hits

Interiør

Vårfølelse ❤

Endelig begynner solen å varme litt dere. I dag tidlig var det iskaldt ute, men så fort solen titter frem nå så varmer den faktisk. 

I helgen er det NM i cheerleading og jeg og Espen har booket oss inn på Thon Hotel Brygge i Tønsberg. Det skal bli en fin helg hvor jeg og Espen får litt ekstra tid til å bare være sammen vi to. 

Vi drar allerede i ettermiddag og Espen har planlagt at vi skal spise pizza så fort vi kommer nedover. 

Men før det skal Erik og jeg en tur på Boligmessen på Hellerudsletta. Det blir gøy! Nå skal vi bruke tid på å finne ut hva det er vi begge ønsker oss. Jeg trenger i alle fall et nytt kjøleskap så det MÅ jeg finne ut av i dag. Ellers er standen til Elkjøp, Boligpartner og Strai Kjøkken noe vi absolutt skal innom. 

Jeg skal ta masse bilder! Gleder meg ❤

Vi skulle i går akkurat til å trykke bestill på tur til Barcelona i går, så tikket det inn en epost om forespørsel om et større samarbeid her på bloggen og da ble det ikke noe tur i påsken. Da blir det påske hjemme sammen med Erik og en tur til deres hytte innimellom jobbingen ❤

Uansett skal det bli deilig å få litt ekstra fri og bare sleppe av ❤

De fine lilla og rosa eggene har jeg kjøpt på Søstrene Grene. Tulipanene er fra Amsterdam. haha. 

Jeg har faktisk denne uken kjøpt meg noen nye klær! Friske opp garderoben litt mot våren er deilig. Men det blir ikke for mange utskeielser da jeg enda må spare hardt for å få meg hus! 

Men nå skal jeg stikke bort til Boligmessa ❤

Vi sees litt senere! 

Klemmer.

Soverommet mitt ❤

Det ble et ras av spørsmål i dag da jeg snappet deler av soverommet. 

Jeg har ikke tenkt på at soverommet mitt er noe å fortelle om, men når jeg får 20-25 spørsmål om akkurat det samme, så skjønner jeg at det er flere som lurer. 

Så her kommer noen av spørsmålene deres med svar fra meg: 

Hvor er den rosa genseren fra? 

Jeg har 6-7 stykker, men de jeg bruker mest er de på bildet over. Fra venstre er de fra: H&M, Mango; H&M og Ganni

Hvor er skapene dine fra? 

De er fra Signedby.no  Skapene er av mahogni og veier noen kilo men jeg liker veldig godt at de er så stødige.

Hvor kjøpte du vesken din? 

Jeg skulle kjøpe den på Eger rett før jul, men den var utsolgt. Så tipset Silje Pedersen ( min stylist) meg om at jeg kunne dra til selve butikken i Nedre Slottsgate. Det gjorde jeg og sparte faktisk 1200.- på å gå 500 meter. Silje er fantastisk sånn sett. Hun bare vet hvor ting må kjøpes ❤

Hvor er sengesettet ditt fra?

Jeg har 3 sett jeg rullerer med. De to fineste er fra Høie, og det jeg elsker mest er det som kalles Frida. Jeg har det i blått, men ønsker meg det i beige også! Elsker Høie ❤

Hvor har du kjøpt putene dine? 

De store hotellputene på sengen er fra Kid, mener jeg. Kid på Strømmen, rett over Bohus har super service ❤

Hvor er den rosa pysjen din fra? 

Den er kjøpt på Zalando og er fra Ralph Lauren. Jeg og Annika fikk like til jul ❤

Hvor er skrivebordet ditt fra? 

Det fikk jeg gratis på finn med spisebordet vårt 

Hvor er pleddet med stjerner fra?

Det er fra Riviera Maison, en av mine favorittbutikker. Jeg forelsket meg i merket da jeg bodde i Amsterdam. Den aller første Riviera Maison var nemlig vegg i vegg med en butikk jeg var daglig leder på i sin til på Gelderlandplein. For en fantastisk tid det faktisk var! Men da ble jeg altså hekta på Riviera Maison. 

Det var noen av spørsmålene som kom inn i dag. Tips til dere som bor i Oslo. Tulipaner koster kun 49.- på Ikea nå, mot 99.- på alt annet av butikker. Er det mulgi liksom? 

Håper dere har en fin kveld ❤

Flere spørsmål? Still dem i komemntarfeltet!

Love at first sight ❤

I dag gikk turen til Ikea. 

Midt i verste "lørdagsstress" valgte jeg å be med Erik på tur ❤

Jeg må egentlig si at det faktisk ikke var så veldig travelt der. Mulig jeg rett og slett ikke så annet enn oss to haha, men jeg mener det virkelig, det var helt greit. 

Jeg har allerede bestilt meg en ny sofa, som forhåpentligvis kommer om 2-3 uker. Så denne turen var mer for å kjøpe en del småting jeg trenger på kjøkkenet. Så var det jo også en fin anledning til å sjekke ut hva Erik liker av interiør, sofa, kjøkken osv. 

Ikea på lørdager kan være en prøvelse for de fleste. 

Jeg var i går hos frisøren min, Toofan. Det siste han sa før jeg klemte han og dra var: Ikke ta med Erik på Ikea. Det er ikke et sted å være på lørdager haha. 

Men det gikk helt fint. 

Hva ville jeg kjøpt på Ikea til mitt nye hus? 

Annika ønsker seg et sminkebord, sven vil ha en liten sovesofa. Så tror jeg at det blir en sofa på et sted for barna. En annen enn den jeg har kjøpt. Den får vi håpe passer i det nye huset. Men vi testet ut en skikkelig fin sofa, som vi begge mente ville passet til en kjellerstue eller loftstue, som sikker gir plass til 6 stykker. En slags liggesofa om det sier dere noe? 

Ved siden av kunne jeg tenke meg noen stoler, og kanskje et kjøkken. Det på bildet over var veldig fint. Jeg tror jeg forelsket meg i det, idet jeg så det. Elsker at det er litt annerledes ❤ Ellers må jeg si at jeg fremover skal ta turen innom Riviera Maison, Home & Cottage, Bohus, Skeidar mm. Rett og slett for å oppdatere meg på hva det er som er der ute. 

Jeg fikk svar på en del spørsmål om hvordan Erik ser for seg å innrede sitt drømmehus, og fant ut hva han ikke liker og hva han synes er pent. 

Veldig kjekt faktisk å ta en date på Ikea. Det burde man faktisk gjøre før man involverer seg i noen, for da ser man virkelig hvordan den andre er. Særlig når det kommer til tålmodighet. 

Jeg begynner å danne meg et bilde av hvordan mitt fremtidige hjem skal se ut. Det er enda mye som skal på plass, men jeg gleder meg ekstremt til våren og at jeg skal begynne å gå på visninger. Vi har begynt å titte litt rundt, men så langt har det ikke vært noen hus som vi har følt var fine. Det kan hende vi flytter lengre på oss enn først antatt. Det er flere i familien som stemmer for akkurat det om dagen. 

Vi fikk også tatt en prat om Instagram og hvilke verdier vi står for, og hva jeg synes er viktig. Jeg er feks veldig glad i dyr, og takker Gud for at verden har blitt så opplyst nå at vi rett og slett ikke rir på elefanter og kameler mer. Besøke Sea World eller svømme med fangede delfiner ville jeg heller aldri gjort. Men for 7 år siden visste jeg ikke det jeg gjør i dag. Det betyr heldigvis at også jeg har lært noe de siste årene, og tenker at det jeg la ut i sosiale medier for 7-8 år siden faktisk ikke passer seg i dag. Selv om ting var ment som en spøk, da, betyr ikke at det er ok. 

Det må alltid være rom for å forbedre seg.

Forbedre meg selv har jeg i alle fall gjort til gangs denne uken. Jeg har begynt å trene og spiser veldig sunt om dagen. 

Aktivitet og sunnere mat, samt null godis og brus har ført til at vekten som stadig gikk opp over har stoppet. Hurra for det, for jeg trenger å få på meg mine fine bukser igjen!

Men i dag er det lørdag og da er det lov å kose seg med brus, pizza, is og godteri. Og det fikk vi jammen testet litt av på Ikea. 

Jeg snappet forresten litt fra soverommet mitt i dag og fikk masse spørsmål fra dere. Derfor skal jeg skrive et innlegg med svar på alle spørsmål. 

For dere som ønsker litt romantikk på spotify så har jeg laget en spilleliste som bare er så god ❤ Jeg lagde den lenge før jul, og kalte den da allerede Anne Brith & Erik ❤ Men så fikk jeg i julen hos mamma og pappa et innfall av paranoia og forandret den til A + E ❤ haha.... men det er noen finfine sanger på den, så om du er litt i love-modus er det bare å klikke seg inn. 

Det kommer altså noen flere innlegg her i kveld! Bare så dere vet....

Be kind to unkind people, they need it the most 

Klemmer ❤

Jeg la ut et bilde av oss to på snapchat. På mystory annebrith.no 

 

 

 

 

Barna ble ville da de hørte dette:

Det var så utrolig gøy å se reaksjonen til barna da jeg fortalte dem dette. 

Det er nok ikke alle som vil forstå dette men vi her hjemme har hatt store diskusjoner rundt dette. 

Vi må ha ny sofa!

Det er rett og slett ikke plass til alle. Vi har i flere år ønsket oss en sofa der alle får plass, men det er jo helt ville priser. Jeg ble så utrolig sjokkert da jeg så hva en sofa ligger på i pris. En skikkelig fin sofa. 

Men nå har jeg altså kjøpt en. 

Jaaaa, jeg har kjøpt meg en ny sofa.

Og barna ble helt ville. 

Den gamle skal ifølge Sven selvsagt selges på finn, men jeg sa jeg tipper ikke det er så mange som ønsker seg en 10 år gammel sofa, så den må vi nok gi bort. 

Det er bare noen uker til vår nye sofa kommer og jeg har allerede kjøpt gardiner som jeg håper passer. 

I går kveld kom jeg på at jeg faktisk ikke har målt opp om sofaen virkelig passer, så det er mulig vi vil stå ovenfor samme dilemma som Konatil og Pappahjerte møtte da fruen i huset der spontant kjøpte ny sofa. 

Fy fela, som jeg gleder meg. I dag skal jeg ta meg en tur på Bohus og Ikea og se etter puter som kan passe. 

Så blir det nok litt baking også. Har fått meg en ny kjøkkenmaskin som jeg skal teste ut. Om du vil følge med på hva som skjer så må du nesten bare følge meg på snap: annebrith.no

Jeg har også vært på utkikk etter bil denne uken. Den store biljakten er også igang her hjemme. Bilen vi har lånt av en venn i et år nå må leveres tilbake og det kunne jo ikke komme på et verre tidspunkt. 

Uten hus og uten bil. 

Jaja, jeg tror det ordner seg. 

Så i går på finn at det faktisk er 2 tomter til salgs her på Sørumsand, så jeg skal jammen ta meg en tur og titte på dem. 

Men i dag gleder vi oss over en ny sofa, en samlingsplass hvor vi kan dele enda flere fine øyeblikk ❤

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

En drøm å komme hjem til dette:

AnnonseDette er drømmen!

Jeg tror det må være drømmen til de fleste av oss som har barn og travle dager. Komme hjem til et rent og skinnende hus. 

Jeg har testet rengjøringstjenesten til Freska. 

Det å kjøpe tjenesten hjemmerengjøring gjør at jeg frigjør egen tid. Dagene er hektiske og vasking kan jeg ikke nedprioritere. Med så mange mennesker i hus må den jobben gjøres hver uke. 

Her hjemme hjelper barna mye til med oppgaver men det å vaske kjøkkenskap, dusj og toalett skikkelig kan jeg ikke forvente av dem. Jeg kjøper mye heller den tjenesten slik at jeg selv kan fokusere på jobb eller feks en god kakebok :P

Jeg fikk besøk av Maria. 

En utrolig koselig jente. Blid og oppmerksom. Det var først på kjøkkenet jeg innså hvor nøye hun var. For mens hun holdt på så ryddet jeg i skapene på både kjøkkenet og på mitt eget rom. Hun var særdeles nøye med vask av ovn og vegger på kjøkkenet. Akkurat slike områder man selv ikke tenker på eller har tid til. 

For meg som har barn så er det veldig viktig at den som gjør rent også rydder unna litt klær om det ligger fremme. På gutterommet var alt brettet og nye trekk var klare til Sven og Espen. 

Nå kan du få STORE rabatter på vask hos Freska!

Du får 20% ved bestilling av én vask (ikke flyttevask) med rabattkode: annebrith20

Du får 50% rabatt på første vask ved bestilling av abonnement med rabattkode: annebrith50

Det kaller jeg et knakende godt tilbud!

Jeg er nokså sær når det kommer til vask på kjøkkenet og Maria innfridde på alle områder. Restene fra marengsen på veggene og skapdørene var borte, kjøkkenmaskinen var skinnende ren og listene var støvfrie. 

Det er ikke siste gang jeg bruker eller anbefaler Freska. Les gjerne litt om Freska her og sjekk hva de gjør for miljøet. Det imponerte meg samtidig som de støtter Kreftforeningen med en sum per vask. Det er så lite men betyr så mye!

SONY DSC

I stua ble det skinnende rent :Soverommet fikk en skikkelig opprydding:


Og kjøkkenet, det var nok det beste med alt. Det var veldig ryddig og rent. 

På benken ble det satt en liten hilsen. Utrolig koselig.  Spisestuen er klar for å benyttes igjen: 


Og jeg, jeg kunne sette meg ned og lese i en av favorittbøkene mine :P

Bestill en pålitelig rengjører for kr. 399.- i timen HER

Du får 20% ved bestilling av én vask (ikke flyttevask) med rabattkode: annebrith20

Du får 50% rabatt på første vask ved bestilling av abonnement med rabattkode: annebrith50

Følg FRESKA på facebook

Sover du dårlig? Dette kan være grunnen:Jeg har aldri hatt noe som helst problemer med å sove. Jeg har jobbet i flere år som flyvertinne i KLM og kunne nesten sove stående. Uansett hvor vi var kunne jeg sove i 1 eller 2 timer og jeg har alltid sovnet så fort jeg har lagt hodet på puta. 

Jeg husker til og med turene til NYC da det ble lite søvn. Da kunne jeg logge av på Schiphol og dra inn til leiligheten min rundt 6.00 og sove til neste dag klokken 6.00. Altså sove i 24 timer. No problem. 

Alle har misunnet meg mitt sovehjerte. 

MEN i det siste så har jeg ikke våknet uthvilt. Jeg føler også at jeg har vært urolig på natten. Noen ganger har jeg våknet og grublet på ting. Det er så lite meg. For de som kjenner meg godt vet at jeg er utrolig flink til å arkivere hendelser som jeg tenker på eller ting jeg grubler over til jeg har tid til å tenke på det. Det er en av mine beste egenskaper. Jeg tror det også er derfor jeg alltid når malene jeg setter meg. Når det kommer ting som kan sette oss ut av kurs så parkerer jeg bare situasjonen og tar den frem ved et senere tidspunkt. 

I det siste så har jeg altså vært nokså stiv i nakke og øverst i ryggen også. Så i går da jeg var utrolig sliten tenkte jeg at jeg skulle prøve å sove uten hodepute. Det var utrolig deilig og bare etter 2 timer søvn våknet jeg nokså uthvilt. 

I natt gjorde jeg det samme. Sov hele natten uten puten. Og vet dere: Jeg våknet opp uten å være anspent i nakken. 

I dag bærer turen til en butikk som har gode hodeputer altså. 

Høie er jo en norsk leverandør som mulig har gode puter, sengetøy og dyner? Jeg tror det blir sengetøy derfra! Dessuten så elsker jeg grått nå når det blir høst så jeg skal definitivt finne ut hvor dette selges og så ta turen :) Jeg har forelsket meg i dette sengetøyet jeg da. Hællemåne det har de også i blått.  ELSK!

Nå gleder jeg meg virkelig til å freshe opp sengen med nye trekk og en deilig ny pute. 

Tenk at en pute kan være så viktig? 

Snakkes senere!

Klemmer!
 

Festpyntet bord! #bursdag

Inneholder sponset produkt

Pappa ble 70 år i sommer!

Hipp hurra.

Familie og venner var samlet til et hyggelig lag.

Pappa er ikke den som vil ha den største oppmerksomheten og bordet måtte ikke bli veldig "overpyntet" som han sa.

Valget sto mellom turkis og lime og til slutt valgte vi turkis.

Det ble helt nydelig!

Slik ble festbordet:

Løper  - Telys - Diamanter blomst

Servietter

Serviettene var tykkere enn normalt og holdt seg perfekte etter vi satt dem opp slik som på bildet.

Mamma valgte enkle hvite roser på bordet noe som gjorde alt veldig stilrent.

 Glass  - Skje

De små søte turkise plastglassene brukte vi både til velkomstdrinker og til små desserter.

Nydelige!

Lanterner

Vi hengte opp lanterner og pom poms . Vi brukte små søte esker til nøtter utover kvelden.

Ettersom det var barn tilstede så hadde vi hengt opp en Pinata. Far elsker alt som ahr med båt å gjøre så det ble en piratskute.

 Pinata Piratskute

Mens de voksne satt og koste seg med runde nummer to av et deilig koldtbord fikk barna leke seg med såpebobler.

Fantastisk for store og små :P

En herlig kveld for alle sammen. Barna la seg ikke før klokken var nærmere tolv :P

Helt normalt når det er fest!

Følg meg gjerne også på: Instagram, Facebook, Pinterest eller Twitter ♥

Mine gale påfunn snapper jeg på: annebrith.no

Hvis du likte innelgget mitt: LIK & DEL ♥

Vårt flotte kjøkken!

Hvem maler kjøkkenet sitt blått? Jo jeg!

Jeg bare elsker fargen og storkoser meg når jeg står på kjøkkenet og baker.

Kjøkkenet har gjennomgått en "økonomisk" oppussing med et nokså lite budsjett. Vi ser jo på muligheter til å finne et hus som vi kan kjøpe snart så å legge mye penger i en leilighet jeg leier var ikke ønskelig.

Dog liker jeg å ha ting pent rundt meg og bestemte meg for å male.

Hele prosessen er beskrevet i flere trinn: "Hjelp vi skal pusse opp", "Vi er i gang" og "Endelig ferdig!"

Veldig fornøyd i alle fall!

 

I dag rydder vi her hjemme. Jeg og Kim har akkurat vært med masse søppel og skal rydde litt mer i det økonomiske.

Kim har tatt over snappen min i dag: annebrith.no og jeg ler meg i hjel av hvordan han vekket meg. Du må nesten bare se det!

Det kommer en deilig oppskrift på sjokoladehorn her i dag. Gled deg!

Klemmer!

Følg meg gjerne også på: Instagram, Facebook, Pinterest eller Twitter ♥

Mine gale påfunn snapper jeg på annebrith.no

 

Soverom #pusseopp #interiør

Helt siden februar har jeg vurdert å gjøre noe med soverommet.

Men jeg har ikkehelt visst hvordan eller hva jeg skulle gjøre.

Sannheten er vel at jeg alltid prioriterer barna og ting de trenger og slik setter jeg hele tiden mine egne ting på vent.

Klesskap har jeg ikke hatt. Mine klær har svevd litt rundt omkring og da Kim kom inn i bildet og lurte på hvor han kunne gjøre av sine klær fant jeg ut at jeg mått gjøre noe haha.

Vi startet å lete etter skap i april men uansett hvor vi var så var jeg ikkehelt fornøyd.

Å sette opp skyvegarderobe på soverommet synes jeg ikke er så pent og med en peis som deler hele veggen i to så er det ikke annet å finne på enn å få ta i to like skap. Vi reiste rundt.

Vi var overalt følte jeg og jeg ble bare mer og mer frustrert over at jeg ikke fant noen skap.

Så googlet jeg hvite garderobeskap. Og gjett hvem som fant de perfekte skapene?

Hos Signedby.no fant jeg altså de mest flotte og elegante garderobeskapene ever!

Skapene er av mahogni og veier noen kilo men jeg liker veldig godt at de er så stødige.

Jeg betalte skapene på søndag ( de er delvis sponset) og på torsdag samme uke ble de levert! Superrask service!

Så nå har Kim og jeg hvert vårt skap.

Jeg skulle ta bilder av hans skap mens jeg hadde en vilter 3 åring som sto og så på alt det spennende mamma holdt på med.

Pluteselig kom Bamse flyvende inn i bildet....

Se den stillingen da :)

Det hele var nokså spennende.

Jeg vurderer å male peisen hvit. Hva tror dere?

Denne stygge lampen må bort. Skal jeg investere i en lyskrone eller?

Noen med tips?

En ny gardinstang må komme og så vil jeg ha noen freshe sommergardiner.

Kim har allerede hengt opp rullegardiner så det er i boks.

Ved siden av skapet mitt vurderer jeg å henge opp et speil på veggen.

Bør jeg gå for et ovalt?

Sengen er jo en eldgammel dagseng som såvidt henger sammen.

Jeg lurer på om jeg klarer meg med en 150 cm seng?

Jeg skal sjekke noen butikker denne uken. Kim kommer jo nedover på torsdag og så har vi lørdagen alene så da blir det vel noen runder til møbelforretninger.

Gulvet må mulig pusses litt ofr vi får veldig lett fliser under føttene hehe...det blir en del å gjøre denneuken men jeg tror det blir bra.

Noen av dere som vet hvor man får kjøpt hvite stødige kleshengere? Av tre?

Nei jeg bare elsker disse to skapene.

Kjolen er en Cecilie Melli kjole.

Flere innlegg fra soveromsoppussingen kommer utover i uka :)

Nå teller jeg dager til Kim kommer ♥

 

 

Nytt kjøkken 3. runde - Endelig ferdig! #giveaway

Jeg digger fargen! Jeg kunne rett og slett bare satt gostolen min rett inn på kjøkkenet nå og så satt meg ned!

Jeg er så fornøyd med hvordan ting ble!

I dag har jeg shoppet litt her på lille Sørumsand. Denne plassen er ikke verdens navle og vi har ikke flust av interiørbutikker men jeg forelsket meg faktisk i de søte bildene jeg har hengt opp over de 2 krukkene fra Veslestua ( Merke Trend Design) Bildene kommer fra Nille og de er supersøte synes jeg. Passer helt inn her på kjøkkenet.

Jeg irriterer meg over at det ene henger sånn 3 mm høyere enn det andre. Ser dere det? hehe

Størst av alt er? Jeg spør barna mine om dette regelmessig og de har nå lært seg å svare: Kjærligheten.

For det er jo sånn. Kjærligheten er størst uansett! Og liker at det står: Love is the key to happiness!

Egentlig så er kanskje sånne veggbilder med tekst ut nå? Jeg har ingen aning. Men jeg har aldri hengt meg på trender eller fulgt med slavisk. Jeg gjør det slik jeg ønsker det!

En enkel stang fra Ikea gjør at man kan henge opp søte ting. Gryteklutene er også fra Nille!

#elsk

Nå er hvitveisen også i full fart ut og det er deilig å ha slike blomster plukket med kjærlighet av barna inne på kjøkkenet.

Vasene er fra blomsterpikene.no og jeg liker dem så!

Jeg klarer meg ikk euten kaffe i løpet av en dag så jeg er veldig glad jeg har en Nespresso maskin!

De herlige gule serviettene er fra Kremmerhuset!

#fresht

Jeg fant en hylle som lå gjemt i kjelleren.

Den ble hengt opp over kjøleskapet og kopper ble hengt opp der.

Koppene har teksten: Verdens kuleste mamma! Desilitermålene er fra Feel, men de har dem på Bohus også.

Slik var altså kjøkkenet jeg forelsket meg i på Pinterest.

Jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med mitt eget kjøkken slik det ble nå.

Med relativt få kostnader har vi her hjemme fått et herlig nytt kjøkken!

Takk til Maxbo Stormarked Skjetten for hjelp ved valg av farger!

FARGEKODER:

Lady Supreme Finish 40, fargenavn: Bomull, KODE: 1453/S0502-Y

Lady Supreme Finish 40, Fargenavn: Swiss Iris KODE: 4198/ S1020-R90B

Fordi jeg er så happy med kjøkkenet mitt GIR jeg bort en Bosch Sprøytemalingsmaskin til en heldig vinner. Alt du trenger å gjøre er å kommentere denne posten. Si gjerne hva du synes om produktene. Har du tips til hva jeg kan ha på hyllen over kjøleskapet? Fyr løs.

Mandag trekkes en vinner!

Slik ser maskinen ut:

Ha en strålende kveld dere og happy painting!

Følg meg gjerne også på: Instagram, Facebook, Pinterest eller Twitter ♥

Mer fra min hverdag snapper jeg på: v_perlesukker

 

KLEM!

Nytt kjøkken 2. runde - Maling

 

Dette er kjøkkenet jeg forelsket meg i på Pinterest!

Elsker fargen og bestemte meg raskt for at det enten måtte bli lys blått eller mintgrønt.

Da jeg kom til Maxbo Stormarked Skjetten så fant jeg med en gang en farge jeg forelsket meg i: Swiss Iris

Den er lys blå i fargen og jeg fikk supergod hjelp fra Vigdis til å velge farger og type maling. Jeg endte opp med Lady Sens!

Jeg var fast bestemt på å male både benkeplater og vegger og de valgte jeg fargen: Bomull også Lady Sens.

Hvitt blir fort så skarpt og denne bomull duset det hele ned litt.

Før vi startet grunnet jeg alt med: Jotun Kvist & Sperregrunning.

Slik så det altså ut før vi startet!

#furuhelvete

Med pågangsmot og entusiasme lot jeg barna også ta del i dette....hehe

Det var helt grusomt da det sto på :P

MEN det smarteste av alt var sprøytemaskinen fra Bosch. Seriøst!

Vi demonterte alle plater og tok alt med i kjelleren.

Brukte den supersnedige maskinen og sprayet alle dører og hjørneskap.

Det tok 4 timer!

Utrolig kort tid og jeg var så glad. Endelig var den stygge fargen borte og jeg fikk et lysere kjøkken!

Slik ser maskinen ut og du fyller maling nedi den beholderen og bare sprøyter det ut.

Vanvittig enkelt.

Det oser litt maling rundt omkring så du bør ha platene i et rom hvor du har plastdekke på eller spraye ute.

2 strøk er ferdig! WOW

Litt vanskelig å se men allerede ved dette tidspunktet var jeg happy!

Annika var også happy!

Flinke barna mine som hjelper meg :)

Alle innlegg i denne serien finner du her:

Nytt kjøkken 1. runde - Planlegging

Nytt kjøkken 3. runde - Ferdig!

 

 

Hjemme akkurat nå!

 

God morgen folkens!

Det ble en hel dag med rydding i går og jeg er enda ikke ferdig. Kun stuen ble gjort :P

3 søppelsekker med skrot! Er det mulig å samle på så mye rart?

Akkurat nå er jeg på vei inn til Oslo. Gleder meg til å besøke #unitedbloggers! Følg med på snap v_perlesukker

Slik ble det altså hjemme i stua :)

Bildene kunne vært bedre og jeg gleder meg som et lite barn til å få et nytt objektiv fra Sony.

Forrige uke fikk jeg 29 vakre roser fra kjæresten! Helt vanvittig fine er de!

#elsk

Vasen er fra Blomsterpikene.no Jeg digger dem!

Så plutselig på bildene at jeg må vaske lyskronen min haha..

 

 

 

Seriøst jeg surfet litt rundt på nett og fant lysekronen som jeg i 2004-2005 betalte over kr. 8000.- for til kun kr. 2128.- snakk om å føle seg lurt haha.

Daler de tingene så fort i pris? Eller har jeg bare møtt en forhandler som priset varene sine skyhøyt? Mulig at det blir billigere på nett. Det er jo lampegiganten.no som har den til den prisen så det er sikkert lettere å gi gode priser til kundene når man er store.

haha jaja uansett elsker jeg den og har drasset den med meg på 4 flyttinger de 11 siste årene.

Min nye hverdag kommer til å bli helt fantastisk.

Jeg gleder meg til å fortelle dere hva som har skjedd!

Av erfaring har jeg lært at man ikke skal fortelle noe om samarbeid med noen FØR man har signert kontrakter og kommet til enighet.

Det håper jeg jeg får gjort i dag!

Nå haster jeg inn i bilen for å kjøre til Bogstadveien ....kniiis!

Vi schnappes!

 

 

Nytt kjøkken - 1.runde - PlanleggingNå trenger jeg hjelp fra alle dere som har peiling på interiør!

Jeg har bestemt meg for å male kjøkkenet. Få inn noen nye freshe detaljer og tilpasse det til en familie på 5.

Mor og 4 barn trenger å ha det praktisk men pent :P

Planleggingen har startet og det eneste jeg har bestemt meg for er at veggene blir bommulsfarget og at skapdørene blir baby blue.

Fargene har jeg allerede hentet på Maxbo Skjetten Stormarked <3

MEN jeg trenger innspill på:

 • Fine håndtak på skap og skuffer

 • Oppheng av ting

 • Hvilken farge på kjøkkenmaskinen?

 • Hvor finner jeg et pent strykebrett? Jeg stryker alltid klær på kjøkkenet.

 • Tavler til oppheng av ting for å huske på.

 • Tallerkenhyller?

 • Håndduker og kluter ipastell?
 • Hvilken lampe er fin til kjøkkenet? Nettbutikker som selger pene lamper?

 • Ser dere de skapene med glass. Jeg tenkte å dekke dem på innsiden med folie eller papir som er blomstrete i stil med alt.
Nå er det jo fullstendig kaos her og vi har sånn smått begynt å grunne alt.

Benkeplaten...kan den males? Hva tror dere?

Uff kjøkkenet er helt grusomt og jeg trives ikke i det i det hele tatt...

Og til slutt: hvor får jeg tak i fine gardiner ....gjerne lift som er lyse og fine og passer til et 130 cm vindu?

Håper dere kan legge igjen et tips i kommentarfeltet!

God klem!

Fortsettelse følger!

Nytt kjøkken - 1.runde - PlanleggingNå trenger jeg hjelp fra alle dere som har peiling på interiør!

Jeg har bestemt meg for å male kjøkkenet. Få inn noen nye freshe detaljer og tilpasse det til en familie på 5.

Mor og 4 barn trenger å ha det praktisk men pent :P

Planleggingen har startet og det eneste jeg har bestemt meg for er at veggene blir bommulsfarget og at skapdørene blir baby blue.

Fargene har jeg allerede hentet på Maxbo Skjetten Stormarked <3

MEN jeg trenger innspill på:

 • Fine håndtak på skap og skuffer

 • Oppheng av ting

 • Hvilken farge på kjøkkenmaskinen?

 • Hvor finner jeg et pent strykebrett? Jeg stryker alltid klær på kjøkkenet.

 • Tavler til oppheng av ting for å huske på.

 • Tallerkenhyller?

 • Håndduker og kluter ipastell?
 • Hvilken lampe er fin til kjøkkenet? Nettbutikker som selger pene lamper?

 • Ser dere de skapene med glass. Jeg tenkte å dekke dem på innsiden med folie eller papir som er blomstrete i stil med alt.
Nå er det jo fullstendig kaos her og vi har sånn smått begynt å grunne alt.

Benkeplaten...kan den males? Hva tror dere?

Uff kjøkkenet er helt grusomt og jeg trives ikke i det i det hele tatt...

Og til slutt: hvor får jeg tak i fine gardiner ....gjerne lift som er lyse og fine og passer til et 130 cm vindu?

Håper dere kan legge igjen et tips i kommentarfeltet!

God klem!

Fortsettelse følger!