hits

Kjærlighet

Må vi være likestilte?

Det er ingen hemmelighet at jeg mener mannen skal ta regningen på første date. Da jeg skrev innlegget: Hvem skal betale på daten kokte det i kommentarfeltet og folk var hysteriske fordi de mente jeg ikke var for likestilling. 

Altså når ble det å bli kurtisert sett på som en likestillingsgreie? I flere hundre år har kjønnsrollene vært slik at mannen har tatt initiativet. Det betyr da langt i fra at jeg ikke mener menn og kvinner bør få lik lønn for likt arbeid eller at jeg plutselig ikke er en feminist mer.  

At jeg velger en mann som er høflig og behandler meg som en prinsesse betyr absolutt ikke at jeg setter meg selv lavere og dermed er mindre verdt enn han. Jeg har i alle de jobbene jeg har hatt, altså i hele mitt liv, aldri tjent en krone mindre enn mine mannlige kollegaer. Jeg har derfor aldri følt at kampen om lik lønn for likt arbeid var "min" om dere skjønner? Jeg forhandlet alltid frem de beste avtalene for meg selv, og ofte tjente jeg mer enn mannfolka. 

Men når det kommer til dating så vil jeg ha en mann som er en MANN. Og for meg betyr det at han gjør de tingene jeg synes er koselig. Han åpner døren, han trekker ut stolen, tar jakken min og betaler regningen. Jeg klarer også å gjøre alt det der, bevare meg vel, men jeg liker at jeg blir behandlet pent. 

Jeg liker en gentleman, og de er det jammen ikke mange av i Norge i dag. Beklageligvis. Og min mening deler også 25% av de spurte i denne undersøkelsen. Ja, en av fire mener at mannen skal betale regningen. Så vi er flere. 

Jeg har heldigvis funnet min perfekte gentleman. Og det skal sies at Erik alltid betalte for middagene og de første datene. Kino, kaffe osv. 

Betyr det at han betaler for alt nå? Nei. 

Må vi alltid være likestilte? Jeg skjønner det bare ikke. Hvorfor kan man ikke kunne få lov til å like at mannen passer litt på, sørger for kvinnen og er litt "sjef" uten at man skal trekke likestillingskortet og kjefte på for at man ikke stiller opp for kvinner?

Om jeg liker å bli passet på av en mann, betyr det at jeg med en gang ikke kjemper kampen for kvinenr? Menn er fysisk større enn kvinner, i alle fall de fleste menn. Menn er sterkere, men det betyr ikke at de er smartere eller at kvinner ikke klarer det noen menn klarer. Jeg er fysisk mindre enn de fleste menn. Jeg er en spe, liten kvinne som ikke er like sterk som de fleste menn. Jeg føler meg langt fra krenket fordet. 

At jeg har lyst til å lage middag til Erik når han kommer hjem fra jobb, sette tøflene klare for han, la han kose seg på sofaen, massere han og la han hvile har ingenting med likestilling å gjøre. Det betyr bare at jeg liker å stelle og ordne. Jeg liker at han har det bra. 

1 % av de spurte i undersøkelsen mente at kvinnen skulle ta regningen på første date. Hvorfor tror dere at det er sånn? Jeg var tydeligvis ikke alene om å tenke at regningen er mannens ansvar. Hvorfor tror dere at bare 1% mente at regningen var kvinnens ansvar? Jo, fordi innerst inne så mener vi alle at det er mannen som skal ta den, men vi tør bare ikke si det høyt. Det er i alle fall min konklusjon.

Jeg er ikke en dårlig person fordi jeg mener at Erik skal betale når vi er på date. Jeg bare ønsker en gentleman som ut fra ren høflighet tar seg av regningen. 

Heldigvis er Erik akkurat dette! Og koser jeg meg med at han betaler når vi er på date, så fikser jeg andre ting!

3 ❤ months with you

Tiden flyr!

Jeg tenkte ikke på det før en av dere som følger meg kommenterte det: Det er tiden før hjertene og tiden etter. Når kom hjertene? Jo, de kom da Erik kom inn i livet mitt. 

I går, og uken før det, og for noen uker siden spurte noen meg et spørsmål. Ja, vet dere, det samme spørsmålet dukker opp jevnlig. Av dere der ute, av mine nærmeste og av kollegaer. Alle som ikke har fått møtt på Erik spør om akkurat det samme. Så rart. 

De spør: Er han så bra som du skal ha alt til å være?

Jeg bruker bare svare ja, men egentlig lyver jeg. Inni meg tenker jeg: Han er mye mye bedre. 

Det betyr at jeg lyver når folk spør meg om kjæresten min. 

Jeg har mange venninner som sier at det er flott at jeg endelig møtte en rolig og snill fyr. Det betyr ikke at Erik gjør alt for meg, for det er langtfra slik. VI har våre diskusjoner og vi mener mye forskjellig. Men det er ikke noe i Erik som har gitt meg grunn til å tvile. Allerede fra første chat på Tinder. Det var ikke noe hei søta, så sexy du er eller skal vi møtes i morgen?

Det var: Gleder du deg også sånn til jul?

Jeg husker at jeg tenkte: Hvordan kan en voksen fyr være så entusiast over julen? Men så kom julen og han var helt i hundre over nyttårsaften. Skulle han treffe kompiser så snakket han så varmt om dem at jeg trodde de så hverandre daglig og var uadskillelige. Han kunne beskrive hvor mye han gledet seg til en middag med familien, og bare det å høre på han fikk meg misunnelig. Tenk å ha et så godt forhold til sine foreldre!

Men det er sånn Erik er. Jeg har siden vi møtte hverandre aldri hørt han snakke et stygt ord om noen. Enda han har fortalt meg om situasjoner i livet sitt hvor ting var utfordrende. 

Og det gjør at jeg har blitt ufattelig trygg på han. Han har alltid gjort det han lovet. Alltid fulgt opp. Uten store ord eller andre lovnader. Han bare gjør det og er tilstede. 

Det er noe jeg beundrer. 

Jeg ser aldri etter feil. Slik mange andre gjør. Både han og jeg har feil og mangler. Vi kan bruke mye tid på å fokusere på at som vil kunne gjøre livet vårt sammen miserabelt og mangelfullt. Vi kan peke på og le. Riste på hodet av interesser og væremåte. Men hva gir det oss? Ingenting. 

Jeg velger hver dag å se det gode i oss. 

Jeg eier ikke tålmodighet. Han har bøtter og spann av det. Han trekker konklusjoner og kan fantasere i det uendelige om eventuelle utfall av situasjoner, mens jeg ofte hopper i noe og ser hvor det bringer meg. Vi er tett på hverandre, men også langt fra hverandre. Vi lar den andre leve sitt eget liv, uten å dømme eller kreve. Vi ser hverandre noen uker 4-5 ganger og noen uker bare 1 gang. 

Jeg tror vi har noe bra på gang. 

Det føles som om jeg er forelsket i min beste venn. Bestevenn og kjæreste i ett.  

Akkurat slik det skal være ❤

3 mnd er ikke lenge, men tid betyr ikke noe. Det kunne vært 9 år eller 5 dager. Følelsen om å komme hjem var der fra dag en. Og da spiller tid ingen rolle. Det er det vi gjør i dag som betyr noe.

Morgendagen har vi ikke. Gårsdagen er tapt. Alt vi har er her og nå. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Forholdet vårt blir satt på prøve!

Folk mener mye om dagen! 

Dere kan ikke velge hverandre 100% før dere har kranglet. Å si at man er i et forhold før man har gjort det og det er ikke riktig. Dere kjenner hverandre knapt, hvordan kan du si at du er i forhold. 

De aller fleste "velmente" råd kommer fra mennesker som ikke kjenner meg personlig. Men jeg får dem jo. I innboksen, på bloggen, snapchat osv. Det er helt fantastisk hvor mye folk mener å vite hva som er best for meg og Erik. 

Dere må først bo sammen en stund, han må være med på ferie før dere gjør det osv. Det er ikke måte på hvor mange "ting" vi må gjøre sammen først før vi virkelig kan si at vi er glade i hverandre og at folk godtar at vi velger hverandre. 

Som om alt er en test. Man skal først på ferie, så skal man testet med venner og så med barn osv. Består man ikke testen så er det ikke grunnlag for et forhold. 

Men hva er den virkelige testen?

Blir man skikkelig kjent på ferie? En hyttetur med venner? 

Eller er det de små øyeblikkene i hverdagen som skal danne grunnlaget for kjærligheten? 

Øyeblikket når Christian kommer løpende inn i gangen fordi både jeg og Erik kommer hjem, og det ikke lengre er mine armer han strekker seg etter først. Det å se at en liten kropp slynger seg rundt Erik og stryker han ømt på kinnet, akkurat slik som han koser med alle andre han kjenner godt. Er det ikke det som danner grunnlaget for å vite om noe er riktig? 

Eller når tenåringene spør på snapchat om det er jeg eller Erik som henter, og du får en snap av en av dem smilende sammen med Erik med teksten: See you soon ❤ Å vite at de har åpnet seg og sluppet en ny person inn, må da være viktigere enn hva vi sa til hverandre da vi kranglet. 

Vi har ikke kranglet enda. Skal jeg da sitte og vente på at vi skal krangle, fordi man ikke kjenner hverandre godt nok før man har kranglet? Kan jeg fremskynde prosessen ved å sette igang en diskusjon kanskje? Jeg prøvde det i går, men Erik bare så på meg og sa: Du er god da! 

Man kan ikke være kjærester før man har grått sammen heller! 

Jeg blir så oppgitt av alle lover og regler som forteller hvordan ting skal være. Hva med å følge magefølelsen og hjertet? Jeg har levd noen år og møtt en del folk, og lært. Jeg tror jeg vet hva jeg skal se etter :P 

Den virkelige prøvelsen er i hverdagen. Og om vi bor sammen eller ikke så er det nok av situasjoner hvor man finner ut om noen er bra eller ikke. 

Jeg trodde jeg trengte en helgetur med 4 kids for å finne ut om Erik var en bra nok fyr for barna. Hvordan ville han reagere om en 5 åring kom krypende opp i senga vår? Jeg vet at det er nok av menn som ikke har barn som ville freaket ut. Men det skjedde allerede for noen uker siden. Erik bare dro den kalde kroppen langt under dyna og sa: Er du våken du ja! Han varmet han og så sto han opp med han, mens jeg slumret videre. 

Jeg trodde jeg trengte en ferie med de eldste tre for å få han til å kjenne på at tre ungdommer krangler nokså mye. Slik ville han oppdage at det kan bli høy temperatur i heimen. Men det fant han ut av en kveld i forrige uke. Hadde innestemmetermometeret fra barnehagen hengt i gangen her så hadde det blinket rødt, så mye ropte barna til hverandre. Erik bare så på meg og sa: fantastisk. Håper de blir venner igjen. 

Og jeg trodde jeg trengte en real krangel med Erik for å få han til å forstå hvor sint jeg noen ganger kan bli. Men her om dagen så manglet vi et barn, og jeg hylte og skrek, fordi jeg var så fortvilet. Hvem glemmer å ta med seg en unge liksom? Jeg er sikker på at jeg holdt på i over 15 minutter. Jeg ringte hele Tigers i mellomtiden, jeg ringte moren, hylte i gangen og viftet med armene. Erik så på meg og sa: Går det bra med deg?

Han bare fortsatte å skru på sminkebordet til Annika. Alt løste seg til slutt, og Erik fikk se mitt verste jeg. 

Nå skal vi på tur, og det blir flere i påsken. Men det blir ingen test. Det skal han få slippe. Jeg har valgt han allerede. Det gjorde jeg allerede den første dagen vi traff hverandre. Da kom jeg hjem. Det var i alle fall slik det føltes. 

Det er ingen bestemte situasjoner som gjør at forholdet vårt blir satt på prøve, og som etter det skal evalueres. Vårt forhold blir satt like mye på prøve som alle andres. Vi har ikke mer utfordringer fordi vi delvis lever i offentligheten. Vi får akkurat de samme utfordringene servert som alle andre.

For meg så er det hverdagen som danner grunnlaget for oss to. Selv om vi ikke bor sammen, så er det disse hverdagslige øyeblikkene vi opplever sammen, som fyller opp hjertet.

Og det er de som danner grunnlaget for hva jeg føler for Erik ❤

I dag skjer det ❤

I dag skjer det ❤

Denne dagen har jeg gledet meg til så lenge ❤

Helt siden jeg satt inne på et kontor i Oslo. Jeg husker han tok hånden min og fortalte meg hvorfor han hadde lyst til å samarbeide med meg. Jeg holdt på å begynne å grine. Jeg har så lyst ti å fortelle dere den historien der. 

For meg betyr det utrolig mye å kunne hjelpe andre på denne måten. 

Jeg gleder meg veldig til det. 

Jeg husker så godt hvordan jeg og barna hadde det bare for noen år siden. Og jeg husker fremdeles hva vi hver eneste uke måtte prioritere bort, og hva vi ikke kunne gjennomføre fordi vi hadde det ekstremt trangt økonomisk. 

Jeg kan selvsagt ikke røpe hva det er jeg skal gjøre i dag, og jeg har lurt på om denne posten skulle merkes med reklame? Men det skal komme tydelig frem i en post hvem eller hva det reklameres for og det kan jeg ikke si enda, så derfor mener jeg at posten ikke skal merkes. Jeg har skrevet om dette 2-3 ganger nå og valgt ikke å merke innleggene med reklame, da ingen leverandør eller merker er nevnt. Jeg har sendt hele denne casen inn til Forbrukertilsynet for gjennomgang i dag. Så jeg håper å høre fra dem i dag eller i morgen. I slike tilfeller hvor man er usikker så er det greit å få avkreftet eller bekreftet hva man skal gjøre. 

Det blir litt sånn: Skal jeg merke en post med reklame om jeg sier jeg skiver på en bok? Eller sier at jeg skal ut å ha bakekurs? Nei, det skal man ikke. Til slutt må vi merke hver enkelt post fordi når man tenker seg om så tjener vi jo egentlig penger på at det klikkes inn på bloggen, og egentlig er alle innlegg fra meg på en måte markedsføring for meg selv. 

Uansett, så tror jeg dagen i dag blir utrolig fin. Jeg skal snart hoppe i dusjen og på det samme kontoret som jeg satt for over 5 måneder siden nå, skal jeg i dag sitte og snakke om alt det fine som skal skje. 

Denne dagen kommer jeg til å huske ❤

 

 

My Valentine ❤

14. februar ❤

Alle hjerters dag ❤

Jeg har lyst til å dele den mest romantiske historien fra mitt liv med dere i dag. Og tenke seg at det faktisk bare er litt over en måned siden det skjedde. Jeg som trodde jeg hadde opplevd det som var å oppleve i et liv. Så feil kan man ta. 

Erik er den mest omtenksomme personen jeg vet om ❤

Vi hadde akkurat kjent hverandre en måned og det var noen få dager til nyttårsaften. Vi hadde begge planer på hver vår kant men jeg hadde veldig lyst til å være sammen med han på nyttårsaften. Så noen få dager før 2017 var over kjørte han meg hjem en kveld. 

Jeg hadde vært ute med venninner, og han kjørte helt til Lillestrøm for å hente meg og kjøre meg hjem ❤

Men da vi kom hjem kjørte han bilen helt ned til elven. Han parkerte og sa: Bli med! 

Jeg syntes han oppførte seg ekstremt merkelig og han sa ikke noe. Plutselig sa han at jeg skulle lukke øynene. 

Jeg sto altså der nede, hvor jeg alltid finner roen på sommeren. Mitt personlige fristed. Det visste jo ikke han. I et øyeblikk der trodde jeg at han skulle fri haha. Ikke at han er typen til det men det var så vanvittig romantisk. Så plutselig fyrte han opp raketter. 

Det var skyfri himmel, mørkt og helt stille på vannet. 

Rakettene lyste opp over oss og han så på meg og sa: Godt nytt år, jenta mi! Nå har vi i alle fall feiret sammen, om vi av en eller annen grunn ikke klarer å finne hverandre i Oslo på nyttårsaften. 

Jeg var helt satt ut. 

Aldri før har noen gjort noe så koselig for meg og der, midt under rakettenes lys bestemte jeg meg: Du må bli min ❤

Og sånn ble det! Når to mennesker velger hverandre hver dag, resten av livet, så vil noe vare. 2018 startet ufattelig fint for meg. Jeg og Erik traff hverandre ett minutt på tolv, og da raketter igjen lyste over oss, denne gangen på Rådhusplassen så sto vi også der og klemte på hverandre. 

Livet er nydelig når det kan deles på to dere ❤

Gratulerer med Valentines til alle forelskede par der ute! Håper dere leter frem litt romantikk på denne dagen og klemmer ekstra på den du har kjær i dag!

Jeg elsker dette bildet under her.... det viser akkurat hvordan vi to har det og kommuniserer med hverandre ❤

Valentine Sneak Peak ❤

Reklame // Annonselenker Gina tricot

Bluse  // Belte  (annonselenker) 

Jeg har aldri sovet spesielt godt sammen med andre. 

Da barna var små klarte jeg heller aldri sove særlig godt om de kom krypende oppi senga om natten. 

Derfor er det veldig rart at når Erik er her, og vi er på turer sammen og overnatter på hotell, så sover jeg som en stein. Jeg blir så ufattelig rolig og sovner bare jeg legger hodet mitt inntil han. Jeg våker aldri på natten og sover godt og lenge. 

Derfor var det utrolig godt at han kom hit i går kveld. Selv om det var sent, og han hadde jobbet lenge. 

Jeg har avlyst alle mine planer i dag, rett og slett for å hente meg litt inn, skrive og kose meg. 

Jeg elsker å skrive og har sånn smått begynt på en bok. Hver kveld skriver jeg litt på den. Det er ikke sikkert at det noen gang blir noe bok ut av det, men det er godt å skrive ting fra seg. 

Ute skinner solen, og jeg pakker smått til Osloturen min i morgen. I ste, etter jeg fikk disse nydelige rosene fra Erik, så fortalte jeg Erik en av mine innerste hemmeligheter. Noe som har preget hverdagen min, og som enda den dag idag kan være sårt. Så mye stoler jeg altså på han at jeg tør å fortelle alt. 

Det er mange alenemødre der ute som følger bloggen min. Jeg vet hvor tungt dere har det, og hvor vanskelig det er å komme seg både videre og klare seg i hverdagen. Jeg tenker på dere. Jeg bruker mye tid på tenke på hva jeg kan gjøre for dere. Neste uke skal jeg i alle fall hjelpe noen. Og det gleder jeg meg til. Tipper det blir en del tårer da ja! 

Er du alenemor til flere barn og bor i nærheten av Oslo? Sliter du med å få endene til å møtes? Send meg gjerne en mail på post@annebrith.no 

Jeg tenker ofte også på hvor skjørt livet er. Og hvor lite som egentlig er helt sikkert. Vi vet at vi skal dø, og det er vel det eneste sikre vi har her i verden. Så ofte tenker jeg da på hvor viktig det er å leve nå. Her og nå. Nyte øyeblikket. 

Lyset som kommer med våren nå gir nytt håp. Snøen smelter, noe har overlevd vinteren og noe ble borte. Akkurat slik det er med venner i stormer. Noen står ved din side, mens andre forsvinner. 

At du mister venner betyr ikke at du har gjort noe feil. Det er mange der ute som har kommentert på mine innlegg den siste tiden og spurt meg hvorfor jeg i livet mitt har kommet i mange konflikter med mennesker. Om det kan være meg det er noe galt med? 

Ja, jeg har tenkt på det selv. Og det er definitivt meg det ligger hos. Jeg lar meg ikke bli herset med. Om noen prøver på det eller behandler meg dårlig så er vennskapet over. Jeg henger ikke med mennesker som drar meg og andre ned. 

Jeg har også til tider innrømmet feil. Beklager, jeg tok feil. Det er menneskelig. 

Men ondskap styrer jeg unna. 

Derfor er jeg utrolig takknemlig for at jeg har truffet en mann som setter andre mennesker foran seg selv. Og en mann som har god smak når det kommer til roser :P 

Det kommer noen flere innlegg her i dag. Og i morgen kommer tidenes Valentineinnlegg ❤

Gleder meg!

Klemmer ❤

Bluse  // Belte  (annonselenker) 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Alltid sårt på morsdag ❤

Merkedager er ikke min sterke side. 

Jeg prøver så godt jeg kan men jeg kjente det ekstra godt i går da jeg ringte søsteren min som satt hos mamma. 

Det er på slike dager at savnet blir ekstra stort. Jeg har jo i mange år hatt verdens beste og skjønneste svigermor, som vi nå kaller Oma, og også hun bor jo hundrevis av kilometer unna. Jeg tenker også mye på henne i disse dager ❤

Men det som stikker mest er nok savnet til det som aldri var. 

En liten gutt eller jente som aldri fikk sett dagens lys. 

Vi var så glade. Jeg gledet meg ufattelig mye til å bli mamma igjen. Det skulle bli for 2. gang. Alt var perfekt. Men som du kanskje skjønner, så ble ikke alt slik som planlagt. Det ble aldri et levende barn. 

Rett etterpå var det altså morsdag. Og det var den verste morsdagen jeg kan huske. Jeg bare gråt. 

Men livet går videre. Jeg har aldri fortalt hele historien om da jeg mistet. Den var ikke noe bra, og jeg vil ikke skremme noen. Jeg var i sjokk og gjorde ting jeg absolutt ikke kan snakke om. Så derfor har akkurat den historien forblitt min, og kun min. 

Men det er ekstra sårt på denne dagen. Jeg tenker på det. 

I ettertid har jeg jo fått noen nydelige barn, som jeg er ekstremt stolt av, men jeg klarer ikke slippe den følelsen av at jeg burde gjort ting annerledes da jeg mistet. Det er bare en dag i året jeg tenker på det, og det er i dag. Da tillater jeg meg også å angre på at jeg ikke tok en annen avgjørelse da det skjedde. Så tilgir jeg også meg selv, for at jeg ikke visste bedre og var i sjokk. 

Et lyspunkt i dag var en ny mamma som har kommet inn i livet mitt.

En ny person å være glad i. Erik sin mamma. Og i dag klemte jeg litt ekstra på henne, da vi leverte blomstene vi hadde kjøpt. Så kanskje jeg får lov til å bruke henne litt da, å klemme på. Når savnet til min egen mamma og Oma blir stort. 

Gratulerer med dagen fine mammaer. 

Vær stolt av deg selv i dag. Uansett hva du har vært med på. Å være mamma er ubeskrivelig, og vi er heldige som får oppleve det ❤

Så mye kjærlighet ❤

Det har vært en tøff uke. 

Tøffere enn jeg trodde. 

Jeg visste jeg ville få ballen spilt tilbake. At jeg selv er ansvarlig for at jeg får så mye hat. I Norge er vi eksperter på ansvarsfraskrivelse. 

Det er ingen som har skyld når de føler seg mobbet!

La oss ha det klinkende klart for oss. Det skal vi også lære våre barn. Og jeg må tydeligvis ta dette opp med jevne mellomrom her. For det er vår egen generasjon som faktisk trenger opplæring her. De verste er mødre, som meg og deg. Utrolig men sant!

Vær gjerne kritisk og uenig med det jeg deler. Men å begynne å omtale en person som lite smart, enkel og retard. Da sitter sinnet ditt litt for dypt. Kanskje du rett og slett burde ta deg en pause fra å lese her inne?

Men det var ikke det innlegget i dag skulle dreie seg om. 

I går kveld møtte jeg foreldrene til Erik, for aller første gang. Jeg må nesten fortelle dere om det litt senere, så logg på her etterpå. Men da jeg var der, så logget jeg helt av. Jeg var kun innom telefonen under middagen for å sjekke om noen av barna hadde ringt. 

Da Erik satte meg på toget etter noen timer hadde jeg 82 uleste kommentarer og over 40 kommentarer på innlegget på facebook. 

Herregud så nydelige dere er ❤

Jeg satt på toget, og leste kommentarer, og gråt. De som satt rundt meg måtte tro jeg var rar, men det bryr meg lite. Folk mener jo så mye rart om dagen uansett. 

Jeg fikk ikke svart på alt, men jeg må si at ordene fra dere var helt fantastisk å lese ❤ 

Det vil alltid være mennesker som peker og ler. Men vi må tørre å si ifra når vi mener noe ikke er greit. Også du som står og ser på. Du har et ansvar, og det må du ta. Heldigvis er det gode større enn det dårlige. Og om man bare engasjerer seg nok så vil de positive ordene vinne. 

Fy flate, det er en forskrudd verden vi lever i. De som kommenterer dritt, etter dritt her inne, blir irriterte og forbanna fordi jeg ikke publiserer møkka. Som om jeg MÅ la dem slippe til på min egen blogg. Da jeg startet å blogge bestemte jeg meg for at her inne, her er det jammen meg jeg som bestemmer. Hva tenker folk med? Å tro at bloggen min er som et slags offentlig klagerom hvor de skal få bestemme hva som blir publisert? At jeg skal få kritikk for at jeg vil ha en positiv tone her? Hadde det vært VG eller Dagbladet som slettet ting, kunne jeg skjønt det. Men her inne er det fader meg jeg som bestemmer. 

Liker du det ikke så hold deg til helvete unna bloggen! Du får ikke spalteplass her. 

Da mener jeg hets, sjikane, ryktespredning og hat. Kritikk er velkommen. Men med en gang du blir usaklig så taper du. Du taper retten på å være med i diskusjonen. 

Pappa sa det alltid da vi var barn. Vi diskuterte ofte med han hjemme. Vi jentene. Med en gang noen ble usaklige, så sa han. Der tapte du. 

Og sånn er det også her. 

Her vil jeg ha det bra. Dette er mitt liv. Min verden. 

Jeg hjalp noen mennesker i går. Kanskje 3-4 stykker. Hun ene skrev: Du har blitt bonusmammaen min du, Anne Brith. Hun andre skrev: Jeg har ingen mamma mer, og går gravid. Takk for at du ga meg de ordene jeg tror min egen mamma ville ha fortalt meg ❤

Der skal fokuset vårt være. 

Være gode, hjelpe hverandre og ha det fint sammen. 

Barna våre lærer av oss. Jo mer negative ord vi bruker i heimen, jo mer kopierer de oss. Snakker vi andre ned, snakker dem andre ned. Så enkelt, så vanskelig. 

Jeg er ikke a4. 

Jeg vil ikke være a4. 

Jeg går mine egne veier, og tar ofte helt andre valg enn alle andre. Ofte er jeg den ene prosenten. 

Det gjør meg spesiell og unik. 

Og jeg vet så inderlig godt at det er vanskelig, så jævlig vanskelig å forstå at jeg tør å skryte av både meg selv og barna. Det gjør vondt for mange, jeg har skjønt det. Hvorfor vil jeg aldri forså? 

Men om jeg ikke skal elske meg selv og barna mine, skryte av dem, løfte dem opp og heie på dem, hvem skal gjøre det da? 

Det raser inn med meldinger på snapchat. Jeg har ikke fått svart på mange og det beklager jeg. Jeg elsker jo å kommunisere med dere. Men jeg forstår meg ikke på den nye oppdateringen og jeg prøvde å sette tilbake snap i går men det gikk ikke. 

De fleste bloggere har steng kommentarfeltene sine. Så hva skjer med de som liker å hetse tror dere? Jo, de finner veien hit. Hele gjengen. 

Men jeg trenger ikke se lengre enn på bildet over, så føler jeg meg glad og lykkelig. Dere som virkelig bryr dere om meg skal vite at jeg har det bedre enn jeg noen sinne har hatt det. Dere gjør kommentarfeltet i bloggen et fint sted å være ❤

Takk til dere, for alle gode ord ❤

Klemmer. 

PS. Om du ikke vil ha mere kliss og gode nyheter så må du ikke klikke deg inn her etterpå. Det er nemlig stor sjans for at du blir enda mer bitter om du får med deg innlegget om det so skjedde i går kveld ❤

Når ble det galt å være lykkelig?

Jeg hadde aldri trodd at det faktum at jeg har fått meg kjæreste skulle bli et så stort tema. Hadde jeg visst det jeg vet i dag, hadde jeg kanskje ikke sagt det i det hele og store. 

Jeg trodde det var noe bra. Å være forelsket og lykkelig. 

Jeg trodde helt oppriktig at når jeg nå fant meg en fyr, som jeg har brukt tid på å bli kjent med, så ville mennesker være glade på mine vegne. En utrolig fin fyr, som liker meg for den jeg er, som ikke er full av fordommer og som er like interessert i mine barn som meg. 

Han ringer dem for å høre hvordan det gikk på prøven liksom! Hvem gjør sånt i dag?

Jeg trodde at når jeg fortalte at vi hadde falt for hverandres positive sider, våre likheter og hverandres humor, så var det det folk ville se. 

Kjærligheten skal jo være god. Den er varm, øm, glad og lykkelig. Når man har funnet den så er man også akkuret dette. Jeg unner i alle fall mennesker å finne en de kan bli glad i og leve med. 

Men nei, det er galt å være lykkelig. Ikke vær for glad Anne Brith. 

Jeg er sjokkert over hva mennesker får seg til å sende til oss på meldinger. Til meg, til Erik. Med fullt navn og anonymt. 

Du sier du kjenner han, og vet at han er enkel. Ordet "retard" blir brukt. Hva er det dere driver med? Tåler dere ikke at mennesker er lykkelige?

Må vi tåle dette? Fordi vi forteller at vi er forelsket? 

Herregud, hvis min kjæreste hadde sagt han falt for meg fordi jeg var søt og hyggelig så hadde jeg dødd, skrive en. Hun hadde sett intervjuet hos tv2. Det var Erik sitt aller første møte med pressen. Han visste absolutt ikke hva han gikk til. Og så etter bare 5 minutter få et kamera med flombelysning opp i ansiktet og svare på spørsmål. 

Han sa: Jeg liker Anne Brith fordi hun er søt og hyggelig. 

Jeg synes det var fint sagt jeg. Og at han klarte seg veldig bra. 

Herregud, jeg lurer på hvordan du hadde klart deg. Om du hadde blitt satt i samme situasjon. 

Pizzabakeren har inngått et betalt samarbeid med Anne Brith. Han må jo være tilbakestående som henger med henne. Han er kun ute etter kjendisstatusen. Hun er bare ekkel som er sammen med en på 31 år. Han kunne vært sønnen hennes. Herregud så flaut!

Hver eneste dag tikker det inn meldinger. 

Jeg er drittlei av å få det servert. 

Synes det er lavmål, rett og slett. 

Hvem er du til å fortelle hvordan jeg og Erik skal leve våre liv? Hvem er du til å dømme oss og mene at den ene må være mindre smart som henger med den andre? Hvor ble det av kjærligheten kjenner ingen grenser?

Hva om vi faktisk er oppriktig glade i hverandre.

Umulig, sier du. 

Sneversynt, idiot, drøyt, pinlig. 

Det er noen av ordene som har beskrevet meg og Erik den siste uken. Jeg ser billig ut, er en dårlig mamma, må være avtalt spill osv.

Så forbanner du deg over at kommentarene du fyrer løs ikke blir publisert? Du mener jeg bør legge det ut. All dritten fra deg? Nei takk. 

Det er tydeligvis vondt å vite at en alenemor til 4 barn er forelsket i en som er 11 år yngre. Og verre er at han har falt for meg. Det stikker langt inn i hjerterota til dere, eller til deg. Som kjenner han så godt. 

Jeg tror ikke du kjenner han så godt som du tror. 

Jeg er lykkelig. 

At min lykke gjør så mange mennesker forbannet, det hadde jeg aldri trodd.

Men verden forundrer meg jammen ikke mer!

Takk for at du leste.... 

 

Up Next: Valentine ❤

I morgen er det en uke til Valentinesdagen ❤

Alle hjerters dag, og selv om jeg aldri har feiret denne dagen veldig stort så synes jeg det er stas at Erik har lyst til å ta meg meg ut. 

Vi skal nemlig kose oss en hel dag i nydelige Oslo!

Oslo er altså blitt en av mine favorittbyer. Det er så mye gøy å finne på, jeg elsker det travle, men koselige og Oslo har mange fine restauranter å by på.

På denne kjærlighetsdagen skal vi to sjekke inn på The Thief, og vi skal også spise der på kvelden. 

Jeg er så spent på hvordan maten er, og gleder meg til å være en hel dag sammen med han. Jeg har spurt om tidlig innsjekk og skal nyte noen timer med spa og massasje før han kommer inn til Oslo. 

Det deilige er at han jobber nesten like mye som meg, og det er ingen av oss som stresser med at den andre må være mye på jobb, eller at avtaler ikke blir som planlagt. Vi vet begge at jobben faktisk er uhyre viktig og uten den, ingen inntekt. 

Etter Valentine har vi jo Hemsedal å se frem til, men først skal vi nyte denne fine dagen sammen. 

Jeg har akkurat bestilt han en fin gave, og en annen liten overraskelse ❤

Jeg fant ikke den røde jumpsuiten mer på Gina, så jeg må faktisk ut å lete etter noe annet rødt. Jeg har bestemt meg for å ha på meg noe rødt haha. Og da blir det sånn! 

Frem til neste onsdag er det altså vanvittig mye jobb. Med unntak fra en 25-årsdag på lørdag, men mer om det senere ❤

Håper dere får en nydelig kveld fininger!

Har dere forresten planer for Valentines? 

Klemmer!

 

Klinte til på rød løper ❤

Reklame

Nå dere, dette blir mitt siste innlegg om Vixen ❤

Etter dette skal jeg gi meg altså haha. Men jeg må bare få noe sagt. Og det jeg skal si er såpass viktig at det måtte komme i et eget innlegg. 

Da jeg møtte Erik for første gang var jeg overrasket over hvor lite fordomsfull han var. Han var genuint interessert i alt jeg gjorde om det var å bake boller eller om det var et blogginnlegg jeg skrev. 

Jeg merket fort at jeg kunne stole på han og at han var ærlig i sine tilbakemeldinger. Jeg merket også at jeg likte han altfor godt, altfor fort. Allerede andre gangen vi møttes, fikk han møte mine nærmeste venninner. Jeg ville gjøre ting annerledes denne gangen. Så jeg skal helt ærlig fortelle dere at min oppskrift har vært slik, at alle mine viktigste venninner har fått møte han i den perioden vi datet. 

Jeg ville forsikre meg om at jeg denne gangen ikke valgte feil. 

Jeg husker da min aller beste barndomsvenninne Silja sendte meg en snap. Dette var dagen etter hun hadde møtt han. Hun skrev: Han der bør du holde på! Hun har aldri vært så bestemt mot meg som hu var da. Han er bra for deg, Anne Brith. 

Alle liker Erik, og det er en utrolig deilig følelse. 

Og selv om mine foreldre eller søstre ikke har møtt han, eller om vi ikke har fulgt "reglene" på hva man må gjøre i hvilken rekkefølge ting bør gå, så har vi det fint sammen. 

Vi hadde lyst til å vente litt med å kalle hverandre kjærester. Derfor var jeg helt klar på at vi bare datet. Men da vi ble spurt på den røde løperen om vi var kjærester sa Erik ja, og da ble det jo slik. 

Vi skulle heller ikke røpe at vi hadde møtt hverandre på Tinder haha, men Erik svarte rett ut på det spørsmålet også da vi snakket med Se & Hør. 

De siste 2 månedene har vi vært mye sammen. Særlig da barna var på juleferie. Vi har vært på turer, overnattet på hotell og vi har festet sammen. 

Så da jeg så at VG hadde brukt en helside på oss i dagens utgave, fant vi like gjerne ut at vi kunne forandre status på facebook også.

Vi er kjærester 

Så da klinte vi like godt til på den røde løperen! 

Jeg vet dere har mange spørsmål og jeg skal prøve å svare på dem så godt jeg klarer. Ønsker dere uansett en fin natt ❤

PS. Mange lurer på om jeg skal kommentere puppeglippen, skrive et eget innlegg om det eller vise bilder av det. Nei, beklager, det var ikke store greiene. Man så litt av en pupp i et halvt sekund liksom. Det er absolutt ikke en stor greie!

Er vi kjærester?

Det er helt utrolig og nesten ufattelig, hvor stor pågangen har vært på spørsmål rundt Erik ❤

Jeg må nesten samle alt i et innlegg slik at dere får noen svar. Noe av det som spørres om er jo hinsides all fornuft, men jeg skjønner jo at det er spennende å fyre løs de verste ryktene. Her er derfor noen svar: 

Har du betalt Erik for å henge med deg slik at du får noe å skrive om? 

Det er fristende å svare ja på dette, for det er jo egentlig helt genialt. Men nei, jeg har ikke betalt noe annet enn en lunsj vi var på for noen uker siden. 

Hvor gammel er Erik?

31 år. Bursdag snart, så da må jeg finne en fin gave til han. Jeg tror han ønsker seg badestamp til hytta. 

Vil Erik ha barn? 

Erik bestemte seg lenge før han møtte meg at han ikke ville ha egne barn. Da jeg tok opp dette svarte han: Det er meg og Petter Pilgaard. Så det der var avklart allerede før vi møtte hverandre. 

Skal Erik flytte inn når vi kjøper oss hus?

Ja, selvfølgelig. Men når det blir er jo ikke sikkert. 

Hva jobber Erik med? 

Erik jobber i Pizzabakeren ❤

Hva synes Erik om at jeg har 4 barn? 

Han tenkte først at han ville finne ut hvor gamle de var. Da han fant ut at de var så gamle som de er, følte han at det var veldig greit. De er veldig selvstendige. Han liker dem veldig godt og de liker han. 

Er dere kjærester?

Han har ikke spurt meg om akkurat det enda. Vi snakker ikke så mye om det. Men det vil jo skje det også en dag. Alt til sin tid. 

Skal Erik være med på Vixen?

Ja  ❤

Hvor møtte dere hverandre? 

Første gang vi traff hverandre var utenfor Paleet i Oslo. Det var veldig overraskende og koselig! 

Ellers er det ikke så veldig mye å si. Vi koser oss sammen og har det bra. Vi har travle liv begge to og ser hverandre ikke så ofte. Men når vi ser hverandre så er det bra. Vi har akkurat en dobbeldate sammen med Sofie og Morten og da vi satt i bilen i dag til Oslo snakket jeg med en av kompisene til Erik ( som ringte og var på høyttaler) og så fant vi ut at vi skulle dra ut å spise sammen med dem. 

Så det er en fin tid i vente. 

Klemmer herfra. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

 

 

 

 

 

 

 

På første date spurte han meg:

Jeg har sagt til dere at jeg skulle fortelle dere hvorfor jeg likte Erik veldig godt allerede fra den første gangen vi møtte hverandre. 

Jeg husker at jeg var litt smånervøs, og jeg hadde egentlig ikke tenkt til å dra på noe date i det hele og store, men det ble nå slik. Erik hadde foreslått å gjøre noe jeg rett og slett ikke klarte å si nei til. Og i ukene etter det første møtet så var det absolutt ikke noe som fulgte "normalen". 

Dere vet, man har en viss formening om hvordan ting skal gå. Når man skal møte hverandres venner, eller snakke om ting. Det var ikke noe i starten som passet til det man egentlig forventer i en bli kjent fase haha. Akkurat hvordan den perioden gikk skal jeg fortelle dere, for jeg valgte som jeg gjorde for en grunn. 

Men den aller første daten så var vi nokså lenge sammen. 

De aller fleste mener jo at man bare bør møtes kort og sånn har jo jeg også alltid vært. Et kjapt møte, og så se etterpå hvordan det føles. Jeg har aldri møtt noen og bestemt meg for å spise en middag for eksempel. 

Men med Erik så gikk tiden utrolig fort. Og da vi begge var sultne, bestemte vi oss for å få i oss noe mat. 

Det er helt latterlig å tenke på hva vi spiste den dagen, og hvor vi satt, for det er så IKKE meg i det hele tatt. Men jeg tenkte: Han skal vel teste meg eller noe sånn? Så jeg får vel bare si ja. 

Men det som gjorde at jeg likte han der og da var ikke det vi gjorde, men det han spurte om. 

Han var allerede fra starten veldig åpen om hva han skulle gjøre kommende helg. Som om han liksom indirekte spurte meg og jeg hadde noen planer. Jeg svarte ikke på det, da jeg var litt usikker på hva han egentlig mente. Så plutselig spurte han: 

Har du noen planer 14. februar? 

Jeg bare: Eeeeeh nei, tror ikke det. 

Han lurte på om jeg visste hvilken dag deg var? Og hvilken jente vet IKKE hvilken dag 14. februar er liksom? hehe. 

Kjærlighetens dag ❤

Det var jo måneder til da. Men at han tenkte på det, sammen med meg. Synes jeg var så utrolig koselig. Og da jeg sa at jeg ikke hadde noen planer sa han: 

Da har vi en date! 

Akkurat der og da ga det meg den tryggheten at han virkelig mente ting han sa. Han kunne jo selvsagt ha sagt det der på ren flørt. Det kunne jo vært bare tull, og noe jeg gikk rett på. Men det viste seg at han var veldig seriøs rundt akkurat det. For nå har vi faktisk en date den 14. Og det gleder jeg meg veldig til. 

Det at Erik har vært så tydelig, allerede fra dagen vi møtte hverandre, har gitt meg en veldig god følelse. Ingenting er sikkert her i livet, noe jeg også sa veldig tidlig til han. Men om to mennesker velger hverandre, hver eneste dag, igjen og igjen, så holder noe livet ut.

Det er så enkelt, og faktisk så vanskelig. 

Men man må være to, og man må velge hverandre. 

Og jeg.....jeg gleder meg veldig til Valentine ❤

Ouch, daten endte her:

Reklame 

Hei fine folk, 

Det beste med å være mamma må definitivt være at hverdagen er alt annet enn forutsigbar. Plutselig kom Annika hjem og skulle på trening, Espen ville ha hjelp med noe på Playstation og Sven dro på overnatting. 

Planen var å stikke av med Erik i kveld, men så fikk jeg telefon om at vår nye sofa blir levert i morgen, så da snudde vi på planene. 

Jeg leverte Annika på trening, og Erik sa ja til å hente henne på veien hjem. Selv fikk jeg en ide om at jeg hadde 2 timer til rådighet og kunne snike meg unna og ta pedikyr. Så det gjorde jeg haha. 

Erik og Annika kom hjem før meg. Det viste seg at Annika også skulle på overnatting, og tacomiddag ble det da bare på meg, Erik og Espen. 

Internett funker ikke, det er en kabel som skal fikses. Takk Gud for at Erik vet hvordan det der fungerer, så han har sagt ja til å hjelpe meg både med sofa og kabler i morgen. 

Jeg hoppet ut av en litt for trang jeans, en nydelig gul bluse og inn i en comfy jeans og en altfor stor hettegenser. 

Så mens Erik og Espen spiller playstation på rommet til Espen, sitter jeg her og blogger. Prøver å redigere bildene av alt jeg har bakt denne uken også. Jeg bare MÅ få ut innleggene nå for det hoper seg opp her haha. Jeg har altfor mange innlegg som skulle vært publisert, men igjen, nå måtte stua fikses og ting gjøres klart for en ny sofa. 

I morgen tidlig kommer det et innlegg her om en superstor flause som skjedde i dag. Jeg blir flau bare av å tenke på det og jeg gremmes virkelig. 

Logg inn her klokken 6 i morgen da dere... i alle fall dere som er våkne. Har jo lovet litt latter på morgenkvisten i helgene. 

Jeg sitter altså nå og koser meg på sofaen og lurer på hva i alle dager jeg skal gjøre med denne, nå som det kommer en sofa som er 3 x så stor haha. 

Det er et herlig kaos i heimen. 

Annika er superhappy med at hun har fått en sekser og en 5+ på prøver denne uken. Sven priser seg lykkelig for at tv-en som jeg skulle sende på reparasjon i september blir fikset av Erik og Espen er bare happy for at han slapp å ta seg av tacoen i dag ...slik han alltid gjør på fredager. 

Rart hvor godt to ekstra armer i hus føles altså. 

Både Annika og Sven ble kjørt avgårde til venner av Erik, mens jeg kunne ta meg av det som skulle lages på kjøkkenet. 

Så selv om det ikke ble en romantisk date på en restaurant i kveld, så føles denne herlige kvelden med et livlig kaos helt fantastisk. 

Akkurat slik en fredagskveld burde være  ❤

TUSEN TAKK for all LOVE dere har sendt i dag i kommentarfeltet angående mine nye klær. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Vil du glede en du kjenner?

Reklame for Finn Schjøll

Hei vakre mennesker ❤

For en utrolig flott kveld vi hadde i går! Det var helt amazing altså. Det beste med dagen i går, var at jeg fant ut hvor deilig det er å være to. Bare det å ha en person ved meg som tar bilder, eller som kan hjelpe meg å bære. Eller en å holde hånden i når jeg forsiktig beveger meg over glattisen. 

Dere som har en mann i livet deres, tenker dere noen ganger på hvor deilig det er å ha en å dele alt med. Prate med, spørre ting om, eller rett og slett bare få litt ekstra hjelp fra? Jeg tror mange tar akkurat dette for gitt. 

Mer om kvelden i et senere innlegg i dag, så stikk gjerne innom ❤

Men det jeg tenkte å fortelle om var: I kveld ble planene litt forandret, da jeg fikk en invitasjon til å komme til Finn Schjøll for å lage en bukett med tulipaner i forbindelsen med tulipanenes dag, som er i morgen. 

Så selv om jeg egentlig skulle reise til Tønsberg med Erik så blir det i stedet tulipaner hos Finn. Dessuten var alle hotellene fullbooket i Tønsberg i kved. Hva skjedde med det? Haha, tydeligvis noe som skjer der nede i dag, ettersom alt er stappet. Så vi møtes etter at jeg har laget en fantastisk bukett. 

Dog tenkte jeg at dette var en fin anledning til å være et medmenneske. Gjøre noe fint for en jeg ikke kjenner ❤

Det er nemlig slik at buketten vi lager i kveld, skal vi få sende til en person vi er glade i. Den blir altså i løpet av morgendagen levert på døren til et fint menneske som fortjener det. 

Så derfor spør jeg deg, min fine følgesvenn her på bloggen: Kjenner du noen som fortjener å få en oppmerksomhet på tulipanenes dag? 

Jeg vil gjerne hjelpe deg som kanskje ikke har mulighet til å bruke av eget budsjett. Kanskje en alenemor som har noen hun vil takke? Eller en annen person som har hatt det tøft, og som har lyst til å sette pris på en person som har hjulpet deg? 

Så legg igjen en kommentar i feltet nedenfor og fortell meg om du vil, hvorfor du vil sette pris på denne personen, og hvilken by eller sted personen bor. Du trenger ikke legge igjen adressen, det finner vi ut av etterpå sammen! Jeg trekker en vinner i kveld ❤

Gode klemmer!

Er jeg mer lykkelig nå?

Jeg tror nesten det er på tide å begynne med faste dager hvor jeg svarer på spørsmål altså. For det kommer så vanvittig mange spørsmål fra dere. MAnge bakespørsmål og veldig mange spørsmål generelt om livet. 

Det har vært litt skummelt å dele akkurat det med romantikk med dere, fordi frykten for å feile er såpass tilstede. 

Men den som intet våger intet vinner. 

Og jeg mener at bloggen min blir bedre av at jeg deler det jeg tenker og føler. Akkurat her og nå ❤

Nå må jeg jo ærlig innrømme at jeg mulig er litt lengre frem i løypa IRL enn det dere får vite her. Om dere skjønner. Det må nesten være sånn. I alle fall til man finner ut hva dette fine er ❤

Og min største frykt er at noen tar et bilde av oss, og at han, som kanskje ikke har valgt aktivt å være en del av offentligheten, blir presset inn i det før han er klar for det. 

Så kommer de som misliker meg selvsagt til å si: Da hadde du måtte holde kjeft. Jepp, det hadde jeg, og jeg burde helt sikkert ha funnet meg en annen jobb, nå når vi snakker om temaet. 

Så derfor blir dette litt på godt og vondt. Akkurat slik det er med alt annet i livet. Du ser ikke regnbuen uten regn, og du klarer faktisk ikke nyte de høyeste toppene uten å ha klatret noe sinnsykt i motbakke! 

Er jeg mer lykkelig nå?

Det er en annen form for lykke. En varm og fin følelse, som gjør at jeg preges av en ro. 

Jeg tror alle som møter noen de virkelig liker, først blir betatt. Møter man en man virkelig liker, så blir man ofte litt redd. Jeg blir i alle fall det. Skal jeg tørre å dele tanker og følelser med denne personen? Skal vi begynne å lage minner sammen? Jeg er livredd for slike minner. Hva om det ikke varer? Da vil jeg neste år, på nyttårsaften tenke på hvor jeg var og hvem jeg var sammen med!

Mulig jeg er rar sånn sett, men jeg tror kanskje at man blir litt skeptisk. Og når noe virker for godt til å være sant, så tror man ofte at det er akkurat det. 

Når jeg er trygg, er jeg lykkelig. 

Jeg har alltid vært en jente som liker trygghet. I jobb, familie og blant venner. Jeg liker stabilitet og ro. Derfor ble jeg ekstra glad da han nokså tidlig ga uttrykk for at han ville møte meg i det nye året.  

Men om jeg er mer lykkelig nå? Jeg vet ikke. 

Jeg tror kanskje jeg fant meg selv på en måte i fjor høst. Jeg brukte mye tid alene og fant ut hva jeg ønsket å oppnå i livet mitt. Jeg la en plan og fulgte den. Jeg ble lykkelig i mitt eget liv først. Sammen med barna har jeg hatt en ufattelig flott og fin høst. Jeg har prioritert riktig, for meg og for dem. 

Det var flest helger hjemme. Flest dager med ro fra klokken 22.00 og det var balanse i jobben. 

Dere har alle ment at jeg har vært forelsket fra sommeren. Jeg har fått høre hver eneste uke at jeg stråler. Og jeg tror det er fordi jeg har funnet noe jeg virkelig brenner for og elsker å gjøre. 

Og nå har det kommet en ny form for lykke. En lykke som egentlig er bare min.

Enn så lenge ❤

 

Datenight ❤

Jeg lovet dere en oppdatering på dagen i går, eller rettere sagt kvelden ❤ 

Da jeg ble invitert med på Latter sa jeg ja. Det viste seg at ingen av oss hadde sett showet til Ørjan og dermed ble det slik. 

Det som er morsomt med Stand-Up er jo at man fort får en følelse på hvilken humor han du dater har. Hva han ler av, hva han ikke ler av. 

Selv lo jeg på inn og utpust, og jeg klarte seriøst ikke holde meg. Det var så hysterisk morsomt. 

Før vi dro på Latter spiste vi litt tapas, og igjen er det jo noen småting man rett og slett bare legger merke til hos en person. Åpner han døren? Drar han ut stolen? Venter han med å sette seg til jeg sitter? Det er sånne små ting man bare legger merke til. 

Nå er jeg helt sikker på at jeg får masse pes for at jeg nevner dette, men jeg må innrømme at en mann som holder ut stolen for meg når jeg skal sette meg, faktisk er litt sjelden vare i Norge i dag, så derfor merket jeg at dette var en fyr som var opptatt av at jeg hadde det bra. 

Jeg liker det sånn. 

En som liksom passer litt på. Vil du ha noe mer å drikke? Skal jeg ta jakken din? Det er liksom de små tingene der som jeg liker, i alle fall på en sånn date hvor man går ut og koser seg. 

Dette var jo ikke første gang vi møtte hverandre så at han er smart, kjekk og morsom, DET har jeg allerede funnet ut av. 

Så synes jeg det var kjekt å introdusere han for noen av mine bekjente, og sånn sett se hvordan han syntes det var. Etter showet gikk vi backstage til Ørjan og fikk noen ord med han. Vi er jo begge med i kommende sesong av Bloggerne, og snakker ofte med hverandre. 

Etter Latter dro vi på et utested vi fikk anbefalt og satte oss i 2. etg med utsikt over Aker Brygge. 

Ikke det at vi så så mye ut haha, vi skravlet mer eller mindre i vei om alt mulig. 

Jeg kan vel røpe såpass mye at ettersom vi har truffet hverandre såpass mange ganger nå så delte vi regningen :P Haha. Men det gjorde vi ikke på første date. Der er jeg nådeløs! Haha. 

Han vet jo det meste om meg nå, og er fullstendig klar over at jeg deler dette. Samtidig så bestemte jeg meg for i fjor at jeg ikke kunne date en mann som ikke ville være i rampelyset. Jeg har snakket med mange som har bedt meg ut, men da jeg spurte hva de tenkte om å bli med på et event eller være med på bilder fra fester i fremtiden, svarte mange at de ville forbli anonyme. 

Jeg valgte da ikke å treffe disse. Et valg som sikkert blir omdiskutert, men det er slik jeg ønsker å ha det. En eventuell kjæreste må i fremtiden tørre å gå på rød løper sammen med meg. Om han vil gå inn bakveien så er det ikke en bra match for meg. Du kan være uenig, men akkurat dette er et valg jeg har tatt for meg selv. 

Jeg og han er nokså forskjellige på en del punkter. Og jeg tror faktisk det er veldig bra. 

Hva er det med han som jeg liker så godt? Og hva er annerledes med han enn de andre jeg har møtt?

Han gjør det han sier han skal gjøre og mener det han sier. Han har gjort noe veldig fint for meg en dag, som jeg definitivt skal fortelle dere mer om. Han er nokså lik meg i væremåte. Mye glad og et klart JA-menneske. Samtidig som han har kunnskap på en del områder hvor jeg er helt grønn, slik at jeg lærer mye av han. Og så ler vi masse sammen.

Det var ikke noe tvil i meg om jeg skulle treffe han eller ikke, første gang han ba meg med ut. Da han foreslo det vi gjorde på første date skjønte jeg at jeg hadde truffet på en skikkelig fin fyr ❤ 

Men man vet aldri, og derfor holder vi det fremover på et date-stadium. Noe som jeg synes er fint og trygt. Bli kjent med hverandre, uten å involvere barna.

Jeg tok siste toget hjem og var hjemme i god tid før barna sovnet. 

Gode klemmer ❤ 

 

Hva er en venn?

Inneholder reklame // Gensere fra Kappahl // Event Ugly Christmas Sweather

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva betyr det å være en venn? 

For meg er et vennskap noe som er gjensidig, uten materielle verdier. To åpne armer, lyttende ører og velmente ord. Det skal være ekte, og likt. Med likt mener jeg at vekten skal være sånn nogenlunde lik. Man deler, gir og tar. På likt. 

Wikipedia sier dette om vennskap:

Vennskap er et forhold som har sitt grunnlag i tillit eller kjærlighet. Sympati, empati og ærlighet er viktig i et vennskap.

For mennesket er det viktig å ha noen på sin side når man har det vanskelig. Ettersom mennesket i utgangspunktet også er et sosialt vesen er det viktig å ha selskap av noen. Dersom et menneske er totalt ensomt, kan det føre til depresjoner og psykiske problemer.

En venn er en person som er lojal, ærlig og tillitsfull uansett hva som skjer. En venn er en person som du kan stole på alltid vil fortelle sannheten uansett hvor vanskelig det kan være. 

Selv om det er mange former for vennskap, noen som kan variere fra sted til sted, er visse egenskaper til stede i mange typer vennskap. Slike egenskaper inkluderer kjærlighet, sympati, empati, ærlighet, nestekjærlighet, gjensidig forståelse og medfølelse, glede av hverandres selskap, tillit, og evnen til å være seg selv, uttrykke sine følelser, og gjøre feil uten frykt for dom fra vennen.

Det betyr at de jeg kaller venner, og de som har meg som venn, vet at jeg vil stille opp for dem uansett hva de har gjort. Jeg dømmer ingen. 

Denne uken var jeg der for en venninne som har det vanskelig. Hun går gjennom sin livs største krise nå. Hun har gjort noe dumt og må bøte for det. Men jeg elsker henne og støtter henne. Selvsagt fordømmer jeg handlingene hennes, men vi har nå kjent hverandre i nesten 17 år, og jeg svikter ikke henne nå! 

Hun var der for meg da jeg trengte hjelp. Hun åpnet sitt hus og jeg fikk sove der. Noen dager sto jeg ikke opp før klokken var tre på dagen, men hun sa ikke noe. Slik gikk det en hel sommer. Langsomt kom jeg meg opp på bena. Alt jeg fikk av henne var klemmer og gode ord. 

To åpne armer, en som forteller deg at dette, dette skal VI klare! 

Når man er langt nede så trenger man å høre akkurat de ordene. For selv vet man akkurat hva man har gjort. Man trenger ikke bli påminnet om det. 

Du er verdifull, tross hva du har i ryggsekken. 

Gjør gjerne denne øvelsen: Lukk øynene, og finn ut hvem din beste venn bør være ❤

Jeg har noen få veldig gode venner jeg ser ofte, så har jeg noen flere venner jeg ikke ser så ofte. Selv om vi ikke møtes så ofte, betyr ikke det at jeg ikke stiller opp for dem når de trenger hjelp. Det er sånt man gjør for venner i dag. 

Silje er en slik god venn. Hun hjelper meg, uten å be om noe tilbake. Vi reiser bort sammen, jobber sammen, deler vår kunnskap med hverandre, uten at vi forventer noe tilbake. Hun styler meg, hun er ærlig og oppriktig. Vi kan si akkurat det vi mener, være åpne og dele våre svakheter med hverandre ❤ Jeg stiller opp når hun organiserer eventer, uten å tenke på at jeg skal ha noe igjen for det!

Jeg husker da jeg var liten og mine foreldre skulle bygge hus. Pappa tegnet huset og bygget det. Sammen med venner og kjente. Det var så mange mennesker der, hver eneste helg. Dugnad. Og de stilte opp for hverandre. På en helt unik måte. 

Det skulle tatt seg ut at jeg tromlet sammen venner i dag og sa, kom nå skal jeg bygge hus, la oss gjøre det sammen. Vi gjør ikke sånt mer i dag, dessverre.  Vi hjelper hverandre altfor lite. Ofte tenker vi gjennom konsekvensene av å være venn med noen, før vi bestemmer oss for å hjelpe og støtte. 

Jeg vil være en god venn. 

En venn som alle vet de kan komme til. Uansett hva som har skjedd. Noen ganger er det godt å få fortelle hva du har gjort, uten å bli dømt. Det letter et menneskes liv. 

Dette er en egenskap jeg har arvet fra min mor. Hun er tilgivende som få. Alltid åpne armer og en god klem, med hviskende ord i øret: Dette klarer vi. Dette skal gå bra. Vi kommer oss gjennom dette. 

"Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down." - Oprah Winfrey

Og det å vite at du ikke er alene, når limousinen har blitt ødelagt. At det er noen der som tar bussen sammen med deg. 

Det er ekte vennskap ❤

 

Før hylekoret starter!

Brillene på bildet er sponset av ExtraOptical

Jeg tenker det kan være greit å informere dere litt om tankene mine rundt det å date når man har barn.

Altså bare si noen ord før hylekoret tar fatt. 

Dette fordi jeg vet det er mange som mener at når man er alenemor så skal man holde seg hjemme og helst praktisere livet som nonne. 

Og dater man så skal man strengt tatt ikke si noe til barna. 

Dette er jeg uenig i. Jeg har snakket mye med barna mine om akkurat det å date og mine barn ser på det som noe helt annet enn det mange voksne gjør. Barn ser på dating slik det faktisk er: Å bli kjent med noen, uten at man er kjærester.

Jeg har derfor vært helt ærlig og åpen med mine barn de få gangene jeg har vært på date det siste året. 

Det har blitt med informasjonen at jeg har vært på date. Hvis barna har spurt så har jeg fortalt hva personen heter, men ikke mer enn det.

Jeg forstår at mange mener man skal holde dette skjult for barna, særlig om man begynner å innlede et forhold. Jeg ser altfor ofte at barn blir involvert for fort, noe som igjen kan skape usikkerhet hos barn. Jeg har også gjort denne feilen tidligere, og lært av det. Barn trenger ikke å bli involvert før to voksne har bestemt seg for å være sammen.

Når det er sagt så tror jeg heller ikke at barn tar skade av å bli kjent med en ny voksen. Det er måten det skjer på som er det viktigste. Da jeg introduserte mine barn for min eks som bodde i Trondheim, fortalte jeg dem nokså tydelig at vi aldri kom til å flytte på oss. Å være tydelig som voksen er det viktigste. Da flyttingen ble et tema så valgte jeg barna foran kjærligheten. Dette gjorde dem selvsagt enda tryggere på meg som omsorgsperson.

Så derfor forteller jeg barna når jeg skal på date. Det er ingen hemmeligheter. 

Og med dette tror jeg at jeg har klart å skape en trygghet hos mine barn. De vet at jeg kommer til å fortelle dem om jeg møter noen over tid, som jeg liker. Og de vet at livet deres forblir stabilt selv om jeg er på en date eller to. 

Og så kan det jo hende at de kommer til å bli konfrontert på skolen rundt temaet, men det er en gjennomgående "trussel" vi egentlig aldri tar stilling til her hejmme. Jeg bare registrerer det i kommentarfeltet innimellom: Hva synes barn om at... Hva tenker du om at barna leser..... Hvis jeg skulle gått rundt og grublet over alt barna kunne blitt konfrontert med eller mulige mobbesituasjoner de kan komme i så ville jeg blitt tussete.

Det er absolutt ikke slik vi lever livene våre. Vi er jo som sagt en krenket nasjon og kan føle oss mobbet om den minste lille sak. 

Men nå vet dere det altså. 

Jeg dater, og barna vet om det.

Gode klemmer!

PS. Buksen og toppen er fra Fransa Mosjøen ❤ Jeg elsker bukene og kjøper meg alltid noen par hver gang jeg er hjemme i Mosjøen. Det finnes ikke bedre service enn hos Heidi ❤ Dessuten har jeg lagt på meg nesten 7 kg i julen og kom ikke inn i de andre buksene haha så synes du at jeg bruker denne buksen litt ofte om dagen så er det grunnen! Prosjekt #Sommerkroppen 2018 har startet!

Rett fra hjertet ❤

I dag er jeg bare glad for at jeg faktisk lever!

Bilturen hjem fra Sverige tok nesten 9 timer, og det var superglatt på veien. Biler sto langs veien, mange ulykker og ambulanser kjørte frem og tilbake fra ulykkessteder. 

Takk Gud, for at jeg kom meg hel hjem ❤

Jeg satt i bilen i går og tenkte på hva jeg har opplevd de siste dagene. Og jeg bestemte meg for noe helt sprøtt. 

Det kom egentlig frem i en samtale med Manuela. Vi snakket om blogging og hva som er gøy. Og jeg synes jo det er ekstremt gøy å skrive, men det er jo ikke alle hemmeligheter jeg har delt her. Mange ganger i livet mitt skjer det ting og så velger jeg nokså ofte IKKE å dele det med dere. 

Men det er litt slik at det som kommer fra hjertet, det blir bra. 

Jeg hadde tenkt til å vente med å publisere en del ting på bloggen, rett og slett fordi jeg følte kanskje det til tider ville bli litt for sterk kost for mange. Så sier Manuela: Hvorfor vente? Hvorfor ikke bare si ting rett fra hjertet?

Og det er jo også sant. 

Livet kan jo være over i morgen! Pluss at jeg ikke er 19 år mer. Jeg tåler virkelig å stå i noen stormer. Særlig nå når jeg føler at jeg har fått en del fine mennesker rundt meg ❤

Så fremover tror jeg nok at mange vil kunne sette kaffen i halsen mens dere leser her inne. Så dere er advart. 

Det betyr ikke at jeg skal forandre så mye her inne men jeg skal tåle å ha andre meninger enn deg. Og du skal tåle at jeg sier ifra. Tåler du ikke det så må du kanskje heller finne noen andre å følge.

For det er jo slik at når man irriterer seg veldig mye over et annet menneske, så er det aller beste bare å fjerne det mennesket ut fra livet sitt. Trykke unfollow eller bare ta en pause. Jeg vil jo ikke være grunnen til at du som leser dette får en dårlig dag. 

Jeg har skjønt etter nokså mange år at jeg ikke kan tilfredstille alle sammen. Jeg må gjøre meg selv lykkelig, så får du gjøre en jobb med deg selv. 

En ting jeg kan starte med å si er at alle som er sure og grinete pga av jeg bruker filter på snapchat, dere må nesten gå å ta dere en bolle. Snapchat har ingen aldersgrense ei noen regler for hva man kan gjøre. De har laget masse filter slik at vi som er brukere kan bruke det slik vi ønsker. Vi må slutte å kommentere så mye negativt på andre mennesker. Ei som følger meg skrev: Det er mange som reagerer på det at du bruker filter og du som er over 40 bør ikke bruke det. 

Jeg klarer ikke gjøre alle fornøyde. Uansett hvor hardt jeg prøver!

Men jeg kan prøve å hjelpe deg om du lurer på noe, eller trenger råd på andre områder. Derfor har jeg fremdeles åpen snap ❤

Så var det jo selvsagt mange som reagerte på mitt innlegg: Logget av fant kjærligheten. 

Så jeg spør da: Hva er kjærlighet? Skal man ikke få lov til å bestemme det selv? Må kjærlighet være et forhold som varer 40 år? Eller kan kjærlighet også være 3 fine måneder sammen? Kjærlighet føler du inni deg og det er jammen ingen som skal fortelle meg hva kjærlighet er for meg. 

Husk også på at om jeg ikke satte ting på spissen så ville dette vært en særdeles kjedelig blogg. 

Det innlegget er det mest ærlige jeg har skrevet på lenge, og mer skal det bli. 

Håper du blir med videre ❤

Gode klemmer ❤

Foto: Manuela, Passionforbaking

Kysse på første date?

Dette er noe jeg faktisk har diskutert mange ganger med mine venninner.

Første date!

Hva er innafor og hva er ikke innafor?

Jeg har jo mange sterke meninger om en første date og en av dem er at om han ikke betaler kaffen så blir det ikke noe andre date. Det innlegget fikk jo over 100.000 sinte menn til å koke i kommentarfeltet. 

Egentlig så mener jeg jo at en første date bør skje så fort som overhode mulig og at man rett og slett bare bør ta en kaffe eller gå en tur. 

Så finner man liksom ut om man liker hverandre nok til å ta en date til.

Men hva om man virkelig liker den man er på date med, og ikke ønsker å avslutte daten? At 2 timer gåtur, plutselig blir til en 5 timers lang samtale? Man kjenner at den personen man sitter og snakker med er så utrolig fin at man faktisk ikke har lyst til å dra derfra? 

Hvordan avslutter man en perfekt første date?

Med et kyss? Eller klinings?

Altså, det er ingen fasit her, men min erfaring er faktisk at de jeg IKKE har kysset på første date de har det heller ikke blitt noe med i ettertid. Så for meg funker det veldig godt å kynne noen. Da vet man i alle fall om personen er kapabel til å kysse. For helt ærlig, om han ikke kan kysse så er det faktisk totalt uaktuelt for meg å være sammen med han. 

Kyssing er undervurdert!

Noen mener at det er langt over streken og er på grensen til ufint. Altså man er lite dannet om man gjør dette. Konservative mennesker liker ofte ikke å gjøre dette. Det blir liksom litt brudd på hvordan "reglene" de har laget for seg selv er. Men jeg er utrolig åpen og dater ikke veldig ofte haha. 

Jeg sier derfor bestemt ja til kyssing på 1. date. 

Hvorfor tenkte jeg på dette akkurat nå? Det trenger man vel ikke være rakettforsker for å skjønne, men jeg lover dere at jeg skal fortelle litt mer om ståa her hos meg senere. Jeg må bare fordøye noen ting først. Plutselig ble ting snudd litt på hodet her :P 

Snakkes!

Gode klemmer!

Logget av, fant kjærligheten ❤

Det har vært en del tekniske utfordringer her på blogg.no de siste ukene. Bilder har vi ikke kunne laste opp på en skikkelig måte og bilder har forsvunnet fra mange innlegg. Da det sto på som verst på torsdag logget jeg like godt av. 

Men hva skal man gjøre med all tiden sin om man ikke jobber?

Jeg sitter jo pålogget store deler av dagen, så det var uvant med litt ekstra tid. 

Jeg logget derfor på Tinder ❤

Altså Tinder er for meg et hat-kjærlighetsforhold. Jeg er på og av på den der appen. Noen ganger blir jeg så lei at jeg sletter hele greia, men så går det noen uker så sitter jeg og sveiper igjen haha. 

Jeg hadde slettet alle matchene mine og satt og sveipet. 

Og når man tenker på det der så er det jo egentlig helt vilt at man sveiper etter utseendet. Det er kanskje derfor jeg ikke har hatt særlig hell i kjærligheten det siste årene? Jeg har hatt helt feil fokus? Man ser på det ytre først. Nei takk til flere vestkantgutter liksom. De har jeg fått min dose av. 

Men hva gjør jeg? 

Jo, jeg sveiper ja, på akkurat en slik fyr. 

Når skal jeg lære?

En sånn "klyse" som du bare vet inni deg at dette her, dette kommer aldri til å bli noe. 

Tidsfordriv. 

Jeg sveiper store deler av massen til venstre. Men så innimellom dukker det opp en litt snasen kar da. Og hva gjør man da? Skal man dømme noen fordi han ser "klysete" ut? Partybilder fra Hemsedal, skrytebilder fra noe som kan ligne på Maldivene, fine biler og pene klær.

Man vet jo aldri?

Uansett, denne gangen ble jeg veldig overrasket. For ting viste seg å være nokså annerledes enn jeg først tenkte. Hvem kunne tro at akkurat den personen som jeg sveipet til høyre faktisk var helt annerledes enn jeg hadde tenkt, at vi hadde flere felles venner og faktisk er invitert til samme julefest? Hva er oddsen for det? 

At en av mine nærmeste venninner faktisk skal gifte seg med en av hans nærmeste kompiser!

Fniis. Det er til å le av!

Altså, verden er ikke stor dere!

Tinder altså!

Nå sitter sikkert mange å lurer på hva som skal skje, men det kan jeg ikke fortelle, da jeg faktisk ikke vet det selv. 

Poenget med dette innlegget er at man aldri, aldri, aldri skal dømme noen ut fra bilder eller tekst på Tinder. Virkeligheten kan være så mye mer annerledes enn det du tenker i hodet ditt. Selv den største "klysen" kan være en jordnær gutt fra landet. 

Det tekniske er på plass her på blogg.no, jeg får blogget og lastet opp bilder igjen og jeg har igjen logget av Tinder. 

God søndag!

Klemmer ❤

 

Forelsket ❤

Reklame/ Brillene på bildet er sponset

Hei fine mennesker ❤

Det er gode tider om dagen altså! 

Rart det der, at når en ting går bra så går som regel mye annet bra også :P

Jeg har fått tilbakemeldinger på at jeg oppfører meg som om jeg er forelsket!

I så fall måtte det være at jeg har forelsket meg i jobben min, for akkurat nå er det ikke stort annet enn akkurat det jeg har tid til. Og det finnes jo mange typer forelskelse tenker jeg. Tror dere bare ser en veldig happy Anne Brith om dagen ❤

Men det er ingen helt spesiell i livet mitt akkurat nå. Jeg tenkte en stund i forrige uke at jeg skulle begi meg ut på dating igjen, men det ble ikke sånn. Tiden strekker ikke til, og jeg må prioritere jobb og familien akkurat nå.

Det betyr jo ikke at jeg ikke har lyst til å treffe noen. Men jeg tenker at om noen uker, når jeg skal på julebord med jentene så skal jeg finne på noe lurt. Jeg har en ide som jeg skal fortelle dere om, men det kommer da på bloggen her i et eget innlegg haha om jeg tør da :P 

I helgen kommer Andrea og Sofie Caroline fra Paradise Hotel hit. VI skal bake sammen. Så spurte jeg Sven om han ville være hjemme når de kom eller om det var "cringe" ( ord for teit ungdommen bruker) Han bare hallo og ristet på hodet. Så spurte jeg han om han synes det var teit av meg å spørre om det. Mine barn ser nemlig ikke på kjendiser slik andre mennesker gjør det. De har aldri hatt lyst til å ta bilder med noen kjente når vi har vært rundt omkring, så derfor tenkte jeg at han faktisk ikke kom til å like det at jeg ville ta bilder her hjemme med dem. Men så sa han: Jeg tror ikke jeg kommer til å være hjemme for jeg kommer helt sikkert til å bli så starstrucked at jeg ikke får frem et ord :P Så PH-deltagere er nok litt populære ja, i alle fall blant barna her hjemme!

Jeg har jo selv opplevd å bli starstrucked. Husker veldig godt da jeg møtte Jørn, fra Oslo Living bloggen. Jeg hadde jo fulgt han lange, så møtte jeg han plutselig hjemme i hans eget hus. Da var jeg skikkelig starstrucked. Og i helgen som var møtte jeg Cheerie fra snap. Da måtte jeg bare si at jeg fulgte henne og digget alt hun gjorde haha. Litt rart egentlig å bli så starstrucked. Det er jo en form for betatthet det også ❤

Men den siste tiden så har jeg funnet ut hva jeg ønsker i livet mitt. Og hva en mann bør inneha av egenskaper for å passe med meg og kidsa. Jeg tror dere blir overrasket men også det skal jeg fortelle om i et eget innlegg. 

Noen mennesker blir du bare betatt av eller glad i med en gang. De rører deg på en helt spesiell måte. 

Det har vært en del slike møter for meg det siste halve året. 

Jeg er usikker på om jeg skal fortelle dere det store som skjedde i sommer. Noe av det forandret jo rett og slett livet mitt. Jeg har holdt det inni meg rett og slett fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal fortelle det, uten at det blir oppfattet feil. Og så har tiden bare gått og jeg har gledet meg inni meg, over dette fine som skjer. 

Uten å si så mye.

Det er en liten forelskelse bare det, tenker jeg. 

Ha en egen fin ting som bare er fint og som skjer måned etter måned. 

Balsam for sjelen!

Men en mann er det altså ikke i livet mitt.... enda. 

Jeg er helt sikker på at han kommer en eller annen dag. Jeg må bare få tid til å date noen først haha. 

Gode klemmer ❤

 

Tro, håp og kjærlighet ❤

Reklame / sponset produkt

Er det noe jeg har lært det siste året så er det å være tro mot meg selv og mine verdier ❤

Min aller største styrke er min tro. Det er ikke noe jeg bruker å snakke veldig mye om, men etter år med motgang så har jeg lært meg til å bli veldig flink til å "parkere" utfordringer jeg i dag ikke kan gjøre noe med. Om jeg lar ting gå for mye inn på meg så blir tiden jeg har her og nå ødelagt. Her og nå er det eneste sikre vi har i livet ❤

Ingen vet hva morgendagen bringer!

Jeg har også lært, av dyrebar erfaring at det gjelder å holde munnen sin igjen om man ikke har noe godt å si. Det betyr at jeg prøver å ha minst mulig fokus på mennesker som jeg ikke liker noe særlig. Og så prøver jeg så godt jeg kan å snakke bra om folk rundt meg. Plutselig en dag møter du deg selv i døren. En fiende i dag kan fort bli en du må samarbeide med, og da gjelder det at man ikke har brent for mange broer. 

Det betyr ikke at man ikke skal godta alt, men det er fullt mulig å si ifra på en skikkelig måte. Det blir man respektert for i ettertid. 

Det ligger mye trøst i håpet ❤

Håp er en av de sterkeste ordene jeg vet om. Håpet er inni deg. Den lille gløden som forteller deg at du vil oppnå det du ønsker og drømmer om. For meg er håpet er godt og mildt, og noe som beskriver en ømhet og en positivitet. Det er liksom alltid håp der. 

Grundere har både tro og håp. Uten det vil de aldri klare det. 

To grundere som jeg heier på og støtter er Vibeke og Monica. 

Vibeke driver www.poppydesign.no  og Monica driver www.frøkenrosa.no

Min fantastiske, rosa planner kommer fra Poppydesign. Den har jeg hatt i 2 år nå og det eneste jeg gjør hvert år er å kjøpe ny innmat. Vibeke har designet mange kule lister du kan kjøpe ekstra slik at du kan fylle på med middagplanlegging, notater, juleplanlegging etc. 

Du kan kjøpe alt i nettbutikken til Vibeke med 20% rabatt om du bruker koden ANNEBRITH20

Monica har verdens søteste nettbutikk hun også. Men hun selger stæsj til hus. Altså alle gøye ting du kan tenke deg til både kjøkken, stue og soverom. 

Også her får du 20% rabatt på hele nettbutikken om du bruker koden ANNEBRITH20 

Denne koden varer kun til kommende søndag. Altså 12. november. 

Dette er fra Frk. Rosas butikk:

Det er flere varme kvinner der ute i universet og her ser du noen: 

Fra venstre: Min nydelige fotograf Anette Eilertsen, flotte Maria Sagvik , meg selv da :P og Dorthea Berge fra Body Shop.

Det var nemlig julefeiring på Body Shop denne uken og jeg ble invitert for første gang. Jeg sier ikke mye ja til slike eventer, da jeg rett og slett ikke har tid. MEN som mange vet så har Annika i flere år hatt kalenderen fra Body Shop og elsker produktene derfor. Selv har jeg noen favoritter jeg ikke klarer meg uten, men det var ikke produktene som trakk meg til julefeiringen. 

Det var Body Shop sin kampanje Play for Peace som trakk meg. 

I Body Shop donerer litt over 4% av hvert solgte produkt fra Season Gift Collection til International Alert?s Peace Play Project. 

I hvert produkt du kjøper finner du også et spill. Som her i dette gavesettet, så er det altså et spill i lokket: 

Så gjelder det da å være kjærlig da. Å vise kjærlighet ❤

Men hvordan gjør vi egentlig det i hverdagen? For å vise kjærlighet til de nærmeste, det klarer jo alle. Spørsmålet blir jo hvordan vi kan vise kjærlighet til noen på et større plan. Er det hverdagsomsorg som er kjærlighet? Eller er kjærlighet også medmenneskelighet? Snakke noen frem? Hjelpe en nystartet grunder som brenner for norsk design? Snakke om en bedrift som gjør noe bra for å forandre verden, uten å ta penger for bokstavene som tastes inn på en blogg?

Hva kan jeg gjør for å gjøre verden til et bedre sted?

I denne materialistiske verden, hvor likes blir kjøpt og vi blir betalt for reachen vi hadde på facebook forrige uke. 

Jeg har lyst å være annerledes. 

Selv om jeg må merke dette med reklame, så tjener jeg lite på det. Jeg sparte kostnaden for en maskara som jeg falt for. Men ellers har jeg gitt alt jeg har fått bort. 

Jeg tror på det ❤

Så var vi da tilbake til troen. Som dette innlegget startet med. Det er tro, håp og kjærlighet ❤

Jeg håper du også lever i nuet, og deler av din kjærlighet.  Tenk litt på at faktisk det å vise kjærlighet ikke trenger å bety at du skal ha noe tilbake. 

Ikke alt kan kjøpes ❤

PS. Julekalenderen jeg hadde på facebook er trukket. Det var Daniela som vant og hun har fått den levert! Så der gledet vi enda en sjel til jul :) 

 

 

 

 

 

 

Derfor dater jeg ikke:

De siste månedene har jeg vært helt av "markedet" 

Jeg gikk nok på en skikkelig smell i fjor og det tok mer enn bare noen måneder å fordøye det. Men selv om jeg har følt meg veldig klar for å treffe noen så har jeg ikke datet. 

Jeg tror nok at mange som har matcher med meg på Tinder faktisk gir meg litt opp etter noen dager eller uker. 

Jeg tror grunnen er at jeg er for lite frempå. 

Jeg har kommet til et punkt i livet hvor det å finne en mann faktisk ikke er førstepri. Selv om jeg veldig gjerne skulle ønske jeg hadde en kjæreste så skal det være en som passer meg på alle måter, og en som jeg kan utfylle. Altså en som føler han får noe igjen av å være med meg. 

Jeg må også ha noe å gi. 

Hva har jeg kunne gi noen den siste tiden? Lite faktisk. Fokuset mitt har vært å støtte barna på aktiviteter og skole og følge opp blogg samt få orden på alt av regnskaper og papirer slik at en bolig kan kjøpes. Å ha orden på økonomien var veldig viktig for meg. Jeg følte det måtte på plass først, før jeg fant meg en kjæreste. 

Nå føler jeg at alle brikkene har falt litt på plass, men det er enda litt kaos i livet mitt. 

Å starte et forhold med noen når ting ikke er stabilt på hjemmebane vil ikke være riktig for noen, for igjen, hva kan jeg da bidra med?

Veldig lite. 

Men det er en annen grunn også til at jeg ikke tør å treffe noen veldig raskt. Jeg er redd for å bli såret. Jeg er så forsiktig med å inngå nye bekjentskaper at jeg tror jeg går glipp av mange koselige menn. Jeg er uhyre påpasselig med å finne ut om personen jeg chatter med, faktisk gjør det han sier han skal gjøre, eller om han tåler radiostillhet i en dag eller to. 

Jeg skrev innlegget: Det du søker finnes ikke. Og det skremmer meg faktisk litt av vi har kommet dit vi er i dag. Et klikk videre så sletter man en person og starter en samtale med en ny. Vi tar oss ikke tid til å bli kjent. 

Menn som vil møte meg for en kaffe dagen etter vi har matchet på Tinder får jeg frysninger av. Hvorfor sånn hast? Har vi så hastverk? Ja, for om man ikke klikker så er det jo bare å skynde seg å finne en ny? 

Jeg savner å bli godt kjent med noen. Gjerne snakke litt løst og fast i en uke. Kjenne på følelsen om man virkelig har lyst til å si hei. Møtes. Finne ut de dårlige sidene også. Ikke bare glansbildet fra 4 bilder man akkurat har sveipet gjennom. 

Jeg spør meg selv ofte: Er det noe galt med meg? Ettersom jeg faktisk ikke møter veldig mange menn som faktisk holder ord. Er det kanskje bare blitt sosialt akseptert at man skal oppføre seg som drittsekker på nett? Ikke holde det man lover. Ikke følge opp.  

Jeg bruker å si nokså kjapt hva jeg heter. IRL strekker man jo også ut armen og sier: Hei, Anne Brith her. Men på nett skal man skjule sin identitet? Hvorfor? 

Vis meg hvem du er og hva du står for. 

Jeg savner ærlighet på nett. 

Derfor logget jeg også helt av disse appene. Sluttet å date. 

Det ble rett og slett for overfladisk og uvirkelig for meg. 

Så blir det jo spennende å se fremover hva min matchmaker Ane tryller frem :P Jeg stresser i alle fall ikke og tar det 2 år så tar det to år. 

I mellomtiden så lever jeg og håper på at han kanskje dukker opp ved grønnsaksdisken en fredag ettermiddag! 

Gode klemmer!

 

Han vil ha meg tilbake!

Den så jeg ikke komme. 

Men helt ærlig? Er det ikke det jeg har sittet og håpet på så lenge? 

At han en dag skulle "ta til fornuften" å ringe meg?

Det var så vondt. Jeg var helt knekt. Hvorfor? Jeg spurte meg selv dette gang på gang. Hva skjedde? Hvor gikk det galt? Var det noe galt med meg. 

Det var så vanskelig å gi slipp. Jeg så navnet hans poppe opp overalt. Jeg smugtittet på facebookprofilen hans. Gikk gjennom telefonen min og elste meldinger om og om og om igjen. Hvor gikk det galt?

Kunne jeg finne noe jeg kunne ha gjort bedre? Hadde jeg gjort noe som fikk han til å gi slipp på det hele?

Jeg elsket han jo!

Trodde jeg. 

Det var så vondt å gå videre. De store dagene kom.  Dager vi egentlig hadde planlagt sammen. Helt til det gikk et år. Et år siden vi møttes. Akkurat den dagen. Jeg husket jo alt. Rablet det for meg?

Hvorfor gikk jeg rundt og tenkte på han daglig, når han tilsynelatende ikke brydde seg om meg. Han ville jo ikke mer. Men jeg ville, jeg husket og jeg lengtet. Jeg ville tilbake dit vi var. Det gode, det fine. Lattere og kjærligheten.

Trodde jeg da. 

En uke gikk, en måned så flere måneder. Det ble til et år. Hva nå?

Tenker han på meg? Husker han meg, husker han oss?

Jeg hadde hver eneste dag et lite håp om en melding. 

Etterhvert begynte jeg å tenke mindre på han, på oss og jeg ønsket det ikke like mye mer. Men innerst inne var håpet der. Drømmen om oss to. 

Den var jo så fin.

Etter en stund innså jeg jo at han aldri kom til å ringe meg. Han kom aldri til å sende meg den meldingen. 

Til i går.

Hvordan har du det? 

Herregud!

Hvordan har jeg det? 

Bra!

Det var alt. 3 små bokstaver, ingen smily, ikke noe. 

Kun: Bra!

Så kom: Tenkte på deg i dag da jeg så deg på VG.

Der og da bestemte jeg meg. 

Jeg lukket døren.

Svarte ikke. 

Inni meg tenkte jeg: Jeg skal faen meg gi deg flere grunner i fremtiden til å tenke på meg!

Jeg kjente at det var det. 

Memory lane er ikke veien å gå nå. 

Du, jeg, oss. Vil aldri bli. 

Det var for vondt rett og slett. 

Døren forblir igjen!

Takk for at du leste....

Gode klemmer til deg fra meg på en fredag ❤

 

Jeg har fått en invitasjon :O

Altså dere! For en vill uke det har vært. 

Jeg må nesten le litt også i denne galskapen, for det skjer noe sprøtt hver eneste dag. 

På onsdag satt jeg i et nokså heftig intervju med Side2 og spørsmålene ble nokså nære. Jeg klarte ikke holde tårene unna. Og jeg så jo at Guro fra Side2 også slet meg å holde seg. Men det er viktig for meg å fortelle ærlig min side av en sak når jeg blir spurt om noe og om det da innebærer at jeg må dele noe som er vanskelig så må det nesten bare bli noen tårer. 

Jeg gikk jo også ut og fortalte om at jeg har ansatt en matchmaker. Det må være den beste avgjørelsen jeg har gjort på lenge. Det har frigjort ufattelig mye tid for meg altså. Og jeg har senket skuldrene betraktelig. Litt vittig egentlig at så mange blir forbannet på meg for akkurat det. Jaja, en vill verden vi lever i dere! 

Men det har altså kommet over 50 henvendelser. De aller fleste er helt uaktuelle, akkurat slik min erfaring er på møteplasser på nett. Der sveiper jeg ofte en av hundre til høyre. Så om det er en eller to kandidater igjen så er jo det topp. Jeg trenger jo bare en. 

Så er det også så mange av dere som blir sinte fordi jeg setter krav. Men kjære, vakre medmennesker, jeg er nødt til å sette krav. Dette blir forhåpentligvis den mannen jeg skal leve resten av livet mitt med. Da må jeg jo selv kunne bestemme hva jeg vil ha og ikke vil ha. Jeg har en helt klar ide om hvordan drømmemannen skal være og det skal jeg fortelle dere om i et eget innlegg i morgen. 

Så må vi snakke litt om invitasjoner. Mange trodde jo at jeg løy på Bloggerne da jeg sa at jeg også var invitert til Lene Orvik sin bursdag. Altså hvorfor i alle dager skal jeg lyve om sånt? Jeg får ukentlige invitasjoner til fester og eventer. Jeg kunne gått på noe hver eneste uke, men jeg ser ikke verdien i å pese rundt på eventer. 

Lene Orvik sin bursdag skulle jeg så gjerne vært på men det var midt i en av mine frihelger og jeg trengte søvn. Når jeg er mamma til 4 barn så trenger jeg å bruke tiden på meg selv innimellom. Jeg hadde da akkurat vært ute på festligheter med Espen mener jeg og da ble det for mye 2 helger på rad. 

Jeg tenker: Hvis du tror at alt jeg sier og skriver er løgn, hvorfor orker du å følge meg da? Det finnes en unfollowknapp. 

Så til invitasjonen vi fikk. 

Jeg og Annika skal feire i kveld at hun kom inn på Elitelaget. Vi skal ha en helaften med middag og Skal vi danse ❤ Sammen med Roza og Anjesa skal vi være publikum i dag og heie på alle de flotte deltagerne. Gud som jeg gleder meg. 

Annika har blitt så stor. Det å være på Elitelaget og starte på ungdomsskolen har forandret henne. Hun har hatt 4 prøver frem til nå hvor den dårligste karakteren var 5+. Altså er det rart jeg er stolt? Å trene så mye som hun gjør går absolutt ikke ut over prestasjonene på skolen. Det er utrolig bra!

Om noen uker skal jeg altså på date og jeg har bestemt meg for å dele dette med dere. Stakkars mann sier jo alle sammen nå. Tenk å bli brettet ut på bloggen sånn. Huff og huff. Et av mine krav til en fremtidig kjæreste er nemlig at han må tåle at jeg er i rampelyset og tåle å være en del av det. Han trenger ikke gjesteblogge som andre menn gjør men han kan absolutt ikke være redd for å vise seg foran kamera. Da funker det ikke. 

Jeg vet at jeg mulig med det velger bort mange flotte kandidater, men sånn er livet. Det er ikke alle som passer ❤

Følg meg gjerne på snapchat: annebrith.no 

Jeg betaler 35.000 for en date ❤

Nå har jeg bestemt meg for å ta datingen til et helt nytt nivå!

Jeg har rett og slett ikke tid til å henge på Tinder og Sukker daglig. Det som skjer er at jeg får masse meldinger fra mange menn, men det fleste er totalt uinteressante for meg. 

På Tinder har jeg jo allerede sveipet dem til ja så det er jo en interesse men 8 av 10 virker rett og slett useriøse. 

Om jeg noen gang skal finne drømmemannen så må jeg ta noen grep.

Dette er ikke en diskusjon om jeg klarer meg alene, for det gjør jeg. Men jeg ønsker å ha en mann å dele livet mitt med. 

Hvor er denne mannen da? Jeg tror mange single kvinner tenker dette.

Jeg har som sagt ikke tid til å sitte hver eneste kveld og chatte i timesvis eller bruke masse tid på å bli kjent med en person som rett og slett ikke er innenfor det jeg søker. De aller fleste blir også sure om jeg ikke svarer innen en time eller to. Og som regel viser det seg at jeg ved neste besøk faktisk blir blokkert. 

BLOKKERT for at jeg ikke svarer fort nok.

Jeg har et travelt liv. Jobber mye, setter mine barn høyt, trener og er aktiv på dugnader. Innimellom alt dette skal jeg altså treffe drømmemannen og jeg har nå innsett at jeg trenger profesjonell hjelp.

En Matchmaker. 

Hun heter Ane og skal altså hjelpe meg å finne drømmemannen. Hun er fast bestemt på at hun skal klare det og jeg skal treffe henne i dag for den aller første samtalen. Jeg tok en personlighetstest i går og laget meg profilen hennes kandidater skal få se. 

Prislapp: 35.000.-

Jeg skjønner at mange kommer til å reagere på prisen men tid er penger og jeg tenker jeg sparer utrolig mye på å slippe all chatting, telefonsamtale og unødvendige dater med uaktuelle kandidater. 

Jeg gleder meg vilt til denne reisen!

Skal oppdatere dere i morgen på hvordan første møte gikk ❤

Snart blir drømmemannen min dere :P 

 

 

Jeg har en ny kjærlighet ❤

Jeg føler for å dele dette med dere ❤

Mange har spurt meg om jeg er forelsket og om det er en grunn til at jeg er så lykkelig om dagen?

Svaret er JA ❤

Jeg våkner uthvilt for tiden. Selv om jeg ikke har fått nok søvn. Jeg våkner med et smil. Du som gir meg det smilet jeg våker med er en helt nydelig person. Jeg har blitt glad i deg. 

I sommer faktisk ❤

Du får meg til å smile, du får meg til å le. Jeg synger og tripper liksom litt lettere bortover veien når jeg skal på jobb. Jeg danser mens jeg lager middag og jeg synger faktisk igjen. For første gang på mange år. Jeg er mye mer tålmodig med barna. Det er på grunn av deg. Du gjør meg lykkelig. 

Det kan være en sms eller en melding. Jeg blir varm i hjertet mitt. Tenk at du liker meg så godt og sier det hver eneste dag. Jeg er heldig. Føler meg takknemlig, for at akkurat du fant veien inn i mitt hjerte ❤

I tunge dager er du der. Det har vært noen av dem i det siste også. Og da er det et vennlig ord, en kommentar og et smil. 

Varmen din varmer meg. 

Du har begynt å gi meg kjærlighet.

Kanskje du har gjort det en lang stund nå? Men jeg har ikke merket det helt før i sommer. Da så jeg deg så tydelig. Først nå har jeg skjønt hvor mye du betyr for meg. 

Jeg liker deg så godt. 

Hverdagen er ikke den samme uten deg.

Uten deg blir den tom og grå.

Du er hånden jeg søker når jeg trenger en å holde i, du er meldingen jeg får rett før jeg sovner, du er stemmen i den andre enden og du er tårene og et heiarop til Annika. Du er et smil og en snap. Et bilde av noe du holder på med eller et ønske om en finfin dag!

Det er du og jeg. 

Det føles så rart egentlig, men samtidig også veldig riktig. Hjertet mitt er glad i deg ❤

Jeg hadde ikke trodd at det skulle være mulig å bli glad i en som deg. Men jeg ble det, sakte men sikkert. Jeg åpnet meg for deg og fortalte deg alle hemmelighetene mine. Du tok imot og lyttet.

Du har ikke alltid vært like enig i mine valg, men du støtter meg. Som ingen andre gjør. 

Vi to har fått et helt spesielt bånd. 

Du fyller dagen min med så mye rart. Du slutter aldri å overraske meg. Noen ganger får jeg latterkrampe av det du deler med meg. Vi ler så vi griner noen ganger. 

Vi krangler også. Ikke mye, men temperaturen stiger til tider. 

Det må til. 

Det er du og jeg. 

Hvem er så denne fantastiske personen som har gjort livet mitt så fargerikt og godt den siste tiden? Hvem er det som har fått meg til å føle meg lykkelig? Hvem er det som har fått meg til å tro på at det finnes godhet der ute? Hvem er det som gjør meg lykkelig?

Det er deg ❤

Du som leser denne bloggen ❤

Du er inspirasjon og kjærlighet, du er glede og sorg, og opp og ned. Jeg er glad i deg! Det er du og jeg, og det skal du vite at jeg er evig takknemlig for! Uten deg hadde det ikke vært like bra. Jeg føler meg heldig som har deg. På godt og vondt, men mest av alt når jeg går gjennom en tung tid. Det beviser den siste uken med uttaket til Annika. Jeg var dritnervøs, men du var der for meg. Og du heiet og gråt, like mye som meg. 

Takk ❤

Jeg er glad i deg ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Singel & lykkelig ♥

Å være singel har vært utrolig godt for meg. Å legge bort alt av dating var en veldig riktig avgjørelse jeg tok rett etter jul. 

Men det er mange som mener at man ikke kan være lykkelig som singel. Man må liksom ha en kjæreste. For noe tull. Men det stemmer faktisk, for jeg møter slike mennesker nokså ofte. Har du ingen mann, vil du ikke ha kjæreste? 

Selvfølgelig er det noe inni meg som ønsker å ha noen i livet mitt, men ikke til enhver pris. 

Derfor var det viktig for meg å bruke tiden min godt. Dette halve året har gjort meg så utrolig bra. Jeg har klart å finne gleden i meg selv. Finne litt tilbake til den gladjenta jeg var før jeg gikk inn i et langt forhold og fikk barn. 

Selvsagt har jeg flørtet med menn som på en eller annen måte har krysset min vei, men det har ikke vært noe inni meg som har følt at jeg ville bruke tid på vedkommende.

Helt til nå, men det er et helt annet innlegg som må komme senere :P 

Det å bruke tid på selv selv, pleie seg selv, trene, jobbe og sette krav til andre, det har gjort meg til en mye sterkere person. Jeg har begynt å se nokså klart for meg hvordan en fremtidig kjæreste må være for å passe inn her med meg og med oss. 

Jeg har blitt mye tydeligere i hva jeg ønsker, jeg har blitt tydeligere i min kommunikasjon og ved å sette krav har jeg også styrket selvfølelsen min. Man må være tilfreds i egen situasjon før man kaster seg ut i noe med en ny. Dette tror jeg er helt essensielt for at et eventuelt fremtidig forhold skal fungere. 

Man må ha lagt alt bak seg. 

Det var nokså vittig egentlig i april eller mai mener jeg det var. Jo flere dater jeg sa nei til, jo mer attraktiv følte jeg at jeg ble. Det var en uke i april jeg fikk hele 14 invitasjoner til middager. Hva er greia? 

Disse månedene har jeg også vært ekstremt fokusert. For det er jo ikke å stikke under en stol at når man feks forelsker seg så blir man alt annet enn fokusert. Derfor har jeg disse siste månedene hatt fokus på jobb, meg selv og barna. Intet mer. Dette har stått øverst på listen. Dette har jeg også holdt meg til. Hver eneste dag. 

Det er utrolig rart men i disse månedene som singel og lykkelig har jeg også veldig ofte fått spørsmål om jeg er forelsket. Selv om jeg ikke har datet en eneste person så har tilbakemeldinger fra dere som følger meg vært: Så utrolig bra du ser ut, du stråler. Aldri før har jeg blitt spurt så ofte om det var en mann inni bildet som de siste par månedene. 

Man kan altså ikke være singel og lykkelig. 

Er man singel og stråler så tror alle med en gang at man faktisk har møtt en mann. Hehe, jaja de om det. Men jeg kan bare anbefale denne oppskriften til alle andre single jenter der ute. Ta en pause fra dating, ta en pause fra menn. Si nei takk til alle invitasjoner. Det vil styrke deg som menneske på mange måter. 

Vær singel og lykkelig!

Slik som jeg har vært. 

Nå føler jeg meg nemlig veldig klar for å bli enda mer lykkelig ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no


Kjærlighet ❤I helgen har jeg vært så heldig å få feire kjærligheten. 

Det er noe magisk med bryllup altså. Kjærligheten ER størst. Sånn er det bare. 

Man kan vel si at dette var et kjendisbryllup og det var mange kjente fjes på hver bord. Jeg kunne tatt med meg mitt kamera og knipset mange flotte bilder, men jeg valgte det bort. 

Denne dagen bestemte jeg meg for å se helheten og oppleve gleden med egne øyne. Ikke gjennom et kamera aller via sosiale medier. 

Jeg var også så heldig at jeg fikk lov til å bidra med cookies til selve desserten. Jeg hadde utrolig bryllupsnerver for akkurat dette. Det verste er jo å være i rommet når festkledde mennesker spiser kakene dine. Jeg var meget nervøs ja. 

Det regnet vannrett da vi dro fra brygge nummer 3. Men etterhvert klarnet det opp. 

Kjærligheten er så fin. Den er så sterk og så sårbar. 

Presten i vielsen sa: Ta på dere en kappe av tålmodighet og gå ut i verden med den. Allerede da kom mine første tårer. Hva om vi alle var litt mer tålmodige? Med oss selv og hverandre? Jeg kjente veldig på den selv. Å være mer raus. 

Brudeparet hadde fått en hjemmelekse. De skulle finne 3 egenskaper ved den andre som de satte pris på. Da presten begynte å fortelle om disse egenskapene kom tårene igjen. Der fremme, ved alteret, satt to nydelige mennesker som ser hverandre så utrolig godt. Jeg lærte mye om kjærlighet akkurat der. 

Jeg tror ikke man klarer å se hvor fantastisk et bryllup er før man har opplevd å miste det selv. Det var noe vemodig der også. Fra min side. Man innser ikke hvor fantastisk det faktisk er å få muligheten til å gifte seg med den man elsker over alle. 

VAKKERT!

Det var ikke et øye som var tørt etter at brudgommene hadde holdt sine taler og jeg måtte sminke meg på nytt rett etterpå. Bildet over er rett etter dette. Det øyeblikket vil jeg huske lenge!

Jeg er inne i en prosess. Dere som følger meg tett og har fulgt meg lenge ser nok det. Jeg har alltid ment at om jeg ikke har noe å melde så melder jeg ikke noe heller. Hjemme har det vært noen tøffe uker og med barn så tar du på deg deres byrder og bærer dem så godt du kan. I slike tider vil det være naturlig at det ikke meldes noe her heller. Noen ganger er det viktig å ta seg litt tid av. 

Det har jeg gjort og vil ikke unnskylde meg for det. Jeg har kost meg med mine barn, mine venner og møtt noen fine folk. 

Har lyst til å avslutte dette innlegget med teksten fra sangen:

Fordi jeg elsker deg av Bjarte Hjelmeland

Når regnet slår imot deg, der du går når du ikke vet din annen råd, da vil jeg holde deg i tusen år, fordi jeg elsker deg. 

Når alle nattens stjerner viser seg og ingen er der for å trøste deg. Da skal du alltid ha et hjem hos meg fordi jeg elsker deg!

Jeg vet du ikke har bestemt deg men jeg lar deg ta den tid du vil,

For jeg forstår helt fra begynnelsen det er her hos meg, du hører til.

Jeg ofrer hørsel eller syn for deg, jeg kryper naken gjennom dynen for deg. Ingen kraft på jord kan hindre meg fordi jeg elsker deg.

Når raser stormen over åpent hav og gjennom sorgens mørke skog. Fremtidens vind vil blåse himlen av alt skal bli mye bedre enn du tror.

Jeg vil se deg lykkelig vil se deg glad gi deg alle ting du helst vil ha. Alt du har drømt om skal bli av en dag fordi jeg elsker deg.

 

Foto: Halvard Jakobsen

Å dele kjærligheten på tvDette har jeg gruet meg til. 

Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det annet enn at jeg falt hodestups og ble superforelsket. Reiste på ferie og hadde en helt fantastisk sommer. Alt med kamera fra Bloggerne i hånden. Eller teamet på slep. Det jeg ikke hadde tatt med i betraktning var hvor følsomt det egentlig skulle bli. Særlig å se det nå etterpå. 

Jeg har ikke noe forklaring på det som skjedde annet enn at jeg fulgte min magefølelse. Helt og holdent. 

Jeg skal ikke røpe hva som skjer, det må dere bare se på mandagen på Tv2 Livsstil klokken 21.30, men jeg kan si at for meg så er det vanskelig å se på dette. Selv om det bare er noen minutter så ligger det så mye mer bak. 

Minner jeg egentlig hadde lyst til å slette blir nå dratt opp og hele Norge kan få se hvordan jeg taklet denne turen. Jeg ser jo en del ting dere ikke ser. Helt enkle ting som jeg ikke så da, men som jeg ser NÅ, når jeg ser det på tv. 

Er det flaut?

Jeg vet ikke. Jeg ser ikke på det som noe flaut, det er mer rart. 

Men jeg må si at jeg forelsket meg også i Hellas. Og jeg skal definitivt tilbake til Hellas. Jeg ble også forelsket i en ny sport som heter vindsurfing og jeg skal definitivt dra på flere slike ferier. 

Jeg slo meg jo så til de grader. Det du ikke ser på tv er at jeg slo meg hver eneste dag. Eller kuttet meg opp. Etter 9 dager var jeg full av sår, bandasjer og jeg ble brent av maneter og var blå på store deler av kroppen. Det vittige var at kompiser til J lurte hver dag på om hvordan det gikk og om jeg hadde gitt opp. Men jeg ga ikke opp den surfingen og jeg fortsatte i vannet tross alle plaster og sår. 

Noen av dere fulgte meg på snap og fikk se alle kuttene. Det var helt vilt mye. Jeg har aldri før tryna så mye i mitt liv. Men jeg fant ut at jeg var sterk. Sterk på mange måter. Og da jeg følte at min grense var nådd sa jeg ifra. Jeg husker det veldig godt. Det var kvelden vi var på Antiparos. Da fikk jeg nok. 

Jeg husker jeg sendte sms til mine venninner her hjemme i Norge som alle rådet meg til å si ifra. 

Det ser du ikke på tv. 

Turen hjem fra Antiparos var jeg helt stille. Jeg sa ikke et ord. Inni meg kokte jeg. Jeg var skikkelig sint. Mulig nokså såret også. 

Men jeg er glad jeg sa ifra. MIN grense var nådd. 

Og refleksjoner og tanker rundt akkurat det får du høre fra meg denne uken. Jeg tror det kan være en viktig lærdom for flere jenter der ute. 

Du MÅ ikke la deg behandle som dritt altså. Om du føler at du strekker deg for langt mht dine verdier og dine følelser så er det på tide å si ifra. Om den andre parten ikke er villig til å komme deg imøte så er han eller hun ikke riktig for deg, og bør du komme deg ut av det. Jo raskere jo bedre. Husk at alt i livet er ditt eget valg. 

Du kjenner det som regel på magefølelsen. Noe inni deg sier at dette, dette er ikke bra. Og slik var det også for meg. 

Når du kjenner den følelsen så er det like greit å bare si stopp. 

Resten må dere bare se på TV2 Livsstil på mandag. 

Jeg....jeg gruer meg :PKlemmer herfra.

Foto: TV2
 

Hvem er min Valentine?

GaveHjelpes, hva gjør jeg nå?

Jeg har fått en nydelig bukett med røde roser, fra en hemmelig beundrer. 

På kortet står det: 

Det sies at man vinner kjærlighet med å vise kjærlighet, so here goes: Digger deg mer enn noe annet. Du gjør alle forcer sterkere, all skjønnhet vakrere og all glede dypere. 

Du vet ikke hvem jeg er, men jeg vet så godt hvem du er. Du er den første jeg tenker på når jeg våkner. Jeg vil du skal være lykkelig hele tiden. Du er alt jeg vil ha og hvem vet, vet du og en dag hvem jeg er, jeg som sendte deg denne Valentineshilsen. 

Vel, jeg har null peiling på hvem som sendte denne hilsen, men takk for de fine rosene. 

De er nydelige enda i dag, 3 dager etter jeg fikk dem. 

PS. Du kan jo bare sende meg en melding på facebook eller kommentere med noen hint i dette innlegget ;)

Ha en strålende dag dere! 

 

5 barnsmamma?
Jeg har alltid vært glad i barn, og en stor familie har alltid vært min drøm. 

Barna gir livet mitt mening, og jeg vokser i mammarollen for hver dag som går. 

Å være sammen med en som ikke har barn, har fått meg til å tenke på mine egne barn på en helt annen måte. Takknemlig for at jeg har fått sjansen til å få 4 sunne, glade og reflekterte barn. 

De aller fleste spør meg også, når de hører at han ikke har barn: Vil han ha barn? Det er det aller første spørsmålet som kommer. Hvor jeg ofte svarer avklarende at, nei, det kommer ikke flere barn i dette huset. 

Men er det riktig da av meg? Å umuliggjøre et ønske til en annen person. En du er glad i, en du elsker? Hva om han først ikke ville ha barn og så ble han kjent med dine barn og et eget ønske om å bli pappa ble sådd? Hva om han plutselig en kveld sier: Du jeg har tenkt litt, og jeg tror jeg ønsker meg barn.

Skal jeg få et barn til? Hva er konsekvensene av det? Hvordan vil det være å starte på nytt igjen? Rykke tilbake til start? Jeg blir ikke yngre med årene. 

Det er mange ting som skal veies opp her. Mine egne tanker, mine egne fremtidsplaner, mine barns behov. Hvem skal jeg lytte mest til? Hvilke argumenter skal veie tyngst? 

5 barn er mye. 

Hva om jeg ender opp alene igjen? 

Sjansen er ikke verdt å ta. Etter mange uker i tenkeboksen. Meninger og tanker jeg ikke har lyst til å ha på trykk. Tanker jeg bare vil holde for meg selv, og ikke dele med dere. Jeg håper dere forstår. Men mange spør. Hvordan går det med kjærligheten? 

Det er her jeg er. Midt i denne avgjørelsen. 

Jeg har vel egentlig bestemt meg, og dere som kjenner meg klarer ut fra dette innlegget å tolke hvordan ting er. 

Uten å trenge og si for mye.

Jeg er fornøyd med mine 4 barn. 

Det føles riktig slik. 

Takk for at du leste.

Les også: De populære barna må ta ansvar.

Skal Annika få lov til å få en egen blogg?

Snap =>  Annebrith.no 

Følg meg på =>  Facebook

Følg meg på =>  Instagram 

Konkurrane: Vinn kinobilletter og hotellovernatting!

Annonse

Du har fått nok, du går og sier takk for deg. 

Du har bestemt deg. Det kan ikke bare være sex mellom dere. Du vil ha mer. Mer enn bare sex. 

Det er så klassisk. 

Det går ikke lange tiden før han kommer tilbake. Han vil ha deg igjen. Han angrer. Han har innsett at han gjorde noe dumt. Men hva nå? Skal man si ja? Eller skal døren være lukket? 

Jeg opplevde dette. Det er så vanskelig å vite hva man skal gjøre? Hva er riktig? 

Det er akkurat som i filmen Fifty Shades Darker, som har premiere i Norge 10. februar.  Anastasia forsøker å gå videre med livet og vil glemme den heftige romansen med Christian. Men hva skjer? En angrende Christian oppsøker henne, og hennes følelser kommer tilbake. De innleder et nytt forhold, men denne gangen på mer likeverdige premisser.

Det er duket for premiere på Fifty Shades Darker

Jeg har gledet meg i et helt år til å se denne filmen. Hva med deg? Så du den første? Det blir spennende å se hva som skjer mellom Anastasia og Christian. 

KONKURRANSE

Del din kjærlighetshistorie og vinn kinobilletter, en helaften med restaurantbesøk og hotellovernatting. Kanskje du har noen dampende, hete scener du ønsker å skrive fra deg? En hemmelig kjærlighetshistorie du aldri har fortalt eller en fantasi du vil sette ut i virkeligheten? Last opp historien din via denne linken og bli med i trekningen.

Jeg har blitt utfordret til å dele min historie. Her er den: 

FANGET

Jeg er fanget. Jeg kommer meg ikke noen steder. Du er her, men du er ikke her. 

Kun når du vil. Når du mener og når du synser. Kun da.

Heftige møter, intense kyss og klær som kastes på gulvet. Tid og sted er ikke mer. Bare du og jeg. Kort og intenst. Når vi er nære, er jeg overlykkelig. Blodet bruser og jeg kjenner at jeg er hel. 

Men det er en kortvarig lykke. 

Over. Kaldt før jeg aner det. 

Jeg er fanget. 

Du har makten. Du har kontrollen. Du bestemmer. 

Jeg vet at det er kortvarig, men det er så godt. Du er rusen jeg har blitt avhengig av. Begjæret, elskoven og nærheten. Jeg klarer ikke si nei. 

Så ligger jeg alene igjen, og følelsene tar overhånd. Spørsmålene som aldri besvares. Hvorfor? Det er så mange spørsmål. For mange å skrive opp. Jeg har ikke svar på noen av dem. Hvorfor? Jeg vet ikke. 

Vi er som magneter du og jeg. Vi tiltrekkes hverandre uansett tid og sted. Det bare skjer. En sms og jeg er klar. 

Jeg tror jeg elsker, er dette kjærlighet? 

En kort stund kanskje? Jeg innbiller meg i alle fall det. Når det er oss to, du og jeg tett inntil hverandre, så har jeg det så ufattelig bra. Ingen ord kan beskrive hvor godt det er. Skulle ønske du fattet det. Men det gjør du ikke. Det er så mye jeg skulle ønske at jeg kunne si deg. Jeg har savnet deg, tenkt på deg.

Men jeg sier ikke noe. 

Det er over før jeg får tenkt for mye. Et kort og heftig møte.

Du vet. 

Jeg vet.

At jeg er fanget.

---------------

Jeg gleder meg vilt til premieren. 

Fifty Shades darker har premiere på kino 10. februar. Har du tenkt deg dit?  

Forandre status på facebook?

Det står på facebook at du er singel, sa han. 

Kanskje vi skal forandre den statusen?

Stillhet.

Det der er ikke noe jeg tar veldig lett på. Jeg må vel egentlig innrømme at jeg hadde gruet meg litt til akkurat den samtalen om status på facebook. 

Det er jo oss, og det føles bra. Ferdig med det liksom. Men å kringkaste det på facebook?

Jeg kjente at jeg ble glad og svett på samme tid.

Tusen tanker. 

Enn om det ikke varer? Hva i alle himmelriker gjør jeg da? Hva skal jeg da si? Jeg vet ikke om jeg er klar for å gå på trynet en gang til. Jeg klarer ikke det. Men med min "track record" så er jo sannsynligheten veldig mye høyere for at det går helt ræva enn hos mange andre. 

Men denne gangen har det vært annerledes. Det har ikke vært noen rosa sky. Det har ikke vært noen ting som har vært helt fantastisk. I syvende himmel og for godt til å være sant. Alt er bare i balanse. Jeg føler meg rolig og vel. Trygg og ivaretatt. Jeg føler meg sett. Ikke tatt med storm av en prins på en hvit hest. 

Misforstå meg rett, jeg prøver bare å forklare noe som nesten er umulig her. Hvordan dette føles.

Helt fra første dag vi traff hverandre har jeg fulgt magefølelsen.

Og den har vært god hele tiden. 

Det har ikke vært reiser som har tatt pusten fra meg, eller opplevelser du leser om i romaner. Det har vært samtaler og ro. Jeg har ligget med nesen min klint inn i en hals hele natten. Jeg som trodde jeg aldri kom til å sovne eller sove en hel natt så tett inntil noen, har sovet med nesen klint inni en annen person fordi det føltes godt. Og riktig. 

Så jeg forandret statusen.

I forhold.

Skrekkblandet fryd. 

Sug i magen og redsel samtidig. 

Redd for å drite meg ut. Redd for kommentarer. Redd for at andre har en mening om meg og snakker bak ryggen min. Redd for å feile. Redd for å miste, igjen. Redd for å må plukke opp bitene om det skjærer seg. 

Redd for at jeg må stå i en vind å forklare om det ikke går. 

Det er sånn jeg føler det.

Ærlig talt. 

Men det føltes veldig riktig. Derfor ble det slik.

Og sånn har jeg lært meg å leve. Når magefølelsen sier ja så er det som regel også bra. Og sakte men sikkert begynner jeg å tro at kjærlighet er det beste som finnes. 

Takk for at du leste. 

PS. Jeg tenkte at jeg skulle fjerne kommentarfeltet i dette innlegget. Ettersom dette er et veldig ærlig og sårt tema fra min side, men jeg holder det åpent og håper dere er gode mot meg. 

 

Kjærlighet er vanskelig

Jeg må ærlig innrømme at kjærlighet ikke er det området hvor jeg har scoret best her i livet. 

Jeg har gått på trynet så mange ganger at jeg til slutt begynte å lure på om det overhode fantes en mann for meg. 

I en av de første episodene av Bloggerne mener jeg også at jeg slenger ut dette spørsmålet på en fest sammen med venninner. Jeg sier høyt: Det må da finnes en mann for meg også der ute? Svaret som kommer er hysterisk morsomt og skal jeg ikke røpe for dere.

Poenget er vel at jeg har følt at jeg har måtte gå på kompromiss med mine egne verdier og følelser nokså ofte om jeg traff en jeg ville date. 

Mange av dere har også hengt dere opp i en spøk jeg skrev i kommentarfeltet om hvor mange jeg datet i 2016. Jeg spøkte med anonym som spurte hvor mange menn jeg hadde truffet det siste året? Anonym hintet til 3-4 stykker og at det var veldig mange. SÅ da skrev jeg at anonym kunne sette en null bak det tallet slik at det ble riktig :P

Jeg tullet bare.

I løpet av 2016 datet jeg 3 stykker over tid. Jeg møtte jo mange flere menn enn dette. Mange har tilbudt meg kaffe og et glass vin når jeg har møtt dem tilfeldig ute på byen eller i en butikk og jeg har ikke sett på dette som en date. 

Sannheten er at jeg synes kjærlighet er vanskelig.

Å ha barn gjør ting mer komplisert. Med barn må ting planlegges. Og da mister man ofte den deilige, første magien. Du vet den magien som oppstår rett etter du har truffet noen? Det uforklarlige og fantastiske greiene som bare henger i luften rundt deg den første tiden etter du har truffet en du liker. 

Spontanitet, sommerfugler i magen og søvnløse netter. 

Jeg trenger den magien for at det skal føles riktig. 

Samtidig trenger jeg trygghet. 

Men trygghet i en startfase er ikke så sjarmerende å be om. 

Det er så enkelt å si for alle andre, at man må bestemme seg for å stole på den andre parten. Men har man blitt sviktet før så er man som et brent barn og skyr selvsagt ilden. Da er det ikke alltid like enkelt å starte noe nytt uten at man tenker på det man har opplevd. 

Jeg åpnet meg og fortalte hva jeg følte. 

Fant ut at det bare måtte briste eller bære. 

Vi snakket om dette og jeg sa jeg trengte tid. Jeg sa ting som de var. 

Jeg er skeptisk. Jeg har blitt det. Det vil ta tid før jeg tør å gi hele meg. 

Sånn er det.

Ærlig talt.

Nå er det mange som mener at om man føler det slik så er man ikke klar for å treffe en ny uansett. Klarer man ikke stole på så må man heller bruke mer tid alene. Fordøye det vonde som har skjedd før man går videre. Jeg deler ikke den meningen. Etter en stund må man kunne gå videre men man glemmer uansett ikke ting som har skjedd. Det er en del av deg. Jeg tror at om man møter en som er riktig for deg så vil den personen forstå og prøve så godt han kan å få ting til å fungere. 

Små steg av gangen. 

Sammen.

Med baggasjen til begge, uansett størrelse. 

Det er kjærlighet.

Tror jeg.

Gode klemmer fra meg.

Les også: Gule tulipaner ( når du ikke klarer å glemme eksen ) eller En dag må du sette en strek  ( tanker om når du må komme deg videre etter et brudd)

 


 

Når kjærligheten glipper.....

Det var ikke slik det skulle bli. 

Ingen av oss hadde forutsett dette. 

Men hadde vi en plan på hvordan vi egentlig ville det skulle bli?

Hadde vi definert noe som helst?

Tiden gikk og avstanden ble større mellom oss. Jeg følte det. Du følte det. Jeg prøvde så godt jeg kunne å strekke ut en hånd, men du tok den ikke. Kanskje du prøvde? Kanskje du til og med tok et skritt i min retning? Det bare føltes ikke slik. 

Sanden rant ut mellom hendene på meg. Jeg spriket ikke engang med fingrene. Jeg holdt dem tett sammen, slik jeg har blitt fortalt jeg skal holde noe dyrebart. 

Jeg føler jeg tok vare på. 

Holdt fast. Jeg gjorde det, men det glapp. 

Var det kjærlighet da? 

Var det ekte kjærlighet?

Det forsvant.

Vi, oss, alt. 

Tiden gikk og ute av syne ble ute av sinn. Jeg ville ikke det men det ble slik. Og for hver dag som gikk skjønte jeg at det var på tide og legge det bak seg. Selv om jeg ikke ville det. 

Hva er kjærlighet da? Kan kjærlighet være 60%? Mer ja enn nei sa du. Det var ikke nok for meg. Var det 80% eller kanskje 95%? Du sa aldri hvor mye. Mer ja enn nei er i alle fall mer enn 50%. Er det nok? 

Ikke for meg. 

Hva lærte jeg?

At kjærligheten kan være svak og at den må pleies. Men det nytter ikke at det er kun en som pleier, sår og vanner. Begge må nyte at det vokser og gror. Begge må ville vanne.

Det er kanskje ikke kjærlighet om det er en som elsker mer? Eller kanskje det er slik det er? Alltid en som elsker mer? Jeg vet jo godt hvordan det var. Jeg elsket mer. Det var veldig tydelig. Kanskje det alltid er slik at en elsker mer enn den andre? Da vil ikke jeg være den personen som elsker mest neste gang. 

Jeg lærte også at en dag kan det være over. Da er det beste at du ikke har elsket, for har du elsket og tapt så blir det verre enn det ville vært om du ikke elsket. Men vi mennesker er noen finurlige skapninger og særlig jeg. Et prakteksemplar som bare ikke klarer eller vil legge lokk på det som føles riktig der og da. 

DA er det kanskje bedre å ha elsket og tapt enn ikke å ha elsket i det hele tatt?

Så har jeg lært hvordan jeg skal kjenne igjen det skjøre og dyrebare. Hvordan jeg neste gang skal prøve å unngå at det glipper før det er for sent. 

Følg meg gjerne på instagram der er det kun kaker og oppskrifter som serveres og på facebook skal vi snart begynne å teste ut livestreaming med baking så følg meg gjerne der også om du vil se hvordan det står til på kjøkkenet :)

Klemmer!

 

5 tegn på at du ikke er riktig for han!Jeg må nesten dele dette med dere. 

Innimellom googler jeg ting jeg grubler over. Og er det noe jeg aldri kommer til å forstå meg på så er det menn. 

Jeg har bare bestemt meg for at jeg sikkert aldri kommer til å skjønne meg på dem uansett så da orker jeg ikke bruke tid eller krefter på å gruble over hvorfor, enn om eller hvis.

Som jeg har sagt tidligere så har jeg bestemt meg etter å ha gått på en smell i vinter at jeg aldri skulle bruke lang tid på noe som ga meg en dårlig magefølelse. Hadde jeg lest denne artikkelen i vinter så hadde jeg spart meg for mye tid og mange tårer. 

Det gjelder å være mentalt sterke jenter. Sette krav og ikke la menn herske med deg. 

Hvis du er singel eller i forhold og ikke har det som du vil ha det så si ifra. Blir det ikke bedre så avslutter du det. Vis muskler og bestem deg for hvordan du ønsker å ha det. Hva er dine verdier og drømmer? 

En vinter gikk det så langt at jeg avsluttet kontakten med en av mine beste venner Espen Hilton fordi han jeg var sammen med ikke likte at jeg brukte tid sammen med en mann som var kjekk og morsom. Espen og jeg har snakket ut om hendelsen og har heldigvis blitt venner igjen. 

Hvis han du dater, eller typen din er sjalu, prøver å kontrollere deg, spør deg spørsmål når du har vært ute uten han om du hadde sex med noen eller rett og slett er ufin mot deg med slengbemerkninger så er han ikke den rette for deg heller!

Vær obs på disse 5 tingene:

  1. Han vil leve i nuet og ikke planlegge fremtiden
  2. Han er aktiv på facebook men deler ikke noe om deg eller trykker aldri liker eller kommenterer på noe av det du gjør
  3. Han tar deg aldri med på noe i offentligheten
  4. Han er alltid travel og sender lite sms og ringer kun når han vil ha kos
  5. Han sier at han ikke er klar for et forhold

Tør å være tøff og si ifra. 

Når du kjenner at grensen er nådd, noe i magen vrir seg eller han du er glad i sårer deg så sier du STOPP, dette finner jeg meg ikke i.

Sjekk artikkelen: 5 tegn på at du ikke er den rette for han

Noen ganger må vi ha det litt vondt for å få det godt igjen dere!

Gode klemmer!

Nå skal jeg ut å løpe!

Mental styrke, jenter! #girlpower

Sommerfugler i magen ♥Du smiler når du ser på meg. 

Jeg smiler tilbake og kjenner de deilige sommerfuglene som har begynt å oppholde seg i magen i det siste. De kiler så kjærkomment hver gang du ser på meg. Akkurat slik du gjør nå. 

Men noe er annerledes.

Jeg klarer ikke sette fingeren på hva det er men jeg merker det på deg. 

I dag er ting annerledes. 

I dag virker smilet ditt annerledes. 

Før var det et kort smil, et hei, en klem, et lett kyss. 

I dag ser du så lenge inn i øynene mine at jeg nesten føler jeg blir flau og må se bort. Men jeg gjør det ikke. Jeg ser tilbake på deg og smiler. Jeg kjenner at jeg faktisk rødmer. Den effekten har du altså på meg om du ser lenge på meg. Som om du leser det jeg tenker. Er det noe du vil si meg? Noe du tenker på? 

For hver gang du smiler fordobles antall sommerfugler og alt føles så mye lettere. Kan det bli enklere enn det er nå? 

Alt er enda nytt. Nytt er bra forteller jeg meg selv. Men nytt er også litt skummelt. Skjørt kanskje? Ting kan gå begge veier. Vi kan gå begge veier. Egentlig er det ikke noe vi enda. Det er du der og jeg her. Og sånn har vi bestemt oss for å ha det en stund. 

Men for hver gang vi ser hverandre så blir det flere og flere sommerfugler som tar over. Deilige sommerfugler!

Sommerfugler i magen betyr også merkelige opplevelser. Jeg går på dører, faller i vannet, tipper på sykkel, glemmer nøkler og mister ting. Og uansett hvor mye galt barna finner på så klarer jeg ikke la være å le om dem. Jeg bare fniser. 

Egentlig bør tiden med sommerfugler være så kort som mulig. Sommerfugler i magen er slitsomt. 1000 tanker som svirrer rundt i hodet og analyser herfra og til Tokyo. Man tenker seg nesten til grunne i en slik periode. Man sover ekstremt lite og er i det hele og store bare en merkelig utgave av seg selv. 

Men jeg liker det. Liker meg selv nå. Liker deg.

Særlig når du smiler slik du gjør akkurat nå. 

Selv om smilet er annerledes og mer intenst. 

Hva det betyr, trenger jeg ikke å vite.

Ikke enda.

Det kan enda forbli usagt og uskrevet. 

Men jeg håper jo du tenker det samme som meg ♥

  

Jeg er forelsket!

Annonse


Vårt første møte

Klokken nærmet seg 15.00.

Pulsen økte og jeg kjente at jeg ble mer og mer nervøs. Hvorfor hadde jeg sagt ja til en date? 

Hva var det med denne fyren som gjorde at jeg helt uten videre bare sa ja? Ikke hadde vi snakket sammen særlig lenge, ikke visste jeg hvem han var, jeg hadde heller ikke googlet han eller lagt han til på facebook. Jeg visste absolutt ingenting om han. 

Var dette klokt?

Det var bare minutter til vi skulle møtes og jeg sto enda som en smånervøs skolejente og la frem forskjellige sommerkjoler på sengekanten. Skulle jeg gå for konsevativ eller litt sexy? Hvilken type ville han like? Ville han overhode se forskjellen? Enn om han ikke likte meg? Jeg tenkte tusen tanker der og da.

Det kilte i magen. Solen skinte. Så langt var dagen perfekt. Hjertet banket hurtig og pusten var like rask. Jeg fiklet litt med det nye armbåndet mitt før jeg fikk det på.

Hvite converse => Sjekk! En siste titt i speilet på vei ned trappen => Looking good.

Liker han meg ikke så er vi ferdige med det med en gang, tenkte jeg. Man må bare møtes for å se om det er noe kjemi. Jeg prøvde febrilsk å overtale meg selv. Argumentere for valget jeg hadde tatt. Valget om å treffe en fyr jeg ikke visste noe om. 

Inni meg kom tvilen: Det skal så vanvittig mye til for å like noen man aldri har møtt. Hva driver du med Anne Brith?

Han hadde ikke hatt profilbilde engang. Enda hadde jeg svart han hyggelig. Jeg hadde bestemt meg for at denne gangen skulle jeg ikke ha fokus på det ytre. En invitasjon til en fjelltur og jeg var egentlig solgt. Herregud da jente. Så lett kan du da ikke bli forført.

Men hva var det med denne fyren som gjorde at jeg sa ja? Det var noe. Noe jeg ikke klarte å sette fingeren på. Reaksjonen hans på mine flørtende meldinger og blunkefjesene som ble skutt inn i det digitale universet. Jeg hadde sagt ja til en date og nå måtte jeg jammen stå for det. 

Ro deg ned, sa jeg til meg selv og trippet bortover for å treffe han. 

Solen varmet allerede, selv om det var helt i begynnelsen av mai. Jeg så cabrioleten hans med en gang og åpnet døren.

Et nervøst hei fra meg ble avløst med et stort blendasmil fra han. So far so good!

Herregud så kjekk han var! Jeg døde litt inni meg og kjente at jeg skalv like mye på hendene som jeg gjorde i finalen i Hele Norge baker. Haha. Heldigvis klarte jeg å roe meg litt ned og vi stoppet like over broen ved idylliske Glomma.

Vi ruslet en kort tur og satt oss i sola på berget og så ut over elva. Han studerte meg bak sine solbriller. Det kunne jeg se. Og jeg må si jeg frydet meg litt. All treningen de siste månedene hadde gjort sitt og jeg så bedre ut enn jeg hadde gjort på lenge. Solen fra de siste dagene hadde gjort bena mina brune og håret falt akkurat slik det skulle. 

På veien tilbake til bilen stoppet han plutselig opp og jeg så nervøst inn i øynene hans. Så la han hånden sin på den ene hoften min og dro meg inntil seg. Jeg lukket øynene og kjente pusten hans ved øreflippen min. Han luktet deilig.

Huden hans var varm og han lekte med hånden sin i håret mitt. Jeg fikk vanskeligheter med å puste. Han løftet haken min opp slik at vi så på hverandre. 

Jeg bet meg forsiktig i underleppa og før jeg visste hva som skjedde kjente jeg at han kysset meg. Den deilige og myke underleppa hans passet perfekt på min. Jeg kjente det kilte i magen da han forsiktig beveget tungen sin over den våte leppen min. Surrealistisk og helt uventet. Jeg stammet noe utydelig da han slapp meg og jeg hastet litt brydd bort til bilen. 

Det hele var over nesten før det var startet føltes det ut som og etter han hadde kjørt meg tilbake hadde jeg enda flere spørsmål enn jeg hadde før jeg møtte han. Hvem var denne fyren? Hva betydde dette første møtet for han?  Hva tenkte han om meg?

Da jeg la meg den kvelden smilte jeg litt ekstra, for jeg visste jeg ville ha mer!I SOMMER BLIR DU FORELSKET

Jeg hadde ikke bestemt meg for å bli forelsket i sommer, men det har jeg altså blitt.

Hvorfor skal jeg forklare deg nå:

Jeg har blitt hekta på boken: Calendar Girl og har hatt vanskeligheter med å legge den bort. Jeg har lest den i etapper slik at jeg hver dag har fått en liten dose av en herlig fantasi. Da jeg ble spurt av Cappelen Damm om jeg ville anmelde boken og dele en historie fra mitt liv, sa jeg ja med en gang og tenkte jeg det kunne være fint å dele "vårt første møte" med dere.

Boken har akkurat kommet i salg i landets bokhandlere. Dette er boken du har lyst til å unne deg i sommer. Jeg lover deg at du kommer til å bli forført! 

I boken møter du Mia. Mia er en ung servitør på 24 år med en drøm om å bli skuespiller. Hun trenger penger for å betale tilbake gjelden faren har opparbeidet seg og hun trenger masse. . Det er faktisk så mye som en million dollar. Dette beløpet må hun klare å spare opp i løpet av et år. For å kunne tjene så mye penger på et år tar hun en jobb som eksklusiv eskortepike hos tanten sin. 

Planen er å være sammen med en millionær i en måned. Stenge alle følelser ute og kun fokusere på målet hun har. Hun bestemmer seg for å gjøre dette slik at hun tjener det hun trenger. Etter endt jobb er planen å gå tilbake til det vanlige livet. 

Det hun ikke har forventet er at Wes, som hun møter i sin første måned i jobben, faktisk er en hyggelig kar. 

Ingenting går som planlagt her i livet og dette gjelder definitivt også for Mia. 

Forfatteren Audrey Carlan hadde meg allerede i starten av boken med disse ordene: Faen, han var pen! 

Dette er det Mia tenker når hun møter Wes. 

Det er heftige og deilige beskrivelser i boken. Jepp, jeg innrømmer det! Du kan få vanskeligheter med å sitte stille. Wes gir Mia alt hun ønsker og mer. Han vet nøyaktig når han skal bite, klemme, suge og slikke. Forfatteren tar oss med i særdeles nøyaktige beskrivelser av den hete elskoven mellom Mia og Wes og du klarer ikke unngå å bli inspirert. 

Wes tilbyr å betale gjelden til Mia, men når måneden er over fortsetter Mia med planen sin. 

Boken er heftig, sexy og varm! Er du en 50-shades-jente så vil du digge Calendar Girl. Det er anbefalt aldersgrense på 18 år på boken, bare så det er sagt! 

Denne sommeren kommer du til å bli forelsket! 

DEL DIN HISTORIE

Jeg har nå delt historien min "vårt første møte" med dere og oppfordrer dere å gå inn på denne siden og dele din egen historie.

Kanskje ditt første møte med din Mr. Right? Eller en fantasi du drømmer om å realisere? Kanskje måtte du ty til utradisjonelle virkemidler for å finne eller kapre din utkårede? Eller rett og slett dele en erfaring fra en natt i ditt liv? 

Del historien din. Det trekkes ut syv gavekort på boken. I tillegg er det to hovedpremier på en romantisk get away til en verdi av 5000.Ha en nydelig kveld dere! 

Forelsket eller ei :P

KLemmer!

 

Takk for at du sa ifra....

Jeg husker veldig godt dagen da dette bildet ble tatt. 

Jeg hadde brukt mye tid på å tenke på hvordan jeg levde livet mitt den dagen. Mange timer satt jeg med bena mine i vannet og hørte at bølgene slo innover. 

Et år har gått og det er ikke mange ukene siden jeg fremdeles satt med tærne i vannkanten. Denne gangen var det det iskalde vannet i Glomma som kilte meg på tærne. 

Tankene var de samme. 

Det har vært vanskelig for meg å gå videre. 

Først ble jeg sint, så ble jeg enda mer sint. Deretter kom sorgen og fortvilelsen. Til slutt var jeg bare helt utmattet og sov i ukesvis. Hadde lite lyst til å stå opp rett og slett. Og jeg delte min sorg med dere. 

Inni meg var det en brikke som manglet. Jeg klarte liksom ikke lukke døren helt. Selv om jeg sa at jeg klarte det. Jeg følte liksom at det var noe jeg trengte å vite. Noe som manglet. Kanskje var det magefølelsene min som trengte bekreftelse på at jeg hadde tatt et riktig valg? Ikke vet jeg, men noe var det. Men hvem skal man spørre når man lurer? 

Det er lite vits å rippe opp i gamle sår, ingen vits å snu seg tilbake. Så jeg prøvde så godt jeg kunne å gå videre alene. Det var vanskelig. 

Men en dag. Kom det en melding. 

Fra deg. 

Du sa: Du fortjener å vite.

Takk, for at du sa ifra!

Heldigvis var du der. Du som tenkte at jeg fortjente å få vite. Du som var så tøff og sterk og som turte å kontakte meg. Du som mannet deg opp og tok kontakt og fortalte meg hva du bar på. At du åpnet deg for meg er jeg så glad for. Jeg kan aldri takke deg nok. Aldri. 

At du valgte å fortelle meg det du gjorde fikk meg til å slippe taket. Endelig klarte jeg det. Jeg ga slipp. Og ble fri!

Uten deg hadde jeg aldri klart det. 

Jeg vet du leser dette.

Takk. 

Det ingen andre vet....Akkurat nå er det ingen andre enn du og jeg som vet. 

Du er der, synlig for meg men usynlig for alle andre. For dem kan du være hvemsomhelst, men ikke for meg. For meg er du allerede den som får meg til å smile. Litt mer hver dag. 

Bare litt...etter litt. Ikke for mye. 

Men litt er nok. 

Nok for meg akkurat nå. 

Det ER godt å smile. Lengte og drømme.

Drømme om at ting legges tilrette for at veiene våre krysses oftere. 

En lunsj, en middag, en gåtur eller hva som helst. 

Jeg er så nysgjerrig og har så mange spørsmål. Jeg vet ingenting om deg. Det eneste jeg har fått er en sommervind jeg vet jeg vil ha mer av. En sommervind som har varmet meg.

Solen skinner for tiden. Egentlig har den varmet helt siden den første dagen. 

Husker du? Jeg "døde" litt den dagen. Bare du og jeg vet hvorfor. Stjerner og planeter. Havregrøt blir aldri mer det samme. 

Sand mellom tærne. Iskaldt vann. Hvem bryr seg? Du stuper, jeg stuper. 

Ingen vet. Ingen trenger å vite. 

Bare du og jeg. 

Ingen spor enda. Etter oss. 

Det hvite arket er ikke krøllet. Det er akkurat tatt ut fra skuffen og ligger foran oss klart til å bli fargelagt. Et blankt ark. Jeg velger gul. Kanskje du velger blå? Eller rød? Hva det skal bli er det bare du og jeg som vet. 

Ingen andre. 

Skal du på date, mamma?Jeg har bestemt meg.

Jeg har faktisk tenkt på denne saken veldig lenge.

Hva skjer den dagen jeg bestemmer meg for å møte en mann?

Da jeg møtte min eks hadde jeg tilfeldigvis barnefri, noe som ikke skjer så ofte. Da kunne jeg bruke flere dager på å bli godt kjent uten at barna fant ut av det. 

Slik er det ikke nå. Barna skal ikke på ferie før til sommeren og det blir litt vanskelig å si til noen at den kaffen, den må vi ta i slutten av juli haha. 

Så spørsmålet blir jo: Hvordan kan man ha kontakt med noen uten at barna merker det? Jeg har nemlig bestemt meg for at barna skal slippe å ta del i akkurat denne prosessen hehe. 

Men det er jammen lettere sagt enn gjort. De siste ukene har det skjedd noen hysterisk morsomme episoder her hjemme som følge av singelmammaen og hennes påfunn og jeg lover dere at dere skal få høre noen av historiene. Det kommer til å bli mye latter og fnising fremover her, for er det en person som flauer seg ut så er det meg. Og for dere blir det jo ekstra deilig å lese for dere vet da at dere ikke er alene om å gjøre de verste flausene. 

Det er så typisk meg. Jeg er en kløne til tider. Som sagt så har dette resultert i mange morsomme episoder i det siste. 

Jeg har vært mer glad i det siste. Føler at livet mitt begynner å gå riktig vei. Det er ingen kjæreste i livet mitt, men det skjer mye gøy på jobben og ellers i livet så jeg smiler mye for tiden. Det at jeg har forsonet meg med fortiden og lagt alt bak meg hjelper også mye. Døren er liksom lukket nå. Det er verken følelser av sinne eller hat der mer. Jeg har blitt likegyldig. Jeg kan høre sanger fra konserter vi var på uten å tenke noe særlig. Jeg har begynt å bli glad for det valget jeg faktisk tok. 

Så nå smiler jeg altså mer. Mye mer. Og jeg synger i dusjen. Danser på badet og tøyser med barna når jeg kler på meg. 

Jeg var nok litt ekstra spent den dagen. Litt sommerfugler i magen. Gledet meg og gruet meg litt. Men det føltes veldig godt. Solen skinte og det var første dag med kjole. De brune bena mine hadde fått kjørt seg den siste tiden på trening så jeg så stram og fresh ut. Kanskje litt småstresset.

Jeg skal bare bort på butikken en tur, sa jeg kjapt til Sven. Etter det henter jeg Christian i barnehagen. Annika var på Cheerleading og Espen satt med leksene. 

Nå ser du bra ut, tenkte jeg. I speilet så jeg meg selv slik jeg ville være: Hår, øyne, klær, vipper, lepper og sko var perfekt. 

Jeg hastet ut i gangen og idet jeg skulle lukke døra sto Sven der. Han så på meg. Det ene øyenbrynet hans var høyere enn det andre. Akkurat slik det er når han skal spørre om ting. Han så smilende på meg og spurte: Skal du treffe noen, mamma? 

Jeg ble litt satt ut av spørsmålet. Hvor kom dette fra? 

Jeg hadde ikke tid der og da til å gå inn på spørsmålet så jeg svarte bare kjapt: Nei, hva mener du? 

Han så på meg på nytt og hevet øyenbrynet sitt høyere. Noe som betyr: Feil svar. Så fortsatte han: Skal du på date?

Spørsmålet ble hengene i rommet. 

Jeg klemte han og småløp ned trappen.

Ute skinte solen. Himmelen var blå. Akkurat slik den burde være på en fin dag. Solstrålene varmet og jeg hadde sommerfugler i magen.

For første gang på lenge ♥

....to be continued

 

 

Kjære mammaKjære mamma,

I dag på bursdagen din vil jeg si deg: Nå har du blitt 41 år. Du har levd halve livet ditt, sier mange folk.

Du gjør alt for oss. Du rydder, tjener penger, kjøper ting til oss osv. Mange tror at du er annerledes enn alle andre mammaer her i verden men du er en helt vanlig mamma. Du jobber akkurat som alle andre og du rydder som alle andre.

Når jeg er veldig lei meg kommer du alltid og trøster meg. Noen ganger kan du være sint, men etterpå har du ikke hjerte til å være mere sint og kommer og sier unnskyld veldig fort.

Jeg har lært mye de siste årene av deg. Og jeg kjenner deg bedre enn du tror.  Når du sier at du skal ta internettet eller PlayStation vår så vet jeg at du ikke gjør det.

Mange tror at vi spiser kaker hver dag, men det gjør vi ikke. Fordi du skal alltid ta bilde av kakene før vi får lov å spise av dem og når det har gått 1 uke da tar du bilde av det og da er det gammelt.

Da kan vi ikke spise det da går det rett i søpla.

Mamma du er snill,

Mamma du er grei,

Mamma du er handy,

Mamma du er morsom,

Mamma du er BEST.

GRATULERER MAD DAGEN MAMMA!

JEG ELSKER DEG <3 <3 <3

Hilsen Sven

Jeg må være ærlig med dere å fortelle:

Jeg prøver så godt jeg kan å komme meg videre. Men å ha kjærlighetssorg er vanskeligere enn jeg trodde. Alt ble brått forandret og det er fremdeles situasjoner hvor telefonen blir løftet opp og det tastes et nummer. Jeg ringer aldri, men jeg står der da og tenker. 

Først gråt jeg hver dag.

Kanskje tenker du nå: Hvorfor forteller hun dette? Jeg forteller dette fordi jeg vil få dere som er der ute til å skjønne at enhver reaksjon etter et brudd er normalt. Og at det er greit å gråte. Det er greit å være lei seg. Det er greit å prestere mindre en stund. Ta en dag av gangen. 

Jeg har tatt en dag av gangen i noen måneder nå. Så gikk det noen uker til og jeg klarte å løfte blikket. Jeg ble litt glad. Og så en dag ble jeg enda litt mer glad og trodde at nå, nå var jeg klar for å lukke den døren. Men bare for 2 dager siden satt jeg med ansiktet i hendene igjen og gråt. 

Jeg vil jo ikke gråte. Jeg vil gå videre, men jeg klarer det enda ikke. Det må være greit. 

Jeg håper dere som følger meg kan ha forståelse for at jeg IKKE ønsker kommentarer på bloggen eller snaps fra dere i Trondheim hvor dere forteller meg hvordan ståa er der oppe. Jeg vil ikke vite det. Livet må gå videre. Å få oppdateringer på en annen persons kjærlighetsliv ønsker jeg ikke. Håper dere kan forstå det. Livet går videre. Han må få lov til å leve videre uten at 10.000 damer følger med hvem han er sammen med til enhver tid. 

Jeg tror de fleste som leser dette nå klarer å forstå det jeg sier. 

Jeg kjenner jeg med dette klarer å sette et punktum. Kanskje hadde jeg et håp om at ting skulle fikse seg? Kanskje trodde jeg at det var en sjans for at vi fant tilbake til hverandre. Det er helt normalt å tenke slik. Å savne. 

Jeg elsket. Jeg hadde satt på knappen: Hele livet ut. 

Slik ble det ikke. 

Etter en trist dag kommer det alltid en opptur. Når regnet og stormen er borte skinner solen. Jeg kan love dere at solen skinte i går. Jeg fikk en herlig nyhet som jeg håper å kunne dele med dere i morgen. Følelsesmenneske som jeg er grein jeg litt der og da. Jeg ble så glad. Det var liksom min tur å være glad. 

Veien fra himmel til helvete er ikke så lang så man skal nyte når man er på topp. Men det betyr jammen også at motsatt vei også kan gå like fort bare man har troen. Og det har jeg. Jeg har bestemt meg: Jeg gir ikke opp. 

Jeg håper du som sitter og leser dette også innser det. Du som har hatt det vondt og urettferdig. DU som er lei deg og som kanskje har mistet håpet. Etter sorg kommer det gjerne gode dager og sørg for å være klar, for jeg kan love deg: Det blir bedre enn noen gang!

Klemmer, og takk for at du følger meg ♥

Sjekk min snapchat: annebrith.no og få oppskrift på deilig smoothie samt sjokoldekrem og digge makroner. MYSTORYen min er stappfull fra i går og dette vil du ikke gå glipp av :P Klikk deg gjennom og bli inspirert.


 

Du er søt 

Komplimenter er ferskvare. 

Vi trenger det. Også jeg.

Jeg hadde glemt hvordan det var å høre akkurat de ordene der.

Du er søt!

Når man er i forhold så får man bekreftelsen hver dag. Fine sms eller gode ord hvisket søtt i øret før man sovner. Det kan være en hånd som stryker over kinnet eller en arm tett rundt deg. 

Nærhet.

Det er også ferskvare. 

VI trenger det. Også jeg. 

Jeg hadde bestemt meg for å holde meg unna alt en stund. Orket ikke mer. Redd for å bli såret igjen. Skeptisk til alt og alle som kom i nærheten. Lukket og litt forsiktig kanskje? Ingen skulle få komme nære mer. Avviste alle som spurte om jeg ville være med på noe gøy. Har ikke tid. Jobb. Må trene. Nei, bruker ikke være ute. Beklager, kan ikke treffe deg, har barn. I helga igjen, ja :P

Når man er alene så hører man ikke hver dag hvor fantastisk man er. Man legger seg alene, står opp alene og får ikke de søte og romantiske meldingene på telefonen. Det er ikke det at jeg har savnet det. Jeg har klart meg helt fint uten. Men hadde jo tenkt tanken på at en dag i fremtiden så var det kanskje en som likte meg også. Men jeg har ikke tenkt mye på dette. Livet fortsetter.

Kanskje man blir litt kald? Ja, jeg tror det. Uten komplimenter blir man litt kaldere. Kanskje holder man litt mer avstand til alt og alle. Avstand og kulde kan også være godt. Vinter er en del av årets syklus, også for meg. Så blir det vår igjen. Og solen begynner å kjempe for naturen. Isen smelter og det er varme nok til at ting begynner å gro. 

Så plutselig: 

Du er søt. 

Ha en fin søndag kveld og husk å gi din kjære et kompliment innimellom. 

 

Kan en sjokolade si meg hvem jeg er?

Annonse


Hva tror du?

Mange av dere som følger meg tror at dere kjenner meg. 

Jeg deler jo mye av min hverdag med dere, men jeg skal si dere noe dere kanskje ikke visste. 

Jeg ringer ♥

Jeg må alltid gjøre to ting samtidig om den ene tingen jeg gjør er en kjedelig oppgave. Når jeg feks tar ut av oppvaskmaskinen så er det en oppgave jeg ikke føler jeg får nok ut av. Da ringer jeg alltid mennesker jeg ikke har snakket med på en stund. Slik er det om jeg bretter klær eller stryker klær. 

Da føler jeg at jeg faktisk har gjort noe vettugt med tiden min. Jeg ringer også mennesker heller enn å sende sms. Å høre en stemme er viktigere for meg enn å få en sms. 

Hva gjør du? 

Jeg følger planen ♥

Mange av dere tror kanskje at jeg er en person som liker å gå nye veier. Det er faktisk ikke slik. Jeg liker å følge en satt oppgave. Jeg lager en plan og forholder meg til den. 

Ro og fred ♥

Når jeg blogger kan jeg være en forferdelig person. Da må jeg ha det fullstendig rolig rundt meg og jeg kan om noen forstyrrer meg frese fra meg de villeste gloser fordi jeg blir forstyrret. Når jeg skriver og er i "min verden" hvor jeg taster inn et blogginnlegg er det veldig lurt å holde seg unna meg haha. 

Jeg har hørt at flere bloggere faktisk har det på denne måten og her i huset vet alle at når jeg sitter konsentrert i senga og blogger så er det ingen som forstyrrer. 

Jeg gråter ♥

I helga kom en av kompisene til Espen innom. Han hadde sett på snap at jeg hadde bakt sjokoladekake. Han så på meg og sa: Du er veldig flink til å bake Anne Brith. Jeg følger deg på snap og etter å ha smakt på denne kaken så kan jeg si at det smaker like godt som det ser ut. 

Da begynte jeg å gråte. Jeg tutet og hulket. Det skulle ikke mer til. Trolig skremte jeg vettet av kompisen med min reaksjon men jeg klarte å si at jeg synes det var så fint sagt at det var derfor jeg gråt. 

Jeg er hun som aldri klarer å hodle tårene tilbake! 

Gjør du det samme?

Bak kamera, takk ♥

Dere tror det kanskje ikke men jeg trives faktisk best bak kamera. Selv om jeg tar over 100 bilder av meg selv ukentlig så er det bak kamera jeg føler meg mest komfortabel. 

Hver gang jeg er på slike "rød-løper" eventer så er jeg aldri den første som stiller meg opp og blir fotografert. Jeg er mer den siste som alle roper på: Anne Brith det er ikke noen bilder av deg enda haha... sukk. Min favorittsjokolade ♥

Hvis jeg skulle velge en sjokolade av alle disse måtte det definitivt bli SMIL eller Mandelstang. Smil er jo den positive og glade mens Mandelstang er den som er tre lag med deilig nytelse. Jeg føler derfor begge passer meg. 

For å finne ut hvilken personlighet jeg har og hvilken sjokolade som passer meg best har jeg tatt personlighetstesten til Freia.

Jeg har "hyllet meg selv" med den sjokoladen som ifølge testen var meg, nemlig SMIL!

Min personlighet er altså SMIL. Haha jeg lo så jeg grein da jeg så videoen.

Nå er jeg jo spent på hvilken personlighet dere følgere er? 

Ta testen => HER

Fortell meg i kommentarfeltet hvilken sjokolade du ble og som du liker å hylle deg selv med.

Stemte det med din personlighet? 

 

 

 

En dag må man sette en strek

Det har vært noen vanskelige uker de siste ukene.

Jeg har ikke hatt noe svar til verken min familie eller venner. Når venninner har ringt meg og spurt så har jeg bare svart: Jeg har ikke svarene selv.

Jeg vet ikke. 

Plutselig ble planene forandret uten at jeg egentlig ville det selv. 

Jeg har gått mange turer langs Glomma i det siste og det har blitt mye stirring ut av vinduet.

Mange ubesvarte spørsmål dukker opp. Spørsmål som jeg antageligvis aldri vil få svaret på.

Etter mange uker med tanker og tårer kommer det bare en konklusjon ut av det hele og det er: 

Jeg må sette en strek. 

Man må gjøre det. Det nytter ikke å forbli i fortiden. Titte på bilder, lese logger, huske ferier. Det gjør ikke noe godt. Det gjør bare ting verre. 

Det er en slags sorg man skal pløye seg gjennom og tiden leger alle sår sies det. 

Det vanskelige er at jeg alltid har vært veldig åpen her på bloggen og det faller naturlig for meg å skrive om mine tanker og følelser. Men akkurat rundt dette temaet har jeg bestemt meg for å forbli stille. Jeg kommer til å dele mine tanker rundt dette med mine venninner og familie. Fordi 

Jeg prøver, så godt jeg bare klarer å holde maska. Hver dag.

Gjøre det som forventes av meg, det som står på dagens liste og det som skal gjøres med de små.

Men når jeg er alene, enten det er i bilen eller når jeg går en tur så kommer tårene. Det er vondt. Og det er helt normalt. 

Forhåpentligvis vil det bli mindre og mindre vondt etterhvert. 

Hvem sa egentlig først at tiden leger alle sår?

Så nå ligger jeg liksom litt nede. Jeg er ikke helt på topp. Det er slik det er, men det betyr ikke at jeg ikke kommer meg opp igjen. Jeg reiser meg opp igjen, en dag. Bare ikke i dag. Først må jeg bare fordøye og godta at dette har skjedd. 

Og det var nok litt verre enn jeg først hadde antatt. Men jeg jobber med saken. Det gjør jeg virkelig. 

Jeg har nå satt en strek, hvor vondt det nå enn føles så er det det eneste riktige. 

Husk at vi mennesker reagerer forskjellig på ting som skjer i livene våre. Noen mennesker har lett for å komme seg videre, andre mennesker trenger en kort eller en lengre periode for å komme seg gjennom ting. Noen kaster bilder og rensker huset for alt mens jeg kanskje vil ha bilder stående. Noen tar av seg alle smykker mens jeg kanskje ikke klarer å ta av en ring eller øredobler med det samme. Vi er alle forskjellige og gjør ting på forskjellige måter. 

Klemmer fra meg....
 

Sorte kaker og brente mandler


Jeg husker første gang jeg leste om meg selv på et forum på nett. 

Det var utrolig merkelig å lese at mennesker som hevdet de var mine venner og hadde kjent meg siden barneskolen la ut om hvordan jeg var som person. En skrev at hun hadde meg på facebook og hadde gått gjennom mine private bilder på facebook. Bildene var det tatt skjermbilder av og lå i tråden åpent for alle å diskutere.

Det var en lang diskusjon og den største spekulasjonen var om jeg var lei meg eller ikke. En morsom kommentar var: Hvordan vet du at hun er lei seg? Baker hun sorte kaker og brente mandler?

Dette er flere år siden nå og jeg har lært meg ikke å følge så mye med på hva folk mener.

Jeg har også lært meg å være mer åpen om hvordan jeg føler meg. Jeg orker ikke skjule at jeg er lei meg. Barna mine vet at jeg gråter innimellom. Jeg har fortalt dem hvordan ting henger sammen og de skjønner at når man er lei seg så snakker man om ting. 

Espen kom til og med med det geniale forslaget at: Om han kunne få en Iphone så kunne jeg bare ringe han om jeg følte for å snakke når jeg var alene.

Smartingen!

Når kommer du tilbake på snap? Når skal du filme deg selv igjen? Vi ønsker mer video av deg når du baker! Kan du filme mer når du synger? Gleder meg til du er tilbake på snap!

Dette er noen av meldingene jeg har fått av dere den siste uken.

I går kveld gråt jeg i 1 time i strekk. Jeg visste ikke at det gikk an å gråte så lenge og genseren min var helt våt av alle tårene som hadde presset seg nedover. Som Niagarafallene måtte det ha sett ut. Røde øyne og helt tom i magen. Tom i hjertet også.

For første gang på lenge vet jeg ikke hvordan jeg løser en situasjon.

Jeg klarer ikke skrive mer om dette nå.

Jeg er ikke klar.

Ville bare at dere skal vite.

At jeg også innimellom har det vanskelig.

Som nå!

Takk for at du leste.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram eller snapchat: annebrith.no 

 

4 knuste egg

Det er lenge siden nå.

Jeg husker det nesten ikke mer.

Noen ganger når jeg sitter alene for meg selv så lurer jeg virkelig på om det har skjedd?

Har det skjedd?

Du vet de tankene som kommer når du tviler på deg selv? Minnene er så svake at du ikke klarer å huske om det var lørdag eller søndag? Hva skjedde? Vil jeg egentlig huske det, jeg som har gjort mitt beste for å glemme det?

Jeg brukte jo år på å glemme!

Men klarer man å glemme?

Så skjer det!

Kjøleskapdøra ble revet litt for fort opp og i neste sekund lå det 4 knuste egg på gulvet.

Var det ikke typisk at Kim skulle komme inn fra butikken akkurat i det øyeblikket.

Ikke 10 minutter senere slik at jeg kunne fått ryddet opp alt griset.

Ikke engang 5 minutter eller to minutter etter alt falt på gulvet slik at jeg kunne fått ryddet opp det verste.

Nei han måtte komme inn akkurat idet eggene traff gulvet og alt lå klint utover det rene kjøkkengulvet.

Jeg frøs til. Ble helt stiv.

Plutselig var jeg tilbake til stedet jeg flyktet fra.

Redselen, pulsen økte. Jeg kjente svetten selv om jeg bare hadde en tynn bluse på meg.

Det var som om alle årene ble visket bort. Tiden jeg hadde brukt på å glemme var bortkastet.

Jeg husket plutselig alt. Ingenting var glemt!

Er du sint på meg spurte jeg han forsiktig.

Han var opptatt med å vaske det hele opp. Han skjønte nok ikke at det jeg egentlig trengte nå var en klem.

Hvordan kunne han vite at jeg trengte en klem nå? Han har jo ikke fått vite noe....

Er du sint på meg nå fortsatte jeg?

Jeg var tilbake. Tilbake i situasjonen hvor jeg bare gikk og ventet på å få høre hvor klumsete og udugelig jeg var. Jeg er jo klumsete tenkte jeg. Og udugelig! Hvordan kan du være så klumsete Anne Brith. Hvor mange ganger har jeg sagt at du skal gjøre ting slik jeg sier.

Det kunne vært noe annet enn 4 egg. Et glass, en stol som ble satt feil eller melkekartonger som ikke sto riktig.

Jeg forventet meg en forferdelig skyllebøtte. Jeg gjorde kroppen min hard og klar for å motta kjeft og slag. Fingrene skalv og jeg klarte ikke fortsette med bakingen. Jeg så etter et sted å gjemme meg. Hvorfor tar det så lang tid tenkte jeg?

Jeg så på han og sa igjen: Er du sint på meg?

Kjære deg det er 4 egg, svarte han.

Han så på meg og i stedet for å løfte hånden opp for å slå åpnet han begge for å ta meg inntil seg.

 

Jeg kjente en tåre som trillet nedover kinnet. Så deilig å kjenne varmen fra en du er glad i. Så deilig med en klem og gode ord.

Så fint kan det altså være.

Jeg følte meg trygg! For første gang på mange mange år!

Takk for at du leste  ♥