hits

Ferie

Good memories ❤

Inneholder reklame 

I helgen tok vi turen til Hemsedal. Det var jobben min og et prosjekt jeg holder på med som tok oss dit. Så i hovedsak var det jobb for meg der oppe, men vi fikk også litt tid til å kose oss. Særlig barna ❤

Vel innlosjert på Skistar Lodge Hemsedal Suites, som var booket av min samarbeidspartner denne gangen Destination Hemsedal, koste vi oss med en rolig middag på suiten vår ❤

Jeg må si at en slik suite er å anbefale. God plass til ski og utstyr i en stor bod, rett innenfor gangen. Flott bad, perfekt soverom til barna og et rom til oss voksne. 2 voksne og 4 barn passer bra på tur. 

Erik // Jakke House of Hygge

Annika // Bag - House of Hygge // Pannebånd Wool​Land

Vi spiste wok til kvelds på suiten og fikk testet ut en av middagene i Proviant sin første ukesmeny. Vi var som sagt 2 voksne og 4 barn og vi hadde mat til overs. 

Allerede første kveld bar det for Sven og Espen ut i bakken! Ski ble fikset og vi var i gang!

En som venter spent ❤

Mens gutta var i bakken dro Erik, Annika, Christian og jeg til klatreparken!

Christian klatret i den store veggen og kom seg hele 7 m opp i veggen. Annika tok det hele som en treningsøkt og klatret over 10 ganger opp!

Aking fikk vi også tid til å bryne oss på. Selv om det var litt kaldt. Fantastisk utsikt fra toppen altså! Hjelmer fikk vi på toppen bare så ingen tror vi akte uten hjelmer. 

Frokosten var deilig og vi samlet oss hver morgen rundt et stort bord. Pannekaker, brød, smoothie eller frokostblanding. Alle fikk noe de likte. Jeg var mest entusiast over at de hadde ingefærshot der! Digg start på dagen ❤

Maten var særdeles bra. Særlig middagen på kvelden. Den skrev jeg om i går også og det er tydelig at det jobber flinke folk på Skarsnuten Hotell ❤

Søndag morgen skulle vi på hundekjøring. Det ble en meget spennende tur, i alle fall for meg som falt av sleden haha. Jeg ble slept avgårde og hadde hele nakken full av snø. Jeg og han som satt på med meg lo så mye. Det var et hysterisk morsomt øyeblikk. Jeg glemte nemlig å bremse i nedoverbakken. 

Annika ble mest interessert i valpene som var der og mente at ettersom han hadde 12 av dem så kunne vi ta med en hjem. Hehe. Bra tankegang fra Annika, men slike hunder tror jeg er for energiske for vår lille familie. For en flott gjeng med hunder!

Hektisk men fin helg ❤

Og sekken full av gode minner ❤

Hemsedal next!

Reklame // Hemsedal Destination - SkiStar Lodge Hemsedal Suits- House of Hygge

Nå er bilen snart pakket og alle klare! 

Espen og Christian har fått pakket de siste luene i bagene og vi setter kursen opp mot Hemsedal. Det blir noen timer i bil men vi har forberedt alle på det. Blir spennende å se hvordan alle takler en trang biltur haha. 

Det ble veldig lite søvn i natt :P Jeg måtte jobbe frem til halv to med redigering av bilder og alarmen gikk klokken 5. Det kjenner jeg er litt lite, så jeg tipper det er en som sovner i bilen på vei opp. 

Har dere også det litt sånn stressende når dere skal på tur?

Alle har liksom litt kort lunte før man kommer seg i bilen :P Vel, sånn har det vært her også i dag tidlig, men heldigvis har jeg fått unnagjort jobben jeg måtte gjøre i natt, slik at jeg slipper å sitte og gjøre mye jobb før avreise. 

Vi har DET opplegget når vi kommer oppover. Guri som jeg gleder meg! Det blir ellevilt. Christian er helt klar på at det er hans tur til å sove med Erik, haha. Jeg gleder meg uansett til å bare komme meg litt bort.

En ting jeg bare må fortelle dere er: Når vi reiser på tur, så pakker alle barna sine ting selv. Annika har pakket for Christian og jeg sjekker ikke noe. Vi har aldri glemt noe. Jeg har skjønt at dette er litt unormalt, men slik har det bare alltid vært hos oss. Så har barna lært "the hard way" at om noe ikke er med, så vil de mangle akkurat den tingen en hel ferie eller helg. 

Men i helgen har jeg sjekket at i alle fall alt av ull, luer og uteklær er med. Så får vi heller se om det mangler noe når vi kommer frem, og se hvordan vi løser det! 

Snakkes senere i kveld!

Time to relax ❤

Sponset opphold

Da jeg fortalte venninnene mine at jeg skulle inn til Oslo og bo alene på hotell, var det første de spurte om: Hvem skal du bo med? Skal du på date eller har du trufftet noen du skal ha en romantisk getaway med?

Vel, jeg måtte vel være såpass ærlig og bare si det som det var: Jeg skal logge av livet litt, og slappe av. 

Helt ærlig så har jeg fått mer enn et tilbud om å treffe noen de siste dagene men jeg føler rett og slett ikke for det. Jeg trenger litt tid for meg selv. Det er mye å fordøye om dagen. 

Jeg møtte Christian i et bryllup før sommeren og vi kom i prat med hverandre et sted etter bryllupskakesmaking og dansing. Han fortalte meg at han drev et lite hotell i Oslo som var litt annerledes enn alt annet. Med fokus på organisk mat og velvære er dette en perle midt i selveste Oslo. 

Det er mange år siden jeg var i Afrika men det er en reise jeg aldri kommer til å glemme. Da bodde vi i utrolig flotte hus, midt i ingenmannsland. Det var helt magiske hus med himmelsenger og alt av stil var så gjennomført. 

Slik ble jeg møtt av Guldsmeden også. 

Et perfekt hotell. 

Perfekt i mine øyne fordi det er så sentralt, rolig, bra service og nydelige rom. 

Når man er på reise så vil man ha litt luksus. Man vil at det skal se litt ok ut. 

Her på rommet hvor jeg bor er det er stort badekar midt på soverommet. Badekåper til å bruke på spa nede i kjelleren og en himmelseng du drømmer deg bort i. Akkurat slik jeg husker det fra min aller flotteste ferie i Afrika. 

Total relax ❤

To kvelder på rad har jeg fått nyte deilig mat fra Wit. Wit driver restauranten som er knyttet til hotellet. Jeg har ikke en eneste gang følt at jeg savnet noen å prat med. Alt av tilbud om å dra ut å spise eller å treffe venner har jeg sagt nei til. Jeg har kost meg her alene. Brukt tiden på å slappe av, sove, ligge i badstu, lese og smøre meg inn med deilige kremer. 

Rommet jeg bor på er egentlig en familiesuite så skal du reise til Oslo med barn så er det bare å ta turen hit. Perfekte senger til kidsa her: 

Det ene badet er så fint ❤

Det har vært noen deilige dager ❤

Jeg trengte akkurat dette. Helt ajour med ting jeg skulle gjøre og alle nye samarbeid er klare. Nå blir det full rulle frem mot jul!

Det er enda noen ledige rom her i høstferien og har du lyst til å booke deg inn her så må du sende mail til oslo@guldsmedenhotels.com

Oppgi ved booking rabattkoden ANNEBRITH så får du gratis tilgang til spa pluss 50% rabatt på alle de deilige produktene de har her. 

Har du noe å feire med din kjære eller trenger du bare et avbrekk? 

Dette hotellet bør du sjekke inn på ❤

Book nå via denne linken eller send en mail til oslo@guldsmedenhotels.com

Gode klemmer 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Stakkars folk som ikke får reise på ferie!Det er ferietid!

Nå oppdateres facebook og Instagramfeeden nokså hurtig med fantastiske bilder og og vellykkede mennesker som viser oppdateringer fra hele verden. Alle jeg kjenner virker å være på tur. 

En venninne la ut en heidundranes video fra verdens første gigacoaster. En familie jeg kjenner er med barn og alt i Karibien og mange samler seg og reiser sammen på tur. Det tagges og deles. Venner skåler, soler seg og nyter en velfortjent ferie. 

Like sikkert som feriebilder og strålende delinger av vinglass og bikinier kommer også syteinnleggene:

Stakkars oss som ikke får reise på ferie. Stakkars meg som er alene og som ikke har så mange venner jeg kan dra på festival med. Stakkars, stakkars meg. 

Jeg vet ikke et land hvor det klages og sytes mer enn i Norge.

Når skolen starter skal barna ikke få lov til å fortelle hva de har gjort i ferien heller, fordi noen kan føle seg dårlig og mindre verdt fordi de rett og slett ikke har vært noen steder.

Når ble det feil å nyte en dag på stranda? En piknik med barna? En overnatting i friluft? Hvem bestemmer hva som kvalifiserer til vellykket ferie? Hvem har sagt at du er et dårligere menneske fordi du ikke reiser? Kanskje du er et mye bedre menneske enn alle andre fordi du faktisk er økonomisk, eller opptatt av miljø og derfor ikke vil reise med fly? Altså jeg sier bare noe her. 

I år reiser jeg ikke på ferie. Eller la meg si det litt mer riktig. I sommer reiser jeg ikke på noe jeg selv føler er ferie. Jeg var jo i Tromsø en liten tur, og det er mulig det blir en tur til opp før sommeren er over. Og jeg var hjemme hos mamma og pappa en tur. Resten av tiden skal jeg jobbe. 

Men jeg har ikke en eneste gang tenkt at jeg bør logge av facebook fordi jeg ikke tåler å se alle herlige oppdateringer som strømmer gjennom feeden min. Når ble det slik at vi ikke klarte å se andre lykkelige? Klarer vi ikke å se at naboene koser seg med sine venner i Italia? Eller at våre venner reiser jorden rundt? 

Vi må nesten starte med oss selv her tenker jeg. Gå i oss selv. Vi må jo unne andre mennesker en solseng i Hellas eller et hus i Spania? Bør vi ikke tåle å se at andre har det bedre enn oss?

Eller skal vi forbanne alle oppdateringer på facebook? Eller enda mer drastisk logge av alt av sosiale medier frem til skolestart. 

Stakkars meg!

Jeg kan love deg at om du nå har det trist fordi andre er på ferie og ikke du, så vil du ved skolestart føle deg enda dårligere av alle bilder av flotte antrekk, fine skolesekker og innbydende lunjsbokser. 

Kanskje vi bør slutte å dele skrytebilder overhode? For det kommer Halloween og juleferie. Og Gud forby om du ikke er invitert til noe da heller. Mulig vi rett og slett må slutte å glede oss over hva vi har fordi naboen faktisk kan bli støtt eller føle seg mindre verdt? I dette landet skal jo alle være så like osm mulig og med en gang noen føler seg mindre pga noe så ligger jo absolutt feilen hos alle andre. 

Jeg hadde det også litt sånn sommeren for noen år siden. Jeg følte at jeg aldri ble invitert på noe. Vet dere hva jeg gjorde? Jeg begynte å planlegge. Mye bedre enn noensinne. Så hvert år nå vet jeg at jeg skal nordover første helgen i juli. Da er det byfest. Jeg bestemmer meg tidlig for å spørre venninner om vi skal dra ut og spise en gang før ferien. Så får vi oss en skikkelig jentekveld. 

Venninnetur til København i august ble avtalt i mai og slik fortsetter det. Jeg hadde heller ikke så veldig mange venner for noen år siden. Så jeg tok kontakt med mine tidligere venninner fra Mosjøen og fant ut at mange bodde sørpå. Nå 2 år senere har vi kjempefin kontakt igjen. Jeg har også vurdert å melde meg inn i en fotoklubb bare for å treffe folk. Men nå har jeg ikke tid til det. 

Noen av mine venninner har jeg også truffet på grupper på facebook. Alt fra "Vi som er sinlge i Oslo & Akershus" til "Norges kakebakere" 

Føler du deg alene så meld deg inn i slike grupper. Og SNAKK! Du vil ikke få et sosialt liv om du ikke selv tar kontakt. 

Og ikke kom med argumentet at det ikke er alle som har råd til ferie. Jeg vet det. Jeg har vært der selv. Men jeg logget for søren meg ikke av sosiale medier av den grunn. Jeg satt meg ikke ned og sutret heller. Jeg fortalte barna hvordan ståa var og ikke en gang har de klaget. Man må ikke reise til Hawaii eller Italia for å kunne være med på feriedelingen på sosiale medier. Måtehold og enkelhet er i skuddet som aldri før og nå mer enn noensinne er det ok å være annerledes. 

Vi må bare tørre å være det. 

Vi må tørre å si at i år velger vi å være hjemme fordi økonomien ikke strekker til, eller fordi vi skal prioritere annerledes. 

Vi må starte med oss selv. Det blir helt feil å peke på alle andres lykke og derfor argumentere med at vi blir ulykkelige av det.  

Det blir ikke riktig. 

God sommer ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

 

Full panikk: 2000 mennesker på en fjelltopp!Jeg elsker å gå opp på Øyfjellet når jeg er hjemme i Mosjøen. Det er en litt tung og krevende tur, opp det som kalles Skaret, men det er veldig god trening for rumpe og lår. Man kan gå opp på fjellet via Øydalen men det tar lengre tid og du får ikke den nydelige utsikten du får opp "trångskaret"

I år har sherpaer begynt å lage trapp og om 2 år skal man kunne gå helt opp via en fin og bred trapp. Den var ferdig et lite stykke opp og det kommer til å bli en helt fantastisk turistmagnet. Jeg lover dere! 

Og det er her panikken slår inn. Men mer om det senere i innlegget. 

Det skulle altså være konsert på toppen. Hvem i svarte lager konsert på toppen av et fjell liksom? Joda, det gjør de i Mosjøen. Haha arrangøren hadde håpet på 500 stykker, men med strålende sol og bra markedsføring så gikk vi altså i KØ opp fjellet. Det var det sykeste jeg noensinne har opplevd i Mosjøen. Jeg lover dere. 2000 mennesker opp en sinnsyk bratt fjellvegg, hvor man faktisk må klatre og holde seg fast i tau på noen steder. 

Jeg møtte barndomsvenninner, barna til barndomsvenner og foreldre til folk jeg har gått på skole med. Gamle lærere, ordføreren, små barn ned i 4-5 års alderen. Helt vilt. Møtte til og med en tindermatch og han jeg fikk mitt første kyss av :P Masse fnising og fjasing på vei opp. 

Min venninne Mona ledet vår gruppe an og jeg holdt seriøst på å dævve på vei opp. Hun hadde et tempo som jeg ikke klarte å henge med på. 

Men vi klarte det! På litt over en og en halv time var vi oppe og fikk nyte utsikten. 

Men det som skjedde den dagen var helt utrolig.

Den panikken som bredte seg utover fjellene der. 

For å kunne forstå hva jeg snakker om må jeg bare fortelle dere litt om historien fra Mosjøen. For nesten alle i Mosjøen har folk fra Mo i rana i vranghalsen. Det er medfødt og vi klarer ikke kvitte oss med det. Og det blir jo ikke bedre når de prøver å få lagt ned vår flyplass til fordel for en storflyplass på eget sted. Altså vi snakker meget spisse albuer her. 

Selv har jeg ikke opplevd så mye av hatet mot moværingene annet enn da vi spilte håndball mot dem og ofte ikke klarte å vinne. Vi klarte ikke forstå hvorfor vi alltid vant mot dem i cuper men aldri i serien? Hvordan forklarer man det liksom? Men for noen år siden fikk vi vite sannheten. I serien søkte de dispensasjon for å kunne ta med eldre spillere på kamp slik at de skulle vinne. Haha visste jo ikke vi da. Så når vi fikk vite det så fikk vi også hele Selfors-gjengen i vrangstrupen, selv etter 20 år liksom. So much for fair play. 

Så da denne konserten viste seg å være en folkevandring ut av dimensjoner og det ble twitret om det, delt flere tusen ganger på Instagram og det kom på NRK, begynte panikken å bre seg nordover mot Mo i rana.  Bandet som ble flydd inn fra New York hadde aldri vært med på lignende og delte selvsagt videoer og bilder i egne kanaler slik at verdens største artister begynte å lure hva som virkelig skjedde i lille Mosjøen. Konserten neste år kommer til å bli enda større, jeg lover dere!

Slik fikk jo også Moværingene nyss i det og tenkte jo som sant er at nå kommer turistene til å stime til Mosjøen som aldri før. For det som skjer i Mosjøen og på det fjellet vil jo ALLE være med på! Og med så mange folk som besøker Mosjøen i stedet for Mo i rana, så spøker det jo selvsagt for den storflyplassen de fantaserer om. 

Så nå er det altså full panikk på Helgeland. Arrangørene i Mosjøen nyter jo selvsagt suksessen, mens de på Mo er fra seg av angst for de har jo ikke noe fjell de kan gjøre lignende på!

Som byjente fra Mosjøen digger jeg at det ble en så vanvittig stor suksess. 

Sjekk stemningen da!
Mona og meg ❤
Altså: Et internasjonalt stjernelag av musikere, 11-mannsbandet Funk Disease med de amerikanske artistene Freedom Bremner, Tiffany Wilson og Vivian Sessoms. Det tre sistnevnte har opptrådt sammen med Michael Jackson, Stevie Wonder, Cher, Pink og Christina Aguilera bare for å nevne noen.


Nede i Mosjøen finner du den fineste gata i Norge: Sjøgata ❤

Den er fylt med masse gode kafeer og herlige butikker. Dessverre stopper servicen og vennligheten hos Umami, men sånn er det jo alltid. Man kan ikke få like god service eller opplevelser overalt. Så er du i Mosjøen bør du finne deg et sted mellom Umami og Gilles. Det er litt kjipt at man ikke kan skryte av det som egentlig burde vært Mosjøen stolthet, nemlig hotellet, men det kan jeg bare ikke. Mulig det kommer et eget innlegg om akkurat det men jeg liker best å snakke om det som er bra så det skal jeg definitivt dele i et eget innlegg, for jeg har testet ut alle kaker på de fleste stedene mens jeg var hjemme. 

Så er du i Mosjøen så bør du både spise hos Umami, Barthbryggo, Vikgården eller Gilles ❤

Men mer om dette i et innlegg senere!

Er du glad i å fotografere så er Sjøgata magisk ❤

Håper dere får en herlig dag! 

Gode klemmer ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no 

Slik blir jeg inspirert i ferien:

Annonse

Det er ufattelig deilig å være på ferie hos mamma og pappa. 

Å være nordpå er 100% avslapping og jeg merker at jeg senker skuldrene helt i det øyeblikket jeg kommer inn ytterdøra hos mamma. 

Når jeg har ferie liker jeg å oppdatere meg på trender og nye ting. Jeg liker å lese og jeg liker å ha mye å velge i. Så rett før ferien lastet jeg ned appen Flipp

Hva er Flipp?

Flipp er en app du laster ned og som gir tilgang til over 50 forskjellige blader og tegneserier. Du kan lese Det nye, Shape Up eller feks Boligdrøm. Mine favoritter er Maison Mat & Vin og Shape Up. 

Du kan se alle bladene HER

TILBUD

Nå kan du prøve Flipp GRATIS i 30 dager! Deretter får dere som følger meg en spesialpris på kr. 99.-/mnd ( ordinærpris kr. 129.- ) Hvis du allerede abbonerer på en av Egmont Publishing sine blader blir prisen kun kr. 49.-/mnd

Slik gjør du:

  1. Registrer deg på Flipp.no
  2. Last ned appen Flipp
  3. Logg deg inn og les i vei :)

Jeg har blitt fristet til å lage ananas med sjokolade. Mamma er med og vi planlegger noe skikkelig godt i morgen kveld. Det fine med Flipp er at det kan brukes av hele familien. Altså du kan være logget på fem enheter (mobil eller nettbrett) samtidig på ett abonnement.

For oss er jo dette perfekt. Jeg har det både på mobil og på Ipad, mens Sven også har det på sitt nettbrett.

Du kan laste ned blader og lese dem når du er offline. Dette er perfekt for når du er på ferie eller reiser med barn. I fjor satt vi i bilen i 17 timer for å kjøre helt nordover og da var det lykke å ha Flipp.  Det er utrolig deilig å ligge rett ut og slappe av!

Litt mamma og Sven tid er heller ikke å forakte ❤
For å få tilbudet på Flipp klikk deg inn på DENNE LINKEN!

Ha en strålende søndag ❤
 

Home Sweet Home ❤I dag reiser jeg hjem igjen. Etter 5 herlige dager hjemme i Mosjøen. 

Fotokamera har vært med på de aller fleste turer, utenom festen i går. Da hadde jeg nesten ikke engang mobilen i hånda. Men jeg har tatt noen utrolig nydelige bilder som jeg skal bruke tid på å redigere i flyet på vei nedover til Oslo.

Det har vært så utrolig deilig å komme hjem. 

Mosjøen.

Jeg tror ikke det finnes en by hvor det er så mye sladder. Men det er jo også det som opptar oss alle, er det ikke? Hva har nabokjærringa gjort nå? Eller stakkars hun som ble alene med 3 barn? Har dere hørt om han som holdt på med kollegaen sin mens kona lå på sykehuset? Eller hun som bare må stikke nesa si opp i andres saker hele tiden? 

Ja, sånn er det her. Det sladres om alt. Også om meg. 

Gud er du singel? Trodde du holdt på med en som het Espen Hilton jeg. Haha. Skravla går og jeg må dessverre skuffe dere som tror jeg har fått meg en kjæreste i Espen. Han liker gutter ❤ Han er en goood venn og kollega. 

Lever du virkelig et kjendisliv? Haha jeg vet ikke hvor mange som har spurt meg om livet mitt og hvordan det er å ha tv så tett på? Jeg må også dessverre skuffe dere der, livet mitt er nok akkurat som deres. Bare innimellom så får jeg noen muligheter til vanvittig gøye ting, akkurat som alle andre. Noen reiser, noen drar på konserter osv. Det gjør jeg også. 

Koser jeg meg? JA, det gjør jeg. Jeg elsker det livet jeg har. Skulle gjerne hatt en å dele fine opplevelser med, men det må komme når tiden er riktig. 

Jeg elsker litt sladder. Også når det sladres om meg. Det gjør ikke noe. Men det er forskjell på litt snakk og ondskapsfull baksnakk. Har du hørt hva Anne Brith har gjort eller sagt nå? Haha, selvsagt må det bare snakkes om. 

Men det er lov å tenke seg om. Det er lov å la sladder forbli det det faktisk er. 

Så fokusere på sitt eget liv. 

Nå har jeg fått en god dose med Mosjøen. Jeg har møtt utrolig mange søte og hyggelige mennesker. Jeg må si jeg er overrasket over hvor mange unge og flotte jenter det er i denne byen som følger meg. DIGGER DERE! Heier også på dere! Døtrene til mine venninner fra da jeg var lita møtte jeg nå ute på byen. Hvor funny er ikke det. Stakkars han som prøvde å bli kjent med meg i går kveld, han måtte stoppe opp nokså mange ganger fordi jeg måtte ta selfies med dere ❤

Han sa etter en time: Jeg skjønner at du kanskje er litt kjent i Mosjøen? ❤

Byfesten var magisk og det var turen opp til Varden også. Neste år har jeg invitert med Espen ❤ Om jeg ikke til den tid har giftet meg da. Man vet aldri :P Jeg har annonsert til min søster at om jeg treffer drømmemannen så gifter jeg meg. Sånn nå kan alle sladre om det litt :P 

Mange spurte etter antrekket mitt i går og før jeg dro opp tok Anette noen bilder av meg. 

Skjørtet er fra H&M og jeg elsker det. Er limited edition så tror ikke alle butikker har det men det er kjøpt i år :) 

Håper dere får en nydelig søndag ❤

Følg med her på bloggen kommende uke for fra nå skjer det ting! 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Foto: Anette Eilertsen

Going home ❤

Hjem!

Det har alltid vært et litt vanskelig ord for meg. 

En av grunnene er nok at jeg har bodd store deler av mitt voksne liv i et annet land og følte raskt at Nederland var "hjem". Men mange mener jo at Mosjøen er "hjem" for meg. Men det ikke mange vet er at jeg bodde mine første år her på Sørumsand. Så dette er like mye hjemme for meg. Særlig nå, når barna har det så bra her.

Hjem til Mosjøen har alltid vært litt vanskelig. 

Særlig siden jeg dro derfra for 8 år siden. Det var ikke noe jeg ønsket sterkt å gjøre. Å flytte fra Mosjøen. men det måtte bli slik. Derfor har det alltid vært litt ekstra sårt å reise hjem. Men for hvert år blir det litt mindre sårt. 

I år gleder jeg meg faktisk litt. 

Jeg var jo på reise i forrige uke også. Og da var det hjertet som følte at det kom "hjem". Herregud, at noen få uker kan forandre en persons liv såpass mye. Tromsø er så vakkert... på så mange måter ❤

Men hva er "hjem"?

Home is where the heart is, sies det jo. Og da vet jeg i alle fall hvor jeg burde være akkurat nå! Men hjemme er også der familien er, barndomsminner som ikke bør viskes ut, gaten jeg fikk mitt første kyss i, huset der han jeg likte i 7. klasse bodde, idrettshallen som var mitt andre hjem, fjellet jeg forbannet og elsket, Sjøgata der vi gjemte hjemmebrenten vi hadde stjålet fra pappa, den rotne stigen på det gamle huset vi brukte å klatre inn på soverommet til mamma og pappa da vi glemte husnøkkel, parken jeg feiret russetiden i, gutten jeg trodde jeg elsket men som i dag er gift og har 3 barn.

Minner.

Masse fine minner jeg har glemt. 

Herregud, i sikkert 2 år sto vi utenfor det som dengang var Rica og ventet til vi ble 18 år og fikk komme inn. Min første kjæreste som pappa hatet. Jeg tror han feiret stort da jeg kom hjem og sa det var slutt. 

Jeg husker den jævlige "mobakken", der jeg fikk mitt aller første møte med ambulansen. En venninne bestemte seg for å sette seg på sykkelen og det gikk litt vel fort nedover gitt. All galskapen vi gjorde. Pøbelstreker ja. Vi skulle bare gjort så mye, mye mer. 

Det finnes masse gode minner fra før den vonde tiden. Og det er de jeg skal ta frem nå og huske på. Jeg skal ta dere med. Men ikke på snap denne gangen, tror jeg. Jeg tror jeg skal logge av snap frem til jeg er tilbake. 

Dere skal få se hjembyen min gjennom mine egne øyne. 

Snakkes senere ❤

PS. Hva er egentlig hjem for deg? 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no


 

Ikke vær for glad, Anne Brith ♥Det er merkelige greier. Så fort jeg er glad blir mange av de som følger meg sure. 

Ikke vær for glad, Anne Brith!

Hva er greia liksom? 

Nei, ikke fortelle oss hvor bra du har det , eller hvor lyse dagene dine er. Vi vil kun lese om møkka di. 

Det er så skuffende faktisk. 

Men vet dere, det bryr meg egentlig ikke så mye. Jeg må jo ta det opp når det kommer over hundre snapper i løpet av en kveld. En kveld jeg koser meg, tar litt tid for meg selv og bare nyter og slapper av. En kveld jeg virkelig skal kose meg og ha det bra. 

Men nei, ikke vær for glad Anne Brith!

Hvis du blir i dårlig humør av å lese denne bloggen så tror jeg du bør slutte å klikke deg inn. Det er faktisk ikke bra. Les gjerne denne: 5 grunner til at du bør logge deg av internett og ta en pause. 

Elsker punkt nummer 3. 

Ikke bli sint for at jeg ber dere logge av eller slutte å følge meg, men generelt i livet så er irritasjon og negativ fokus ikke bra for deg. Om du kun fokuserer på det negative så vil det prege eller i verste fall overta hverdagen din. Du blir hva du tenker!

Mange spør meg da om jeg bare ikke skal blokkere de menneskene som sier stygge ting. Det gjorde jeg før. Det dro meg utrolig mye ned å bruke tid på å se at den lista av blokkerte mennesker bare vokste og vokste. Det er ikke en fokus jeg har lyst til å ha. Og de som blir blokkerte blir bare enda mer sinte og finner andre kanaler å kontakte meg på. Til slutt hadde jeg en som kontaktet meg på sms. Da var personen blokkert overalt. De gir seg nemlig ikke.

Derfor har jeg sluttet å blokkere ip-adresser eller brukere på sosiale medier. 

Jeg forholder meg rett og slett ikke mer til dere. 

Jeg skal tydeligvis ikke ha det bra, for da kommer polititet og forteller meg hva jeg bør slutte med. 

De siste dagene har det kommet inn en del spørsmål som jeg må flire av. Et av dem er merking av reklame. Det er mange som spør det samme spørsmålet. Har du kommersielle samarbeid med alle firmaer du reklamerer for. Svare er nokså enkelt: Nei. Hvis det er et samarbeid og jeg får betalt så er det merket. Er det ikke merket så har jeg ikke fått betalt for det. Så enkelt er det. Om jeg har fått noe gratis, så er det også merket. Sånn er reglene. 

Nå som jeg er i Tromsø bor jeg på nydelige Radisson Blu. Et opphold som jeg betaler selv, ergo står jeg fritt til å skryte av både service, beliggenhet og rom. De nye reglene fra forbrukerombudet gir ikke rom for tvil mer synes jeg. De er enkle og forholde seg til og det gjør jeg. Jeg vet at det finnes bloggere som ikke gjør det men det bruker jeg heller ikke tid på. Jeg feier for min dør ♥

Da jeg kom inn på hotellrommet så trodde jeg at jeg var var på et spahotell. Badekåper og tøfler på rommet, og nydelige liggestoler for relax. Badet var enormt stort og det luktet akkurat slik det gjør på et spa. Skuldrene senket seg og jeg kunne slappe av. 

Hva jeg gjør i Tromsø og hvem jeg er sammen med tenker jeg må være lov å holde for seg selv. Det er ikke alltid slik at livet til mine nærmeste føles komfortabelt å legge ut på bloggen. Selv om jeg deler mitt liv betyr ikke det at de som er nære meg også skal gjøre det. Så det respekterer jeg. Det bør også dere gjøre. Det er litt jobb her oppe og litt privat. Så får dere bare følge med videre utover sommeren. 

I natt våknet jeg klokken halv ett av solstråler som presset seg gjennom gardinene. Jeg måtte jo åpne opp og ligge å se på dette fantastiske synet helt til jeg sovnet igjen. For en by altså. Flyet opp brukte litt mer enn en og en halv time opp. Det er billige billetter hit om du bestiller tidsnok og hotellet jeg bor på er utrolig fint. Perfekt reise for en helgetur med venninner eller kjæreste. 

I dag skal jeg ut å smake på noen av kakene byen har å by på haha. Jeg klarer meg bare ikke uten ♥

Forresten så kommer oppskriftene på unicorn kakene i ettermiddag her på bloggen så følg med!

Gode klemmer fra Tromsø ♥

  

På reisefot!

Hei dere flotte mennesker!

For en dag det har vært i dag. Noen ganger må jeg bare klype meg selv i armen fordi ting som skjer i livet mitt akkurat nå faktisk føles helt uvirkelig. Det er helt vanvittig crazy dager og jeg prøver så godt jeg kan å sjonglere det å dele ting med dere, med det å holde ting for meg selv.

Noen ting kan jeg bare ikke røpe enda.

Derfor er det utrolig godt at jeg har noen få gode venninner som jeg kan snakke med for øyeblikket. Og jeg tror noen av dem er nokså lei av å høre hvor happy jeg er for akkurat denne ene tingen haha. Det fine er at de unner meg alt godt og heier veldig på meg. Det er jo jenter jeg har kjent siden jeg bodde i Mosjøen. Noen av dem startet jeg i 1. Klasse med og har jeg nære meg enda. Det føles trygt og godt.

Jeg føler virkelig at det er min tur å ha det litt bra nå skjønner dere og det virker som om dere som følger bloggen min også mener det. Jeg har jo åpen snap og der kommuniserer jeg med de fleste daglig. Det er mange som ikek skjønner at jeg har snapen min åpen ettersom det kommer mye rart inn der også, men da jeg begynte å blogge så var min største styrke nærheten til dere som følger meg. Det vil jeg ikke slutte med og derfor er snapen min åpen. Dere skal, når dere trenger bakeråd eller andre svar kunne kontakte med med et tastetrykk.

Det er dere som gjør bloggen verdt å skrive. Hvis den kommunikasjonslinjen blir brutt så funker ikke jeg mer. For da mister jeg kontakten med dere og er nærheten borte.

Den siste uken har jeg fått utrolig mange morsomme og rare spørsmål på snap og blog og jeg skal lage et eget innlegg om spørsmål og svar. Ettersom jeg vurderer å skrive under ?Vær varsom plakaten? så blir jeg nok ikke å ta opp tema som hva jeg spiser eller andre spørsmål om kroppen min.

Da jeg var liten var jeg veldig tynn. Jeg er det fortsatt den dag i dag. Jeg har aldri hatt store pupper eller fått noe særlig oppmerksomhet for mitt utseende. Jeg har alltid vært en jente som har fått oppmerksomhet for min humor eller mitt pågangsmot. Derfor er nytt for meg at så mange av dere som følger meg faktisk kun spør spørsmål om mitt utseende. Det er ikke noe jeg er vandt til og noen ganger føles det rart.Jeg er veldig glad om dagen.

Det skyldes nok at jeg har begynt å prioritere annerledes i livet mitt. Jeg har begynt å sette meg selv først. Selvsagt er barna viktige og de kommer nok til tider også foran men men for at jeg skal kunne fungere i hverdagen så må jeg sove nok, spise bra og regelmessig, trene og ha gode rutiner mht barna. Dette har virkelig vært noe jeg har fokuset mye på siste 5-6 måneder.

Jeg har gjort den jobben som skal til for at vi skal få et bedre liv. Jeg har lagt bort forstyrrelser i livet mitt som feks det å date og jeg har blitt lykkelig som singel alenemamma.

Jeg tror mye av styrken min kommer pga dette. Mange spør hvorfor jeg er så glad? Jeg tror det er fordi jeg ser at med riktig prioriteringer så blir jobben gjort. Da får jeg en god følelse og møter neste dag med et smil.

Dessuten har jeg dratt i land noen store avtaler for 2018 og høst 2017 som jeg er dritstolt av så jeg smiler nok litt ekstra pga det.

Nå er jeg altså på vei til Tromsø. Hva jeg skal gjøre der er hemmelig :P Kanskje dere som følger meg på snap vil finne ut av det.

Mange har spurt meg hvor jeg har kjøpt reiseveskene mine? De er fra Strømmen Storsenter. Jeg ELSKER det senteret. Like mye som Sandvika, Storo og Jessheim altså men Strømmen er jo ?mitt? senter. Jeg tror det er i 1. Etg at det ligger en veskebutikk og der kjøpte jeg altså disse.

Blusen har jeg kjøpt på Zara og har blitt en stor favoritt. Zara er jo en butikk man bare må digge. Selv om klesstørrelsene er helt på jordet så har de mye fint til oss som er litt små.

Nå gleder jeg meg bare til å lande i Tromsø og sjekke inn på Radisson Blu. Er så spent på om jeg får et fint rom! Så krysser jeg fingrene for litt sol sent i kveld slik at jeg får tatt noen bilder oppe på fjellet. Jeg har hørt rykter om at fjellheisen går nokså sent og jeg akter å få litt utsikt mens jeg er der oppe.

Møter du meg i Tromsø så er det bare å si hei altså. Det er bare hyggelig!

Masse love herfra og takk igjen for alle nydelige meldinger dere sender!Foto: Anette Eilertsen

 

Påskeferie på Gran Canaria

AnnonseNå har vi kost oss i litt over en uke på det nydelige hotellet Maspalomas Princess på Gran Canaria. 

Målet med ferien var å være sammen som en familie og slappe av. Jeg hadde et lite håp om å få Christian til å svømme og det klarte vi med glans. Jeg sier vi, for det er hele familien sin innsats som gjorde at han lærte det. 

Vi reiste fra iskalde Oslo torsdag før påske. Klokken 7.45 lettet flyet fra Thomas Cook Airlines, og 5 timer senere landet vi på Las Palmas.  23 grader og sol. Vi var i vårt påskeparadis. 

Koffertene fikk vi nokså kjapt og bussen sto klar og ventet på oss. Etter en liten kjøretur på ca 25 minutter var vi i Mas Palomas. 

Vi svingte inn til et helt fantastisk flott hotell: Maspalomas Princess. 

Resepsjonen var skikkelig flott og 4 majestetiske heiser kjørte turister opp og ned i rekordfart. 

Vi fikk to store rom ved siden av hverandre med "connecting doors". Gutta sov på det ene rommet og Annika og jeg på det andre. 

Jeg har reist mye i mitt liv. Jeg har jobbet som flyvertinne i KLM, i Amsterdam i 4 år og jeg har etter å ha sett store deler av verden og funnet ut hva jeg setter pris på når det kommer til inn og utsjekk, rom, faciliteter osv. For oss som familie var det utrolig deilig at innsjekkingen bare tok noen minutter. Bånd til "all inclusive" lå klart, og bare 30 minutter etter vi hadde gått av bussen var vi alle ved svømmebassenget. 

Svømming

Med hele 4 basseng er dette et hotell alle kan like. Christian ville helst være i bassenget som var oppvarmet. Der var det heller ikke så dypt. Espen, Annika og Sven fartet mellom de forskjellige bassengene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg likte også veldig godt at det var flere "Life Guards" på vakt rundt bassengområdene. De sto kontinuerlig og passet på. Selvsagt skal man passe på egne barn, men som svømmetrener i NSF, så likte jeg veldig godt at sikkerheten til feriegjestene ble så godt ivaretatt. 

Annika klar for vannet:

Vi er jo en svømmefamilie og det er ikke noe hemmelighet at vi trives best ved vannet. Christian kunne ikke vente med å ta det første badet hver eneste morgen. 

All inclusive

For oss var det ikke noe spørsmål om vi skulle bestille all inclusive eller ikke? Jeg ville ikke ha noen overraskelser når det kom til utgifter, jeg hadde ikke lyst til å gå rundt og lete etter restauranter heller, så derfor valgte jeg å bestille all inclusive. På Maspalomas Princess betyr det:

Frokost, lunsj og middag servert i en nydelig restaurant. Det var så mye forskjellig å velge mellom at vi alle etter en uke ikke engang hadde testet ut alt. Favoritten var for de fleste pannekaker til frokost. Med kakao eller ferskpresset juice.

Til middag var det lasagne, indrefilet, kylling, salater, oster, hamburgere, gratenger, poteter i 5-6 forskjellige varianter, blåskjell, fisk og kald buffet. Middagene var utrolige. 

Vi holdt oss alle 5 friske og raske hele uken og det vitner på meget god hygiene på hotellet. 

Etter frokost gikk vi jo som regel rett ut til bassenget og der var det snacks som frukt, salater i beger, cookies, iskrem, slush og drikke. 

Mellom måltidene ble det servert hotdogs, hamburgere og toast. Perfekte mellommåltider. 


Slushtime :) 
For å si det slik, så var vi aldri sultne. 

En ting bør nevnes for dere som vurderer dette hotellet: Jeg har vært på mange "allinclusive-hotell" i mitt liv men jeg har sjelden spist mat det var så god smak på. Dessertene testet jeg alle sammen. Huff, jeg fikk litt dårlig samvittighet for jeg spiste jo bare en liten bit av alt, men jeg måtte bare teste ut om det smakte bra. Jeg kunne spist mye mer. Men jeg skjønte at jeg hadde spist nok i går da jeg kom hjem og jeansen min ikke passet mer haha. 

To kvelder var det sjokoladefondue og det var himmelsk. Deilig var det også at en Fanta faktisk smakte som Fanta og Cola var skikkelig Cola. Veldig høy standard på maten. Overraskende bra faktisk. 

Aktiviteter

I resepsjonen på hotellet henger oversikten på hva som skjer hver dag på hotellet. Og jeg lover dere det er ikke lite. Det er virkelig noe for alle og enhver. Jeg elsker at hotellet har et eget "animatione-team" som drar igang både volleyballturnering, skumparty, salsadansing, vanngymnastikk og mer til. 

Vi kastet oss med vi også og hadde det kjempegøy. Høydepunktet tror jeg var "The Color Party" for Christian, hvor alle barna fikk pulverfarger delt ut og fikk kaste dette i været. En stor røyksky med farger sto over det de kalte Play-hotellet. Ellers mente Espen at skumpartyet var kult. 

Sven digget nok mest dykketimen han fikk. Jeg dykker selv og ble nokså rørt da han kom opp etter 45 minutter og sa han ville dykke mer. Noen dager tok vi en runde minigolf før middag. Jeg vant en gang men klarte jammen meg å tape to runder etter det. Christian synes det var veldig gøy. 

Innimellom banene hadde de en dam med fisker og skilpadder, og dermed var ventetiden mellom slagene ikke kjedelig. Familiens Ping Pong mester ble Sven. Det var til slutt ingen som ville spille med han mer :P 

Christian måtte jo også teste ting ut og fikk opplæring av "mesteren" Sven. 


Gametime: Heldigvis er Gran Canaria nokså "værsikkert" og kunne vi nyte 7 fulle dager med sol og 22-27 grader. 

Scroller du ned på denne siden her så finner du oversikten over været på Mas Palomas. 

Annika var i alle fall utrolig fornøyd:


 Mens gutta var mesteparten av tiden i vannet fikk Annika og jeg tid til de gode samtalene ved solsengene våre. 

Jo større hatt jo bedre:


Christian lærte ikke bare å svømme i ferien altså. Han lært også å blunke med et øye. Hans eldre bror Espen hadde nemlig fortalt han at dette er nøkkelen til et smil hos jentene. Så han blunket til alle han møtte :P 


Og Christian ble godt likt av alle ansatte etterhvert. 


En ferie for hele familien altså. 

Vi har kost oss masse, ledd og hatt det godt. Vi har alle sammen koblet av og funnet tilbake mye enkle gleder. 

Vi har skapt minner for evig tid. 

Og noen av de minnene har vi nå delt med dere. Vi kan med hånden på hjertet varmt anbefale dette hotellet. For familier og gjerne aleneforeldre. 

Du vil ikke andre!

Mer informasjon om hotellet Mas Palomas Princess finner du via denne linken. 

En nydelig morgen på Gran Canaria

Annonse

Vi har våknet opp til strålende sol her nede hver eneste dag. Det har vært helt magisk. 

Annika og jeg har noen av dagene stått opp litt tidligere enn gutta og trent litt ved strandkanten. 

Men mest av alt har tiden blitt brukt til tilstedeværelse. Klemme på barna, leke med barna, spise med barna og svømme med barna. Alt har vært på deres premisser. Det var også slik jeg planla å gjøre det. Selv om vi selvsagt har hatt noe tid med filming til Bloggerne og fotografering til bloggen, så har mesteparten av tiden dreid seg om familien.

Jeg har logget helt av føler jeg. 

Sålangt har det vært den beste ferien vi som familie kunne ha. 

På morgenen har altså jeg og Annika kost oss med gåturer og litt yoga. Soloppgangen her er nydelig. Alt er så stille og rolig. 

Vi har virkelig koblet av her. Vi har vært sammen. Logget av nett. 

Vi har snakket, diskutert og ledd fantastisk mye. 

Omgivelsene er veldig riktige for en familieferie, men mer om det i et eget innlegg. 

Vi har skapt noen veldig flotte minner sammen. Vi har delt våre tanker om livet, her og nå og om fremtiden. Vi har diskutert hvordan det var å være med på Bloggerne og snakket om hva vi vil dele på tv i neste sesong. Barna har delt sine drømmer med meg og vi har sammen som familie lagt en plan for hvordan vi vil leve livet det neste året. 

Klokken ble stilt da vi dro nedover. En time tilbake, men vi har alle bare sagt at tiden er satt på: Holiday o´clock. 

Og slik har vi også levd her nede. 

Bildene er fra bassengområdet. Det er 5 bassenger her på Maspalpmas Prinsess, Gran Canaria. 

Vi har altså booket vår ferie via Ving.

Her er et bilde av hvordan rommene ser ut fra bassenget: Dette har jeg unnet meg i går ettermiddag:Nå skal vi nyte den siste dagen her nede før vi vender nesen hjem igjen. 

Vi gleder oss faktisk til flyturen tilbake. Vi reiste med Thomas Cook Airlines og bestilte før vi dro mat på flyet. Alt gikk helt strålende og med mulighet til å se filmer på flyet så ble flyturen en lek. Minstemann Christian satt stille hele flyturen og vips så var vi ifølge han på den andre siden av jordkloden. 

Jeg skal dele noen ideer om familiebudsjett på ferie og noen smarte innkjøp de neste dagene samt at dere skal få se bilder av noe av det vi har gjort her nede på Maspalomas. 

Det har vært helt fantastisk!

Gode klemmer!

It's holiday o'clock!

Annonse

Hvor mye er klokka nå?

It's holiday o'clock!​

Hva betyr egentlig det for oss? Jo det betyr at vi sover 13 timer i strekk. Løper inn til frokost ti minutter før den stenger fordi vi har sovet så lenge. Vi tar ting som det kommer og stresser ikke for å komme oss til middag eller lunsj i tide.

Her på resortet er det alltid en restaurant som er åpen. 

NO stress. 

It's holiday!

Og sånn har vi det også. Vi bare er. Og det kjennes godt og riktig. 

Jeg bruker dagene på å være litt sammen med Annika, litt med Espen og slik bytter jeg på. En svømmetur med minstemann, en iskrem med Sven. Så smøre inn en liten kropp igjen eller rusle for å hente en slush. Alt kan ikke noe må. 

Ferie. 

Gran Canaria er værsikkert. Så veldig deilig å vite at stedet du skal reise til faktisk innfrir på været for det er jo en av grunnene at vi reiser hit: Sol og bading.

Det er nok badingen som gjør at vi sover så mye tenker jeg. Men vi er jo også aktive. VI har testet ut det meste her på hotellet. Det er noe for alle. Både store og små. Minigolfen er en stor favoritt, beachvolleyball, dykkekurs, salsakurs, vanngymnastikk og badminton.

Musikk spilles over høyttaleranlegget til tider og det annonseres aktiviteter for store og små.

Det er god stemning.

Jeg og Annika var oppe ved soloppgang i dag tidlig og tok masse bilder. Det kommer i kveld. Så om du vil se bilder av hvordan vi bor og bassengene så kom innom bloggen i ettermiddag. 

Vi tok med nok solkrem fra Norge og her passer alle på hverandre. Christian er veldig opptatt av at ingen skal bli solbrente. 
Innimellom er det godt å bare ligge og slappe av. 

Å bade er til tider veldig slitsomt :P 
Selv vurderer jeg dette i ettermiddag: 


Vi har altså ikke forlatt hotellet disse dagene og kommer ikke til å gjøre det heller. 

Å reise alene med 4 barn har vært en fryd når du har alt samlet på et sted slik som nå. Jeg skal også skrive et eget innlegg om hvordan maten er her nede og hvilke favoritter vi har fått oss. For det er nokså viktig å vite tenker jeg, når du reiser med barn. At maten er bra. Og hva man kan forvente. 

For dere som lurer så har vi booket turen via VING og er på Gran Canaria på Mas Palomas Princess. 

Han kan ikke tro det!


Det første Christian lurte på i dag tidlig var: Skinner solen?

Og joda den skinte fra skyfri himmel. 

Mamma, himmelen er blå og sola er på vei opp. Jeg tror det er på tide å stå opp. Vi har sovet nesten 12 timer i strekk hele gjengen. Og det var deilig. 

Men det som var tidenes overraskelse for en 5-åring var:

Vi har PALMER rett utenfor balkongen!

Palmer.... en drøm for en 5-åring altså. Han peker, peker og peker!

Nå skal vi stikke ned og spise litt frokost!

Er det ikke rart dere. Hvordan vi voksne plutselig kan se de enkleste skjønnheter gjennom barnas øyne. Ting vi normalt ikke legger merke til. En blå himmel. Sol. Varmt vann og palmer. 

Enkle og fine gleder som vi på et eller annet sted glemmer å se. Vi bare overser det og står ikke stille ved dem slik et lite barn gjør. 

Vi sees!


 

Maks uflaks! Instruktøren sa: Anne you need a break....Denne sporten her er helt vill. 

Å starte på et sted hvor du faktisk ikke vet en dritt om noe til å komme deg opp på det brettet er helt crazy. 

Det er bare en uke siden jeg ikke visste noe om vind, seil, master eller brett. Jeg startet i en nybegynnerklasse med kidsa. Knotet noe inni svarte med seilet og tryna gang på gang. De som satt på land og så på har helt klart fått en underholdning uten sidestykke. 

Men så plutselig en dag kommer du deg opp på det brettet og så farer du avgårde. 

Jeg har bestemt meg for at dette skal jeg lære meg. Jeg skal ikke bare lære meg å stå på det brettet men jeg skal lære meg å trikse med det. Og når jeg bestemmer meg for noe så skjer det. 

Men veien er lang dit haha. Med en del skader på veien som dere vet. Det har ikke gått en dag uten at jeg har fått en skade her nede og i går var intet unntak. Etter å ha kommet meg etter halve rompa ble brent av en manet og er sår som bare juling dro jeg av sted i går til surfernes paradis: Flisvos.

Jeg hadde time med Arne og jeg skulle starte med advanced kurset mitt jeg har booket. 

Vannstart og fart sto på planen og fart er det ingen fare med for jeg kjører som gal og er ikke redd for å tryne. Dette gjør meg til en "bra student" mener Arne. You like to crash Anne. That makes you a perfect student, var hans ord. 

Jeg sto i vannet og knotet med brettet da en annen student kom forbi. Jeg sto bare helt rolig og tenkte nå venter jeg til han kjører forbi. 

Men det skjedde ikke. Rett foran meg slipper han seilet og hans mast går rett i hodet og i ryggen min. 

Resultat røde brannsår på store deler av ryggen og vondt i hodet. 

Men hodet satt fortsatt på og ryggen blødde ikke så jeg fortsatte. Mulig jeg er en person som ikke kjenner mine egne begrensninger når jeg har satt meg et mål, jeg vet ikke men jeg er i dag litt glad for at Arne ropte at jeg måtte ta meg en pause i 5 minutter. 

Jeg drakk litt og startet igjen. Etter pausen fikk jeg til å plane. Arne ropte som gal og var klar for high five da jeg ko i land mot han. Plane betyr at halvparten av brettet foran er mer eller mindre over vann fordi du kjører så fort. Du henger liksom helt utenfor brettet slik man skal gjøre. Og jeg kan love dere at det gikk som et helvete. Beklager sterkt ord men husk på at jeg normalt bruker 2-3 minutter inn til land og denne gangen fløy jeg inn til stranda på kanskje bare 20-30 sekunder. 

Helt vilt. 

Jeg fikk også en katapult på repertoaret. Det betyr å tryne over seilet når du kjører fremover, helst som en frontflip. DET gikk også helt fint.

Jeg har altså nå begge bena full av blåflekker, kutt under den ene foten, rumpa er full av sår etter brennmaneten og jeg klarer nesten ikke sitte på den, jeg har en kul i hodet og skrubbsår på ryggen, vannblemmer i hendene etter å ha holdt fast i bommen og støl i hver eneste muskel etter treningen vi har holdt på med.

I dag tar vi oss en fridag uten surfing ♥

Klemmer herfra ♥

Typisk! Jeg fikk et 3 cm stort kutt....Altså Bridget Jones kan gå å legge seg for det finnes faktisk en person som er mer klumsete enn henne. Haha. Navnet er Anne Brith. 

Jeg skjønner ikke at det alltid skjer meg?

Jeg har siden jeg møtte Mr. Niceguy tippet på sykkel, skrapt opp knærne mine, gått på dører og fått kutt i panna og glemt lommebok og mobil rundt omkring. Ferien er da selvsagt intet unntak haha.

Så da vi var ute og svømte i går, klarte jeg selvfølgelig å tråkke skjevt på en sten slik at jeg fikk et 3 cm stort kutt rett under foten. Typisk meg. MEN heldigvis har jeg tatt med plaster som kan brukes i vann så jeg fikk lappet meg sammen og surfet.

Det er jo en av grunnene til at vi er her nede. 

Vind, vind, vind folkens. 

Heretter skal du ikke klage på vinden Anne Brith. Vind er venn sier han som ligger ved siden av meg akkurat nå hehe. 

Jeg har blitt booket inn på et nybegynnerskurs på et utrolig fint senter her på stranda og har fått en instruktør som heter Arne. Før jeg dro hadde jeg jo lært meg noe fra Oda Johanne ( nummer 2 i verden) og da vi startet kurset stilte jeg meg på brettet og seilte avgårde haha. 

Arnes kommentar var: Anne, you are on your own! Fniiis. Jeg klarte å snu allerede fra første dag. Noe som er nokså vesentlig for klarer du ikke snu så farer du jo helt ut mot havet. Så 2. dagen med kurs ble det både større seil og mindre brett. Da går ting litt raskere men det er jo med en gang mer vanskelig. 

Vi har trent hver morgen her og surfet hver ettermiddag. I går var det altså svømmetrening. 

Litt kult å ta med Mr. Niceguy på det for der er jo jeg som svømmetrener i mitt ess haha. Han slet litt i startet og klarte nok ikke helt følge med men han var veldig flink og crawlingen var mye bedre enn forventet. Nå skal vi ta noen flere timer sammen slik at vi også kan svømme litt sammen.

Det er jo ikke alle som like å svømme i "open water" men du så deilig det er etterpå. 

Bare husk å være forsiktig når du går opp av vannet haha. 

Jeg ligger altså her med kutt under foten. Vondt i alle muskler etter surfingen, blåflekker overalt på bena etter sykkelturen vi to hadde sammen. Jeg ser rett og slett veldig lite feminin ut må jeg innrømme haha. Men det må han bare tåle for det er han som har dratt meg med på alle disse aktivitetene og når du gjør ting du absolutt ikke kan eller gjør til vanlig så tryner man litt her og der.

Utrolig gøy har det vært frem til nå uansett. 

Jeg møtte også Marit her i går. Jeg fikk en snap av meg selv mens jeg bestilte lunsj haha. Hvem kan det være, tenkte jeg? Og der var det en av dere som følger meg på snap som satt på et bord litt lengre unna. Utrolig koselig altså når dere sier hei. Det mener jeg virkelig! Jeg måtte jo bort å hilse på og må si at det var superkoselig å hilse på familien din Marit. 

Verden er ikke stor altså. Vi har møtt flere kjente her nede så å holde Mr. Niceguy hemmelig blir nok mer og mer vanskelig :P

Håper alle får en nydelig dag.

Klemmer ♥

Se snapstoryen min på annebrith.no om du vil se hvor nydelig Naxos er og hva vi fikk med oss i går kveld.

Jeg er forelsket igjen....

Det er så deilig!

Jeg bestemte meg etter jeg var innlagt på sykehuset i julen at jeg fra da bare skulle gjøre ting jeg selv ønsket!

Leve livet mitt ved å maxe ut hver eneste opplevelse om jeg ønsket det.

Uten å tenke så mye på hva 10.000 andre tenker.

Dere vil til tider være uenig med meg uansett og jeg lever mitt liv og du ditt. Så lenge jeg er hyggelig mot de rundt meg og ikke forandrer væremåten min så skal jeg leve livet og ta enhver mulighet som kommer.

Forelsket!

Et superdeilig ord som for meg representerer frihet. Bare være litt crazy og gærn. Uten å tenke så veldig mye på konsekvensene.

Derfor sa jeg ja til en drink allerede klokken 13.00 i går.

Jeg sa ja til flere ting jeg normalt aldri gjør og når man er utenfor komfortsonen sin så skjer det helt deilige ting.

Det sies jo at: Life begins at the end of your comfort zone 😍

Han jeg liker er utrolig flink på å pushe meg og jeg sier bare ja til alt. Det betyr at jeg gjør de villeste ting. Noen for crazy for å nevne her.

Pina Colada er den nye forelskelsen og som dere ser på bildene er utsikten upåklagelig.

Nå skulle vi ha trent men fordi vi møtte noen kjente her nede i går og ble ute til sent nyter vi den deilige frokosten og koser oss max på det nydelige spahotellet.

Hvis det blir noe mer nakenbading skal jeg dele det på snap. Hvordan dagen i går gikk ser du på MYSTORY på annebrith.no

Klemmer ❤

Jeg burde kanskje sagt det?

Burde jeg ha fortalt han om tankene mine rundt ferien?

Jeg vet ikke. Jeg har i alle fall holdt det inni meg. Prøvd å skyve det bort. Men datoen for avreise kom raskere og raskere mot meg.

Jeg har gruet meg faktisk.

Ikke fordi jeg ikke liker å være sammen med han men fordi når man er på ferie så er man nesten oppå hverandre 24/7.

Hver eneste lille bevegelse du gjør blir målt opp. Hår til alle kanter på morgenen, klær som flyter rundt og skittent undertøy du glemte da du kom ut av dusjen.

En helt usminket og ekte versjon av meg selv. Alt det ytre skrelles bort og igjen blir den nakne sannheten.

DET er skummelt og derfor har jeg gruet meg.

Jeg kjenner at for hver dag som går slipper noe opp. Jeg vet ikke hva men jeg åpner meg mer. Er jeg "skadet"? Fra tidligere forhold?

Hvem er egentlig ikke det? Jeg prøver å starte med blanke ark men å vise hele meg så tidlig er noe jeg har tenkt mye på.

Det er lov å synes slik er vanskelig. Det er lov at slike ting tar tid. Derfor tar jeg den tiden, slik at jeg kan åpne meg i et passelig tempo.

Nå har solen akkurat stått opp her på Naxos. Akkurat som meg egentlig. En brun kropp ligger ved siden av meg og sover og jeg ser ut mot havet!

Magisk!

Snakkes senere dere ❤

På tur med han jeg liker :P

Sponset produkt

Gooood mandags morgen dere!

Jeg lever i en bag for tiden. En sponset bag vel og merke haha. Men slik har det altså vært i noen måneder nå. Litt slitsomt egentlig, for man sover jo nesten ikke når man reiser hit og dit. 

Det har blitt sene kvelder og tidlige morninger. 

Men når livet smiler så trenger man ikke så veldig mye søvn har jeg merket. 

Det var kun i forrige uke etter at jeg kjørte 100 mil med kidsa i baksetet at jeg kjente jeg ble sliten. Tenk at jeg kjørte 100 mil alene med kidsa. Det er helt vilt. Vi stopper 2-3 ganger på turen men ellers var det straka vegen hjem. 

Og det var deilig å komme tilbake igjen. Mosjøen og Helgelandskysten var magisk og jeg skal etterhvert vise dere bilder fra vår ferie men nå er jeg altså tilbake og i Oslo for anledningen. 

Han jeg liker og jeg skal ut på telttur i dag haha. Jeg ler meg i hjel. JEG på telttur....fniiiis. DET er lenge siden, og jeg tipper det er en som kommer til å bli overrasket når vi kommer frem haha. Kan ikke røpe så mye enda men jeg lover å snappe fra turen. Husk å bla deg gjennom mystory på annebrith.no om du vil få med deg hvor vi drar. 

Søsteren min passer kidsa og jeg skal ha noen dager fri. Gleder meg. 

Det blir en travel uke når jeg er tilbake for både jeg og de små skal på ferie. Først skal alt gjøres klart til deres tur til Nederland sammen med pappaen og så skal jeg pakke og dra til Hellas.

Jeg gleder meg. 

For dere som allerede følger meg på snap: takk for alle tilbakemeldinger på mitt bilde fra i morrest.... hihi han er så søt!

KLemmer!

PS. Weekendbagen er fra Kappahl og er min favoritt nå i sommer.

Hjemme hos mamma ♥

God lørdag morgen!

I går brukte vi hele dagen på å kjøre nordover. Normalt kjører jeg opp til mamma og pappa på 12-13 timer men i går tok vi oss goooood tid og stoppet der vi følte for å stoppe. Så vi brukte 15 timer på turen. 

Å komme hjem til mamma er så deilig. Å være i Mosjøen er deilig. 

Jeg løp en tur opp til tårnet i går før jeg dro på byen med venninner og jeg traff bare kjente på vei opp. Det er så koselig. Det er liksom hjemme. 

I Mosjøen denne uken arrangeres Galleria. En kunstutstilling som har tatt helt av og som nå samler massevis av mennesker i løpet av uken. I kveld er hele sentrum stengt av og skal vi på konserter. Jeg gleder meg masse. 

Men før det skal jeg, mor, far og Christian kose oss på cafe. 

Forhåpentligvis klarer jeg å komme meg opp i god tid i morgen tidlig slik at jeg får kommet meg opp på fjellet her også. Rett ved byen ruver Øyfjellet med nesten 1000 m. Der skal jeg få meg en god treningstur opp i morgen håper jeg. Om formen er bra etter festlighetene i kveld da :P

Vi skal ikke være hjemme veldig lenge. Bare noen dager før vi reiser på hytta på Herøy. Der venter båten til far og fisketurer. 

Mens vi er her i Mosjøen blir tiden brukt til å møte familie, treffe venner og nyte det gode liv. Jeg skal også ta meg en tur på kirkegården i dag tenker jeg. Livet er skjørt og vi har måtte gi slipp på så altfor mange fine mennesker. Det minner meg på om at vi må huske å leve her og nå. Ikke bekymre oss så veldig mye for alt som kan skje. Heller nyte tiden sammen med de vi har, før det er for sent.

Jeg tror faktisk jeg skal snike meg til å bake en kake sammen med mamma i dag også :P Tiden flyr når du har det gøy. 

Da jeg var lita var Bente en av mine beste venninner. Bente og jeg har levd hektiske liv på hver vår kan og bor faktisk nå ikke så langt fra hverandre. Tilfeldigheter gjorde at vi også begge var i Mosjøen samtidig. Det ble en meget hyggelig jentekveld på byens fineste hotell: Fru Haugans. 

Følg meg gjerne på snap: annebrith.no om du vil se hvordan ferien vår fortsetter ♥
 

Alene på ferie? 

Nå er det snart sommerferie og spørsmålet dukker oftere opp: Hva skal du gjøre i sommerferien, Anne Brith? 

Helt ærlig så hadde jeg jo ikke planlagt at jeg skulle stå uten planer. Jeg har grublet litt på akkurat dette de siste ukene.

Hva skal jeg finne på?

Jeg har lyst på sol og strand. Jeg trenger ikke mer enn 1 uke eller 10 dager et sted og jeg trenger absolutt ikke mye aktivitet. 

Hellas har vært i tankene. Sardinia er et alternativ. Men det som trekker mest er nok Maldivene. Jeg var jo der i fjor og har veldig lyst til å dra tilbake. En av grunnene er at jeg ikke har lyst til at stedet skal bli et sånt vondt minne.

Vet ikk eom dere skjønner hva jeg mener men det stedet er det vakreste stedet på jord og jeg vil ikke at når jeg tenker på Maldivene så skal jeg huske tilbake og bli lei meg. Jeg har faktisk lyst til å dra dit hver sommer fremover jeg :P

Så jeg sjekket startour.no og fant 8 dager for 2 personer til rundt kr. 36.000.- 

Men jeg er jo bare alene.

Så kommer tanken, kanskje jeg rett og slett bare skal spørre her på bloggen om det er noen som har lyst å være med til paradis i 8 dager? Haha det hadde blitt tidenes blogg-tur da! Nei jeg vet ikke om jeg er så tøff at jeg tør å ta med meg noen jeg ikke kjenner. Hadde akkurat nå vært godt å ha en kompis jeg kunne dra på tur med. Kanskje jeg skal spørre Espen Hilton? :P

Eller så kanskje Hellas eller en øy i Middelhavet er tryggere akkurat nå? Ikke så langt unna. Så bare reise dit for å slappe av. Helt alene, med en bok?

Kanskje noen av dere lesere har tips til hvor jeg bør reise hvor det er trygt? Jeg trenger ikke et sted med festing og høy partyfaktor. Jeg trenger ro og hvile, med sol, strand og god mat. Finnes det muligheter til dykking er jo det fantastisk. Det begynner å bli noen år siden jeg dykket sist.

Hva tror dere?

Tørre å reise alene et sted eller bare invitere en vilt fremmed med? 

Klemmer!