Q & A

Hvorfor gjorde du det, Anne Brith?Jeg har blitt spurt en del spørsmål den siste tiden om forskjellige ting. Det er alt fra kropp, trening og til kaker og barna. De mest private spørsmålene du kan tenke deg har jeg fått. Noen har ikke filter. Og vet dere. Det må vi bare godta. Vi mennesker er ikke like og noen mennesker spør uten å tenke over hva det er de egentlig spør om. Jeg tror ikke folk mener noe vondt med det. 

Her er noen av spørsmålene jeg har fått og som jeg føler jeg vil svare på. Har du noen spørsmål så still dem gjerne i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan. 

Hvor gamle er barna dine? Og har de samme far? 

Sven blir 14 år i april, Annika er 12 år, Espen 10 år og minstemann Christian blir 5 år om 2 uker. De eldste 3 har samme pappa, som er fra Nederland og bor i nord. Derfor er de eldste barna hos meg det meste av tiden. Minstemann har pappaen like ved og vi teller verken netter eller dager mer. Vi prøver å forholde oss til en uke hver, men med travle timeplaner flyttes alt slik det passer oss. 

Hvorfor er noen av barna dine mer på bloggen enn de andre?

Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Men det er jo slik at noen av barna er mer glad i å bli fotografert enn andre. Det skjer faktisk også nokså ofte at en eller to sier at de ikke vil på bloggen om vi diskuterer et tema. Annika vil ha en egen blogg og liker å være i "rampelyset" så hun er nok mer tilstede her på bloggen enn de andre barna. Akkurat som det er Christian som baker mest på snap. Ingen baktanker rundt det. 

Hva skjedde med Johan?

Helt ærlig. Han sa til meg en dag at han mulig ønsket seg barn. Det var ikke et tema fra starten av og jeg hadde sagt klart ifra at jeg var ferdig med barn. Å være i et forhold med en som kanskje ønsker seg barn er uaktuelt for meg. Å vite at jeg ikke kan gi noe av det fineste i verden til en person, nemlig barn, fordi jeg selv er ferdig ville vært et vanskelig utgangspunkt for et livslangt forhold. Så derfor er det over. 

Dater du noen nå? 

Nei, jeg gjør ikke det og sist jeg var på date var i november med Johan. Når jeg dater og hvem jeg dater er egentlig en privatsak men dere vil nok merke om det er noen i livet mitt tenker jeg. Det er jo en jeg har god kontakt med, men hvem, hva og hvor holder jeg for meg selv en stund fremover. 

Hvorfor filmet du deg selv naken?

Spørsmålet dukker opp daglig overalt. For det første var jeg ikke naken. Jeg hadde dyna godt over meg. Jeg så helt ærlig ikke på det som noen stor greie. Da jeg på morgenen begynte å få kommentarer ringte jeg min manager og spurte hva hun mente. Hun lo bare og det var en ikke-sak for både meg og henne. Dessuten er kropp ikke en veldig stor greie hos meg. Jeg tenker ikke over engang om jeg har folk rundt meg når jeg skifter. Bør jeg beklage meg for at jeg la det ut? NEI, det var for meg en greie jeg gjorde for å bevise for meg selv at verden har blitt syk. Vi hyller de stygge og hater de fine. Rett og slett. 

Og når det kommer til ordbruk her på bloggen så vet jeg at mange reagerer på at jeg er så direkte. Ved å spisse overskriftene mine slik som det innlegget jeg refererte til over, fikk jeg mange spørsmål om at jeg kaller noen stygg. Håper dere som leser dette nå skjønner at det var en tekst for å få frem et budskap. Jeg går ikke rundt og mener at folk er stygge. 

Er du gravid?

Nei, men jeg skjønner at mange kan tro det for noen ganger er magen min veldig oppblåst. For meg holder det veldig med 4 barn. Om jeg skal ha flere så er det fordi jeg treffer noen som har barn og da skal jeg nok klare å bære dem og med kjærlighet. 

Hvorfor klippet du brudekjolen på tv? Du kunne jo gitt den bort?

Jeg klippet den fordi jeg hadde lyst. Jeg tenkte ikke over at det moralske politiet ville komme og mislike meg for det. Jeg solgte ringen for en fin sum og ga pengene bort. Tror dere ikke jeg helst hadde levd et liv som lykkelig gift i dag? Jeg sa ja til å gifte meg, være sammen med en mann for alltid. Selvsagt var det ikke min avgjørelse at det ikke ble noe bryllup. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hva som skjedde der. Jeg bare forteller det ikke her på bloggen. Det finnes flere innlegg rundt det og det er bare å lese seg tilbake i tid så finner dere nok ut hva det var som skjedde.

Har det gjort meg mer skeptisk til menn?

Selvsagt. Han jeg snakker litt med, måtte gjennomgå noen heftige spørsmål her om dagen. Jeg er helt ærlig på at jeg ikke orker å møte en mann mer om han ikke er oppriktig og mener det han sier. Sier du at du skal selge huset ditt og flytte hit, så gjør man det. Sier du at du ikke treffer andre, så gjør du ikke det heller. Sier du at du liker meg, så liker du meg. Sier du at du har lyst å være sammen med meg så har du lyst til det. Altså det er ikke vanskeligere enn det. Vær oppriktig og ikke kast bort tiden min fordi du holder på med 4-5 andre damer. Skjønner dere? Som jeg sa til han jeg snakker med nå: Om du har lyst til å treffe 3-4 andre mens du treffer meg så er ikke jeg riktig for deg uansett. Såpass ærlige må man være. Når du finner en du liker så godt, så dreier verden seg kun om den personen og sånn må det være. DET søker jeg. Ikke noe annet tull. Og når jeg finner det så skal jeg si ifra haha. Mulig slike menn er en utryddet rase men om det finnes et eksemplar av den sorten der ute så skal jeg finne han. 

Sånn det var det for denne gang. Kjenner at jeg ble helt svett av å svare på alt dette. 

Håper dere får en fin dag :)

Gode klemmer!

Følg meg gjerne på snapchat: annebrith.no

 

 

 

hits