hits

april 2018

Slik får du Mer Lyst :P

Annonse / Kondomeriet

Det ER faktisk mange der ute som synes det er utrolig kleint å handle på Kondomeriet. Men jeg tok turen innom der sist uke og jeg kan love dere at dette nok er en av de mest diskrete handlene jeg har gjort. 

Det er nå noen år siden jeg først ble kjent med det som heter Orgasmekrem. Vi var på et event for jenter og fikk en goodiebag med noen prøvepakker på dette. Jeg fniste litt ekstra men testet det faktisk ut hjemme etterpå. Det fungerte veldig bra. 

Kondomeriet har laget en egen serie som heter Mer Lyst, i denne serien finner du altså mine to favoritter: Orgasmekrem og massasjekrem. 

I perioden 23.april til 26.april får du 25% rabatt på alt fra Mer Lyst serien. Tilbudet kan benyttes på kondomeriet.no og i butikken på Karl Johan.

Bruk rabattkode: ANNEBRITH25

 

Butikken i Karl Johan har akkurat blitt pusset opp og det er dyktige ansatte som møter deg. De bidrar også til at folk som kommer innom fort føler seg
komfortable med tanke på all kunnskapen de har, pluss at de i dialog med kunden tar dette til et veldig naturlig nivå.

Jeg fikk hjelp av Kajsa og Cecilia, og fant fort kremene jeg ville ha. 

Er det ikke litt rart at vi vegrer oss for å gå inn å handle noe som omhandler det mest naturlige her i livet?

Det var flere ting jeg synes var nokså spennende der. De hadde noen søte uniformer, og rosa håndjern. Ellers kjøpte jeg noen kjærligheter på pinne jeg tenker å gi i gave til noen venninner. Visste du at over halvparten av Norske kvinner eier en vibrator?

Har du ikke vært innom Kondomeriet så synes jeg faktisk du bør ta en titt innom en av butikkene nesten gang du går forbi. De har masse flotte og eksklusive varer. Noe litt "50 shades aktig." Det har skjedd mye på denne fronten det siste året og masse av produktene er pakket inn i meget smakfulle og deilkate forpakninger. Kondomeriet har produkter i alle prisklasser, uansett hvilket budsjett du har vil du finne noe spennende :)

Du MÅ ikke innom butikken for å kunne handle. Du kan shoppe på nett via www.kondomeriet.no. Hos Kondomeriet handler du alltid sikkert, trygt og anonymt. Men å titte innom en butikk er altså helt ufarlig. 

Sjekk hele serien Mer Lyst. Og husk rabattkoden ANNEBRITH25 for 25% rabatt :)

Husk også at jo mer vi ufarliggjør dette temaet som voksne jo lettere blir det for våre barn å snakke med oss om det!

Slik fant jeg lykken på TINDER:

Jeg elsker å stryke klær og støvsuge. 

Det MÅ være egenskaper som en mann vil sette pris på. Trodde jeg i alle fall. 

Det må jo være et stort pluss, å kunne si at man elsker å stryke klær og støvsuge. Det er jo ting de aller fleste hater, eller misliker da. 

Ved siden av er jeg glad i å bake, liker å lage mat, jeg er huslig og fester ikke så mye. Også et pluss. 

Så da skrev jeg på min TINDER:

Jeg er huslig, liker å vaske, rydde, stryke klær og støvsuge. Jeg elsker å bake og tar vare på meg selv. Ferdig med barn er jeg også ;) 

Jeg leter egentlig etter en å delta i NM i konebæring med i 2018. Jeg er kun 55 kg så tror vi har en real sjans. 

Det var min tekst. 

Jeg skal ikke nevne alle jeg snakket med, alle jeg snappet med, eller snakket med på telefon. Det er uvesentlig. Jeg tror det var over 100 stykker. Men jeg møtte i 2017 kun 3 stykker. Den ene daten ser dere på Bloggerne på tv i morgen kveld. Herregud jeg må bare le når jeg ser tilbake på det.

Men i kveld får du altså med deg kontaktannonsen min. Ler meg skakk av meg selv. Se på Bloggerne på Tv2 Livsstil i kveld klokken 21.30.

Men tilbake til Tinder. 

Jeg er 100% sikker på at det var mine huslige kvaliteter som gjorde utslaget. Mange kvier seg for å nevne at de elsker å strikke, hekle eller andre kreative ting. Drit i det andre mener. Kom deg på Tinder og test ut. Verste som kan skje er jo en mislykket date. 

Da jeg sa ja til en date med Erik visste jeg jo ikke at han kom til å være Mr. Perfect. I starten var jeg helt sikker på at alt bare var tull fra hans side. Ja, som noen har trodd, at han var sammen med meg fordi .... ja fordi jeg er rik, pen og sexy. Men så viste det seg faktisk at han faktisk elsker boller. Herregud, han er like hekta på gjærbakst som meg. Solbollen min altså. 

Jaja, før hylekoret starter så var det med rik, pen og sexy ironi. Jeg er jo langtfra det og fatter og begriper fremdeles ikke hva Erik ser i gamlisen meg. Annet enn at jeg er en jævel på å bake boller da.... 

Ha en bra dag. Hvor enn du er!

Meg på Bloggerne i kveld:

 

Espen pakket og dro han også....

Mammahjertet har fått seg en real trøkk de siste dagene. Jeg skulle virkelig nyte disse dagene alene, bare med Sven og Annika hjemme, men plutselig ble det litt for stille. 

Det skulle bli en så deilig uke. Med bare 2 av 4 barn hjemme. Men nå innser jeg at dette ble brått kjedelig haha.

Espen har pakket og reist.

Leirskole. 

Tiden går for fort. Kan noen stoppe den? Jeg blir mer og mer stresset over at jeg faktisk en dag kommer til å være alene. Jeg tenkte mye på det der i går. Enn om Sven reiser for å studere  i Amsterdam når han er 19 år og Annika året etterpå.  Det betyr at jeg bare har 4-5 år igjen å leve et innholdsrikt liv. 

Mange blir sikkert provosert over at jeg skriver at uten barn er ikke livet mitt rikt nok, men jeg føler det virkelig sånn. Barna gir meg så ufattelig mye. 

Selv i dag tidlig da to av dem sto og kranglet om hvem som skulle sette skittentøyet klart måtte jeg le. De gir meg utrolig mye. 

Espen har altså reist på leirskole. Kuleste duden i gata. Gjett hvem som pakket for han?

Haha jeg ler meg skakk av gutta her hjemme. De klarer alltid å få Annika til å gjøre alt det der. Hver ferie, hver helgetur og nå leirskolen. Annika stiller opp. 

#SøskenGOALS

Men det er utrolig stille her nå. Og den stillheten kan være deilig, men også litt vanskelig kjenner jeg. Brått fikk jeg mye å tenke på.

Rekker jeg å gjøre alt jeg vil med dem før de flyr ut? 

Tiden ble plutselig ikke min bestevenn mer. 

Akk ja, uansett er det sånn at det er nå 5 dager uten de 2 minste. Så får vi se hva det blir til i helgen!

Håper dere får en nydelig dag!

Et brev fra flyvertinnen ❤

Det var en stolt liten kar som entret WF742 til Mosjøen i dag 9.45

I et lite øyeblikk trodde jeg han ombestemte seg og ikke ville dra. Klumpen i min hals har nok aldri vært så stor.

Ville dette gå bra?

Jeg ble stående å se på at flyet lettet før jeg dro hjem, men tankene mine var på flere tusen fot. Ville han få se i cockpiten slik han så gjerne ville? Hvordan ville hans aller første flytur alene være? Hvem var der og passet på? 

Jeg er sikkert overbeskyttende som tenker på dette men det gjør jo noe med meg å sende en liten kar bort alene. Selv om han mente han var veldig klar for dette så var det ekstra spennende. 

Jeg holdt liksom litt ekstra pusten. 

Da jeg ringte hjem til Mosjøen, fikk jeg høre fra Christian at han hadde hatt den feteste turen ever. Han hadde fått besøkt pilotene, sa han. Og flyturen gikk som en lek. 

Så sa pappa: Det er en melding fra flyvertinnen i sekken hans. 

Oj, såpass tenkte jeg. Hva kunne skjedd underveis, som gjorde at flyvertinnen mente hun måtte skrive noen ord? 

Men så kom denne på sms fra pappa ❤

Altså ❤

Takk til Thale, SAS og Widerøe for super service allerede fra innsjekk til ankomst i Mosjøen. 

#hansførsteflytur #flyvertinneGOALS

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Vi har pakket alle tingene hans....

Denne uken har vært hektisk. 

Jeg klarer ikke huske mer om det er min uke eller pappauke, for vi bytter så mye om dagen. Det har vært sykkeltrening, korøvelse, bursdag og overnatting i barnehagen. Heldigvis er vi voksne veldig fleksible og bytter vi lett innimellom slik at Christian skal få gjøre det han ønsker. Han er sterkt tilstede i avgjørelser som omhandler hans hverdag. Han har mye større innflytelse på dette enn de andre barna har hatt. 

Jeg tror kanskje det helt ærlig er sånn at jeg forbereder meg litt ekstra på å gi tidligere slipp. Rett og slett fordi jeg kan. Ikke fordi jeg må, men fordi det er så mange bra faktorer i livet til denne karen, at jeg ser at han vil klare det. 

Akkurat nå pakker vi alle tingene hans. Vi må ha med absolutt alt, mamma. 

Vi la alt på kjøkkengulvet. Sven så på oss og sa: Skal ha flytte for godt? 

Heldigvis er det bare en uke til mor og far i nord Norge og jeg måtte forklare Christian at han helt sikkert ikke trengte alle lekene med seg. Det kom til å bli mye å gjøre hos mor og far. 

Men vi er altså på vei til OSL nå snart. Bagen ble fylt med klær og leser og mye av det som MÅTTE med, har blitt lagt tilbake i skapet igjen haha. 

Å reise alene kan være litt skummelt. Men både Widerøe og SAS har flinke ansatte i kabinen. SÅ jeg tipper dette går strålende. 

Det Christian var mest bekymret over var: Nå blir det en hel uke uten baking. Og jeg måtte love at jeg ikke skulle begynne på prosjektet vårt før han er tilbake. 

Det er pappauke rett etterpå neste uke så det blir mange dager uten hverandre. Men opplevelsen hos mor og far tipper jeg vil sitte i som et fint og varig minne ❤

Ha en nydelig søndag ❤

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Du er altfor kravstor, Anne Brith

Jeg har alltid vært en person som har satt meg selv høye mål. Og sjelden vært for nøyd, før jeg virkelig hadde oppnådd det jeg ønsket å oppnå. Jeg har mer enn en gang gått på trynet. Men de som vinner er de som aldri gir seg. 

Men de siste årene har jeg blitt litt redd for å ta store avgjørelser. 

Jeg har utrolig lyst til å reise til USA aller et annet land et år. Barna kan lett følge med, og jobben tar jeg med meg. Tross dette så har jeg aldri turt å ta avgjørelsen. Bare hopp ei det. Alltid vært litt redd for hva alle andre skulle si. 

Nå er det avgjørelsen på hus som venter på meg. Jeg er livredd for at jeg skal ta feil valg. Alle husene unntatt et vi har vært i har jeg fått en dårlig magefølelse i. Og det ene huset jeg likte ble solgt. Jeg vet at mange stiller spørsmål i kommentarfeltet rundt dette og mange blir slettet. Jeg vet bare ikke hva jeg skal svare. Jeg synes det er vanskelig å ta et sånt valg. 

Enn om jeg velger feil?

Føler kanskje at ting hadde vært lettere om jeg kunne ta valget sammen med noen, men det er jeg som er ansvarlig for Sven, Annika og Espen og derfor føler jeg et ekstra stort ansvar for at de skal ha det bra. 

Jeg liker absolutt ikke å bli presset til avgjørelser. Da tar ting ofte enda lengre tid enn det i utgangspunktet ville tatt. Men det er liksom drømmen vår da, som vi har ventet på i over 2 år, som nå skal realiseres. Og da vil jeg at det skal være kjempestemning og jubel. Ikke bare: jaja, vi måtte bare kjøpe dette her da. 

Men det kan også bety at vi ikke finner noe før september. Og dermed må bo et annet sted midlertidig. Jeg synes det virker som et forferdelig alternativ, men jeg vil heller bo 6 måneder i noe jeg ikke ønsker enn å kjøpe noe jeg ikke liker. 

Mange av dere mener jeg er for kravstor. 

Ja, kanskje er jeg det da. 

Kanskje er det også litt fordi jeg er redd for å bruke penger på et hus jeg ikke aner vil stige i verdi. Jeg er såpass oppegående at jeg klarer å se hvilke områder som er attraktive. Vi kunne godt kjøpt et hus på Blaker, men da er det mye kjøring til og fra igjen. Og om verdien vil stige kan være vanskelig å spå. Og tiden min blir igjen brukt på å være taxi. Noe jeg egentlig ikke ønsker. 

Men hva er løsningen? 

Det er det ingen som vet enda. Og kun jeg som skal avgjøre. Når tiden er riktig. 

Og nå har det ikke dukket opp noe enda som føles riktig.....

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

Barna eller Erik?

Jeg har logget litt av og lest litt i noen bøker jeg liker. Bokhyllen min er full av bøker jeg fremdeles ikke har tatt i. Jeg burde så klart gjøre noe med det, men det blir aldri tid. Tenker ikke over at jeg faktisk aldri tar meg tid til å gjøre det jeg elsker mest. Å lese. 

Ved siden av bakingen er nemlig det å lese min absolutte favoritthobby. Og jeg fikk meg en liten aha-opplevelse på toget i går. 

I boken jeg leser er det en del øvelser og en av dem var å skriver ned 16 av de tingene jeg synes er viktigst her i livet. 16 stykker! WOW det er mye, men det er en grunn for at det er 16 punkt. 

Dette skrev jeg, og rekkefølgen etter øverste punkt er noe annerledes enn det jeg skrev som nummer 2, 3 osv. 

 • barna
 • økonomisk trygghet
 • Erik (kjærlighet)
 • god helse
 • hus
 • familien
 • reise
 • bloggen
 • ha det gøy
 • suksess
 • hund
 • rettferdighet
 • empati
 • være kreativ
 • ha tid til alt
 • ærlighet

Disse punktene er altså for meg noe av det viktigste i mitt liv. SÅ kom oppgaven. Fjern 5, så 4, så 2. Jeg skulle altså stå igjen med 5 punkt. 

Det ble til slutt disse:

 • barna
 • økonomisk trygghet
 • god helse
 • Erik ( kjærlighet) 
 • bloggen

Men så skulle jeg da ta bort 2 til. Og stå igjen med 3 stykker. De aller 3 viktigste tingene i livet mitt. En umulig oppgave. Rett og slett. Men det bevisstgjorde meg litt på hvor fokuset mitt fremover må være. Og om jeg velger som jeg gjør, betyr ikke det at du vil velge likt. Vi er alle forskjellige. For meg er nesten økonomisk trygghet på nummer en. Det er så viktig for meg og det preger hverdagen min veldig. Det er ikke sikkert du har samme utgangspunkt som meg, og derfor skal man ikke se på andre enn seg selv når man velger disse 3 tingene. 

For meg ble det barna, bloggen og kjærlighet som ble viktigst. God helse er selvsagt også viktig, men jeg måtte velge 3. Hadde jeg måtte velge 1 så hadde det blitt barna. Det er sånn det er. 

Men nå er jeg altså to kapitler videre i boken og leser om indre styrke. Du verden så sterke vi faktisk kan være når vi bare bestemmer oss for det. 

Jeg snakker med utrolig mange mennesker om dagen og det er vilt hvor mange råd man faktisk får på sin vei. Denne uken har jeg hørt: Du må ikke blogge om det eller det, du må ikke gjøre det der, du bør helt klart ikke gå den veien, den merkevarene der bør du ikke samarbeide med. Det er vilt mange forståsegpåere der ute som gjerne gir deg råd på veien. Men husk på det, ikke alle vet historien din eller vet hvor du ønsker å være. Hvordan kan folk gi råd på veien om de rett og slett ikke kjenner deg? 

Magefølelsen er kjempesterk og det er den du bør lytte til. Det er i alle fall det jeg gjør nå. Skeptikere vil det alltid være. Men så dukker det også opp en og annen melding fra kollega bloggere, journalister i bransjen, eller noen du har samarbeidet med som sier: YOU go girl! Og da tenker jeg jo at det er viktigere å høre på dem enn å høre på de som vil dra meg ned. 

Jeg skal lese ferdig boken i kveld. Den heter NÅ og er skrevet av Erik B. Larsen

Håper dere har en nydelig lørdag kveld!

 

 

 

30% på alt fra CUBUS!

Reklame / Cubus

I går var jeg innom Cubus, og fikk skikkelig sommerfølelsen. Rett etter jeg dro ut derfra tikket det inn en melding på mobilen om at det i dag var 30% på alt fra Cubus ❤

Jeg har akkurat fylt på garderoben til minstemann med dette:

Genser - ALLRIGHT // Jakke // SuperGul regnjakke // Knallgull regnbukse (annonselenker)

 

Badeshorts // T-Skjorte // Chino shorts // T-Skjorte (annonselenker) 

Den badebuksen i grønt hadde alle gutta mine i fjor i oransje. Vi brukte de hele sesongen og de er like fine den dag i dag. Så nå bestilte jeg grønne til alle gutta! Den finnes HER i oransje

Så også at de hadde helt nydelige kjoler som både gutter og jenter kan gå i ;) 

   Mindy sommerkjole  // Kjole med kirsebær // Lys gul blomstrete kjole // Bonnie UNICORN kjole  (annonselenker) 

 

Til meg fant jeg disse:

Rød kjole // Gul kjole // Blomstrete kjole // Kjole med volanger (annonselenker)

Altså på Cubus er det i HELE DAG 30% rabatt på alt. 

Sommerklare ❤

Reklame / Sundance 

Nå er det ikke lenge igjen til sommeren! Erik og jeg er så klare som vi kan bli. Gjett om vi skal kose oss? Late dager, solskinn, bølgeskvulp, sand i tærne, lyse netter, båtturer og bryggekanter. 

Ute på hytta til familien til Erik skal vi lage fine minner sammen ❤

I dag skal vi hente våre nye møbler! Jippi. Valget falt på Built to Last fra Sundance. Og det er et nokså gjennomtenkt valg. 

Utemøblene er ikke bare fine å se på de er laget av resirkulert plast - altså de er miljøvennlige. De er vedlikeholdsfrie og du sitter godt i dem. De er håndlagde og i plastblandingen er det tilsatt UV - beskyttelse slik at de ikke blekner. De kan derfor stå ute hele året. De er som navnet sier: Built to last. 

Vi valgte dekkstolene. 

De skal vi altså sette ned litt bortenfor hytta og så skal vi kose oss i sommersolen! Bedre blir det ikke. 

Sundance har et helt enormt showroom langs E 18 ved Holmestrand. Du kommer deg absolutt ikke ut fra det showrommet uten å ta en titt på alt det fine de har til hagen. Møblene er nydelige, men de har også utekjøkken og massasjebad. Et veldig vakkert showroom som fortjener et besøk om du er i nærheten. 

Men i helgen så er det Hagemesse på Lillestrøm og dit skal jeg også. Sundance står også på stand der: Stand 19 i hall E. Der kan du teste ut møblene om du ønsker. 

Erik er i alle fall meget fornøyd:

Kanskje bytte til shorts, caps og solbriller? 

Denne passer perfekt til meg. Bare få på bikini først!

Møblene er veldig tidløse synes jeg og du kan se hele kolleksjonen til Sundance her. 

Jeg gleder meg veldig til å være mer sammen med Erik når det blir litt varmere i været. Lyse netter, myggstikk og solbrente kropper. Guri det ser jeg virkelig frem til. Er det bare jeg som føler denne vinteren var ekstremt lang? 

Jeg gleder meg til Hagemessen nå jeg. Hils Hilde fra meg om du titter innom Sundance på messen ❤

Følg gjerne Sundance på facebook. 

Ny blogg!

Hvor skal jeg starte?

Denne uken har vært altfor hektisk. Siste møtet jeg hadde i går endte 21.00 og i dag har jeg tatt helt fri fra alt av telefon. Kun pc, redigering av bilder, videoer og baking. 

Jeg er dritnervøs for de valgene jeg har tatt denne uken. Det kan jeg ærlig fortelle, men samtidig så føles dette veldig riktig. 

Jeg har vært i møte med de som skal designe og sette opp min nye blogg. Det er en spennende prosess. Om noen uker er den ferdig og forhåpentligvis blir det bare et klikk og så er den nye bloggen "satt på" den gamle. Haha. Det høres litt rart ut men jeg tror det er sånn det blir. 

Jeg har altså denne uken pløyet meg gjennom 7 år med innlegg og slettet noe av de innleggene hvor bildene var blitt borte. Ta Valentine - kategorien feks. Den ble borte i dragsuget da jeg gikk fra UI til blogg.no. Hele kategorien og alt av bilder bare forsvant. Alt sånt skal ryddes i. 

Det betyr at jeg de kommende 2 ukene kommer til å jobbe litt ekstra sent og litt tidlig for at ting skal komme på plass. Mulig være litt mindre på snapchat, men jeg skal prøve å svare på alt av kommentarer her. 

Det er nok helt sikkert noen som kommer til å måtte venne seg til forandringene som kommer her, men det må bare stå til dere. Jeg tipper de fleste vil elske det like mye som jeg gjør nå. 

Dette har vært min aller første uke helt alene. Jeg har virkelig følt meg helt alene også. Det har vært et race av dimensjoner og jeg har vært mer i telefon og møter enn noen gang. Skrekkblandet fryd. Men jeg kan forsikre dere som er bekymret over meg og barna at jeg aldri ville tatt denne avgjørelsen om jeg ikke var 100% sikker. 

Dette er noe jeg har vurdert helt siden oktober i fjor. Og jeg gleder meg masse til endelig kunne ha direkte kontakt med alle kundene mine. Før var det ofte 2-4 ledd mellom meg og kunden. Dette gjør prosessene i den bransjen vi jobber i mer utfordrende. Nå er jeg mye mer tett på og har allerede erfart dette som positivt.

For mange av dere som leser dette betyr jo det ingenting men jeg vil at dere skjønner hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort. 

Bursdagsfeiringene er også endelig avsluttet. 3 bursdager på 2 uker ble litt i meste laget. Heldigvis arrangerte Erik sin egen bursdag og var alt jeg trengte å gjør å blåse opp noen ballonger, samt bake noen makroner. Venner sto for sjokoladekake, stjerneskudd og fest. Jeg planla akkurat like mye, eller like lite til Erik, som jeg gjorde til Sven. Bare så den misforståelsen er ute av verden.

Det har nemlig vært et ras av spørsmål på snapchat om jeg virkelig klarte å stelle i stand en heidundranes fest til min kjæreste og så glemme sønnen min Sven sin bursdag? Og at jeg derfor helt klart kunne vunnet prisen verste mamma ever. Så derfor måtte jeg bare få forklart hvordan dette var. Festen til Erik var fikset av han selv. 

At jeg helt sikkert innimellom er en dårlig mamma det tviler jeg ikke et sekund på. Jeg har tror jeg, aldri sagt at jeg føler jeg er en bedre mamma enn andre. Jeg er utrolig dårlig på noen områder og god på andre. Jeg tror det gjelder de aller fleste. 

Men i Norge i dag har vi blitt utrolig flinke til å fortelle andre hvordan de skal være i stedet for å la andre få rom til å være seg selv. 

Dette var en liten avsporing til det egentlige temaet. 

Jeg håper at jeg på min egen bursdag kan ønske dere velkommen til min nye oppussede blogg. Det blir stas. 

Håper dere får en finfin fredag! 

Klemmer!

Double brownies ❤

Reklame / Ballongbuketten / Bakeren & Kokken

Her hjemme får bursdagsbarnet akkurat den kaken det ønsker. Noen vil ha kremkake, mens andre liker brownies. 

Sven er ikke glad i mye krem til Christian sin store skuffelse. 

Skal han ikke ha krem på kaken? Han kunne ikke forstå det. Haha. Vern om dine favoritter :P

Sven sin favoritt er brownies og her har du oppskriften på en våt og fyldig brownies. Den er laget i dobbel porsjon slik at den skal bli ekstra fyldig og saftig. Er du glad i noe ekstra putter du nøtter oppi eller Oreo. 

DOUBLE BOWNIES

 • 100 g smør
 • 2 dl sukker
 • 1,5 dl hvetemel
 • 2 egg
 • 1 ts vaniljesukker
 • 2 ss kakao
 • 100 g mørk sjokolade 

Smelt smør i en kjele og ha i sjokoalden ( biter)  Dette skal ikke bli for varmt.

Ha sukker, mel og vaniljesukker i og rør inn eggene.

Browniesen blir best om du rører den for hånd.

Jeg brukte en rund form a 20 cm.

Hell røren i formen.

Stek browniesen på 180 grader i 40 minutter.

Jeg pyntet med litt strøssel fra Dr. Oetker. Den nyeste partymiksen du nå finner i butikk. 

Som seg hør og bør var det også ballonger i heimen. Jeg sjekket litt ut angående heliumballonger som så mange mente var helt forferdelig å kjøpe. Heliumballonger kan fylles med overskuddshelium. Altså heliumen som ikke er bra nok til å brukes i medisinsk forskning osv. Denne heliumen blir brukt hos de fleste som selger heliumballonger. I alle fall der vi har kjøpt de siste årene. 

Når der er sagt så er det kun luft i de vi fikk sponset i går. 

Klarer dere å se hva det er? 

Håper dere har en nydelig kveld. Turen vår går nå til Lillestrøm ❤

Gratulerer med dagen ❤

15 år i dag ❤

Solen skinner for deg i dag, akkurat slik den gjorde den dagen du ble født. 

Da du var liten fløte jeg du lignet veldig på pappaen din, men jo eldre du blir jo mer lik blir du meg! Å vise følelser er helt naturlig for deg. Hjertet ditt ligger utenpå, som Kjærsti, din kontaktlærer så ofte sier. Og det er veldig sant. Allerede da du var liten så vi din omsorg for andre. 

Du ser alle. Særlig de svakeste i en gruppe. Og du bryr deg absolutt ikke noe om det ytre. 

Hos deg er alle like. Farge, legning, bosituasjon, status eller opphav. Alle er i dine øyne like mye verdt. Og jeg er stolt over at du er et så godt menneske. Jeg vet at du derfor også i fremtiden vil klare deg. 

I over et år har du mast på meg om å få lov til å si noen sannhetens ord på bloggen. Du har sterke meninger om det å være en av "bloggerbarna" og jeg har frem til i dag sagt at du må vente til du er 15 år før du skal få mene noe i den offentlig debatten. Det er du nå i dag blitt. Du vet veldig godt hva en digital identitet innebærer. 

Du skal nå også åpne egen bankkonto, få deg VISA kort og du har fått deg en jobb. Du er nå på vei inn i voksenverden. 

Du er omsorgsfull, kjærlig og morsom. Smart og vitebegjærlig. Med meget stor dose empati og et smil som varmer de fleste. 

Hvor du ender opp i fremtiden vet ingen, men vi alle vet hva du drømmer om. Og vi skal heie på deg hele veien frem til det målet. 

Nå skal vi snart ut å spise, og sammen skal vi kose oss og feire deg!

Gratulerer med dagen din i dag, Sven. 

Vi elsker deg ❤

 

Cookies med Nonstop

Før jeg legger meg i kveld må jeg nesten dele denne oppskriften med dere. Den ble jo vist i Bloggerne i kveld. Eller rettere sagt cookiesene. 

Linda og jeg baker regelmessig sammen og finner alltid  på nye og forbedrede oppskrifter. Selv om jeg er mesterbakeren av oss så er hun nikke langt unna en mester hun altså haha. Dette var en spøk. ( internhumor) 

Ingredienser

 • 225 g smør
 • 2,5 dl brunt sukker
 • 2,5 dl rørsukker
 • 2 egg
 • Dette røres luftig.

Ha så i:

 • 6 dl hvetemel
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 ts bakepulver
 • 200 g Nonstop

 

Sett ovnen på 175 °C. Rull pølser som er ca. 2 cm tykke, og skjær opp i 2 cm lange biter. Rull kuler. Press disse flate.

Stek dem i ca. 12-15 minutter

(bruk bakepapir på bakeplaten).

Jeg lover dere! De er magiske! 

Hun vil til USA

Jeg tar alt jeg har fortalt barna mine tilbake. 

Du kan klare absolutt alt du bestemmer deg for!

Sa jeg virkelig det? 

Du får til det du vil! Jobb hardt så når du alle mål!

Angrer på den og.

Ikke sammenlign deg med andre som er på samme nivå som deg. Se oppover og jobb deg den veien.

Jeg skulle nok sagt spesifikt at hun burde sammenlignet seg med de i Norge og ikke de i USA.

Hva har egentlig skjedd? Jo, 13 år gammel forteller hun meg at jeg må regne med at hun reiser til USA så fort det lar seg gjøre!

Jeg kan jo ikke annet gjøre enn å akseptere det. Tror jeg. For jeg var jo selv bare 19 år da jeg flyttet "for godt" til Nederland.

Plutselig fikk jeg litt angst for at også hun har lyst til å flytte "for godt" til USA. 

Så tenker jeg: Skal jeg la henne reise til USA med EF språkreiser? Bli kjent med landet, oppleve og se hvor deilig jordkloden kan være på sitt beste? Det kan jo hende hun får så mersmak at hun vil reise dit for evig og alltid. Gifte seg og aldri komme tilbake. Eller stopper en slik reise kanskje litt lysten på å reise for godt til et av verdens fineste land? 

Et sjansespill uten sidestykke. 

Tør jeg ta den sjansen?

Jeg vil ikke at hun skal bo på den andre siden av kloden. Jeg mister henne jo da! 

Hvorfor har jeg satt griller i hodet på mine barn? Hvorfor har jeg fortalt dem at alt er mulig? Når det eneste de tenker på er å jobbe seg til andre verdensdeler? 

I dag innser jeg hva mange av dere har sagt: Jeg er en forferdelig mamma :P Jeg tar alt tilbake! Alt jeg har sagt til mine barn burde jeg selvsagt aldri sagt. 

Men nå er det jo for sent. Hun har bestemt seg. 

Hilsen fra meg, som sitter og ser gjennom brosjyrer på reiser til USA :P 

 

 

 

Derfor blir hun en god mamma:

I går var det boklansering for boken: Drømmen om en BABY.

I det siste har jeg blitt litt ekstra godt kjent med Julianne og Ulrik. Vi er jo sammen i programmet Bloggerne, og treffes jo på eventer. Men vi har også snakket litt på telefon, ettersom jeg har bakt til hennes lansering. Jeg har også hatt en del møter med henne den siste tiden. 

Jeg har blitt kjent med en varm og omsorgsfull jente, som snakker alle de rundt seg veldig frem. Hun ser bare det gode i mennesker, og fantes det en Snehvit i dette landet her så måtte det være Julianne. Hun er som en prinsesse. Hun hadde jo et Askepott-bryllup, så paralleller er det tydeligvis. 

Men Julianne er så mye mer enn bare snill og god. Dog er dette nok en av hennes egenskaper som gjør at hun faktisk skiller seg ut. Hun er rolig og lyttende, og derfor kommer hun til å bli en fantastisk mamma til lille Severin. 

At hun og Ulrik står sterkt sammen, det fant jeg ut i går. Herlighet for en utrolig sterk kjærlighet de to har til hverandre. 

Det er tydelig at Julianne setter andre foran seg selv. Det er en av egenskapene en god mamma bør ha, men hun er samtidig såpass bevisst og sterk i egen tro at hun ikke lar seg vippe av pinnen. Hun vet hva hun vil. Å være sterk i egen tro er også viktig som kommende mamma. Det er et stort mammapoliti der ute, som venter på å arrestere alle som ikke gjør ting etter boken. Akkurat det mammapolitiet tror jeg Julianne vil håndtere med glans. 

Det er vanskelig ikke å like Julianne. Du blir glad og positiv når du snakker med henne. At hun har gjort en super figur i Bloggerne, er ingen overraskelse. Og at hun er en av Norges største bloggere kommer heller ikke som en overraskelse så fort du blir kjent med henne. Jeg digger at Julianne er så ærlig, åpen og direkte. 

Boken er nydelig. En bok alle rett og slett bør lese. Jeg har lest meg gjennom halvparten allerede. 

Den er ærlig og sår. På så mange måter. Og fin. 

Takk for en nydelig kveld Julianne og Ulrik. Boken er kjøpt og betalt for de som måtte lure. Kr. 299.- hos Ark. 

 

 

 

 

 

 

 

En stor dag!

Reklame for eget design

I dag er det en stor dag for meg ❤

I to år har jeg jobbet med noe eget jeg hadde lyst til å lage. Jeg har snakket med mange av mine samarbeidspartnere om dette og alle som har fått presentert ideen har vært like entusiast. 

I dag har dagen kommet til at jeg selv skal få se produktet, slik det blir når det er ferdig. 

Vi skal ha et møte her hjemme med alle involverte klokken 11.00 ❤

Det er enda en lang vei å gå, men i forrige uke fikk jeg se noen bilder på mail av ferdig produkt, og da begynte jeg faktisk å gråte. Herregud det var så rart å se sine egne ideer som et ferdig produkt, klart for bruk. Det er enda mye som skal gjøres og det er stor sjans for at sommerferien ryker pga jobb, men det er så verdt det. 

Jeg har bestemt meg for å utvikle dette sammen med noen av de dyktigste jeg har møtt de siste årene. Det er jo sånn i denne verden at man innimellom møter mennesker som bare tar pusten fra deg. Du bare VIL jobbe med dem. Derfor var jeg utrolig glad da jeg fortalte alle om min lille "baby", som jeg så sårt ønsker å realisere, og at alle involverte sa JA!

Jeg gleder meg veldig til alle skal komme ❤

Egentlig har jeg ikke tid til dette møtet i dag, for Sven har bursdag i morgen og jeg må bake til det, pluss at jeg må fikse ting til Christian sin overnatting i barnehagen på torsdag. På søndag reiser han alene nordover til far og mor. Espen skal på leirskole på mandag så det er travle dager her i heimen. 

Men en ting jeg gremmes over er at det faktisk ikke ser ut her. Det er rotete overalt, og støvet samler seg i store hauger. Det er ikke små hybelkaniner mer dessverre. Badet må vaskes og barnas rom ... nei det kan jeg ikke si hvordan de ser ut. Heldigvis har rommene dører. 

Nå som det er så travelt må jeg skrive en liste. Hvis ikke glemmer jeg ting. Rett og slett. 

Når jeg ser Erik igjen vet jeg ikke. Men tipper han kommer innom i morgen når Sven har bursdag. Det verste er, og det er for flaut å si: Jeg har ikke kjøpt gave til Sven enda. Jeg som ALLTID har sånne ting klart i ukesvis før bursdager. En helt elendig mamma. I know!

Redigert: Bursdagsmiddag er i boks!

Eller hey, vi kunne jo dratt på Lets Meat i Oslo? Har dere vært der? Skrev et innlegg med fine bilder for de som vil teste ut. Kult sted. 

Nei, noe må jeg finne på. Godt jeg har nesten 24 timer på meg. Mye kan skje på så mange timer ❤

Gode klemmer dere!

❤ ❤ ❤

 

 

It´s a date ❤

I kveld ble det til slutt slik at Christian ble med til Oslo. Vi tok oss litt tid til å spise på Egon, og etter det dro vi på boklanseringen til Julianne. Men mer om akkurat den boken i morgen ❤ 

Vi kjøpte blomster på Paleet og tok noen bilder av hverandre ❤ 

Vi ble ikke så veldig lenge på lanseringen, da jeg hadde Christian med. Vi fikk gitt blomster, gratulert, klemt på og kjøpt bok. Fikk den signert også. 

Jeg har klart å finne en vei i det å være alenemamma og enda få nok tid med alle sammen. Det blir noen få timer her og noen få timer der. Og i løpet av en uke så får alle noen timer helt alene med meg. Jeg føler vi har en fin balanse nå i heimen. 

Date på Egon er alltid kjekt og det er alltid den samme desserten: 2 kuler is. En vanilje og en jordbær. 

Christian tok også noen bilder av Erik og meg ❤ Han har blitt så flink til å ta bilder. 

Mamma, jobben din er virkelig kul!

Christian møtte flere han allerede har møtt, og hadde noen skikkelige gullkorn. Hvordan kom den babyen seg inn i magen til Julianne? Hvorfor skriver vi BABY og ikke beibi? Det var 100 spørsmål og få svar fra meg haha. 

På veien hjem klarte vi plukke opp 2 cheerleadere. Sven og Annika, og akkurat da vi parkerte hjemme så ble Espen kjørt hjem fra storskolefest. 

Livet altså!

Nå er det møtevirksomhet i morgen og baking til noen hemmelige gjester som kommer. 

Gode klemmer ❤ 

Takk ❤

Før jeg haster inn til Oslo og blir med på boklansering hos Julianne, må jeg bare skrive noen ord til dere:

TAKK ❤

Herlighet så mange av dere som sender meldinger, ringer, og tekster. Jeg har absolutt ikke mulighet til å svare dere alle. Kanskje i kveld, men jeg tror jeg må jobbe i kveld til sent med regnskap. 

Minstegutten skal få lov til å være med mamma på event, og dette blir første eventet han faktisk blir med på. Blir spennende å se om han takler det. Når han blir med så rekker jeg også å spise i Oslo, være med på boklansering og hente barna! 

Dressen hans henger klar ❤ Vi skal pynte oss ❤

Det er tydelig at mange mennesker følger med bloggen for i dag fikk jeg en spennende telefon og noen av dagene fram mot 1. mai blir satt av til møtevirksomhet. Jeg tror ikke jeg blir uten jobb med det første. Når en dør lukkes åpnes en ny. Selv om det er skrekkblandet fryd!

Om litt over en time skal Christian og jeg sette oss i bilen og kjøre innover til Oslo. Og jeg vet han elsker å dra innom Sten & Strøm så det må vi nesten bare gjøre, før vi treffer Stina og Pelle K og drar videre til Julianne og Ulrik. 

Det er mange tanker i hodet og den verste tanken er nok usikkerheten. Men jeg kjenner at valget jeg har tatt er riktig. Jeg er også veldig heldig som har Erik i livet mitt. Han har vært en utrolig fin støtte for meg den siste tiden. 

Men dere! Dere er så utrolig fine! Jeg har grått noen tårer av det dere har skrevet her på bloggen og på facebook i dag. Mens jeg har bakt, så har det jammen kommet noen tårer av glede fordi dere er så fine. 

Jeg har vurdert å lage en video for å forklare litt mer om situasjonen men det er ikke tid akkurat nå. Vi har en gutt som fyller 15 år om noen dager og det skal også bakes til han. Han hadde forresten LAN hjemme i helgen. Herlighet altså for noen fine ungdommer vi har ❤ Til helgen er det Annikas tur å ha "fest".

Takk til min kjære "søster" Hege, mamma til Therese ( som jeg har blitt tante til) OG ettersom Therese og Martine Lunde også nesten er "søstre" så vil det "nesten" si at jeg har blitt tanta til Martine Lunde også ❤ Takk til deg Hege for den fine buketten og støtten! Du er fantastisk! 

Og takk til Tove, som alltid sender gode ord: 

Vi snakkes helt sikkert senere i kveld! 

Takk igjen! ❤ U!

Klemmer ❤

Min nye hverdag ❤

Foto: Espen Solli Tv2Bloggerne 2017 FOTO: Espen Solli/TV2

Jeg har vært en blogger i nesten 8 år nå. Jeg har lært mye på min vei. Jeg sto mine aller første år helt alene, før jeg gikk inn i United Influencers. 

Da jeg gikk ut av UI, gikk jeg stille og rolig. Uten at det var noe som helst overskrifter i media. Det samme skjedde da jeg byttet management. Jeg har alltid byttet samarbeidspartnere i det stille. Uten å nevne det, eller grunnen her på bloggen. På denne måten har jeg bygget meg opp respekt hos de jeg har jobbet med og de jeg skal jobbe med. 

Neste år kan situasjonen være helt annerledes. "Table turns" og jeg liker å holde alle muligheter åpne for alle mulige samarbeid. Også i fremtiden. For helt ærlig, hvem jeg samarbeider med til hvilken tid betyr faktisk ikke noe for deg som leser denne bloggen. 

Men nå har ting blitt litt annerledes og derfor velger jeg å åpne meg opp om hva som skjer og hvorfor. 

Fordi du som leser skal forstå hva jeg står for, og hvem jeg er. Og min avgjørelse innebærer også noe som har med deg å gjøre. 

Da vi ble kjøpt opp av Egmont var jeg litt usikker om det var noe jeg ville være med på. Jeg har vært med på en slik overgang hele 2 ganger før og det var tungt begge gangene. Å flytte bloggen, jobbe med nye mennesker, starte litt på nytt, tar tid. Og jeg var i utgangspunktet skeptisk til hele overgangen. Men i månedene som har gått har jeg funnet meg tilrette i Egmont og har jeg jobbet kjempegodt med alle ansatte i PEOPLE. Noen har jeg blitt oppriktig glad i. 

Dog er det en ting som har plaget meg. en ting jeg ikke har klart å svelge. Og det er at Egmont også eier Kvinneguiden. Kvinneguiden er et anonymt forum hvor folk kan hetse, sjikanere og skrive absolutt alt de ønsker, uten at ansvarlig redaktør tar rakst nok grep. Jeg personlig mener at de ansvarlige bryter sitt redaktøransvar daglig. Å ta en kamp mot sin "egen arbeidsgiver" ble for vanskelig. Jeg har følt meg mobbet på min egen arbeidsplass og har ikke klart å godta at det i 2018 fremdeles legges tilrette for injurier, noe som faktisk er ulovlig i Norge i dag. 

Jeg vet foresten at Kvinneguiden har mye mer å by på enn kun anonym hets og at det er mange saklige og fine innlegg der som hjelper mange. De som holder på med ufinheter vet hvem de er, og det er synd det ikke er noen skikkelige konsekvenser for de som sprer løgn og rykter anonymt. Resten av dere har jeg ingenting i mot:) Bare så det er sagt ❤

Men på grunn av dette har jeg slitt med fokus, motivasjon og selvfølelsen min. 

Derfor sa jeg opp min kontrakt med Egmont på fredag. 

Jeg skal som en av 2-3 bloggere i Norge i dag stå helt på egne ben. 

Det betyr at jeg ikke skal tjene et øre på klikk mer. Altså om du logger deg inn her så tjener ikke jeg en krone på det. Min økonomiske trygghet blir helt borte. Og det var et valg som satt meget langt inne. Jeg har som dere vet ansvar for 4 barn og det er snart et huskjøp på vei. 

Men mine verdier som fremsnakk, nestekjærlighet og åpenhet ble for viktige for meg.

Det sies: Keep your friends close, but your enemies closer. Men å jobbe under samme tak i en bedrift hvor fokus skal være å skape og bygge opp, og se at man samtidig ble rakket ned og svertet var noe jeg ikke klarte å leve med. Det ble ikke riktig i hjertet mitt. 

Derfor går jeg nå, og blir stående alene. 

Og hjertet mitt sier meg at dette er det eneste riktige.  

Helt siden jeg tok avgjørelsen har jeg smilt mye mer enn jeg noen gang har gjort. 

Jeg har drømt om denne dagen i mange, mange måneder og har så ofte vært på nippen til å ta avgjørelsen. Erik har sagt i mange måneder nå at nå, nå Anne Brith må du gjøre noe. Dette river deg i stykker. Men tålmodig som han er har han støtte meg og latt dette bli min avgjørelse. 

Men nå er det altså gjort og bloggen skal få en real oppussing. DET gleder jeg meg til. 

Jeg er den beste selgeren i mitt liv. Jeg skal nå gjøre jobben som et team av selgere har gjort. Jeg har selvsagt med meg mennesker på laget. Helt alene står jeg ikke. Mitt management i Ad Sales er med meg, samt noen få nære bloggere i samme management. Men det er jeg som skal ha styringen og det føles deilig.

For meg betyr det også at jeg kan kapitalisere ting på en helt annen måte enn når jeg er låst i et bloggnettverk. Jeg er fri til å inngå avtaler men hvem jeg måtte ønske, om det er på bok, egne produkter, bakekurs, tv-program osv. 

Jeg føler meg fri!

Dere skal få vite når bloggen skal pusses opp og når det eventuelt blir nedetid. Det vil nok sikkert skje på natten en gang, slik at dere ikke merker noe til det. 

Jeg vet det er mange der ute som nå helt sikkert blir bekymret for meg og barna. Særlig når det kommer til det økonomiske. Men jeg kan love dere at jeg skal slippe mange flotte nyheter fremover. Jeg gleder meg så sykt mye til dette. 

Mer føler jeg ikke for å si. 

Nå vet dere hva som har plaget meg, hva jeg har grublet på og hva som har skjedd. Det vil nok ta noen uker til ting er slik jeg ønsker de skal være, men jeg skal jobbe mer målrettet enn noen gang, og har bestemt meg for at dette, dette skal jeg klare!

For dere som mener det blir mye reklame på bloggen min så kan jeg bare fortelle at det om mulig blir enda mer fremover. Jeg har blitt helt vilt nøyaktig med å merke alt, slik at dere som leser bloggen ikke skal føle dere lurt. Og er jeg i tvil så merker jeg heller en gang for mye enn en gang for lite. Håper dere forstår! Og mener du at jeg har merket feil så setter jeg umåtelig pris på en kommentar på det ❤

Håper dere der ute nå følger meg og støtte meg. Det eneste stedet jeg nå kan hevde meg og vise meg frem på er topplisten og da er jeg totalt avhengige av at dere som er mine faste følgere klikker dere inn her hver dag og hjelper meg oppover på den lista. Jeg tjener altså ikke en krone på klikkene men en plassering høyt på topplisten vil kunne gjøre meg attraktiv for eventuelle samarbeidspartnere. Så lover jeg at jeg skal lytte til dere og deres ønsker. Jeg vete at flere etterspør baking og GJETT om det blir mer av det. Det kommer dere til å se så fort bloggen er pusset opp. 

Takk til alle som har fulgt meg så lenge.... jeg er helt sikker på at jeg skal klare dette. Sammen med dere ❤

Klemmer fra Anne Brith

 

 

Tøffe tider!

Inneholder reklame / Superdry / Bikbok / Klærne er kjøpt selv, men har blitt brukt i affiliateinnlegg derfor merkes innlegget med reklame. 

Nå blir det tøffe tider, jenta mi. 

Det var det siste Erik sa før han dro fra meg i går kveld.

Og jeg vet det så godt. Så inderlig godt, at så tøft som det blir fremover har det aldri vært. 

Vi holdt rundt hverandre lenge, og så hverandre inn i øynene. Vi var begge klare på at avgjørelsen jeg nå har tatt er den riktige. Og vi to, vi skal holde sammen og støtte hverandre. Jeg tror nok det blir Erik som må støtte meg litt ekstra i de neste månedene, men det er godt å vite at vi nå har samme fokus. 

Før jeg dro fra Erik fikk jeg en god prat med pappaen til Erik også. Om valget jeg har tatt. Jeg har helt siden jeg begynte å tenke på valget jeg skulle ta, drøftet dette med faren og moren til Erik. De har begge god kunnskap og kompetanse på dette og det har vært betryggende å ha sparringspartnere i de to. 

Dagen i går gikk altså til å snakke med barna, snakke med Erik om den nye hverdagen og bestemme hvordan ting skal gjøres. Hva gjøres først? Hvor skal fokus ligge? Hvem gjør hva?

Erik fikk videokurs av Fabian i går. Er det en som er rå på video og youtube så er det Fabian. Erik skal begynne å filme video og redigere alt som skal ut. VI skal prøvefilme allerede til uka!

Jeg er dritstolt av meg selv og det jeg har gjort. Jeg har endelig fulgt hjertet mitt og bestemt meg for at JEG er den viktigste personen i mitt liv. 

Jeg gleder meg til å dele alt med dere de nærmeste dagene!

Men nå må jeg ført finne ut hvordan jeg løser ettermiddagen med boklansering, en seksåring, kjøring av to barn til og fra trening. Skal være i Oslo klokken 17, men da skal jeg samtidig egentlig hente Christian, og boklanseringen starter 19.00 og 19.30 skal Anika og Sven hentes på trening. Haha. Det blir et spennende puslespill, men jeg vurderer å gjøre noe nytt. 

Og jeg tipper minstemann på 6 år vil digge det!

Snakkes om litt dere.

Birthday fun ❤

Reklame / Bubbleroom

T-shirt Pepsi (annonselenke) 

Da er det snart fest i heimen her! 

Vi har kost oss hele dagen sammen og det har vært så koselig. 

Hele 200 ballonger er blåst opp og vi skal nå legge på god mat på grillen. FOR en dag det har vært dere! Det var så utrolig varmt her i dag tidlig og det var en skikkelig sommerdag ❤ Årets første sommerdag. Passet bra med bursdag i dag ❤

Erik har blitt skikkelig bortskjemt i dag, men det hører med på en slik dag. Jeg ble litt skjemt bort selv, men mer om det senere. 

Jeg har lovet å fortelle dere hva som skjedde denne uken, men jeg har ikke snakket med alle enda. Så det må bare vente noen dager. SÅ må jeg finne ut hvordan jeg skal formulere meg, slik at ingen misforstår. Jeg har faktisk jobbet noe av dagen i dag pga alle forandringene som skjer. 

Erik har også måtte kaste seg inn i bloggjobben. Det er for mye som skal skje på kort tid nå. 

Vi har også brukt dagen på å snakke om hvordan vi skal løse huskrisen. Jeg vet bare ikke hvordan det skal løses. Og at mange av dere er sjokkerte over at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, må bare være. Jeg er meg, og du er deg. 

Husk på det. 

Dere er sikkert mye bedre på mye enn meg, og kanskje jeg er bedre enn dere på noe :P 

Nå har bursdagen akkurat startet og Erik sine venner begynner å dryppe inn her. Mange av gutta har samlet seg rundt spisebordet og jeg sitter som eneste dame her. Og om dere trodde vi jenter sladret, så kan jeg fortelle dere at det er like ille om ikke verre med gutta. Andre har dyp kjærlighetssorg og en annen har akkurat fridd. I tillegg mimrer Andre om frieriet han skulle ha for eksen på i New York. Men det ble det ikke noe av. SÅ her sitter vi og skåler for livet dere. 

Life is hard! 

Håper dere har en finfin kveld, så snakkes vi i morgen ❤

Gratulerer med dagen ❤

 Inneholder reklame / Gant / Vixen / Superdry / Ootd / Daniel Wellington

Hurra for deg som fyller ditt år ❤ 

Jeg skulle lure meg ut av huset og hente kaken jeg hadde bakt. Med lys på kaken og gaven i hånda gikk jeg inn på rommet. Jeg hadde kjøpt et konfettirør som jeg skulle skyte opp. Men det smalt så sykt høyt at nesten hele nabolaget våkent haha. Stjerner i gull overalt. 

Jeg lover dere at den lille saken til kun 25.- satt sitt preg på øyeblikket. For de som lurer så kjøpte jeg den hos Frøken Rosa. Det var det sykeste trykket ever. Anbefales. Men vær klar på at det er stjerner i hele huset etterpå.

Jeg bakte suksessterte til Erik men har makroner på lur til i kveld. 

Kake hører alltid med på en bursdag. Lysene på kaken er fra Jernia på Sandvika Storsenter.

Jeg kjøpte sko til Erik i bursdagsgave, og så fikk han jo en klokke fra Daniel Wellington fra meg  ❤ Skoene fra Sebago er superfine å ha når vi skal på båtturer i sommer  ❤ 

Fine Erik, gratulerer så mye med dagen i dag. Solen skinner for deg  ❤ 

Vi er jammen heldige som har en sånn fin fyr som deg i livene våre. Du er så morsom og jeg har aldri ledd så mye som jeg gjør med deg. Men ved siden av å være morsom, og uhøytidelig så er du trygg, rolig, omsorgsfull og raus. Alltid glad. Du hjelper oss alle og støtter oss med det vi trenger. Barna er kjempeglade i deg og alle som treffer deg liker deg like godt som jeg gjør. 

Livet vårt sammen har akkurat begynt, og vi har masse fint i vente. Du har gjort noe med meg som ingen andre har klart. 

Kjempeglad i deg. 

Gode klemmer  ❤ 

Jeg gjør det!

Det er fredag, snart helg, solen skinner og det kribler i magen min!

Det er noe jeg har gått og tenkt på i mange måneder nå. Helt siden i oktober i fjor faktisk. Og jeg har tenkt, grublet og vurdert. Skal, skal ikke? En stor avgjørelse for meg og barna og det er skrekkblandet fryd. 

Det er så skummelt men så spennende at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg tok i går kveld sent en avgjørelse. 

Jeg gjør det!

I løpet av veldig snart skal jeg forteller dere hva det er. Det tar nok bare noen dager. Men jeg må informere barna, jeg må informere Erik, helst fortelle det til mine foreldre, hans foreldre og mine nærmeste venner. Jeg trenger ikke deres velsignelse, men jeg trenger å vite at de vil støtte meg i tiden fremover. 

I dag baker jeg på kjøkkenet, smiler og ler. 

Jeg følger endelig hjertet mitt og magefølelsen. Og det føles så deilig. Denne satt så langt inne, men jeg er glad jeg gjorde det. Jeg er så glad for at jeg endelig turte å satse på meg selv og mine ideer. 

I morgen har Erik bursdag, men mer om det siden. Det er jo derfor jeg baker nå. 

Jeg har også vært ute og løpt litt langs Glomma i dag. Hei, igjen liksom. Takk for sist. Alt var slik det var i fjor. Vannet som renner, stien, og solen som skinner så deilig gjennom trærne. Velkommen vår. Du er jammen deilig!

Jeg baker også litt til Julianne i dag. Det skal dere få se etterhvert. I kveld blir det kos med kjæresten. Jeg fikk unna alt av gaveshopping i går og jeg skal overraske han med noe fint! 

Jeg prøver ikke å tenke så mye på det med hus akkurat i dag. Det løser seg ikke i dag uansett. Neste uke skal vi til banker og sjekke alt opp slik at vi kan slå til på et hun når vi ser et vi liker.

Jeg tror at jeg i kveld skal ta meg et lite glass. Og kose meg med stedet jeg er på akkurat nå. 

Jeg LOVER å komme med mer informasjon så fort jeg har snakket med mine nærmeste. 

Klemmer ❤

Alt er snudd på hodet!

Hele denne dagen. 

Altså hvor skal jeg begynne? Snakk om at ting plutselig snur. Helt vilt. 

Jeg våknet ved siden av Erik i dag tidlig. Vi sovnet ikke før rundt 3.00 i natt. Det var ekstremt mange tanker. Men med en ny dag kom nye muligheter. Herlighet altså. Tenk at livet kan snu så fort på en dag?

Jeg kan ikke si hva alt gjelder riktig enda. Må ha alt på plass, men det er rart hvor mye hjelp man kan få fra helt uventet hold. 

Vi satt og spiste frokost, Erik og jeg, og så tikket det inn en melding fra Julianne ( Pilotfrue) Så spøkte vi litt om at jeg og barna kanskje kunne komme og bo der haha, men Julianne er redd det blir for mye Pizza og kaker :P 

Men da latteren satt løst begynte Erik og jeg å se på forskjellige løsninger. 

Alt i alt ble det en mye lettere dag. Det er så mange ting jeg ikke klarte å se i går som jeg faktisk klarer i dag. 

Og solen skinte fra skyfri himmel i dag. Så utrolig deilig. Arbeidslysten kom, positiviteten kom, og jeg brettet opp ermene og fikk fart på sakene. Herlighet som jeg har jobbet. Og det føles så deilig. 

I kveld blir det masse møter. Og i morgen er det booket inn hele 4 møter. Jeg har absolutt ikke tid til dette men jeg bare MÅ. Det beste med alt er at jeg plutselig fikk hjelp fra uventet hold. Telefonen har ikke stått stille i dag. Jeg tror jeg har snakket i telefonen i 5 timer i strekk siden Erik dro. 

Neste uke skal vi innom Dnb, Nordea og SNN. 

Wæææ sier jeg bare. 

Jeg fikk ikke tid til å gjøre alt jeg skulle i dag. Jeg skulle legge ut 2 oppskrifter her så det beklager jeg. Men jeg må plutselig ut å kjøpe et nytt antrekk til et event jeg må på neste uke. Haha. Jobbe, blogge og bake må tydeligvis nå de neste dagene gjøres på natten.

Jeg skal prøve å si mer i kveld om ting er i boks. 

Jeg SKAL klare dette!

Takk for alle fine ord, vakringer. Dere er fantastiske!

Min egen skyld?

Det meste man opplever i livet har man selv en innvirkning på. Så kommer man i en vanskelig situasjon kan man nesten bare takke seg selv. Det er jeg fullstendig klar over. 

Jeg skal ikke begynne å bortforklare hvorfor jeg ikke har funnet meg et hus enda. Det er som det er. 

Vi startet å titte før påske, og fant et hus vi begge elsket, som jeg lett kunne eie alene. Men det gikk raskere enn forventet og plutselig ble det solgt. Sånn er det. 

Innerst inni meg hadde jeg håpet at jeg hadde noen flere måneder på meg enn det nå ble. Rett og slett fordi det er en del ting som skal skje på høsten som krever mye av meg, men også det kan jeg ikke råde over. Dt som skjer skjer. 

Det er nå veldig lett for mange å sitte og le av meg. Å vise seg sårbar, slik jeg gjør nå er ikke så lett. Det er lettere å peke og le. Men jeg tror det er viktigere å fortelle hvordan ståa faktisk er, enn å bare late som om alt er i skjønneste orden. 

Ja, jeg freaket ut i går. Jeg fikk fullstendig panikk. Jeg vet at du som leser dette antageligvis hadde hatt alt på stell, sørget for at du for lengst hadde hatt en bolig og helt sikkert hadde hatt null bekymringer i livet. At jeg ikke forutså dette gjør meg faktisk til en idiot i manges øyne. 

Jeg tror om mange begynner å tenke litt. Så tar det tid å bygge opp nok egenkapital. Det er ikke gjort over natten. Det tar tid å rydde opp i en skakkjørt økonomi. Og jeg har ikke hatt en eneste familiemedlem, venn, eller annen nær person som har hjulpet meg. Jeg har måtte gjøre dette helt alene. Det er jeg faktisk innmari stolt av. 

Jeg prioriterte i starten av dette året å starte et AS. Med alle kostnadene det medførte. Mulig jeg skulle ventet men å være ansatt i et AS var en viktig sikkerhet for meg om noe skulle skje. Så derfor måtte sparingen til hus en måned vike for å opprette et AS. 

Jeg føler jeg har tatt kloke og viktige valg de siste 6 månedene. 

Jeg har tatt riktige valg for fremtiden. 

Men det betyr ikke at man ikke kan bli lei seg for noe. Jeg er et følelsesmenneske. Jeg har i snart 10 år hatt ansvaret fullt og helt for 3 barn og støttet dem så godt jeg klarte. Ofte satt mine egne behov til side for at de skal ha det bra. Det er selvsagt at jeg ikke klarer å være 100% fokusert på jobb og hus konstant. Jeg har dager jeg sovner utmattet på sofaen fordi jeg er så sliten. Og vet dere: Det er lov å si det. Det er lov å si at ting er vanskelig. 

Ting har en tendens til å løse seg. Og jeg tror på dette også nå. 

Mange av dere skriver til meg og deler deres historier. Det varmer så utrolig mye. 

Vær så snill ikke døm meg. Jeg prøver så godt jeg kan. 

Ha en nydelig dag ❤

Anne Brith, er i panikk

Hei dere,

Det var ikke meningen at jeg skulle blogge igjen så raskt. Men jeg måtte slippe alt jeg hadde i hendene i dag og kjøre til Sørumsand. Der fant jeg Anne Brith oppløst i tårer. Hun klarer ikke se noen løsninger på bosituasjonen til henne og barna akkurat nå. 

Det er klart at dette her er vanskelig. 

Jeg prøver å muntre henne opp med flotte alternativer på min humoristiske måte:

1. Hybelkonteiner brakke 22.000.- Dette er kanskje siste utvei, men det finnes altså brakker til salgs. 

2. Bobil. Annika mente også at dette kunne være en løsning, så her er vi flere som ser muligheter. 

3. Bo hos venninne. Anne Brith har fått et tilbud om å bo hos en venninne om hun ikke finner noe. Venninnen har en leilighet med 2 soverom, så barna må da ligge på stuen, man alt går. På starten av 1900-tallet var dette helt normalt. 

4. Telt. Trenger ikke si mer :P 

Dette var selvsagt alternativer for å få opp humøret til Anne Brith. Men det er lite som fungerer. Hun har nettopp bedt meg dra ut og kjøpe Ben & Jerry is, sjokolade, smågodt og cola. 

Trøstespising tror jeg det kalles. 

Personlig tror jeg at dette løser seg. Men for Anne Brith ser alt veldig svart ut nå og hun klarer ikke se lys i tunellen. Derfor dro jeg direkte hit da jeg fikk nyheten. Jeg hørte jo med en gang at det var noe da jeg ringte henne i dag. 

Nå vrir jeg og vender på alle steiner, men dette er selvsagt ikke løst overnatten. Takk for at dere bryr dere, og jeg kommer helt klart til å blogge oftere de kommende ukene for Anne Brith har frika ut. Det er helt klart. Nå må vi støtte henne alle sammen!

 

Huset vårt er solgt

Hei dere,

Jeg skulle egentlig skrive et innlegg om lysere dager, og våren, men så ringte telefonen. Vårt eget hus ble solt i går, og det betyr at vi MÅ finne oss et hus før 1. august 2018. 

Hvis jeg ikke var stresset fra før så ble jeg det i alle fall nå.

Enn om vi ikke finner oss et hus, herregud hva gjør jeg da? At dette med hus skulle være så utrolig vanskelig hadde jeg aldri trodd. Det er så sykt mange tanker i hodet mitt og jeg skjønner jo nå at jeg har fryktelig dårlig tid. 

Noe jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg trodde jeg kunne bruke tiden, men det går altså ikke nå.

Nå er det 3 måneder og litt ekstra. Er vi heldige så kan vi bruke tiden til 1. september. Men det er jo ikke sikkert. Jeg skjønner jo godt at de som har kjøpt dette huset vil inn i nytt hus. Så da blir det flytting midt i en konfirmasjon også. 

Det nytter liksom ikke å be til Gud i et slikt øyeblikk, eller hva? 

Jeg tror jeg må sette meg ned og regne på hvor mange uker det egentlig er til, og se hvordan vi kan få løst dette her. Det verste er jo ikke at vi må flytte, for det visste jeg jo. Men det verste er å ikke vite. 

Skulle så sårt ønske at noen bare kunne komme og ordne opp i dette for oss. 

Beklager om jeg virker litt deppa rundt dette, jeg skal ta meg sammen. Jeg bare ser ikke hvordan jeg skal løse dette her akkurat nå.....

Snakkes senere dere...

Om noen av dere har gode råd så fyr løs i kommentarfeltet. 

Klemmer.

Flytte sammen?

Inneholder reklame / House of Hygge / Luen er sponset

Det er mange avgjørelser som skal tas om dagen. 

Frem til jeg møtte Erik har jeg tatt alle avgjørelser alene. Noe jeg har følt som veldig tungt. Jeg har heller ikke turt å åpne meg opp for å dele mine tanker om inntekt, omsetning og fremtidige prosjekter med noen. Jeg har i fortiden gått på flere smeller ved å stole på de jeg var sammen med når det kom til økonomi. 

Det har resultert i at jeg har hatt personlig gjeld som egentlig ikke var min egen, men som ble min fordi jeg ikke fulgte med på papirer jeg skrev under på. Jeg vet at det finnes mange som havner i slike vonde situasjoner, og prosessen hvor jeg løser dette og kommer meg ut av det uføret deler jeg med dere i årets sesong av Bloggerne. En tøff men viktig kamp for meg personlig. Den ble altså først avsluttet i slutten av 2017. 

Da jeg var det jeg kaller gjeldfri lovet jeg meg selv at jeg aldri mer skulle la noen ta kontrollen over min økonomi. 

Jeg husker veldig godt den dagen det kom mer inn enn det gikk ut. Et veldig viktig vendepunkt i livet mitt, og ingen skulle fremover få være med på å bestemme over meg. Eller ta kontrollen over meg.

Jeg kan fortelle dere såpass at det var så ille at jeg ikke engang fikk min egen lønn inn på egen konto. Totalt hjernevasket var jeg, og godtok det meste. Vær så snill dere som vurderer delt økonomi: Vær forsiktige og ha kontroll over egne midler!

Men man lærer.

Heldigvis. Og jeg bestemte meg raskt for at jeg aldri mer skulle skrive under på noe uten at jeg leste det minst 10 ganger. 

Jeg har helt siden da vært utrolig skeptisk til mennesker som skal fortelle meg hva jeg skal bruke pengene mine på. Jeg har vel vært generelt skeptisk til de fleste som kommer inn i livet mitt. Jeg husker jeg møtte en som jobbet i en bank. Jeg stolte jo på han, og trodde at det han fortalte meg var riktig. Men jeg skjønte fort at han var ute etter å få kontrollen over økonomien min. Han fikk meg til å bytte bank til hans og begynte derfra å følge med på hva jeg brukte pengene mine på. Det ble utrolig slitsomt. Da han begynte å logge seg inn i min nettbank for å overføre penger fra min konto til sin egen bar det rett ut med han. Folk er utspekulerte.

Men så kom Erik inn i livet mitt. Og vi kunne diskutere alt mulig. Også jobb og økonomi. Og han ga meg tryggheten på at selv om vi i fremtiden skulle flytte sammen så ville han aldri fortelle meg hva jeg skulle gjøre med mine penger. Han begynte å fortelle meg hvordan han sparte og satt av små beløp til ting han ønsker seg. 

Jeg kjenner ingen som er så flink å spare som han. 

Jo mer vi har hengt sammen, jo mer har jeg funnet ut at han faktisk vil det beste for meg. 

Han har sine ting, jeg har mine. Og jeg lærer veldig mye av han. Det er veldig tydelig at dette er noe han er flink på.

Og det er en ny hverdag for meg. For jeg har aldri turt å tenke på at jeg faktisk skal kjøpe en bolig sammen med noen. Sist jeg gjorde det, var det ikke akkurat en suksess. 

Men for meg er det å flytte sammen og eie sammen noe jeg synes er vanskelig. Det er fordi jeg er redd for å komme i samme situasjonen på nytt. At om noe går galt så er det jeg som må ta barna å flytte. Denne frykten har nok Erik kjent på og sa plutselig her om dagen: Du kan jo bare eie det huset da. Jeg eier jo andre ting. Så vet du at du er trygg ❤

Jeg vet jeg er mer usikker rundt dette enn alle andre, og jeg er redd for å gå gjennom det samme jeg har gjort tidligere. At Erik skjønner det og foreslår løsninger som er til beste for meg og barna forteller meg alt jeg trenger å vite. 

Det er mange ting man skal gjennom. Og jeg er heldig som har funnet en sånn fin og real fyr ❤

 

 

 

 

Franske makroner med bringebær og champagnekrem

Inneholder reklame for Glutenfri Matmesse 2018

Altså disse makronene er noe av det bedre jeg har smakt. De passer perfekt i bryllup eller i bursdager eller andre festligheter. 

Champagnen gjør de litt eksklusive synes jeg, men ikke bli redd for at du ikke kan kjøre etter å ha smakt på disse. Alkoholen fordamper alltid når du koker opp kremer med alkohol. Det du sitter igjen med er den deilige smaken. 

Her er oppskriften:

FRANSKE MAKRONER

 • 200 g eggehvite
 • 120 g sukker
 • 260 g mandelmel
 • 340 g melis
 • gul pastafarge

Start med å blande melis og mandelmel sammen. 

Ha eggehviter og sukker i en ren bolle og visp dette med en ballongvisp i 7-8 minutter til det er stivt. Farg marengsen. Altså ha farge i marengsen og pisk til fargen er jevnt fordelt.

Ha mandelmel og melis i den ferdigpiskede marengsen og rør dette sammen godt til du får en rennende og skinnende konsistens. 

Sprøyt røren ut på bakepapir og la dem tørke i minimum 20-30 minutter. Jeg bruker alltid en rund tip både når jeg sprøyter ut og når jeg fyller. Rett og slett fordi makronene blir penere :)

Stekes på 140 grader varmluft i 9-10 minutter.

BRINGEBÆR OG CHAMPAGNEKREM

 • 1 dl saft fra bringebær
 • 1/2 dl champagne
 • 110 g sukker
 • 6 eggeplommer
 • 100 g smør

Ha alle ingrediensene i en kjele. Varm dette forsiktig opp til det starter å bli varmt. Rør godt helt til massen koker. 

La massen koke mens du rører godt i 2-3 minutter. 

La kremen avkjøles. 

Du kan fylle makronene med denne kremen når den har stått på kjøl over natten, men du kan også blande denne kremen inn med litt pisket smør. Da blir den litt fastere i konsistensen. Jeg pisket opp 100 g smør til det var hvitt og blandet dette i. Så farget jeg den litt mer rosa slik at den ser litt lekrere ut i fargen. 

Dette er altså helt glutenfri delikatesser. Jeg har en konkurranse gående på facebook hvor du kan vinne billetter til årets Glutenfri Matmesse 2018. Legg igjen en kommentar der og bli med i trekningen. 

 

HUSET ❤

Ååååå jeg lovet dere en oppdatering på hva som skjedde på husfronten. 

For vår del var huset perfekt, og jeg likte det ekstremt godt. Vi hadde et av barna med på visning og brukte visningen til å tenke ut løsninger etc. 

For meg var det viktig å ha med en fagmann og slike ting tar litt tid. Når det kommer til huskjøp så er det ikke noe jeg skal forhaste meg med. 

Huset ble altså solgt i dag. Før vi fikk tatt med oss en snekker på en visning.... og sånn er det bare noen ganger.

Tipper noen gleder seg vilt mye til å flytte inn i nytt hus. Det blir bare ikke oss :(  

Jeg trøster meg med at det kanskje da ikke var vår tur. Mulig jeg var litt for tilbakeholden, ikke vet jeg. Nå må vi bare se videre, og jobbe mot nye muligheter. Litt surt men sånn er det. Man kan ikke vinne hver gang. 

Sukk. 

Gode klemmer herfra!

Det koster å bli god!

Dere vil aldri kunne forstå. 

De eneste som skjønner dette er de som har barn som kjemper i norgestoppen eller verdenstoppen i sin sport. Eller dere som har barn som brenner for noe.

Men i dag vil jeg prøve å fortelle litt om hvordan det er å se at barnet ditt satse ALT. Og da mener jeg ALT.

Husker du min første trening på laget mamma? Da jeg ikke klarte å henge med, og alle måtte vente på meg?

Jeg husker det veldig godt. Det var hjerteskjærende for meg å sitte og se på, men samtidig var det også veldig lærerikt. Det var Annikas første trening sammen med elitelaget. Disse ungdommene er beinharde. Det løftes ikke vekter her, men mennesker fra 40-50 kg og oppover! Ofte på en arm!

Jeg har fått en del kritikk for at jeg fortalte Annika i starten av sesongen at hun var en av de dårligste på laget. Mange mente det var feil av meg å si at hun var dårligst på laget. Jeg skulle nok formulert meg annerledes. 

Vel, nå er ikke jeg pedagog, ei trener, men mamma. Jeg ville være 100% ærlig med henne. Hun kom inn på elitelaget gjennom et trangt nåløye og jeg er jo ikke blind heller. Jeg kunne se at hun var den med minst erfaring. Jeg sa ikke at hun var dårlig, men at hun var den som var dårligst trent. 

Det var sannheten. 

Jeg husker hun sto og trente på stille salto før uttaket. langt over 30 ganger sto hun der og prøvde. Hun landet på knærne og flere ganger rett på ansiktet. Hun hadde blod på knærne og blødde neseblod. Ga hun seg? Nei. Jeg satt og så på fra sidelinjen. Jeg gråt inni meg. Så hjerteskjærende å se at hun ikke fikk det til. Jeg så også at Lasse, som er treneren til elitelaget, gikk bort til henne og sa noe. Hva det var vet jeg ikke, men hun tok en pause. 

Jeg sa: Nå er det nok Annika. Du blør overalt. Nå drar vi hjem. 

Hun var skuffet og lei seg. Hun visste at hun ikke var god nok. 

Det betydde ikke at hun ikke ville være god nok resten av sesongen. På starten av sesongen stiller alle likt. Så er det den som jobber mest og er mest dedikert som oppnår de beste resultatene. Ingenting er umulig. 

Annika har trent med forstuet finger, andre utøvere har trent med brukne fingre. Det er en tøff sport og de som deltar er til tider det jeg kaller "utenomjordiske". Og at "vanlige" mennekser ikke klarer å forstå den viljen og den passionen det er nokså normalt.  

Vi snakker et elitenivå. De aller beste juniorene i Norge. De vant NM gull og går nå for pallplass i EM. Denne sporten er ikke for pyser. Ferdig snakket. 

Lik det om du vil, bli forbannet, men det er slik det er. Og jeg bestemte meg tidlig for å fortelle henne hva hun måtte gjøre for å hevde seg. Så er det opp til henne å avgjøre om hun vil det eller ikke. 

Cheerleading er ikke kun en jentesport. Laget Annika går på er fylt med gutter. De løfter, kaster og tar imot flyerne. Dette er en skikkelig tøff sport. De turner mye, trener styrke og utholdenhet. De har tester hver eneste uke og det legges ned masse egentrening. Særlig nå foran oppkjøringen mot EM. 

Med alt dette i tankene prøver jeg som mamma å støtte Annika så godt som overhode mulig. Det betyr at hun får sannheten fra meg uansett. Da hun dro på ferie til Nederland i påsken, var det med en klar beskjed fra meg: Trener du ikke der, blir du ikke bedre. Du må tøye hver eneste dag. Sånn er det. 

At jeg forteller henne hvordan ståa er betyr ikke at jeg ikke motiverer henne eller roser henne. Jeg er veldig tilstede i mine barns liv og roser, motiverer og står ved barnas side om det kommer vanskelige tider. Det å være mamma til en jente som trener på dette nivået er ikke sort hvitt. Det er tøft, men man må også regne med at det kommer skuffelser. For man kan ikke bare ha bra dager. 

At Annika har gått på trynet over 100 ganger for å klare å få til en stille salto er helt normalt. Vel normalt i "denne verden". At du som ser på det føler det er feil å vise en film hvor hun tryner er greit. For andre er det motiverende. Dette er det du skal gjennom for å klare det.

Lik det eller ei. Jeg tror du aldri vil klare å forstå om du ikke er tett på dette slik jeg er. 

Jeg får høre at jeg må sette realistiske krav til Annika.

Har du ikke drevet med sport i norgestoppen tror jeg du aldri vil forstå. De ofrer alt. Til og med skolen. Og du som ser på kan ikke ta avgjørelsene. Den må vi ta. 

Noen tanker slår meg, når mennesker mener så mye: 

Hvem er du som tror at det er jeg som krever at hun skal på elitelaget? Det vet du ingenting om.

Hun kom til meg i fjor vår og spurte om jeg trodde hun var god nok til å komme inn. Jeg svarte med å fortelle henne at om hun ville satse så ville det koste. Tid og energi. Og hun har måtte ofre bursdager og andre fester. Men JA, det klarer du om du bare VIL! Og gjett om hun ville!

Hun satset!

Blod, svette og tårer. 

Dette er det hun drømmer om.

Ikke jeg. 

Hun har langt igjen, og må trene masse for å nå opp mot de beste. Men viljen er der. Aldri opplevd et barn som er mer sta enn henne. Hun gir seg aldri. 

Jeg har i vinter fortalt henne at det er hun som må ha lidenskapen. Hun må kjenne en passion. Dette er hennes drøm. Derfor har jeg også tatt ekstra avstand fra hallen i vinter. For å se om hun fikk viljen til å utvikle seg, kjempe og tørre av seg selv. Uten at jeg sto og pushet. 

I går kveld skjedde det: 

Ingen flere stille saltoer hvor hun lander på trynet. Hun sto. Og ringte meg med en gang. Med gråten i halsen: 

MAMMA, JEG KLARTE DET!

Jeg visste med en gang hva hun snakket om. STILLE SALTOEN. Den som satt så langt inne. 8 måneder har det kostet. 50 situps hver dag. Det er 12000 situps. 

Jeg satt inne og fikk pedikyr når telefonen ringte. Midt i salongen begynte jeg å grine. JIPPI, så stolt. Alle så på meg. Jeg grein og grein. Gratulerer jenta mi. Fy fader så stolt jeg er av deg. Jeg jublet og dreit en lang mars i om alle i salongen måtte tro jeg var gal. 

Sent i går kveld før hun la seg sa jeg: Var det verdt alle tårene og alt slitet? Alle blåflekkene og blodet? 

Er du gal, mamma. SÅKLART! 

Nå skal jeg klare araber, flikk hel skru før sommeren!

Og vi er pån igjen....

Se VIDEOEN av at hun klarte det her.

Erik overasket meg

Inneholder reklame / Gant / Sponset klær

Det var nokså overraskende at Erik tok til ordet i går. 

Vi har snakket en god stund om at Erik skulle blogge litt og si noen ord, men vi fant ut at vi ikke trengte å bevise for noen hvor bra forholdet vårt er. At noen mener jeg betaler han for å henge med meg er jo helt latterlig, og at folk spekulerer i når det blir slutt må jeg jo bare le av. Sitt og spekuler tenker jeg da. At noen tror at foreldrene til Erik må godkjenne meg og barna, og at Erik trenger sommeren på seg for å se om jeg er riktig for han slik at han alltid har en exitmulighet. 

Alle mennesker, uansett i hvilket forhold man er, har HVER DAG mulighet til å bryte ut av et forhold. Ingen av oss to trenger en mulighet for en exit. Om vi ville ha avsluttet dette eller om vi vil det i fremtiden kan begge si til den andre at nå, nå ønsker jeg meg ut av forholdet. Ingen av oss er i dette fordi vi føler oss fanget.

Foreldrene til Erik åpnet armene sine og tok meg og barna inn i varmen allerede første dag. 

Les om vårt tårevåte møte i dette innlegget.  

Jeg har blitt så utrolig glad i hans foreldre og jeg vet at de begge er like glad i meg og i mine barn.

Da vi var på hytta i påsken sovnet jeg på sofaen. Det var mammaen til Erik som sa at jeg måtte legge meg ned og slappe litt av. Hun så tydeligvis at jeg var sliten. Så mens jeg var på vei inn i drømmeland kjente jeg at noen la et pledd over meg. Det var moren til Erik som gjorde det mens hun sa: Nå skal mamma ta vare på jenta si fremover! Foreldrene til Erik har på denne korte tiden blitt litt mine foreldre også. 

Jeg hadde aldri klart meg den siste tiden om det ikke hadde vært for Erik og hans foreldre. Akkurat slik som de to har støttet og fulgt opp Erik, og fremdeles gjør det, er for meg et forbilde. Jeg håper jeg en dag blir en like god forelder som de to er. Et utrolig kjærlig hjem, med mye glede og gode ord. Og jeg er heldig som har møtt en fyr som er så snill, omsorgsfull og god som Erik. 

For meg, som har levd et liv fylt med uro og angst, er det deilig å endelig føle seg hjemme. Endelig ro. Ingen konflikter eller vonde ord. Bare kjærlighet.

Jeg må innrømme at jeg ofte lurer på om det skal komme noe, og jeg spør Erik også til tider om han tror det skal komme uenigheter eller store krangler? Da svarer han bare: Da løser vi det pus. 

Og at jeg kan være meg selv, på godt og vondt, sammen med han er verdens beste følelse. Selv om jeg til tider sier noe som ikke var hyggelig, eller oppfører meg på en måte jeg etterpå kan angre på så snakker vi om det og tilgir. Det er sånn det bør være. 

Selvsagt er jeg også redd for at dette fine en dag skal ta slutt, men sikkerheten fra noen andre har man aldri. 50% av alle som gifter seg skiller seg jo. Men her og nå føles alt så fint. Og derfor klarer jeg å stå i alt om dagen. 

Vi har så mye fint som skal komme. Hus, bil, hund... vi ønsker oss både hytte og båt og er begge helt klare på at vi sammen skal jobbe og gi jernet for å oppnå drømmene våre!

Takk til alle dere som heier og støtter. Dere er også helt utrolige. Og vet dere, jeg tror at det gode i oss en dag vil seire over det onde. 

Klemmer ❤

 

Min favoritt ❤

Annonse / Daniel Wellington

Denne uken kom det på nytt en leveranse på døren fra Daniel Wellington.

Jeg ble hoppende glad for jeg fikk en ekstra reim med til den nye klokken. Nå er det altså TILBUD hos Daniel Wellington. Du får en GRATIS reim med på kjøpet når du handler der.

For meg betyr det at jeg egentlig har fått meg to klokker. Reimen kan byttes meget enkelt og jeg fikk det faktisk til helt selv! 

Jeg har begynt å få en liten kolleksjon her hjemme av klokkene og jeg bruker dem flittig. Min kjære Erik har også ymtet frempå at han ønsker seg en til bursdagen sin neste uke og gjett om jeg skal overraske han i dag med en liten presang. Nemlig denne vakre saken:

 TILBUD

Nå har det seg slik at du også får 15% rabatt ved ett kjøp i nettbutikken hos Daniel Wellington. Det betyr at om du bruker rabattkoden ANNEBRITH så får du ikke bare 15% på kjøpet ditt men du får også en gratis reim. 

DET kaller jeg et godt tilbud. 

Jeg har forelsket meg i denne Classic Petite Sterling 28 mm. Elsker den sammen med armbåndet ❤

Her er reimen som jeg fikk ekstra med: 

Hva er det egentlig med Daniel Wellington sine klokker som gjør dem så vanvittig populære? Jeg tror hemmeligheten ligger i at de er tidløse, klassiske og vakre. Det er liksom ikke noe "fuzz" med dem. En klokke kan brukes til en nydelig kjole, men også til et litt mer sporty antrekk. 

Særlig nå med tilbudet om en gratis reim på kjøpet så kan du få en elegant stil og en litt sporty stil. To klokker i ett altså. 

Jeg har faktisk lagt inn bestilling på 2 nye klokker både til min søster som snart har bursdag og til min søte svigermor ❤

HUSK å bruke koden ANNEBRITH for å få 15% ekstra på et kjøp hos Daniel Wellington ❤

Det er gratis frakt hos Daniel Wellington! Og de leverer som regel superkjapt. 

PS Det kommer selvsagt toll i tillegg når du bestiller :) 

Han bakte sin egen kake ❤

Jeg tror ikke det er mange 6-åringer som baker sin egen bursdagskake!

Men det gjorde altså Christian Emiil i helgen og jeg kunne ikke vært mer stolt av han. Jeg tok ikke engang i en slikkepott, eller helte ut røren i formen. 

Han gjorde alt selv med litt hjelp fra Sven.

Da vi la oppå det spiselig bildet, som forøvrig kom fra Trines Gokaker, så sa han høyt: Vi må ha mer pynt på. Kaken er for kjedelig haha. 

Må bare takke Trine ekstra mye som stilte opp på meget kort varsel med et spiselig bilde til oss. 

Kaken ble i Christian sine øyne helt perfekt og smakte fortreffelig. Neste uke skal vi begynne meg makrontårnet. Jeg vurderer å overtale han til å lage noe til 17. mai eller noe jeg kan bruke i min egen bursdag. 

Dere skjønner hvem de store heltene er? Gerd Anne, jeg tror vi må komme på besøk til dere en dag nokså snart :P 

Håper dere får en strålende søndag kveld ❤

Je

Hei, fra Erik

Hei Erik her. Skjønner at det er en del snakk rundt oss, men jeg må bare si at jeg ikke følger med på noe av det. Anne Brith derimot får dette inn på mange forskjellige kanaler. Derfor noen ord fra meg i dag. 

Da jeg møtte Anne Brith visste jeg ikke hvem hun var. Jeg møtte en blid og hyggelig jente som jeg ville bli kjent med. Vi hadde fra starten en god tone og kunne snakke om det meste. Praten gikk og har alltid gått veldig lett mellom oss to. 

Allerede den første gangen jeg ble vist på snappen til Anne Brith tok det ikke lang tid før jeg selv fikk meldinger og spørsmål om oss og vårt forhold. Jeg hadde helt ærlig ikke trodd at Anne Brith var så "kjent" at jeg skulle bli frontet på i de største avisene som "den nye kjæresten til". Jeg har bare positive opplevelser rundt dette. Men jeg er ikke PR-kåt av den grunn. 

Vi får noen spørsmål om oss to og her er noen svar sett fra min side: 

Aldersforskjellen på 11 år

Jeg tenker ikke på alderen til Anne Brith før hun tar det opp selv. Ofte er det jeg som er den voksne her. Hun kan til tider være drit barnslig. Men vi ler mye sammen og helt ærlig så er dette ikke noe som kommer opp før altså Anne Brith tar det opp. 

Bærum VS Nord Norge

Geografikunnskapene mine er nokså dårlige så jeg tenker ikke over dette heller. Men jeg hører hun har en annen dialekt enn det jeg har. Men det skal jeg prøve å få henne til å slutte med. Spesielt banningen. Og det nordnorske temperamentet må jekkes ned, i alle fall før hun flytter til Bærum :P 

De 4 barna hennes

Barna er selvgående og ferdig med bleier. Det er bra. Det er 4 forskjellige individer som jeg bruker mye tid på å bli kjent med. Frem til nå har det gått knirkefritt og jeg prøver å få dem med på forskjellige aktiviteter når jeg er på besøk. Jeg har selv vært enebarn og måtte gjøre mye selv, nå har vi flere å spille på her hjemme. Det kommer godt med når hagen skal rakes og snøen uten skal måkes.

Forholdet vårt

Kanskje ikke det typiske a4 forholdet, men vi trives sammen og får ting til å fungere sammen. Det er jo en læringsprosess å leve med en som er i offentligheten. Det er uvant. Det skal jeg innrømme. Vi stresser ikke med noe for vi begge mener at vi  har hele livet foran oss. Og det livet skal vi bruke sammen. 

Ellers er det hyggelig at dere som møter oss når vi er ute på tur kommer bort til oss og hilser på. Det er veldig koselig. 

Det beste jeg liker med Anne Brith er at hun får meg til å tenke på andre måter, slik at jeg ofte jobber smartere selv. Hun er flink til å lage mat og bake og hun overrasker meg ofte med fine gaver. #bortskjemt Hun er også typen som kan være på når hun må være på men hun kan også være rolig når det trengs. Og at hun klarer seg selv liker jeg veldig godt. Vi trenger aldri henge på hverandre når vi er ute på eventer. Hun klarer seg liksom, og vi jobber alltid mot et felles mål. Som mamma kan hun være litt streng i forhold til det jeg er vokst opp med, men hun er veldig kjærlig. Jeg kommer ofte inn på sidelinjen og tar barnas parti, og det har fungert fint. Jeg falt for henne fordi vi ler mye og hun er søt, snill og tar vare på seg selv. 

Det Anne Brith kan bli bedre på er slutte å ta til seg de negative kommentarene som kommer. Og vite når hun skal legge bort jobben. Hun jobber for mye til tider og kunne gjerne brukt mer tid på seg selv. 

Anne Brith sover som en prinsesse. Hun beveger seg aldri i sengen, annet enn når hun er kald og må krype inntil meg. Det er heller ingen flekker i sengen, det har jeg sjekket for de som måtte lure. :P

Vår største styrke sammen er at vi kan le om alt som er vanskelig. Til og med tabu temaer kan vi snakke om og spøke med. 

Jeg føler at når jeg er sammen med Anne Brith så er jeg 110% meg sjæl. 

Til deg pus: Husk å logg ut fra bloggen din neste gang du drar ut! Gla i deg <3 

 

 

 

Slik fikk jeg hjelp:

Annonse // GoMentor

Det er ikke alltid like enkelt å snakke om de innerste tankene, eller ting man har opplevd i fortiden som kanskje preger nåtiden. Jeg har også mine utfordringer. Vi har alle det. Og du som sitter og leser dette kan kanskje også ha noen ting du har lyst til å snakke med noen om. Men kanskje du som meg, synes det er vanskelig å prate om det? 

For 2 måneder siden startet jeg samtaler med en mentor via GoMentor. Hun heter Hanne og jeg bestemte meg for å gå tilbake en god del år i tid og ta opp noe som har plaget meg. 

Jeg valgte GoMentor 24/7 fordi jeg kan få hjelp på akkurat de tidspunktene på døgnet som passer meg. Når jeg har våknet på natten fordi jeg har grublet over noe, så har jeg satt meg ned og skrevet til Hanne. Innen 24 timer har jeg alltid fått svar. Å kunne kontakte noen 24/7 har vært den største grunnen til at jeg valgte GoMentor.

Hos Hanne kan jeg være 100% meg selv og jeg kan dele alt jeg tenker på og grubler over, uten å være redd for å bli "dømt" for mine tanker.  

Slik fungerer det:

 1. Fortell litt om deg selv og din situasjon så finner GoMentor 24/7 en psykolog, terapeut eller coach for deg.
 2. Skriv med din personlige psykolog, terapeut eller coach uansett tid og sted fra din pc, mac, tablet eller smartphone.
 3. Er du ikke fornøyd med din psykolog, terapeut eller coach, så kan du bytte når som helst uten problemer.

Jeg selv tok fatt i en bestemt hendelse. Den har preget meg personlig veldig lenge og jeg må si at ting føles veldig mye lettere nå. Også fordi jeg føler jeg kunne dele dette med noen som ikke visste hvem jeg var. Altså en person som ikke kjente til meg eller min historie. Noe kanskje mange andre sparringspartnere gjør. 

Jeg har også lært meg litt å "parkere" situasjoner som oppstår og så vente til jeg kan håndtere dem. Med det mener jeg at når noe som oppstår i hverdagen som påvirker meg, så vet jeg at jeg bare kan sette situasjonen "på vent" på en måte til jeg kan sette meg bak macen på kvelden og skrive til Hanne. 

For meg har det vært veldig fint, og jeg kan varmt anbefale GoMentor 24/7!

Nå kan du prøve GoMentor 24/7 til halv pris. 

 

Som sagt kan jeg varmt anbefale GoMentor 24/7 

Familien vår teller 7 stykker!

Egenreklame

I går var jeg invitert til 2 bursdager. Både Sofie og en venn av Erik feiret store dager. 

Selv har jeg vært nokså på felgen den siste uken og har ikke hatt tid til å få unna jobben slik jeg føler jeg bør for å holde ting i sjakk. Jeg har også sovet dårlig den siste uken og bestemte meg for å avlyse alle sosiale arrangement og bare være hjemme og jobbe. 

Med jobb da mener jeg å komme meg ajour med regnskap, mailer, få oversikt over kommende kampanjer og bake til oppskrifter. Det ligger nemlig enda 4 oppskrifter og venter som skulle ha vært lagt ut sist uke. De er nå på vei. 

Jeg brukte dagen til å få oversikt i kjelleren. Skal vi flytte så må det være minst mulig stæsj med oss videre. Søppel orker jeg ikke ta vare på. Og klær som ingen bruker kan gå til UFF eller selges på finn. Jeg solgte ting på finn i går for over 15.000.- Utrolig hvor mye ræl man har i kjelleren som man rett og slett ikke trenger. Klær fra dyre merkevarer som rett og slett har blitt for små. La genseren til Christian fra Gant også ut for kr. 150.- Er det for mye kanskje? 

Jeg har aldri brukt finn så flittig og tenkte å selge de kakefatene over samlet for 600.- Er det mye? Samlet koster de 1700.-

Vel, vel. Annika ville ikke selge sine ting på finn. Hun ville gi alt bort til Frelsesarmeen, og det må jeg respektere. Så i går leverte vi både flotte UGGS, joggesko og nesten ubrukte vintersko dit. Noen klær som var meget dyre har jeg lagt ut på finn for hundrelapper. 

Jeg solgte 2 serviser og skal nå investere i et nytt. Blir spennende å se hvilket jeg ender opp med. 

Neste helg er det Erik sin bursdag og i går begynte jeg å pakke inn en av gavene hans. Han blir nok litt over gjennomsnitt bortskjemt men sånn får det nå være. Jeg er utrolig glad i han og synes han fortjener hver eneste gave. Han har allerede fått den siste GoPro fra meg pluss alt av utstyr. Men det er jo litt egeninteresse også. HAHA, han lager knallfine videoer når vi er på tur. 

På bildet over er familien altså samlet. Ifølge Christian er det som følger:

Øverst fra venstre: Sven, Christian, Annika,

Under fra venstre: Espen, mamma, Erik ( i hvit kjole) og babyen som enda ikke har kommet. Han er overbevist om at det skal komme en til i familien og det skal bli en jente. 

Jaja. Godt vi voksne vet bedre. 

Det var godt å få en liten dag bort fra alt. Jeg fikk tid til å sjekke opp når jeg hadde hatt mammografi sist og det viste seg at jeg må komme meg til en sjekk igjen. Pluss at jeg må sjekke celleforandringene. Ukentlig får jeg kommentarer på bloggen som jeg aldri publiserer. De fleste er fra folk som håper jeg får kreft og dør. Når jeg leser sånt tenker jeg ofte: Enn om jeg faktisk får kreft? Hva ville de menneskene gjort da? Det er to IP adresser som går igjen og jeg har rådført meg med andre bloggere som også har blokkert samme ip adresser. Rart det der at noen mennesker faktisk sprer så mye dritt på flere av topppbloggernes blogger. 

I går var det også bursdagsfeiring til Christian. Den har faren til Christian tatt seg av så lenge jeg kan huske. Han elsker å ha masse barn rundt seg og digger slike feiringer. Jeg personlig synes det er et pes, så vi har avtalt oss mellom at han tar den biten. Jeg baker, hjelper å handle inn og har noen år stått for all pynting, så tar han seg av gjennomføringen. Da jeg skrev det på snap i går tok det 5 minutter får jeg fikk sure meldinger om at jeg var en dårlig mor som gikk ut å sa at jeg følte meg heldig som slapp å delta på feiringen. 

Vi har hatt en feiring her hjemme. Både for venner og for voksne. Så at jeg gikk glipp av 1 av 4 feiringer ser jeg ikke på som et problem. At mammapolitiet velger å lade kanonene sine og fyre løs må så være. Jeg og faren til Christian har et supert forhold og vi nyter avtalene vi gjør oss imellom. 

Så lenge Christian er fornøyd tenker jeg at vi har gjort en bra innsats, uansett hva du som er medlem i "politiet" ønsker å mene.

Jeg var også på God Kveld Norge i går. Jeg turte faktisk ikke se på det. Liker ikke å se meg selv på skjermen. Når jeg er så sliten som jeg har vært den siste uken så lytter jeg mye raskere til de som sender meldinger og sier at jeg er stygg. For å unngå at jeg selv skal lese alt som jeg får inn har jeg faktisk fått en person inn som skal jobbe med meg. Jeg har fra i morgen altså en PA. Det er nokså skummelt å "ansette" en person i sitt eget firma, for jeg trodde alltid jeg ville bli alene. Men nå ser det faktisk ut som om det vokser seg større, og det er jo flott bare i seg selv det. 

Erik har også begynt å fakturere meg for tiden han legger i fotografering og filming. Det synes jeg er helt fair. Tiden hans er like verdifull som min og når han ender opp med å stå og ta bilder av meg i 3 timer på min premierefest så skulle det bare mangle at han ikke skal kunne fakturere meg for den tiden han faktisk gjør en jobb. 

Heldigvis blir det altså fra i morgen mer struktur i hverdagen og kan jeg begynne å se fremover mot en lysere vår. 

Håper dere har det flott! Blir nok en travel dag på bloggen i dag for jeg må legge ut alt jeg har lovet å komme med! Vet dere venter!

Klemmer herfra og gode ønsker til alle!

 

 

Hvem elsker du mest?

Det er fryktelig mange samtaler som foregår i baksetet. 

De eldste gutta liker å utfordre minstemann med mange forskjellige spørsmål. I ettermiddag kjørte vi Espen på overnatting til en kompis og gutta satt og spurte ut Christian. Hva gjør du hvis....? De lærer han også veldig mye i alle disse hva gjør du hvis situasjonene....

Hva gjør du hvis du møter en som spør om du skal sitte på i bilen? 

Hva gjør du hvis du er i bursdag og ikke liker maten?

Hvilket nummer ringer du om det brenner?

Hva gjør du om noen slår deg?

Det er de rareste situasjonene som blir beskrevet. Helt til Espen spør: Hvem elsker du mest? Mamma eller pappa?

Det blir helt stille i bilen.

Ingen sier noe og jeg var på tur å si at DET spørsmålet det trenger ingen svare på for det er umulig selv for meg. 

Men så sier Christian lurt: Det finnes ikke noe mest når man elsker noen. Det gjør man i det uendelige. Å elske noen kan ikke måles. Det bare er der. 

Og det må jeg si meg helt enig i. 

Ha en nydelig fredag kveld ❤

Premierefesten Bloggerne

Reklame // OOTD - Gant // Foto: Espen Solli Tv2

I går kveld var det premierefest på Bloggerne. Normalt sett bruker vi ha denne FØR sesongen starter men det falt rett i påsken så derfor ble det først i går. 

Men det var jo litt moro også for vi kunne da feire ekstra mye. Bloggerne episodene som ligger ute nå er allerede de mest sette på Sumo, og vi har hatt høyere seertall enn Paradise Hotel. Noe mange i salen jublet for. 

Jeg tror denne sesongen kommer til å gå inn i historien som den aller beste, slik den siste også gjorde. Mye takket være flinke klippere og ansatte i Salto. Teknikere, kamerafolk, regi...ja alle sammen har gjort oss til bedre mennesker rett og slett. Jeg flirer av å se meg selv på skjermen. Er det mulig å være så morsom, klønete, direkte og ærlig? 

Noen ganger skremmer det meg at Tv2 sammen med salto har klart å gjengi min tilværelse akkurat slik den faktisk er. 

Ærlig og åpent. 

Jeg tror det er en fin miks av mennesker i serien og der er jo takket være dere at den har blitt så populær. Dere som logger dere på Sumo eller som ser den på Tv2 Livsstil. 

Jeg hadde på meg en topp og et skjørt fra OOTD og Erik var dresset opp i klær fra Gant. 

Vi fikk lov til å invitere med oss 8-10 stykker og nedenfor ser du noen av de jeg satt på min gjesteliste: 

Haha man skal aldri ta seg selv så høytidelig at man ikke kan legge ut de verste bildene av seg selv. Jeg fikk muligheten til å si noen ord. Kanskje er dette min aller siste sesong? Hvem vet :P Så da måtte jeg benytte meg at det. Flinke Espen Solli fikk knipset det perfekte ( not) øyeblikket. Noen av klipperne har nemlig tatt med mitt toalettbesøk, i stedet for å klippe det bort og det måtte jeg bare spørre om hvem var. Haha. Vi tok en seriøs prat etter det. 

Men det er jo sånn i Bloggerne at vi filmer mye selv. Jeg sletter aldri noen av filmene mine. Leverer alt råmaterialet inn og krysser fingrene for at de lager noe bra. Om jeg skal drive sensur så vil det ikke bli ekte. Så til og med de gangene jeg har glemt å slå av kamera, stått naken i dusjen og filmet, så har kortene med film blitt levert inn. 

Jeg gleder meg i dag over kongebra tall. Ny rekord og sesongstart med Bloggerne. 

Kjempegøy å få være en del av denne gjengen!

Her er noen private bilder som ble tatt: 

Håper dagen deres blir bra! 

God klem :)

Den gule boksen

Annonse / Proviant

Hver torsdag står det en gul boks og venter på oss på trappa. Det er matkassen fra Proviant proppfull av ukens middager og ekstramat til frokost og kvelds som har blitt levert. 

Torsdager er ofte dager jeg bruker til møtevirksomhet, og det er som regel Sven eller Annika som har hentet boksen nede. Det fine er at det er kjøleelementer i boksen, så selv om barna ikke rydder maten inn i kjøleskapet etter de har tatt den inn så er det ingen krise. Alt er kaldt fremdeles når jeg kommer hjem.  

Jeg pakker som regel all maten bort, om ikke Sven har gjort det. Så setter vi oss ned og finner ut hvem som skal lage hvilken middag. 

Vi har gjort oss opp noen meninger om hvordan vi bruker kassen.

Kanskje det kan være noen tips til deg som vurderer å kjøpe den? 

Det er 7 middager i kassen, pluss godt med mat til frokost og kvelds. Noen middager er nokså enkle. Det kan feks være en suppe fra en Toropose. Disse middagene tar vi på travle dager og spiser vi en bedre kveldsmat. Noen ganger har vi til og med laget suppen før trening og en større middag etter trening. Det vil da si at vi er en middag "i manko" den uken, men det har løst seg enkelt med rester fra andre middager. Noen av middagene vi har hatt har vært altfor mye mat, og har vi derfor brukt som restemiddag dagen etterpå. 

Det har vært middager som vi ikke har vært så begeistret for. La oss ta et eksempel: En uke var det pai med bacon og paprika på menyen. To i familien var ikke så begeistret for bacon i paien. Den uken byttet vi ingredienser i to middager og lagde broccolipai med skinke i stedet. Paprika og bacon som ble til overs ble laget sammen med egg og ble til en deilig omelett med sprøstekt bacon til. Altså det er rom for å bytte på ingrediensene. 

Det liker vi!

Ved siden av middagene er det en del varer til frokost, lunsj og kvelds. 

I heftet som følger med får du også tips om hvordan du kan lage retten enda mer spennende. 

Proviant er en matkasse for deg som vil ha et lavt matbudsjett. For deg som ønsker å bruke en viss sum på mat i uken. Du kan selvsagt helt fritt bestemme om du vil spe på med ingredienser. Men for oss har dette ikke vært nødvendig. Vi har hatt nok mat til middagene. 

Jeg har ved siden av bakt brød, noe jeg alltid har gjort. 

Rettene i kassen til Proviant er enkle å lage og i løpet av en uke er det alltid 3-4 måltider som er skikkelig gode. Akkurat slik vi har hatt det i tiden før Proviant. Noen dager ville vi kose oss ekstra med noe og laget vi taco. Slike retter får du i Proviant. 

Pizza, taco, lasagne osv. 

Frem til i dag har det ikke vært en eneste rett som barna ikke har spist. Hos oss har det vært Espen som har tatt med seg restene på skolen, om det kun var rester til en person til overs. Har det blitt mer til overs har det som sagt blitt en restemiddag til alle av dette. 

Jeg er kjempefornøyd med "den gule boksen" fra Proviant og gleder meg til hver torsdag og dette synet ved hjemkomst:

Du kan bestille Proviant via denne linken. 

Mer informasjon om Proviant og innholdet finner du her. 

 

Nytt bakeprosjekt!

Vi har nå startet med et nytt prosjekt her hjemme. 

Vi er ikke 100 % sikre på hvordan det skal bli riktig enda. Men at vi skal lage både franske makroner og marengs det er helt sikkert. Christian mener vi skal lage et tårn som er 1 meter høyt. 

Men innerst inne så tror jeg Christian har mest lyst til å lage en ny bryllupskake, men vi kan jo ikke akkurat fylle fryseren med 5-6 bryllupskaker utover våren haha. Så derfor skal vi prøve oss på noe som er bygd opp av flere elementer. 

Vi har startet sånn smått med å lage franske makroner. Men han har kun fått stå og se hvordan det gjøres. Og sprøytet litt ut selv. Neste runde skal han få lage alt helt alene. Men først skal vi lage marengs. Det er vel noe av det enkleste man kan lage, foruten cookies eller brownies. 

At det er mye glede i bakingen vår er det ingen tvil om:

Jeg har skrevet en del tips til dere som baker med barn. Det kan være nyttig å lese før man hiver seg i bakingen. Som alt annet her i livet gjelder det å forberede seg godt nok. Håper dagen din blir magisk ❤

Oppdatering: Husdrømmen

Det kommer en god del meldinger og spørsmål rundt det med hus. Mange begynner å spekulere i hvilket hus det er vi skal se på og sender meg linker fra finn. Jeg sa i mitt tidligere innlegg at jeg ikke har lyst til å dele linken til huset med dere. Av flere årsaker. Jeg skrønet det litt bort men det er altså flere årsaker. 

Vi har ikke vært på visning enda. Vi har bedt om en privat visning. Også dette av flere årsaker. 

Jeg tippet huset ble solgt rett etter siste visning, men nå er det satt opp ekstra visninger. Så en eventuell budrunde vil ikke starte før uti neste uke tenker jeg. Dette er jo bra for oss, da det gir oss litt mer tid til å få ting på plass. 

Men når det kommer til huskjøp, så er ikke det noe jeg tar lett på. Jeg skal ha med meg en fagkyndig snekker på visning, slik at jeg vet hva jeg eventuelt går til. Og jeg skal kjenne at dette huset, dette ønsker jeg så inderlig. Har jeg ikke den følelsen så blir det ikke dette huset. 

Det får vi altså vite nokså snart. 

Det er utrolig spennende tid vi er inne i, men jeg forhaster meg ikke og tar ting veldig med ro. Jeg vil være 100% sikker på at dette er drømmehuset før jeg kaster meg inn i en budrunde. 

Gleder meg til å oppdatere dere rett over helgen ❤

Ikke vær så hard mot deg selv, Anne Brith

Ordene ble akkurat sendt over via messenger. 

De kommer fra Erik ❤

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si? For det er sannheten. Jeg ER for hard mot meg selv. Men jeg klarer ikke forandre på det. Jeg setter meg selv altfor høye krav og blir aldri, nesten aldri da, fornøyd. 

Jeg klarer å si til andre at de skal logge av, ta seg litt fri, passe på familien og ikke tenke så mye på mål i jobb. Men jeg klarer ikke alltid fullføre det jeg råder andre selv. Hvorfor er jeg så hard mot meg selv? 

Jeg er nesten umenneskelig hard mot meg selv, mens alle andre har jeg så mye forståelse for. 

Jeg sier ofte her på bloggen at jeg er stolt av hva jeg utretter, men ofte er det bare bokstaver på en linje. en linje full av ord og med et punktum på slutten. Betyr de ordene noe? Nope. Ikke for meg. 

Du er en kjempeflink mamma, sier han til meg. Men jeg vil være enda bedre. Aldri helt fornøyd med meg selv. Alltid noe som ikke når helt opp. 

Er jeg alene om å tenke sånn? 

Bare litt til, tenker jeg. Bare en time jobb til. Eller at jeg finner ut at jeg skal stå opp litt tidligere. Bare 30 minutter. Ingen dør av å stå opp klokken 5. Heller ikke jeg. Og mens jeg strever etter å gjøre alt så bra som mulig, klarer jeg aldri å være 100% fornøyd med meg selv. 

Jeg godtar selvsagt situasjonen, lar det ikke gå inn på meg og bli en besettelse. Men jeg føler alltid at jeg ikke helt når opp. 

Den neste uken skal jeg prøve å være litt snillere med meg selv. Si mye mer nei, og ta meg tid til de tingene som jeg føler at jeg trenger. Være en god venn mot meg selv. Behandle meg selv slik jeg behandler de rundt meg. 

Er du hard mot deg selv? 

Gjør du noe i hverdagen for å forhindre at du setter for høye krav til deg selv? Gir du deg selv belønninger? 

Jeg glemmer aldri Martin. Kameramannen i Hele Norge Baker. Han sa akkurat det samme: Anne Brith, ikke vær så hard mot deg selv. Jeg vet ikke hvorfor jeg er det? Det bare skjer.... 

Mulig en av mine beste egenskaper vil mange si, men kanskje også den verste? 

Klemmer ❤

 

via GIPHY

Stor stas!

I kveld var alle utøvere som har utmerket seg i både NM og VM invitert til kommunestyremøte. Der fikk alle blomster og flotte ord av selveste ordføreren Marianne Grimstad Hansen. 

Det var mange stolte utøvere som fikk applaus av politikere. 

Jeg må si at det var utrolig koselig gjort av ordføreren å invitere fremtidens sportshelter inn til dem på den måten. 

Bare fra Tigers var det hele 9 utøvere. 2 utøvere kunne ikke stille da de øver til VM og derfor ikke får fri fra trening for sånt. Noe som er fullt forståelig. 

Det å ha barn som driver med denne flotte men veldig krevende sporten har satt sitt preg på hele vår familie. I neste uke på Bloggerne vil dere se starten på Eliteeventyret til Annika. Og meg selvsagt nervøst på sidelinjen. 

På det meste har vi vært 7 dager i uken i Tigershallen i vinter. En uke var jeg så lei av å sitte og se på treninger at jeg holdt på å gå på veggen i den hallen haha. Men når du ser gleden barna har ved å få delta, være en familie og reise på tur så er det plutselig verdt hver eneste time både i bil og i hallen. 

Vi gleder oss selvsagt over egne barn men mest av alt over prestasjonen til hele laget og ikke minst klubben som vant alt som var å vinne under årets NM. 

Igjen: Gratulerer til NRC Tigers ❤

Har du lyst til å støtte NRC Tigers med turen til VM så klikk deg inn på SPLEIS og bidra med noen kroner. Jeg vet de sårt trenger all hjelp de kan få!

Alle bildene er publisert med tillatelse fra foreldre og barn. 

Skikkelig gladnyhet!

Reklame / House of Hygge / Sponset lue

Den ene gode nyheten etter den andre kommer inn i livet mitt for øyeblikket ❤ Jeg har ikke hatt det så bra som jeg har det nå, på mange år! Livet smiler virkelig. 

I går var det min kjære mamma som ringte meg og sa hun gjerne ville booke seg en billett sørover for å se til oss. Når mamma er her er det alltid koselig. Særlig på kjøkkenet. 

Men det er ikke det jeg tenkte å dele med dere i dag. I dag er det denne fine fyren her som varmer mitt ❤

Vi har det veldig fint sammen Erik og jeg. Og nå skal vi altså se på hus sammen! Uansett hvordan det går, og hvor vi ender opp, så synes jeg det er fint å ha Erik med meg på dette prosjektet. 

Å vite at han ikke bare er glad i meg, men faktisk elsker meg såpass at han velger å ta valg i sitt eget liv som setter meg foran betyr så mye. Slike ting har jeg aldri opplevd før, og det er mer enn bare fint. Jeg sier det ofte til han at jeg føler meg heldig. Heldig som traff han. Og som har han som støtte. 

Drømmene hans ligger i båter og hyttelivet. Min drøm er et eget hus. Sammen har vi funnet ut at jeg må jakte på min drøm først.

I livet har vi solsider og skyggesider. Hvilken side skal vi velge å stå på? Jeg velger alltid solen fremfor skyggen, og det burde du også gjøre. Vær tro mot deg selv og dine verdier. Om andre vil snakke deg ned eller prøve å få deg bort fra drømmen din så hold hodet hevet. When they go low, we go high. 

Ikke lytt til noen andre enn ditt hjerte. Der finner du sannheten. 

Derfor holder jeg hver dag fast på slike små gladnyheter som kommer inn i livet mitt. Enten det er via mail eller noen som ringer. en samarbeidspartner som er fornøyd eller en ny sponsor. Hver lille glede gjør noe med mitt humør. 

Våren bringer altså mye bra. Men det beste er å vite at akkurat han velger meg, hver eneste dag ❤

Men dagens beste nyhet er at Annika og Sven er invitert inn til selveste ordføreren og kommunestyret i kveld og skal motta ros for god innsats i NM, sammen med andre ungdommer som har prestert på høyt nivå! Heia fremtidens talenter!

 

Slik får du en glatt krem

Sliter du med å få glatte og fine kremer? 

Skiller kremen din seg til tider? 

I dag skal jeg fortelle deg hva du bør gjøre når kremen din skiller seg eller ikke blir glatt nok. 

Vi har alle vært der, tro meg. Jeg gjorde det så sent som forrige uke. Det gikk litt fort i svingene og jeg blandet en masse som ikke var helt avkjølt med en veldig kald krem. Det skulle bli en glatt og fin masse ut av det hele. Men hemmeligheten er at når to masser skal blandes så må de ha sånn nogenlunde lik temperatur for at det skal bli vellykket. 

Når vi har det travelt så glemmer vi sånne elementære kunnskaper. 

Da skiller kremen seg og vi står igjen med en kornete krem i en bolle. Som regel har jeg da lyst til å kaste bollen og alt innholdet i søpla. Jeg hater når det der skjer. 

Men fortvil altså ikke. Det er mulig å rette det opp igjen. Du må bare være i besittelse av en stavmikser eller en håndmikser. 

Nå som det er kaldt ute kan du bruke balkongen eller inngangspartiet som kjøleskap, men er det varmt ute anbefaler jeg deg å sette hele bollen først noen minutter i fryseren. Kun noen minutter. Massen fryser kjapt. 

SÅ kjøre på med stavmikser eller håndmikser i 5-10 minutter. Du vil se at kremen fester seg mer og mer etterhvert og blir mer skinnende. 

Dette gjelder selvsagt ikke fløtekremer. Kun kremer med smør som ingrediens. 

En stavmikser bør man ha på kjøkkenet. Mye heller det før en håndmikser. Stavmikseren min er nesten daglig i bruk. 

Oppskriften på denne champagne-bringebærkremen får du senere denne uken, sammen med oppskrifter på sitronterter og pannekaker. Jeg skal prøve å legge ut noe om baking hver eneste dag nå. Jeg bakte en del i påsken for å si det slik hehe. 

Har du opplevd at kremen din skilte seg? Hva gjorde du? 

Det er jo ingen krise å smøre på en litt kornete krem på en kake. Smaken er jo lik og vi skal ikke være hysteriske heller. Christian sin sjokoladekrem på bryllupskaken var også litt kornete noen steder men det var helt ok. Han bemerket det selv og da betyr jo det at han har lært noe. Og når vi lærer så blir vi bedre. 

Husk bare heretter at kremer som skal blandes, eller kremer som skal ha kremost i seg etc bør ha samme temperatur. Så kremosten bør da enten tempereres eller så bør den andre kremen kjøles litt ned. Om du ikke er super påpasselig da. Det er jo noen av dere som er eksperter på baking har jeg sett på Instagram. 

Ha en nydelig dag!

Klemmer ❤

 

Når eksen ringer....

Det er helt klart veldig tydelig at Christian har arvet humoren fra sin far. 

Jeg hadde jo ikke sett minsten hele påsken og sendte en melding til pappaen om at vi kanskje kunne treffes på slutten av påsken. Han ringte meg 1. april og lurte på om jeg hadde dratt tidenes aprilspøk på han? Det ville i alle fall skapt overskrifter. 

Du vet du holdt på å drepe meg, med de sjokolade-eggene du sendte med Christian?

Altså, jeg glemmer jo støtt at han er allergisk mot hasselnøtter og fikk skikkelig vondt i meg. Fyren hadde spist 10 små egg før han kjente at det begynte å tykne i halsen. Han fikk pusteproblemer. Heldigvis gikk det greit og fikk han i seg medisiner. 

Vi lo begge to om "drapsforsøket". Det var ikke første gang for å si det slik. Men etter 5 år glemmer man sånne ting. 

Praten fortsatte og vi begynte å snakke om landeveissykkelen til Christian, som han skulle kjøpe. Så jeg spurte han om jeg skulle betale noe med på gaven. En slik sykkel hørtes dyrt ut. Det var til og med racersykkel styre på den. Altså, Christian kommer til å bli kongen langs veien i sommer. 

Men faren sa at sykkelen allerede var i boks. 

Men så sa han: Fint om du kan overføre litt barnebidrag?

Barnebidrag? Hva i alle dager?

Greit at Christian til tider har vært litt mye hos han men der går da grensen. Skal jeg begynne å betale barnebidrag om noen uker ikke er helt likt delt? Jeg tenkte fort at nå måtte jeg bruke kvelden på å sette meg inn i unødvendige lover og regler. 

Jeg holdt meg rolig og sa jaha? Barnebidrag?

Ja, for katten flirte han. Han bor fremdeles hos meg! 

Katten har fått lov til å bli værende ettersom han var så knyttet til selve huset, men bidrag blir det ikke. :P Vi lo godt begge to, men jeg måtte unnskylde meg en ekstra gang før vi la på. Jeg skal i fremtiden være ekstra påpasselig med hvilke sjokolader som sendes den veien :P

Ha en trivelig tirsdag.... ❤

Vi har funnet et hus vi skal by på!

Det kom litt som et sjokk egentlig. 

Huset er så ufattelig flott og jeg tenkte at det kom til å bli solgt nokså kjapt. Men så viste det seg at det fremdeles sto til salgs da vi tittet på finn i påsken. 

Så begynte vi å prate om huset. Erik og jeg. Vi sjekket plantegninger, soverom, garasje osv. Huset har 2 bad, noe som er perfekt. 4 soverom og en nydelig stue og kjøkken. Kanskje kjøkkenet kan byttes ut men det blir nok ikke det største problemet. Jeg ser kun muligheter.

Pappa og mamma har fått sett på det. Pappa som er bygningsingeniør og superarkitekt har fått tilsendt alt av info og foreldrene til Erik har sett på det. Jo mer jeg titter på det jo mer liker jeg det. 

Så plutselig i påsken ble alt så virkelig. 

Skal vi kjøpe det? Sier Erik og ser på meg. 

Herlighet, skal vi virkelig kjøpe oss hus? Eller skal jeg kjøpe det? Plutselig ble alt så rart. Den drømmen som har virket så fjern, er plutselig rett foran meg. Det er nesten ikke til å tro. 

Huset er på Sørumsand, og i dag fikk Christian se det. Han spurte: Blir det plass til badebasseng der? Haha. Det er i alle fall en hage der, og enda nærmere Christian sin pappa enn det vi er nå. Da jeg fortalte min eks at jeg skulle på en privatvisning og at jeg vurderte å by på et hus på Sørumsand hoppet han av glede. Vi vet jo enda ikke hva som skjer, men det neste året tror jeg vi bor her. Erik kan pendle litt innimellom og vi trenger ikke se hverandre 7 dager i uka. Vi tåler at det bare er 2-3. 

Men ingenting er sikkert enda. 

Det er jo ikke sikkert det går vår vei. 

Men det er deilig at vi endelig har funnet noe som vi liker og tør å satse på. Så vil tiden vis om det er der vi skal bo eller ikke. 

Skrekkblandet fryd. Denne uken blir superspennende!

Kryss fingrene for oss da ❤

Klemmer herfra. 

PS. Jeg tør ikke dele link til huset. Er livredd for at andre skal like det like mye som jeg gjør :P 

Hello April ❤

Reklame / House of Hygge / Luen er sponset

April er i gang! 

Jippi! 

Jeg kickstartet måneden med tidenes aprilspøkrace. Tror vi er ferdig snakket rundt akkurat det som skjedde men jeg må fnise litt når jeg tenker på det. Jeg har allerede en ide til neste år. Så den er notert. Hold dere fast sier jeg bare. Mulig noen må feste setebeltet også haha. 

Jeg føler meg heldig! Det har skjedd så mye fint i det siste og jeg føler at endelig, endelig så er det min tur. Takket være dere, faste, fine lesere som klikker dere inn her hver eneste dag! Så om jeg er dårlig på å takk dere for at dere følger meg så her: Uten dere hadde jeg aldri hatt en så levende og stor blogg. Selv om vi ikke alltid er enige så betyr det mye at akkurat du klikker deg inn her hver dag ❤

April starter alltid med Christian Emiil sin bursdag, og fortsetter med Sven sin. Nå kommer Erik sin bursdag mellom dem, så det blir mye baking de neste ukene. 

Denne uken er det premierefest på torsdag, messe, tv-filming, visning og bursdagselskap til Sofie ❤ Pluss at barna er inviterte til kommunestyremøte for å bli satt pris på pga de flotte resultatene i NM. Hektisk uke med andre ord!

I morgen skal barna hentes på OSL, og for de eldste tre blir det ikke mer farting før tidligst i mai. Men minstemann skal på sin første flytur. Han skal reise alene til mor og far i Mosjøen. Turen fikk han i bursdagsgave fra meg. Det var et stort glis da han ringte mor og sa at han kom med fly den 22. april. Han gleder seg vilt til å ta en uke fri fra barnehagen og dra på ferie til verdens beste mor og far. 

Jeg skal også på boklanseringen til flotte Pilotfrue i april. Og jeg skal faktisk bake noe til henne ❤ Det gledes! Pluss at vi skal på fotokurs OG dronekurs hos Interfoto. Aj, aj dette blir bra!

Blir april måneden vi kjøper oss hus?

Herlige måne det er spennende dager dere. Mer om det i et eget innlegg etterpå. 

April blir også en travel måned når det kommer til blogging og møter. Bloggerne er jo på tv fra i kveld og jeg tipper det blir en del medieoppslag fremover. Det kommer noen ville uttalelser allerede i kveld.

Jeg skal også bruke april til å gjøre noen forberedelser til konfirmasjonen og min egen bursdag som er 4. mai ❤

Nå gleder jeg meg til snøen forsvinner og jeg kan begynne å rake i hagen, samt løpe turer langs Glomma. Kanskje det til og med blir en tur ut på Hytta til foreldrene til Erik i april? Hvem vet? Uansett tror jeg april blir enda bedre enn mars var. 

Håper at du også ser lyset i den mørke vintertunellen nå og gleder deg like mye til vår som jeg?

Klemmer ❤

 

 

Goodbye March ❤

Mars gikk inn i historien her hjemme. En norgesmester i hus og en sølvmedalje. Jeg kunne ikke vært mer stolt av barna mine. Også Espen og Christian. Denne måneden fikk jeg tid til å gjøre aktiviteter med alle barna alene. Jeg må si meg fornøyd med det! #mothergoals

Sven kom hjem fra skolen med en særdeles bra evaluering, både Annika og Sven har fått seg jobb og jeg fikk startet mitt AS. Bra ting på gang også på jobbfronten. Nå er det begrenset hvor mye disse to skal jobbe i tiden fremover, ettersom det er EM og skoleslutt snart, men ingen har vondt av å jobbe en lørdag eller to innimellom. For meg som mamma er det viktig at de skjønner at pengene først kommer etter beinhard jobbing.

Det ble nok igjen litt for lite baking. I påsken har jeg lagt en plan for det. Lover å komme tilbake på dette for bakingen er jo min greie. Men i mars ble det mange tanker om hvorfor jeg ikke gledet meg mer over bakingen. Hvorfor er det sånn? Jeg tror jeg fant noen svar også på det i påsken. 

Espen fikk Instagram. Han er nok den av de eldste tre som fikk det sist. Men nå er han altså der og koser seg med det. Jeg følger med og vi snakker mye om sosiale medier og hvordan vi oppfører oss på nett. Espen er nok den av barna som ligner mest på meg i væremåte. Han elsker å stå i spotlighten og har klare formeninger om hvordan ting skal være. Vi er ekstremt like. 

Hvordan klarer jeg å stå i så mye ondskap og hat?

Det er mange av dere som lurer på dette. Jeg får daglig støttemeldinger fra mange av dere og det varmer uendelig mye. Dere rører meg virkelig. Jeg har mer enn en gang i mars lest meldinger fra dere og tørket bort tårer. Jeg har ofte følt meg alene. 

Men, den siste tiden har jeg som dere vet hatt Erik i livet mitt. Sammen med hans nydelige foreldre, så gir disse menneskene meg utrolig mye kjærlighet. Jeg har sjelden følt så mye godhet. De har åpnet opp dørene til sine hjem og hjerter og tatt både meg og barna inn i varmen. For første gang på mange år føler jeg meg trygg og veldig elsket. Erik og jeg har vært sammen 24 t i døgnet i 7 dager i strekk nå og bare kost oss. Ikke en eneste krangel eller diskusjon, annet enn musikken og Glen Medeiros da :P 

Kommer aldri til å slutte og spøke med den der :P 

Med så mye godhet, og en stabil jobb, et trygt management og Egmont med på laget føler jeg at jeg klarer det meste. Jeg har så mange samarbeidspartnere og kollega bloggere som jeg kan ringe. Selgere og og andre ansatte i Egmont som lytter til meg om noe er dritt og det er flere som heier enn det er som hater. Det merker jeg. Det gode vinner alltid. 

Så er jeg selv også nokså sterk. Jeg gir meg aldri!

Mars ble alt i alt en utrolig flott måned!

Om litt skal jeg fortelle dere hvordan april vil se ut og hva vi har bestemt oss for når det gjelder hus ❤

 

 

Gratulerer med dagen ❤

Verdens skjønneste gutt Christian Emiil fyller hele 6 år i dag ❤

Vi har telt ned til denne dagen og det venter flotte gaver og gode ord!

Tenk at det er hele 6 år siden du ble født? Du kom til verden som supermann. Med armen først. Og slik at du tatt vår og din egen verden med storm. Alltid gode ord og vennlige smil. Vi merket allerede da du bare var 2-3 år at du skjønte ironi. Tøysing og tulling er ditt varmerke. Ved siden av at du er raus med klemmer og alltid smiler. 

Ditt aller største ønske er en lillebror eller lillesøster, men en landeveissykkel tror jeg også faller i smak. Allerede i fjor som femåring syklet du ritt, og syklet raskere enn noen tolvåringer. Ekstremt imponert. Sammen med pappa har du også syklet fra Sørumsand til Oslo. 

Sammen med mamma baker du. Vårt neste prosjekt blir et makrontårn. Det starter vi med allerede i morgen ❤

Det går ikke en dag uten at du forteller oss alle hvor høyt du elsker oss. Herfra og til månen og tilbake i det uendelige. Det er for alltid det! Og akkurat slik føler vi det for deg også. Uendelig mye!

Du er den tøffeste seksåringen jeg vet om. Du er velartikulert, tankefull og smart. Du spør like mange spørsmål i løpet av en dag som Erik gjør, og vi her hjemme har forundret oss over likheten mellom dere to. 

Vi slutter aldri å forbause oss over din kunnskap. Selv om du "bare" er 6 år så har din flinke pappa gitt deg uendelig masse intellektuell påfyll. Du er veldig vitebegjærlig og det varmer mammahjertet mitt å vite at du er så elsket av så mange ❤

Nå er du 6 år og mener at du allerede skal få sykle fra pappa og helt til mamma. Jeg vet ikke helt om mammahjertet tåler det, men vi får se? 

Vi er alle så veldig stolte av deg. Du er raus, kjærlig, varm, humoristisk, positiv og målrettet. Du gir deg aldri. Og om fremtiden ligger i syklingen så skal jeg heie på sidelinjen, slik jeg har stått og heiet på fotballbanen og i Tigershallen! 

I dag er du 6 år, og solen skinner for deg ❤

Gratulerer med dagen Christian Emiil, vi elsker deg ❤

Bryllupskaken på bildet over har Christian laget selv. Se innleggene her:

Del 1: Bryllupskake

Del 2: Bryllupskake

Del 3: Bryllupskake

Fra spøk til alvor!

Sånn, da er 1. april over og mange mener jeg bør be om unnskyldning. 

Erik og jeg tenkte lenge gjennom hva vi kunne spøke med for å krydre 1. april litt ekstra.  Vi fant fort ut at vi måtte spøke med oss selv. For om vi hadde spøkt med andre så ville vi i alle fall få mange sinte kommentarer. Derfor ble det slik at vi spøkte med at det var slutt, aldersforskjellen, ryktene fra den siste tiden som forøvrig er helt elleville og ikke har rot i noen virkelighet, graviditet og frieri. 

Vi lo så vi grein her i hytta i går. Og om ikke annet så har disse innleggene fått Erik og meg til å skjønne hvor viktig det er at vi to ikke tar hverandre så høytidelige. På slutten av kvelden spurte Erik meg: Jeg har da aldri kalt deg gamlemor, har jeg? Haha, nei han har aldri det. Er det en person som er snill, god og varm så er det Erik. Men vi lo godt om den spøken. 

At mennesker snakker vondt bak ryggen vår vil vi aldri kunne gjøre noe med. Men vi kan velge hva vi lar slike ting gjøre med oss. Erik og jeg velger å le.

Gårsdagens krise er morgendagens spøk, sa Wells.

Vi kan ikke bli krenket for alt mulig. Det er helt klart noen som følte seg støtt i går, og som ble lei seg og såret. Noen fordi de ønsker sårt å bli gravide, andre fordi de ikke ble gift. Jeg er lei meg om jeg har påført dere vonde timer i går fordi jeg spøkte om det. Noen mente det var smakløst. 

Til lags åt alle kan ingen gjere. 

Såpass mye har jeg lært i min tid som blogger. Noen vil le, noen gråte, noen blir forbanna mens noen går så langt at de forteller at man bør gå og henge seg og dø. Les gjerne innlegget mitt: Hvis du blir syk av at jeg slanker meg.

Jeg har sagt det før og sier det igjen: Om jeg hver eneste dag skal veie mine ord, for og imot, 10 ganger før jeg blogger, så vil denne bloggen dø. Å være ekte, meg selv, direkte, rett fra hjertet og åpen har alltid vært min styrke. Noen av dere har et hat - kjærlighetsforhold til meg. Dere elsker noen innlegg men liker andre innlegg ikke så godt. Noen ganger er dere uenige men så klarer dere ikke å holde dere unna bloggen fordi dere vil se hva som skjer. Uansett hvilket forhold du og jeg har så kan ikke jeg tilpasse meg deg. For det er daglig over 10.000 av dere. Med 10.000 forskjellige meninger. 

Jeg må være meg. Så må du velge om du vil følge med eller ikke. 

Hver uke hører jeg: Du må bake mer, slutt og blogge, finne deg en annen jobb, dette er ikke en bakeblogg mer osv. HELT RIKTIG! Da jeg gikk fra Villa Perlesukker til annebrith.no bestemte jeg meg for å snu bloggen. Og det står jeg i min fulle rett til å gjøre. Dette vil aldri bli en ren bakeblogg mer. For de som ønsker det, må jeg bare skuffe med en eneste gang. Om dere ikke allerede har forstått det. Jeg har funnet min greie. Og jeg trives med det. 

I´m on a mission!

Jeg har alltid hatt tradisjon med å spøke på 1. april. Neste år blir det en ny spøk. Mulig jeg mister noen følgere på veien også da, men da må jeg bare si: Takk for følget så langt. Det var trivelig å ha deg med så lenge det varte. 

Vi har blitt en krenket nasjon. Det er ikke mer å si om den saken. Noen få brukte innleggene mine i går til å mate hatet sitt, mens andre koste seg og humret i skjegget. ( Takk for støttemeldingen din Line) Du selv velger hvor din fokus skal være. Good or bad, your choice. 

Noen gikk fem på. Jeg fikk til og med mail i dag tidlig om gratis ultralyd og et tilbud om sponset barnevogn. Vi trenger ikke det. Erik og jeg har nok med 4 barn, jobbene våre og husjakten. Sistnevnte ser ut til å bli spennende kommende uke så følg med her inne senere i dag. Valget er tatt. 

Håper du, hvor enn du er i landet, får en nydelig 2. påskedag. Bruk den til noe bra ❤

Vi må ikke glemme å le av det helvetes livet. Det er en spøk - men det er den mest alvorlige spøk som finnes. Benedicte Adrian

Har du ikke fått med deg oppstyret? Her er innleggene som for noen ble for drøye:

Spøk 1: Kjærligheten tok slutt

Spøk 2: Vi er sammen igjen

Spøk 3: Jeg er gravid! Erik er i ekstase

Spøk 4: Erik fridde, jeg sa ja

Gode klemmer herfra ❤

 

Erik fridde! Jeg sa ja ❤

Inneholder reklame / House of Hygge / Luen er sponset

Det har vært en helt ubeskrivelig dag dere!

Etter at Erik dro meg opp fra vannet tok følelsene overhånd. Han har sagt helt siden vi møtte hverandre at han aldri kom til å fri, men da han innså at han hadde trodd på svaneryktene i stedet for å høre på meg, og nesten mistet meg i drukningen så satt han seg altså ned på kne og fridde. 

Han sa: Gamlemor, gift deg med meg. 

Jeg ble egentlig litt satt ut av hele frieriet, for han vet jo hvor såret jeg blir når han kaller meg gamlemor. Jeg var nesten på tur å si nei, men så husket jeg faktisk at han reddet livet mitt tidligere i dag og snufset frem et ja. 

Det var ekstremt emosjonelt. 

Han føler ikke for å bruke mye penger på en forlovelsesring og bryllup, men da jeg sa at jeg kunne overføre kr. 200.000 til han så ble han glad. Dessverre blir det kun nok til en ring, for jeg godtar ikke annen ring, enn ring fra Tiffanys. De starter nemlig på kr. 100.000.-

Stina fikk jo en sånn av Per Fredrik og jeg kan jo ikke ha noe mindre. Hva mener dere? 

Det er like greit at vi holder selve bryllupet nøkternt ettersom jeg allerede har klippet i stykker brudekjolen min. 

Det kan jo hende at selve bryllupet kan være her på øya, med svanene som forlovere eller ringbærere? Det hadde virkelig skapt overskrifter. 

Men jeg tror ikke denne begivenheten er noe vi skal melke. Det er liksom ikke helt meg. Haha. 

Så nå sitter "gamlemor og sønnen", nyforlovet med brede glis og titter ut på en vakker solnedgang. Han 200.000 rikere og jeg i sjokk over hvordan denne påsken kunne ende så helsprø. 

Må vel være den beste 1. april ever ❤

Håper dere har kost dere med våre elleville historier i dag. En ting er sikkert. Første dansen i bryllupet blir til Glen Medeiros sang: Nothings gonna change my love for you!

 

 

Jeg er gravid! Erik er i ekstase!

Da Erik fortalte meg at han ønsket seg barn så trengte jeg noen dager på å fordøye det hele. 

Vi hadde akkurat møtt hverandre og jeg var helt ferdig med barn. 

Dessuten jobber jeg ekstremt mye og det å ta permisjon vil kunne ødelegge bloggen min. Så før jeg sa ja fikk jeg Erik til å skrive under på en kontrakt hvor han lover å ta 100% av permisjonen, og betaler meg lønn for alle dagene jeg blir syk. Om han vil ha barn må han ta det ansvaret. Så vi regnet ut at det fort kunne bli kr. 200.000.-

Erik var helt klar på at han ville ha barn sammen med meg og etter en uke med diskusjoner rundt dette fant vi ut at vi skulle slutte med prevensjon. 

Erik overførte kr. 200.000.- til meg og vi kunne starte med prøvingen. 

Jeg var gravid etter 1 uke.

Helt vilt. Kan dere tro det? 

Det er jo ikke så rart, for jeg har jo snappet mensflekker i senga, så fruktbar visste jeg at jeg var. 

Men at det skulle gå så fort, det hadde ingen trodd.

Vi har allerede tatt ultralyd og venter en liten gutt 1. oktober. Vi har allerede rukket å diskutere navn og har falt på navnet Båt. Etter Erik sin aller største interesse.  

Nå har jeg bare kastet opp og vært uvel den siste tiden, men er så glad for at vi endelig kan fortelle dere denne hemmeligheten vi har båret på,  og dele prosessen med gravidukene fremover. Kanskje vi til og med skal lage gravid-dager-innlegg? Hus må vi ha nokså fort, og det må være stort nok, da foreldrene til Erik skal bo sammen med oss i årene fremover. 

Livet er deilig dere. Jeg gleder meg vilt til å bli 80 kg igjen, slik jeg har vært under de første 4 av mine svangerskap. Det er ikke en aprilspøk bare så det er sagt. 

Å ruge på en baby har jeg tatt meget seriøst og jeg har lagt på meg 30 kg hver eneste gang. 

Graviditeten var også en stor grunn til at vi fant tilbake til hverandre igjen!

Håper dere har det bra, hvor enn i verden dere er. 

Håper ikke noen av dere blir sinte på meg fordi spiren satt på første jokk. Jeg vet jo at jeg støter mange med mine innlegg men at det ikke er min intensjon å såre noen med bloggingen min.

God søndag!

PS. Vi har en nyhet til å fortelle dere om. Det er helt vilt, men jeg må ut å teste den nye båten sammen med Erik nå. 

Klemmer ❤

 

Vi er sammen igjen ❤

Altså hvor skal jeg starte?

Hele øya var i dag tidlig frosset fast, og det som vises på bildet her over er langtfra den virkeligheten vi opplever nå. 

Jeg klarte bare ikke være mer på øya. Hvem vil vel feire påske med en eks liksom? 

Så jeg pakket sekken min og bestemte meg for å gå over isen hjem. Jeg tok sats fra stupebrettet og hoppet ut på et nokså stort flak, og hoppet over til jeg kom til den litt tykkere isen. Det gikk nokså greit bortover i starten men jo lengre jeg gikk jo tyngre syntes jeg å bli. 

Det jeg ikke så var at bak meg så vagget det 4 svaner.

Anne Brith, en tung sekk og 4 svaner var tydeligvis for mye for isen for den knakk og plutselig befant jeg meg i vannet. Med kun svanene som eneste redning. 

Takk Gud for at jeg hadde fått et godt forhold til den ene svanen mens jeg var på hytta, for han begynte å dra meg mot land. 

Erik hadde tydeligvis stått og sett på det hele og risikerte faktisk livet sitt for å berge meg. Først hadde han stått og sett og trodd at jeg holdt på å ta livet av svanene men så hadde han begynt å tenke klart. 

Dere vet når man spør seg selv om alle ryktene virkelig kan være sanne? Kan det virkelig være så ille at Anne Brith vil drepe svanene som svømmer så idyllisk rundt? Han tok heldigvis riktig konklusjon og gav meg en ny sjanse. 

Han hoppet altså uti vannet og svømte bort til meg og fikk meg i land.

Det hele var så romantisk at jeg lot som om jeg hadde besvimt kun for å få han til å ta munn mot munn metoden på meg. Jeg tenkte her må jeg bruke kvinnelisten min riktig for å få han på kroken igjen. 

Så da han bøyde seg over meg og kysse meg lot jeg som om jeg langsom våknet til liv.

Du reddet meg! Ropte jeg ut. 

Hele seansen endte på stranden der. Med svanene svømmende i bakgrunnen. 

Vi fant ut at vi faktisk er skapt for hverandre og angret begge på at vi hadde kranglet om musikken i bilen. Erik kan jo ikke noe for at han ikke vet hvem Glenn Medeiros er. Så vi fikk begge skværet opp.

Lenge leve kjærligheten, og svanene. 

Nå sitter vi foran peisen i hytta. Begge under et stort pledd med en kopp kakao. 

Bedre blir det ikke.

Fortsatt god 1. påskedag eller 1. april om du vil :P 

Klemmer ❤

Les også: Kjærligheten tok slutt. Om hvordan svanene kom mellom oss og "ødela" forholdet vårt.

Kjærligheten tok slutt

Dt er slutt mellom Erik og meg.

Dessverre ble aldersforskjellen for stor mellom oss. 

Vi merket det spesielt da vi ikke klarte å bli enige om hvilken musikk vi skulle høre på da vi kjørte bil. Det ble alltid diskusjoner om hvilke låter som skulle spilles. Jeg elsker sanger fra 80-tallet men Erik var jo ikke født da så han vet jo ikke hva jeg snakker om.

Det ble rett og slett for mange diskusjoner. 

Noen har til og med trodd at jeg var moren hans, så det ble ekstremt ubehagelige situasjoner ut av det hele. 

Dessuten kom det de siste dagene frem rykter om at jeg faktisk hater svaner og har kjempet en kamp i sosiale medier om å få Havnesjefen drept. Noe jeg har sagt ikke stemmer. Men Erik er altså livredd jeg skal få svanene utenfor hytta også drept, og han tør altså ikke ta sjansen på et liv med meg. Selv om jeg 1000 ganger har sagt at svaner er noe av det vakreste jeg vet om så tror han ikke på meg.

Det er jo utrolig kjipt dette her, og veldig rart å sitte på en øy nå i påsken sammen med han. Det er ingen andre her og isen har frosset så vi kommer oss rett og slett ikke i land før i morgen. 

Er det mulig liksom?

Det var den påsken liksom. 

Håper dere har det bra i alle fall. 

Gode klemmer ❤