hits

Humor

Når eksen ringer....

Det er helt klart veldig tydelig at Christian har arvet humoren fra sin far. 

Jeg hadde jo ikke sett minsten hele påsken og sendte en melding til pappaen om at vi kanskje kunne treffes på slutten av påsken. Han ringte meg 1. april og lurte på om jeg hadde dratt tidenes aprilspøk på han? Det ville i alle fall skapt overskrifter. 

Du vet du holdt på å drepe meg, med de sjokolade-eggene du sendte med Christian?

Altså, jeg glemmer jo støtt at han er allergisk mot hasselnøtter og fikk skikkelig vondt i meg. Fyren hadde spist 10 små egg før han kjente at det begynte å tykne i halsen. Han fikk pusteproblemer. Heldigvis gikk det greit og fikk han i seg medisiner. 

Vi lo begge to om "drapsforsøket". Det var ikke første gang for å si det slik. Men etter 5 år glemmer man sånne ting. 

Praten fortsatte og vi begynte å snakke om landeveissykkelen til Christian, som han skulle kjøpe. Så jeg spurte han om jeg skulle betale noe med på gaven. En slik sykkel hørtes dyrt ut. Det var til og med racersykkel styre på den. Altså, Christian kommer til å bli kongen langs veien i sommer. 

Men faren sa at sykkelen allerede var i boks. 

Men så sa han: Fint om du kan overføre litt barnebidrag?

Barnebidrag? Hva i alle dager?

Greit at Christian til tider har vært litt mye hos han men der går da grensen. Skal jeg begynne å betale barnebidrag om noen uker ikke er helt likt delt? Jeg tenkte fort at nå måtte jeg bruke kvelden på å sette meg inn i unødvendige lover og regler. 

Jeg holdt meg rolig og sa jaha? Barnebidrag?

Ja, for katten flirte han. Han bor fremdeles hos meg! 

Katten har fått lov til å bli værende ettersom han var så knyttet til selve huset, men bidrag blir det ikke. :P Vi lo godt begge to, men jeg måtte unnskylde meg en ekstra gang før vi la på. Jeg skal i fremtiden være ekstra påpasselig med hvilke sjokolader som sendes den veien :P

Ha en trivelig tirsdag.... ❤

Samtale mellom meg og Erik:

Slik gikk det!

E: Hei på deg, hvordan har du det? Er du i rute?

AB: Egentlig ikke. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg i kveld, eller hva jeg skal ha på meg etterpå. Jeg sov dårlig i natt og har enda ikke blogget. Jeg aner heller ikke hva jeg skal blogge om. 

E: Ok, er det noe som plager deg? 

AB: Nei, egentlig ikke, men jeg er matlei. Orker ikke lage mat til meg selv en gang. Denne uken har vært så vanvittig travel og jeg klarer bare ikke slappe av.

E: Du kan slappe av i bilen til Sandefjord, så kjører jeg vettu søta!

AB: Mmmm høres bar ut, kan jeg kanskje svare på de 40 mailene som ligger i innboksen min og slik at jeg blir ajour. Men jeg er så sykt sulten. Har ikke spist frokost enda. 

E: Du må spise søta!

AB: Jeg vet, men jeg er ikke sulten. Legger i alle fall ikke på meg haha. ( DET VAR EN SPØK!! Før noen kaster seg over meg og kritiserer meg for det) 

E: Men du vet, uten mat blir du veldig grinete. SÅ jeg foreslår at vi får i deg mat så fort vi møtes etterpå. 

Haha. 

Han kjenner meg litt for godt.

Jeg BLIR sur og grinete uten mat. Og uten nok mat så blir jeg ufokusert og sliten. Så her blir det en god lunsj før vi setter snuten mor Stina. 

Håper bare alt som er satt i kakeeskene overlever. 

 

Når du har det litt for travelt.....

Reklame 

God morgen fininger ❤

Jeg er regjerende Norgesmester i flauser altså. Det er ikke måte på hvor mange ganger i løpet av en uke at jeg flauer meg ut. 

Noen ganger lurer jeg på hvorfor det alltid skjer meg? Men jeg er nå, etter så mange år, og hundrevis av flauser,  bare innforstått med det faktum at jeg er typen folk kan le av og med :P 

I går hadde jeg det vanvittig travelt. Som vanlig hadde jeg proppet altfor mye inn på en dag. Jeg skulle ta bilder, bake og skrive en sak som skal på trykk. Jeg prøvde å sjonglere dette mens jeg skiftet tøy, tok bilder og blogget. 

Plutselig kom Annika hjem og sa at hun skulle på trening og hele kvelden ble snudd opp ned. Jeg kastet på meg genseren på bildet over og hastet ut av huset. 

Etter å ha satt av Annika bestemt jeg meg for å ta pedikyr, og etter det hadde jeg en liten time til overs til å sjekke Gina Tricot igjen. T-skjorten Annika ønsket seg var utsolgt på den butikken jeg var og handlet på sist, så jeg stakk innom en annen. 

Det jeg ikke så, var at jeg hadde glemt å ta av prislappen på den rosa genseren. Den hang bak, sånn halvveis i håret mitt. 

Så mens jeg går inne på butikken så ser jeg jo at folk ser litt rart på meg. Og det må jeg jo innrømme at det også helt sikkert så ut. Hvem går rundt i butikken med klær på med prislappen? 

I det jeg skulle gå ut av butikken sier en jente til meg: Du har glemt å ta av deg genseren fra prøverommet. 

Jeg bare: Nei, du denne er min. Jeg kjøpte den i går. 

Så gikk jeg bare ut. Jeg tenkte på om jeg skulle fortalt henne at jeg blogget og at dagen stort sett hadde gått i fotoshoot av klær. Men jeg hadde ikke tid til å forklare. 

Først da jeg kom hjem så jeg prislappen som hang og dinglet sånn halvt ned på ryggen bak. 

De i butikken må jo helt klart ha trodd at jeg stjal genseren med meg. Og jeg ble skikkelig stresset. Hva tenkte hun som sa til meg at hun så prislappen, liksom? 

Hun må jo ha trodd at jeg var helsprø. 

Jeg fikk roet meg selv litt da ettersom jeg tenker at OM jeg ikke hadde betalt den så hadde det vært en alarm på genseren, og dermed ville den gått av. Noe den ikke gjorde. 

Jeg har fremdeles lyst til å ringe butikken og forklare at jeg kjøpte den dagen før, men glemte å ta av prislappen. 

Men sånn går det altså når man har det litt for travelt og ikke helt er fokusert ❤

Innlegget med linker fra shoppingturen min finner du her. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

Når man driter seg ut bør man unngå dette:

Ok jeg lovet dere en morsom historie. Jeg har bestemt meg for å dele alle morsomme historier fremover hver morgen. 

Noen historier, som denne må jeg forandre litt på navn på og det er ikke alltid jeg kan fortelle hva hvilken tidsepoke i livet mitt historiene er fra. Men det er ikke det viktige her uansett. En god latter, det er det dette handler om. 

Dette skjedde i tiden da jeg bodde sammen med min aller første kjæreste. Vi bodde i en leilighet i en forstad av Amsterdam, Amstelveen. 

Den aller beste kompisen til han jeg var sammen med het Marcus. Marcus var sammen med Linda, og vi var stadig ute på festligheter sammen vi fire. 

Vi var denne kvelden invitert på et "housewarmingparty" i Den Haag, og venner av venner hadde fått en fantastisk leilighet som skulle vises frem for venner og kjente. Det ble servert veldig, veldig sterk indisk mat, og leiligheten var stappfull. 

Jeg så plutselig at Marcus så litt stresset og rød ut i ansiktet og jeg spurte han om det gikk bra med han? 

Han svarte: Bob,bob. Altså det gikk ikke så bra. 

Da jeg spurte om hva som hadde skjedd sa han at han hadde vanvittig vondt i magen og måtte på toalettet. 

Det verste var at da han skulle på toalettet så var det så vanvittig mange andre folk i kø foran han at han ikke klarte å holde seg. Det kom rett i bokseren. Alt sammen. Han visste ikke hva han skulle gjøre, men gikk inn på toalettet da det var hans tur, i håp om at ingen hadde luktet lunte a ute i gangen. 

Folk var betydelig fulle. 

Så der satt han da, inne på toalettet med bokseren full av drit. Og visste ikke hva han skulle gjøre. 

Han bestemte seg for å ta med bokseren ut. Og legge den i vesken til Linda. Han rullet sammen bokseren, som ikke akkurat var veldig ren. Og pakket den supergodt inn i toalettpapir. Han klarte å skjule hele bylten på vei ut fra toalettet, og vel inne i stua smøg han seg rundt som en slange. Helt til han kom til hjørnet der Linda og jeg sto. Han klarte å lirke hele "driten" ned i veska til Linda uten at noen merket det. 

Han var superhappy. 

Kvelden fortsatte og vi drakk og koste oss. 

Helt til han kom hjem og skulle legge seg. Han hadde helt glemt å si ifra til min venninne Linda, hva han hadde plassert i vesken hennes. 

Så da de kom hjem spurte han henne før de la seg, hvor veska hennes var?

Hun så på han og svarte: Jeg hadde ikke veske med meg til festen jeg. 

Sånn endte den historien.

Og i mange, mange år har vi flirt godt av denne historien .... jeg trekker på smilebåndet fremdeles når jeg skriver om det. De to altså. Vi lo godt. 

Håper du også fikk deg en latter....?

Nå vet du i alle fall hva du ikke bør gjøre om du driter deg ut. 

God søndag!

PS Ettersom det kommer flere historier her rundt temaet humor så må jeg ta noen nye bilder i dag som passer bedre til innlegget enn det over. 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no