hits

Shopping

Bakeformen du vil elske ❤

Hei dere,

Jeg fikk en del tilbakemeldinger før jul at dere savnet bakingen her inne. Det har jeg tenkt litt på og bestemt meg for å gjøre noe med. Jeg vet ikek om jeg klarer å dele en oppskrift hver dag, men jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å dele noe om baking hver eneste dag. 

En dag i uken tenkte jeg altså da å snakke om et nytt innkjøp jeg har gjort, eller tipse dere om noen produkter. Jeg får jo hjemsendt masse flotte produkter som jeg faktisk aldri snakker om. Så er jeg jo mer enn en gang i uka ute på shopping, og da finner jeg jo ofte noen fine skatter. 

Som denne formen her. 

Den er faktisk fra butikken Lagerhaus. 

Jeg elsker formen og skal lage marmorkake i den til helgen. Men det fine med denne formen er, at den kan brukes til mye forskjellig.

Kanskje du har en jente eller gutt hjemme som ønsker seg prinsessekake til bursdagen? Snur du kaken opp ned, har du allerede laget et vakkert prinsesseskjørt. Alt du da trenger er en dukke og litt krem, pluss litt fondant eller marsipan. Så vips har du en prinsesse. 

Er du ikke så bakekyndig så er formen perfekt til vanlig vaniljekake eller sukkerbunn. 

Jeg har en veldig sterk og nokså hysterisk historie om sukkerbunn, nemlig. Jeg vurderer å legge hele historien og alle sladrete kommentarer jeg fant på et forum om meg ut på bloggen her nemlig. Det er helt ufattelig at en sukkerbunn, og hvordan den har blitt laget kan bli til en så heftig diskusjon hvor mennesker ender opp å baksnakke på det groveste. Jeg fatter og begriper ikke noen mennesker. Og jeg må bare takke noen av dere som følger meg og som støtter meg i tykt og tynt. Uten dere hadde jeg knekt sammen. Når dere støtter meg rundt omkring på nett, så varmer det utrolig mye! 

Jeg håper og tror at det gode vil overvinne. Og at karma kommer og tar de som er negative. 

Men det er jammen mye man skal oppleve. 

Jeg vet ikke om dere husker dramaet rundt pølsemiddagene i fjor? OMG, det er jo ikke rart det er krig i verden når vi hisser oss opp på grunn av middagspølser og sukkerbunner. 

Men altså, om du vil ha en god vaniljekake-oppskrift til denne så følg denne linken. 

Oppskriften er over 7 år gammel men like bra. 

Gode klemmer ❤

PS. Legg gjerne igjen kommentarer på hva du ønsker på bakefronten. Sålangt har det kommet ønsker om brød, gjærbakst, glutenfritt. Tenkte ved siden av det å ha en dag i uke hvor det kommer en slags ukens dessert, ukens kake. Noe mer dere ønsker? 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Polkagriser i Gränna

Inneholder reklame

Hej fra Sverige ❤

I dag har jeg fått skikkelig julestemning altså. Snøen har lagt seg over landskapet her og vi har vært i Gränna og sett på hvordan de lager polkagriser. 

Candy canes, eller sukkerstenger i masse varianter. Det er så gøy. 

Jeg måtte le av Manuela, som snakket oss inn på kjøkkenet slik at vi fikk tatt noen nydelige bilder. Det blir jo noe helt annet å være inne på selve kjøkkenet, enn å ta bilder bak en glassvegg.

Jeg tipper alle de som skal få gaver fra meg til jul vil bli ekstra glade i år, for det blir mange julegaver med noen ekstra søtsaker i. 

Altså hva gir du meg? En kjærlighet på pinne som er nesten like stor som hodet mitt haha. 

Her er Rasmus, fra Polkapojkarna. De reiser faktisk til Oslo i morgen og skal stå utenfor Ikea Slependen frem til jul. Så er du i nærheten der så stikk innom dem. Og hils han fra meg :)

Det var så utrolig my forskjellig å velge i. Helt til slutt måtte jeg jo snappe litt også! 

Det er så utrolig fint her og jeg nyter hvert sekund. Det er deilig å være litt borte fra barna og så er det fint å få noen gode tips fra Manuela. 

REKLAME

Nå skal jeg tipse deg om en nettside som har helt supre tilbud i forbindelse med Black Friday. På Tretti.no finner du kjempeflotte husholdningsartikler og hvitevarer til gode priser. Det er der jeg har min nye Bosch maskin fra :) 

Happy Shopping!

Snakkes i morgen ❤

NEW IN - Must haves!

Jippi, jeg er tilbake. Kroppen fungerer som den skal og jeg sitter og nyter en kopp kaffe her. Det er så ubeskrivelig godt å ha en fungerende kropp igjen. Jeg spiser, er sulten, har energi og har lyst til å bake. 

Gode Gud, jeg trodde livet mitt var over i forrige uke altså. Så dårlig var jeg. Klarte ikke prestere noen ting. Lå rett og og synes synd på meg selv store deler av uken. MEN heldigvis er matlysten og energien tilbake. 

En real slankekur har jeg jammen hatt, for det tar virkelig på å være syk. 

Som blogger har jeg satt meg veldig godt inn i diverse regler. Dette gjelder særlig for reglene rundt reklame. Det betyr at jeg som blogger VET når jeg skal merke noe med reklame og når noe skal merkes som sponset. Tro meg, de fleste bloggerne vet dette og det er ikke slik at vi tar imot alt gratis. Selv om mange tror det så er det ikke slik. Alt du får sponset skal du skatte over, og det betyr at en betydelig spons ikke blir spons når alt kommer til alt. Min regnskapsfører har lister som jeg fyller inn slik at jeg på slutten av året skatter av dette beløpet. 

De aller fleste toppbloggerne i Norge i dag tjener over et sekssifret beløp i måneden. Det betyr at bloggere faktisk har råd til å betale for seg når de er rundt omkring. Så ikke tro at alt er skjult reklame bare fordi noe ikke er merket. Er det ikke merket her på bloggen er det fordi jeg har kjøpe ting selv, og ikke har et samarbeid med bedriften. 

Dette har de siste årene blitt noe vi bloggere har satt mer og mer fokus på og vi får ofte mailer fra våre bloggplattformer eller management hvor vi får høre hvor viktig det er å fremstå profesjonell i denne bransjen. Om du blir en blogger som ikke følger reglene så vil etterhvert ikke de store merkevarene samarbeide med deg mer. Men noen ganger glipper det for bloggere også og gjør bloggere feil. Jeg har selv glemt å merke et innlegg en gang. Noen ganger så går det kjapt i svingene og når et blogginnlegg skal publiseres mellom middag og kranglende barn så kan det gå galt. Men det er heldigvis unntaket og ikke regelen. 

Mange av dere irriterer dere over at jeg nå har begynt å vise frem flere merker her på bloggen og nevner merkevarene med navn. Det kommer jeg til å fortsette med. Jeg har de siste årene vært altfor lite flink til å fortelle hvilke produkter jeg bruker og hvilke jeg anbefaler og skulle jeg gjort mye mer av. Så derfor skal jeg ukentlig oppdatere dere på mine bake-innkjøp. Det er vanvittig mye gøy på markedet nå. 

Dr. Oetker har kommet med en ny type strøssel. Balck & Gold. Love it! Sorte, store perler og gull paletter. Med noe sort strø og gullstrø. Så nydelig om du trenger litt ekstra piff på kaken. Sort og gull er jo det store akkurat nå. 

Ellers så har Cake Stuff fint dust du kan pensle på kakene dine. Jeg kjøpte disse på Meny i sølv, gull og bringebær. Gleder meg til å bruke dem. 

Twinkle Baker Decor er et nytt type glitter som jeg kjøpte i rosa. Det har de på Cacas mener jeg. Ser utrolig bra ut. 

På Traktøren kjøpte jeg også de aller beste kjøkkenklutene jeg noen sinne har hatt. Produsenten er Solwang i Danmark og de er bare helt rå på kvalitet. Traktøren hadde også nydelige slikkepotter i English rose design. Helt nydelige. 

Jeg anbefaler dere alle om dere har en Traktøren eller en Ravens i nærheten om å ta turen innom. De har så utrolig mye fint. Når det kommer til Jernia så henger de virkelig ikke med i timen. Bakehyllene der har tapt seg så enormt det siste året. Veldig synd for før var jo det en veldig innbydende butikk. Hva skjedde liksom? 

Jeg må bare tilføye at jeg synes dagligvarebutikkene virkelig har tatt steget og satset på baking i det siste. Det er jo utrolig mange bra produkter som har kommet. Har du tips til et bra produkt som akkurat har blitt lansert i butikk. Legg igjen en kommentar. 

Vi snakkes senere :)

God klem!
 

Hos Frøken RosaDet bakes så melet spruter om dagen her hjemme. Jeg har nå 24 oppskrifter liggende foran meg som jeg vil teste ut. Jeg har gitt meg selv et pinterestforbud. Haha for dere som ikke vet hva Pinterest er så er det en side hvor det bugner av nydelige ideer. Blir du sittende og bla deg gjennom alt det fine der så kan det fort gå en time eller to før du våkner igjen :)

Jeg har egentlig kjøpestopp nå i januar og februar men slo til på disse nydelige YES DARLING-forklærne hos Frøken Rosa

Monica, som eier butikken er en venninne av meg og hun gir nå 30% rabatt på hele butikken om du bruker koden: annebrith

Her er mine favoritter:

  1. Ildfast form i mint
  2. Plastbokser
  3. Paiform
  4. Bollesett
  5. Forkle
  6. Marmeladelass 

Jeg har lagt min elsk på disse kaketoppene også: LOVE og Happy Birthday. 

ELSK

Et raskt søk på LOVE og disse flotte produktene kommer frem. 

Altså det er så mye fint der inne og jeg vet at små grundere som Monica ikke har markedsføringsbudsjetter til å annonsere hos toppbloggere så derfor gir jeg henne litt gratis drahjelp. Jeg har ikke fått betalt eller fått noe av det jeg har fått sponset eller rabattert. Derfor er dette innlegget også heller ikke merket som reklame. 

Men det jeg har fikset er en rabatt til dere lesere: 30% på hele butikken. Så bruk koden: annebrith og kjøp noe fint til hjemmet eller til kjøkkenet. 

Håper dere har en nydelig dag videre!

Jeg skal nå lage noen franske makroner og noen marengs :)

Gode klemmer!

 

Er det innafor å navngi en ansatt fra G-Max?


 I går var jeg på Strømmen Storsenter. 

Jeg skulle ha meg noen nye staver og ski og dro til G-Max. Der fikk jeg en bra service. Helt til jeg kom til kassa. 

Jeg hadde siklet på denne genseren fra Devold og hadde bare så lyst til å kjøpe den, men jeg synes faktisk at kr. 990.- er veldig mye for en genser. MEN jeg bare digger genseren og bestemte meg for å kjøpe den i julegave til meg selv. 

Jeg hadde jo hørt at genseren var på tilbud på fredag som var. På Black Friday og var litt irritert fordi jeg rett og slett måtte betale det dobbelte nå 3 dager etter men sånn er livet. Genseren var så fin at jeg bare bestemte meg. 

Så kom jeg til kassa og møtte Stine. 

Jeg spurte henne om det stemte at genseren var halve prisen på fredag og hun nikket og sa det stemte. 

Så sa jeg: Kjedelig da, men sånn er livet. Jeg liker genseren såpass mye at jeg får ta den "irritasjonen" og prøve ikke å tenke på det noe mer. 

Hun ser på meg og smiler og sier:

Vet du hva? Du skal få genseren for 499.-

Jeg bare: WHAAAAT? 

Tusen takk, Stine! 

YOU MADE MY DAY!

Måtte glise stort og sa igjen TUSEN TAKK! For en konge service fra G-MAX, Strømmen og Stine!

ELSKER GENSEREN!

Den er som sagt fra Devold og jeg må si at jeg synes det nye ullet fra Devold er helt smashing. Min stil definitivt. 

SÅ dagens gladsak. Håper det går bra at jeg navngir deg Stine. :) 

Gode klemmer!
 

BLACK FRIDAY

//Inneholder annonselenker
Hei dere,

I dag skal jeg fortelle dere hva jeg skal handle på BLACK FRIDAY

Mange av dere spør hvor jeg kjøper farger til baking. Jeg kjøper det på SLIKKEPOTT.NO Fargene heter Progel og finner du HER

Flere av dere spør hvilket glitter jeg bruker. Jeg bruker DETTE

Kjøp det glitteret som er in "Sparkle range"

Her er noen julegavetips:

Disse settene er utrolig fine å gi i julegave!GAVESETTALT FRA VICTORIA SECRET -40%

 

 

ULL fra GET INSPIRED

Må si at det grå og hvite ullsettet fra Devold faktisk ser veldig bra ut. Liker lyst ull.

Ellers leter jeg meg gal etter pysjamaser til barna. Vil ha slike fine av flanell med krager. Helst blå eller grå. Hvis du vet om butikker som selger dette så si ifra!

Ha en strålende shoppingdag!

Gode klemmer!

 

 

Jeg gikk AMOK på Cacas i går!

I kveld blir det mye baking. 

Det skal bakes til morsdag og til Valentine og jeg har sjelden vært så kreativ som jeg føler at jeg er akkurat nå. 

Cookies skal lages og cupcakes skal bakes. Jeg skal også prøve meg på noen røde og rosa makroner.

Jeg var på Cacas i går og gikk fullstendig amok. 

Jeg måtte bare si at nå må jeg dra for det blir for mye haha. Jeg kjøpte ting for langt over tusen kroner. 

Nå skal det sies at mye er for å teste ut ting til kurs så det er liksom litt greit da hehe. Men de har så mye fint der.

Jeg har betalt alt selv så dette er ikke noe betalt innlegg. 

Fargene er supre. De har jeg i over 1 år nå og er veldig fornøyd. 

Ellers ble det litt glitter og litt fondant. Noen tusjer for å teste ut på makroner og litt strøssel.Nå gleder jeg meg til å bake. Jeg skal snappe litt regner jeg med så følg gjerne med på annebrith.no

Hvor kjøper du bakestæsj? Legg igjen en kommentar i feltet under. 

KLemmer!

 

 

Shop til you drop!

Jeg er ingen moteblogger og jeg skal ikke bli det heller!

Men mange av dere har spurt på snap og mail om jeg kunne vise litt mer av det jeg kjøpte på Lindex i går :)

Vi fikk et gavekort på kr. 5000.- hver og jeg kjøpte:

Dressjakken og jeansen bare ELSKER jeg allerede.

Samme med det stripete skjørtet.

Her er noen bilder:

Ønsker dere en fortsatt finfin søndag aften!

Klemmer ♥

 

Spennende samarbeid med #slikkepott.no #rabattkoder

Hei hopp dere!

Jeg har akkurat inngått et spennende samarbeid med Slikkepott.no  Dere som kjenner meg vet at jeg alltid har vært forsiktig med å anbefale produkter og har kun lagt ut linker til nettsteder med produkter jeg kan stå inne for.

Nå har jeg testet ut produkter fra Slikkepott.no en periode og jeg gleder meg allerede til alt det flotte denne nettbutikken skal handle inn fremover. Jeg skal få lov til å være med å velge hvilke produkter som bør komme i butikken!

Det gleder meg stort.

#rabattkode

For å feire det nye samarbeidet gir Slikkepott.no 10% rabatt til alle mine lesere frem til 17. mai.

Det du må gjøre er å bruke koden: vp2015

Det er akkurat nå tilbud på en rekke varer. Deigskrapere i fantastiske farger. Rød og blå pastafarge ...obs obs nå er det 17. mai snart!

Disse tippene bruker jeg mest:

Tippen 1B bruker vi til alle våre cupcakes i konditoriet. Den fine rosen lager du med denne tippen.

God mandags kveld!

Følg meg gjerne også på: Instagram, Facebook, Pinterest eller Twitter ♥

Mine gale påfunn snapper jeg på: v_perlesukker

 

 

Shopping & Giveaway


Vises mønsteret på formen etter man har stekt muffinsen i ovnen, spurte jeg jenta bak disken på Cacas i forrige uke. Hennes svar var: Nei dessverre. Det var jo greit å vite da, sa jeg og hengte formene tilbake.

Jeg kunne jo sette formene oppi en ny og servere dem i dobbel form.

Hmmm det er for det første ikke pent og for det andre er det jo lite konstnadsbevisst. Og slettes ikke det jeg vil så jeg bakte muffinsene mine i formene somjeg har kjøpt i USA.

Det ga meg faktisk ideen om å teste ut markedets former og det kommer et eget innlegg med alle former og størrelser så fort jeg får svar fra alle levrandører som skal være med i den store muffinsformtesten.

Jeg kjøpte i stedet en søt slikkepott den ser du her:

Slikkepott Cacas kr. 59.-Hvis du virkelig trenger skikkelige muffinsformer så anbefaler jeg deg til jeg har testet ut alle å kjøpe dem hos Bakeitpretty.com

Jeg kjøpte 50 stk til kr. 15.- For å gi deg en sammenligning så koster 50 stk på Cacas kr. 49.- Porto er kun kr. 100.- så du kan kjøpe 3-400 former og enda holde deg under tollgrensen på  kr.200!!

Disse rosa og lyseblå polkadot muffinsformene kommer derfra.

Polkadot bakingcups og pinner til cakepopsEllers så har jeg kjøpt meg disse herlig cakepops formene:

Cakepopsformer 4 stk til kr. 79.-MUST HAVE! Til alle jenter som skal lage cakepops i høst.

Forresten jeg fikk et eksemplar av boken til Tone Oriani forrige uke. Der er det mange tips og jeg kommer med masse nye cakepopsideer og anmeldelse av boken hennes så fort som mulig :)

Nå har det seg at jeg allerede har den muffinsformen i dette settet så det betyr at jeg har 2..... dvs GIVEAWAY i dag :)

Har du lyst til å vinne denne søte muffinsformen?

Giveaway: Søt rosa muffinsform til cakepops.Alt du trenger å gjøre er:

Legge igjen ditt navn i kommentarfeltet :)

Fredag plukker jeg ut en heldig vinner.

Det er lov å delta med flere kommentarer denne gangen! Jo mer du kommenterer jo mer øker sjansen for å vinne!

SHOP TIL YOU DROP

Tror dere jeg og Trude shoppet i går eller? Jeg handlet til den store gullmedaljen og fant SÅ utrolig mye bra klær. Det er virkelig å anbefale og ta med seg en venn som har peiling på klær og sminke når man skal ut å handle. Fikk virkelig ny giv og etter 6 timer var jeg ikke bare flere lapper fattigere men jeg var dødssliten haha.... Heldigvis ble vi møtt med et utsøkt kyllingmåltid da vi kom hjem :)

Håper dere har en herlig dag, jeg må løpe opp til mannen nå og be om unnskyldning for å ha tømt kontoen ;)

Smil!Kreativ isbøtte og andre godsaker


Kjøkkenbenken skal ikke bare være funksjonell men den skal også være pen å se på. Blomstene jeg får hver fredag fra forloveden min gjør sitt men det er fint å ha både utstyr og stæsj som står i stil med resten av huset.


Ønskelisten min er lang og hver gang jeg titter innom butikker så blir den lengre hehe.

I sommer kjøpte jeg meg en enkel Elektrolux iskremmaskin. Den er dessverre ikke fin nok til å stå fremme på benken. Det er ikke den aller beste på markedet  men den er knakende god for nybegynnere. Det jeg ikke tenkte på var at jeg ikke hadde noe å ha isen i!!! Det er ikke mye pent å servere is og sorbet i en vasket plastboks!

Nei jeg vil ha nostalgi - romantikk - atmosfære som sier ja takk!

Det finnes mye til kjøkkene der ute.... mye vræl men det finnes også mye pent og det er ikke alltid at man har øynene åpne for et godt kjøp. Jeg dumpet tilfeldig innom denne "iskrembøtten" på Maxbo av alle steder. Det er egentlig ment at det skal brenne et lys i den men glassbehoderen er flott til is :) Den kostet kr.149.-

Butikker som har nostalgi og romantikk er Riviera Maison, Feel, Åhlens, Veslestua på Sørumsand, Kremmerhuset og innimellom ser jeg også et og annet på Traktøren.

I dag har jeg plukket frem noe av det jeg har kjøpt den siste uken. Løp & Kjøp sier jeg bare :)

Nostalgisk vekt fra Åhlens


Vekten hadde jeg siklet på i noen uker og det er flere nettbutikker som har denne til en billigere pris men med porto så blir det dyrere. Denne kostet kr. 299.- :)


Så klarte jeg ikke gå fra disse herlige terteformene til kun kr. 39.- Er de ikke søte?
Rosa terteformer med hvite prikker - ÅhlensSå til slutt et bilde til av min kreative isbøtte som også finnes i naturfarget og med stjerne i for de som ikke vil ha hjertet i midten :)

Carpe Diem!Har du kanskje et genialt tips om hvordan man kan servere is og sorbet på herlige sommerdager? Legg da igjen en kommentar i feltet under :)

Det er fullt opp med bursdager denne uken og jeg vil benytte anledningen til å si: Gratulerer med dagen Sissel! Håper du får en strålende dag :)

Ønsker dere alle en herlig dag.  Ta vare på hverandre :)Kakefat på stettJeg bruker som regel ikke handle så veldig mye etter jul :) Men da jeg så disse nydelige søte små kakefatene måtte jeg bare slå til.


De er 25 cm høye og 13 cm i diameter slik at de passer perfekt til en liten minikake på 10 cm :)


Hva tror dere jeg skal lage i helgen? :) :)


Prisen er kr. 69.- per stykk.


Hvis 25 stykker kommenterer dette innlegget så skal jeg fortelle dere hvor du kan kjøpe disse nydelige kakefatene på stett og hvor du får kjøpt båndet jeg brukte ;)


DET må da være en god deal .... hihi


Nå skal jeg ut i kjøkkenet mitt igjen... har en ny smørkrem jeg tester ut.


Her er et nærbilde av disse søtingene ;)
Ha en fortreffelig dag videre:)Til vi møtes igjen:

En herlig gave


Her på Sørumsand finnes en av Norges flotteste interiørbutikker: Fokus Interiør .

Jeg klarer ikke gå inn dit uten å kjøpe noe det er bare helt merkelig. Det er så mange produkter som har mitt navn på seg og jeg har funnet ut at det beste jeg kan gjøre er å låne visakortet til forloveden min FØR jeg titter innom;)

Uansett så har Guro og Birgit virkelig truffet blink med meg som kunde. Det som er så gøy er at de har utrolig mye pent som passer i kjøkkenet eller fat til å presentere kaker på. Jeg kommer helt sikkert til å skrive mer om produkter derfra i løpet av neste år :)

Disse høye kakeboksene er grå og lys lilla og selges i sett med 2 stk. En liten og en stor. Settet koster kr. 159.- De er fra Listbeth Dahl.

Jeg kjøpte like greit 2 sett. Jeg synes det er finest når to og to like står ved siden av hverandre som på bildet. Ett av settene beholder jeg og ett fyller ejg med julekaker og gir jeg bort i gave til ei venninne som ikke har hatt så mye tid til å bake til jul :) Jeg er helt sikker på hun vil like dem like godt som jeg gjør.

Jeg er ikke ferdig med mine julegaver men jeg håper at jeg i morgen kveld kan si at det kun er vasking som gjenstår i Perlesukkervillaen..... men jeg tror det er ønsketenking...

Håper dere alle har det fint og kom gjerne med tilbakemeldinger på om dere liker mine shoppingtips eller om jeg skal slutte med det :)

Happy holiday to you all.....

Vennlig hilsen

Anne Brith

Tradisjonsrik julegave


I år blir det mye hjemmelagede julegaver som går ut fra Villa Perlesukker ;)

Dette flotte og gammeldagse glasset med skrulokk fant jeg på Kremmerhuset.

Det koster kun kr. 25.- og med et nydelig stoffdeksel ( kr. 29.-) med strikk med teksten: God Jul har man en super julegave.

Jeg skal definitivt gi bort to slike i år ;)

Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal fylle i dem. De er ikke så store ca 12 cm høye og 7 cm i diameter så det må være noe smått. Kanskje jordbær i marsipan?

Kom gjerne med tips til meg ;)

Her ser dere glassene sett fra siden ;) Ellers må jeg si at den røde og hvite juleserien fra Kremmerhuset skuffet meg. Likeså gjorde Ikea sin rød, hvite og blå serie. :(


Happy shopping!

Klem fra Anne Brith

Kakeboks


I dag var jeg igjen innom Europris en tur og jeg klarte ikke gå fra denne nydelige røde kakeboksen.

Den koster kr. 79.- og har en nydelig rød julefarge.

Jeg skal pynte pepperkaker til jul og legge oppi og gi i gave:)

Det finnes to størrelser av denne kakeboksen og det jeg liker så godt er at det er et gammeldags preg på den. Lokket har et fint håndtak og jeg håper hun som får denne blir fornøyd;)

Pepperkakene på bildet har jeg en beskrivelse på her

Happy shopping!

Hilsen fra

Anne Brith

Den store pepperkakedagen!


Jeg er så heldig å ha en venninne som er høygravid og som skal føde i tiden før jul:)

Hva er vel ikke mer koselig enn å gi pepperkaker i reneste babystil, pyntet i rosa eller blått :)

Sammen med samme venninne tok jeg i dag turen innom Strømmen storsenter og Scrapmagasinet.
På Kremmerhuset fant jeg en snømannutstikker til bare kr. 10.-!!!

Alle de andre har jeg kjøpt på Scrapmagasinet. 5 for kr. 100.-

Jeg klarte ikke velge og mener de hadd 80 forskjellige sorter. Utrolig mange flotte former og det jeg liker så godt med disse er at det er litt størrelse på dem. Alle de andre på Kremmerhuset synes jeg rett og slett blir for små. Særlig når man skal pynte disse.

Disse passer perfekt til cookies også så man kan bruke disse formene hele året ;)

Her ser dere vinterutstikkerne jeg kjøpte. Snømann, kristorn og vott :)

I morgen skal jeg på juleverksted med 15 venninner og har i hele kveld bakt pepperkaker som vi skal pynte.

Her ser dere litt av resultatet:)

Gleder meg stort til å pynte dem :)

Ønsker dere alle en fin kveld videre!

Smil!

Anne Brith

Pretty Pink


Jeg har nå i flere måneder vært på utkikk etter en fin bok jeg kan samle alle mine favorittoppskrifter i.

Jeg har lett lenge og ville ha en bok som:  • Har fargen rosa


  • Skal kunne se på utsiden at det er en oppskriftsbok


I dag fant jeg den! Oh lykke :)

Jeg fant flere eksemplarer av disse søte notisbøkene på "Låven" Ask Antikk & Interiør.

Bøkene er av merket Miljøgården og koster kr. 96.- ( liten) og kr. 111.- ( stor)


Den store er litt mindre enn et a4 ark mens den lille er dobbelt størrelse av den store ;)

Fantastiske er de og jeg kan bare si til dere som bor i nærheten: Stikk innom jentene på Låven. Du finner helt sikkert noe til huset:)

Han en flott dag videre!

Rosa hilsen fra

Anne Brith
?

Girls day out!


I dag har jeg vært sammen med en god venninne på shopping på Sandvika Storsenter.

Jeg skal lage en My Little Petshop kake til min datter som fyller 6 år om 3 uker og disse lysene sto det bare hennes navn på! Kjempesøte og akkurat 6 stk i pakken til kr. 39.- ( Åhlèns)?


Klarte heller ikke holde disse firkantede muffinsformene unna kassaapparatet.? Kr 29.- for 12 stk.

Så rett før vi skulle haste ut av Åhléns så jeg et nydelige rosa kjøkkenforkle. De hadde både til barn kr. 79.- og til voksne kr. 129.- De var ROSA!!! Tror dere jeg klarte å la de henge der?

Jeg gleder meg til datteren min skal pakke det opp på bursdagen :)


Kakebokser er noe jeg heller ikke klarer å holde meg unna.

Disse hvite med skriften: Cake kjøpte jeg på Mols til kr. 119.- pr stk.

Som hverdagskakebokser til kjøkkenet er de supre!?

?


?

Ellers kjøpte jeg denne formen på Panduro:


Den kostet bare kr 32.- !!! Tenk å fylle sjokoladekake oppi der. Steke og trekke med sukkerpasta.

Det blir herlige Petit Fours.

Jeg er så fornøyd med mine nye kjøp og må bare sende 2 hilsener:

1. Elisabeth du er shoppedronninga!
2. Kjære forloveden min: Takk for lånet av Visakortet! Jeg lover at jeg ikke skal handle mer kakestæsj på noen uker *rødme*

Ha en fortreffelig dag alle sammen!

Hilsen Anne Brith
?

Kakebokser - Angel Love


Selv om jeg har bestemt meg for å gi dette bort i gave må jeg bare dele det med dere.

I dag var jeg sammen med min svigermor og forlovede på Storo Storsenter og fant disse nydelige kakeboksene.

3 stykker for kr. 99.- !!

De er helt supre fordi de ikke er så store.

Jeg har tenkt å lage småkaker til jul og gi bort og selv om det da blir en gave for bare kr. 50.- så tror jeg at det blir satt pris på :)

Kakeboksene er i forskjellige størrelser og de er ovale. Den største er bare ca 20 cm i diameter.

Flott gave til en du er glad i. Kakeboksene er fra merket Tilda.

Happy Shopping!

Hjerteutstikkere


Jeg har så lenge ønsket meg nye hjerteutstikkere men ikke sett meg råd til å handle nye.

Nå skal jeg lage hjertecookies snart og da jeg var på Cacas i Tollbugata i går fant jeg disse nydelige hjerteutstikkerne til bare kr. 79.-

Jeg var SOLGT! hihi Jeg elsker formen på dem og det at det er 6 stykker i pakken gjør at prisen ikke er så ille.

Gleder meg vilt til å bruke disse...både på cookies og på en Hello Kitty kake som står på planen neste uke.Hjertelig hilsen fra Anne Brith

Muffinsformer


Hver fredag møtes venninnene til lunsj på et nydelig sted som kalles "Låven" på Ask.

Lunsjen som serveres er gratis og mens man venter kan man titte og få inspirasjon til alt av interiør. De har utrolig mye pent til kjøkkenet og jeg gleder meg til vi skal pusse opp vårt ;)

De har også nydelige barneklær og litt penere klær for kvinner. De har ingen nettbutikk men siden deres på facebook finner du her.

På fredag kjøpte jeg meg disse nydelige lilla kanelbolleformene, muffinsformer samt konfektformer.

Jeg har testet ut utallige muffinsformer og det jeg synes er så synd er at mange av formene mister fargen og printet som er på formen sees ikke etter steking. Derfor liker jeg former som disse som er litt tykkere og som holder seg i form mens man steker.

Disse formene kostet kr. 49.- per stykk og produsenten er Kalasform.

Ha en strålende søndag :)

Konfektformer


Som jeg har sagt tidligere gjelder det å holde øyne og ører åpne når man er på shopping. Dessverre er ikke jeg en veldig god nettshopper men jeg har sort belte i kakestæsjshopping, bare jeg får gå rundt om i butikker og se på ting.

Dette er egentlig såpeformer men det står på pakken at de tåler varme opp til 220 grader så da kan vi prøve dem i ovnen eller som konfektformer.

Det er 12 stk i pakken og de er bare 2 cm. I looooove them already!!! Er de ikke fine?

Pakken koster kr. 39.- og kan kjøpes på Panduro ;)

Den største gleden du kan ha det er å gjøre en annen glad!

Ha en strålende dag ;)

Konfektformer fra Ikea


Det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan trylle frem på kjøkkenet. Dette er egentlig isbitformer fra Ikea men jeg har nettopp laget konfekt i dem som står i kjøla og de er helt brukbare til dette formålet også.:)

Formene koster bare kr. 29.- per stk og med marsipan fra Landlord ( Rema 1000) og en sjokolade fra Freia har du deilig konfekt og former for under kr. 150.-

Utrolig koselig å gi til gave til jul for oss som er litt lei av alle standard konfektformer ;)

How to do på konfekten finner du her:)

Ha en finfin dag!

Romantikk


Jeg har i alle år spart på et servise som heter Edme Plain fra Wedgewood men da jeg var på handletur med mamma fant vi dette nydelige kaffeserviset fra Kremmerhuset. Jeg falt fullstendig men synes ikke jeg kunne kjøpe meg nytt servise kun fordi det var pent.

Mamma så at jeg likte serviset utrollig godt og kjøpte det til meg ;))) Et fat med kopp og asjett koster kun kr. 79.- De har også krus i samme stil. Jeg valgte det rosa men det finnes også i grønt.

Det er ikke menge ukene siden så det finnes fortsatt i butikken mener jeg for de som har interesse ;)

Her er et bedre bilde:

Kaken er fra Deli de Luca og som noen av dere vet smaker jeg meg gjennom alle kakene derfra og kommer jeg med en utfyllende rapport med terningkast:)

Ballett, champagne og makroner


I går fikk vi barnevakt for våre søte små barn og kjørte inn til Oslo. Vi hadde ikke så mange planer annet enn å kose oss masse. Mor er som alle andre jenter glad i shopping mens far elsker gode matopplevelser. Vi fikk til en salig miks;)

Vi startet dagen på Pascal med en grei lunsj. Menyen er fornyet men vi følte begge at vi ikke ble særlig imponerte. Desserten derimot var strålende! Jeg klarte ikke dy meg og måtte selfølgelig kjøpe med meg makroner og sjokolade :) Makronene vises på bildet.

Etter noen timer med shopping stelte vi oss og dro vi til Den Norske Operaen og ballettforestillingen: De fire årstidene. Det var helt rått. Ord som beskriver opplevelsen er: nydelig, sexy, humoristisk, fengende og fantastisk. Vi var begge stille lenge etterpå.

Kvelden ble avsluttet med en 7 retters meny på restauranten Feinsmecker på Frogner. Desserten var selvfølgelig best og jeg har fått inspirasjon til rømmepannacotta og sjokolade med karamellganashe. Kvelden ble avsluttet med champagne.

Å våkne en søndagsmorgen uten hyl og rop om mamma var ubeskrivelig deilig! 24 timers kjærlighetspleie er balsam for sjelen og anbefales!

Før vi dro hjem stoppet vi innom Deli de Luca og tittet på kaker. Jeg klarte ikke velge så min forlovede sa at vi da like gjerne kunne ta med oss et kakestykke av alle sortene! Det ga meg en ide til et eget blogginnlegg: den store Deli de Luca testen. Så i kveld skal vi kose oss og prøvesmake alle 16 stykkene og fortelle dere litt om hvilke kakestykker vi likte best.

Håper dere alle har hatt en strålende helg og er klare for ny uke i morgen.

PS. Har fått så utrolig mange positive tilbakemeldinger på bloggen og håper jeg denne uken kan få ferdigstilt mange av sidene som ennå ikke er helt klare. Håper dere deler bloggen med de dere mener kan være interesserte i kaker. Jeg skal bake masse denne uken og lover å komme med flere utfyllende steg for steg beskrivelser.

Shopping


I dag har jeg vært og shoppet igjen. Noen av favorittbutikkene mine er Panduro, Traktøren og små interiørbutikker som feks. Låven på Gjerdrum.

Disse små muffinsformene ( 6 stk i pakken) fant jeg på Panduro og ettersom det er silikon og de kan brukes om igjen måtte jeg teste dem ut. De kostet kr. 69.- og det er slett ikke verst for slike former!

Løp og kjøp!