Glassmagasin har dette men finnes det andre som også fører dette? Jeg tittet innom dem i dag på storsenteret på Jessheim. Christianias Glassmagasin altså, og guri så mye fint det var der. Jeg skal definitivt skrive ønskeliste derfra til bursdagen min ❤

Har du et servise å anbefale?

Pynter dere forresten til påske? Jeg har fått nyss om at årets farge er rosa. Altså påsken i år skal være rosa! Ingenting gleder meg mer haha. Kremmerhuset hadde masse rosa til påske for oss som er glad i rosa!

Har også shoppet litt nytt til bakingen ❤ Skal dele alt i et eget innlegg senere i uken ( ikke spons ergo skal ikke dette innlegget merkes) Må bare nevne at ingenting i dette innlegget er sponset eller anbefalt pga noen samarbeid ❤

Håper dere har en nydelig tirsdag ❤

Blogges ❤

NY SESONG Bloggerne - Dette skjer!

Reklame for Bloggerne

Tja jeg vet ikke helt om dette bildet trenger noe mer omtale enn det dere ser. Jeg har jo alltid sagt at jeg elsker å stryke klær, og slik står jeg altså hjemme når jeg er alene. Det blir noen hysterisk morsomme øyeblikk denne sesongen og jeg presset nok en del grenser i fjor høst. 

Det hele startet med Annika sitt uttak. Vi hadde jo mer eller mindre bodd i hallen hele sommeren, og da jeg innså at Annika kanskje ikke kom til å komme med på laget hadde jeg en stor klump i magen. Jeg tenkte masse tanker akkurat de dagene. 

Her ser dere Annika på uttak: 

Denne sesongen er det jo to nye fjes med også: Julianne ( Pilotfrue) og Jørgine ( Funkygine) Jeg gleder meg sånn til å se hva de har gjort i sesongen. Jeg vet jo at Jørgine giftet seg og at Julianne ble gravid, men øyeblikkene gleder jeg meg til å se!

Selv byr jeg på herlig nordnorsk galskap.

Se hele promoen her :P 

Derfor gjorde jeg det!

I dag har det haglet inn med spørsmål. Jeg skal ta for meg alle men tenkte å starte med noen av de mest kritiske. 

Hvorfor har du slettet kommentarer og blokkert folk på Instagram og Facebook?

La meg bare si en ting veldig klart. Jeg tåler en god del. Jeg tåler at mennesker er uenige med meg og jeg slipper gjennom masse kritiske og slemme kommentarer på bloggen. Men den siste tiden er det 2-3 stykker som har kommentert langt ut over det som var greit. Jeg husker den tiden da jeg og Sophie Elise var i Anti, og vi satt og snakket om drapstruslene hun fikk. Jeg husker jeg tenkte: Herregud, drep Anne Brith. Vil det noen gang komme om jeg står på topplisten over en tid? Og vet dere, det har det. I fjor høst kontaktet jeg politiet, men i Norge i dag er det sånn at har man ikke nok bevis så nytter det ikke. Jeg går ikke med en ip adresse til politiet. Jeg bestemte meg for å vente så lenge at jeg fant ut hvem det var. En dag ville de ikke klare å dy seg og ville de kommentere på facebook eller Instagram med fullt navn. Og det skjedde. For å finne ut hvem dette var, var jeg nødt til å blokkere folk. Jeg måtte også blokkere noen uskyldige. Det beklager jeg. Det er snakk om 10-12 stykker og til dere som har blitt blokkert og mener det er feil, så send meg gjerne en epost eller ring meg på 91522976. Så kan vi løse opp i det. 

Kommende uke drar jeg til politiet med alt av info. Det er nokså mange kommentarer over en periode på 1 år og så får det bli opp til politiet hva de skal gjøre. Saken blir nok sikkert henlagt men om personene kanskje har andre slike anmeldelser på seg så vil det kanskje nytte om det kommer inn flere. 

Sånn er ståa på den saken. 

Man skal ikke hate noen bare for å hate. Man skal heller ikke gjøre noe som kan skade andre mennesker. Hvis du sender en epost til en av mine nærmeste, kontakter mine samarbeidspartnere med intensjon om kun å skade meg, om du stiller opp på arrangementer jeg er på, kun for å følge med på meg og kritiserer meg, sprer løgner om meg og deler usannnheter om meg, så er grensen veldig kort til å kalle det stalking eller hets/injurie. Les gjerne mer om injurie HER

Trippel filter test

Før du forteller meg noe om min venn, kan det være en god idé å ta et øyeblikk og filtrere det du skal si. Det er derfor jeg kaller det trippel filter test. Det første filteret er sannhet. Har du forsikret deg om at det du skal fortelle meg er sant? » «Nei,» sa mannen, «faktisk har jeg bare hørt om det.» «Greit,» sa Sokrates. «Så du vet egentlig ikke om det er sant eller ikke. La oss nå prøve det andre filteret, filteret om godhet. Er det du er i ferd med å fortelle meg om min venn godt? «Nei, tvert imot ?» Sokrates fortsatte «Så du vil fortelle meg noe dårlig om ham, og du er ikke sikker på at det er sant. Du kan fremdeles bestå prøven, fordi det er ett filter igjen: filteret om nytten. Er det du vil fortelle meg om min venn til noen nytte for meg? » «Nei egentlig ikke ???» «Vel,» konkluderte Sokrates, «hvis det du vil fortelle meg hverken er sant eller godt eller enda til nyttig, hvorfor fortelle meg det i det hele tatt?»

Hvorfor blir kommentarer fra deg så rare? 

Akkurat nå er det en teknisk feil som gjør at når vi bloggere svarer i appen så kommer det opp masse rare tegn. Vi har sendt det inn til teknisk. Beklager dette, jeg skal prøve å svare på alt via mac. 

Hva gjør du for å komme deg opp på bena igjen når du blir slått i bakken? Har du noen tips til meg?

Det er vanskelig å gi et bestemt råd for dette da det er så mye forskjellig som kan spille inn. Men for meg er det viktigste å gå tilbake til basisen. Da nullstiller jeg meg, går gjennom hvor mange mennesker jeg har rundt meg som er glade i meg, og bruker tid på ting som gjør meg godt. En tur ut, lytte til musikk eller baking. Vi klarer ikke ha et liv bare fylt med gode dager. Også jeg har vonde dager, og den siste uken har vært et helvete for meg, men også jeg må ta meg selv i nakken noen ganger og ikke være så dramaqueen, så går det som regel over :P 

Hvorfor henger du hele tiden med folk fra Paradise Hotell?

Flere grunner men 1. Vi er kollegaer og jobber godt sammen. 2. Jeg hjelper noen av dem og håper at når jeg slutter å blogge så vil jeg bli en god manager for disse fine folka. 3. Jeg er oppriktig glad i Sofie og Andrea! 

Har du lyst på flere barn? 

Nei, jeg er happy med mine 4. Husk at en vil bli hjernekirurg, en studere på Harvard og bli advokat, en vil bli etterforsker og siste vil bli lege, så det er mye å følge opp her ❤ Jeg tror jeg kan bli ruinert når de starter å studere! 

Vil Erik har barn? 

Ikke egne, men han digger mine og har neste daglig kontakt med mine eldste på snap og meldinger ❤

Hvor er barna når du er borte?

De er enten hjemme eller sover hos venner. Sven blir 15 år om 1 mnd og klarer seg helt fint en natt alene. Men er ikke han hjemme så kommer jeg alltid i tide hjem på natten. Og jeg drar aldri på fest om minstemann er hos oss. Så har vi naboer også og venninner som passer på og kommer innom ❤

Er barna store nok til å være alene? 

Ja.

Hvordan har du blitt så god til å bake?

Jeg tror det var da jeg opplevde min største krise i livet. Jeg var så såret og lei meg og brukte bakingen som terapi. Langsomt men sikkert fant jeg gleden i livet og bakingen ble på en sånn måte min beste venn ❤

Kan du lage et blogginnlegg om klesskapet ditt?

Jepp, det skal jeg gjøre!

Har alle barna samme far?

Nei, jeg bruker å si at alle har 4 forskjellige fedre. Bare for å se om noen har fordommer og reagerer. Det er hysteriske øyeblikk som har kommet ut av de svarene mine når jeg sier at jeg har 4 barn med 4 forskjellige. Men sannheten er at jeg har 3 med en nederlandsk mann og 1 med en flott fyr fra Sørumsand.

Kan du dele mer om livet ditt før du ble kjent?

Ja, jeg skriver på det nå. Jeg har tenkt til å dele det jeg først tenkte å dele i en bok, her på bloggen. Hvorfor skrive bok når jeg faktisk har en virtuell bok her. Første innlegg kommer snart ❤ Min historie - Ingen hemmeligheter mer ❤ 

Hvordan holder du motivasjonen oppe til å blogge?

Jeg vet faktisk ikke. Jeg har noen ting som gir meg motivasjon og som henger rett ved siden av sengen min. 1. Bilde av drømmehuset 2. Noen quotes fra en bok 3. En stygg kommentar jeg har klippet ut hvor det står: Ansiktet ditt ser ut som et rumpehull og du vil aldri bli en kjent blogger. De kommentarene får meg til å gi ekstra gass hver dag. Litt sånn fandenivoldsk tanke at: Jeg skal faen meg vise dem. 

Hva er den største forskjellen fra å være alene til å ha kjæreste? 

Oj shit, det er et godt spørsmål. Det som jeg merker mest er at jeg har fått en veldig ro. Erik er utrolig varm og en snill person. Han ville aldri gjort noe for å såre meg. Han har fra dag en vært mer trygg på at dette ville vare enn meg. Jeg er mer glad og har fått det bedre enn jeg trodde jeg kunne ha det. Og så er det deilig å ha en samtalepartner. Erik er smart og hjelper meg opp om jeg er nede, og bidrar her hjemme når han er på besøk. Største forskjellen er vel at jeg slipper å bruke så mye tid på Tinder haha. Jeg synes det er deilig å ha en kjæreste og har bestemt meg for å gjøre det jeg kan for at også han skal være lykkelig ❤

Hvordan får du så mye volum i håret ditt? 

Dette har jeg lurt på selv. Jeg bruker gode produkter for håret og har en knallflink frisør: Toofan. Ikke spons :P Jeg føner håret mitt altfor ofte men det vokser helt vilt om dagen. Og jeg tror det har mye med at jeg rett og slett trives, sover godt og har det generelt bra. Så spiser jeg jo tabletter for det ene og andre om dagen så mulig det er derfor. Kanskje jeg skal lage et innlegg på alt jeg pakker i meg ila en dag? :P 

Det var noen av spørsmålene. Neste søndag skal jeg dele et nytt slikt innlegg. Så bare spør i vei. 

PS. Dere som spurte om barna, youtube og Vlogger. Det kommer ❤ Men barna må få styre det der selv.

Gode klemmer herfra ❤

 

 

 

 

Livets overraskelser...

Reklame // Annonselenker GIna Tricot

BLUSE Polkadot  //  BELTE Sort  (annonselenker) 

Livet er fylt av overraskelser dere ❤

Noen kommer litt for brått på og klarer man rett og slett ikke fordøye, mens noen overraskelser skulle man selvsagt vært foruten. Særlig de vonde. 

Men jeg har sluttet å overraske meg over hvordan mennesker kan vise seg å være totalt annerledes enn det man trodde. Det skjer heldigvis ikke så ofte, men eneste lærdommen må bli: Man må bruke lang tid på å bli kjent med noen før man deler hemmeligheter med dem. Hvis ikke kan man oppleve å bli såret.

For meg har det vært en del aha øyeblikk denne uken. Det startet med at jeg var i møte med min regnskapsfører. Etter møtet hadde jeg en avtale med en rådgiver i en bank. Det er fint å få oppdateringer på hvordan ståa er økonomisk, særlig når man er alene og har lyst å kjøpe seg hus. Jeg ble positivt overrasket og jeg gleder meg mer enn noensinne til å starte jakten på en bolig ❤

Jeg lå også syk denne uken. I 3 hele dager måtte jeg mer eller mindre flytte på avtaler og avlyse en del morsomme ting. Det er når man er syk man virkelig merker hvem som er de gode støttespillerne dine ❤ 

I går kveld endte dagen litt trist for meg :( Når jeg er litt nedfor og lei meg så bruker jeg som regel ta meg en varm dusj og smøre meg inn med gode kremer. Det gjorde jeg før jeg la meg i går og våknet opp mye mer kvikk enn jeg har vært på lenge. Kveldens planer ble dessverre avlyst så jeg og barna har kvelden for oss selv. DET er lenge siden! Ettersom pappaen til Christian har bursdag i dag er det stor sjans for at turen går innom der. Men i dag skal store deler av dagen brukes til å rydde i kjøkkenskapene. Det trengs!

Jeg fikk også tak i pasjonsfruktpure i konsentrert form og skal i dag endelig teste ut de dessertene jeg har gått og tenkt på i ukesvis :P 

Håper dere har det bra! Gode klemmer ❤ 

New beginnings are often disguised as painful endings- Lao Tzu

 

Goodbye February ❤

For en ufattelig måned det har vært. 

Ny rekord i antall besøkende på bloggen! Jeg fikk helt sjokk da jeg så tallet som tikket inn her nå nettopp. For å gi dere en liten pekepinn på hvor stort dette er for meg så var september i fjor min beste måned noensinne. Jeg trodde aldri jeg kom til å ha så høye lesertall som jeg hadde i september. Men i oktober gikk tallet høyere og nå, 5 måneder etter min første rekord er tallet fordoblet seg. Altså dobbelt så høyt som tallet var i september.

Jeg synes det er helt sykt. Og jeg velger i disse flotte dager å ha fokus på dere som er glade på mine vegne. For de som ikke unner andre noe bra, de vil alltid være der. Uansett. Har dere lest boken til Petter Stordalen? OMG den er knakende bra. I boken snakker han om mennesker som ikke unner deg noe godt.

Jeg så en video på facebook i dag. Som ble delt masse. Poenget i videoen var: Hvor ville Oprah vært om hun lyttet til alle som hatet henne? Og hva med Steve Jobs? Hva om han hadde hørt på alle som sa han var gal? Han sa: The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

Så at noen av dere mener jeg er fullstendig idiot og gal, betyr ikke så mye i den store sammenhengen. Jeg skrev et innlegg om akkurat dette i februar: Min hemmelige bloggmotivasjon. 

Februar var helt konge! Men altfor mye snø og altfor kaldt haha. Heldigvis kom Erik ofte innom og fikk måket snø her. 

Jeg bakte igjen altfor lite og sa ja til altfor mye. Mars er det full skjerpings på bakefronten. Og jeg kan absolutt ikke si ja til så mye som jeg har gjort i februar, for da ligger jeg rett ut hele påsken, slik jeg har gjort store deler av denne uken.

Februar var også måneden jeg fikk møte noen av Erik sine nærmeste venner og familie. For en utrolig fin gjeng med venner og foreldrene til Erik rørte meg da de sa dette: Les innlegget her. 

Februar var også måneden jeg fikk meg en ny regnskapsfører, jeg og Stina startet en liten jobbgreie sammen og jeg og Sofie pønsket ut en del ting. 

Livet har i februar forandret seg til det bedre. 

Tenk at jeg i mars skal begynne å lage moodboards på gang, kjøkken, bad og barnerom. Herregud som jeg gleder meg ❤

Mars kan bare komme!

Gode klemmer ❤

Februar altså! Det ble litt mye klissklass ❤

Hjemme igjen ❤

Har akkurat fått satt meg ned her hjemme etter en travel helg. 

Det er helt stille rundt meg nå. Det har skjedd mye den siste tiden og jeg kjenner jeg trenger tid til å fordøye alt. 

Noen av dere har kanskje lest Sofies blogg og fått med seg noe derfra, men selv er jeg nok ikke helt der at jeg vil dele alt rundt det som skjedde forrige uke. Det virker som om ting ikke stopper helt opp. Som om toget jeg er på går litt for raskt for øyeblikket. 

Jeg må bremse litt kjenner jeg. 

Snart er det påske, og jeg vurderer å bruke tiden på å skrive. Jeg har en ide til en bok jeg tenker å få ned på papir. 

I morgen skal jeg vise dere noen bilder fra helgen som var. 

Det er nesten som om jeg ikke tør å si alt jeg skal gjøre kommende uke. For om forrige uke var hektisk så vil denne uken bli enda mer crazy haha. MEN det fine er at denne kommende uken har jeg tatt meg en hel fridag. Gleder meg veldig til det. Jeg skal fortelle dere i morgen hvordan uken ser ut og hva dere kan forvente dere. Husker dere at jeg snakket om en dessert jeg ville lage? Vel jeg fant alt av ingredienser, så den kommer kommende uke om jeg lykkes!

Jeg gleder meg til å krype under min egen dyne. Borte bra, men hjemme best ❤

Jeg fikk tatt et nydelig bilde av Christian i dag. Vurderer å forstørre det og lage en kollasj ( skrives det sånn?) av bilder på veggen med teksten FAMILY over. 

Det er kaldt ute nå. Litt for kaldt for meg, og jeg drømmer om en påske i varmere strøk. Kanskje bare ta med noen bøker, en solhatt og bikini og stikke en uke til noe varmt? Barna skal avgårde til Nederland. Det blir fint å få se Oma og Opa igjen. Barna mistet sin kjære Omi forrige uke og selv om Omi var gammel så gjør det vondt for alle ❤ Vi tenker på alle i Nederland, Opa som fyller år i dag, GEFELICITEERD og pappa som fyller år i morgen ❤ Gratulerer med dagen på forskudd!

Sender dere noen gode tanker herfra!

God søndag kveld! ❤

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Så bra kan det være!

Reklame // KIWI Sørumsand

Jeg husker mitt første møte med den nye daglige lederen på Kiwi Sørumsand. Han sto der bare og gliste. En 2 meter stor pappfigur lyste mot meg. 

Daniel sto det på plakaten. 

Det virket som om hele Sørumsand var mot at det skulle komme en Kiwi hit. Vi hadde jo Rema 1000, Bunnpris og Coop Extra. Hva i alle dager skulle vi med en butikk til? 

Facebookgruppe ble laget: NEI TIL KIWI PÅ SØRUMSAND.

Jepp, det er mulig. Folk engasjerte seg virkelig. Her var det bare å boikotte de grønne!

Men jeg gjorde ikke det. Nysgjerrig som jeg var og jeg var en smule preget, da en av mine beste venninner er en av landets beste "Kiwi-sjefer". Hun er mer enn en gang kåret til landets beste, og jeg digger derfor Kiwi litt mer enn alt annet. Jeg heier på henne! 

Så jeg snappet henne på åpningsdagen: Endelig Kiwi på landet! 

Vi lo litt om det. 

Jeg husker jeg ble fast kunde. Det var ikke slik at jeg aldri handlet på andre butikker, men det var alltid så koselig på Kiwi. Og det er det enda. Uansett hvem jeg møter når jeg kommer inn så smiler de og sier: Hei eller velkommen! 

Jeg har ikke gått inn og gjennom den butikken uten at samtlige ansatte har sett på meg og sagt hei. De løfter blikket, smiler og ler. Og det betyr så himla mye. 

Så er det gode priser. Og jeg finner det jeg trenger. 

Det er alt jeg ber om i en butikk. Verken mer eller mindre. 

Men så kom dagen at jeg glemte lommeboken. Daniel betalte varene mine. Vipps meg bare pengen du! 

Og så var det en dag at jeg var ekstra sliten, det kunne alle se. Jeg hadde sovet dårlig og så ikke særlig bra ut. Da jeg betalte varene kom Daniel med en blomst. En oppmuntring til deg, sa han. 

En dag kom vi rett fra barnehagen, og Christian var sur og grinete. Han er nok litt sulten, sa en ansatt. Ta en banan. Hun ga han bananen og smilte. Christian ble glad på sekundet!

Og det er sånn det er på den lokale Kiwi-sjappa. Alltid noe ekstra. 

Jeg vet jo ikke om resten av lokalbefolkningen har funnet ut det jeg har funnet ut, men køene blir stadig lengre. Jeg tror facebookgruppa er lagt ned. Kanskje var det ikke så ille med litt ekstra konkurranse allikevel? 

Nå har Kiwi også fått billig middag på 1-2-3, og det digger jeg! Alle bør ha muligheten til å få lik mat, uansett størrelsen på lommeboken. 

Så takk Kiwi Sørumsand, for alle gode opplevelser. Selv om jeg i fremtiden ikke kommer til å handle så mye hos dere så har det vært en glede å være kunde hos dere i disse første årene! 

Keep Smiling!

Innlegget er ikke et annonseinnlegg ( altså et betalt innlegg) . Jeg fikk forespørselen fra Daniel om jeg ville teste ut 1-2-3 produktene, noe jeg gjorde for 2 uker siden. Den bæreposen med mat fikk jeg gratis, ergo skal innlegget merkes med reklame. Jeg har aldri før fått noe fra Kiwi eller fått noen rabatter eller andre fordeler. Kiwi har oppriktig vært min nummer 1. lokale dagligvarebutikk. Disse produktene har heller aldri blitt lagt til i mitt matbudsjett. 

Thank You ❤

Reklame

Jeg har aldri fått noe gratis i livet mitt! 

Jeg har alltid måtte jobbe beinhardt for å oppnå ting. Det har gjort meg ekstra takknemlig de gangene jeg mottar gaver uventet. 

Da jeg begynte å skjønne hvordan bloggverden fungerte bestemte jeg meg for at jeg ikke skule si ja til for mange gaver, og at jeg skulle vise både takknemlighet og ydmykhet for alle mulighetene jeg får ❤

Da jeg begynte å blogge i United Influencers ble hverdagen min totalt forandret. Det ble hengt en prislapp på meg. Jeg synes det var fryktelig rart. Men jeg prøvde så godt jeg kunne å venne meg til at alt jeg skulle gjøre skulle ha sin pris. 

Jeg forlot UI etter 2 gode år. Det var stabiliteten Nettavisen kunne gi meg som gjorde at jeg gikk. Hos Nettavisen og blogg.no fikk jeg tryggheten jeg trengte så sårt. Jeg fortsatte min bloggreise. Prislappen min steg. Jo flere lesere jo høyere prislapp. 

Men jeg bestemte meg en gang underveis, jeg vet ikke når det var, at jeg skulle være annerledes. Holde fast på de menneskene som gjorde bra ting for meg. 

En av de jeg ble glad i var Annelie. Jeg møtte henne via Kappahl og ble skikkelig godt kjent da vi jobbet sammen. I nesten et helt år så vi hverandre nesten ukentlig. Jeg husker jeg var trist da jeg ikke skulle fortsette samarbeidet med Kappahl, men sånn var det. Annelie dro videre hun også og vips 2 år senere møtte vi hverandre på Vixen. Nytt år, nye muligheter, nye samarbeid ❤

Så plutselig en dag fikk jeg den søteste gaven. Tusen takk til Hilde Christin og Vita Exclusive! Jeg gleder meg til å bruke parfymen. Jeg har ønsket meg denne helt siden jeg så den. 

Det er faktisk 2 år siden jeg kjøpte meg en parfyme sist ❤

Jeg vil også sende en takk til Cecilie. Forrige uke fikk jeg plutselig en blomst på døren. Hvem gjør sånt? Helt ut av det blå! Det varmet skikkelig. 

Jeg kommer aldri til å ta slike gaver for gitt. Det vil alltid være spesielt for meg å få noe ekstra. I dag fikk jeg en invitasjon til Olivia på Tjuvholmen. Tusen takk for det. Jeg takker selvsagt ja til en kveld hos dere ❤ Jeg gleder meg allerede! 

Jeg tror det er viktig å holde bena godt plantet på jorden i denne verden av sponsede gaver og reiser. Hver dag når jeg legger meg så tenker jeg på hvordan jeg kan gjøre noe med posisjonen min, for at også andre skal ha det bra. Neste uke tenkte jeg å spørre en stor aktør innen reiseliv om de kunne hjelpe meg med å gjenforene en mamma med sine barn. Det er en nokså stor oppgave, og jeg vet ikke om jeg klarer det men historien er hjerteskjærende. Jeg MÅ hjelpe denne mammaen. 

Jeg tenker ikke bare på meg selv. Selv om mange tror det. Og jeg vet at folk blir rasende av at jeg sier det, men sånn må det bare være. 

Jeg er så takknemlig ❤

I dag sitter jeg på sofaen med en ny jakke fra WoolLand. Takk ❤

Vi har fått noen kule bager fra House of Hygge! Takk ❤

Og vi skal i morgen få reise til Hemsedal! Takk ❤

Jeg kommer alltid til å takke for det jeg får, og jeg skal aldri bli grådig! Det lovet jeg meg selv, en helt spesiell dag for litt under 2 år siden. For da så jeg grådigheten på nært hold og det var langtfra bra. 

Vær takknemlig for det du har, så vil du ende opp med å få mer. Hvis du konsentrerer deg om det du ikke har, vil du aldri, aldri få nok. 

Håper du får en fin kveld ❤

Dette sa jeg til henne:

Sofie og jeg har vært på "bloggtur" til Drammen i dag!

Hun kunne vært datteren min! Jeg vet, og det spørsmålet dukker stadig opp. Men jeg føler Sofie og jeg har såpass mye til felles at det er verdt å jobbe og å være sammen. Vi ringer hverandre flere ganger om dagen. Akkurat som jeg ringer til Stina og noen andre bloggere daglig. Det er liksom den daglige praten. 

Noen ganger ringer jeg henne tidlig og sier: Kom deg opp, nå må du blogge. Du hadde så gode tall i går og derfor har du ingen tid å miste. Eller så ringer jeg henne sent og hører hvordan dagen hennes har vært.

De aller fleste bloggerne kaller meg nå "mor", og at jeg tar en slik rolle for dem i den fasen av livet de er i,synes jeg er helt ok. Hvem andre skal passe på dem i denne jungelen? Jeg kunne vært mammaen til mange av de unge bloggerne, og det plager meg absolutt ikke. Jeg synes ikke alder er avgjørende for å lære av andre mennesker. 

Alder er heller ikke avgjørende for hvilke mennesker man kaller sine venner. 

Og jeg elsker å høre om livene til disse jentene. Vi har jo totalt forskjellige liv, og jeg med 4 barn har mer enn en gang utfordret dem til å være hos meg en hel helg haha. Sånn typ: Vil du ha barn? Lån mine en helg! 

Tipper lysten på barn demper seg da haha. 

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Erik og skriver. Ettersom jeg har vært på farten store deler av dagen har jeg ikke fått blogget. Jeg har fått hele 6 hentemeldinger fra posten i dag. Det står så mange pakker og venter på meg! Gleder meg ❤ 

Barna er og treffer pappaen sin, og i kveld når jeg er hjemme skal vi bake makroner. Får jo besøk av Tv2 Hjelper deg i morgen, pluss at jeg sikkert har 10 andre ting som MÅ gjøres før solen går ned i morgen og det blir mørkt. Det skal også pakkes til helgetur. Mye som skal fikses før vi kommer oss opp på fjellet ❤ 

Mamma til 4, og "mor" til en hel haug av flotte unge bloggere! Det er meg! haha

VI snakkes ❤ 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Hva gjør jeg nå?

Jeg fikk en melding i går. Det sto: Du fortjener å dø. 

Den gikk inn på meg. Jeg sovnet sent. Det er mange år siden sist jeg sovnet mens jeg gråt. Jeg våknet midt på natten og klarte ikke sove mer. Det var godt å få dele tankene med noen som var online. I en åpen gruppe på facebook. Takk til dere som var våkne, og som var der. 

Så rart det der, hvordan et hjerte fra en vilt fremmed i natten kan forandre synet ditt på ting!

Jeg fikk meg en god prat med en god del kollegaer også i går. Felles skjebne, felles trøst. Stina, Pilotfrue og Kristina hadde tydeligvis alle gjort akkurat det samme. Men det ble ingen VG-sak ut av det. Vi hadde alle fjernet ting, men bare jeg fortjente å dø. En ekstra takk til Sophie Elise, som svarte meg med en lang melding. I går var det godt å få den støtten fra de nærmeste. 

Men så skjedde det noe. 

Midt på natten. 

Jeg hørte på en sang fra Marco Borsato. En sanger fra Nederland. Det var spesielt en sang som fikk meg til å ville skrive dette. Sangen heter: Mooi. Det betyr fint. 

Hvordan sovner du? Hvordan våkner du? Åpner du øynene og ler, eller gråter du? Når du ser deg rundt, ser du da solen eller ser du i alt en skygge? Lever du får å være lykkelig? Eller dør du av sorg? Har du et valg i livet? Eller har du kanskje ikke det?

Det betyr egentlig ikke noe. Om det er sannhet eller ei, sannheten er din. 

Livet kan være så fint du bare vil, me det vil være akkurat slik du ser på det! Og hvor fin er din virkelighet? Du er akkurat så rik, som du føler deg. 

Vet du hva du har? Er sirkelen sluttet? Ser du det som er foran deg, eller mangler du hele tiden noe? Får du det du vil? Eller får du enda mer enn det du har? Er du tilfreds med nok? Eller får du kanskje aldri nok? Ser du magien i nysnøen? Klarer du nyte vinden som blåser? Nyter du fuglenes kvitring i vårsolen? Klarer du elske barnelatter? Skaper du din egen lykke? 

Jeg sovnet omsider. Våknet til en nydelig melding fra Erik. 

Så hoppet jeg ut av sengen og satte på sangen: Kill em with kindness, av Selena ❤

Nå blir det en dag hjemme. Det skal bakes, og jeg skal vaske litt!

Takk for alle vanvittig flotte meldinger fra dere på snap, meldinger, sms, facebook og kommentarer her på bloggen. Kjærligheten er sterkere enn hatet! Igjen  ❤

 

Ryktene fra Jodel

Anne Brith!

Det snakkes mye om deg på Jodel!

Det er ikke bare en venninne som har sendt meg en slik melding, eller har sagt dette til meg i en samtale den siste tiden. 

Det ryktes at du.....

Så kommer de utroligste historiene. Og jeg trekker på smilebåndet. Folk har humor og vet dere. Jeg elsker det! Vi må aldri bli slike sure grinebitere som ikke tåler noe mer. Jeg blir kalt Birth, pizzabrith og alt mulig annet. Det blir skrevet noe i nesten annenhver Jodel, Anne Brith! 

Javel?

Stina sa på lørdag: Girl, du er HOT på Jodel. Haha det er slik Stina ser på det, og det er jo egentlig slik vi må se på det alle sammen. 

Innerst inne så tenker jeg: De som er på Jodel er de unge, og de trenger en arena for å dele tanker og følelser, og at de snakker om meg tar jeg som et stort kompliment. Jeg tror at de unge innerst inne liker meg. Som mamma, som støtte og som ærlig voksen. 

Mine barn hater meg også til tider, og de sier det: Jeg hater deg! Så etterpå sier vi unnskyld og klemmer på hverandre. 

Jeg får stadig meldinger fra folk som ber om unnskylding for at de snakket stygt om meg. Men at de nå har tenkt seg og og beklager. Vi gjør og sier alle stygge ting i kampens hete. Det må være lov å mislike meg, og si det. Men jeg håper og tror at om de samme ungdommene står i noe, som de ikke kan snakke med andre om enn en voksen, så kontakter de meg. For det gjør de. Daglig!

Og jeg elsker dem for det!

Så ryktene må bare gå på Jodel. 

Jeg har ikke appen og akter ikke å bruke tiden på å løpe etter de som deler historier. Noen er jo til å le seg skakk av. Jeg får definitivt altfor mye cred om dagen. Jeg fikk en kommentar i går som jeg slettet uten å ville det. Beklager til deg som skrev det. Han skrev: Fatter ikke at VG bruker en helside på deg. Du er jo faen ingen kjendis. 

Nei, ikke sant. Som om jeg skulle sagt det selv. Jeg kan ikke forstå det selv heller. Skriv heller om jenter som blir giftet bort når de er 12 år. DET er en nyhet som bør få spalteplass. Eller barn som blir misbrukt osv. Så jeg er absolutt enig med mange av kritikerne. Som jeg har sagt ofte før: 

Det er en forskrudd verden vi lever i!

Da vet dere det. Rykter går kjapt, men hva er alternativet? Ikke bli snakket om i det hele tatt! Det hadde vært verre. 

Lurer du på noe så er det bare så spørre meg. Jeg bruker som regel å svare på ting.

Så får de som føler at de trenger en arena, hvor de er anonyme, holde til der. Jeg tror slike apper er viktige og hjelper mange. Og så bør vi bare huske på at ungdommene faktisk er såpass oppegående at de også klarer å skille ut hva som er sant og ikke. 

Snakkes!

Klemmer ❤

Min hemmelige bloggmotivasjon:

Jeg har ikke turt å regne ut noe gjennomsnitt de siste ukene. For jeg har hatt et hemmelig mål, og selv om jeg følte jeg hadde nådd det så har jeg ikke regnet det ut i frykt for at jeg ikke visste hva jeg skulle sette som nytt mål om dette var nådd. 

Men i går fant jeg et nytt mål i mitt lille hode. 

Da jeg for mange år siden reiste fra Mosjøen, min hjemby, forbannet jeg meg over situasjonen jeg hadde havnet i. Jeg hadde så mye hat til mennesker som hadde gjort meg vondt i Mosjøen. Jeg dro derfra og slettet absolutt alle mine venner derfra på facebook. Også familie. Kun mine søstre og de aller nærmeste var igjen. 

Jeg var fortvilet og rådvill. Visste absolutt ikke hvem jeg kunne stole på så derfor måtte det bli sånn. Jeg kuttet alle bånd. 

I fjor sommer ble den siste av mine beste venninner forklart situasjonen og ringen var sluttet. Du kan lese litt om det i dette innlegget. 

Mosjøen er jo og blir på en måte hjembyen min. Jeg gikk på skole der og ble ung voksen der. Jeg festet, spilte håndball og kan se tilbake på en fin barndom. SÅ da jeg følte jeg ikke kunne bo mer i byen så var det ufattelig sårt. 

Jeg dro. 

I Vefsn kommune bor det ca 14.000 innbyggere. 

Da jeg dro tenkte jeg sterkt på tanken 14.000. En dag skulle jeg vise dem, tenkte jeg. Og tallet 14.000 printet seg fast i hodet mitt. 

Jeg bestemte meg selv, for at jeg en dag skulle ha like mye lesere daglig som hele Vefsn kommune. Altså i mitt hode var det da slik at alle i hjembyen fulgte med! Derfor har det vært et mål for meg i 2018 at jeg i gjennomsnitt skulle ha ca 14.000 unike besøkende hver dag. 

De siste 30 dagene har dette vært 15.000

Bloggen ligger nesten på en halv million sidevisninger i uka, ifølge google analytics. 

Men hva nå? Nå er jo målet nådd?

Nå har jeg lagt på innbyggertallet i Sørum kommune. Så samlet er det 25.000

Det er litt vilt å fortelle dere dette egentlig, for noen av dere vil helt sikkert mene jeg er klin gærn. Men det er sik jeg er. Jeg visualiserer antall mennesker i hodet, og har en greie for hvordan jeg "feirer" når målet er nådd. Alt som en indre motivasjon. 

Kanskje var det slik at om alle 14.000 innbyggere i fra Mosjøen og omegn fulgte meg så ville det føles lettere nå at jeg tok den avgjørelsen da? Jeg vet ikke hva det er som trigger meg så vanvittig med tall? Men jeg så liksom for meg alle de som behandlet meg dårlig, at de satt bak skjermen og gav meg daglige klikk, og dermed var med på å hjelpe meg til å betale mine regninger. 

En forskrudd verden jeg vet. Men det har funket for meg. 

Jeg har hatt en annen motivasjon på facebook. Det er en person jeg prøver å nå igjen. Hun hadde 25.000 følgere mer enn meg for 3 år siden. Nå ligger jeg kun 4000 bak :P 

Jeg tror det er viktig å finne en egen måte å motivere seg selv på. 

I dag gratulerer jeg meg selv for å ha nådd et mål jeg faktisk har jobbet 7 år på å nå, og gratulerer meg selv også med over 60.000 følgere på facebook. 

 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

This week ❤

God aften vakre dere ❤ 

Denne dagen startet med et brøl. Det var Annika som våknet og trodde klokken var 9 da den bare var 7 haha. Så alle kom løpende og trodde det var brann i huset, eller noe annet forferdelig galt. Sven lo etterpå og sa til Espen at sånn hyler jenter når de har brukket en negl. Bare å forberede seg mente storebroren. 

Da roen hadde senket seg, satt vi oss ned og spiste frokost. 

Dagen har gått i 100 og jeg har måtte logge helt av. Det hemmelige prosjektet jeg holder på med er snart i boks. Og jeg var inne i Oslo og satt i flere møter rundt dette. Guri så jeg gleder meg til å fortelle dette til dere. Bare uker igjen. 

Dette blir en fin uke! 

Mandag 

Starten på uken er alltid hektisk. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer mandager haha. I dag var det også møtet i Oslo som tok mye tid. Pluss at jeg snart skal hente en pakke på posten som har kommet. I kveld kommer Erik og vi skal ha litt tid sammen bare vi to i morgen tidlig. I en travel hverdag så blir det slik at vi må finne tid, selv om det bare er noen få timer. 

Tirsdag

Bakedag og fotoshoot til det hemmelige oppdraget haha. Tirsdager er treningsfri og alltid en dag hvor vi koser oss med god mat. Jeg jobber også tett på en designer om dagen, og det er sannelig mye spennende som kommer også til høsten. Det er på tide å sette mitt navn på noen produkter og jeg gleder meg til å fortelle dere hva. Tror dere blir overrasket ❤ 

Onsdag

Valentine ❤  Spa, kos og hygge på The Thief med Erik. Men før det har jeg blitt invitert til å treffe en ny mulig samarbeidspartner. Det blir uhyre spennende. 

Torsdag

Jeg skal faktisk tegne store deler av torsdagen. Og jeg skal bake. Jeg vurderer å ha minstemann hjemme en eller to dager denne uken, rett og slett fordi jeg kan. Vi koser oss veldig når vi baker. 

Fredag

På fredag skal jeg ut å titte på en bil. Og overraske barna hjemme på ettermiddagen. De vet jo at vi skal til Hemsedal neste uke men vet ikke hva vi skal gjøre der, og en av aktivitetene tror jeg faller ekstremt godt i smak. 

Lørdag

På lørdag har jeg invitert med mammaen til Erik på en formiddag med fokus på oss selv. På tide å skjemme seg selv litt bort. SÅ blir det nok en rolig lørdagskveld, da det er treningshelg. Men hele uken er alle gutta mer eller mindre hjemme så det blir stas å ha dem så mye her. Vi har jo fått oss ny sofa og jeg skal vise dere noen bilder ila uken. Jeg håper også at jeg får laget den desserten jeg så sårt har lyst å lage og så tenker jeg at jeg må sette av tid til å spise middag en dag neste uke, sammen med gode venner ❤ 

Søndag

Starten av vinterferien og vi skal roe ned noen hakk. Jeg og barna har tenkt å lage en video sammen. Og jeg og Erik har tenkt til å filme noe i helgen. en hektisk men fin uke, som ikke er altfor travel. Det er godt å roe litt ned etter det grusomme kjøret fra forrige uke. 

 Gode klemmer herfra! 

 

Sandefjord ❤

Det ble en hektisk dag i går ❤

Først var det masse jobb hjemme. Måtte bake, og fikse kakene til Stina og pakke før jeg dro. Så dro Erik og jeg innom en bursdag. en av vennene til Erik hadde en søt liten frøken som fylte år ❤ Etter bare et kort stopp der så bar det mot Sandefjord og Stina. 

Jeg skal komme med noen bilder i morgen, og oppskriften på det jeg bakte. 

Jeg fikk møte Isabell for første gang, og søsteren til Stina, samt mange av hennes nærmeste venner. 

Mange av dere har reagert på mitt og Stina sitt vennskap. For å si det slik, så er det vanvittig befriende å ha blitt så god venninne til Stina. Da vi også er kollegaer og kan jobbe tett sammen. Kanskje ser jeg på Stina som en lillesøster? Hun er bare tvers gjennom god og jeg liker å være sammen med henne. Så det ligger ikke noe mer baktanker rundt det enn at vi trives sammen. 

Kanskje var vi søstre i et tidligere liv? :P 

Jeg og Erik dro ikke altfor sent hjem. Vi la oss også nokså tidlig. Det var iskaldt på rommet da vi kom tilbake. Jeg hadde glemt å lukke et vindu haha. Så det var nokså godt at Erik bare la seg inntil meg og varmet meg. Jeg sovnet innen 2-3 minutter. 

Jeg er nokså kresen på senger og puter. Dette spesielle litt divasyndromet fikk jeg da jeg jobbet som flyvertinne. Jeg er ekstremt opptatt av at jeg skal sove bra. Og har hotell jeg overnatter på ikke en bra pute eller seng så sier jeg det faktisk. 

Men hotellet vi lå på, som forøvrig heter Clarion Hotell Atlantic, hadde en helt vanvittig deilig seng. Putene var perfekte. 

Senga var fylt med ballonger da vi kom, og vi meldte oss inn i deres fordelsprogram i dag og vant 10.000 poeng haha. Det var såååå morsomt. Se på mystory på snap for å se => annebrith.no 

Vi betalte for rommet bare så det er sagt. Så slipper det å bli spørsmål om jeg driver med skjult reklame her. Når man betaler for noe så skal ikke innlegget merkes. 

Som dere sikkert kan se på det første bildet så ser jeg litt sliten ut. 

Det har vært en travel uke, med nokså mye å gjøre. På vei til Sandefjord følte jeg meg skikkelig uvel. Som om hodet mitt skulle eksplodere. I dag tidlig var det like ille. Jeg tror jeg har vært dårlig på å slappe av den siste uken. Så da vi hadde spist frokost ba vi om sen utsjekk og så la jeg meg litt nedpå. 

Å ha Erik der da som passer på at jeg har det bra, som dekker dyne over meg og som lukker gardinene slik at jeg skal sove bedre er utrolig deilig. Han er utrolig omsorgsfull. Jeg kan ikke huske at jeg har møtt en person som har så stor omsorg for andre mennesker. 

Alle som møter han sier til meg etterpå: For en utrolig flott fyr. Det var Stina sine ord i går kveld også ❤

Jeg ser frem til å sjekke inn på The Thief kommende onsdag og ligge en time eller to i spaavdelingen altså! Det er noen timer jeg bare gleder meg til. Da skal det logges helt av. 

Det kommer som sagt et innlegg til her i kveld. Dere har enormt mange spørsmål om dagen og jeg skal svare ærlig på noen av dem....

Klemmer ❤

Møtet med foreldrene ❤

Altså om du er 16 eller 42 så er det like "skummelt" å treffe foreldrene til din utkårede. 

Erik og jeg hadde snakket om dette i noen uker, og jeg ville vel at vi skulle gjøre dette før, men vi fikk rett og slett ikke tid. 

Da situasjonen ble slik at foreldrene våknet opp til å få nyheten om oss som kjærester servert via en helside i VG, med tittelen: Viste frem sin nye kjæreste, følte jeg vel selv at vi hadde et forklaringsproblem. Jeg spurte Erik om han trodde foreldrene kunne bli sinte på meg? Om de ville bli skuffet over han? Det var tusen tanker i hodet mitt. 

Jeg var veldig nervøs, og jeg håpet bare så inderlig at jeg ikke skulle bli utsatt for et avhør. Hva skulle jeg si? Hva jobber du som? Jo, jeg blogger. Herlighet, mamma og pappa sliter jo med å forstå at dette er noe man kan tjene penger på. Fordommene er mange. Hva skulle jeg si på spørsmål om jeg har barn? Jo, takk jeg har 4 stykker. Hva ville de tenke om det? Og sist men ikke minst: Aldersforskjellen.

Mange tanker og få svar. 

Men jeg måtte jo få det overstått. 

Jeg vet jo også at mange som bor på vestkanten og i Bærum misliker mennesker nordfra. Det har jeg smertelig fått erfare. Som om man liksom er et dårligere menneske. Dessverre så er det slik. 

Så jeg hadde god grunn til å grue meg. 

Da jeg kom inn i det vakre huset, og sto i gangen for å kle av meg ble jeg møtt med åpne armer og gode klemmer. Jeg var nokså spent og ufattelig nervøs. Føltes som om jeg skulle opp til eksamen. 

Jeg ble livredd da faren sa før vi skulle spise: 

Før vi spiser og har det hyggelig er det noen ting jeg vil si deg Anne Brith.

Du vet når pulsen slår så fort at du har vanskeligheter med å puste?

Han fortsatte: Vi vet jo nå at du blogger og har sett at dere er glade i hverandre. Vi har også fått med oss at du har et halvt fotballlag. Men vi vil at du skal vite at utenfor her har vi en fotballbane, og der er barna dine hjertelig velkommen til å spille. Både du og dine 4 barn er velkommen hos oss når som helst. Vår dør, våre armer og våre hjerter er åpne for deg og dine barn. 

Altså, da hadde jeg vanskeligheter med å holde meg. Det var så fint sagt og foreldrene til Erik var supersøte. Og to nokså medievante personer. Så jeg kunne ikke fått en bedre match også der!

Erik er snill, omsorgsfull, ærlig og åpen. Og det måtte selvsagt komme fra et sted. Eplet faller ikke langt fra stammen. 

SÅ utrolig fin kveld og jeg kunne ikke følt meg mer velkommen ❤

Kanskje jeg har vunnet i lotto? Livets lotto?

Det føles i alle fall slik ❤

Tv2 ringte meg og spurte... ❤

Jeg husker det så utrolig godt. 

Jeg sto midt i ukens handleliste, på Kiwi. Det sto Vegard Tv2 på skjermen som lyste mot meg. Hva vil han nå? Jeg husker at jeg var litt småbekymret over at jeg kanskje hadde gjort noe galt?

Hadde jeg sagt noe i media, som ikke var greit, eller? 

Min første sesong på Bloggerne var akkurat avsluttet på tv. Og vi hadde akkurat hatt det siste avsluttende intervjuet, for den neste sesongen. 

2 hele sesonger på bloggerne var flott det. Men jeg følte meg på langt nær ferdig. Jeg husker jeg tenkte: Tenk om jeg bare kunne få være med en sesong til? 

Men det er så mange om beinet. Mange som har lyst å være med, og det er jo ikke selvsagt at jeg får være med. Så jeg var fornøyd med mine to sesonger. Det er altså sesong 6 og 7. Det gikk på tv våren og høsten 2017.

Dessuten kommer det jo alltid noen nye fjes med, slik jeg kom med førte gang, og det er viktig for serien. 

Men der, midt på Kiwi, en varm sommerkveld i fjor, fikk jeg altså telefonen. 

Han spurte rett ut: Vil du være med en sesong til? 

Jeg kunne vel ha kastet meg rundt på den første og beste kunden som sto ved min side, men det ble med et lite gledeshyl. 

JA!

Og jeg husker at jeg tenkte. Om dette nå blir min siste sesong, så nå skal jeg gi jernet. Jeg var så glad. 

Å være med i Bloggerne har vært så gøy. Jeg har elsket hvert eneste sekund. 

Vi startet å filme rett etter sommeren og har egentlig akkurat avsluttet det. 

Jeg har fått sagt det jeg ville, fått gjort det jeg ønsket, og jeg har delt private og vanskelige ting. 

En fin reise, rett og slett. Og jeg er takknemlig for at jeg har fått lov til å være med Salto ( produksjonsselskapet) og Tv2, i hele 3 sesonger. 

I dag tidlig våknet jeg opp til mail fra Tv2 igjen. 

Pressebildene!

De som skal pryde overskriftene til våren, når sesongen slippes. 

Jeg føler at livet mitt er i trygge hender. Vi har selvsagt brutt barrierer. Det må vi gjøre. Og jeg har dratt med Bloggerne inn i det mest private. Det måtte bli sånn. Skulle jeg være med, måtte jeg si ja til at alt ble vist. Det ekte og ærlige. Såre og vonde, spennende og glade. 

Jeg vurderte lenge om jeg skulle ta tatovering eller kaste meg på en nakenshoot jeg fikk tilbud om, men det gjorde jeg ikke :P Resultatet av all filmingen ser dere om ikke så lenge på Tv2 Livsstil. 

Bloggerne kommer til våren og jeg gleder meg veldig!

Jeg vil nok aldri venne meg til å se meg selv på tv, men etter å ha sett vårens pressebilder så må jeg si at fotografen og de på sminke virkelig gjorde en knakende bra jobb med meg!

Takk til Tv2 og Salto, og nå gleder jeg meg til å se alt dere har klippet og redigert frem. Og til dere som ikke er oppdatert. Kommende sesong fikk vi med oss Pilotfrue og Funkygine som to nye profiler, så det blir en folksom sesong, men herregud så gøy det blir ❤

 

Feeling lucky ❤

Reklame for Grand Hotell // Vixen // Sponset styling og rabattert pris på oppholdet

Litt usikker på hvordan jeg skulle vinkle dette innlegget. Men jeg lærte litt i går. Først ble jeg litt mer opplyst etter Kristin sin tordentale, så var det hele Norges helsesista som sa noe viktig. 

Det er bedre å fokusere på de gode tingene enn å snakke om alt som er feil. Og mange mener at vi bloggere bare henger med hverandre for å øke interessen hos hverandre. Altså, som om jeg ikke har bedre ting å gjøre med tiden min. 

Jeg gledet meg veldig til Vixen og det ble en nydelig kveld. Men jeg gruet meg litt også. Det må jeg ærlig innrømme. Jeg gruet meg mest til den røde løperen. Jeg blir aldri helt komfortabel med det. For selv om mange tror at Vixen kun dreier seg om fine kjoler og vesker, så var det for meg en dag hvor jeg kunne treffe og snakke med gode kollegaer og venner. 

Tenk at noen av disse menneskene faktisk etter 7 år i bransjen har blitt mine venner.

Noen har jeg jo jobbet med og møtt regelmessig. Noen har jeg vært sammen med i Bloggerne og noen har jeg delt opp og nedturer med. Det var godt å klemme på "Konatil", og fint få være en støtte til noen av bloggerne som sto der for aller første gang. Det er jo litt skummelt. Jeg husket det første året jeg var der selv. Jeg holdt pusten fra jeg kom inn til jeg gikk ut følte jeg. 

Så møtte jeg jo mange folk fra bransjen som sitter og lager kampanjer. Store merkevarer sendte sine markedssjefer og ikke minst var det en drøss av folk fra både Side2, UI, Adlink og andre plattformer. Mange av disse kjenner jeg jo godt!

Det er alltid noe å lære. Uansett hvem du møter. Sofie, Andrea og Morten har lært meg mye de siste dagene. Hadde jeg trodd Morten Botten fra Paradise Hotel var den jeg har lært han å kjenne som? Nope. Man gjør seg et inntrykk av mennesker og dømmer altfor raskt. 

Jeg vant jo ingen pris! Men du verden jeg vant mye annet!

Og jeg føler meg heldig som skal få lov til å jobbe med noen av Norges største og mest solide merkevarer i året som kommer! Og som juryleder Hans Petter sa til meg: Du nådde ikke opp i år, men du var i loopen, og neste år er det nye sjanser! 

Jeg fikk så sinnsykt mye skryt for kjolen min. TUSEN TAKK til Therese Eide for en amazing kjole. Jeg var så usikker på om den kom til å passe, men den satt som støpt. Og lite visste jeg om at denne rosafargen er den hotteste du kan ha på deg akkurat nå! 

Silje Pedersen bisto med valg av sko og veske, og det var fint å få brukt min YSL-veske igjen. Jeg elsker den vesken. Skoene er faktisk fra H&M ❤

Jeg føler meg ekstremt heldig! Og jeg vet at mange irriterer seg grønn over at jeg er så lykkelig, men det er bare sånn det er. Kall ting for et PR-stunt, spre gjerne rykter, jeg kan ikke si noe eller stoppe noe av det uansett. Jeg har nok med å være et godt menneske for de rundt meg. 

Det er hva de mener om meg som er det viktigste. 

Life is good ❤

Så her er noen bilder fra kvelden! Takk til alle som har heiet på meg, som har sendt meg fine kommentarer. I love you ❤

What a night ❤

Reklame

Hei fine folk,

Stillheten har senket seg. Det er mørkt ute og alle har lagt seg virker det som. 

Den harde kjernen spiste akkurat burgers sammen på Max burger, så gikk vi hver til vårt. 

Nå ligger jeg her og ser gjennom alt av bilder fra kvelden og gleder meg til å fortelle dere om hvordan det egentlig gikk i dag/i går. Jeg har noen titalls bilder jeg bare må vise dere.... og noen historier som må fortelles ❤

I mellomtiden kan du lese hva Se & hør skrev om Vixen ❤ Og om meg og Erik :P 

Snakkes i morgen dere.....

Foto: Tor Gunnar Berland

 

Testing av DETOX - te ❤

Annonse

Jeg har lenge tenkt at jeg ville teste ut en detox av noe slag. Jeg har hatt lyst til å rense kroppen på en måte. 

Så kom jeg over og ville prøve LeCharm for å kontrollere søtsuget og småspising. Detox & Slimming Tea er et te-konsept med komponenter som renser kroppen og som demper søtsuget. 

For meg passet dette perfekt å teste ut nå på starten av året ❤

Særlig ettersom jeg følte jeg har gått rundt og småspist altfor mye den siste måneden. 

Te er den drikken i verden det drikkes mest av etter vann. Te er kjent for sine mange helsefordeler og det er et veldig sunt alternativ i en travel hverdag. 

Jeg starter dagen med en kopp te, og har følt at dette har vært godt for magen. Men det fine med denne teen er at du faktisk ikke trenger å varme opp vannet. Du kan ha pulveret i kaldt vann og slik drikke den som en tørstedrikk ❤

Du lager teen på 123 og trenger ikke vente på en tepose som skal trekke. Du bare har pulveret rett opp i koppen. 

Denne teen er 100% ren te, helt fri for plantevernmidler og kjemikaler. Teen er rik på næringsstoffer og fullspekket med antioksidanter og aktive næringsstoffer. Jeg vet veldig godt hva jeg får i meg! Teen inneholder null sukker, null fett og null kalorier, noe som gjør den til en perfekt drikk.

Jeg liker smaken veldig godt. Jeg er kresen på smak og denne smaker veldig rent. Om dere skjønner hva jeg mener. Personlig synes jeg også at det er fint at du kan ha pakkene med i vesken. Slik at du har de med deg overalt. For meg har den dempet søtsuget, særlig når jeg er sugen på noe godt. 

Den andre koppen tar jeg altså rett etter lunsj. Når det verste søtsuget kommer. 

Bestill gratis prøvepakke ❤

Jeg gir ut 500 prøvepakker med Te fra LeCharm. Klikk deg inn her og bestill gratis 

Dette er kun for voksne, altså du må være over 18 år for å kunne bestille denne teen ❤

Hun fant ut hemmeligheten min!

Jeg var litt usikker på om jeg skulle skrive dette som overskrift: Hun er den smarteste bloggeren av dem alle. Eller om jeg skulle bruke den over. 

Poenget er vel at Stina, som jeg har kjent i noen år nå, har klart å finne ut en hemmelighet jeg har holdt godt bevart. 

Det er jo en ting som er veldig synlig, og opplagt. Men det er ingen som har klart å finne det ut, slik som Stina klarte. Det er litt rart det der. For man jobber jo steinhardt for å oppnå noen mål, og på veien deler man ingenting med andre. 

Såpass egoistisk må jeg jo få lov til å være. Jeg kan jo ikke røpe alle mine jobbhemmeligheter. Da ville jo alle bloggerne begynne å gjøre det samme. Så har jeg jobbet med dette og tanken rundt min hemmelighet i over 5 år nå, og sett at det fungerer. Så da vil jeg jo gjerne holde det for meg selv. 

Målet har jo vært og er fremdeles å ligge på toppen. Fast! 

Men så møtte jeg jo Stina da. Og jeg husker det førte møtet hvor Stina var med. Alle bloggerne fra blogg.no var samlet. Det var mitt første møte med de aller største bloggerne i Norge. Der satt Sophie Elise, Anna ( mammatilmichelle), Pappahjerte og mange andre. Stina hadde jeg aldri snakket med, men jeg skjønte veldig fort når hun begynte å stille spørsmål at her var det mer innabords enn bare sagflis. 

Vi to fant tonen. 

Vi begynte å møtes oftere. 

Hva skjer da? 

Jo, da blir man mer åpen mot hverandre. Og man deler ting med hverandre. Men den store hemmeligheten min delte jeg ikke. Det er jo så åpenlyst at om bloggere ikke skjønner det og er så dumme at de ikke forstår det så mener jeg bestemt at det fader ikke er min oppgave å opplyse dem. Eller?

Men en morgen, så sendte Stina meg en melding på facebook. 

Hun spurte rett ut om hemmeligheten. Er det DET du gjør? Er det derfor du gjør det så bra? 

Skulle jeg holde kjeft? Skulle jeg prøve å få samtalen inn på noe annet? Hun hadde jo helt egenhendig funnet ut hva jeg hadde holdt skjult i så mange år? 

Kanskje var det på tide å være åpen om min plan og hva jeg gjorde for å oppnå mine mål? 

Så jeg svarte helt ærlig: 

Fader Stina, du er den første bloggeren som har funnet det ut. Og JA, du har rett. Men ikke si det til noen, vær så snill. La de andre, som enda ikke har sett det, få gjøre sitt. SÅ har vi to en fordel ovenfor alle andre. 

Og slik ble det. Hun holdt på hemmeligheten. Som hun holder på masse annet jeg deler med henne. Jeg har siden da hjulpet henne og hun har hjulpet meg og barna tilbake. Hun har ved flere anledninger stått opp for meg, hjulpet meg og barna og satt andre mennesker som rakket ned på meg på plass. 

Hun er definitivt en av de smarteste i klassen. 

Litt kjipt at hun fant det ut egentlig, men når man er såpass smart, så fortjener man å få sannheten. 

Så derfor har jeg delt flere hemmeligheter med Stina den siste tiden. Men den største av dem alle, den fant hun ut på egenhånd.

Når jeg har stått på topplisten, og da mener jeg på topp 3-5 i en måned, så lover jeg å røpe hva hemmeligheten er. Men frem til den dagen kan jeg ikke si det. Det er kun de med veldig god innsikt i tall som finner ut av dette, noe jeg mener alle bloggere faktisk bør følge med på. Men hey, da jeg sa jeg sjekket tallene mine daglig fikk jeg en gang et stikk fra en annen blogger. Hun sa: Bloggere som er for opptatte av tall, klarer ikke å få en ærlig nok blogg. 

Så får vi se da, hvor denne reisen bringer meg..... og Stina ❤

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Hello February 💕

Årets korteste måned er i gang og jeg tror sannelig det kommer til å bli en av de fineste månedene jeg 💕

En ny måned, med nye muligheter. 

I dag våknet jeg med en varm kropp ved siden av. Det er litt rar, men samtidig veldig deilig. 

Det er så mye håp i kjærligheten dere. Det er jo en grunn for at man sier: Størst av alt er kjærligheten 💕  Man får liksom litt troen på alt tilbake. Det gjør i alle fall jeg. Troen på at man faktisk får som fortjent. 

Ute blåser det. Vinden tar kraftige tak i buskene som såvidt har holdt seg oppegående gjennom de siste ukers kraftige snøfall. En stor kontrast til hvordan stemningen er her inne. Varmt, lunt og godt!

Det får meg til å tenke på selve livet. Hvor store kontraster det faktisk er i det. Bare en enkel hverdag. Den kan være både god og dårlig, og svinge fra himmel til helvete på bare noen sekunder. Noen av oss har kanskje låst seg fast i rutiner de ikke klarer å komme seg ut av, eller har utfordringer som er større enn det de klarer å håndtere. 

Men det kommer en ny vår. Med rosa tulipaner og gjærbakst, om du vil. 

Du bestemmer. 

Du er din egen lykkes smed, kjære deg. 

Vil du ha det? Go and get it! 

Men vet du, vi må opp av sofaen for å kunne hente det. Uansett hva det er. Det starter med å reise seg, forandre kurs eller rett og slett bare bestemme seg. 

Akkurat nå har jeg det utrolig fint. Sovnet inntil en som hvisket i øret mitt at han er glad i meg. Februar bringer Vixen, Valentine, morsdag, Fastelavn, vinterferie, Hemsedal og en spennende visning. Februar bringer også titting på ny bil, sjekke ut nytt kjøkken, møte en ny familie og nye venner og dele drømmer med han jeg er glad i 💕

Men februar kommer også til å bli tøff, utfordrende og helt sikkert noen dager skuffende. Kanskje vil jeg gråte med noen, eller av noen. Kanskje mister jeg en venn, eller kommer det andre oppoverbakker.

Det kalles livet.

Balanse.

Jeg vil aldri kunne tilfredstille alle som ønsker å putte meg inn i en bås. Det er så mye galt i meg, sett fra andres øyne. 

Men når jeg ser meg selv i speilet, vet dere da hva jeg ser? 

Jeg ser kun muligheter, og blå øyne som har bestemt seg for å nå målene som har blitt satt. Uansett hva andre måtte synse og mene om det!

Februar! 

Velkommen skal du være 💕

Jeg gleder meg til lyse dager og rosa tulipaner 💕

Vis meg hvem du er!

Det er på tide å ta et oppgjør med dere. Dere som mener jeg er en dårlig mor for mine barn. Dere som mener at barna mine kommer til å få psykiske problemer med at jeg eksponerer dem på bloggen. 

Barn skal ikke eksponeres på nett.

Personlig mener jeg at internett ikke er farlig. 

Der starter altså min og manges uenighet. Noen mener nemlig at man skal være veldig forsiktige med hva man deler på nett. 

Jeg ser internett som en mulighet. En mulighet for å nå frem. Men så lenge du og jeg ikke enes om akkurat det vil vi for alltid strides. Du vil aldri klare å finne deg i hvorfor jeg ikke ser på internett som like farlig som deg og du vil i all fremtid prøve å overbevise meg om at internett faktisk ER farlig. 

Du deler barnas privatliv. 

Privatliv for meg og for oss er de aller mest private stundene. Bursdager og hva barna får i gaver. Julaften feks. Det har aldri blitt lagt ut hva barna fikk av de nærmeste. Noen ting har vi delt men langtfra alt. Jeg deler heller aldri bilder fra barnerommene eller bilder fra deres bursdagsfeiringer. Det som deles er ikke privatlivet. Tanker og følelser som er private, som jeg snakker med dem om, forblir mellom oss. 

Men vi deler morsomme øyeblikk. Vi deler latter og glede. Fremtidsdrømmer, planer osv. Annika vil bli advokat, Sven lege. Det har de begge lagt ut og snakket offentlig om. Det er ikke noen hemmelighet. 

Men det blir vanskelig, når du ikke godtar at jeg snakker om barna mine, uansett hva vi gjør. Du henger alt på knaggen: Barn har rett til privatliv. Hva om barna ber meg om å dele ting? Har du tenkt på det? 

Du skal beskytte dine barn!

Hvem i alle dager er du til å fortelle meg at jeg ikke beskytter mine barn? Hvor var du sommeren i 2009, da jeg tok grep og gjorde det et fåtall mødre ville gjort? Hva vet du om hva jeg har ofret for dem? Du vet ingenting. Når du sier at jeg ikke beskytter mine barn, klarer jeg ikke annet enn å riste på hodet. Jeg beskytter mine barn så godt som en mamma ville gjort og om mulig enda bedre. 

Det at jeg deler bilder av mine barn gir ikke deg frikort til å diskutere hvordan de ser ut, hvilken psyke de har eller hva de måtte føle. Jeg er ikke skyld i at du oppfører deg som et tyrann på nett. Du velger selv å skrive nedlatende om mine barn og det er ditt ansvar. Jeg kommer aldri til å slutte å skrive om mine barn. Heldigvis er de såpass store nå at de bestemmer fullt og helt selv hva som skal deles og så sent som i kveld sa Sven til meg: Mamma, når jeg blir 18 år har jeg lyst til å skrive en bok. Sannheten om det å være barn av en profilert blogger. Så vil de som tror vi har det så ille en gang for alle skjønne at du har vært en god mamma for oss. 

Jeg tar valg for mine barn

Dette er også vanskelig å svelge for mange. Jeg tar valg for mine barn. Du for dine. Men jeg skjønner at du ikke mener jeg tar gode nok valg. Jeg vil aldri kunne vinne denne diskusjonen med deg, fordi vi er uenige. Vi vil for alltid forbli uenige. Også i fremtiden. Om mine barn skulle stilt opp og sagt at de var helt ok med det så er du av typen som aldri ville tro på det uansett. Du ville sagt at jeg har hjernevasket barna mine, eller at de ikke tør å si meg imot. At jeg tar valg for mine barn klarer du rett og slett ikke å godta. 

Men du må godta det. Om du mener jeg ikke er bra for mine barn så må du melde meg til barnevernet. De er velkommen hit til meg. Jeg tar imot dem med åpne armer. 

Vis meg hvem du er!

Dere klager og roper om at jeg ikke diskuterer med dere. Men det er vanskelig å diskutere med usaklige og anonyme mennesker. Dette innlegget vil ikke være mulig å kommentere på. Jeg skal en gang for alle svare på alt av kritikk på hvorfor jeg deler mine barn på bloggen. Men det skal gjøres på facebook. Vis meg hvem du er. Tør å stå for den du er og det du mener, med fullt navn. Så skal jeg ta diskusjonen. Jeg har gjort det før og gjør det nå igjen. 

Dere spør meg hver eneste uke hvorfor jeg deler barna mine på bloggen. Dere vil at jeg skal slutte med det. Men jeg kommer ikke til å gjøre det. 

Det er der saken står i dag. 

Vi må være enig om at vi er uenig. Og dere må godta at når man føler man snakker til et tre gjentatte ganger så til syvende og sist så holder det opp også for meg. Jeg orker ikke diskutere det mer. Det er en evig rundgang. 

Mine eldste 2 barn er gamle nok til å ha egen blogg. De har begynt å jobbe og tjener egne penger. De er oppegående mennesker som har sterke meninger. 

Du har ikke nok kunnskap om oss som familie, om meg som mamma og livene til mine barn, til å kunne si at jeg ikke tar vare på barna mine og at jeg ødelegger deres barndom. Du skulle bare visst. 

Men det nytter ikke uansett hva jeg sier, for du har bestemt deg for å fortsette denne heksejakten på meg, uansett hvor lenge den vil pågå. 

Jeg gir meg ikke,jeg skal fortsette å blogge. Dette er jobben min. Du kommer nok heller ikke til å gi deg. 

Hva vinner vi på det? 

Ikke noe. 

Det vi vinner på er å holde en saklig diskusjon. Kom med linker til studier. Noe mange av dere gjør. Snakk med meg, men ikke skjell meg ut. Vis meg hvem du er, legg igjen navn og en epostadresse. Tør å stå for meningene dine. Ikke gjem deg bak en anonym knapp. 

Det er mange der ute som har kritisert meg som har fått meg til å tenke. Så sent som i høst sa jeg til tv2 i et intervju at jeg var glad for at folk er skeptiske. For hadde vi ikke hatt skeptikere så ville vi ikke beveget oss fremover. Verden hadde blitt et dårlig sted å være. Heldigvis forandrer vi oss, noe jeg også sa i intervjuet. Det jeg la ut for 2-3 år siden ville jeg nok aldri lagt ut i dag. Jeg forandrer meg også. men ikke heng meg for noe som skjedde for 3 år siden. Det blir for dumt.

Jeg tar gjerne diskusjoner. De som sier jeg ikke tør det, lyver. 

Men vis meg hvem du er!

Og når diskusjonen er over, må vi kunne gå hver til vårt uten å hate hverandre. Vi må kunne respektere at vi har forskjellige meninger og at vi tar ulike valg. 

Gjør vi ikke det er dette dødfødt!

Diskusjonen er åpen i dette kommentarfeltet på facebook. 

Møt stalkeren min: Hege!

Det er faktisk nokså lenge siden det startet. Jeg følte det som en slags uggen greie først. Jeg begynte å kjenne henne igjen i kommentarfeltet. 

Alltid de samme stygge kommentarene. Litt nedlatende. Jeg fikk alltid en dårlig magefølelse av det. Dagene mine begynte å bli preget av at jeg leste hvor dårlig person jeg var. Det kom alltid fra den samme personen: Hege. 

Etter en stund begynte jeg å blokkere ip adressene hennes. Men det fungerer egentlig nokså dårlig, for man kan bare lage seg en ny, eller logge på en ny enhet, så vips kan man kommentere igjen. Blokkering fungerte ikke.

Jeg prøvde å være saklig, diskutere, få henne til å forstå at vi ikke hadde samme meninger, men det gikk ikke. Uansett hva jeg gjorde var det feil. 

Jeg begynte å grue meg til å lese kommentarene. Jeg følte meg veldig alene. Hadde jo ingen jeg kunne dele noe med. Det var meg og barna. 

I høst gikk det for langt. Det begynte å komme kommentarer om eventer jeg hadde vært på. Steder hun også var på fordi vi begge hadde barn i samme idrettsmiljø. Alt jeg foretok meg ble kommentert. 

Jeg tok en samtale med Nettavisen og bestemt meg for å anmelde saken. Jeg måtte bruke tid på å printe ut hundrevis av kommentarer for å dokumentere hvor ille det var. 

I den uken jeg samlet bevis, tok jeg tastaturet fatt og sendte damen en mail. 

Jeg skrev: 

Hei Hege,

Var hos politiet på tirsdag og har bestemt meg for å anmelde deg for trakassering og sjikane. 

Politiet har prøvd å kontakte deg uten hell. Samme har jeg. 

Du er velkommen til å ringe meg, men nå har det gått så langt at jeg har bestemt meg for å anmelde deg. Forhåpentligvis får du også da et besøksforbud. Noe politiet i denne saken så som en mulig løsning på trakasseringen din. 

Svaret som kom var angrende. Det ble mailet litt frem og tilbake og jeg følte jeg hadde med en angrende part å gjøre. Min mamma har alltid fortalt meg at å tilgi er noe av det viktigste vi mennesker gjør. Jeg fikk dette ( deler av tekst) etter en stund:  

Hei Anne Brith.

Har tenkt og skrive til deg i mange dager men ikke klart og ta mot til meg. Men prøver nå.

Jeg vil først og fremst si unnskyld til deg. Unnskyld for alt jeg har skrevet,at jeg har vært spydig og sint.

Jeg skammer meg virkelig og som voksent menneske skal jeg ikke oppføre meg slik. Men tror alt for mye gikk mot meg. Har en mann som har vært igjennom mye og uten noe særlig venner så ble ting som  det ble.

Jeg forventer overhode ikke at du skal tilgi meg men for at jeg skal få det bedre med min samvittighet, så måtte jeg sende denne mail.

Jeg svarte: 

Hei Hege,

Takk for mailen. 

Jeg kunne, tro det eller ei, tenke meg å treffe deg for en prat. 

Er dette noe du kunne tenke deg?

Jeg synes det er riktig om vi kunne møttes og så prate og klemme hverandre og så legge det bak oss. 

Ha en fin dag. 

Dette kom tilbake ( deler av tekst) og med det følte jeg at ting var skværet opp: 

Hei.

Å jeg ble så glad for at du virkelig svarte meg Anne Brith. Tårene triller her akkurat nå.

Jeg har ikke flust med venner og med en mann som til tider er meget syk så har jeg dager som er vanskelig. Jeg skammer meg virkelig over hvordan jeg har oppført meg og ett voksent menneske skal ikke være slik og det er jo ikke dette jeg lærer mine to jenter.

Nå bor jo jeg ett godt stykke unna deg men regner med at jeg ser deg på Norwegian open. Min datter på xx startet med cheer for 1 år siden. Hun valgte nå etter sommerferien og gå over på cheerleading og vi fikk også ett gledeshyl da hun gikk rett inn på elitelaget til xxx.

Da Annika skulle på opptak så spør jeg min datter." hva tror du? tror du annika kommer med på elitelget? svaret kom kontant " mamma,om ikke hun kommer med så er det noe galt,fordi hun er meget flink

Jeg lover at ser jeg deg under konkurransen så skal jeg si hei til deg

 

Jeg trodde at ting var over. Men nå er det på igjen.

Nytt år ny trakassering. Og det er ikke bare jeg som får gjennomgå. 

Hele tråden kan leses på forumet kvinneguide. LINK HER

Jeg har det siste året sendt over 30 mail til kvinneguidens forumansvarlig Hanne om å slette, moderere og helst advare brukere som anonymt trakkaserer, forteller usannheter og påstår ting. Særlig der barna mine blir nevnt. Ingen har blitt utestengt eller fått advarsler. 

Tråden har utartet seg slik at barna mine ikke blir nevnt med navn mer. De kalles makronene, og diskuteres daglig. Slik går det under radaren. Annika omtales som rosamakronen, for at det ikke skal modereres. Det har blitt diskutert ting om mine barn som absolutt ikke tåler dagens lys. Noe har blitt fjernet men jeg har det siste halve året sendt mail til kvinneguiden ukentlig. Jeg har hundrevis av skjermbilder. 

Fra Kvinneguiden fikk jeg som svar: Håper du kan ha litt forståelse for at vi skal følge med på mange hundre tråder døgnet rundt, og at moderatorene gjør dette på fritiden sin. Derfor tar det noen ganger litt for lang tid for at ting blir slettet, samt at det noen ganger kan være noen innlegg som burde vært slettet, men som blir stående, når en moderator skal sitte og gå gjennom alle trådene på Rampelys kontinuerlig.

Kjære kvinneguiden: Jeg håper dere har forståelse for at vi er mennesker med følelser, og at våre barn skal beskyttes. 

Her er noen av forumreglene:

1. Du kan ikke poste innhold med krenkende, hetsende, injurierende utsagn, samt trakassering eller trusler.

2. Spekulasjoner eller ryktespredning. Det er ikke tillatt å spre rykter gjennom vårt forum, eller spekulere rundt årsaks-sammenhenger man ikke kjenner, når dette vurderes å være til skade for den eller de omtalte partene. Spekulasjoner om trolling ryddes under denne regelen.

3. Latterliggjøring. Tråder og innlegg som kun opprettes til latterliggjøring av noen tillates ikke, selv om de ellers ikke kan karakteriseres så sterkt som hets eller krenkelser.

Om barn sier forumansvarlig: 

Barn har et særskilt vern både i norsk lov og i Vær varsom-plakaten. Uavhengig av hvordan andre velger å omtale sine egne eller andres barn, har vi i Egmont et selvstendig ansvar for hva som publiseres på våre plattformer. På Kvinneguidens forum vil omtale av barn bli moderert strengt. Bruk av barns navn er ikke tillatt. Omtale av barns utseende, helse eller generelt barns livsførsel er ikke tillatt. Denne beslutningen er tatt av Egmont.

Disse 3 reglene og det om barn brytes DAGLIG på kvinneguiden. Og ingen moderatorer sletter, før man selv er inne og sier at nå, nå har det gått for langt. 

Det er vondt å se. 

Ofte har svarene vært: Det er vanskelig for oss å finne det du skriver, for vi ser tråden på en annen måte. Så det som ligger på vår side 140 er ikke din side 140. Ergo har mye blitt stående. Det har vært en vanskelig jobb for moderatorene. 

Tråder har blitt stengt og det har blitt startet nye tråder. 

Jeg tåler veldig godt å bli diskutert. Men når diskusjonen går over til daglig sjikane og trakassering så er det nok, også for meg. 

Min stalker Hege, som går under et annet kallenavn på Kvinneguiden, har skrevet over 2000 kommentarer der. Flere av dem har blitt kommentert av andre, at de har vært over streken. Til tider har ting roet seg. 

Men vet dere.

Det har vært utrolig vondt og det ER utrolig vondt! Særlig fordi jeg er alene. Jeg har ingen andre voksne å snakke med dette om. 

Dette er kvinner. For det meste. Kvinner som du og jeg. Som helt sikkert også som du og jeg sliter med å få endene til å møtes. Mødre, som du og jeg, som ikke vil annet for våre barn enn at de skal bli lykkelige. Venninner, som du og jeg, som i hverdagen møter motgang og gråter. Søstre som du og jeg, som helt sikkert også har mistet noen de er glade i eller som sliter med sykdom. 

Dette er kvinner. Slike som du og jeg. Ja, du ja, du som er kvinne og som leser bloggen min, og som jeg er blitt så glad i. 

Er det sånn at vi bare skal godta at kvinner oppfører seg sånn på nett? Uten at det får konsekvenser?  Her er det en mamma, med barn. Tydeligvis i samme miljø som meg. Som vier livet sitt på å gjøre mitt liv surt. 

Hun er ikke alene for å si det slik. Det kan dere lese om i selve tråden. 

Har virkelig ikke Kvinneguiden et ansvar for å moderere dette anonyme forumet? Hva føler de når de legger tilrette for sjikane, ryktespredning og trakassering? Hva med unge, store bloggere som blir trakassert? De har en helt annen psyke enn det jeg har. Hva vil skje om en som blir omtalt der velger å ta livet sitt? Det vil ikke være unikt i historien. Da er det for sent å angre på bokstaver som har blitt tastet ned i sinne. Liv kan gå tapt. Jeg mener det. 

Det er ikke greit at det sladres og spekuleres i mine barn og han jeg har møtt. Dere kan diskutere meg, jeg tåler det. 

Det jeg sliter mest med er ondskapen som oppstår, når mørket faller på og vi kan være anonyme. 

Mye av det som har blitt slettet nå på morgenkvisten stakk meg i hjertet. Det var sårt å lese. Vondt å se, rett og slett. Noe fikk meg selvsagt til å tvile på meg selv. For det er det slike stygge ting gjør med deg. Også jeg begynner å tvile på om jeg gjør det riktige. 

Jeg møtte en mann, en jeg ikke visste hvem var. En som ikke visste hvem jeg var. Så fant vi tonen. Det var ikke noe mer enn det. Ingen av oss er sammen med den andre pga penger eller kjendisstatus. Det er tydeligvis vanskelig å forstå. Kanskje blir det ikke oss? Men kanskje blir det oss, tross alle forskjeller? Hvem er du til å dømme meg eller han? 

Jeg trodde det gode inni oss var sterkere enn ondskapen. Men det er ikke det. 

Dessverre!

Og det gjør meg jævlig trist!

 

 

Happy New Year ❤

Altså hvor skal jeg starte? 

Det er lenge siden jeg har gledet meg såpass mye til en nyttårsaften ❤ Egentlig er denne dagen veldig oppskrytt synes jeg, men i år ble den helt fantastisk! Mye takket være Bristol ❤

En vennegjeng hadde bestilt bord der, og vi spiste en herlig 6 retters, med deilig vin til! 

Jeg blir alltid litt melankolsk på slike dager, og mulig jeg var litt for stille under middagen, ifølge mine venner. Men det var fordi jeg tenkte på noe helt spesielt. 

2017 altså! Året så mye skjedde. De siste 14 dagene har vært så fine og det er vanskelig å beskrive med ord hvor bra jeg føler meg akkurat nå. Det er ikke ofte ord kommer til kort her, men det er litt sånn: Skjer dette meg? 

Jeg har tatt en del skumle valg og bestemte meg for å belønne meg selv med en feiring, og det ble det tilgangs :P 

I julegave ga jeg meg selv en veske! Den er et symbol for meg om at absolutt alt er mulig! Uansett hva du bestemmer deg for. Og jeg gleder meg veldig til å dele mine planer for 2018 med dere. Men jeg har bestemt meg for en ting i 2018: Jeg skal tørre enda mer. Og så skal jeg date mer! Starter allerede kommende fredag ❤

Bristol er et av de 5 beste hotellene i Oslo. Og jeg må bare si at de leverte. Jeg fikk en nydelig suite og sengen var superdeilig å sove i! Nei, oppholdet er ikke sponset. 

Frokosten vi fikk servert i dag tidlig var magisk. Jeg drev og filmet til Bloggerne da vi spiste, så jeg glemte helt å ta bilder av hvor bra det så ut. Klarer bare en ting av gangen :P Men det jeg likte utrolig godt var pannekakene. Altså skal du hit, og bestiller frokost på rommet så be om pannekaker ❤ Beste jeg har smakt på flere år! Kred til kjøkkenet her altså. 

Middagen i går var også helt utrolig god, og hele oppholdet er definitivt 10/10 ❤

Nå skal det sies at det selvsagt er menneskene du er sammen med som skaper stemningen, og det var naturligvis meget godt humør på oss alle, ettersom vi feiret et nytt år. 

Jeg fikk med meg fyrverkeriet på Rådhusplassen/Aker Brygge klokken tolv og så dro vi til et utested og danset inn det nye året. 

Fantastisk!

Jeg møtte også noen av dere i går og må bare si takk for at dere er så hyggelige når jeg møter dere ❤ Det er mye mer stas å få sagt hei til dere face to face enn bare å ta et kjapt bilde sammen! Noen av dere fikk tydeligvis med dere min seanse på dansegulvet fniiis.... det er alltid gøy å få snaps av meg selv av dere haha.... 

Kanskje litt fylleangst for akkurat det øyeblikket, men hva skal man si? Man lever og er akkurat som alle andre!

Nå er det nemlig et nytt år og jeg skal ta sjansen mye mer enn jeg gjorde i 2017. Selv om det er litt skummelt så skal jeg bare gjøre det! 

Derfor smiler jeg litt ekstra for tiden, og sover litt mindre. Men jeg er like fokusert som jeg var i fjor, og har lagt planene. Det starter allerede nå! 

Til dere som var sammen med meg i går: Takk for en magisk og uforglemmelig aften!

Til dere som følger mine krumspring på blogg, instagram, facebook eller snapchat: Takk for det fine året. Dere har rørt meg, gitt meg mange gode og kritiske tilbakemeldinger, dere har heiet og jublet, sammen har vi ledd mye og grått litt og vet dere, jeg tenker mye på dere i hverdagen ❤ Dere gjør at jeg gleder meg til 2018 ❤ Takk for alt det fine i 2017! 

Klemmer ❤

Home Sweet Home ❤

Det var så vanvittig deilig å komme hjem igjen! 

Reisen fra nord tok litt lengre tid enn planlagt og det var ikke akkurat helt uten dramatikk. Før jeg dro fra mamma fant jeg nemlig ikke bilnøkkelen min. Jeg hadde akkurat klart å presse kofferten igjen og nå måtte jeg ta ut alt. Jeg stresset og var nokså fortvilet. 

Etter mye om og men fant jeg den, og mamma måtte le av meg altså. For der, midt i den altfor smale gangen hjemme i leiligheten deres, satt jeg med alle klær i en haug igjen. Samme klærne som mamma hadde vasket og brettet. 

Plutselig var jeg Anne Brith igjen, den lille jenta som reiste hjemmefra da hun var altfor ung. 

Mamma klemte meg like hardt da jeg dro nå som da hun gjorde den sommeren jeg reiste "for godt" til Nederland. 

Kanskje flytter dere sørover, var mine siste ord til henne. Jeg spøker hele tiden med at jeg ønsker at de skal komme sørover. Mamma ler det bort hver gang, men jeg tror hun er på gli altså :P 

Mannen i innsjekken på Widerøe ropte ut i luften: Overbaggasje, og jeg gjorde meg klar til å betale ekstra for å få med meg julegavene sørover. 

Hvor mye?

Vel kofferten veier 23,3 kg. Så det var 300 gram og det skulle ifølge han gå helt greit. 

Vel hjemme ryddet jeg og vasket litt.

Fikk besøk, skravlet til klokken tre i natt. 

Sovnet. 

Våknet, og måtte smile litt. 

Helt andre lyder i huset enn det jeg er vandt til gitt. 

Er utrolig sulten, men i frykt for å vekke noen så bestemte jeg meg heller for å blogge litt. 

De neste dagene vet jeg kommer til å bli supre. Jeg skal jobbe hele dagen i dag og i morgen. På lørdag blir det en date med minstemann, og på søndag er det nyttårsmiddag på Bristol med venner. 

Vi skal ned på Rådhusplassen rundt tolv og se på fyrverkeriet og jeg skal få oppfylt et av mine støste ønsker. 

Jippi ❤ 

Klemmer herfra.... 

Hello December ❤

1. desember ❤

Litt rart å tenke på at dette året har gått så fort! Snart er det jul og nytt år. 

Jeg blir alltid litt satt ut når jeg tenker tilbake på ting, og hvordan det har gått. Livet for meg og barna har stabilisert seg. Det har vært hard jobbing for å komme dit jeg er i dag. Noen dager skjønner jeg rett og slett ikke at jeg klarer å holde meg på i svingene, men med hjelp fra barna så går alt rundt. 

Jeg er jo en person som liker å utfordre meg selv og jeg har alltid blitt trigget av tall. Enten det er statistikker, algoritmer, reach eller lønn. Jeg elsker å sette meg selv nye mål og har satt meg hårete mål for 2018. Om jeg skal kunne bygge drømmehuset uten å må involvere en mann, så betyr det at jeg må tjene 2 millioner neste år. 

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den utfordringen sammen med mine samarbeidspartnere. 

Du trodde kanskje at jeg kun tjente penger på bloggingen? Da kan jeg fortelle deg at i 2017 har det blitt utvidet til å gjelde også foredrag, bakekurs, eventer hos bedrifter og overtagelse av sosiale medier. Det kan være små til mellomstore bedrifter som ikke er så gode på sosiale medier, så har de da leid inn meg til å håndtere deres instragram og facebook. Jeg er da den ansvarlige for alt og sørger for at bedriftene vokser jevnt og trutt i sosiale medier. Usynlig for dere men inntekter for meg. 

I 2018 håper jeg også å sette mitt navn Anne Brith på en del produkter. Jeg gleder meg veldig til dette ❤

Jeg har funnet ut at jeg ikke kan ta høyde for at jeg må ha en mann som bidrar på husfronten. Det beste er å jobbe så hardt at jeg faktisk kan realisere drømmen helt selv. Jeg og barna! Det blir fantastisk. 

Denne uken snakket jeg med en av mine gode venninner på telefon. Hun sa: Jeg husker du sa for 4 år siden at du skulle bli en av Norges største bloggere, og at du bestemte deg for hvor mye du skulle tjene etter 5 år. Det er helt vilt å tenke på at du faktisk har nådd alle mål du har satt deg. 

Og det har jeg.

I alle jobber jeg har hatt så har jeg nådd målene jeg har satt meg.

Og jeg kommer til å bygge det huset. Jeg har satt sinnet mitt på det huset fra Boligpartner at jeg tror jeg går for det. Det er drømmehuset. 

Og ikke vær redd for at jeg nå er ute etter spons på et hus, for det er jeg ikke. Jeg har fått tilbud på akkurat det. Flere husleverandører har vært på meg og lurt på om jeg ville være med på et samarbeid. Men hva vil det gjøre med bloggen min? Da blir 100% av innleggene "reklame" i over 1 år da. Eller mulig 2 år. 

DET skal en veldig god deal fra en leverandør til for å si ja på noe sånt. Da er det bedre å gjøre som Treningsfrue har gjort: Kjøpe det sjæl!

Altså jobbe for det!

Så slipper jeg at hvert eneste innlegg må merkes.

2018 blir nok et spennende år for hele familien. Vi vurderer å la Espen starte en blogg. Han er helt rå på bilder og på å skrive. Så i går snaket vi litt om at hele familien faktisk skal ha sin blogg. Blir til slutt som Kardashians dette her. Haha. Sven likte ideen han og og som snart 15 åring så har han en del gode og sterke meninger. Og han er mer klar enn noen sinne til å ta steget ut i offentligheten. 

Har jeg nådd målene jeg satte meg for 2017? Ja!

Det føles deilig. Men det har kostet. Jeg har måtte jobbe mye mer enn det jeg trodde og jeg har måtte sagt nei til mange middager, fester og andre sosiale sammenkomster. Har det vært verdt det? Jeg føler det. Jeg er ikke glad i å drikke alkohol og fester derfor ikke mye. Det er deilig å våkne på en søndag morgen og være uthvilt. I 2017 har jeg også blitt mye flinkere til å disponere tiden min riktig. Jeg har hatt fokus på ting som gir eller kan gi inntekt. Jeg har vært kritisk til alle møter og kaffedater og har prøvd å holde fokus store deler av året. 

Lite dating har det også blitt gitt. Til Bloggernes store fortvilelse. For de vil jo helst at jeg skal finne meg en kjæreste nå før vi avslutter sesongen. Det betyr at jeg har sånn ca 2 uker på meg. DET er mye man får til på 2 uker men å finne en kjæreste blir nok litt for ambisiøst selv for meg haha. 

Man kan jo hende du har en bror eller kompis som du mener er perfekt for meg. Er han glad i barn, morsom, sporty, ærlig og omsorgsfull. Send han over. Gjerne litt chubby. Det sies at litt fyldigere menn er mer hyggelige og har bena mer plantet på jorden enn typ fotomodeller :P

Ha en nydelig fredag dere ❤

Goodbye November ❤

Inneholder reklame / Omtale av samarbeidspartnere

Hvor ble november av?

Dette har vært den mest crazy måneden ever på bloggen! Jeg lover dere, jeg har aldri opplevd at det var så travelt og at jeg hadde så mye jobb ❤

For meg og barna er jo det helt ufattelig gøy og vi går inn i desember med noen utrolig flotte minner fra en måned vi gjorde mye gøy sammen. Live ble nesten litt snudd opp ned denne måneden. Mye dere enda ikke vet og vi ikke kan fortelle men jeg gleder meg mer enn noen gang til et nytt år. Og ikke minst til jul. 

I dag har jeg vært litt pjusk. Våknet med feber og klarte faktisk ikke starte dagen skikkelig. Dro på skolen med Espen og avleverte en adventskalender og dro rett hjem til senga. Krøp under dyna og ble værende i noen timer. Jeg er fortsatt ikke helt 100% men det går bedre. 

Vår adventskalender er også ferdig ❤

Bakekurs

Kommende søndag er jeg på Storo Storsenter fra klokken 15-18 ❤ Da kan alle som ønsker komme og pynte pepperkaker sammen med meg. Det er gratis, og jeg er der som sagt fra 15.00. Jeg gleder meg veldig til å treffe alle sammen og sørge for litt ekstra god julestemning ❤ Pepperkaker, nonstop og glasur er fine ingredienser for litt julesteming. 

Så er du i nærheten stikk innom. Jeg tror vi har klare 400 pepperkaker som vi skal kose oss med. 

Storo Storsenter altså :P Kommende søndag ❤

November var som sagt helt vill. Jeg har nok jobbet litt mer enn jeg tenkte jeg skulle, men det har vært veldig ønsket og alt har vært gøy. Jeg har endelig funnet litt balansen i jobb og fritid. Det har mulig blitt litt lite tid på meg selv, men sånn er det bare i en periode. Nå er det hus og ny bolig som er fokus og forhåpentligvis finner vi oss noe på nyåret. 

Sven, Annika og Espen gjør det bra både på skolen og i aktivitetene sine og vi har lagt bak oss det verste stresset fra høsten. 

Det snør ute nå. Akkurat slik det bør gjøre rundt denne tiden. Skikkelig julesteming. 

I jula skal jeg jo nordover til mamma og pappa. Men jeg blir ikek der så mange dager for jeg har nemlig tenkt å stikke av en tur alene også om det klaffer med fly. Jeg kjenner at det skal bli så godt å få en uke helt alene. Skal koble helt av. Hos mamma blir det nok sikkert dager bare med god mat og kos, så tipper det blir noen kilo ekstra på meg i julen. DET er etterlengtet faktisk ❤

Vi reiser nordover den 20. og skal kose oss noen dager før jul hos "ho mor". Blir godt å klemme på familien igjen ❤

Takk for en utrolig flott og hektisk måned alle sammen. Nå er det bare noen få uker til juuuuul!

Love U ❤

Klemmer!

Ny sesong Bloggerne

Altså, dette er definitivt ikke det beste bildet av meg. Men det er faktisk sånn jeg ser ut til tider :P 

Det var så hektisk i dag at jeg såvidt fikk tid til å ta bilder med gjengen fra Bloggerne sesong 8. 

WOW, tenk en ny sesong. Da jeg fikk beskjeden fra Tv2 hoppet jeg i luften. Jeg husker det veldig godt, jeg sto på Kiwi. Det var en kveld i mai. Vi vil så gjerne ha deg med videre og jeg jublet høyt. Det har vært en utrolig reise for meg og barna dette her. Og da siste sesong var på tv i høst, kunne jeg ikke skjønne at Salto og klipperne der klarte å klippe meg til å være så morsom. 

Hva var det som gjorde at jeg fikk en ny sesong?

Det var utbruddet mitt, da jeg sa at det å ha barn kan være et helvete. Uff, ikke akkurat politisk korrekt, men men. Så var et av årets beste øyeblikk også da jeg freste til Christoffer Hivju om at det f... meg måtte være nok med en cupcake til hver. Ergo, ingen som flauer seg så ut på tv som meg så derfor måtte jeg jo få være med videre :P

Jeg elsket den siste sesongen og jeg er så glad for at jeg fikk være med på nytt. 

Sesongen som kommer blir følsom. 

Et av mitt livs fineste øyeblikk deles på skjermen i en av de første episodene. Jeg skal dele det med dere når det kommer på tv. Det var så emosjonelt og så etterlengtet. Jeg var også egentlig gal som delte det. Men det er for sent å si nå. Takk Gud for at det gikk som det gikk. 

Jeg føler jeg gråter litt mer denne sesongen, men det er fordi jeg har hatt en vanvittig tøff høst. Og det jeg ikke har delt her på bloggen kommer på tv. 

Så har jeg hatt med meg kamerateam på date. Jepp, jeg har datet med tv på slep og det var helt hysterisk. Jeg tenker at om dere er single og vil se hvordan dere ikke skal gripe ting an så må dere se på Bloggerne. 

Det er jo også flere nye denne sesongen og det gleder jeg meg virkelig til. 

Av alle de tusenvis av bloggere som finnes i Norge så plukket altså Salto og Tv2 ut meg. Det er så sprøtt, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får sjansen til å vise det ekte livet til en alenemor, på godt og vondt på tv igjen. Og jeg lover dere noen latterlige øyeblikk igjen. En av øyeblikkene er så ille at selve kameramannen Kleppen sto og ristet fordi han lo sånn. Altså... to be continued! 

Bare å glede seg dere. 

Våren 2018 blir magisk!

PS. Skjørtet og genseren er fra H&M 

I gapestokken med sånne kvinnfolk!

"Ola" har delt mitt blogginnlegg inne på facebooksiden Gapestokken. Han skriver: I gapestokken med sånne kvinnfolk.

Sånne kvinnfolk?

Sånne kvinnfolk som ikke synes det er greit å få tilsendt voldsporno i innboksen på facebook?

Har du ikke fått med deg innlegget så les gjerne: Dette gjorde jeg da han sendte meg en pornofilm.

Ja, der har du meg da!

Pripne, oppmerksomhetssyke, sluske. 

Det er meg det!

Anne Brith.

Stakkars ho. Jævla rosablogger!

Det er også meg det!

Jævla rosablogger. 

Ikke det at jeg føler meg som en rosablogger. Tror noen bør sjekke opp fakta før de uttaler seg. 

Men når det er sagt så må jeg si at jeg er overrasket over hvor mange som mener at dette er greit. Altså hvor mange mennesker som mener at vi faktisk bør godta at menn trakasserer oss. 

Det er liksom blitt en del av livet. Det er jo så vanlig. 

Det er ikke noe big deal!

For meg var det en big deal. Ikke fordi jeg så nakne mennesker, men fordi en person ble slått i hodet med en sko. Jeg har selv blitt slått i hodet med en sko en gang. Det var ikke noe jeg mener andre skal finne seg i. 

Å slå noen med en sko er VOLD. 

VOLD er ikke greit. 

Uansett i hvilken form det kommer i. 

Nå kom det til meg på facebook, og jeg gjorde noe mange mener var dumt. Jeg ringte arbeidsgiver. 

Jeg er glad jeg gjorde det. Jeg ble møtt av et verneombud og en administrerende direktør som tok saken meget seriøst. 

Hvilket samfunn skaper vi for våre barn om vi ikke skal snakke høyt om vold og seksuell trakassering?

Jeg blir nokså overrasket over hvor mange som faktisk mener at vi bare bør la slike videoer "gå sin gang" i sosiale medier. Og at folk kommenterer: Det er jo bare gøy. 

Jeg klarer ikke se humoren i dette. 

Jeg klarer også heller ikke se at det nå plutselig er jeg som kanskje har ødelagt livet til et annet menneske. 

Forstå det den som kan. 

Det er tydelig at dette ikke er en kamp jeg skal kaste meg inn i. For å diskutere med mennesker som kaller andre sluske og sinnsyk, det fungerer ikke. Jeg vil aldri nå frem uansett. 

Angrer jeg på at jeg gjorde det jeg gjorde i går?

Jeg har jo tenkt mitt da. 

Sov jeg godt i natt? Var jeg redd for at "noen skulle finne meg" fordi "de vet hvor jeg bor".

Jeg vet faktisk ikke. 

Jeg er litt tom. Rett og slett.  

I går var ikke en særlig bra dag. 

Skal det være sånn at den som sier ifra, etterpå skal gå rundt å være redd for represalier? 

Jeg synes det blir helt feil. 

God fredag videre!

 

 

 

 

 

Dette gjorde jeg da han sendte meg en pornofilm:

Kjære deg som akkurat mente at det var viktig å sende meg en pornofilm på facebook. 

Jeg lurer litt på hva du tenkte på da du trykket send?

Kanskje du sendte den feil?

Jeg fikk bare se noe som satt kaffen min i halsen. Ikke bare ble noen presset til å ta noe i munnen, men det ble slått med en sko oppå hodet til vedkommende slik at personen brakk seg. 

At noen tenner på vold som dette, er for meg ubegripelig.

Men jeg har ikke bedt om å få det tilsendt. 

Seksuell trakassering er det det? Ikke vet jeg, men du sendte det i alle fall. Det er ikke greit. Uansett hva det kalles. 

Og da jeg spurte om du mente det var ok å sende det så svarte du:

Stakkars.

Altså, stakkar meg fordi jeg reagerer på at noen blir utsatt for vold?

Jeg blir mektig provosert. 

Det bobler av sinne inni meg enda. 

Jeg tenkte å skrive til deg, men da jeg ville trykke send så jeg at du hadde blokkert meg. 

Det jeg hadde gjort før du klarte å blokkere meg var å gå inn på profilen din og se hvor du jobber. Tenke seg at du virkelig jobber der du gjør! Kanskje sitter du på jobb og sender uønsket volds/pornofilmer i arbeidstiden?

Men vet du: Det er faktisk ikke greit å sende uønsket porno til fremmede. Selv om du tror du "kjenner" meg.  Å sende bilder av penis uoppfordret er faktisk blotting. Ikke at jeg tror det var din penis du presset inn i noen, mens du slo på hodet til med en sko. 

At noen ser noe i dette, skjønner jeg ikke. Er det humor? 

Jeg fatter det ikke!

Men det jeg gjorde var å ringe arbeidsgiveren din.

Og jepp, det viste seg at du faktisk var på jobb i dag.

Så da fortalte jeg bare rett og slett hva du hadde gjort og jeg tror du har noe å forklare senere. Tror kanskje at du blir kalt inn til administrerende direktør innen arbeidsdagens slutt. 

Til alle andre:

Ikke send voldsfilmer, pornofilmer eller nakenbilder av deg selv uoppfordret til andre. Det er ikke ok. 

Prøv Dailies Total 1 kontaktlinser fra Alcon gratis ❤

Annonse

Jeg har, så lenge som jeg kan huske brukt kontaktlinser. 

Jeg glemmer aldri den aller første gangen jeg fikk kontaktlinser på. Plutselig oppdaget jeg en helt ny verden. Det første jeg så etter jeg fikk dem på, var trærne oppå Øyfjellet hjemme i Mosjøen. Jeg tror jeg var rundt 13 år da. Helt siden den dagen har kontaktlinser vært en del av min daglige rutine. 

I årene som har gått har jo synet mitt forandret seg. Jeg har fått barn og har blitt eldre.  

Jeg har veldig "tørre" øyne og i en periode ble jeg utredet for å finne ut om det var noe galt med øynene mine. Men det viste seg bare at jeg har ekstremt følsomme øyne. Derfor har jeg også måtte kjøpe kontaktlinser som jeg kun bruker en dag. Det er det som har fungert best på meg. 

Noen år tilbake ble jeg anbefalt å teste ut kontaktlinsene Dailies Total 1 fra Alcon

De var mye mykere enn de andre, og de formet seg lett etter øyet føltes det ut som. Irritasjoner jeg til tider kunne ha i øyet ble det helt slutt på og jeg følte aldri at jeg var tørr innpå øyet. Fra den dagen har jeg alltid kjøpt Alcon sine Dailies Total 1.

Gratis linser:

Nå kan du skjemme bort øynene dine med kupong på prøvelinser i 10 dager! 

Jeg er helt sikker på at du vil bli like fornøyd som meg ❤

Slik bestiller du GRATIS kontaktlinser:

  1. Trykk på denne linken
  2. Nederst til høyre trykker du på teksten: Skjem bort øynene dine med en kupong prøvelinser i 10 dager. 
  3. Finn din optiker og trykk deg inn der.
  4. Hent ut kupongen ved å printe den ut eller laste den ned.
  5. Kontakt din optiker 

Det vittige i dette er at Sven fikk disse linsene for første gang i går. Ved en ren tilfeldighet hadde optikeren vår ikke flere av de han hadde før. Så etter en dag med disse sa han helt uten videre i dag tidlig: Mamma, jeg vil ha de samme linsene som deg ❤

Dette fordi han mente de satt mye bedre og han nesten ikke følte at han hadde dem på. 

Akkurat som meg ❤

Det blir altså bare kontaktlinser Dailies Total 1 fra Alcon.her hjemme fra nå!

Prøv det du også! 

Ha en strålende dag videre ❤

 

 

Utestedenes dobbeltmoral!

Lørdag og helg!

Utestedene gjør seg klare til sin beste omsetningsdag hele uken. Mange utesteder henter inn mer enn det dobbelte av omsetningen akkurat denne dagen. Jo mer penger i kassa, jo bedre!

Men for hvem?

Hva er det egentlig norske utesteder driver med?

Dobbeltmoralen herjer og det virker ikke som om de tar ting seriøst!

Jeg var ute i går. Jeg drakk 2 glass Prosecco og en drink. Jeg skulle hjem tidlig. Rett etter tolv med siste tog, og jeg er egentlig ikke veldig glad i alkohol. Vi skulle bare ut og kose oss og spise en bedre middag. 

Men hva ser jeg. 

Det aller frøste stedet der hvor vi sitter så sitter det såpass fulle folk at de var på grensen til å klare å sitte på stolene sine. Hun ene dama, som forøvrig var godt over 50, klarte ikke snakke klart. 

Men ølet kom til bordet. Alle skal få!

Jeg tenker: Har ikke utestedet et ansvar for å sende et slikt menneske hjem?

Eller har det å tjene penger blitt hovedprioritet?

En annen situasjon: En jente tar seg en øl. Hun sier det var første ølen men hun klarer såvidt å stå på bena. Hun sier: Jeg tror jeg har fått noe i drinken min jeg, Anne Brith. Jeg bruker aldri bli sånn her. 

Jeg har selv ved påsketider erfart å få noe i drinken min som gjorde meg nesten bevisstløs så jeg følger litt med henne. Hun blir kastet ut av utestedet. Du er for full. Hun fikk ikke engang gå og hente jakken sin. Vakten ute ser ikke engang på henne der hun tydeligvis sitter ute, nesten bevisstløs, ute av stand til å snakke klart og gjøre seg forstått. 

Har ikke vakten et ansvar her?

Jeg gikk ut og fikk kjæresten til å hente henne. Det tok meg 3 minutter. Jeg håper hun har det bra. 

Vel tilbake inne. Ølet og alkoholen flagrer over baren. Noen foran baren er såvidt i stand til å ta imot drikken sin. De hyler og roper. 

Pengene strømmer inn.

Men til hvilken pris?

Hvilket ansvar har egentlig et utested? Bør de ikke ta ansvar når de skjenker folk så fulle at de ikke klarer å stå på bena? Nei, vi vil ha pengene dine helt til du blir drita og ufyselig å ha med å gjøre, men da må du også ut. 

Burde ikke de bak baren ha såpass yrkesstolthet at de faktisk sier til folk før de blir dritings: Nå kan du heller ta deg et glass vann?

Jeg ble skuffet i går. Over ansvarsfraskrivelsen fra utestedene. Vi var på tre steder og alle tre med samme policy: Drikk til du stuper, vil vil ha pengene dine, men når du stuper så driter vi i deg!

Hva mener du? 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

Annika overrasket meg!

I dag gjestet Annika og jeg God Morgen Norge.

Alltid stas det. Jeg merket at Annika har begynt å venne seg til kamera. For det var absolutt ikke noe problem. Det var mest viktig å svare godt og gjennomtenkt. Hun der altså :P 

Men, det jeg ikke visste, som faktisk først slo meg nå er: Hvor like øynene til Annika og meg er. 

Sjekk dette bildet: 

Nå skal det sies at hun faktisk har utrolig mye fra pappaen sin også. Han har nemlig og verdens mest nydelige blå øyne, så det er nok derfor våre barn har slike blå øyne. Men jeg ble skikkelig overrasket over likheten mellom Annika og meg i dag. 

Det har kokt over på alle kanaler i dag og jeg skal prøve å svare alle i morgen. Jeg tar meg nemlig noen dager fri fra barn og det er deilig. 

Å være på God Morgen Norge er alltid stas. 

Vår er så utrolig hyggelig og Peter er en skikkelig fin fyr. Vi storkoste oss. Vi ble sminket og fikset på håret. SÅ utrolig koselig. 

Øynene mine etterpå! WOW. Jeg må lære meg å sminke meg bedre!  Det Det var så koselig og når jeg ser på Annika og hvor flink hun var blir jeg så stolt altså ❤

Gutta var hjemme og ryddet huset til besøket kom så de fortjener en stor takk de og ❤

#familyGOALS

Snakkes i morgen ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Pink October 💕

Plutselig slo det meg!

Kanskje jeg bare skal bake rosa i en hel måned? For å støtte kampen mot brystkreft? 

Eller kanskje jeg skulle gjort noe annet sprell? 

Jeg har ikke tenkt veldig mye på det men fant ut at jeg skulle laste opp noen av de fineste rosa bildene mine og putte dem i et innlegg. 

Du verden jeg har mange rosa bilder. Dette tok meg 5 minutter å finne haha. 

Denne måneden har jeg gledet meg veldig til. Jeg skal nemlig ha fri i 4 dager denne uken. Farmor og farfar fra Nederland kommer og skal ta over huset og barna. Og jeg skal bo på hotell wææææ. Det skal bli så deilig!

Jeg må nesten snakke litt om Bloggerne siste uken. Mange har spurt meg om det med Botox denne uken og jeg skal skrive et eget innlegg om mine tanker rundt det. Nå ble det bare så utrolig travelt rett før helgen og jeg fikk ikke tid til å ta opp tråden rett etter det hadde vært på tv. 

Dog har det seg slik at vi filmet dette i februar. Etter det har jeg satt meg godt inn i dette med Botox og fillers og det er ikke noe jeg kommer til å fortsette med. Jeg synes at jeg ble helt fremmed i ansiktet mitt og jeg følte at jeg ikke så ut som meg selv. 

Å ta botox i en sinnarynke i fremtiden, det er noe helt annet enn å gjøre det jeg gjorde på tv. Jeg var totalt uforberedt men angrer overhode ikke på det jeg gjorde. Men som sagt Botox er noe man må opprettholde og fortsette med å gjøre og jeg vil beholde noen av mine smilerynker i fremtiden. 

Jeg føler meg utrolig fresh om dagen og har også bestemt meg for å slutte med vipper. Altså extentions. JEg har hatt det i sikkert over 2 år nå og elsker det, men jeg har rett og slett ikke tid til å bruke en hel dag hver 3. uke på å fikse utseendet mitt. Oktober og november er knalltravle måneder og jeg må ha fokus der jeg mener det blir riktig. Jeg håper å sette de på etter jul til Vixen :P

De nesten ukene blir det masse baking og en del filming. Og jeg gleder meg veldig til en vanvittig travel måned. 

Allerede i morgen skal jeg sette meg ned og se på mulighetene angående hus 💕

I morgen skal jeg også på besøk til VG-tv. Den episoden forrige uke med grådige nordmann skal vel tenker jeg bli diskutert. Og ja, jeg står for det jeg sa og nei, jeg så ikke hvem det var da jeg sa det jeg sa. Om jeg hadde sagt det jeg gjorde om jeg hadde sett at en av verdens største stjerne sto foran meg? Jeg vet ikke. Jeg var i den såkalte rosa bakeboblen min haha. 

På torsdag skal vi filme noe hemmelig i Oslo. Ikke bestemt meg enda for om jeg skal røpe akkurat det vi skal gjøre. Synes litt synd på han som skal være med på det så får heller høre med han om han synes det er greit at jeg prater om det her. 

Det blir en herlig uke altså, uten bare, i hovedstaden. 

Møtes vi på gata, si gjerne hei. Det er mer morsomt enn å få en grusom snap av meg selv haha. 

Denne måneden er det også Halloween og Espen har bursdag og blir 11 år. DET skal definitivt feires. 

Vi har også planer om å ta en tur til Rush sammen med laget til Annika og jeg skal stå en lørdag på Sandvika Storsenter. Da må dere komme og pynte cupcakes med meg 💕 Gleder meg masse 💕

Gode klemmer herfra!

Stikk innom senere for halloweentips :P 

Klemmer💕

 

Goodbye September ❤

Åh september, hvor ble du av? 

Du gjorde meg så godt. 

Å sitte her hjemme og tenke tilbake på denne måneden gjør meg både stolt og rørt. 

September startet med et smell. Jeg husker den aller første dagen var en fredag og vi satt på kontoret på Nettavisen og jobbet. Innimellom snakket vi tall og blogginnlegg. Stina fortalte meg og Martine hvordan hun hadde jobbet de siste 3 månedene. Jeg ble skikkelig inspirert. Og hun ga meg noen gode tips. 

Jeg bestemte meg der og da at jeg skulle jobbe hver eneste dag gjennom hele måneden uansett hvor tungt det skulle bli. 44 blogginnlegg har blitt produsert og det er mindre enn det jeg planla. Men jeg er fornøyd med innsatsen uansett. 

Jeg må ønske velkommen til mange nye lesere. Første uken av september og siste uken ga hver en halv million sidevisninger. Nå skal det sies at den første uken så var de meste som var innom her fly forbanna fordi jeg ikke ville betale kaffen på daten, men den stormen sto jeg også av. 

September var ikke bare gøy. Jeg fikk mine første trusler og måtte sette meg ned hos politiet. Les innlegget: Jeg må slutte å blogge

Men jeg har vært gjennom verre ting og takket være all støtten jeg har fått fra dere, og særlig dere som kommer bort til meg på gata, så fortsatte jeg. Kollegaer og samarbeidspartnere slo litt ring rundt meg og støttet meg når det stormet. Og vips, så begynte Bloggerne på TV2 og ingen hatet meg mer. 

For der var jeg jo bare morsom, og dønn ærlig. 

Akkurat slik jeg er på bloggen, og har vært på bloggen i alle år. 

Men det er noe annet når det kommer til den skjermen. Alt blir så nært. Dere kan nesten ta og føle på min frustrasjon, eller mine sprell. Og så tror jeg at det er flere som liker at jeg driter meg ut. Sånn føles det i alle fall for meg.

Forstå det den som kan. 

Alle elsker Bloggerne ❤ 

Jeg bestemte meg for å dele min reise med dere. Min private reise. Og jeg har tatt dere med inn i det mest private, noe jeg synes er vanskelig å snakke om men som jeg føler jeg har lyst å åpne meg om. Tanken rundt singellivet. Ikke bare hvordan livet er men hvordan det er å søke etter en kjæreste. 

Gudene skal vite at det ikke er enkelt, mange av dere mener jeg er altfor kravstor, men hey, dere kjenner meg jo nokså godt nå, eller? Jeg viker ikke fra meningene mine rundt det som går på det nærmeste. Det skal være bra. Det må føles riktig. 

Og kanskje misser jeg en prins i søken på den rette fordi jeg er offentlig og deler dette offentlig, men den risikoen er jeg villig til å ta. Det er jo mitt valg. Jeg håper dere blir med på den reisen. 

I skrivende stund har 100.000 mennesker lest innlegget mitt til Anna ❤ Jeg orker ikke forsvare meg til noen. Dere får mene det dere velger å mene. De som står meg nære og som kjenner meg VET hvordan jeg er som person. Om Turid fra Namsos mener jeg er falsk, eller Grete fra Sandefjord mener at jeg er ute etter klikk så må dere bare mene det. Jeg vet hva jeg mente med innlegget. Jeg hadde lyst til å nevne noen bloggere men valgte å gjøre ting annerledes. Fokusere på det som er fint. Kill me for it! 

Barna våre synger i barnehagen: STOPP ikke mobb, dette her er kameraten min! Ikke finn på noe tull vennen min er god som gull men nå må jeg si ifra....

Kanskje vi voksne skal lære oss den sangen også?

Uansett hva jeg gjør så blir noen fornærmet eller forbanna. Jeg fikk til og med sure snapper fra mennesker da jeg delte opp smøret og veide det på en gramvekt i forrige uke. Jeg ville på en snap bare vise hvor "skadet" jeg er som faktisk veier opp 333 g med en gang når jeg skal ha 330 g. Altså tok klumpen med smør og kuttet av 333 g på øyemål. Sinte folk på snap fordi jeg trodde jeg var noe!

Haha, når smør blir et tema, da kan man virkelig lure. 

Mange hisset seg også opp fordi jeg brukte en "uekte" smørkrem på en kake i forrige uke. Og jeg lo så jeg grein sammen med en venninne da vi satt og spiste kaken. For tydeligvis mente hun også at det var feil krem på kaken. Det måtte jo jeg skjønne! 

Sånn går no dagan ❤

På hjemmebane har ting stabilisert seg. Den beste meldingen jeg fikk i september var: La oss sette oss ned og fylle inn alle papirer til banken, Anne Brith. 

Fy faen, jeg lover dere at den dagen jeg kjøper meg hus så skal jeg løpe naken gjennom gata! Sorry banningen men jeg har jobbet så vanvittig hardt for å nå dette målet og at det nå er så nære er rett og slett et under. Å kunne jobbe så tett på mennesker som faktisk vil ditt beste er helt fantastisk. 

Men å komme dit har kostet noen venner. Ja, noen vennskap er ikke verdt å samle på dere. Sånn er livet. 

Så for meg var september deilig. Herlige oppturer men også noen triste dager. Det føles litt som om jeg har gått gjennom helvete.

But if you are going through hell, just keep going ❤

Og det har jeg gjort! Det har bragt meg hit hvor jeg er i dag! 

Nå er det bare å si: Hello October, I welcome you! 

Blir du like fin som jeg håper på? ❤

Bloggerne 2017 FOTO: Espen Solli/TV2

Foto: Espen Sollie TV2

Kall en spade for en spade!Det ble en litt annerledes søndag her i heimen for å si det mildt. 

Etter jeg skrev innlegget: Nei, du kan ikke ta på meg, har telefonen og sosiale medier kokt. Innlegget er i skrivende stund delt nær 5000 ganger på facebook og jeg har mer eller mindre sittet i telefonen hele dag. 

Jeg tenkte meg godt om før jeg publiserte innlegget. Og som blogger har man ingen aning om når et innlegg går viralt. Men noen ganger treffer man en nerve i folk. Med mitt innlegg traff jeg trolig noe mange tenker, men ingen tør å si høyt. 

For meg var det en opplevelse. En kjedelig opplevelse med menn fra utenlandsk opprinnelse. Det var det det var, hverken mer eller mindre. Men det fikk meg til å tenke. Tenke på hva jeg kan gjøre for å unngå dette i fremtiden. Særlig mht at jeg har noen barn som skal vokse opp. Guttene mine håper jeg har lært seg såpass at når en jente sier nei, så betyr det også nei. 

Vi fikk en god samtale ved frokostbordet i dag. 

Men da innlegget og kommentarer begynte å renne på tenkte jeg på en venn av meg fra Iran. Enn om jeg hadde støtt han med innlegget mitt? Vi er så gode venner at jeg bare måtte ringe han. Slapp av Anne Brith, jeg ser ikke på det du skrev som noe vondt mot meg. Det er nemlig ikke slik at alle menn med utenlandsk opprinnelse er slik. 

Og det er jo selvsagt også slik det er. Mulig innlegget kunne tolkes litt generaliserende men det var absolutt ikke vondt ment. Jeg husker da jeg bodde i Nederland. Ofte ble det snakket om utlendinger som ikke klarte å tilpasse seg. Jeg var da i 10 år også en av disse "utlendingene". Jeg ble også i starten sett ned på og fikk ofte ikke jobb fordi jeg ikke snakket godt nok Nederlandsk. Men når utenlandske borgere ble snakket negativt om i media så fyrte jeg meg ikke opp på grunn av det. Jeg følte det ikke gjaldt meg uansett. Den som passer skoen tar den på, lærte jeg i Nederland. 

Rasisme er ikke å fortelle en historie slik jeg gjorde det. Jeg er meget opptatt av at man ikke dømmer andre mennesker. Her hjemme ser vi ikke farger. Men det må være lov å fortelle hva som skjedde uten at man skal bli brukt i en politisk kamp eller få slengt ordet rasist etter seg.  Hva jeg stemmer betyr ingenting. Jeg noterte meg også at innlegget mitt ble brukt på siden til: Vi som støtter Listhaug.

Jeg vil ikke være med på å spre fremmedfrykt. Det er ikke slik jeg oppdrar barna mine. Men å fortelle en historie som jeg gjorde betyr ikke at jeg er rasist. Vi må kunne kalle en spade for en spade. Dere kan henge dere opp i terminologien her men les også alt jeg skriver. 

Jeg skrev:

Jeg tenker litt på datteren min som skal vokse opp i dette. Og beklageligvis tenker jeg på hatet som bygger seg opp mot en viss type menn. Det hjelper ikke når man alltid ser at det er samme type menn som holder på slik. Fra samme kultur. Er det rart vi blir skeptiske? 

Nei, det er ikke rart. Jeg har sikkert fått over 100 meldinger i dag fra jenter som støtter meg og som er så glade for at noen endelig sier noe. 

Betyr det at aller er griser? Nei. 

Finnes det norske griser? Ja.

Men ikke i flokk som på denne måten. Vi snakker 10-12 stykker her. Som alle ikke tok nei for et nei. Han ene som hjalp meg var genuint redd for å gå hjem på kvelden. Fordi han hadde hjulpet oss. Jeg står for det jeg skrev. Og jeg er glad jeg skrev det. Mulig det blir en telefon til utestedet i morgen, men jeg vil ikke henge ut dem, for JA, jeg burde sagt ifra med en gang. Vaktene der skal ikke ha skylden, det er de som oppfører seg dårlig som har ansvaret her. La oss ikke glemme det. 

Dette er tydeligvis et problem som man må ta fatt i. Og det begynner hjemme i stua vår og hjemme i din stue. Så vi bør snakke med våre sønner. Om hva som er greit og hva som absolutt ikke er greit. 

Jeg er tydeligvis ikke alene i Norge om å mene dette. Når et innlegg deles 5000 ganger så er det noe som har rørt ved mennesker. Og det skal man ikke kimse av. Hverken de den ene eller andre siden. 

Ha en super kveld fininger! 

Alt er LOVE! Husk det. 

Gode klemmer! 

Slik så jeg ut da jeg gikk på byen i går. Og jeg mener fortsatt at det må være lov å ta på seg en fin kjole uten å bli antastet!

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no 

Hun har startet en egen bloggHun har spurt nokså mange ganger om å få starte egen blogg. Jeg tenkte kanskje hun kunne blogge litt på min blogg til å begynne med, men det ville hun ikke.

Hun ville starte en egen blogg. Så i går kveld skrev hun sitt aller første innlegg og i dag har vi lastet ned appen slik at hun kan blogge via mobilen. Jeg kommer nok som mor til å følge ekstra godt med men har sagt ja fordi hun vil gjøre dette selv. 

For dere som har lyst til å ta en titt så heter bloggen: Annika Ilona og ligger under blogg.no. 

Jeg lo godt av hennes første innlegg. 

Morsomt, ærlig og raust. Akkurat slik jeg kjenner Annika. 

 

Jeg er så gira!Dette er noen av kakene det hele begynte med.

Det er så vilt og så fjernt. For en reise. 

I går var jeg innom Bloggerne og fikk litt "inside information" om hva jeg kan forvente å se av meg selv på tv. Nå begynner jeg å glede meg. Men gruer meg faktisk mest haha. 

Det har vært noen helt ville år. 

Jeg fikk opp et minne fra facebook for 6 år siden på hvordan bloggen min så ut. Det har virkelig skjedd mye. Og det morsomme er: Noen av dere har faktisk fulgt meg i over 6 år. Tenke seg det. DET er lenge det!

Grunnen til at jeg er så gira er at jeg i går også var hos Nettavisen. Jeg fikk se hvordan bloggen min kommer til å se ut når den er ferdig. Og jeg kan LOVE dere at her blir det en stor jobb. ALLE oppskrifter skal det ryddes opp i og jeg skal redigere inn alt slik at de er fullstendige. 

Ikke nok med det så fikk jeg en knalltøff nyhet. Jeg får ikke lov til å dele det med dere enda men håper at det kommer om noen dager. 

Fikk også streng beskjed om å maile over alt av info slik jeg vil at bloggen skal fremstå når den lanseres på nytt og her snakker vi kategorilister som er 10 x bedre enn det som er i dag. Det kommer matoppskrifter, desserter i fleng og en del nye kaker. En helt egen del om barn og familie og litt annet spennende krydder. 

Det er derfor ekstremt travle dager for meg de kommende dagene og jeg må jobbe nesten doble skift for å få unna alt. 

Derfor er det nok veldig bra at Christian ikke er her denne uka. Selv om jeg savner han noe vanvittig. Angående Christian så kan det faktisk hende at han og jeg dukker opp i videoform nokså snart. Med bakingen vår altså. 

Vi skal teste det ut neste uke!

Wiiii spennende dager.

Ikke glem livesending på facebook klokken 12.00 i dag. 

Og så må jeg si en stor takk til Martina i Nettavisen som ga meg utrolig gode innspill på bloggen i går. Noen ganger sitter man litt fast i sin egen boble og kommer man seg ikke videre og da kan det være kjekt å få innspill fra andre utenfor. Forandring gjør at man beveger seg fremover og det gleder jeg meg over. 

Gode klemmer herfra!

PS. Beklager om jeg  skremte noen på snapchat i går. Det var ikke meningen. Snapchat=> annebrith.no
 

Nedtellingen har startet!

JIPPI, nå gleder jeg meg bare mer og mer. 

Det er full nedtelling her nå. 

Du vet når du bare venter på at det skal skje noe bra og du nesten ikke klarer å vente?

Sånn har jeg det akkurat nå. Jeg gleder meg bare så vilt til det nye designet på bloggen er ferdig. Jeg kan ikke si hvor digg det skal bli å få orden på alle kategorier og samle alt der det hører. 

Per i dag gir ikke blogg.no meg en mulighet til å legge en oppskrift inn i flere kategorier og må jeg velge. Det funker dårlig. Samtidig som det med flyttingen i fjor fra United Influencers gikk tapt en god del oppskrifter. Det har mer eller mindre irritert meg i et år nå haha. MEN snart er det på plass og skal jeg og dere kunne boltre oss i masse nytt her inne.

Jeg håper at det ikke er mer enn 3-4 uker til det skjer men jeg vet at med slike forandringer som er så omfattende så tar ting tid. 

I mellomtiden må vi bare smøre oss med tålmodighet. Jeg vet at dere klager på at kategorier ikke finnes og at oppskrifter er borte. Det blir bedre. Hang in there hehe...

I dag skal jeg bake noe skikkelig godt og i morgen er jeg hele dagen i Oslo. Gleder meg veldig til å ta turen inn til byen. 

Jeg bakte horn og brød i går. Begge oppskriftene kommer asap. Og nå står grytebrødet og godgjør seg på benken. Jeg testet noe nytt i går... igjen haha. 

Følger du meg på snap så får du nok med deg noen baketips fremover. 

Jeg begynte i går å rydde i mine gamle bilder og det er masse kaker jeg rett og slett ikke husker at jeg lagde. Slik som denne her :P Den er så utrolig kul og enkel. 

Jeg gleder meg sånn til å få mitt eget studio igjen. Livet tar gøye vendinger dere! Wohooo. 

Dere får ha en strålende dag folkens så snakkes vi snart :) 

Gode klemmer. 

Barbikaken og oppskrift finner du via denne linken 


 

 

 

Jeg trenger en ladestasjon!

Inneholder reklame

Jeg sitter på Hendrix Hair med farge i håret nå og leser kommentarer og svarer på dem. Takk vakre og snille dere som kommenterer så mye. Det er helt vilt så engasjerte dere er.

Carrie som jeg jobber sammen med i Anti sa sist møte: Jeg er helt overveldet over hvor mange kommentarer du får på hvert innlegg Anne Brith. Kanskje er du den bloggeren i Norge med den mest engasjerte følgergruppen?

Ja kanskje jeg er det? Dere er en gjeng med kraftfulle meninger og sterke men varme armer. Armene deres er ordene dere etterlater dere så fint i kommentarfeltet mitt. Hver eneste en føles som en god klem.

Akkurat nå fikk jeg inn en kommentar fra Cicilie hvor hun skriver: Finn din ladestasjon Anne Brith. Finn hva som gir deg energi!

Og så slo det meg. Det er bøker. Jeg elsker jo å lese. Særlig fagbøker. Og jammen har det blitt lite av dem i det siste. Så jeg skal klikke meg inn på Tanum og sjekke jeg ( NEI, ikke annonselenke)

Akkurat nå når jeg er hos Carina på Hendrix Hair er jeg i en mini-ladestasjon. Så herlig så avslappende.

Carina kommer fra Alta og har det som meg i julen. Hun vil jo helst feire julen med familien men hun vil også være hjemme hos seg selv. Vi snakker om mammaen hennes som baker Sara Bernhard til jul og så plutselig fikk jeg lyst til å bake det jeg også.

Bake for å bake. Ikke ta bilder og stresse med hvordan ting ligger. Bare bake fordi jeg har lyst. Og blir det ikke tatt bilder av og lagt på bloggen eller delt oppskrift så er det også helt greit.

Det er snart bare 2 uker igjen til jul. Jeg fikk sykt lyst til å sette opp juletreet og bare pynte det i dag. Det er siste kvelden med Kim før han i morgen reiser til Trondheim igjen. De siste dagene har jeg sovnet rundt 21-22. I det jeg har lagt hodet mitt på puta har jeg forsvunnet inn i drømmeland. Det har vært lite tid til han og meg. Men enda er han så snill mot meg. God og øm. Han er nok en slags ladestasjon han også. Tett inntil han i armkroken tror jeg batteriet fylles forsiktig.

Jeg sitter her og gleder meg til å se barna igjen i dag. Jeg var jo borte fra dem i går kveld og det ble altfor sent, men det er sånn det er noen ganger. Bildene mine skal bli vakre og derfor måtte jeg på kurs hos Nikon ( sponset)

Men en ting har jeg bestemt meg for. Jeg skal ikke begynne å bake med Melange bare fordi jeg får x-antall tusen for det! For pepperkakene blir ikke bedre med det. Ikke prøv å kom her og fortelle meg at mennesker som aldri før har bakt med Melange plutselig bytter fordi de elsker det. Nei, de anbefaler noe de har fått betalt for å anbefale,  og det gjør meg faktisk nokså oppgitt. Nei, her er det smør som gjelder, og ja i noen få oppskrifter kan du bruke annet fett fordi det gir en bedre konsistens, men ikke skryt av at julebaksten blir best i år fordi du bruker Melange! For da lyver du!

Julebaksten blir best når du bruker smør. Ekte smør. Ferdigsnakket!

Ha en strålende dag!

Her er bildet slik jeg ble etter jeg var hos Carina:

Før:

Fresh og fin til jul

For en herlig tid vi er inne i dere. Snøen begynner så smått å ta over landskapet og lys tennes i vinduer. Hjemme lukter det pepperkaker og Wham synger Last Christmas i stua.

#elsk

Med snøen og den kalde mørketiden kommer også en tid hvor jeg selv føler jeg har litt mindre energi. Jeg er også litt blekere i huden enn jeg er om sommeren. Jeg så det i speilet i morgen og tenkte: Nå er det på tide med litt farge på kroppen Anne Brith. Jeg skal jo på Vixen i kveld og trenger litt farge.

Første gang jeg smurte meg inn med moussen fra Vita Liberata var i mars og jeg husker så godt hvor glad jeg ble. Jeg var så overrasket og fornøyd. For noen legger og lår! Haha. Endelig var jeg også brun! Jeg klarte ikke slutte å se meg selv i speilet når jeg gikk forbi :P

Etter den første gangen i mars har jeg brukt dette regelmessig. Jeg bruker det når jeg føler at jeg trenger litt farge og energi.

Moussen jeg bruker er: Phenomenal Mousse Dark. Det finnes også en medium hvis du er litt usikker på om dette blir for mørkt. MEN jeg kan si deg at jeg er meget lys og bruker den mørke.

Moussen er fra Vita Liberata.

Nå har Vita Liberata et flott JULEGAVESETT  En perfekt gave til en søster, venninne eller deg selv. Settet er i forbindelse med BLACK FRIDAY på TILBUD fra kr. 857.- til kr. 649.-

JULEGAVESETT

SOLPUDDER SUNKISSED

Dette settet inneholder: Phenomenal Mousse Medium eller Dark + Rich for face* + Tanning Mitt (påføringshanske)

Ved siden av denne moussen bruker jeg alltid solpudderet: Sunkissed Det fine med denne er at du trenger faktisk ikke så mye av og du ser fin ut i huden hele dagen. Det er også en børste i hver eske. Nå er dette satt ned fra kr. 549.- til kr. 441.- 

Handy børste med i hvert sett

Se hvordan jeg påfører kremen og solpudderet i dette innlegget.

Jeg vet mange lurer på følgende: Hvor lenge holder man seg brun? Jeg personlig holder brunfargen i 2-3 uker etter hver behandling.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og haste avgårdet til Vixen Meet & Greet.

Sees på snap?

Oppsummering av testperioden

Nå har jeg testet Natural Cycles i 3 måneder og for meg har dette funket helt greit.

Noen som kanskje kan by på utfordringer er at man faktisk ikke må glemme å måte temperaturen hver morgen. Jeg har noen dager hoppet ut av senga før jeg faktisk har tenkt tanken på å måle haha. Det har gått helt fint for på vei til badet har jeg alltid fått følelsen av at jeg har glemt noe hihi.

Livet uten hormoner har også vært deilig og jeg har følt at jeg for meg selv har gjort et godt valg.

Som jeg har sagt i mine andre innlegg så er ikke dette noe som passer for alle. Jeg kan ikke anbefale dette videre til jenter som ikke er i forhold. Det føler jeg blir litt feil. Min anbefaling går til kvinner i forhold som ikke vil bli gravid og som ønsker et hormonfritt alternativ.

Dessuten er dette helt konge om du faktisk ønsker å vite når dine fruktbare dager er. Altså VIL du bli gravid så er dette midt i blinken for du får opp en oversikt på dine røde dager og dine grønne.

Helt opp til deg hva du ønsker å få ut av det!

Nå skal jeg selv ta en evaluering på dette og se om jeg ikke kommer til å fortsette med dette i 2016. Jeg føler veldig sterkt for det.