hits

desember 2017

Nei, jeg sover ikke naken!

Hva skjedde med:

Hvordan har du det? Har du hatt en fin dag? Skal du noe gøy i helgen? Eller hva med en kopp kaffe? 

Ja, jeg vet mange kommer til å reagere på sistnevnte med at: Ingen tør å drikke kaffe med deg etter innlegget "Om han ikke betaler for kaffen så blir det ikke noe andre date", men det er ikke selve daten jeg har lyst til å ta opp i dag. 

Det er alt som skjer før en eventuell date. 

Jeg har nok som mange andre single hatt et elsk/hat forhold til Tinder de siste årene som singel og etter å ha vært uten appen i noen måneder, eller var det uker :P så logget jeg meg på igjen i høst. 

Og det forbauser meg over at alt som man kanskje før kunne kalle en gentleman, eller en hyggelig fyr er så og si forsvunnet. 

Altså jeg nevner bare noe. 

Om jeg for eksempel sier at jeg skal legge meg, så kommer spørsmålet: Si meg sover du naken? 

Så sitter jeg og tenker, hvordan kunne jeg skal sove tolkes til hva jeg har på meg når jeg sover. Eller mangelen på hva jeg har på. 

Nei, jeg sover i pysj.

Svaret som kom var forvirrende.

Det sto bare: Kjedelig, i chatten. 

Er jeg plutselig kjedelig fordi jeg sover i pysjamas? 

På Tinder snakker man ofte med flere samtidig, særlig i en bli kjent fase. Altså før man bestemmer seg om man vil treffe vedkommende. Det gjør i alle fall jeg. 

Så en annen lurte på hva jeg hadde gjort i dag. Hmmm, tenkte jeg, dette lovet bra. Jo, takk du, jeg har akkurat trent. 

Svaret som kom var: Å da skal du vel inn i dusjen med den sexye petite kroppen din? 

Altså, man dusjer gjerne etter trening ja.

Igjen poppet det opp i skjermen: Kan jeg komme og såpe deg inn?

Jeg svarte: Jeg har en dusj som er altfor liten for to så det går nok dessverre ikke. 

Han svarte meg aldri mer. 

Hvorfor er man kjedelig om man har lyst til å vite hva den andre personen jobber med, og hva som skjedde sist helg? En normal samtale om hverdagen uten at man begynner å beskrive kroppen, om man tar på seg selv eller hvilken farge det er på undertøyet mitt i dag?

Har du hund, liker du sushi eller hvor reiser du helst? Det virker som om disse spørsmålene er utdaterte :O 

Jeg kunne ikke drømme om å spørre en eventuell date om han hadde sexy bokser på seg. Det er hva ungdommen i huset kaller for cringe. ( flaut) 

Jeg overdriver nok ikke om jeg forteller at jeg helt sikkert i løpet av høsten har matchet med over 500 stykker på Tinder. De aller fleste har i første setning gjort seg fortjent til en "unmatch" med å åpne opp med: Hey sexy, skjer a? Møtes i kveld? 

Nei, jeg har faktisk ikke tid til å treffe deg i kveld. Jeg har fire barn som jeg skal spise taco med. Tenker den satt jeg :P 

Noen har jeg hatt gode samtaler med og faktisk 2 har jeg blitt godt kjent med og blitt venn med. Og de jeg har hatt lengre samtaler med har alle vært skjønt enige om at alle ønsker å finne den ene riktige. Alle søker kjærligheten. Men hvordan kan man finne en person som man skal respektere og elske om man allerede etter 3 minutter ber om å få snakkes på chat og sender bilder i bokser fra sengekanten? 

Det ble så ille at jeg trodde det var jeg som gjorde noe galt.

Er det noe galt med meg? Sender jeg ut feil signaler? Hadde jeg feil bilder på Tinder? Jeg byttet ut alle bilder i kjoler, altså tok bort alle bildene av meg selv i kjoler som kunne se noe som helst sexy ut, disse byttet jeg med bilder av meg selv i tykke ullgensere, hvor fasongen min var godt skjult. 

Så sier mange: Tinder er ikke stedet å finne noen som er seriøse. Og det er jeg faktisk uenig i. For på Tinder finner man jo mange typer menn. "Alle" single har vel vært innom den appen en eller annen gang. Så da bør det faktisk være mulig. 

Eller?

Jeg vil ha en mann som tar initiativ men som gjør det på en skikkelig måte. Uten å hinte til sengeaktiviteter i første samtale. 

Er jeg derfor kjedelig? Sær? Vanskelig? 

Det er i alle fall det jeg fikk høre. 

Men uansett hva jeg gjorde så var alt sexy. Til og med å gå en tur langs Glomma ble til at man kunne finne seg et gjemmested for en kjapp en. 

Er det mulig? 

Men sånn har det altså blitt. 

Forstå det den som kan.

Klemmer fra meg, fremdeles i pysj! 

 

 

 

Da jeg støttet Anna....

Dette her har tynget meg litt siden jeg gikk ut og skrev: Anna er naken og ingen liker det. 

Nå har jeg bestemt meg for å være enda mer ærlig på bloggen og skrive mer fra hjertet, og derfor har jeg bestemt meg for å dele det som skjedde i kulissene etter at jeg støttet Anna. 

Fra min side var det noe som bare sa at nei, dette er ikke ok. Flere bloggere "langet" ut mot Anna og jeg følte det som utrolig urettferdig. Jeg har aldri likt at folk skor seg på andres suksess og da jeg leste nokså krasse innlegg mot Anna følte jeg en sterk trang for å si noe imot. 

Det som skjedde var jo at jeg fikk helt sinnsykt mye støtte. 

I det offentlige rom, vel å merke. Alle mente at det jeg hadde skrevet var fint og støttende og jeg fikk mange flotte meldinger, særlig fra dere lesere. 

Men i kulissene og på bakrommene så ble jeg ikke så veldig godt likt. Jeg ga min støtte til Anna og dermed valgte jeg som noen så fint sa det parti. 

Altså i mitt hode valgte jeg ikke parti med noen. Jeg fikk en invitasjon på facebook fra Anna, hvor hun inviterte meg til sin lansering. Jeg vet hvor mye en slik lansering betyr og jeg prøver å støtte mennesker når jeg kan. I denne situasjonen følte jeg det var på sin plass. At jeg ga Anna min støtte betydde ikke noe valg av leir. Men for enkelte var det så vanskelig å svelge at jeg rett og slett ble fryst ut. 

Det er ikke sånn man snakker om skjønner dere. Det blir litt sånn, jeg liker ikke Anna, du støtter henne ergo liker jeg ikke deg heller. 

Og det har jeg fått merke. 

Det er ikke sånn at du plutselig ikke er med i gjengen mer, men også på en måte. Telefonene ble det mindre av, de morsomme samtalene jeg hadde med noen og invitasjoner uteble. 

Jeg tenkte ikke noe over det i starten men etterhvert så har jeg fått høre at det var et taktisk lite smart trekk av meg å skrive positivt om Anna. 

Sånne uttalelser gjør meg så forbanna og vet dere, jeg bryr meg lite om hva som er taktisk smart. Kanskje mistet jeg noen følgere, jeg tviler, for dere var så utrolig hyggelige. Men jeg mistet noen "venner" og uten "venner" i denne bransjen står man ikke så sterkt, kunne en "venn" fortelle meg. 

Neivel, da står jeg kanskje litt svakere, men jeg gjorde det jeg følte var riktig. Og mistet noen "venner" på veien, men var det venner " in the first place"?

Ikke vet jeg. 

Denne bransjen er rar. Det er løgner og bedrag. Om å gjøre å være best, og helst på bekostning av noen eller noe. Jeg har lært en ting i 2017, og det er at jeg ikke har lyst å være en del av akkurat det. Så jeg tok avstand og fokuserte mer på meg selv. 

Men det har tynget meg. 

Jeg ble usikker.

Og jeg har følt meg alene. 

Men jeg hadde gjort det igjen, for når hjertet snakker så er det ekte, og det er den jeg vil være ❤

 

Home Sweet Home ❤

Det var så vanvittig deilig å komme hjem igjen! 

Reisen fra nord tok litt lengre tid enn planlagt og det var ikke akkurat helt uten dramatikk. Før jeg dro fra mamma fant jeg nemlig ikke bilnøkkelen min. Jeg hadde akkurat klart å presse kofferten igjen og nå måtte jeg ta ut alt. Jeg stresset og var nokså fortvilet. 

Etter mye om og men fant jeg den, og mamma måtte le av meg altså. For der, midt i den altfor smale gangen hjemme i leiligheten deres, satt jeg med alle klær i en haug igjen. Samme klærne som mamma hadde vasket og brettet. 

Plutselig var jeg Anne Brith igjen, den lille jenta som reiste hjemmefra da hun var altfor ung. 

Mamma klemte meg like hardt da jeg dro nå som da hun gjorde den sommeren jeg reiste "for godt" til Nederland. 

Kanskje flytter dere sørover, var mine siste ord til henne. Jeg spøker hele tiden med at jeg ønsker at de skal komme sørover. Mamma ler det bort hver gang, men jeg tror hun er på gli altså :P 

Mannen i innsjekken på Widerøe ropte ut i luften: Overbaggasje, og jeg gjorde meg klar til å betale ekstra for å få med meg julegavene sørover. 

Hvor mye?

Vel kofferten veier 23,3 kg. Så det var 300 gram og det skulle ifølge han gå helt greit. 

Vel hjemme ryddet jeg og vasket litt.

Fikk besøk, skravlet til klokken tre i natt. 

Sovnet. 

Våknet, og måtte smile litt. 

Helt andre lyder i huset enn det jeg er vandt til gitt. 

Er utrolig sulten, men i frykt for å vekke noen så bestemte jeg meg heller for å blogge litt. 

De neste dagene vet jeg kommer til å bli supre. Jeg skal jobbe hele dagen i dag og i morgen. På lørdag blir det en date med minstemann, og på søndag er det nyttårsmiddag på Bristol med venner. 

Vi skal ned på Rådhusplassen rundt tolv og se på fyrverkeriet og jeg skal få oppfylt et av mine støste ønsker. 

Jippi ❤ 

Klemmer herfra.... 

Gledelig jul ❤

Nå er julekvelden snart over her i nord ❤

Det har vært fine dager og det har vært deilig å være sammen med min familie. Jeg har kunne fortalt dem om mine planer for 2018, og det var viktig å fortelle mamma og pappa hva som skal skje før alle andre vet det. 

Samtaler med foreldrene dine blir du liksom aldri for gammel for. Pappa er en smart og stødig mann, som alltid har gode råd på lur. 

Nå blir det julefrokost med familien i morgen også ut på byen med venner på 2. juledag. Så er julen i nord over for min del. Neste års julefeiring ble faktisk planlagt nettopp. Vi har bestemt oss for å feire julen samlet neste år også, men da på en litt annen lokasjon. 

I dag var jeg med venninner i kirken, det er alltid så koselig å ønske hverandre en siste gang god jul, før man farter hjem hver til sitt ❤

Jeg er utrolig stolt over hva jeg har fått til dette året! Jeg er også ekstremt stolt over barna. Og selv om alle planer ikke kan røpes enda så håper jeg at dere kan glede dere litt med meg og med oss! Det er ikke mange uker før jeg kan rope det høyt så om dere bare klarer å være tålmodig noen uker til så skal dere få være de første som hører det!

Jeg fikk det jeg ønsket meg! Tenke seg det ❤ 

Mitt største ønske var å kunne kjøpe det barna ønsket seg, og det var fullt mulig i år. Samtidig som jeg fikk skjemt bort min familie ❤ 

Det var for meg den fineste gaven!

De siste dagene har jeg sovet 10 timer i gjennomsnitt! Jeg har ikke laget et eneste måltid selv, og selv frokostene har blitt servert. 

Det er som å være 14 år igjen! Stor stas ❤ 

Barna har ikke vært med meg på julaften i år, men de har selvsagt ringt meg. Sven var heldig og fikk ny telefon, etter at han var uheldig å ble frastjålet sin. Han har vært uten telefon i flere måneder nå, og fremover skal det faktisk bli deilig å få tak i han igjen! 

Jeg reiser altså ned igjen lenge før barna og Sven skal kose seg resten av julen med mor og far.

Ønsker dere videre en gledelig jul, måtte dere få alt dere ønsker dere og mer til ❤ Takk for alle fine meldinger, jeg tenker på mange av dere i dag! 

Klemmer ❤ 

Fineste syrran ❤ Fineste gaven var fra mine foreldre ❤ 

Det dere ikke vet!

Det har vært noen hektiske dager.

Når jeg tenker på det som skjer og skriver opp alt har jeg vanskelig for å tro det. Det som har skjedd de siste ukene kommer nok høyst sannsynlig til å forandre mitt og barnas liv. 

Dette vendepunktet er jeg nødt til å beskrive. Og det gjør jeg, men jeg publiserer det ikke. 

Kanskje det kommer ut i en bok om noen år, men om jeg venter med å få det skrevet ned så glemmer jeg de aller viktigste følelsene. 

Jeg skal prøve å forklare litt hvordan situasjonen er. 

Det er snart 2 år siden jeg sa ja til å være med i bloggerne. Jeg husker det så utrolig godt.

Den dagen da jeg hadde fått tilbudet og blitt forklart hva jeg skulle gjøre, bestemte jeg meg for å være dønn ærlig. Snakke rett inn i det skumle kamera, uten filter. Det ville bety at både tårer og sinne ville komme frem. Samtidig som jeg bestemte meg for å være 100% ærlig sa jeg også til meg selv at jeg aldri skulle sminke meg for å sette meg ned å videoblogge. Og så lenge jeg var med på bloggerne skulle jeg ikke vlogge.

Jeg skulle gi 100% av meg selv til Bloggerne.

Slik har det vært nå snart 2 år.

3 sesonger har det blitt og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får lov til å henge med gjengen en hel sesong til. Våren 2018 blir magisk!

Det som skjer inni meg når jeg deler personlige ting med kamera, er at jeg tømmer meg litt på en måte. Og det er ikke mulig å gi så mye til bloggen etter jeg har snakket inn på kamera. I forrige uke delte jeg noe med Bloggerne som har vært vondt i lang, lang tid. 8 lange år. 

Jeg gråt da Linn ( regi Salto/Tv2) stilte meg de siste spørsmålene. Det stakk virkelig, og jeg følte at jeg måtte ta noen dager for å komme meg.

Innimellom de dagene der møtte jeg en person ❤

Det møtet har gjort litt inntrykk på meg og fått meg til å tenke MYE ❤

Og mer enn det vil jeg ikke røpe. 

Bloggerne kommer jo til våren og da vil dere nok se hvordan den sesongen slutter. Det blir tårevått og jeg gruer meg litt. Den neste sesongen vet jeg rett og slett ikke om jeg tør å se på for jeg har åpnet meg opp og fortalt om min mest dårlige side. Noe ingen av dere enda har hørt om men som helt sikkert alle mine hatere kommer til å digge og se,snakke og sladre om. 

Heldigvis har jeg noen måneder på å forberede meg på og at jeg viser en svak side på tv, og et øyeblikk hvor jeg ligger nede for telling, så er ikke det sikkert at situasjonen min er slik når det vises på tv. Heldigvis. Livet går fremover. Men selvsagt er det vondt. Og selvsagt burde jeg for lengst ha gitt slipp på det, men det skjedde først i forrige uke, og det tok tid å fordøye det ❤

Livet altså!

Det ble ikke bedre da mine aller beste venninner satt og spiste lunsj med meg og fortalte meg at jeg faktisk må slutte å jobbe så mye, og at de er bekymret for min helse. Jeg har ikke sett på situasjonen i det siste på den måten overhodet. Jeg har jobbet for å nå et mål og har jobbet beinhard, uten å tenke på konsekvensene. 

De er faktisk at om jeg faller om så mister barna mammaen sin. 

Det må ikke skje ❤

Men jeg er nok smittet av "flinkpikesyndromet" og vil vel verken innse mine begrensninger eller gi opp, så da blir det slik. 

Snakkes i morgen dere ❤

Jul i Nord Norge ❤

I går tok vi fly nordover. 

Det virket som om det var fullt kaos på OSL, for det var lite informasjon da flyet vårt var forsinket. 

Dog kom vi oss hjem, noe senere enn planlagt og vi var alle nokså slitne etter reisen. Men da vi kom hjem kom begge søstrene mine til mamma og huset var fullt hele ettermiddagen. Barn og barnebarn i et herlig kaos ❤

Det er godt å være hjemme!

Men det blir ikke så mange fridager for min del for jeg skal jobbe innimellom. Og jeg skal jobbe med en avtale vi har fått for 2018, og dette gleder jeg meg utrolig mye til. Derfor blir det bare noen få dager på meg her nord, før jeg stikker alene sørover igjen. 

Jeg skrev et innlegg på vei nordover i flyet. Klarte ikke poste det i går, men ettersom det var mange som savnet oppdatering og jeg har sagt at jeg skal være ærlig så kommer det nå rett etter dette. 

Gode klemmer ❤

PS. Sort/hvitt bilde finere? 

Selvsagt har det skjedd noe!

Jeg tror det må være 3 år siden sist jeg ikke blogget på 5 dager. Mange av dere sender meldinger og spør hva som skjer. 

Selvsagt har det skjedd noe. 

Nå er klokka ett, midt på natta og jeg skulle egentlig ha sovet, men jeg må bare inn og skrive noen ord. 

Det er alltid en grunn for at man ikke "er på jobb"

Men akkurat nå har jeg ikke tid til å fortelle dere det. Jeg må sove og opp tidlig. Så fort jeg lander i morgen skal jeg logge meg på og fortelle dere. 

Gode klemmer!

Langt hår ❤

Reklame / Annonselenker

Er det mulig å være så fornøyd med håret sitt? 

Jeg sparer og sparer, for jeg vil jo ha tykt og langt hår. Og jeg må gi masse kred til min frisør Toofan på Metro Hairport. Han har gjort håret mitt i nesten et og et havlt år nå. Det har blitt veldig glansfullt og fint og han er virkelig flink på å farge hår. 

Men jeg ønsker jo til tider å ha langt hår og har jo innimellom hatt hair extentions. Dette fordi jeg faktisk har litt for tynt hår, synes jeg selv da. Det har sikkert mange av dere sett. Nå har jeg testet ut noe nytt: 

CLIP ON - Hair Extentions

Dette er altså en pakke med hår som du fester med klemmer. Du setter det i og kan ta det ut når du måtte ønske. Mitt hår er highlightet og det er superfint. 

I pakken er det 9 remser med hår i forskjellige størrelser og jeg fester alt i løpet av noen minutter. 

Jeg bruker Gyllen Blond #22 ( annonselenke) 

Jeg er helt frelst på dette og skal ha det på meg på julebordet i morgen! Det kan krølles og styles. Jeg har også en sjampo ( annonselenke) og balsam som jeg bruker for å vaske det. 

Nedenfor ser du en kort video om hvor kjapt jeg setter det på! 

Er det mulig liksom :P 


Dette er et produkt jeg faktisk digger så mye og kommer til å bruke i lang lang tid. Det sliter ikke på håret slik vanlig tape extentions gjør, og du kan ha langt hår akkurat når det passer deg ❤

Bestiller du nå får du det i posten før jul. Men bestill før 16. desember om du vil være sikret nydelig, langt hår til jul ❤

 

Bedtime Stories

Vi koser oss veldig om dagen! Vi gleder oss alle like mye til jul, og i går tok jeg hele gjengen med ut for å spise. Fantastisk hvor takknemlige barna er for noen få timer med førjulskos!

Vi tok også turen innom Strømmen Storsenter. Body Shop og WOW er butikker Annika og jeg er ofte innom. Samtidig som vi også bare må innom Glitter.

Denne uken har alle barna fått seg nye pysjamaser og de er fra WOW faktisk. Gutta har dem også og at WOW er en butikk for jenter bryr vi oss lite om. Vi mener de kan brukes både til jenter og gutter. Who cares? Ikke vi i alle fall :P

Det er nok sikkert noen som vil kommentere at barna nå kan bli mobbet fordi de går i jenteklær. Akkurat slik noen mener at barna kan bli mobbet fordi de har privatundervisning. Altså. Vi er en krenket nasjon, som kan bli mobbet av alt mulig. Et barn kan føle seg mobbet av at noen roper: Morra di er blogger! hahaha. Men det er da vårt ansvar å lære barna å tåle litt. Og snakke tilbake eller bare ikke bry seg. Skulle jeg vært redd for at barna ble mobbet for hver eneste lille ting denne familien foretar seg så kunne jeg jo ikke gjort noe. 

Men nok om det. Skal ta det tema opp i et eget innlegg. 

Vi er en sammensveiset gjeng vi ❤

Vi har noen fine #familygoals og uansett hvor krenket du som leser dette blir så husk at vi er ikke alle like krenkbare :P 

Det ble nytt sengetøy og i går. Kid hadde 50% rabatt på alt av sengetøy, så da sparte vi en stor sum. Jeg synes det var såååå fint og har alltid ønsket meg noe rødt til jul. Kombinert meg fargen grå er det helt perfekt. Ble så utrolig godt hjulpet inne på Kid av en nydelig, ung jente, så må bare sende henne en stor takk. Tror hun holdt på med Annika og meg i nesten en halv time. Annika fikk også nytt trekk, men ettersom vi har regler om at barnerommene forblir private så blir det ingen bilder derfra ❤

Annika og Espen har alltid vært omtalt her hjemme som "tvillingene". Det har ført til litt morsomme historier og øyeblikk. Mange har trodda t de faktisk var tvillinger, og dermed grublet fælt på hvorfor Espen ikke er på ungdomsskolen :P 

De har i flere år vært like høye så derfor ble det slik, men Espen er og blir "minstemann" av de tre og omtales også ofte som den minste. Selv om han ikke er det, da Christian er den minste. Forvirret? Haha. Sånn er det når man får barn med 4 forskjellige fedre. Neida, joda. 

Jeg bruker å spøke med akkurat det der. Når noen spør meg: Hvor mange fedre er det? Da sier jeg ofte: Det er 4 barn med 4 fedre. 

Priceless å se reaksjonene som kommer. Jeg flirer inni meg hver gang!

Hvordan kan de være så like? Om det er 4 menn involvert? 

Nei, det er uforklarlig.

Så ler jeg ofte slik at folk forstår at det ikke er sant. Fordommer. I hate it!

Men hadde dere sett bilder av pappaen til Christian da han var liten. Han er prikk lik Espen. Forstå det den som kan :P 

Koppene vi drikker kakao i for tiden er fra TGR. Men har sett samme kopp på Lagerhaus. Sååå fine ❤

På sengekanten forteller vi hverandre noen hemmeligheter. Og det er utrolig hvor mange fine samtaler man kan ha med barna når alle slapper av. 

Hallo i luken liksom:Ingen kveldskos uten cheer: 

Håper dere har en nydelig torsdag. Jeg skal hoppe i bilen og hente en kjole som jeg håper passer ❤

Klemmer ❤

Igjen takk KID Strømmen! Dere var fantastiske i går ❤

Hjem til jul ❤

Mens naboene flirer bak ryggen min, pakker jeg kofferter og forbereder meg på en herlig nordnorsk jul hjemme hos mamma ❤

Bare noen få dager igjen til vi setter oss på flyet. Og før det så skal vi jammen handle noen gaver også, pluss at jeg skal innom en del mennesker og ønske god jul. 

Det har vært mange som har bidratt til at mitt og barnas år har blitt så bra. Selv om vi enda ikke er i mål med våre drømmer, så er det ikke så veldig langt unna. Et eller annet sted står et hus og venter på oss. Rett over nyttår skal jeg begynne planleggingen med kjøkken, bad og diverse. Rett og slett slik at jeg vet hva jeg skal ha, når jeg først skal inn i huset. 

Jeg gleder meg veldig til det!

Mamma ringte nettopp og spurte hva jeg ville ha til pålegg i julen? Altså, hvor søt går det an å bli? Alt jeg foreslo var allerede bestilt eller kjøpt inn. #mothergoals

I dag fikk jeg også en melding på snapchat. Det sto: Drømmedame! Jeg spurte hvorfor? Og fikk svarte: Du er nydelig, ærlig og god mot barna dine ❤

Og det siste der er så viktig for meg. Selv om mange mener at jeg gjør en dårlig jobb som mor, så er det så utrolig mye dere ikke vet om meg og hvilke valg jeg faktisk har stått i og tatt, for at jeg og mine barn skal få et godt liv. Og det har vi nå. 

Når jeg ser tilbake til tiden for 2 år siden og hvor jeg var da. 

Og nå. 2 år etter. 

Mye takket være samarbeidet med Nettavisen, Salto og Tv2. Men mest av alt fordi jeg har jobbet beinhardt for å oppnå resultater. Og ikke brydd meg om hva folk mente på veien. Jeg må jobbe mot mine mål og du mot dine. Så er jeg tro mot meg selv og mine verdier og du må være tro mot deg selv. 

Vi har liksom bare et liv. Uansett hvor klisje det er så er det livet jævlig kort. Det er nå eller aldri liksom. Og sånn har jeg levd de siste 2 årene. 

Hjemme i Mosjøen er det mange mennesker jeg bryr meg om. Men det er også en god del mennesker som har gjort meg forferdelig vondt. Mennesker som har stått og sett på at jeg ble slått, mennesker som har blitt spurt om å stille med forklaring i en politisak og mennesker som har blitt kalt inn som vitner. Alle de som sto og så på men som ikke sa eller gjorde noe, er mennesker jeg i dag håper jeg aldri treffer mer. 

Men som Sørumsand, så er Mosjøen et lite sted. Naboen her på Sørumsand flirer og snakker om meg, men det gjør også alle disse folka i Mosjøen. De ler alle sammen bak ryggen min. Men hva kan jeg gjøre med det? Jeg kan jo ikke forfølge disse menneskene resten av livet? Eller bebreide dem for at de ikke stilte opp for meg da jeg trengte dem som mest? Jeg flyttet, og la det hele bak meg. Tenker ikke på det mer. Ikke annet enn når jeg skal reise dit. 

Men Mosjøen er og blir hjem for meg. 

Stedet der søstrene mine er, mamma og pappa. Familien til mamma og deler av familien til pappa. Graven til min venn og venninne, graven til tante, bestemor og bestefar. Gode minner. Som jeg fikk før alt annet. 

Og så er det noe rart med det der. Hvor sterk man virkelig kan bli. Og hva som betyr noe i livet. 

Det siste året har jeg lært at jeg er ufattelig sterk. 

Og at de som aldri hevet stemmen sin og stilte opp, kanskje angrer på det den dag i dag? 

Livet går videre, på godt og vondt. 

Jeg velger å fokusere på det gode ❤

Det bør du også gjøre!

Foto: Manuela Passionforbaking

 

De beste ansiktsmaskene!

Annonse

Jeg bruker forskjellige masker i ansiktet. Alt etter hvordan huden min er på akkurat det tidspunktet. Ansiktet blir ekstra tørt om vinteren og pga kulden og da må man pleie huden ekstra mye. I løpet av en måned kan jo det også variere utrolig mye. Men når jeg skal se skikkelig fresh ut og på fester så pleier jeg huden min ekstra, slik at jeg slipper å ha slike store porer i ansiktet som jeg normalt har.

Jeg elsker maskene fra MayBeauty. Nå har det kommet en ansiktspakke med alle de tre maskene i. Det fine med disse er også faktisk størrelsen, som gjør at de er enkle å ta med seg på reiser.

FACEMASK renser huden dypt, fjerner hudormer og døde hudceller.

Facemask er en peel off maske som forebygger acne, fjerner hudormer og peeler huden. Den er helt vilt bra. Det kan være greit å unngå hårfeste og

Når du drar av masken ser du all skitten den tar med seg fra huden din. Da føler du deg skikkelig fresh! Huden er rød etterpå fordi blodsirkulasjonen er kommet i gang.

FACEGEL rydder bort døde hudceller som Face masken ikke tar bort.

Face Gel er den raskeste behandlingen, den tar bare noen minutter. Smør geleen på huden med fingrene, masserer lett og så gjør fruktsyrene at døde hudceller og hudormer løsner. Du kan bare skrape det av huden på en måte.  Resultatet er jevnere og renere hud.

 

Det du ser på bildet er faktisk død hud. Jeg kunne ikke tro det første gang jeg brukte den! Denne behandlingen er så rask og smidig, perfekt for den som ikke har så mye tid til overs. 

PORE MASK suger ut overflødig talg og fett i huden og gjør porene mindre.

Pore Mask er en leirmaske. Det er nok blitt min favoritt. Ettersom jeg er litt rødlig i huden i ansiktet så føler jeg at denne masken liksom roer det hele helt ned.  Masken trekker til seg olje og renser huden og den lindrer som sagt. Jeg elsker å bruke denne før jeg skal sminke meg og ha litt ekstra sminke på som skal holde hele festen!

 

Når masken er tørr så er den ferdig. 

Så fresh etterpå!

Du får alle tre produktene til en samlet superfin pris!

Vil du også prøve ansiktspakken, eller kjøpe en tidlig julegave? Jeg har fått lov til å gi leserene mine en rabatt på 30% for en begrenset periode.

Bruk koden annefacepack eller kjøp ved å trykke på linken HER ♥︎

 

Han tar over ansvaret for disse 3!

Det har ikke vært noen lett avgjørelse, men jeg har bestemt meg. 

Disse tre trenger noe jeg ikke kan gi dem mer.

Nå har barna blitt så store at de har kommet til et nivå hvor jeg føler jeg ikke klarer å følge dem opp mer i skolearbeidet. Sven går i 9. og vil gjerne lære mer av 10. klasse matematikken og Annika har startet i 8. klasse. De trenger mer hjelp enn det jeg kan tilby. 

Jeg har tenkt på dette i nesten 5 måneder nå og jeg har bestemt meg for å gi dem privattimer i engelsk, matematikk og norsk. Dette er viktig fag som de trenger å jobbe mer med alle sammen. Om noen få år så skal Espen også over på ungdomsskolen og han trenger også mer stimulans. 

Det er ikke slik at skolen ikke strekker til, men jeg føler det er en investering i mine barns fremtid jeg ikke kan la gå. 

Så fremover vil tirsdagene her hjemme være fylt med noe helt annet enn det det har vært. 

I dag kommer Torjus for å si hei, og det blir spennende å høre hvordan han har tenkt til å legge opp dette løpet. 

I første omgang tenker jeg vi skal prøve dette frem til påske så får vi se hvordan barna responderer på det. Et av barna prøvde i fjor vinter å ta en IQ test på nett. Den var for voksne. Det var samme test som jeg tok og fikk 129 på og det barnet som tok testen fikk faktisk 122. Det er vilt høyt. Så jeg har bedt om at alle skal få lov til å bli testet på dette igjen. 

Ikke for å statuere at en er "smartere" enn den andre, men for å få barna til å skjønne at når du faktisk ser mønster ingen andre ser så tenker du annerledes. Det har hjulpet meg utrolig mye de siste årene å vite at jeg tenker slik jeg gjør. 

Barna skal lære de viktigste tingene innen de tre fagene, og lære seg hvordan de skal jobbe for å forbedre karakterene samt jobbe før prøver. Hva er viktig på tentamen og eksamen osv. 

Jeg har fremover tatt meg fri tirsdager fra klokken 12.00-15.00 for å være med. Undervisningen skal skje hjemme i stua og vi gleder oss veldig til dette. 

Ha en nydelig dag ❤

Jeg har vært redd for reaksjonene.....

Mange tror at jeg ikke tenker gjennom hva jeg deler. At jeg bare sitter og trykker ned setninger på et tastatur og pusher alt ut for klikk og lesertall. Det er ikke akkurat slik det fungerer. Jeg har mange dager i løpet av en måned hvor jeg tenker meg nøye om. Sover på ting og sletter.

Ofte i frykt for å støte noen. 

Det virker til tider at jeg ikke kan gjøre noe godt, uansett hva det er. Hvis jeg engasjerer meg i noen som trenger hjelp, så er det kommentarer som, hvorfor hjelper du ikke de eller de i stedet? Forteller jeg hvilken størrelse jeg bruker i klær, støter jeg andre som ikke har samme størrelse og anbefaler jeg ting fordi jeg oppriktig liker ting så er jeg ute etter å få ting sponset. 

Om jeg legger ut et bilde med filter så blir det ramaskrik, fordi jeg må være meg selv. For hvert eneste skritt jeg går er det noen som har noe å utsette på veien jeg går og hvilken retning jeg beveger meg i. 

Å ta valg når man er alene med barn er ekstra vanskelig synes jeg. Og igjen, når jeg sier det er det noen som blir provosert over at jeg skriver at jeg er alene. Ja, barna har en far men han er ikke tilstede. Han bor 100 mil unna og er ikke her når jeg må svare på om Annika skal kunne trene, selv om tannlegen sier at hun bør stå over. Når skolen ringer for å si at jeg må hente, eller når barna vil ta tog alene til Oslo. Alle de daglige avgjørelsene tar jeg selv. 

Og tro meg jeg tar også feil avgjørelser. Bare det at mine blir diskutert i det uendelige. 

At Sven ikke fikk et headset til kr. 200.- for 1,5 år siden kommer enda opp i kommentarfeltet. Fordi noen har sett episoden på Bloggerne og irritert seg over at jeg valgte å si nei, mens jeg koser meg ute på restaurant selv. Altså. Hvor dårlig mor går det an å bli?

Tar hun botox? Har hun fylt leppene? Hvorfor viser hun bilder av seg selv i bh? Har du sett bena? Hun ser jo syk ut? 

Det blir ikke bedre når folk som mener de kjenner meg slenger seg inn i diskusjonene på facebook og på forum. Folk som jeg har delt bord med under en middag for 8 år siden. En kompis til en eks, som såkalt kjenner meg og vet hvordan jeg er som person. Kommenterer på facebook at han kjenner meg utrolig godt og vet at jeg er falsk som f. Eller en jente som har vært i samme facebookgruppe som meg, da vi gikk gravide, som beskriver meg som: Sleip som en ål. 

Jeg er ikke blind, ei følelsesløs. 

Men hvorfor hører jeg på disse da? Når de tydeligvis er i fåtall. Mens alle de positive kommentarene klarer jeg ikke altid ta til meg. Jeg husker bare de stygge. Ser for meg den vondeste av alle. Det var en som ville på date med meg som jeg sa nei takk til. Han er enda ute og slenger med leppa hver gang jeg har en sak på tv2. At han orker. Det er sånn typ 7 år siden jeg sa jeg ikke ville spise middag med han. Når slutter sinnet å koke hos folk? 

I helgen var det på igjen. Opp på en vegg, hvor jeg selv er med i gruppen. Jeg ble referert til som "en kjent blogger". Rasende innlegg, tydelig for å henge meg ut, blant mine egne. Hva feiler det folk? Mange i gruppen slang seg på og diskuterte. Helt til jeg sa ifra at dette ikke var ok. Jeg melder meg ut av slike grupper. Orker det ikke. Hvor ble det av heiaropene og de gode ordene? 

Jeg tenker på alt dette, og prøver å gjøre mitt beste. 

Men ikke si at du kjenner meg om du har vært med i en gruppe sammen med meg på facebook i 9 måneder. Eller snakket med meg under et julebord for 8 år siden. For det gjør du faktisk ikke. Og er du "naboen" og har noe å utsette på det jeg gjør, så er det jammen meg mye bedre at du tar en telefon, ringer på eller sender meg en melding, i stedet for å hviske og tiske om meg. 

Nå har jeg altså igjen tatt noen valg for familien som jeg skal fortelle dere fremover. Og ja, jeg vet at det kommer til å komme reaksjoner. Men husk, jeg jobber for at jeg og barna skal få et godt liv. Jeg vil som deg, det aller beste for mine barn og for meg selv. 

Og husk at minstemann i familien har et helt annet utgangspunkt enn de andre tre. Han har en mamma og en pappa som ser hverandre nesten daglig, og som er tilstedet i livet hans 24/7, så han kommer til å klare seg helt fint, uansett hva som skjer! Ha det i tankene fremover, når jeg forteller dere om livet vårt og kanskje bruker mer tid på de andre 3!

Klemmer ❤

Be nice! ALWAYS ❤

Julemarked Oslo ❤

Årets julemarked i Oslo er definitivt verdt et besøk ❤

Jeg og Manuela tok turen i går kveld og vi gjorde nok noe som satt en støkk i oss begge. 

Jeg tror ikke vi tenkte så mye over det, men jeg bare spurte Manuela om vi skulle ta en tur i pariserhjulet? Det gikk omtrent slik: 

Jeg: Skal vi ta oss en tur opp her? Se så koselig!

Manuela: Ja gøy, det gjør vi!

Jeg: Jeg har litt høydeskrekk, men det går sikkert fint. Det ser jo så koselig ut. 

Manuela: Ja, jeg har ikke gjort dette på mange år så la oss nyte det.

Vel, fniiiis. For alle dere som har fulgt med værmeldingen så var det mer enn normal vind i går kveld. Stormen Aina herjet jo på Vestlandet og det var ekstremt mye vindt i Oslo også. Så etter at vi hoppet opp og ble kjørt opp stoppet hjulet. Vi ble hengende helt øverst i noen minutter. Det var helt grusomt. 

Jeg sa til Manuela: Om vi faller ned nå så dør vi. 

Vi holdt oss fast i hverandre og i den stangen midt i. Jeg klarte ikke se ned, satt bare så anspent som det går an å bli. Stiv av skrekk. Da vi kom ned ropte Manuela til han som kjørte det pariserhjulet: Hvor mange gnager skal vi rundt her? 

Han lo og sa 4. 

Altså der satt vi to. Og var livredde, og lo så vi grein av vår egen korttenkthet. 

Jeg har i mitt liv aldri turt å gå inn i slike ting og jeg visste ikke hva det var jeg tenkte på i går. Men etterpå. For et kick dere. At jeg virkelig gjorde det der!  Så tøft gjort av meg. Det var magisk altså. 

Skøytebanen rett ved er superromantisk for de som har noen å dra på date med. Eller så anbefaler jeg å ta med barna. 

Maks julestemning på noen få timer. 

For meg var det bare kos å koble av. Et lite avbrekk fra alt som var litt kjipt. 

Vi satt oss ved et bål og snakket litt sammen om 2018. Og vi fant ut at det er på tide å gjøre noe som er enda mer gøy enn dette. Så 2018 kommer til å bli et supert år. Jeg er klar!

Klemmer ❤

Førjulskos på Sandvika Storsenter ❤

Reklame for samarbeid med Sandvika Storsenter

Hvis du ikke har fått julestemning enda så kan du komme til Sandvika Storsenter i morgen mellom 13.00-15.00 og pynte pepperkaker sammen med meg!

Jeg lover deg at du i alle fall kommer til å kose deg litt og gå derfra med godt humør ❤

Selv skal jeg shoppe litt der før turen går videre til juleshowet til barna. Jeg får dessverre ikke sett showet deres i år, da jeg må jobbe, men jeg kan ikke være overalt til enhver tid. Det forstår barna heldigvis også. 

Så da skal jeg jobbe og kose meg på Sandvika Storsenter mens de viser sine skills med sine lag ❤

Jeg liker senteret i Sandvika mer og mer. Elsker at de har en RIvera Maison der og masse andre søte små butikker du ikke finner på andre senter. Mange har spurt meg om mitt juletre i år, og det er en saling blanding mellom dyrt og billig. Noe fra RM og noe fra Nille og Kremmerhuset. 

Jeg skal også være på senteret neste lørdag, så har du ikke tid i morgen er det rom for å bli med på pepperkakepynting neste helg. Og etter neste helg... da skjer det altså for oss som familie ❤

Men det får dere høre mer om ❤

Gode klemmer og ta vare på hverandre!

Etter en dårlig dag....

Altså denne uken har vært forferdelig og fantastisk på samme tid! Er det mulig?

Dagen i går var så utrolig kjip. Det skjedde så mye rart og det var så mange diskusjoner i blogglandia at jeg bare meldte meg ut. Jeg trykket rett og slett både unfollow og forlat gruppe. 

Jeg klarer ikke sånt. Jeg er ikke laget for krangler og uvennskap. SÅ jeg tok en avgjørelse om å stå alene. 

Jeg gråt litt og var ikke klar for å ha noe fin kveld overhodet. Men det skulle Manuela forandre. Hun var nemlig noen timer i Oslo og jeg bare slapp alt av julestress og forpliktelser. Dro inn til Oslo og fikk snakket litt med henne. Vi tok oss en liten shopperunde i Oslo´s gater. 

Anne Brith, sa hun og så alvorlig på meg. 

Etter en dårlig dag kommer det som regel en bra dag ❤

Og det skjedde!

Jeg er fremdeles i sjokk. I sjokk. Det føles som om jeg har vunnet i lotto, selv om jeg ikke har det. Jeg hoppet rundt i bare undertøyet da telefonen fra blogg.no/ Egmont kom. 

En utrolig bra slutt på en ellers vanskelig uke. Og så fortjent! For jeg har jobbet så knallhardt. Og dette var så etterlengtet. 

Det føles som om noen har beveget tryllestaven sin over meg og latt det drysse masse gullstøv ned på meg. Helt utrolig, men det er sant. 

Jeg måtte ringe pappa, og mamma,og mine nærmeste venninner. Jeg gråt og gråt. Og i dag av lykke! 

Gud, så man setter pris på de gode dagene når man har hatt dårlige dager! 

Lover å komme med mer når jeg får lov å si noe men det er så vilt så sykt så utrolig og så så så vanvittig etterlengtet. 

Sven var også hjemme og han begynte nesten også å gråte fordi jeg gråt. 

Nå er det nemlig min tur ❤

VI snakkes!

Kan noen bare la dette deilige øyeblikket vare evig? 

Foto: Manuela Kjeilen Passionforbaking

Daniel Wellington til hele familien ❤

Annonse

Jeg er så fan av klokkene til Daniel Wellington ❤

Både Annika og Sven har hatt dem i flere år men nå har også Espen fått en! Happy family. 

Det fine med klokkene er at de passer til absolutt alle. Er du sporty kan du ha en farge på båndet, har du klassisk stil kan du velge en ensfarget eller liker du en konservativ look så velger du det. Det finnes mange klokker og forskjellige størrelser. Derfor passer de også til barna. Annika har hatt den minste av dem, mens Espen liker en som er litt større. 

GAVESETT

Plukk og miks et gavesett og få 10% ekstra rabatt. Altså om du kjøper en klokke + klokkereim eller et armbånd. Min rosegull klokke med armbånd har jeg hatt en god stund nå og jeg får så mange fine tilbakemeldinger på settet. Så kjøper du klokke pluss armbånd vanker det 10% ekstra rabatt ❤

Bruk koden ANNEBRITHDW for ytterlige 15% rabatt!

Det er et bra tilbud!

Daniel Wellington har alltid gratis frakt ❤

Sort Classic Sheffield 40 mm

Eskene er så utrolig fine! Det er nesten slik at man ikke trenger å pakke dem inn:

Sort Classic Sheffield 40 mm med armbånd ❤

Classic Petite Ashfield 32mm 

Jeg ga barna disse i førjulsgave og det var stor stas i heimen. Espen bare digget sin klokke ❤

Dette er min aller største favoritt! Den går til alt ❤

HUSK: Med koden ANNEBRITHDW får du 15% på alle klokker i nettbutikken OG mikser du et gavesett med klokke + reim eller armbånd er det 10% rabatt ekstra!

Juleforberedelser ❤

I dag er jeg bare så happy for at jeg faktisk våknet! Takknemlig for at uken som var ble gjennomført ❤

Vi våknet nokså sent her i heimen, selv om jeg var våken lenge før klokken seks så enset jeg ikke at det var mandag og at barna måtte ut. Først klokken åtte tittet jeg inn på soverommene og så noen søvnige øyne med hodene fremdeles på putene. De var heller ikke klare for en ny uke. 

Vi tok det derfor nokså rolig. Lagde baguetter i ovnen og kom for sent. Rett og slett ❤

4. desember allerede i dag. Været er helt magisk og holder dette seg skal jeg ta meg en tur ut i morgen tidlig, for makan til flott lys skal man lete lenge etter. 

Jeg sprekker snart av glede, men jeg kan ikke si så mye til dere. Dere må holde ut litt til. Det blir litt sånn at når man er med og filmer til Bloggerne så er det noen nyheter som man velger å dele der i stedet for bloggen. Jeg gleder meg veldig til det som nå skjer er ute i offentligheten. Det er så gøy! 

Jeg må nesten klargjøre noen ski også snart. VI skal jo stå litt på slalom og fremover. Men først er det pakking til juleferien. Det blir enda mer stas. Det var så dyrt å bestille billetter nordover at jeg ikke klarte å bestille tur-retur. Er det mulig at 4 billetter med fly skal koste 16.000? Nesten så jeg lurer på om Widerøe skrur opp prisene i jula bare for å tjene grovt på de som vil reise hjem. Sukk, så da jeg så at det kostet så mye måtte jeg bestille hjemreisen senere. Slik at det bare gikk ut 8000.- av konto i stedet for det dobbelte. Så sær er jeg. 

Jeg tenkte i går at jeg skulle slå til med et hysterisk morsomt innlegg om Tinder men det må jeg nesten skrive litt om. Sist jeg skrev om Tinder fikk jeg så vanvittig mye rare kommentarer så det må finpusses litt. Haha men Tinder er helt fantastisk om dagen. Ler veldig mye og treffer på de rareste og mest sjarmerende personene du kan tenke deg. Altså. Sånn tror jeg bare man må se på det. Som noe gøy, sprøtt og underholdende. 

Denne uken er det litt roligere for meg. Det kjenner jeg blir deilig. På torsdag skal jeg faktisk ta med meg Espen på en morsom greie. Om jeg skriver om det her nå så vil jeg jo måtte merke innlegget med reklame så det får komme et eget innlegg om akkurat det når vi har vært "modeller" ❤

Jeg vurderer å ta meg fri en dag og bare kose meg med pedikyr og slike ting. Shoppe litt og nyte at jeg har hatt en fantastisk november med tredobbelt omsetning av det som først var budsjettert. Feire at jeg får være med i en ny sesong av Bloggerne! Blir så stas ❤ Kanskje blir det noe helt nytt som kommer på skjermen til våren :P wiiii... moro!

Elsker julemagasinet fra Jeanne d´Arc Living.

Det er så mye fin inspirasjon inne i bladet og jeg liker faktisk mer og mer å kjøpe meg et magasin. Sette meg ned på sofa og lese litt. Det ER så koselig ❤

Noen ganger trenger man bare å drømme seg litt bort inn i andres hjem! I dette bladet er det 46 sider med flotte hjem ❤

Håper dere har en nydelig mandag!

Så snakkes vi litt senere!

Klemmer ❤

 

 

 

Snøkrystaller

Det er så fint ute nå ❤

Et stort hvitt teppe har bredt seg over alt som var mørkt og trist. Det knaser når små barneføtter beveger seg lekent ut i den nye snøen. 

Mamma, skal vi lage engler? 

Barnslig juleglede ❤

Hvis jeg lukker øynene og tenker tilbake til en jul for ikke så lenge siden, så blir jeg varm inni meg. Tenk at livet kan forandre seg så mye på så kort tid? Det er håp. For alle, uansett ståsted og utgangspunkt. Jeg lover dere! 

Jeg har ikke turt å tro på noe av det som har skjedd i høst. Noe av det dere enda ikke vet. Jeg er redd for at det ikke skal være sant. For pappa sa alltid: Når noe er for godt til å være sant, så er det faktisk det. Så jeg holder litt igjen, inni meg. Men jeg fryder meg. Hver eneste dag, med tanken på hva jeg håper vil skje. 

Usynlig lykkerus ❤

Kanskje er det derfor jeg smiler så mye om dagen?

Jeg har lært. Virkelig lært, dette året. Mye om min egen verdi, men også om hvem jeg skal stole på. Jeg har noen få mennesker tett inntil meg som jeg åpner meg til. Men ingen vet alt. Det er ingen vits å fortelle alt til noen. Ikke alle mennesker vil forstå ditt mål og dine ambisjoner. Det er helt greit. Så derfor holder jeg ting for meg selv, helt til jeg vet at det skal skje. Om man ikke går på trynet i livet sitt så lærer man aldri. Da jeg skrev at jeg alltid har nådd mine mål var det noen som måtte presisere i en kommentar at jeg jo har vært med på flere konkurser. Det er jammen ikke hemmelig. Det er offentlig for alle til å beskue. 

Da vi la ned konditoriet så var jo det selvsagt kjedelig, men om man ikke tjener penger så er det ingen vits å holde på. Så selv om man legger ned bedrifter vil ikke det si at man har mislykket. Man har prøvd, jobbet og lært. Derfor er jeg så utrolig godt rustet nå for fremtiden. Takket være at jeg faktisk gikk konkurs. Jeg skjemmes ikke av det. 

Snøkrystaller ❤

Hver og en unik. Akkurat slik som mennesker. Tenk om vi kunne sett forbi glansen, utseendet og alt på utsiden? At alle, uansett glans fikk de samme sjansene? Det er rart og vanskelig å forstå at familien du fødes inn i skal ha så stor betydning for hvor du ender opp videre i livet ditt. At en sønn av en uføretrygdet mamma ikke skal få de samme mulighetene som en sønn av en lege. En urettferdig kamp som kanskje er tapt allerede ved fødsel?

Livet er urettferdig, sier vi da. Men er det riktig? Jeg bare spør.

Hva om vi prøver å se forbi glans og inn i hjertet til de vi møter, hva ville vi oppdage da? 

Kanskje en uslipt snøkrystall?

God lørdag ❤

Oppskrift på pepperkakene finner du via denne linken

Sprekere hjemme

Reklame / Sponset tøy og reklame for venninner

Å få tid til trening i hverdagen er ikke enkelt. Det kan jeg skrive under på. I høst har jeg trent altfor lite. Jeg får ikke alltid tid til å haste til treningssenter eller svømmehall. Det har jeg tenkt til å gjøre noe med allerede nå i desember. 

Jeg skal bli sprekere hjemme. 

Sprekere hjemme passer for deg som vil ha unna treningen kjapt. For deg som synes det er vanskelig å komme deg på treningssenter, er dette midt i blinken. 

Jeg har altså meldt meg på programmet til min kusine Hilde, Sprekere hjemme ❤

Dette får du i sprekere hjemme:

  • 3 treningsprogrammer hver uke (disse legges ut på søndag)
  • Gratis kostholdsveiledning (frivillig)
  • Tilgang til vår sprekere hjemme snapchatkonto (kun for de som vil)
  • Du får  bruke gruppa di sammen med likesinnede, til å både gi og få motivasjon
  • Ekstra utfordringer hver uke, som feks BINGO (mange utfordringer i rutenett, hvor det er om å gjøre å klare alle ila uka)
  • Personlig trener som svarer på spørsmål og gir motivasjon og tips i hverdagen.

Jeg har kjøpt 4 mnd og det kostet meg 1500.-. Da fikk jeg en måned gratis.

Jeg gleder meg sånn til å ta fatt på treningen igjen og ha kontakt med de andre i gruppen. Vi starter allerede på søndag. Om du vil være med så send en mail til Hilde på bedremegpt@gmail.com

Les mer om sprekere hjemme her.  På snap er det en åpen konto hvor du bare kan bli motivert. Den heter: Sprekerehjemme 

Jeg digger disse strikkene og de er faktisk fra Treningsfrue in nye nettbutikk!

Du kan kjøpe dem her. 

Ellers må jeg bare gratulerer Camilla med en utrolig fresh og fin nettbutikk ❤

Topp // Tights 

En annen ting jeg har lyst til å anbefale er klærne fra Run & Relax. Jeg har hatt disse i mange sesonger nå og er alltid like fornøyd. Det er utrolig slitesterke klær som sitter behagelig. Jeg bruker dem ofte til yoga men også bare til vanlig lett trening eller til avslapping på sofaen i helgene. 

Nå får du 20% avslag på hele nettbutikken med koden ANNEBRITH20

Håper dere har en nydelig lørdag ❤

 

 

Førstemann til mølla!

Reklame

Når vi setter oss ned som familie for å spille et spill så er det flere enn meg som vil vinne :P 

Konkurranseinnstinktet er på plass hos alle sammen faktisk. 

Å sette seg ned for å spille et spill sammen er utrolig koselig, og sammen har vi spilt oss gjennom spillet: Førstemann til Mølla. 

TIl spillet er det laget en fin instruksjonsvideo. Denne er fint å se gjennom før man starter. 

På spillet står det at det er ment for barn over 12 men dette gikk helt strålende også med Espen på 11 og Christian på 5. 

Det fine med spillet er at det er moro for hele familien, og det har en læringsmessig side. Man lærer norsk geografi og blir klar over hvor steder man har hørt om faktisk ligger. Samtidig som man også lærer økonomi og pengestyring. Man må faktisk tjene mer penger enn man bruker, velge mellom å reise raskt/dyrt eller billig/sakte og velge mellom å bruke penger nå eller spare dem til senere.

Spillet kan kjøpes hos Norli og Libris. 

En perfekt julegave til familien ❤

Hello December ❤

1. desember ❤

Litt rart å tenke på at dette året har gått så fort! Snart er det jul og nytt år. 

Jeg blir alltid litt satt ut når jeg tenker tilbake på ting, og hvordan det har gått. Livet for meg og barna har stabilisert seg. Det har vært hard jobbing for å komme dit jeg er i dag. Noen dager skjønner jeg rett og slett ikke at jeg klarer å holde meg på i svingene, men med hjelp fra barna så går alt rundt. 

Jeg er jo en person som liker å utfordre meg selv og jeg har alltid blitt trigget av tall. Enten det er statistikker, algoritmer, reach eller lønn. Jeg elsker å sette meg selv nye mål og har satt meg hårete mål for 2018. Om jeg skal kunne bygge drømmehuset uten å må involvere en mann, så betyr det at jeg må tjene 2 millioner neste år. 

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den utfordringen sammen med mine samarbeidspartnere. 

Du trodde kanskje at jeg kun tjente penger på bloggingen? Da kan jeg fortelle deg at i 2017 har det blitt utvidet til å gjelde også foredrag, bakekurs, eventer hos bedrifter og overtagelse av sosiale medier. Det kan være små til mellomstore bedrifter som ikke er så gode på sosiale medier, så har de da leid inn meg til å håndtere deres instragram og facebook. Jeg er da den ansvarlige for alt og sørger for at bedriftene vokser jevnt og trutt i sosiale medier. Usynlig for dere men inntekter for meg. 

I 2018 håper jeg også å sette mitt navn Anne Brith på en del produkter. Jeg gleder meg veldig til dette ❤

Jeg har funnet ut at jeg ikke kan ta høyde for at jeg må ha en mann som bidrar på husfronten. Det beste er å jobbe så hardt at jeg faktisk kan realisere drømmen helt selv. Jeg og barna! Det blir fantastisk. 

Denne uken snakket jeg med en av mine gode venninner på telefon. Hun sa: Jeg husker du sa for 4 år siden at du skulle bli en av Norges største bloggere, og at du bestemte deg for hvor mye du skulle tjene etter 5 år. Det er helt vilt å tenke på at du faktisk har nådd alle mål du har satt deg. 

Og det har jeg.

I alle jobber jeg har hatt så har jeg nådd målene jeg har satt meg.

Og jeg kommer til å bygge det huset. Jeg har satt sinnet mitt på det huset fra Boligpartner at jeg tror jeg går for det. Det er drømmehuset. 

Og ikke vær redd for at jeg nå er ute etter spons på et hus, for det er jeg ikke. Jeg har fått tilbud på akkurat det. Flere husleverandører har vært på meg og lurt på om jeg ville være med på et samarbeid. Men hva vil det gjøre med bloggen min? Da blir 100% av innleggene "reklame" i over 1 år da. Eller mulig 2 år. 

DET skal en veldig god deal fra en leverandør til for å si ja på noe sånt. Da er det bedre å gjøre som Treningsfrue har gjort: Kjøpe det sjæl!

Altså jobbe for det!

Så slipper jeg at hvert eneste innlegg må merkes.

2018 blir nok et spennende år for hele familien. Vi vurderer å la Espen starte en blogg. Han er helt rå på bilder og på å skrive. Så i går snaket vi litt om at hele familien faktisk skal ha sin blogg. Blir til slutt som Kardashians dette her. Haha. Sven likte ideen han og og som snart 15 åring så har han en del gode og sterke meninger. Og han er mer klar enn noen sinne til å ta steget ut i offentligheten. 

Har jeg nådd målene jeg satte meg for 2017? Ja!

Det føles deilig. Men det har kostet. Jeg har måtte jobbe mye mer enn det jeg trodde og jeg har måtte sagt nei til mange middager, fester og andre sosiale sammenkomster. Har det vært verdt det? Jeg føler det. Jeg er ikke glad i å drikke alkohol og fester derfor ikke mye. Det er deilig å våkne på en søndag morgen og være uthvilt. I 2017 har jeg også blitt mye flinkere til å disponere tiden min riktig. Jeg har hatt fokus på ting som gir eller kan gi inntekt. Jeg har vært kritisk til alle møter og kaffedater og har prøvd å holde fokus store deler av året. 

Lite dating har det også blitt gitt. Til Bloggernes store fortvilelse. For de vil jo helst at jeg skal finne meg en kjæreste nå før vi avslutter sesongen. Det betyr at jeg har sånn ca 2 uker på meg. DET er mye man får til på 2 uker men å finne en kjæreste blir nok litt for ambisiøst selv for meg haha. 

Man kan jo hende du har en bror eller kompis som du mener er perfekt for meg. Er han glad i barn, morsom, sporty, ærlig og omsorgsfull. Send han over. Gjerne litt chubby. Det sies at litt fyldigere menn er mer hyggelige og har bena mer plantet på jorden enn typ fotomodeller :P

Ha en nydelig fredag dere ❤