hits

juli 2015

Treningsfrue in the house @treningsfrue

https://www.youtube.com/watch?v=flozhLbzO64

Hei alle sammen, Camilla heter jeg, bedre kjent som Treningsfrue

Jeg har fått gleden av å ha en blogg takeover hos Anne Brith, og jeg er jo super happy for å ha muligheten til å si hei til alle dere herlige folk! Jeg har nemlig hørt så mye godt om både leserne og Snapchat følgerne til Anne Brith, og er jeg heldig så har vi noen følgere til felles. (Bloggen min finer dere her btw, Treningsfrue.no.)

Jeg må jo si et par ord om denne crazy, omtenksomme og mest sprudlende dama jeg vet om. Makan til råskinn skal du lete lenge etter, og JA; hun er like crazy i virkeligheten som på Snapchat.

Det jeg digger mest med Anne Brith er hennes stå-på-vilje til å få til det hun vil, hennes smågale, usensurerte, humoristiske innspill både på sosiale medier, men også i real life. Omtenksom og varm; det er Anne Brith det.

Er det noe jeg er opptatt av så er det å omringe meg med mennesker som gir meg positiv energi, og det er akkurat det hun gjør.Treningstips du kan gjøre hjemme eller på ferie:

Vel, over vil innlegget mitt som skal handle om trening du kan gjøre ute, inne, hjemme, hos naboen eller hvor enn du befinner deg. Med andre ord; ingen unnskyldning,..hehe.

Kjør følgende øvelser med 3 sett à 12-15 repetisjoner, avhengig av hvor mange og hvor mye du klarer. Blir det for tungt kjører du 2 sett, og blir det for enkelt øker du tempo!

1) Pushup med et stort SMIL

2) En variant av planken

3) Situps

4) Planken med rotasjon

5) Situps (her "sykler" du med bena)

6) Spensthopp

7) Utfall til siden, for så å gå opp igjen, Repeat.Smoothie à la Treningsfrue

1 ss Cocosa

2 råe egg

½ boks cottage cheese

ca 100g blåbær (frosne)

½ ts kanel

½ banan (helst frossen)

Bland herligheten sammen og voila! Du har en nydelig smoothie med både proteiner og riktig fett. Ikke vær skeptisk til egg og cottage cheese – de smaker du ikke i det hele tatt!

Tren hardt og spis godt. Det er min filosofi. Alt med måte og litt av alt

Snakkes plutselig!

Camilla

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Få med dere galskapen på snapchat Treningsfrue

Skal du reise fra meg, mamma?

Skal du reise fra meg? Spør du og ser på meg med triste øyne.

Å se deg slik gjør vondt i mammahjertet.

Hodet ditt henger litt ekstra ned, du smiler ikke slik du alltid gjør og jeg merker at du klemmer meg hardere.

Jeg elsker å være hos deg mamma! Roper du høyt.

Å  høre deg si det varmer mammahjertet mitt igjen. Mulig du sier dette for å prøve "å manipulere" meg slik du alltid gjør. Hvem ville ikke smeltet for en 3-åring som kommer bort og åpner armene sine, klemmer seg inntil og hvisker: Mamma jeg elsker deg! Selv den hardeste marinesoldaten ville smeltet for dette.

Det gjør også jeg! Jeg smelter for deg, om og om igjen. Men jeg mister også hår på grunn av deg. Eller la meg si det mer riktig: Jeg får masse grå hår av deg, småen! Du utfordrer, presser grensene til det ytterste, du presser meg.

Helt ærlig så har det vært dager hvor du roper så høyt til meg at jeg bare får lyst til å rope tilbake. Jeg blir så frustrert. Kan denne 3-års-trassen snart være over?

Men så kommer de små deilige øyeblikkene, myke som en sommervind, hvor du viser ømhet og kjærlighet. Og et lite øyeblikk av godhet er nok til å slette en hel uke med krangler og frustrasjon.

Armer tvinner seg rundt halsen,  kinnet ditt legger seg ømt mot mitt og en lang kos bekrefter at kjærligheten er sterk mellom oss.

Men så kommer dagen igjen at denne kjærligheten skal settes på prøve.

Mamma skal reise fra deg.

Skal du reise fra meg?

Spørsmålet har hengt seg opp i hodet mitt som et helvetes ekko som aldri vil gi slipp.

Det høres så dramatisk ut. Du får det til å høre dramatisk ut.

Du snakker om det som om det er verdens undergang.

Du sier det igjen: Skal du reise fra meg, mamma?

#stillhet

Ferien er over og det er tid for å dra til barnehagen. Skynd deg nå prøver jeg å si på en lekende tone.

Du svarer: Barnehagen er dum. Jeg skal ødelegge barnehagen. Jeg vil være med deg, mamma.

Veien til barnehagen blir umenneskelig lang og hver eneste ting du sier føles som skudd rett inn i hjerterota.

Det svir. Jeg føler meg dårlig.

Men så er vi der! Et mikrosekund er du lei deg før du blir gjenforent med dine beste venner. Du smiler om kapp med sola og bilene som står klare frister like mye som toget kompisene dine bygger på. En søt jente kommer bort og klemmer på deg og plutselig er det helt greit at mamma drar.

Sånn er det med små barn. Det ene øyeblikket er fylt av sinne og frustrasjon, hat og skuffelse og plutselig snur vinden og smilet ditt er vakrere og lysere enn sommersolen.

Vi er tilbake til hverdagen!

Det kalles livet! Ferien er over :)

Barnehagen er elsket og hatet, men i dag elsker vi den begge to like mye!

Sees senere lille venn!

Hårfin @Hendrix Hair

Sponset produkt

Håret mitt er veldig rart. På sommeren blir det nesten helt hvitt av solen og på vinteren blir det mørkt. Altså det som vokser ut er mørkt men det blir solbleket veldig fort.

I flere måneder har jeg følt at jeg ville gjøre noe annet med håret mitt men har ikke helt visst hva ;)

Jeg ble anbefalt å gå til Hendrix Hair i Oslo og før sommeren tok jeg kontakt med Carina fra Majorstuen.

Poenget er at jeg er drittlei av all fargingen på håret. Jeg trener mye, svømmer og håret slites. Samtidig har jeg tynt og flisete hår som jeg kaller det hehe. Egentlig hadde jeg bare lyst til å farge håret i min egen farge og så se hvordan det ble.

Da jeg kom til Carina sa hun helt ærlig at for å få den fargen som jeg nå ønsker hun farge det over 3 ganger. Så en gang i vinter kommer alt til å være slik jeg ønsker å ha det. Dette fordi fargingen fra før har vært noe ujevn som dere ser på bildet.

Jeg ville også veldig gjerne bli kvitt det veldig gule skimmeret i håret.

HENDRIX HAIR

Jeg var så heldig å få komme til Carina på Majorstuen. Jeg følte meg velkommen med en gang. Veldig mange av de som jobber der er nordfra og jeg følte meg "hjemme"  Dog betyr det lite hvor man kommer fra men varmen som menneskene utstråler på Majorstuen er genuin. Det er noe helt eget ved noen mennesker nordfra.

Fargen Carina jobber med inneholder Olaplex. Dette tilsettes i farger og bleking og bygger bindinger i håret mens det farges. Det er et nytt produkt som kom til Norge i vår og er revolusjonerende for frisørbransjen. Carina mente dette produktet er noe av det beste som har skjedd frisørbransjen på lenge.

Så skal du til frisøren din fremover så spør om de har dette i sine produkter.

#olaplex

Mitt hår har blitt 1-2 nyanser mørkere. Ikke så mye forskjell tenker du kanskje men jeg ser stor forskjell på fargen allerede. Carina har også satt inn extentions og jeg er superfornøyd!

EXTENTIONS

Det var en del ting jeg faktisk ikke visste om extentions:

  • Når du har satt det på skal du ikke vaske håret ditt de neste 48 timene
  • Du skal heller ikke dra håret opp i høy hestehale når extentions er nylig påsatt.
  • Flett håret eller samle det før du legger deg for å unngå floker.

Elers kan du svømme med dem og børste håret som normalt ( en tangleteezer anbefales)

Når det kommer til produkter til hår så har jeg fått en shampoo som gir fuktighet til håret. Fargebevarende balsam og en del kurer. Disse produktene er 100% veganske. Det betyr ikke testet på dyr ei inneholder noe fra dyr. Perfekt!

Visste du at etter du har hatt en kur i håret så bør du behandle det med balsam etterpå? Dette er fordi balsamen din er surere enn kuren og dette gjør at skjellaget i håret lukkes og kuren forblir inni håret. Altså håret vil da holde lengre på kuren og bli finere :)

Jeg lærte MYe om hår i går gitt!

Hvis du bor i Oslo området eller i Stavanger så kan du bestille time hos din Hendrix Hair salong HER

Nå er ferien snart over og fra neste uke blir det full rulle her på bloggen. Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere hva jeg har planlagt. Det blir masse gøy til skolestart, mange deilige oppskrifter og en spesiell greie for dere som absolutt ikke kan bake. Hjelpen er nær :P

Klemmer!

 

 

Facelift etter leggetid!

Det er 2 grunner til at jeg sa ja til å teste ut Silk´n Face Tite fra Elkjøp:
  1. Jeg er over 40 år
  2. Jeg kan gjøre det når det passer meg, altså etter barna har lagt seg.

Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg kom til å se noe forandring så jeg satte i gang for 3-4 uker siden.

Dere som har fulgt meg på snap har jo fått med dere at jeg innimellom på kveldene sitter med Silk´n min i hånda og rocker haha.

Beklager at jeg ikke har svart på alle spørsmålene deres men jeg ville vente med å si noe etter at jeg selv hadde testet dette ut.

PRODUKTET:

FaceTite strammer opp huden i ansiktet, forbedrer elastisiteten og reduserer mengden synlige rynker.

Her er det brukt: HT-teknologi, Bi-Polar RF-energi, LED-belysning og infrarød varmeenergi som skaper varme til alle cellelag i huden. Dette er vanskelig språk synes jeg men det som skjer er at det ødelagte vevet i huden blir funnet og erstattet. Huden reparerer seg selv altså fra innsiden.

Ved regelmessig bruk vil du merke at huden forbedres og blir mer elastisk. Du får jevnere hud og færre rynker.

Slik gjør du:

Fjern all sminke og smør inn et tynt lag med gel ( følger med)

Sett lyset mot ansiktet og beveg det rundt i ansiktet. Du vil merke at huden føles varmere og dette betyr at Face Tile faktisk gjør jobben sin. Jeg fulgte bruksanvisningen med soner og har forskjellig styrke på de forskjellige sonene i ansiktet. Gjør dette i 10-15 minutter, 2 ganger i uka

DET VAR ALT!

Silk'n FaceTite er helt trygg å bruke og er både testet og anbefalt av dermatologer. Teknologien gjør enheten passende for alle hudtyper og hudfarger.

Etter 2-3 uker så jeg allerede resultat.

Det kule er at i går møtte jeg min beste venninne Lill Anita. Vi er i Mosjøen på ferie og hun og jeg har ikke sett hverandre på 1 år. Det første hun sa var at hun syntes huden min glødet mer og har blitt jevnere.

Og det er akkurat det dette produktet gjør.

Jeg er faktisk veldig overrasket!

Nå skal jeg teste den ut på moren min som er 70 år og vi har et håp om at vi ser enda mere synlige resultater der.

Mamma sikler allerede på min men jeg har sagt at jeg trenger min selv, haha....

Bye bye 40´s HELLO 20´s :P

Vil du og se yngre ut kan du bestille anti-aldringsmaskinen din HER

Ha en herlig dag dere!

Klemmer :)

 

 

Jeg bytter domene til reklame.no eller kanskje spons.no er bedre?

Jeg har ifølge Forbrukerombudet brutt markedsføringsloven!

Jeg har fått en mail og har svart på denne fordi jeg ikke er enig og har nå bedt om et svar. Det svaret bør være krystallklart slik at jeg ikke blir forvirret!

Da jeg startet bakebloggen min i 2010 fikk jeg ikke så veldig lenge etter en Kitchenaidmaskin sponset.

Ifølge Forbrukerombudet skal jeg merke alle mine innlegg som denne beskrives i, avbildes i og hvor jeg forklarer ting rundt denne praktfulle maskinen med #reklame

Det blir alle bakeinnlegg det!

Hjemme hos meg står det sponsede produkter på kjøkkenbenken. Produkter som jeg har fått tilsendt gratis for å teste ut slik at jeg kan gi en mening og skrive om dette. Hvis jeg tar et bilde av dette må jeg også merke innlegget med spons.

Hvis jeg tar et bilde med et kamera hvor jeg tester ut objektivet jeg har lånt hos Nikon så må jeg merke bildet med spons.

Dette betyr at alle mine bilder og innlegg heretter, samt alle julegaver fra kjente, ja fordi vi kan jo ikke gjøre en forskjell. Tanten min som har en gullsmed gir meg jo julegaver i håp om at dette kommer på bloggen og da må det merkes  med #reklame.

Jeg tror jeg skifter navn på bloggen min til reklame.no

Bare sånn for å være 100% sikker....

Jeg gleder meg til å få svar fra Forbrukerombudet. Dere skal selvsagt få vite hvordan dette går. Og la meg for all del forsikre dere om at jeg ikke har problemer med å merke innlegg som er reklame. Jeg har alltid prøvd å være nøye med dette. Har jeg fått penger for å skrive om noe, fått et produkt gratis eller lagt ut annonselenker så vil du se dette her.

Det er bare det at når jeg er med på eventer hvor jeg ikke får betalt eller får produkter gratis så kommer jeg ALDRI til å merke dette med reklame for jeg mener at det faktisk IKKE er det! Et event jeg selv kjører til, jeg selv jobber, tar bilder, skriver opp det foreleseren forteller, tar til meg kunnskap, drar hjem på egen regning, tar ikke med produkter og heller ikke får betalt så er dette absolutt ikke reklame.

Let's do this!

 

Inneholder sponset produkt og annonselenker

En hel uke uten sukker og hver dag i bevegelse!

Det har ikke vært tunge treningsøkter.

Kun turer hvor jeg har syklet, ruslet og hatt et behagelig tempo.

Kroppen min har ikke trent på over 3 mnd og det vil ta tid å komme seg tilbake der jeg var i fjor.

Sakte men sikkert går det fremover.

Turen til Prekestolen var nok litt for tung for min del og jeg kjente det godt i beina dagen etterpå. Planen var å ta Kjeragbolten i går men det sto vi over.

Vi kjørte rett hjem.

Vel hjemme ble det en liten treningsøkt med min kusine Hilde fra Bedremeg.no

Da jeg var 80 kg følte jeg meg feit! Mange av dere vet at jeg har slanket meg 30 kg.

Det er jeg utrolig stolt av.

Jeg får en del pes for dette og det synes jeg blir helt feil.

Kommentarer som feks: Ja men å være 80 kg trenger ikke å være så galt. Synes du skulle vært fornøyd med deg selv jeg.

Når jeg får slike kommentarer så blir jeg faktisk litt irritert.

Hvem er DU til å bestemme hva jeg synes er ugreit med min kropp?

Fra jeg var liten jente har jeg alltid vært slank. Hele garderoben  min har klær i størrelse Small. Da jeg ble 80 kg følte jeg meg uvel og feit. Beklager å si det men det var slik JEG følte meg. Ikke sikkert dusom leser dette og mulig er over 80 kg føler deg uvel med din vekt men jeg gjorde det!

I Norge i dag skal man nesten ikke få lov til å strebe etter matchvekten. Man skal godta seg selv slik vi er.

Men i mellomtiden blir den gjennomsnittlige nordmannen tykkere!

Så tilbake til meg:

For tiden løper jeg, jeg sykler og tar enkle styrketreningsøvelser. Det skal jeg gjøre i 3 uker til. Etter det er det tid til å lage skikkelige treningsprogram igjen.

Jeg har jo vært svømmetrener i flere år og svømte også i vinter aktivt så et sted på kroppen var det muskler å se ja haha:

Lættis!

Treningstopp

Jeg liker å trene i naturen.

Tankene klarner ved siden av at jeg får slitt meg ut! Deilig!

Treningstopp - "Antishake" tights

Jeg digger min nye treningstopp og tights! Tigthsen er en "antishake" og sitter tight rundt lår og rumpe. Fargen er flamingo/aprikos og jeg har virkelig lagt min elsk på dette settet.

Det kule er at du nå får  over 40% rabatt på settet. Treningstoppen koster bare 199.- og tightsen kun 399.-

Freshe klær til meg selv har vært en gulrot og belønning fordi jeg har klart meg uten sukker og fulgt programmet mitt i 10 dager nå.

Jeg anbefaler deg også å legge inn slike belønninger til deg selv. Det motiverer!

Hvi jeg klarer dette i 2 uker til har jeg lovet meg selv et par nye løpesko!

Har du tips til gode løpesko legg gjerne igjen en kommentar!

Jeg kan fortelle dere også at etter 10 dager uten sukker og aktivitet hver dag så sover jeg mindre, mer kvikk og glad og har masse energi!

Elsker det!

Selv om jeg passer på kostholdet mitt så vil det komme masse gode kaker og desserter fremover. I helgene skal det nytes. Hver lørdag blir det godis og hver søndag en deilig dessert :)

Følg meg gjerne på Instagram eller på snap: annebrith.no

Lik og del :)

 

Prosjekt #sukkerfritt

Hei dere!

Bare kjapt innpå før jeg inntar horisontalen på Arendal Herregaard Spaavdeling :P

Jeg har nå spist "sukkerfritt" i 5 dager.

Det er dritvanskelig! Håper det blir bedre etterhvert.

Det er et helvete uten sidestykke. At folk gjør dette fatter jeg ikke!

Det som motiverer meg til å fortsette er energien jeg får av dette. Jeg våkner opp og er ikke trøtt.

Føler meg så fresh!

Lenge siden jeg har følt meg så bra.

Dette er å anbefale!

Faktisk så følte jeg at magen ble mindre også men det er bare en følelse jeg har hatt.

Må nesten se det an før jeg konkluderer med det.

 

Drikk mye vann sier jeg bare!

Det finnes 100-vis av fristende varianter!

Klemmer!

The only way is up!

Har du noen gang i livet ditt vært helt på bunn?

Jeg ser for meg at mennesker som har kjempet sin livs kamp mot stygge sykdommer som feks kreft står helt på bar bakke etter en slik tøff kamp.

Kvinner og menn som har vært gjennom samlivsbrudd er også langt nede. Tro meg jeg vet.

Når livet viser seg fra sin verste side og man såvidt har krefter til å puste så er ikke trening det man prioriterer først. Hos meg har det i alle fall vært slik.

Når krisen er over og stormen har stilnet så får vi ofte tid til å tenke over ting.

Det er ikke slik at jeg ikke har sett at jeg trenger trening. Jeg ser jo veldig godt at ting henger litt mer enn det burde. Jeg er ikke blind. Men kroppen har ikke klart det. End of discussion.

Og vet dere: Det er helt greit!

Men det kommer en ny vår, en ny vinter osv.

En dag våkner man opp og vil trene igjen.

Jeg er akkurat på det stedet nå. Jeg som normalt trener 3-4 ganger i uka. Jeg som skulle trene til Oslo Triathlon, være med på Oslo Maraton. Jeg har altså ikke trent skikkelig siden i starten av april.

Det merker kroppen.

Jeg står på bar bakke. Jeg er bare en skygge av det jeg var. Jeg går opp på tredemølla. Camilla står på den ved siden av. Sammen med henne føles det trygt. Jeg har ikke fortalt Camilla hvor skummelt jeg synes det er. Jeg er jo en voksen kvinne! Å si at jeg er redd nå blir bare dumt.

Praten går lett. Vi bare varmer opp. Rolig tempo og kun lett gange. I 15 minutter. Så inn på styrketreningsrommet.

45 minutter med lette øvelser.

Det er akkurat som om Camilla sr hvor langt nede jeg er. Men hun sier ikke noe. Hun bare klammer på meg. Heier og jubler. For hver minste lille øvelse :)

Det er ikke en økt som du noterer ned i boka fordi den var steinbra. Ingen personlige rekorder er satt. Heller det motsatte. Jeg har fått se hvordan kroppen min blir hvis jeg ikke gjør noe med den. Helt ok. Greit!

Man kan ikke slå rekorder på alle plan overalt.

Nå er jeg på bunnen.

Hit rock bottom!

But rock bottom can be a beautiful start!

Nå er det jo bare en vei. Og det er oppover og det føles deilig!

Fall seven times stand up eight sies det. Det er ikke verre enn å reise seg opp, børste støv av alt og komme seg videre.

I løpet av sommeren skal jeg sette meg noen mål for neste år. Det er deilig å trene mot noe. Men hva det skal bli har jeg ikke funnet ut enda.

Føler du deg også på bunnen? Har du lyst til å bli med meg å komme deg opp av sofaen?

Legg meg til på snap: annebrith.no så snakkes vi der!

Sålangt kom jeg opp..... 1/2 pullup :P

Slik skal det gjøres:

Helt ok å være sliten :)

Camilla finner du under treningsfrue.no og på snap: treningsfrue.

Camilla trener på Avancia Skedsmo og jeg var så heldig å fikk ta en gratis prøvetime der :)

Klemmer herfra!

Tre nøtter til Askepott

3 kokosnøtter falt ned i hodet mitt da jeg var på Maldivene.

Hvor vittig er ikke det?

Jeg la dem inntil kokospalmen som vi brukte for å navigere inn til bungalowen vår.

Den natten drømte jeg noe fryktelig rart:

Jeg sto på kanten av et stup. Jeg skulle stupe ned i en vill foss. Men før jeg skulle gjøre dette måtte jeg velge ut 3 stråsekker jeg skulle ha med meg. Det var over 20 sekker å velge i så det føltes som et umulig valg. Ikke fikk jeg se hva som var i sekkene heller.

Inni meg var det en stemme som sa: Følg magefølelsen. Ikke tenk så mye på innholdet bare velg 3 sekker! Jeg var lynrask og kastet sekkene nedi det buldrende vannet. Jeg stilte meg opp og stupte. Idet jeg kjente at føttene forlot kanten av stupet og jeg var i fritt fall våknet jeg.... 

Jeg tenkte ikke noe spesielt på nøttene før dagen etter egentlig.

1. LA DET FARE

Den minste nøtten var den "styggeste". Den så nesten litt råtten ut. Jeg fikk en følelse av at denne må jeg kaste. Men da jeg tok den i nærmere øyesyn oppdaget jeg at den hadde en utrolig fin fasong. Den var liten og nett og uansett hvordan jeg satt den ned sto den pent. Det var nesten umulig å få den til å falle om. For en styrke tenkte jeg. En liten nøtt som ikke lot seg knekke :P

Jeg tenkte på meg selv og mitt liv. Nederlag som har formet meg til den personen jeg er i dag. Hvor mange timer har jeg ikke brukt på å gruble på ting som har vært. Det som har vært har vært. Uansett hva som skjer i morgen. Dagen som har runnet ut i sanden i timeglasset er forbi. Nøtten er formet. Akkurat som dagen.

Jeg bestemte meg for at jeg oftere skal la ting fare. Noen ting kan man rett og slett ikke gjøre noe med. Den sure naboen som truet meg i fjor med hagesaksen fordi guttene spilte fotball i hagen og ødela et utelys. Han vil alltid være sint og grinete. Uansett hva jeg gjør. Sladrekjærringa på bussen som har en mening om alt og alle. Om 5 år sitter hun fremdeles på bussen og finner dritt å snakke om. Det er slik det er.

2. HER & NÅ

Den mellomste nøtten var glattere enn den minste. Så glatt som et uskrevet ark. Jeg kunne lett lage en strek med neglen min i den. Jeg kunne gjøre akkurat det jeg bestemte meg for å gjøre. .

Jeg tenkte på meg selv og mitt liv. Når jeg treffer noen på en fest så glemmer jeg raskt hva personen heter. Jeg finner aldri nøklene mine eller min lommebok. Jeg er ikke tilstede her og nå. Mentalt tilstede.

Forskere sier at mental tilstedeværelse fører mye godt med seg: hjernekapasiteten øker, man blir i bedre humør og man ser ting klarere.

Jeg er tilstede om 2 uker. Om 3 måneder og om 1 år. Vet ikk eom du skjønner hva jeg mener men jeg er en person som ikke lever her og nå. Jeg lever om 1 måned. Når det er gjort så blir alt så bra. Når vi har spart opp til ny bil, når vi får oss hus, til høsten osv.

Her og nå delte jeg inn i 4 viktige områder:

  • lek og le
  • syng
  • klemme
  • venner

Hver dag fremover skal jeg leke og le, synge, klemme på mennesker rundt meg og gjøre noe med en venn.

3. TENK STORT

Den siste nøtten var den største. Den minte meg om at jeg  må fortsette å tenke stort. Det betyr ikke alltid i materielle goder men det betyr at jeg skal sette meg urealistiske mål for fremtiden. Mulig du som leser rister på hodet ditt når du leser dette men for meg er det veldig tydelig.

For meg er disse målene delt i 2. Hva jeg selv skal oppnå og hva jeg skal gjøre for andre. Et prosjekt jeg håper å kunne starte med i 2016 er prosjektet jeg har valgt å kalle: Det gule huset. Langt opp og langt frem enda men ikke umulig å realisere.

Hvis du setter deg et mål. Som er helt hårreisende. Du jobber mot målet og delmålene dine. Jobber du 200% mot dette vil du alltid nå lengre enn du ville gjort om du satt deg et realistisk mål. Jo høyere  mål du setter deg jo mer oppnår du. Jeg vet det, jeg har gjort det utallige ganger.

Det "dumme" med oss mennesker er at vi faktisk ikke tør å tenke stort!

Hva er din drøm spurte jeg jenta som masserte meg på Maldivene. Min drøm? Hun så på meg å lo litt brydd. Ja hva drømmer DU om? Hvis du kunne gjøre akkurat det du selv ønsker? Hun svarte meg: Da ville jeg reist hjem til familien min på Bali og startet en restaurant. Mens hun fikset mine tær videre diskuterte vi dette og vi lagde en plan. Hun hadde akkurat vunnet en kokkekonkurranse og 500 dollar. Så kunnskapen sto det ikke på. Hun måtte bare bestemme seg.

Jeg fikk en lang og god klem av henne da jeg dro og jeg vet at en dag står hun og lager mat i sin egen restaurant.

Tør du å tenke stort?

Takk for at du leste og kjenner du deg igjen? DEL og LIK!

Følg meg gjerne på snap: annebrith.no eller på Instagram