hits

Frokost

Sunday morning ❤

Søndag morgen ❤

Amerikanske pannekaker, smoothie og smilende ansikter rundt bordet. 

Vi la oss nokså tidlig og fikk en skikkelig god natt søvn.

Jeg fikk så utrolig mange positive tilbakemeldinger fra dere i går etter jeg sa ifra på snap. Og må bare si tusen takk for alle snapper fra dere. Jeg hadde ikke sjans å svara alle og det beklager jeg. Jeg prøver jo å svare alle som kontakter meg, men det klarte jeg rett og slett ikke i går. Jeg tror jeg fikk flere hundre meldinger. Og vet dere: å vite at dere er der! ❤ Helt utrolig! Det rørte meg ❤

Erik og jeg har en hemmelighet Jeg gleder meg sånn! Neste innlegg blir om akkurat det. Åååå det er så spennende.

Christian ble levert til pappaen nå nettopp og derfor blir det ikke noe bilder av ferdig bryllupskake før til neste helg. Han kommer noen ekstra dager hit denne uken. SÅ skal vi bruke tid på pynt og så sette sammen alt. Før folk begynner å lure så må jeg bare si at kaken nå er fryst ned, så det er ingen grunn til å tro at kaken skal stå til neste helg. Denne kaken er laget av en 5 åring og det er hans kake, som ikke skal gis bort til noen. Bare så det er sagt. Og om han slikker på fingrene og fortsetter bakingen så er det opp til han å gjøre det. Men for dere som er redde for at vi skal gi bort kaken en 5-åring har laget så skal vi ikke det. Vi kommer til å kose oss med den her. 

Det er godt å våkne uthvilt og sammen med de jeg er mest glad i. I går kveld fikk barna hilse på foreldrene til Erik. Veldig koselig var det. Det er også veldig godt å vite at det nå finnes to ekstra personer som bryr seg om meg og barna mine. To mennesker som vil oss godt. 

Vi spiste amerikanske pannekaker i dag til frokost. Vil dere ha oppskriften så legg igjen en beskjed på facebook under innlegget så skal jeg dele den om det er nok folk som ønsker det. Samme gjelder smoothiesoppskriften. 

Det skjer mye for tiden men jeg må nesten samle alt opp i et eget innlegg senere i dag! 

Det er generalprøver i dag også, så det blir noen timer i Tigershallen også ❤

Snakkes om litt dere ❤

God morgen med gode nyheter!Endelig en morgen hvor jeg har tid til å spise en bedre frokost. 

De siste dagene har det vært altfor hektisk her og det har endt opp med en skive i munnen på vei ut av huset eller "late breakfast in Oslo"

Hehe sistnevnte er jo også egentlig ikke å forakte men jeg liker å være helt ferdig når jeg reiser hjemmefra. Så i dag blir det nok en rolig start. Og det er så utrolig mange gledelige nyheter som kommer.

Den første store nyheten er jo at jeg har fått så mye jobb at jeg ikke rekker å dra på ferie.

Vel, noen kan mene at det er helt forferdelig men jeg tenker at denne jobben kommer til å gi meg så utrolig mye tilbake og jeg gleder meg til å ta fatt på prosjektet. Jeg var i byen i går med Espen og vi snakket om ferien og hvor viktig det er å bruke tiden sin godt. Som selvstendig næringsdrivende har man ikke alltid mulighet til å ta seg fri. Og da må man se positivt på det at man faktisk HAR en jobb man kan gjøre. 

Så sommeren ser utrolig lys og fin ut. 

Men jeg er også så utrolig glad for den siste oppdateringen på Instagram. Takk Instagram for at dere fikset mystory slik at det ikke bare er verifiserte profiler som kan dele lenker! I LOVE IT!

Jeg hadde også et møte med Nettavisen i går. Selv om det bare varte i 10 minutter så fikk jeg snakket litt med sjefen sjæl og fikk et oppfølgingsmøte neste uke. Så nå håper jeg at det tekniske kommer på plass til sommeren!

SMOOTHIE MED JORDBÆR

 • 100 g frosne jordbær
 • 3 dl sukkerfri saft med jordbærsmak
 • 1 dl havregryn

Dette er til 1 kopp så om du vil ha mer så bør du doble oppskriften!

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

PS

På lørdag skal jeg overta snappen til mammabanden. Følg mammabanden på snap davel!

 
 

Arme riddere og ny kjærlighet!Den siste uken hjemme har vært fantastisk.

Jeg kjenner jeg langsomt begynner å få ting på plass. Med det mener jeg at jeg begynner å få en rutine på ting. Jeg er ikke så sliten mer. Jeg klarer å se lengre frem enn bare noen få dager. 

En stor grunn til at ting har blitt slik er nok at jeg har blitt mer streng mot meg selv. Jeg legger meg tidsnok hver kveld og får nok søvn. Jeg spiser godt og variert, får i meg nok vitaminer og trener. 

Jeg har den siste tiden møtt mange nye og fine mennesker. Jeg har bestemt meg for at det er riktig å slippe inn nye mennesker i livet mitt, men kun som venner. Da jeg satt på toget forrige uke og en av mine matcher på Tinder kom og satt seg rett over meg så fant jeg ut at det var nok. Jeg fikk hele datescenarioet, Tinder, Sukker, Happn og alt mulig annet i vranghalsen. 

Ikke fordi jeg møtte en person jeg hadde matchet med på nett, men fordi poenget med slike apper faktisk er å treffe noen IRL. Og det er ikke det som skjer. Folk bruker appene til å booste sin egen selvtillit og selvfølelse. Jeg har snakket med flere venninner om dette og det er gjengs over det samme. Flere hundre matcher men man snakker ikke sammen med noen av dem. Og gjør man det så er det veldig på den ene dagen for så at det blir radiostillhet videre. 

Så da jeg satt på toget og plutselig møtte en jeg altså har matchet med så slo det mag faktisk: Hva f... er det jeg driver med? Jeg kunne skrevet en bok om dette her men har bare valgt å slette alt. Jeg gjorde for såvidt det for noen måneder siden men jeg hadde beholdt Tinder og Sukker. Tidsfordriv? På og av, av og på. De aller fleste har det slik. Ingen klarer å være på slike apper lenge. Man får virkelig bare nok. 

Så nå har jeg vært "avlogget" helt en stund. 

Jeg tror det er en avhengighet av noe slag. Du må inn og sjekke meldinger osv. Men gjør du noe med det? Møter du noen? Ikke jeg i alle fall. Hva er vitsen liksom da?

Mange av dere sier at jeg ser så bra ut om dagen. 

Tusen takk for det, jeg er så glad i dere der ute! Takknemlig for at akkurat jeg får lov til å ta del i også deres hverdag. Pga bloggen så har jeg laget " my bucket list". Den har blitt fylt på med noen punkt nå: 

 • kjøre traktor
 • være med på lamming

Jeg kjørte forbi en traktor her om dagen og tenkte: Fytti grisen jeg har lyst til å kjøre traktor en dag. Og så kom tanken om å være med på å ta imot små lam. Mulig vi skal få akkurat det til på lørdag. 

Jeg har brukt tiden min de siste ukene godt. 

Jeg har gått turer alene. Sett på serier på tv alene. Reist på ferie med barna alene. Jeg har begynt å skrive på en bok...alene :P Og jeg har begynt å planlegge en liten ferietur alene. Jeg har blitt invitert til å være med på en "finn deg selv"-reise. En uke til Gran Canaria igjen. Har ikke bestemt meg enda for det men jeg har også lyst til å besøke nonnene i Italia. En uke uten å prate kunne vært noe for meg. 

Med tiden leges alle sår. 

Jeg vet jo det, men det er fremdeles vanskelig innimellom synes jeg. Jeg ble nok mer såret i fjor enn det jeg først antok. Jeg gikk videre etter bare noen måneder. Så traff jeg J. Jeg lot meg falle hodestups og mange vil nok mene jeg prioriterte helt feil. 

Jeg var forelsket og trodde helt klart at det som var der var kjærlighet. 

Jeg tenker enda på det. Det er snart et år siden jeg traff han første gang og selv om jeg ikke ønsker det så dukker han fortsatt jevnlig opp i drømmene mine. Det har jeg tolket slik at jeg faktisk ikke kan møte noen nye enda.

Kanskje jeg faktisk fremdeles har kjærlighetssorg?

Jeg vet ikke.

Jeg prøver ikke å tanke så mye på det. Jeg har flust av mennesker rundt meg som tyder slike drømmer bedre enn det jeg gjør.

Den nye kjærligheten som vokser inni meg er kjærligheten for meg selv. Og mine barn. De siste ukene har jeg blitt bedre kjent med mine barn enn jeg noen gang trodde jeg kom til å bli. Jeg vet akkurat hva de tanker og føler og hva de drømmer om. De gruer seg, de blir såret, de reiser seg og de kjemper sine egne kamper.

Dette innlegget skulle egentlig bare være en oppskrift på arme riddere, men så tenkt jeg at jeg også kunne fortelle dere litt om hvordan ståa er. På snapchat: annebrith.no følger jo mange av dere meg allerede og noen har sikkert fått med seg den hysteriske togturen med Tindermatchen. 

Aldri mer!

Jeg tror de første ukene fremover vil bli de tøffeste. For man er jo allerede litt "avhengig" av all den oppmerksomheten man får. Jeg kunne noen dager få opp til 50 meldinger. Jeg svarte selvsagt ikke på alle, men det gjorde jo selvsagt noe med selvtilliten min. Heia meg liksom. 

Jeg har også fått en ny venn, tror jeg. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Mari <3 

En ny greie her hjemme er "søndagsfrokosten".

Vi skal hver søndag spise noe godt og kose oss sammen. Jeg skal bruke litt ekstra tid hver uke på å sette i stand frokosten og gjøre den skikkelig deilig. Først ute var altså oppskriften på arme riddere. 

Vi toppet dem med friske bær og kesam. 

ARME RIDDERE

 • 2 egg
 • 2 ss sukker
 • 1 ts kanel
 • 1/2 ts kardemomme
 • 2 dl melk

Bland alt sammen i en bolle og dypp loff eller annet brød i blandingen og la det hele trekke inn i skiva. 

Stek den gyllen på pannen og spis med sukker eller friske bær. 

PS. Fra i morgen skal vi som familie også teste ut noe nytt på snapchat. Så følg med utover i uka på annebrith.no

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram 

 

Frokost til kr. 2.-


Vi strammer inn på matbudsjettet der vi kan. En stor kostnad kan være frokosten. Det kan være lurt, om du er opptatt av kostnader da, å tenke på hva barna faktisk spiser til frokost. Hos oss har alltid en god start på dagen vært => Havregryn. 

Noen spiser den kokt, andre med melk og rosiner. Min favoritt er helt enkelt med litt bær. Men jeg MÅ koke den :P 

Mange sier: Jeg liker ikke havregryn eller havregrynsgrøt. Men jeg mener at det faktisk sitter mellom ørene. Her i huset har vi en regel om at vi skal smake på ting helst 10 ganger. Etter 10. gang så liker man som regel det som spises. Og alle her hjemme spiser havregrynsgrøt. 

En porsjon for meg er rett og slett bare 1 dl havregryn med 2 dl vann. Liker du den med melk så bytter du bare ut mengden. 

4 porsjoner

 • 200 g havregryn
 • 5 dl vann
 • 5 dl melk
 • bær, eple, kanel eller litt sukker til topping

Ha havregryn, melk og vann i en kjele. Om du liker grøten din litt "spiss" så ta gjerne litt havsalt i. Kok dette opp og lag topping mens grøten småkoker. 

Fordel grøten i skåler og ha på ønsket topping :) 

Om du bruker melk blir grøten selvsagt noe dyrere enn om du kun bruker vann.

God og billig frokost!

Mange av dere spør hvor jeg har kjøpt ting. På disse bildene er skålene fra Feel og fatene fra Riviera Maison

Ønsker dere en nydelig onsdag.

Klemmer herfra ♡ 

Pålegget du vil elske!

For en crazy dag det har vært dere!

Jeg jobber intenst med å få ryddet i kategoriene og få alt inn der det hører hjemme.

Når jeg trenger noe godt på brødskiva så spiser jeg dette. 

Jeg tar da en skive med noe "sunt" og en skive med dette:

LEMONCURD

 • 1,5 dl sitronsaft
 • 110 g sukker
 • 6 eggeplommer
 • 90 g smør 

Ha alle ingredienser i en kjele. Sett varmen på lavt og rør godt til smøret har smeltet. 

Sett varmen litt høyere og rør godt til alt tykner seg. Varmen kan nå stå litt over medium. 

Når du ser at det begynner å ryke kan du sette varmen enda høyere og røre godt til røren koker. 

Rør godt i noen minutter og hell det hele over i et glass med lokk. 

Sett glasset kaldt. 

Kremen blir stiv når den blir kjølig og passer utmerket som pålegg. Engelskmenn elsker dette og vi brukte å spise det på skivene da jeg bodde i Nederland. Så hver gang jeg spiser det mimrer jeg tilbake til tiden da jeg studerte i Amsterdam. 

Gode klemmer!


 

Amerikanske pannekakerDette er de beste frokostpannekakene jeg vet om.

Jeg bruker som regel å lage disse i helgene, men jeg kan også gjøre det på en helt vanlig ukedag. DA har jeg litt grovere mel i. Sånn ca 50/50 av hvetemel og havremel/sammalthvete.

Når jeg har laget dem legger jeg dem rett på fat og legger frosne bær oppå. 

Med litt sirup ( kan bruke sukekrfri sirup også ) så blir de nydelige. 

Kalde er de perfekte til å ha med i matboksen. Med litt brunost på eller salami...nam!

AMERIKANSKE PANNEKAKER

 • 5 dl hvetemel
 • 3 egg
 • 100 g smør
 • 3 dl melk
 • 1 ts bakepulver
 • 1 ss sukker
 • 1 ts havsalt

Smelt smør og ha i melken. 

Ha det tørre i en bolle og ha i væsken. 

Miks det hele sammen med en stavmikser. 

La røren svelle i 15 minutter.

Om du ønsker helt runde, små pannekaker som jeg har så er det beste å helle røren i en sprøytepose og sprøyte ut derfra. Slik blir de runde og fine :P 

Server med frosne bær :)

ENJOY!

Drikk gjerne en grønn smoothie til. Denne med eple, spinat og ingefær er en kanon energiboost uten like og er nydelig på smak. 

Andre digge smoothies: Strawberrie sunrise, strawberry mango og bringebær og blåbærsmoothie 

Jeg lader opp til ...... en date :OSeriøst, jeg la meg klokken 22.00 i går. Det var akkurat etter planen. Skal jeg holde fokus på det jeg trenger å gjøre så trenger jeg rutiner og nok søvn. Menjeg hadde aldri verden trodd at jeg kom til å sovne igjen etter jeg hadde inntatt havregrysnfrokosten min. 

Pang sa det rundt klokken 7.00 og jeg sov helt til 13.00. Det er helt vilt, men guri så deilig det er. 

Jeg kjenner at langsomt....bare veldig langsomt så finner jeg ro. Litt etter litt. 

Jeg har fått så mange flotte meldinger fra dere den siste uken. Det betyr mye for meg. Jeg har følt meg veldig alene de siste ukene. Har liksom ikke visst hvem jeg skulle ringe hvis jeg var lei meg. Heldigvis har jeg et supert managementteam som lytter både sent og tidlig og mine venninner og ikke minst familie har ringt både titt og ofte. 

Du må komme deg ut, Anne Brith. Ta en dag av gangen eller bare en time og sakte men sikkert så blir det tid for å møte andre. 

Så i dag, eller akkurat nå når jeg skriver dette her så lader jeg faktisk opp til en date. Med en mann med stor M. 

Den eneste mannen i mitt liv som er i nærheten:

Christian :)

Fineste Christian kommer innom her etter han og pappaen har vært på sykkeltur og jeg skal ha en time bare med mammakos <3 

Det gleder mitt hjerte :)

Trodde du jeg skulle møte noen andre? Fniis...

DET ligger nok langt frem i tid og jeg tror ikke du kommer til å få vite det om det skulle skje :P

Men før jeg fikser meg vil jeg tipse om følgende digg:

 • Wasa knekkebrød med sesam og havsalt
 • Kyllingskiver med soltørkede tomater fra Den stolte hane
 • Toppet med fetaost og avokado

Du kommer garantert til å komme i godt humør. En god bok eller en fin sang på radioen ved siden av. Jeg hører i disse dager mye på p7 Klem og har lastet ned appen deres haha... Litt gladmusikk, litt romantisk og litt sånn fra åttitallet. Passer oss rundt 40 perfekt nå i påsken.

Håper dere har det nydelig. 

Påskekyllingen har minstemann laget i barnehagen. Er den ikke fin?

 

Sunne og deilige bananpannekaker

Dette må være de første pannekakene jeg noen gang har spist uten noe oppå :P

Dette bør du prøve deg på.

En skikkelig god og deilig frokost er det!

Her er oppskriften som forøvrig kan halveres om dere er bare 2 stykker som skal spise :)

 • 3 modne bananer
 • 4 dl havregryn
 • 2 dl melk
 • 2 ts bakepulver
 • 2 ts vaniljesukker
 • 4 egg

Ha alle ingrediensene i en bolle og miks dette sammen med en stavmikser.

Ha røren over i en spørytepose om du vil ha helt runde og fine små pannekaker og klipp et lite hull i posen.

Sprøyt ut 5 pannekaker i stekepannen hver omgang.

Enjoy!

Følg meg gjerne på snap dere! annebrith.no

Visste du at jeg er nominert og semifinalist til årets Vixen Blogaward? Stem meg gjerne inn i finalen om du mener jeg fortjener det :)

Kategoriene er:  Årets livsstilsblogg 2015  // Årest stjerneskudd 2015 // Årets matblogg 2015  // Folkets favoritt 2015 

Havregrøt med brente mandler #sukkerfri

Jeg dør! OG ler meg i hjel på samme tid!

Jeg våknet full av energi ( ironi) men fant raskt ut at jeg skulle få opp humøret ved å danse i senga.

Når man ikke har spist frokost bør man ikke svinge seg for raskt folkens for midt i senga bare det rett på skinka og bena nesten i full spagat!

Kim filmet meg ( se snap: annebrith.no - mystory )

Rett før jeg datt bakover hører du meg bare ynke et lite oh før jeg forsvinner ut av bildet og skjermen...

Jeg dævver altså...flatterende stilling å ende opp i :P

Så lærdommen er: Få i deg frokost før du begynner å svinge med hodet etc :)

#dennefrokosten

Jeg kan ikke annet si enn at den er: sunn, billig og deilig!

#elsk

Brente mandler lager du i kveld og så nyter du en sunn frokost allerede i morgen eller på mandag.

#godsamvittighet

Brente mandler

 • 250 g mandler
 • 1/2 dl vann
 • 1 dl sukrin gold

Ha sukrin og vann i en kjele og kok dette opp.

Ha i mandlene og la dette koke til det blir litt tykkere konsistens på det hele.

Hell alt over på et bakepapir og la det avkjøle seg!

Hakk opp mandlene til slutt og strø litt ekstra sukrin på dem. ( 1 ss)

Hakk mandlene grovt og ha dem i et glass eller flaske!

Havregrøt

 • 2 dl vann
 • 1 dl finkornet havregryn

Kok dette opp og la det småkoke i 2-3 minutter

Spis havregrøten med brente mandler og topp det hele med noen bringebær og fibersirup

 

Starte dagen på en slik måte gir meg så mye energi og glede. Jeg føler at jeg blir god og mett med et sunt alternativ.

Mange sier at de ikke liker havregrøt.

Da sier jeg: TULL!

Du må fortelle deg selv at det er godt. Hvis du hver dag sier: Jeg liker ikke havregrøt så jammen kommer du heller ikke til å like det. Det sier jeg seg selv. Prøv de ti 1 uke og si til deg selv: Fy søren så digg. En virkelig kongelig frokost.

 

NAM!

Med brente mandler oppå så får grøten også alt hva en grøt bør ha: Forskjeller i konsistens og smak! Tipp topp tommel opp!

Er havre glutenfritt? Jeg er ny på dette med glutenfritt skjønner dere og må lære så fint om noen forteller meg dette :)

Vil du ha flere frokosttips her på bloggen? Så klikk LIKER!

Da vet jeg om det er liv laga med slike sunne ting :)

Liker dulaks? Klikk deg inn og se hva jeg kombinerer laksen på speltlompene mine med :)

Ellers om du vil se hva jeg og Kim skal finne på om 5 minutter så må du sjekke inn og se mystory på snap: annebrith.no

Følg meg på snap for å være med på moroa: annebrith.no

Vi nærmer oss snart 5000 tallet der inne 😛

Om du har lyst til å følge meg på andre plattformer så er linken her: Instagram, Pinterest , Facebook

 

Sunne pannekaker!

Inneholder sponset produkt

I forrige uke hadde jeg bloggtakeover hos Treningsfrue som er Norges største treningsblogg.

Jeg måtte lage en “sunn” oppskrift til denne blogtakeover følte jeg.Oppskriften ble så populær at jeg nesten må legge den inn her også :)

Her er oppskriften på sunne pannekaker!

Og før jeg fortsetter så vil jeg bare tipse dere om at når du lager pannekaker sånn ellers så prøv en gang å skille eggene. Plommene tar du i røren og lager den etter oppskriften. Eggehvitene holder du unna til sist. Pisk dem til marengs i en egen bolle og vend dette helt til slutt i røren. Gjør du dette vil du få de mest luftige pannekakene EVER!

Jeg har blitt inspirert av Bakekonen. Hun har masse flotte “sunne” oppskrifter på kaker og annet søtt.

Luftige sunne minipannekaker ( 4 porsjoner)

 • 200 g havremel
 • 2 ts bakepulver
 • 4 egg
 • 2 dl melk
 • 4 ss sukrin gold
 • 2 ts vanniljesukker (økologisk)

Bland alt sammen i en bolle og stek små pannekaker i en stekepanne.

Enklere blir det ikke!

Om du vil ha fine og runde pannekaker anbefaler jeg deg å bruke en sprøytepose.

Har du røren i en slik er det en lek å få pannekakene helt runde :)

Pynt med bær og spis det hele med litt fibersirup. Jeg brukte Fibersirup Gold  som bare er helt rå på smak.

Jeg har laget pannekakene små men du ka njo selvsagt lage dem litt større :)

Noen som fikk lyst på pannekaker?

AAAAAh. De er så deilige!

Havremel kan du kjøpe på vanlige dagligvareforretninger. Har du en blender kan du kjøre havregryn i den og vips du har havremel. Det er også litt billigere!

Må nesten fortelle dere litt om hvordan du lett nå kan navigere på siden her. Er du interessert i baking finner du alle oppskrifter under fanen: Oppskrifter eller Tema. Og under fanen: Kategorier finner du alt annet: Barn, familie, trening, interiør etc.

Mange har spurt om jeg kunne dele bloggen i to haha og ha en ren bakeblogg og en annen mammablogg. Det har vi nå fikset på denne måten. Enkelt og greit slik at alt er samlet på en blog gmen under forskjellige faner :)

Har du forresten hørt om sjokoladevafler? Det bær du prøve deg på neste gang du skal lage vafler :)

Klemmer!

Følg meg gjerne også på: Instagram, Facebook, Pinterest eller Twitter ♥

Mine gale påfunn snapper jeg på annebrith.no

 

 

 

Prosjekt #sukkerfritt

Hei dere!

Bare kjapt innpå før jeg inntar horisontalen på Arendal Herregaard Spaavdeling :P

Jeg har nå spist "sukkerfritt" i 5 dager.

Det er dritvanskelig! Håper det blir bedre etterhvert.

Det er et helvete uten sidestykke. At folk gjør dette fatter jeg ikke!

Det som motiverer meg til å fortsette er energien jeg får av dette. Jeg våkner opp og er ikke trøtt.

Føler meg så fresh!

Lenge siden jeg har følt meg så bra.

Dette er å anbefale!

Faktisk så følte jeg at magen ble mindre også men det er bare en følelse jeg har hatt.

Må nesten se det an før jeg konkluderer med det.

 

Drikk mye vann sier jeg bare!

Det finnes 100-vis av fristende varianter!

Klemmer!

Det perfekte liv?

 

I går kveld måtte jeg true den siste i seng. Klokka var 22.15 og jeg ville jo selv legge meg.

Noen som kan forestille dere hvordan 4 små var i dag morrest etter å ha sovet altfor lite?

#grinete

#krangling

Vi hadde avslutning for Espen og det var koselig det, men jeg klarer liksom ikke nyte slike sammenkomster.

Du ser litt stresset ut, sa en av fedrene jeg kjenner godt. Han humret.

Prøv å ta med deg 4 barn på avslutning du. en er 3 år og skal sitte stille og se på fremføringen av et stykke. Han var langtfra rolig. Han ville plutselig ha tyggis. Hvem har lært en 3-åring hva tyggis er? Du skal ikke engang vite hva tyggis er du men i et svakt øyeblikk så tenkte jeg at jeg måtte gå fra underholdningen bare for å få den trassete ungen stille.

Annika ringte midt i forestillingen og spurte om jeg kunne komme og hente henne. Så slapp hun å sykle. Hallo. Jeg sitter midt i en forestilling sa jeg. Jeg la på! Hun sendte sms: Kan du ikke komme kjapt. Du MÅ ikke se forestillingen? Jo svarte jeg. Enten kommer du deg hit med sykkel eller så blir du hjemme. Klar beskjed!

Espen kom ut som en staslig lege med min nye dressjakke som legeuniform haha og jeg kunne se gleden i øynene til både Christian , Annika og Sven. Ja for Annika rakk det hun. Hun måtte sykle :P

De siste kveldene har vi øvd på stykket sammen og jeg kan vel det stykket i søvne nå. Jeg visste akkurat når Espen skulle komme ut og han tok scenen med storm! Stolte var vi!

2 barn sultne, en som spør når lyset skal komme på og når Espen kommer. En gutt som vil bli tatt bilder av og en datter som sier at NÅ må jeg ha mat!

Jeg hadde selv ikke spist siden klokka var 12 og da vi gikk ut og alle 4 sprang avgårde kjente jeg stresset bygge seg opp.

Så ja jeg var stresset.

Vi fikk grillet, vi fikk klemt på gode venner, snakket med mødre som har støttet meg i vinter og jammen fikk jeg ikke gitt den flotte læreren til Espen en klem også :)

Jeg kjørte hjem med minsten, Espen og Sven ville bli på skolen litt og Annika syklet hjem.

Kontroll? Hva er det?

Jeg har innsett det. Jeg må både slippe kontrollen og godta at livet ikke er perfekt. Espen sto på scenen med fotballsko. Jeg dævver. Det blir morsomt for senere. Hans nye helt er Bjørn Helge fra LSK. Bjørn Helge er nesten like høyt oppe på rangstigen som Neymar.

Det kalles:

#livet

Så nå når alle barna dro på skolen lagde jeg meg en god frokost og sat tmeg ned for å slappe litt av!

Og da var ikke livet så verst alikevel....

FROKOST

 • 1 skive ristet grovt brød
 • philadelphia light
 • 1/2 avokado
 • litt pepper
 • røkt laks
 • kvarg
 • kirsebær
 • jordbær
 • appelsinjuice

Alle bildene er tatt med mitt Sony kamera. Har kjøpt meg et nytt objektiv til kamera som jeg har fått sponset. Jeg har ikke vært 100% fornøyd men det skyltes at jeg har hatt feil innstillinger på det så nå skal det forhåpentligvis være i orden :)

Siste bilde er tatt med appen: retrica hvor jeg har valgt filteret: Brilliant, Jete :)

Vil også sende en takk til alle dere som har kommentert og heiet på meg i går!

God klem herfra!

PS De fine skålene, brettet, glasset og servietten er fra Riviera Maison :)