hits

mai 2011

Litt av hvert :)


Det har blitt spekulert rundt om på internett de siste ukene om jeg har sluttet å blogge. Mange lurer på hva som har skjedd ettersom jeg ikke har oppdatert bloggen min på 4 uker.


Jeg har sagt for en stund siden at familien gikk gjennom en stor påkjenning og at jeg ikke har lyst til å utdype dette mer. De som betyr noe for oss vet hva som har skjedd og det er det viktigste. Jeg er helt sikker på at det er flere enn meg som har opplevd en ekstrempåkjenning og vet hva det gjør med kropp og fokus.


Påsken tok vi oss en velfortjent ferie! :) Vi koste oss og pleiet hverandre. Når påsken var over hadde størstegutten bursdag. Tiden har vi brukt til å legge planer for fremtiden.


Før påske laget jeg en kake til SFO. Denne gang var det base2 som fikk en kake. SFO er litt sånn som barnehagen. Man kan alltid finne på noe negativt å si om opplegget, de ansatte eller rutinene. Man får ofte en følelse av litt "kaos" til tider. Sånn hører jeg også mange snakke om barnehagene. Jeg har valgt å fokusere på menneskene som jobber der og alt det gode de gjør for barna. Derfor laget jeg en kake med teksten: Verdens beste sfo!


Jeg tror at om alle går inn for å gjøre sin SFO til "verdens beste" så får man en positiv fokus som igjen skaper entusiasme og pågangsmot! Slik føler jeg i alle fall at de som jobber her hos oss med våre barn er :)


Kaken ble godt tatt imot og største i flokken vår Sven var stolt :)Selv om jeg ikke har blogget så betyr det ikke at jeg ikke har bakt:) "Søsteren" vår spurte meg om jeg kunne være så snill å hjelpe henne med en kake til bestevennen Klas som ble 30 år. Hun har laget den selv med litt hjelp fra meg og jeg synes den ble knallfin for å være den aller første kaken!


Sommeren har kommet for fullt her hos oss og et sikkert vårtegn er at huset fylles med små sorte gummiballer som barna drar med fra kunstgresset. Alle barna spiller nå fotball og med kamper så betyr det at vi som foreldre står på sidelinja nesten hver ettermiddag og heier på våre barn.


Annika scoret sitt aller første mål i går og var superstolt!I går hadde minstegutten Espen ( 4 år) også trening for aller første gang og det var stort. Her avbildet sammen med en av bestevennene Jesper.Slike øyeblikk skal man ta vare på og de siste ukene går inn i minnet som gode og positive. Takknemmelige for all støtten fra venner og familie sender jeg også varme tanker til alle dere der ute som sliter med sykdom eller annen sorg.


Vi har vært så heldige med naboer og stedet vi har flyttet til og vi gleder oss vilt til å starte med alle prosjekter fremover. Bloggingen stopper jeg ikke med. Vi skal bake til 17.mai i kveld og håper å komme med noen søte petit fours i rødt hvitt og blått :)


Ha en herlig helg!