hits

Produkter

Nye briller! Hvilke passer meg best?

Annonse

WOW, jeg har lært en god del om briller de siste ukene. 

I samarbeid med Extra Optical har jeg testet ut noen briller. For å kunne anbefale dere å kjøpe briller på nett så måtte jeg faktisk gå gjennom hele prosessen selv, slik at jeg vet hvordan dette fungerer. Og det er enklere enn man skulle tro!

Extra Optical er Norges største optiker på nett, hvor de selger briller i alle varianter.

Jeg valgte ut 4 modeller som jeg likte utrolig godt. 

Har du nylig vært og tatt en synstest så vil du høyst sannsynlig vite styrken på dine briller og om du har skjeve hornhinner eller hvor stor avstand det er mellom øynene dine. Du har da antageligvis fått en kopi av synstestesten, altså en brilleseddel.

Man trenger faktisk ikke kjøpe brillene der man sjekker synet. Med brilleseddelen kan du enkelt gjøre en bestilling og innen en uke får du brillene dine i posten. 

Extra Optical har fri frakt og full returrett. 

Disse grå ble kjempefine på meg. De er faktisk en av bestselgerne hos Extra Optical. Jeg liker dem utrolig godt! 

Pilotbrillene  har jeg også forelsket meg i. Igjen en av de brillene som de selger utrolig mange av. Jeg liker at de er litt "usynlige" . Nå har jeg hatt disse på meg nokså mye den siste uken og fått MYE skryt for flotte briller. 

Disse brillene fra Marc Jacobs er utrolig kule. Jeg fikk en helt annen stil med disse. Virkelig briller jeg kan ha på jobb.  De er utrolig tøffe synes jeg og jeg fikk en litt sånn "workmode" look. Hva synes du? 

De jeg falt for og har brukt mest siden jeg fikk dem er disse fra Tom Ford. Jeg føler jeg kan ha dem til alt. De er så kule og de er litt "nerdete" Elsker dem!

Hvilke briller synes du jeg passet best? 

Hvordan bestiller man briller hos Extra Optical? 

  1. Gå inn på www.extraoptical.no og velg brillene du ønsker
  2. Når du har lagt brillene i handlekurven får du valg opp hvilke briller du ønsker. Vanlige briller,lesebriller, progressive osv. 
  3. Fyll inn skjema/brilleseddel og betal.
  4. Om du har spørsmål så har Extra Optical en utrolig flott kundeservice du enkelt kan ta kontakt med. 

Brillene blir levert i flotte etui og med en liten pusseklut. 

Nå kan du få 25% rabatt på innfatningsprisen med 1.50 standardglass. Dette får du ved å melde deg på nyhetsbrevet HER. 

Jeg håper du blir like fornøyd med dine briller som det jeg er ❤

Lik Extra Optical på facebook 

Hvor kjøper jeg det?Inneholder annonselenker

I dag har min snapchat, Instagram og Facebook kokt over i spørsmål fra dere.

Hvor kjøper du makroneskene og hvor kjøper du papiret du bruker?

Du kan kjøpe papiret jeg sprøyter franske makroner på HER ( annonselenke)

Makronpapir

Hva er egentlig makronpapir? Og trenger jeg det?

Jeg får mine franske makroner helt perfekt og i akkurat samme størrelse når jeg bruker dette papiret. Det er tegnet opp på forhånd slik at du velger om du vil lage en stor eller liten makron. Skal du lage donutsmakroner så trenger du det i hvertfall :P

Papiret passer perfekt til en bakeplate og du er på 1-2-3 ready to go!

Makronesker

Jeg har 2 typer esker jeg bruker:

Mintfargene nydelige firkantede esker til 24 makroner ( annonselenke)


Runde nydelige esker til 14 makroner ( annonselenke)

Slikkepott.no leverer utrolig kjapt og har knakende god servise og det er en av grunnene til at jeg anbefaler nettbutikken gang på gang.

Mine pastafarger ( annonselenke) kan du også kjøpe i denne nettbutikken. 

Reklame

Lørdag 30. april kan du være med på et kurs i Oslo hvor du lærer å bake franske makroner. Kurset holdes på Mathallen i 2 etg. og de som blir med får slike nydelige ekser med makroner med seg hjem. Makronene kan fryses og tas opp til feks 17. mai :) 

Send epost til marionceline@anti.as om du har lyst til å bli med. 

Du trenger ingen form for erfaring på bakefronten for å være med.

Sjekk min snapchat: annebrith.no for å se vhordan jeg lagde mine makroner i dag. Mange flotte tips om hvordan du sprøyter det ut og hvilke tipper du bør bruke. Samt video av konsistensen, noe du rett og slett må se for å kunne lage dette.

 

 

 

 

 

Facelift etter leggetid!

Det er 2 grunner til at jeg sa ja til å teste ut Silk´n Face Tite fra Elkjøp:
  1. Jeg er over 40 år
  2. Jeg kan gjøre det når det passer meg, altså etter barna har lagt seg.

Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg kom til å se noe forandring så jeg satte i gang for 3-4 uker siden.

Dere som har fulgt meg på snap har jo fått med dere at jeg innimellom på kveldene sitter med Silk´n min i hånda og rocker haha.

Beklager at jeg ikke har svart på alle spørsmålene deres men jeg ville vente med å si noe etter at jeg selv hadde testet dette ut.

PRODUKTET:

FaceTite strammer opp huden i ansiktet, forbedrer elastisiteten og reduserer mengden synlige rynker.

Her er det brukt: HT-teknologi, Bi-Polar RF-energi, LED-belysning og infrarød varmeenergi som skaper varme til alle cellelag i huden. Dette er vanskelig språk synes jeg men det som skjer er at det ødelagte vevet i huden blir funnet og erstattet. Huden reparerer seg selv altså fra innsiden.

Ved regelmessig bruk vil du merke at huden forbedres og blir mer elastisk. Du får jevnere hud og færre rynker.

Slik gjør du:

Fjern all sminke og smør inn et tynt lag med gel ( følger med)

Sett lyset mot ansiktet og beveg det rundt i ansiktet. Du vil merke at huden føles varmere og dette betyr at Face Tile faktisk gjør jobben sin. Jeg fulgte bruksanvisningen med soner og har forskjellig styrke på de forskjellige sonene i ansiktet. Gjør dette i 10-15 minutter, 2 ganger i uka

DET VAR ALT!

Silk'n FaceTite er helt trygg å bruke og er både testet og anbefalt av dermatologer. Teknologien gjør enheten passende for alle hudtyper og hudfarger.

Etter 2-3 uker så jeg allerede resultat.

Det kule er at i går møtte jeg min beste venninne Lill Anita. Vi er i Mosjøen på ferie og hun og jeg har ikke sett hverandre på 1 år. Det første hun sa var at hun syntes huden min glødet mer og har blitt jevnere.

Og det er akkurat det dette produktet gjør.

Jeg er faktisk veldig overrasket!

Nå skal jeg teste den ut på moren min som er 70 år og vi har et håp om at vi ser enda mere synlige resultater der.

Mamma sikler allerede på min men jeg har sagt at jeg trenger min selv, haha....

Bye bye 40´s HELLO 20´s :P

Vil du og se yngre ut kan du bestille anti-aldringsmaskinen din HER

Ha en herlig dag dere!

Klemmer :)

 

 

Jeg bytter domene til reklame.no eller kanskje spons.no er bedre?

Jeg har ifølge Forbrukerombudet brutt markedsføringsloven!

Jeg har fått en mail og har svart på denne fordi jeg ikke er enig og har nå bedt om et svar. Det svaret bør være krystallklart slik at jeg ikke blir forvirret!

Da jeg startet bakebloggen min i 2010 fikk jeg ikke så veldig lenge etter en Kitchenaidmaskin sponset.

Ifølge Forbrukerombudet skal jeg merke alle mine innlegg som denne beskrives i, avbildes i og hvor jeg forklarer ting rundt denne praktfulle maskinen med #reklame

Det blir alle bakeinnlegg det!

Hjemme hos meg står det sponsede produkter på kjøkkenbenken. Produkter som jeg har fått tilsendt gratis for å teste ut slik at jeg kan gi en mening og skrive om dette. Hvis jeg tar et bilde av dette må jeg også merke innlegget med spons.

Hvis jeg tar et bilde med et kamera hvor jeg tester ut objektivet jeg har lånt hos Nikon så må jeg merke bildet med spons.

Dette betyr at alle mine bilder og innlegg heretter, samt alle julegaver fra kjente, ja fordi vi kan jo ikke gjøre en forskjell. Tanten min som har en gullsmed gir meg jo julegaver i håp om at dette kommer på bloggen og da må det merkes  med #reklame.

Jeg tror jeg skifter navn på bloggen min til reklame.no

Bare sånn for å være 100% sikker....

Jeg gleder meg til å få svar fra Forbrukerombudet. Dere skal selvsagt få vite hvordan dette går. Og la meg for all del forsikre dere om at jeg ikke har problemer med å merke innlegg som er reklame. Jeg har alltid prøvd å være nøye med dette. Har jeg fått penger for å skrive om noe, fått et produkt gratis eller lagt ut annonselenker så vil du se dette her.

Det er bare det at når jeg er med på eventer hvor jeg ikke får betalt eller får produkter gratis så kommer jeg ALDRI til å merke dette med reklame for jeg mener at det faktisk IKKE er det! Et event jeg selv kjører til, jeg selv jobber, tar bilder, skriver opp det foreleseren forteller, tar til meg kunnskap, drar hjem på egen regning, tar ikke med produkter og heller ikke får betalt så er dette absolutt ikke reklame.

Villa Perlesukker flytende fondant

Petit fours dyppet i Villa Perlesukker flytende fondant


Jeg elsker å lage petit fours. De er trendy og ofte blikkfangere på kakebordet.


Det eneste jeg synes er slitsomt med å lage petit fours eller fondant fancies som Peggy Porschen kaller dem er at det er vanskelig å lage en knallgod flytende fondant. Det er mye pes, man burde ha et sukkertermometer og det tar lang tid.


Når man skal lage dette selv fra bunnen av er det pga dette også stor forskjell på sluttresultatet fra gang til gang. Noen ganger får man ikke glansen i fondanten fordi man ikke har kokt sukkeret godt nok :(


Men fra i dag så er det slutt på dette :)


Villa Perlesukker flytende fondant er nå tilgjengelig til salgs. Den selges for kr. 49.- for 500 gram.


500 gram er akkurat nok til en porsjon med 24 cupcakes eller 10-12  petit fours. Hos Villa Perlesukker får du den flytende fondanten i en boks i pulverform. Holdbarheten er 1 år. Det samme gjelder alle de andre spiselige produktene som selges via Villa Perlesukker.


Den er utrolig god på smak og lett å jobbe med.


Har du lyst til å se hvordan du lager petit fours? Klikk deg inn på dette innlegget.


Du kan bruke flytende fondant til kaker, skolebrød, cupcakes og boller. Alt hvor du trenger en glasur som blir skinnende og glatt. Flytende fondant blir ikke hard som royal icing.


Her kan dere se en cupcake dekket med flytende fondant:


Jeg har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger fra dere angående produktene. Jeg kan nå røpe at om noen uker vil følgende være tilgjengelig: Sukkerpasta, marsipan, blomsterpasta, flytende fondant, sjokoladekrem, cookiesmiks, glasur til cookies og muffinsformer.


Å glemte nesten det aller viktigste: Mitt eget Villa Perlesukker glitter! wohooo det blir ikke kake uten spiselig glitter som faktisk smaker godt!!! Kjære vene dere hvor skal dette ende :) Dette er da de spiselige produktene. Vi kommer også selvsagt med verktøy og andre fiffige saker. Følg med!


Frem til nettbutikken åpner håper jeg dere som har interesse i produkter sender meg en mail på post[at]villaperlesukker.no.


Villa Perlesukker sukkepasta!

Kake trukket med hvit Villa Perlesukker sukkerpasta


Stolt kan jeg fortelle dere at Villa Perlesukker sin egen sukkerpasta er tilgjengelig for alle i Norge!


I mange måneder har vi jobbet med å teste ulike recepter og vurdert hvordan vi skulle produsere dette. Det som har vært aller viktigst for meg er smaken, smidigheten og hvordan sukkerpastaen reagerer når den har blitt lagt oppå en kake samt holdbarheten og stivhetsgraden.


Etter å ha jobbet med sukkerpasta i flere år og testet ut de aller fleste merkene på markedet fant jeg ut at jeg ville bake med sukkerpasta som var god på smak, luktet godt og var lett å kjevle ut. Jeg er kjempestolt av min egen sukkerpasta og anbefaler den på det varmeste!


Når man baker hver eneste dag blir man etterhvert mer og mer kresen. Særlig etter mine uker hos Samson har smakssansens mine blitt skjerpet!


Jeg har også de siste årene klart sett et skille mellom sukkerpasta for privatmarkedet og sukkerpasta som konditorer bruker. Hvorfor skal ikke vi som baker hjemme få muligheten til å bruke sukkerpasta i like god kvalitet som det konditorene gjør?


En annen grunn til at jeg har valgt å produsere mitt eget merke er at jeg vil ha dette tilgjengelig på alle kurs. Å kunne jobbe med råvarer av ypperste klasse er en fryd og gjør jobben og kursene mye lettere. Når kurset er ferdig kan de som vil kjøpe sukkerpasta med seg hjem.


I vår fikk alle kursdeltagerene være prøvekaniner og jeg kan fortelle dere at det var utrolig gøy å få så mange positive tilbakemeldinger. Jeg har i tiden etter kurset fått mange mail og spørsmål om når sukkerpastaen min var tilgjengelig. Nå er den altså her og ingenting gleder emg mer :)


Min gode venn mesterkonditor David Sponheim sier dette om Villa Perlesukker sin sukkerpasta: Smidig å jobbe med og god på smak!


Sukkerpastaen selges i 1 kg, 500 g og 250 g og den finnes i følgende farger:


Villa Perlesukker sukkerpasta 1 kg hvit, sort, sjokolade, himmelblå, limegrønn, rød, gul, rosa og mosegrønn og koster kr 119.-


Villa Perlesukker sukkerpasta 500 g hvit, sort, sjokolade, himmelblå, limegrønn, rød, gul, rosa og mosegrønn og koster kr 69.-


Villa Perlesukker sukkerpasta 250 g hvit, sort, sjokolade, himmelblå, limegrønn, rød, gul, rosa og mosegrønn og koster kr 49.-


Det vil etterhvert komme en nettbutikk her på siden hvor disse produktene vil ligge men frem til den åpner kan du om du vil kjøpe Villa Perlesukker sin egen sukkerpasta ta kontakt med meg på post[at]villaperlesukker.no.