Ferie

Påskeferie på Gran Canaria

AnnonseNå har vi kost oss i litt over en uke på det nydelige hotellet Maspalomas Princess på Gran Canaria. 

Målet med ferien var å være sammen som en familie og slappe av. Jeg hadde et lite håp om å få Christian til å svømme og det klarte vi med glans. Jeg sier vi, for det er hele familien sin innsats som gjorde at han lærte det. 

Vi reiste fra iskalde Oslo torsdag før påske. Klokken 7.45 lettet flyet fra Thomas Cook Airlines, og 5 timer senere landet vi på Las Palmas.  23 grader og sol. Vi var i vårt påskeparadis. 

Koffertene fikk vi nokså kjapt og bussen sto klar og ventet på oss. Etter en liten kjøretur på ca 25 minutter var vi i Mas Palomas. 

Vi svingte inn til et helt fantastisk flott hotell: Maspalomas Princess. 

Resepsjonen var skikkelig flott og 4 majestetiske heiser kjørte turister opp og ned i rekordfart. 

Vi fikk to store rom ved siden av hverandre med "connecting doors". Gutta sov på det ene rommet og Annika og jeg på det andre. 

Jeg har reist mye i mitt liv. Jeg har jobbet som flyvertinne i KLM, i Amsterdam i 4 år og jeg har etter å ha sett store deler av verden og funnet ut hva jeg setter pris på når det kommer til inn og utsjekk, rom, faciliteter osv. For oss som familie var det utrolig deilig at innsjekkingen bare tok noen minutter. Bånd til "all inclusive" lå klart, og bare 30 minutter etter vi hadde gått av bussen var vi alle ved svømmebassenget. 

Svømming

Med hele 4 basseng er dette et hotell alle kan like. Christian ville helst være i bassenget som var oppvarmet. Der var det heller ikke så dypt. Espen, Annika og Sven fartet mellom de forskjellige bassengene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg likte også veldig godt at det var flere "Life Guards" på vakt rundt bassengområdene. De sto kontinuerlig og passet på. Selvsagt skal man passe på egne barn, men som svømmetrener i NSF, så likte jeg veldig godt at sikkerheten til feriegjestene ble så godt ivaretatt. 

Annika klar for vannet:

Vi er jo en svømmefamilie og det er ikke noe hemmelighet at vi trives best ved vannet. Christian kunne ikke vente med å ta det første badet hver eneste morgen. 

All inclusive

For oss var det ikke noe spørsmål om vi skulle bestille all inclusive eller ikke? Jeg ville ikke ha noen overraskelser når det kom til utgifter, jeg hadde ikke lyst til å gå rundt og lete etter restauranter heller, så derfor valgte jeg å bestille all inclusive. På Maspalomas Princess betyr det:

Frokost, lunsj og middag servert i en nydelig restaurant. Det var så mye forskjellig å velge mellom at vi alle etter en uke ikke engang hadde testet ut alt. Favoritten var for de fleste pannekaker til frokost. Med kakao eller ferskpresset juice.

Til middag var det lasagne, indrefilet, kylling, salater, oster, hamburgere, gratenger, poteter i 5-6 forskjellige varianter, blåskjell, fisk og kald buffet. Middagene var utrolige. 

Vi holdt oss alle 5 friske og raske hele uken og det vitner på meget god hygiene på hotellet. 

Etter frokost gikk vi jo som regel rett ut til bassenget og der var det snacks som frukt, salater i beger, cookies, iskrem, slush og drikke. 

Mellom måltidene ble det servert hotdogs, hamburgere og toast. Perfekte mellommåltider. 


Slushtime :) 
For å si det slik, så var vi aldri sultne. 

En ting bør nevnes for dere som vurderer dette hotellet: Jeg har vært på mange "allinclusive-hotell" i mitt liv men jeg har sjelden spist mat det var så god smak på. Dessertene testet jeg alle sammen. Huff, jeg fikk litt dårlig samvittighet for jeg spiste jo bare en liten bit av alt, men jeg måtte bare teste ut om det smakte bra. Jeg kunne spist mye mer. Men jeg skjønte at jeg hadde spist nok i går da jeg kom hjem og jeansen min ikke passet mer haha. 

To kvelder var det sjokoladefondue og det var himmelsk. Deilig var det også at en Fanta faktisk smakte som Fanta og Cola var skikkelig Cola. Veldig høy standard på maten. Overraskende bra faktisk. 

Aktiviteter

I resepsjonen på hotellet henger oversikten på hva som skjer hver dag på hotellet. Og jeg lover dere det er ikke lite. Det er virkelig noe for alle og enhver. Jeg elsker at hotellet har et eget "animatione-team" som drar igang både volleyballturnering, skumparty, salsadansing, vanngymnastikk og mer til. 

Vi kastet oss med vi også og hadde det kjempegøy. Høydepunktet tror jeg var "The Color Party" for Christian, hvor alle barna fikk pulverfarger delt ut og fikk kaste dette i været. En stor røyksky med farger sto over det de kalte Play-hotellet. Ellers mente Espen at skumpartyet var kult. 

Sven digget nok mest dykketimen han fikk. Jeg dykker selv og ble nokså rørt da han kom opp etter 45 minutter og sa han ville dykke mer. Noen dager tok vi en runde minigolf før middag. Jeg vant en gang men klarte jammen meg å tape to runder etter det. Christian synes det var veldig gøy. 

Innimellom banene hadde de en dam med fisker og skilpadder, og dermed var ventetiden mellom slagene ikke kjedelig. Familiens Ping Pong mester ble Sven. Det var til slutt ingen som ville spille med han mer :P 

Christian måtte jo også teste ting ut og fikk opplæring av "mesteren" Sven. 


Gametime: Heldigvis er Gran Canaria nokså "værsikkert" og kunne vi nyte 7 fulle dager med sol og 22-27 grader. 

Scroller du ned på denne siden her så finner du oversikten over været på Mas Palomas. 

Annika var i alle fall utrolig fornøyd:


 Mens gutta var mesteparten av tiden i vannet fikk Annika og jeg tid til de gode samtalene ved solsengene våre. 

Jo større hatt jo bedre:


Christian lærte ikke bare å svømme i ferien altså. Han lært også å blunke med et øye. Hans eldre bror Espen hadde nemlig fortalt han at dette er nøkkelen til et smil hos jentene. Så han blunket til alle han møtte :P 


Og Christian ble godt likt av alle ansatte etterhvert. 


En ferie for hele familien altså. 

Vi har kost oss masse, ledd og hatt det godt. Vi har alle sammen koblet av og funnet tilbake mye enkle gleder. 

Vi har skapt minner for evig tid. 

Og noen av de minnene har vi nå delt med dere. Vi kan med hånden på hjertet varmt anbefale dette hotellet. For familier og gjerne aleneforeldre. 

Du vil ikke andre!

Mer informasjon om hotellet Mas Palomas Princess finner du via denne linken. 

En nydelig morgen på Gran Canaria

Annonse

Vi har våknet opp til strålende sol her nede hver eneste dag. Det har vært helt magisk. 

Annika og jeg har noen av dagene stått opp litt tidligere enn gutta og trent litt ved strandkanten. 

Men mest av alt har tiden blitt brukt til tilstedeværelse. Klemme på barna, leke med barna, spise med barna og svømme med barna. Alt har vært på deres premisser. Det var også slik jeg planla å gjøre det. Selv om vi selvsagt har hatt noe tid med filming til Bloggerne og fotografering til bloggen, så har mesteparten av tiden dreid seg om familien.

Jeg har logget helt av føler jeg. 

Sålangt har det vært den beste ferien vi som familie kunne ha. 

På morgenen har altså jeg og Annika kost oss med gåturer og litt yoga. Soloppgangen her er nydelig. Alt er så stille og rolig. 

Vi har virkelig koblet av her. Vi har vært sammen. Logget av nett. 

Vi har snakket, diskutert og ledd fantastisk mye. 

Omgivelsene er veldig riktige for en familieferie, men mer om det i et eget innlegg. 

Vi har skapt noen veldig flotte minner sammen. Vi har delt våre tanker om livet, her og nå og om fremtiden. Vi har diskutert hvordan det var å være med på Bloggerne og snakket om hva vi vil dele på tv i neste sesong. Barna har delt sine drømmer med meg og vi har sammen som familie lagt en plan for hvordan vi vil leve livet det neste året. 

Klokken ble stilt da vi dro nedover. En time tilbake, men vi har alle bare sagt at tiden er satt på: Holiday o´clock. 

Og slik har vi også levd her nede. 

Bildene er fra bassengområdet. Det er 5 bassenger her på Maspalpmas Prinsess, Gran Canaria. 

Vi har altså booket vår ferie via Ving.

Her er et bilde av hvordan rommene ser ut fra bassenget: Dette har jeg unnet meg i går ettermiddag:Nå skal vi nyte den siste dagen her nede før vi vender nesen hjem igjen. 

Vi gleder oss faktisk til flyturen tilbake. Vi reiste med Thomas Cook Airlines og bestilte før vi dro mat på flyet. Alt gikk helt strålende og med mulighet til å se filmer på flyet så ble flyturen en lek. Minstemann Christian satt stille hele flyturen og vips så var vi ifølge han på den andre siden av jordkloden. 

Jeg skal dele noen ideer om familiebudsjett på ferie og noen smarte innkjøp de neste dagene samt at dere skal få se bilder av noe av det vi har gjort her nede på Maspalomas. 

Det har vært helt fantastisk!

Gode klemmer!

It's holiday o'clock!

Annonse

Hvor mye er klokka nå?

It's holiday o'clock!​

Hva betyr egentlig det for oss? Jo det betyr at vi sover 13 timer i strekk. Løper inn til frokost ti minutter før den stenger fordi vi har sovet så lenge. Vi tar ting som det kommer og stresser ikke for å komme oss til middag eller lunsj i tide.

Her på resortet er det alltid en restaurant som er åpen. 

NO stress. 

It's holiday!

Og sånn har vi det også. Vi bare er. Og det kjennes godt og riktig. 

Jeg bruker dagene på å være litt sammen med Annika, litt med Espen og slik bytter jeg på. En svømmetur med minstemann, en iskrem med Sven. Så smøre inn en liten kropp igjen eller rusle for å hente en slush. Alt kan ikke noe må. 

Ferie. 

Gran Canaria er værsikkert. Så veldig deilig å vite at stedet du skal reise til faktisk innfrir på været for det er jo en av grunnene at vi reiser hit: Sol og bading.

Det er nok badingen som gjør at vi sover så mye tenker jeg. Men vi er jo også aktive. VI har testet ut det meste her på hotellet. Det er noe for alle. Både store og små. Minigolfen er en stor favoritt, beachvolleyball, dykkekurs, salsakurs, vanngymnastikk og badminton.

Musikk spilles over høyttaleranlegget til tider og det annonseres aktiviteter for store og små.

Det er god stemning.

Jeg og Annika var oppe ved soloppgang i dag tidlig og tok masse bilder. Det kommer i kveld. Så om du vil se bilder av hvordan vi bor og bassengene så kom innom bloggen i ettermiddag. 

Vi tok med nok solkrem fra Norge og her passer alle på hverandre. Christian er veldig opptatt av at ingen skal bli solbrente. 
Innimellom er det godt å bare ligge og slappe av. 

Å bade er til tider veldig slitsomt :P 
Selv vurderer jeg dette i ettermiddag: 


Vi har altså ikke forlatt hotellet disse dagene og kommer ikke til å gjøre det heller. 

Å reise alene med 4 barn har vært en fryd når du har alt samlet på et sted slik som nå. Jeg skal også skrive et eget innlegg om hvordan maten er her nede og hvilke favoritter vi har fått oss. For det er nokså viktig å vite tenker jeg, når du reiser med barn. At maten er bra. Og hva man kan forvente. 

For dere som lurer så har vi booket turen via VING og er på Gran Canaria på Mas Palomas Princess. 

Han kan ikke tro det!


Det første Christian lurte på i dag tidlig var: Skinner solen?

Og joda den skinte fra skyfri himmel. 

Mamma, himmelen er blå og sola er på vei opp. Jeg tror det er på tide å stå opp. Vi har sovet nesten 12 timer i strekk hele gjengen. Og det var deilig. 

Men det som var tidenes overraskelse for en 5-åring var:

Vi har PALMER rett utenfor balkongen!

Palmer.... en drøm for en 5-åring altså. Han peker, peker og peker!

Nå skal vi stikke ned og spise litt frokost!

Er det ikke rart dere. Hvordan vi voksne plutselig kan se de enkleste skjønnheter gjennom barnas øyne. Ting vi normalt ikke legger merke til. En blå himmel. Sol. Varmt vann og palmer. 

Enkle og fine gleder som vi på et eller annet sted glemmer å se. Vi bare overser det og står ikke stille ved dem slik et lite barn gjør. 

Vi sees!


 

Maks uflaks! Instruktøren sa: Anne you need a break....Denne sporten her er helt vill. 

Å starte på et sted hvor du faktisk ikke vet en dritt om noe til å komme deg opp på det brettet er helt crazy. 

Det er bare en uke siden jeg ikke visste noe om vind, seil, master eller brett. Jeg startet i en nybegynnerklasse med kidsa. Knotet noe inni svarte med seilet og tryna gang på gang. De som satt på land og så på har helt klart fått en underholdning uten sidestykke. 

Men så plutselig en dag kommer du deg opp på det brettet og så farer du avgårde. 

Jeg har bestemt meg for at dette skal jeg lære meg. Jeg skal ikke bare lære meg å stå på det brettet men jeg skal lære meg å trikse med det. Og når jeg bestemmer meg for noe så skjer det. 

Men veien er lang dit haha. Med en del skader på veien som dere vet. Det har ikke gått en dag uten at jeg har fått en skade her nede og i går var intet unntak. Etter å ha kommet meg etter halve rompa ble brent av en manet og er sår som bare juling dro jeg av sted i går til surfernes paradis: Flisvos.

Jeg hadde time med Arne og jeg skulle starte med advanced kurset mitt jeg har booket. 

Vannstart og fart sto på planen og fart er det ingen fare med for jeg kjører som gal og er ikke redd for å tryne. Dette gjør meg til en "bra student" mener Arne. You like to crash Anne. That makes you a perfect student, var hans ord. 

Jeg sto i vannet og knotet med brettet da en annen student kom forbi. Jeg sto bare helt rolig og tenkte nå venter jeg til han kjører forbi. 

Men det skjedde ikke. Rett foran meg slipper han seilet og hans mast går rett i hodet og i ryggen min. 

Resultat røde brannsår på store deler av ryggen og vondt i hodet. 

Men hodet satt fortsatt på og ryggen blødde ikke så jeg fortsatte. Mulig jeg er en person som ikke kjenner mine egne begrensninger når jeg har satt meg et mål, jeg vet ikke men jeg er i dag litt glad for at Arne ropte at jeg måtte ta meg en pause i 5 minutter. 

Jeg drakk litt og startet igjen. Etter pausen fikk jeg til å plane. Arne ropte som gal og var klar for high five da jeg ko i land mot han. Plane betyr at halvparten av brettet foran er mer eller mindre over vann fordi du kjører så fort. Du henger liksom helt utenfor brettet slik man skal gjøre. Og jeg kan love dere at det gikk som et helvete. Beklager sterkt ord men husk på at jeg normalt bruker 2-3 minutter inn til land og denne gangen fløy jeg inn til stranda på kanskje bare 20-30 sekunder. 

Helt vilt. 

Jeg fikk også en katapult på repertoaret. Det betyr å tryne over seilet når du kjører fremover, helst som en frontflip. DET gikk også helt fint.

Jeg har altså nå begge bena full av blåflekker, kutt under den ene foten, rumpa er full av sår etter brennmaneten og jeg klarer nesten ikke sitte på den, jeg har en kul i hodet og skrubbsår på ryggen, vannblemmer i hendene etter å ha holdt fast i bommen og støl i hver eneste muskel etter treningen vi har holdt på med.

I dag tar vi oss en fridag uten surfing ♥

Klemmer herfra ♥

Typisk! Jeg fikk et 3 cm stort kutt....Altså Bridget Jones kan gå å legge seg for det finnes faktisk en person som er mer klumsete enn henne. Haha. Navnet er Anne Brith. 

Jeg skjønner ikke at det alltid skjer meg?

Jeg har siden jeg møtte Mr. Niceguy tippet på sykkel, skrapt opp knærne mine, gått på dører og fått kutt i panna og glemt lommebok og mobil rundt omkring. Ferien er da selvsagt intet unntak haha.

Så da vi var ute og svømte i går, klarte jeg selvfølgelig å tråkke skjevt på en sten slik at jeg fikk et 3 cm stort kutt rett under foten. Typisk meg. MEN heldigvis har jeg tatt med plaster som kan brukes i vann så jeg fikk lappet meg sammen og surfet.

Det er jo en av grunnene til at vi er her nede. 

Vind, vind, vind folkens. 

Heretter skal du ikke klage på vinden Anne Brith. Vind er venn sier han som ligger ved siden av meg akkurat nå hehe. 

Jeg har blitt booket inn på et nybegynnerskurs på et utrolig fint senter her på stranda og har fått en instruktør som heter Arne. Før jeg dro hadde jeg jo lært meg noe fra Oda Johanne ( nummer 2 i verden) og da vi startet kurset stilte jeg meg på brettet og seilte avgårde haha. 

Arnes kommentar var: Anne, you are on your own! Fniiis. Jeg klarte å snu allerede fra første dag. Noe som er nokså vesentlig for klarer du ikke snu så farer du jo helt ut mot havet. Så 2. dagen med kurs ble det både større seil og mindre brett. Da går ting litt raskere men det er jo med en gang mer vanskelig. 

Vi har trent hver morgen her og surfet hver ettermiddag. I går var det altså svømmetrening. 

Litt kult å ta med Mr. Niceguy på det for der er jo jeg som svømmetrener i mitt ess haha. Han slet litt i startet og klarte nok ikke helt følge med men han var veldig flink og crawlingen var mye bedre enn forventet. Nå skal vi ta noen flere timer sammen slik at vi også kan svømme litt sammen.

Det er jo ikke alle som like å svømme i "open water" men du så deilig det er etterpå. 

Bare husk å være forsiktig når du går opp av vannet haha. 

Jeg ligger altså her med kutt under foten. Vondt i alle muskler etter surfingen, blåflekker overalt på bena etter sykkelturen vi to hadde sammen. Jeg ser rett og slett veldig lite feminin ut må jeg innrømme haha. Men det må han bare tåle for det er han som har dratt meg med på alle disse aktivitetene og når du gjør ting du absolutt ikke kan eller gjør til vanlig så tryner man litt her og der.

Utrolig gøy har det vært frem til nå uansett. 

Jeg møtte også Marit her i går. Jeg fikk en snap av meg selv mens jeg bestilte lunsj haha. Hvem kan det være, tenkte jeg? Og der var det en av dere som følger meg på snap som satt på et bord litt lengre unna. Utrolig koselig altså når dere sier hei. Det mener jeg virkelig! Jeg måtte jo bort å hilse på og må si at det var superkoselig å hilse på familien din Marit. 

Verden er ikke stor altså. Vi har møtt flere kjente her nede så å holde Mr. Niceguy hemmelig blir nok mer og mer vanskelig :P

Håper alle får en nydelig dag.

Klemmer ♥

Se snapstoryen min på annebrith.no om du vil se hvor nydelig Naxos er og hva vi fikk med oss i går kveld.

Jeg er forelsket igjen....

Det er så deilig!

Jeg bestemte meg etter jeg var innlagt på sykehuset i julen at jeg fra da bare skulle gjøre ting jeg selv ønsket!

Leve livet mitt ved å maxe ut hver eneste opplevelse om jeg ønsket det.

Uten å tenke så mye på hva 10.000 andre tenker.

Dere vil til tider være uenig med meg uansett og jeg lever mitt liv og du ditt. Så lenge jeg er hyggelig mot de rundt meg og ikke forandrer væremåten min så skal jeg leve livet og ta enhver mulighet som kommer.

Forelsket!

Et superdeilig ord som for meg representerer frihet. Bare være litt crazy og gærn. Uten å tenke så veldig mye på konsekvensene.

Derfor sa jeg ja til en drink allerede klokken 13.00 i går.

Jeg sa ja til flere ting jeg normalt aldri gjør og når man er utenfor komfortsonen sin så skjer det helt deilige ting.

Det sies jo at: Life begins at the end of your comfort zone 😍

Han jeg liker er utrolig flink på å pushe meg og jeg sier bare ja til alt. Det betyr at jeg gjør de villeste ting. Noen for crazy for å nevne her.

Pina Colada er den nye forelskelsen og som dere ser på bildene er utsikten upåklagelig.

Nå skulle vi ha trent men fordi vi møtte noen kjente her nede i går og ble ute til sent nyter vi den deilige frokosten og koser oss max på det nydelige spahotellet.

Hvis det blir noe mer nakenbading skal jeg dele det på snap. Hvordan dagen i går gikk ser du på MYSTORY på annebrith.no

Klemmer ❤

Jeg burde kanskje sagt det?

Burde jeg ha fortalt han om tankene mine rundt ferien?

Jeg vet ikke. Jeg har i alle fall holdt det inni meg. Prøvd å skyve det bort. Men datoen for avreise kom raskere og raskere mot meg.

Jeg har gruet meg faktisk.

Ikke fordi jeg ikke liker å være sammen med han men fordi når man er på ferie så er man nesten oppå hverandre 24/7.

Hver eneste lille bevegelse du gjør blir målt opp. Hår til alle kanter på morgenen, klær som flyter rundt og skittent undertøy du glemte da du kom ut av dusjen.

En helt usminket og ekte versjon av meg selv. Alt det ytre skrelles bort og igjen blir den nakne sannheten.

DET er skummelt og derfor har jeg gruet meg.

Jeg kjenner at for hver dag som går slipper noe opp. Jeg vet ikke hva men jeg åpner meg mer. Er jeg "skadet"? Fra tidligere forhold?

Hvem er egentlig ikke det? Jeg prøver å starte med blanke ark men å vise hele meg så tidlig er noe jeg har tenkt mye på.

Det er lov å synes slik er vanskelig. Det er lov at slike ting tar tid. Derfor tar jeg den tiden, slik at jeg kan åpne meg i et passelig tempo.

Nå har solen akkurat stått opp her på Naxos. Akkurat som meg egentlig. En brun kropp ligger ved siden av meg og sover og jeg ser ut mot havet!

Magisk!

Snakkes senere dere ❤

På tur med han jeg liker :P

Sponset produkt

Gooood mandags morgen dere!

Jeg lever i en bag for tiden. En sponset bag vel og merke haha. Men slik har det altså vært i noen måneder nå. Litt slitsomt egentlig, for man sover jo nesten ikke når man reiser hit og dit. 

Det har blitt sene kvelder og tidlige morninger. 

Men når livet smiler så trenger man ikke så veldig mye søvn har jeg merket. 

Det var kun i forrige uke etter at jeg kjørte 100 mil med kidsa i baksetet at jeg kjente jeg ble sliten. Tenk at jeg kjørte 100 mil alene med kidsa. Det er helt vilt. Vi stopper 2-3 ganger på turen men ellers var det straka vegen hjem. 

Og det var deilig å komme tilbake igjen. Mosjøen og Helgelandskysten var magisk og jeg skal etterhvert vise dere bilder fra vår ferie men nå er jeg altså tilbake og i Oslo for anledningen. 

Han jeg liker og jeg skal ut på telttur i dag haha. Jeg ler meg i hjel. JEG på telttur....fniiiis. DET er lenge siden, og jeg tipper det er en som kommer til å bli overrasket når vi kommer frem haha. Kan ikke røpe så mye enda men jeg lover å snappe fra turen. Husk å bla deg gjennom mystory på annebrith.no om du vil få med deg hvor vi drar. 

Søsteren min passer kidsa og jeg skal ha noen dager fri. Gleder meg. 

Det blir en travel uke når jeg er tilbake for både jeg og de små skal på ferie. Først skal alt gjøres klart til deres tur til Nederland sammen med pappaen og så skal jeg pakke og dra til Hellas.

Jeg gleder meg. 

For dere som allerede følger meg på snap: takk for alle tilbakemeldinger på mitt bilde fra i morrest.... hihi han er så søt!

KLemmer!

PS. Weekendbagen er fra Kappahl og er min favoritt nå i sommer.

Slik koser vi oss i ferien:

Annonse

Ferie!

Det er så deilig!

Rett før helgen reiste vi nordover til hjembyen min Mosjøen. 4 barn i baksetet og 17 timers biltur. Man kunne blitt gal av det, men stemningen var på topp store deler av tiden. Vi var jo på vei til mor og far. 

Etter noen få dager i Mosjøen satt vi kursen mot Helgelandskysten og hytta ♥

Her skal vi nyte noen late dager. Solen skinner og det blir bading, fisketurer, spikking av seljefløyter og grilling på stranda. Livet nytes! 

På veien opp til Mosjøen satt vi altså 17 timer i bil og stemningen var store deler av tiden tipp topp. Mye med hjelp av Flipp

Hva er Flipp?

Flipp er en app du laster ned og som gir tilgang til over 50 forskjellige blader og tegneserier. Du kan lese Elle, Det nye, Shape Up eller feks Boligdrøm. Våre favoritter har sålangt vært Donald Duck og Maison mat & vin. Du får tilgang til de 6 siste utgavene av hvert blad.

Se alle bladene HER

TILBUD

Nå kan du prøve Flipp GRATIS i 30 dager! Deretter får dere som følger meg en spesialpris på kr. 99.-/mnd ( ordinærpris kr. 129.- ) Hvis du allerede abbonerer på en av Egmont Publishing sine blader blir prisen kun kr. 49.-/mnd

Slik gjør du:

  1. Registrer deg på Flipp.no
  2. Last ned appen Flipp
  3. Logg deg inn og les i vei :)

Christian var mest interessert i Donald Duck og spør hver morgen nå om han kan få titte på Ipaden. 


Jeg og mormor skal teste ut noen oppskrifter fra Maison mat & vin i løpet av ferien. 
For oss har det vært perfekt å ha en Ipad spekket med lesestoff med oss på tur. Et veldig godt valg å ta med på ferie!

Gode klemmer herfra, nå skal jeg og Christian gå og finne skatter i fjæra!

Vi snakkes ♥

Hjemme hos mamma ♥

God lørdag morgen!

I går brukte vi hele dagen på å kjøre nordover. Normalt kjører jeg opp til mamma og pappa på 12-13 timer men i går tok vi oss goooood tid og stoppet der vi følte for å stoppe. Så vi brukte 15 timer på turen. 

Å komme hjem til mamma er så deilig. Å være i Mosjøen er deilig. 

Jeg løp en tur opp til tårnet i går før jeg dro på byen med venninner og jeg traff bare kjente på vei opp. Det er så koselig. Det er liksom hjemme. 

I Mosjøen denne uken arrangeres Galleria. En kunstutstilling som har tatt helt av og som nå samler massevis av mennesker i løpet av uken. I kveld er hele sentrum stengt av og skal vi på konserter. Jeg gleder meg masse. 

Men før det skal jeg, mor, far og Christian kose oss på cafe. 

Forhåpentligvis klarer jeg å komme meg opp i god tid i morgen tidlig slik at jeg får kommet meg opp på fjellet her også. Rett ved byen ruver Øyfjellet med nesten 1000 m. Der skal jeg få meg en god treningstur opp i morgen håper jeg. Om formen er bra etter festlighetene i kveld da :P

Vi skal ikke være hjemme veldig lenge. Bare noen dager før vi reiser på hytta på Herøy. Der venter båten til far og fisketurer. 

Mens vi er her i Mosjøen blir tiden brukt til å møte familie, treffe venner og nyte det gode liv. Jeg skal også ta meg en tur på kirkegården i dag tenker jeg. Livet er skjørt og vi har måtte gi slipp på så altfor mange fine mennesker. Det minner meg på om at vi må huske å leve her og nå. Ikke bekymre oss så veldig mye for alt som kan skje. Heller nyte tiden sammen med de vi har, før det er for sent.

Jeg tror faktisk jeg skal snike meg til å bake en kake sammen med mamma i dag også :P Tiden flyr når du har det gøy. 

Da jeg var lita var Bente en av mine beste venninner. Bente og jeg har levd hektiske liv på hver vår kan og bor faktisk nå ikke så langt fra hverandre. Tilfeldigheter gjorde at vi også begge var i Mosjøen samtidig. Det ble en meget hyggelig jentekveld på byens fineste hotell: Fru Haugans. 

Følg meg gjerne på snap: annebrith.no om du vil se hvordan ferien vår fortsetter ♥
 

Alene på ferie? 

Nå er det snart sommerferie og spørsmålet dukker oftere opp: Hva skal du gjøre i sommerferien, Anne Brith? 

Helt ærlig så hadde jeg jo ikke planlagt at jeg skulle stå uten planer. Jeg har grublet litt på akkurat dette de siste ukene.

Hva skal jeg finne på?

Jeg har lyst på sol og strand. Jeg trenger ikke mer enn 1 uke eller 10 dager et sted og jeg trenger absolutt ikke mye aktivitet. 

Hellas har vært i tankene. Sardinia er et alternativ. Men det som trekker mest er nok Maldivene. Jeg var jo der i fjor og har veldig lyst til å dra tilbake. En av grunnene er at jeg ikke har lyst til at stedet skal bli et sånt vondt minne.

Vet ikk eom dere skjønner hva jeg mener men det stedet er det vakreste stedet på jord og jeg vil ikke at når jeg tenker på Maldivene så skal jeg huske tilbake og bli lei meg. Jeg har faktisk lyst til å dra dit hver sommer fremover jeg :P

Så jeg sjekket startour.no og fant 8 dager for 2 personer til rundt kr. 36.000.- 

Men jeg er jo bare alene.

Så kommer tanken, kanskje jeg rett og slett bare skal spørre her på bloggen om det er noen som har lyst å være med til paradis i 8 dager? Haha det hadde blitt tidenes blogg-tur da! Nei jeg vet ikke om jeg er så tøff at jeg tør å ta med meg noen jeg ikke kjenner. Hadde akkurat nå vært godt å ha en kompis jeg kunne dra på tur med. Kanskje jeg skal spørre Espen Hilton? :P

Eller så kanskje Hellas eller en øy i Middelhavet er tryggere akkurat nå? Ikke så langt unna. Så bare reise dit for å slappe av. Helt alene, med en bok?

Kanskje noen av dere lesere har tips til hvor jeg bør reise hvor det er trygt? Jeg trenger ikke et sted med festing og høy partyfaktor. Jeg trenger ro og hvile, med sol, strand og god mat. Finnes det muligheter til dykking er jo det fantastisk. Det begynner å bli noen år siden jeg dykket sist.

Hva tror dere?

Tørre å reise alene et sted eller bare invitere en vilt fremmed med? 

Klemmer! 

 

 

hits