hits

Skjønnhet

Raskere brun, med "sunt solvett"!

Annonse // Betakaroten

Jeg ligger aldri i solen for å bli brun. Men jeg vil gjerne bli brun! Hvordan løser man det på en forsvarlig måte? 

Jo, jeg tar Betakaroten!

Jeg har brukt Betakaroten i 3 år nå! 

Jeg begynte å ta kosttilskuddet i fjor i april og fikk en herlig og fin brunfarge. I år starter jeg litt tidligere og håper at brunfargen er på plass så fort solen titter frem i april :) 

OBS! Dette er det orginale Betakaroten Vitamintilskuddet. Markedets mest kraftige. Dette ga meg i fjor og vil også i år gi meg en fin og langvarig brunfarge, samtidig som det faktisk beskytter huden mot soleksem og tidlig aldring. Selv om jeg er 42 år så har jeg vært heldig med huden på kroppen min som faktisk, tro det eller ei er veldig myk!

Jeg har aldri utsatt kroppen min for veldig mye sol opp gjennom årene. Det fine med Betakaroten er at det faktisk hjelper for oss som ikke er veldig mye i solen også. Hudtonen blir annerledes og når du legger deg i solen blir huden raskere brun! Det var noe av det jeg likte best ved dette produktet. 

Jeg har tatt 1 tablett daglig. Det er anbefalt dosering. 

Jeg har alltid vært "hvit" på sommeren, men de siste årene har jeg også faktisk blitt brun. Særlig armene og leggene har jeg sett at fargen på en måte "tok" mer. 

Hvordan fungerer dette? 

Betakaroten er et fargestoff som tilhører familien Karotenoider. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og fargestoffet lagres i hudcellene hvor underhudsfettet farges gyllent. Ved inntak fører dette til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten vil også fungere for deg som ikke soler deg, og hjelpe til en attraktiv hudtone.

Jeg er altså typen som ikke soler meg og jeg har sett forskjellen! 

Blir man ikke gul av dette?

Jeg har ikke blitt gul av produktet slik noen kanskje frykter, dette er en myte. Jeg har fått en fin og gyllen brunfarge. 

Hvor lang tid tar det for betakaroten å fungere?

For optimal bruningsprosess og utbytte av solingstiden bør man starte å spise betakaroten kosttilskudd 1 uke før soling. Fortsett deretter inntaket av betakaroten både under og etter soling for best resultat og ønsket gyllenbrun hudfarge.​

Dette betyr at om Erik og jeg bestiller oss kjærlighetstur til varmere strøk i påsken så er jeg godt innafor ettersom jeg har startet nå!

 

Mer informasjon om Betakaroten Kosttilskudd finner du på denne siden

Ha en strålende dag!

Livets tilfeldigheter ❤

Reklame

Er det ikke rart dere? 

Hvordan livet kan bli snudd opp ned på grunn av et tilfeldig møte? 

Jeg smiler her jeg sitter. Virkelig. Denne dagen, ble magisk! Jeg er så glad. Hadde aldri trodd at det som skjedde i dag kom til å skje. Og alt fordi man kjenner noen, som kjenner noen, som igjen kjenner noen! 

Jeg dro sammen med Erik, Morten og Sofie på beautymessen på Telenor Arena. Det var helt utrolig mange kjente fjes der, og jeg er så glad for at jeg faktisk dro dit. 

Jeg har lenge visst om Fred Hamelten, men at han var en så flott og varm person visste jeg jo ikke. Det er lange ventelister på å få fikset brynene hos han, men i dag kunne man altså stå i kø og få fikset disse gratis på standen. Så det fikk jeg gjort. 

Det var litt uvant, men jeg fikk noen fine tips.

Så var det jo også en liten test på hvordan Erik tok oppgaven å ta bilder av oss underveis. Det gikk strålende ❤

Men jeg klarer bare ikke fatte det som skjedde i dag. Og at plutselig på noen få minutter ting i et liv kan bli så krystallklart. Det var helt magisk, og jeg føler meg heldig som skal få være med på en utrolig fin reise fremover. 

Det var koselig å bli litt kjent med Morten også. Vi skal jo møtes i morgen på Vixen. Jeg fant fort ut hvem både Morten og Sofie burde bli kjent med i denne bransjen, så jeg tok dem like godt med dit! Alt dreier seg om kontakter i denne bransjen og mennesker som Sofie, som jobber knallhardt unner jeg all suksess! Derfor introduserer jeg henne lett til alle de jeg har jobbet tett med opp gjennom årene. 

Jeg heier virkelig på Sofie! 

Det er rart å sitte her på sofaen helt alene og ikke kunne snakke om det som skjedde i dag. Jeg må nemlig videre. For i morgen skal jeg inn til Oslo nokså tidlig. Og jeg må pakke og legge alt klart. Jeg har glemt å handle inn hårspenner så det blir jo helt fantastisk haha. Men hvem bryr seg egentlig? 

Når kvelden er over er jo alt glemt uansett. 

For meg er det viktigste å møte masse kjente, klemme på folk og heie på mine kollegaer. Noen av dem har jobbet knallhardt for å komme dit de er i dag og fortjener faktisk en pris for det! 

Det var ikke bare jeg som fikk fikset på brynene mine :P 

Sofie fikk fikset neglene sine også ❤

Så nå tror jeg vi er klare alle mann! 

Bare å komme oss til Grand og kose oss. Legge bort alle uenigheter og klemme på når vi møtes! 

Snakkes i morgen før jeg drar!

Vixen ready ❤

Reklame

I morgen er det Vixen og jeg gleder meg til å treffe fine kollegaer ❤

Vi sjekker inn på Grand allerede rundt to tenker jeg, og vi skal kose oss litt før vi begynner å sminke oss. Jeg synes det var ekstra gøy å gjøre litt ut av det i år ettersom jeg i fjor kjøpte min kjole 30 minutter før jeg sto på den røde løperen. 

Så de som vil ha det til at jeg er en person som er veldig opptatt av kjoler, sminke og hår, de kan ta en titt på bloggerne sesong 7 og se at det absolutt ikke er tilfelle. 

For meg er denne kvelden en kveld hvor jeg treffer fine mennesker, som har vært en del av mitt liv i over 7 år nå. 

Ja, for tenk på det, jeg har drevet denne bloggen i over 7 år nå. I hele 5 år helt uten reklame, og nå lever jeg og barna av dette. 

Jeg har valgt å merke alt fra Vixen med reklame i år. Det er fordi vi som bor på Grand får en rabattert pris, vi får antageligvis gratis drikke, mulig noen goodiebags. Ergo skal alt nevnes. Særlig når jeg nevner hvor vi bor, viser kjoler etc. 

Det med merking av reklame synes jeg er blitt litt vanskelig. Det har blitt slik at jeg heller merker for mye enn for lite. SÅ fremover vil dere kanskje merke at det er mange flere innlegg enn normalt som er merket med reklame. Dette er også fordi jeg bruker mye annonselenker nå. 

Jeg gleder meg litt til Vixen, og så gruer jeg meg litt. Jeg er ikke typen som er veldig glad i rød løper, men det hører nå med. Nå skal jeg heldigvis være med en god del nære kollegaer, som jeg har begynt å se på som venner. 

Jeg tror det blir en fin kveld ❤

Jeg skal teste ut en gullmaske i morgen også. Den er fra Nordic Skin Care. Den skal gi veldig mye glans. Gleder meg til å teste den ut. 

Nå bærer det inn på messe her før vi skal ut å se på både badestamp, jacuzzi og båt ❤

Det er ikek jeg som er båtfrelst altså, men ettersom Erik ble med meg forrige helg så må jeg stille opp for han nå ❤

Det er mange som har lurt den siste måneden om ringen min er en ring fra Erik. Det er det ikke. Jeg fikk denne ringen fra mine kjære foreldre i julegave ❤

Friskt og glansfullt hår med serum ❤

Annonse

Nå har jeg brukt serum i håret mitt over en lengre periode. Og jeg kan nå fortelle at dette er et produkt jeg ikke kommer til å slutte med. Håret mitt har i perioder i livet mitt vært utrolig tynt og livløst. Jeg har til og med hatt perioder i livet hvor jeg mistet store deler hår.

Akkurat nå er håret mitt på det aller mest glansfulle synes jeg. 

Jeg har brukt Hair Renewal Serum fra Swiss Clinic i over et halvt år nå, og jeg fortsetter med å få skryt av håret mitt, både på snap og på eventer. Det betyr for meg at serumet virker som det skal!

Hva er Hair Renewal Serum?

Hair Renewal Serum er en kosmetisk behandling som både reduserer håravfall og stimulerer hårsekkene dine for et friskere og mer levende hår.

Og hos Swiss Clinic har de resultatgaranti. Swiss Clinic sier: Vi vet at produktene våre gir resultater. Dersom du ikke oppnår et resultat etter en fullt ut gjennomført behandling, får du selvsagt pengene tilbake.

DET liker jeg veldig godt!

Nå får du 20% rabatt på Hair Renewal Serum frem til 31. januar! 

Hvordan bruke serumet?

Ta noen dråper i håret ditt og masserer det inn i hodebunnen. Dette gjør du med tørt hår. Du masserer det inn og etterpå kammer du håret som vanlig. 

Jeg påfører alltid noen ekstra dråper fremst i håret mitt ved panneluggen. Der jeg føler at håret er tynnest og mest slitt. Og jeg merker en forskjell. Det er mer hår der nå!

 

Hva er det egentlig som skjer når man bruer et sånt serum? 

Vi alle mister hår, både menn og kvinner. Det vet jeg alt om kan man si. Etter siste amming følte jeg meg helt forferdelig. Jeg mistet utrolig mye hår. 

Det jeg derimot ikke visste var at håret faktisk IKKE vokser hele tiden. Håret veksler mellom aktivitet og inaktivitet i tre ulike faser:

 • Anagene fasen - vekstfasen
 • Katagene fasen - overgangsfase mellom aktiv til inaktiv
 • Telogene fasen - den inaktive fasen

Vi mister alle hår, noe som oftes skjer i den telogene fasen. Hårene som løsner erstattes ofte av nye hår når hårsekken går tilbake inn i den anagene fasen, men iblant forblir en hårsekk i den hvilende/inaktive fasen, og da kommer det ikke nytt hår. Som regel kommer dette av kommunikasjonsproblemer mellom forskjellige celler i follikkelen/hårsekken. Hårsekken er dermed ikke død, men det kommer ingen ny hårvekst. 

Hair Renewal Serum stimulerer altså disse inaktive hårsekkene og får liv i dem igjen. Og resultatet er et friskere og mer levende hår. 

Hair Renewal Serum funker like godt for menn som for kvinner!

Dette har blitt en del av min daglige rutine ❤

Nå kan du altså få 20% rabatt på serumet frem til 31. januar. 

Kjøp Hair Renewal Serum via denne linken

Klemmer fra Anne Brith ❤

Slik er jeg uten Botox:

Reklame // Inneholder omtale av sponsede produkter

Hei fine folk, 

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle skrive litt om det som skjedde i fjor på Bloggerne. Det var en del spørsmål rundt det og jeg har unngått temaet en stund, men nå skal dere få høre.

Det er akkurat et år siden jeg tok Botox nå, og som noen av dere kanskje så på Bloggerne så var min reaksjon slik: WOW, jeg ser jo yngre ut. 

Det gjorde jeg. Alt av rynker og mimikk ble borte. Jeg var glatt i hele ansiktet. Så faktisk 10 år yngre ut. Jeg sa også på tv at jeg skjønner at folk blir avhengige av dette. Alle må nesten velge selv, men gjør du det så bør du informere deg godt før du tar det. 

Det er nemlig slik at du får en form for avhengighet. Etter 3-6 måneder så blir det mer eller mindre borte, og du må kjøre på med ny runde for å opprettholde det. 

Jeg har valgt å la det være med den ene gangen. Det blir ikke mer Botox på meg. Og det har ikke blitt det heller siden da. Det var jo en morsom greie også, vi filmet og lo. Jeg følte meg ikke presset og jeg hadde lyst til å teste det ut. Så det var en fin opplevelse hele greia. 

MEN, jeg har ikke tid til å reise til klinikker for hud, fikse vipper, negler og hår. Hvis jeg skulle opprettholdt alt så hadde jeg måtte legge inn en hel dag hver 14. dag bare til utseendet mitt. Jeg personlig føler ikke at jeg trenger å prioritere det akkurat nå. 

Så var jeg i sommer på et event med Silje, og fikk høre at det var bra for huden å bytte produkter innimellom. Før brukte jeg produktene fra Beautynest i Ski, nå har jeg produkter fra Nordic Skincare. I høst brukte jeg også produktet Bellina og var veldig fornøyd med det. 

Disse produktene fra Nordic Skincare og det er hudpleieprodukter fra det sveitsiske merket Hormeta. Jeg har brukt disse siden september. Det er dagkrem, rensekrem, mist spray, nattkrem og et serum. 

Dagkremen jeg har er "anti aging", og den er helt rå. Jeg lot mamma prøve den i julen da jeg var hjemme og hun forelsket seg i den. Hun sa hun aldri ville ha noe annet i ansiktet igjen. 

Men produktet jeg liker best er Mist from the Alps Jeg sprayer den på før jeg har på dagkremen og sprayer litt etter jeg har lagt på sminken. Slik holder sminken seg bedre gjennom dagen. Sprayen har jeg også i veska og sprayer etter lunsj en forfriskende runde, før jeg begynner å jobbe igjen. 

På kvelden vasker jeg ansiktet med Face Cleansing Cream og har på litt serum før jeg legger meg. 

Ved siden av dette bruker jeg masker og andre ting, fra andre merker innimellom. 

Men dette er altså det jeg har brukt de siste månedene av daglige produkter ❤

Jeg har akkurat denne uken fått en Eye Contour Rescue Mask som jeg har begynt å smøre på. Blir spennende å se om den fungerer.

Jeg har siden jeg startet med disse produktene ikke hatt rød hud slik jeg har innimellom, og jeg har nesten ikke hatt kviser. Jeg får veldig masse tilbakemeldinger om at jeg stråler og at huden min ser bra ut. 

Disse produktene sammen med bra søvnrutiner, gode masker innimellom, er nok grunnen til at jeg føler jeg ser bedre ut enn det jeg gjorde for noen år siden. 

REKLAME

Nå gir jeg bort følgende sett til en heldig vinner: 

Legg igjen en kommentar her på bloggen eller på facebook under bildet som ligger der. 

En vinner blir trukket 22. januar.

Gode klemmer ❤

Langt hår ❤

Reklame / Annonselenker

Er det mulig å være så fornøyd med håret sitt? 

Jeg sparer og sparer, for jeg vil jo ha tykt og langt hår. Og jeg må gi masse kred til min frisør Toofan på Metro Hairport. Han har gjort håret mitt i nesten et og et havlt år nå. Det har blitt veldig glansfullt og fint og han er virkelig flink på å farge hår. 

Men jeg ønsker jo til tider å ha langt hår og har jo innimellom hatt hair extentions. Dette fordi jeg faktisk har litt for tynt hår, synes jeg selv da. Det har sikkert mange av dere sett. Nå har jeg testet ut noe nytt: 

CLIP ON - Hair Extentions

Dette er altså en pakke med hår som du fester med klemmer. Du setter det i og kan ta det ut når du måtte ønske. Mitt hår er highlightet og det er superfint. 

I pakken er det 9 remser med hår i forskjellige størrelser og jeg fester alt i løpet av noen minutter. 

Jeg bruker Gyllen Blond #22 ( annonselenke) 

Jeg er helt frelst på dette og skal ha det på meg på julebordet i morgen! Det kan krølles og styles. Jeg har også en sjampo ( annonselenke) og balsam som jeg bruker for å vaske det. 

Nedenfor ser du en kort video om hvor kjapt jeg setter det på! 

Er det mulig liksom :P 


Dette er et produkt jeg faktisk digger så mye og kommer til å bruke i lang lang tid. Det sliter ikke på håret slik vanlig tape extentions gjør, og du kan ha langt hår akkurat når det passer deg ❤

Bestiller du nå får du det i posten før jul. Men bestill før 16. desember om du vil være sikret nydelig, langt hår til jul ❤

 

De beste ansiktsmaskene!

Annonse

Jeg bruker forskjellige masker i ansiktet. Alt etter hvordan huden min er på akkurat det tidspunktet. Ansiktet blir ekstra tørt om vinteren og pga kulden og da må man pleie huden ekstra mye. I løpet av en måned kan jo det også variere utrolig mye. Men når jeg skal se skikkelig fresh ut og på fester så pleier jeg huden min ekstra, slik at jeg slipper å ha slike store porer i ansiktet som jeg normalt har.

Jeg elsker maskene fra MayBeauty. Nå har det kommet en ansiktspakke med alle de tre maskene i. Det fine med disse er også faktisk størrelsen, som gjør at de er enkle å ta med seg på reiser.

FACEMASK renser huden dypt, fjerner hudormer og døde hudceller.

Facemask er en peel off maske som forebygger acne, fjerner hudormer og peeler huden. Den er helt vilt bra. Det kan være greit å unngå hårfeste og

Når du drar av masken ser du all skitten den tar med seg fra huden din. Da føler du deg skikkelig fresh! Huden er rød etterpå fordi blodsirkulasjonen er kommet i gang.

FACEGEL rydder bort døde hudceller som Face masken ikke tar bort.

Face Gel er den raskeste behandlingen, den tar bare noen minutter. Smør geleen på huden med fingrene, masserer lett og så gjør fruktsyrene at døde hudceller og hudormer løsner. Du kan bare skrape det av huden på en måte.  Resultatet er jevnere og renere hud.

 

Det du ser på bildet er faktisk død hud. Jeg kunne ikke tro det første gang jeg brukte den! Denne behandlingen er så rask og smidig, perfekt for den som ikke har så mye tid til overs. 

PORE MASK suger ut overflødig talg og fett i huden og gjør porene mindre.

Pore Mask er en leirmaske. Det er nok blitt min favoritt. Ettersom jeg er litt rødlig i huden i ansiktet så føler jeg at denne masken liksom roer det hele helt ned.  Masken trekker til seg olje og renser huden og den lindrer som sagt. Jeg elsker å bruke denne før jeg skal sminke meg og ha litt ekstra sminke på som skal holde hele festen!

 

Når masken er tørr så er den ferdig. 

Så fresh etterpå!

Du får alle tre produktene til en samlet superfin pris!

Vil du også prøve ansiktspakken, eller kjøpe en tidlig julegave? Jeg har fått lov til å gi leserene mine en rabatt på 30% for en begrenset periode.

Bruk koden annefacepack eller kjøp ved å trykke på linken HER ♥︎

 

3 måneder og fremdeles forelsket ❤

Annonse

Du stråler Anne Brith ❤

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt det de siste månedene. Det er veldig få som tror meg når jeg sier at jeg ikke er forelsket i noen. For slik som du stråler om dagen må det jo være "noe". 

Noe er Bellina ❤

I 3 måneder har jeg nå tatt Bellina Skin Optimizer og jeg er fremdeles "forelsket". For meg fungerer det faktisk så bra!

Jeg begynte å se forandring allerede etter 6 uker og sluttet helt med vippextentions. Det er så deilig. Det er jo litt sånn at når alle sier at man ser bra ut, så begynner man jo faktisk å tro på det også :P 

Bellina Skin optimizer er nutrikosmetikk. Det sier deg kanskje ikke så mye? Det sa ikke meg så mye heller.  

Bellina Skin Optimizer har hyaluronsyre som hovedingrediens. Dette bidrar til å binde fuktighet i huden din og motvirke rynker og fine linjer.

Oh Bellina I love you! 

Hyaluronsyre er et glykosaminglykan som produseres og skilles ut av kroppens egne celler og danner en geleaktig væske rundt cellene. Bellina inneholder også A-vitamin, som bidrar til å vedlikeholde normal hud og C- vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Jeg har nå blitt hele 42 år og merker det veldig godt på huden. Bellina Skin optimizer er altså en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess. Du tilfører huden hyaluronsyre, vitamin A, vitamin C og Sink, for å si det enkelt!

Jeg har tatt to kapsler hver dag i 3 måneder og er strålende fornøyd! 

Bellina Skin Optimizer kan kjøpes i butikker hos Life eller via denne linken.

 

Nå har Bellina Skin Optimizer blitt satt ned 20%, så kjøper du nå får du en knallfin rabatt ❤

Så fornøyd ❤

 

Få freshe føtter til julebordsesongen!

Annonse

Julebordsesongen er like rundt hjørnet og det er på tide å fikse hår og hud på hender og føtter.

Jeg sverger til ShaiBox! Den forteller meg rett og slett når det er på tide å stelle føttene. Som nå!

Kort forklart! Hva er Shaibox? 

Shaibox er en pakke som inneholder:

 • Shaihøvelen og 2 refillblader
 • Wash & Shave
 • Eksfolierende fotsokk
 • En deilig Scrub
 • Toalettmappe

Denne pakken blir tilsendt en gang i kvartalet og nå er det altså fotsokken som er med i pakken! Perfekt tidspunkt, fordi etter sommeren kjenner jeg det er på tide å freshe opp føttene skikkelig igjen. 

Hvordan fungerer fotsokken og hva er det egentlig som skjer?

Via fruktsyre løsner ALL død hud fra foten og iløpet av 2-4 dager flasser du av all overflødig hud på føttene, som etterlater føttene babymyke.

Slik ser pakken ut:

Du tar altså disse fotsokkene på føttene. 

 I mellomtiden blogget jeg :P 

HUSK: Du skal ha sokkene på i 1 time!

Etter 1 time: Skyll geleen fra fotsokkene av føttene i dusjen, 1-2 dager etter vil du begynne å miste død hud, denne prosessen varer 2-4 dager. Det er ikke nødvendig å skrubbe eller gjøre noe.

Huden bare flerret av! Det er helt vilt. Og så utrolig digg.

Slik så jeg ut etter noen dager:

Etter 10 dager var all død hud borte og jeg sto igjen med deilige babyføtter!

Nå er jeg altså klar for jentenes julebord :)

Nå kan du få FØRSTE PAKKEN GRATIS dette til en verdi av kr. 500.- Du må kun betale frakt på kr. 49.-

Deretter får du tilsendt ShaiBox til kr. 348.- ( inkl frakt) dvs kr. 116.- per måned. Du kan endre abonnementet inne på din side. 

 

 

 

 

 

 

En magisk hårmaske!

Annonse

Håret mitt har fått kjørt seg den siste tiden. Jeg har nemlig vært flere ganger i svømmehallen enn det jeg har vært på lenge, og vannet i bassenget er ikke akkurat veldig bra for håret mitt. Det har blitt litt tørt og min kjære frisør anbefalte meg faktisk sist å klippe litt ekstra nesten gang. 

Men det vil jeg jo ikke. Jeg vil ha sunt og friskt hår, ute å måtte klippe det. 

Derfor bestemte jeg meg for å prøve hårmasken alle snakker om. Nemlig hårmasken til May Beauty. 

Hva gjør hårmasken egentlig? 

Jo, den gir næring til håret ditt og gjør håret mer levende allerede etter en gangs bruk! Håret får mer liv og glans, blir mykere og fjerner faktisk krusete hår!

Hårmasken kommer med en innpakningshette. Hetten holder på både fuktighet og varme. Noe som forsterker effekten av selve masken.  

Som jeg sa lengre opp så har håret mitt blitt nokså tørt av alle bassengbesøkene de siste ukene. Så derfor er det godt å få pleiet håret med hårmasken fra May Beauty. 

Masken er superenkel å bruke.

Jeg vasker håret. Tørker det med et håndkle.

Så tar jeg på hetten. 

Jeg masserer lett håret slik at alt fordeler seg jevnt og tar på tapen. 

Så lar jeg masken være på i 30 minutter. 

Etterpå skyller jeg ut masken. Håret har blitt glansfullt og lett. 

Masken gir altså resultat etter første gangs bruk. DET liker jeg veldig godt! Håret mitt ble superfresht. Det var lettere og føltes mye mykere. Håret var også enklere å føne fordi det ikke var så flokete, slik det bruker å være etter at jeg kommer ut av dusjen. Det føltes nesten som om jeg kom rett fra frisøren. Deilig! 

Jeg har tenkt til å overraske noen av mine venninner med denne masken i julegave. Dette er jo den perfekte julegaven for dem!

Hold håret skinnende og lett å håndtere ved å bruke hårmasken regelmessig. 

Masken inneholder kun naturlige ingredienser og ingen av May Beautys produkter er testet på dyr. 

Hvis du også har lyst til å teste hårmasken har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode.

Bruk koden annehair eller kjøp ved å trykke på linken HER

 

Friskere hår! Jeg elsker det ❤

Annonse

Etter 4 barn kan jeg være såpass ærlig å fortelle dere at håret mitt ikke har vært noe å skryte av. 

Jeg mistet utrolig mye hår da jeg ammet og det har liksom aldri blitt bra igjen. Ikke før nå!

For nå har jeg testet ut Hair Renewal Serum fra Swiss Clinic og jeg føler håret mitt vokser raskere enn noen gang, samtidig som jeg føler jeg får tykkere hår. 

Jeg har fått mye skryt av håret mitt den siste tiden både på snap og på eventer. Det betyr for meg at noe virker som det skal!

Hva er Hair Renewal Serum?

Hair Renewal Serum er en kosmetisk behandling som både reduserer håravfall og stimulerer hårsekkene dine for et friskere og mer levende hår.

Og hos Swiss Clinic har de resultatgaranti. Swiss Clinic sier: Vi vet at produktene våre gir resultater. Dersom du ikke oppnår et resultat etter en fullt ut gjennomført behandling, får du selvsagt pengene tilbake.

DET liker jeg veldig godt!

Nå får du 20% rabatt ved bruk av kode: ANNEBRITH20

Hvordan bruke serumet?

Du tar noen dråper i håret ditt og masserer det inn i hodebunnen. Dette gjør du med tørt hår. Du masserer det inn og etterpå kammer du håret som vanlig. 

Jeg påførte ekstra dråper fremst i håret mitt ved panneluggen. Der følte jeg at håret var tynnest og mest slitt. Og jeg merker en forskjell. Det er mer hår der nå!

Hair Renewal Serum funker like godt for menn som for kvinner!

Hva er det egentlig som skjer? 

Vi alle mister hår, både menn og kvinner. Det vet jeg alt om kan man si. Etter siste amming følte jeg meg helt forferdelig. Jeg mistet utrolig mye hår. 

Det jeg derimot ikke visste var at håret faktisk IKKE vokser hele tiden. Håret veksler mellom aktivitet og inaktivitet i tre ulike faser:

 • Anagene fasen ? vekstfasen
 • Katagene fasen ? overgangsfase mellom aktiv til inaktiv
 • Telogene fasen ? den inaktive fasen

Vi mister alle hår, noe som oftes skjer i den telogene fasen. Hårene som løsner erstattes ofte av nye hår når hårsekken går tilbake inn i den anagene fasen, men iblant forblir en hårsekk i den hvilende/inaktive fasen, og da kommer det ikke nytt hår. Som regel kommer dette av kommunikasjonsproblemer mellom forskjellige celler i follikkelen/hårsekken. Hårsekken er dermed ikke død, men det kommer ingen ny hårvekst. 

Hair Renewal Serum stimulerer altså disse inaktive hårsekkene og får liv i dem igjen. Og resultatet er et friskere og mer levende hår. 

Noen dråper av serumet altså påføres HVER dag. 

Jeg har gjort dette til en fast rutine nå. 

Happy girl: 

Nå kan du altså få 20% rabatt ved bruk av koden ANNEBRITH20

Kjøp Hair Renewal Serum via denne linken

Klemmer fra Anne Brith ❤

 

 

Herlig glød med "Ghost mask"

Annonse

Jeg er seriøst helt frelst på disse maskene. 

Enten de er hvite eller sorte. 

Dette er den populære "Ghost masken" alle snakker om og jeg gledet meg virkelig til å teste ut denne. 

Hvor ofte tar jeg egentlig en maske i ansiktet? Altfor sjelden! Personlig liker jeg at det faktisk er en tube som kommer med innhold. Det betyr at jeg har maske en stund fremover. Ikke bare en pakke, slik som mange andre.

Dog er det aller beste med denne masken at du føler du "river" av deg det gamle og blir helt ny!

Den funker som bare det, og det er nok helt sikkert derfor den er blitt så populær. Normalt hører jeg bare kvinner som bruker masker, men denne har jeg faktisk hørt flere menn også snakke om. Hvorfor skal ikke menn også bruke maske? 

En annen fin ting med masken er at den har en mild duft. DET er faktisk litt vesentlig synes jeg da noen masker ofte har en litt stram lukt. 

Uansett, den funker!

Hvorfor skal vi egentlig bruke en maske som denne?  

Etter en jevnlig bruk av masken vil du føle en oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, masken bidrar også til økt kollagen- produksjon som bedrer hudens spenst og elastisitet. Den forebygger fine linjer og rynker, lysner og gir en klarere hudtone. Og man får en glattere hud på bare 1-2-30 minutter! På meg funket det som en ekstra glød. 

Beauty Ghost er en næringsmaske med stabilisert oksygen. Masken har en oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, og man får en glattere hud på bare 1-2-30 minutter! Masken bidrar til økt kollagen- produksjon som bedrer hudens spenst og elastisitet. Den forebygger samtidig fine linjer og rynker, lysner og gir en klarere hudtone.

Beauty Ghost inneholder ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er vegansk og den er ikke testet på dyr!

Slik gjør du det:

1. Påfør masken i et jevnt tykt lag

2. La den tørke i ca. 30 minutter til den er helt tørr

3. Riv av masken

Jeg sitter igjen med en deilig og fresh hud ❤

Se video:


 

 

 

Oj, håret ble mørkere enn jeg trodde :P

Oj, dette ble litt i mørkeste laget?

Jeg fikk fullstendig panikk i frisørstolen, det ble mørkere og mørkere. 

Jeg ville jo ha det mørkere nå som det er høst men jeg må virkelig venne meg til den nye hårfargen. 

Øynene mine kommer i alle fall bedre ut nå synes jeg enn de gjorde med det lyse håret. 

Men jeg må innrømme at det øverste bildet er slik jeg skal se ut på Halloween. Vi driver og tar bilder av kostymet mitt nå og jeg måtte bare tulle litt med dere. På Halloween blir jeg helt svart. 

Men slik ser det altså ut nå:

Det er nokså mye mørkere enn det jeg hadde dagen før:

Men alt i alt er jeg strålende fornøyd, selv om jeg fikk en klump i halsen og trodde at nå, nå var jeg blitt brunette. 

Hva synes du?

Hvilken hårfarge kler meg best? 

Klemmer herfra ❤

Foto: Anette Eilertsen

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Oh Bellina ❤ You make me happy!

Annonse

Åh Bellina! Jeg bare elsker at du kom inn i livet mitt!

En som vil meg godt og som får meg til å stråle! Hver eneste dag!

I love it ❤

I seks uker har jeg nå tatt Bellina Skin Optimizer og jeg føler meg mer og mer fresh for hver dag. 

Jeg har faktisk begynt å stråle såpass mye at jeg har bestemt meg for å slutte med vippextentions. 

Bellina Skin optimizer er nutrikosmetikk. Det sier deg kanskje ikke så mye? Ikke meg heller. Derfor var det utrolig viktig for meg da jeg fikk forespørsel om å teste dette produktet at jeg faktisk skulle gjøre det i 6 uker før jeg skrev om det. Flere ganger har jeg holdt på å snappe det for jeg har hatt sååååå lyst til å dele det med dere. 

Bellina Skin Optimizer har hyaluronsyre som hovedingrediens. Dette bidrar til å binde fuktighet i huden din og motvirke rynker og fine linjer.

Oh baby I love you already! 

Hyaluronsyre er et glykosaminglykan som produseres og skilles ut av kroppens egne celler og danner en geleaktig væske rundt cellene. Bellina inneholder også A-vitamin, som bidrar til å vedlikeholde normal hud og C- vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen og beskytter cellene mot oksidativt stress.

For meg er virkningen det aller viktigste og jeg har gledet meg som en liten unge til å fortelle dere om dette, for det funker faktisk! 

Jeg har nå blitt hele 42 år og merker det veldig godt på huden. Bellina Skin optimizer er altså en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess. Du tilfører huden hyaluronsyre, vitamin A, vitamin C og Sink, for å si det enkelt!

Jeg har altså tatt to kapsler hver dag i 6 uker og er strålende fornøyd! 

Bellina Skin Optimizer kan kjøpes i butikker hos Life eller via denne linken

KONKURRANSE

Nå kan du vinne 4 måneders forbruk av Bellina Skin Optimizer ❤  For å være med i konkurransen må du inn på Instagram og kommentere JA i kommentarfeltet! Hele 5 heldige vinnere får tilsendt Bellina Skin Optimizer i posten før jul! WOW, det er gaven sin det! ❤ 

Sååå fornøyd ❤ 

 

Slik sminker jeg meg!

AnnonseDet er nokså utrolig hvor lite som egentlig skal til før man ser mye bedre ut! 

Mange av dere som følger meg har den siste tiden gitt meg tilbakemeldinger om at jeg stråler mer enn før og ser bedre ut. Jeg får daglig spørsmål på snap om hvilke produkter jeg bruker. 

Helt siden jeg var en liten jente har jeg ikke vært veldig opptatt av å sminke meg masse. Jeg liker litt, men det beste er å se naturlig ut. 

Som alenemor så har jeg heller ikke tid til å bruke masse tid på å sminke meg, derfor er det viktig for meg at jeg har produkter som funker. 

Disse gjør det!


Jeg starter som regel med å påføre en farget dagkrem. Gel Creamen er en fuktighetskrem som gir en foundation-lignende effekt. Huden min får en fin glød og den blir utrolig myk. Etter dagkremen bruker jeg som regel litt pudder. Pudrer altså ansiktet med anti shine pudder for å få en matt finish i ansiktet.  


Jeg har også blitt helt hekta på Anastasia Highlighting Duo Det er en dobbelt penn med matt highlighter i den ene enden og shimmer highlighter i den andre. Jeg bruker den matte for å tone ned og den med shimmer for å få ekstra glans, særlig på brynbenet. 

Når det kommer til rouge så har jeg i alle år brukt "feil" farge. Nokså vittig egentlig. Jeg brukte alltid bruntoner, men ble for et år tilbake forklart at jeg skulle prøve meg på litt mer kalde toner som rosa. 

Jeg må si at helt siden jeg begynte med det så har jeg fått et litt "mildere" uttrykk i ansiktet. 


Jeg bruker denne rougen og påfører den med denne børsten. Rougen er faktisk litt kremete og du trenger veldig lite for å få det fint. Det at den er litt kremete gjør at den føles veldig myk på huden. Rougen kan også brukes på leppene :P 

Øyenskygge har jeg alltid vært litt sær på. Jeg liker litt glans men ikke veldig mye. 

Derfor er denne paletten så fin!
På leppene har jeg to forskjellige farger jeg bytter mellom. Alt etter hva jeg har på meg. Begge er like fine :) 

Den ene som er litt rosa heter Toffe pink shimmer og den som er litt bruntonet heter Rosewood shimmer
Nå får du 15% rabatt på alt fra www.lyko.no ved bruk av rabattkoden 15anne

Tilbudet gjelder helt frem til 15. august! 


Sånn, klar for dagen! 

 

HUSK rabattkode på 15 %  på alt fra www.lyko.no  => 15anne

Tilbudet gjelder helt frem til 15. august! 

Hårfin ❤

Reklame

Håret mitt og jeg har aldri vært bestevenner :O 

Men de som kjenner meg veldig godt vet at jeg ikke er veldig opptatt av hvordan jeg ser ut. Det er veldig få ganger i livet mitt at jeg har klaget på en frisyre. Det vokser liksom ut igjen, tenker jeg. Men farging er jeg litt mer sær på. Det må liksom passe med tiden man er inne i og så MÅ det være bra. 

Sånn som nå, på sommeren, så liker jeg å ha det litt lysere enn på vinteren.

Og Toofan, frisøren min på Hairport Metro, er med på alt. Eller rettere sagt så er det han som bestemmer haha. I dag sa han at det var på tide å få litt ekstra glans i det. Faktisk så fikk han håret mitt perfekt aller første gangen jeg var innom. Og DET overrasket meg faktisk! For man skal jo egentlig kjenne en person litt før man klarer det. Men helt siden den aller første timen har han fått meg fornøyd. 

I dag ble det litt bølger. Ikke krøller, men bølger. 

Før jeg dro til Toofan og Hairport så var jeg innom Katrine på Lashbar. Veldig godt med litt "metime". Jeg skal jo opp til Mosjøen denne uken så derfor er det godt å vite at både hår, hud og vipper er som det skal. 

Jeg viste frem en topp på snap i dag. Og jeg fikk ikke svart alle på hvor den var fra, men den er altså fra KappAhl for dere som lurer. Den hvite stroppeløse BHen. Buksen og toppen er fra Zara. 

Da jeg var hjemme på Sørumsand var jeg så heldig å få besøk av Mari og Miriam, og sammen dro vi til Bingsfoss. Mari tok bilder mens Miriam tok over snapen min. 

Dette er stedet jeg alltid er og trener. Her løper jeg intervaller, tar jeg mageøvelsene mine og de forferdelige rumpeøvelsene mine. Jeg tilbringer mye tid her ved stranda. Her finner jeg inspirasjon eller bare trøst når jeg er lei meg. Utrolig hva denne stranda og jeg har vært gjennom sammen :P 

Jeg jobber også nå med et innlegg med svar på veldig mange rare spørsmål dere har. Det er helt utrolig hva jeg blir spurt om innimellom. Men spør man aldri får man heller ikke svar så spør meg gjerne om du lurer på noe. 

Den letteste måten å få kontakt med meg på om det haster er på snap: annebrith.no

Ellers håper jeg dere får en finfin mandag kveld ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no


Toofan og Hairport kan nås via: 67 90 88 22

Supermyk hud med Facegel fra Maybeauty

Annonse

Når barna har kommet seg på skolen tar jeg meg ofte tid til litt egentid og egenpleie. 

Jeg har testet ut The Incredible Face Gel fra Maybeauty noen ganger nå og jeg liker disse veldig godt. Det blir liksom litt hverdagsluksus å bare smøre på en gel og så sitte igjen med babymyk hud. 

Hva er The Incredible Face Gel?

Det er en gele som tar bort døde hudceller og hudormer fra huden. Du skal bokstavelig talt se hvordan huden blir fri for smuss etter noen få sekunder.

Resultatet er en jevnere, og renere hud.

Ok, dette måtte jeg teste ut og skal i dag dele min erfaring med dere. 

Ettersom jeg er en nokså travel alenemor, er hverdagen min ofte fyllt med gjøremål. Derfor liker jeg produkter til huden min som er effektive og som faktisk fungerer. Jeg har også en sensitiv hud og trenger produkter som er skånsomme for huden min. 
Geleen er gjennomsiktig, lys rosa og skal påføres jevnt på huden. I en slik pakke er det altså nok til en behandling. Geleen var utrolig myk og skånsom mot huden og jeg kjente ikke noe for for svie mot min følsomme hud. 
Når du så masserer geleen inn skjer det morsomme. All død hud og hudormer dras liksom av. 

En nokså utrolig effekt og hele tiden følte jeg at geleen virket lindrende og myk på huden. 


Du trenger altså ikke å skrubbe huden noe voldsomt og på en slik måte også kanskje få vondt. Alt gikk silkemykt for seg. 

Etterpå satt jeg igjen med en utrolig glatt og myk hud. 

Jeg har renset huden min 2 ganger i uka med denne geleen. 

Veldig fornøyd altså!
TILBUD

Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode .

Bruk koden annefacegel eller kjøp ved å trykke på linken HER

Hvorfor er du så stygg, Anne Brith?Denne uken startet Bloggerne på TV2- Livsstil. Her hjemme hadde vi gledet oss veldig. I nesten et år har vi filmet både opp og nedturer og hatt kamera veldig tett innpå oss.

Selvsagt hadde jeg forventet reaksjoner, men jeg må si at jeg har fått de sykeste spørsmålene ever. Noen har rett og slett ikke filter. Mange av de rare spørsmålene kommer fra barn som følger meg på snapchat og jeg svarer så godt jeg kan. Barn er jo fryktelig ærlige og mener ofte ikke noe vondt. 

Men det har kommet en del spørsmål fra voksne også. 

Et av de spørsmålene som har blitt stilt er om utseendet mitt og hvorfor jeg er så stygg?

Ja, si det. Hvorfor er jeg stygg?

Jeg er en miks av min mor og min far. Jeg har arvet mye både fra mamma og pappa. Kanskje de to sammen ikke var en heldig kombinasjon som gjorde at jeg fikk alle de dårlige genene og ble den styggeste utgaven som de kunne produsere sammen. Der har vi en forklaring. 

En annen forklaring er alderen. Altså man blir jo ikke penere jo eldre man blir. Jeg er 41 år. Blir 42. Jeg har rynker både her og der og du ser godt at jeg er rundt 40 år. 

Da jeg bestemte meg for å være med på Bloggerne avtalte jeg med meg selv at jeg aldri skulle sminke meg før jeg skulle filme. Jeg ville ha ting så naturlig som overhode mulig. Derfor ser du meg i nesten alle episodene som vises uten sminke. Du ser meg med kviser og du ser meg med utslett i ansiktet. Det er sånn jeg er. Når et kamera er bare 10 cm unna så er det klart at dette ser ille ut når det blåses opp på en storskjerm. 

Her hjemme kommenterer vi aldri noens utseendet negativt. Vi bruker faktisk aldri tid på å rakke ned på andre mennesker. Slik prat er så fjerne fra min hverdag at da kommentarene på mitt utseende begynte å komme denne uken så var det en stor overraskelse.

Jeg kan jo finne frem noen av de styggeste bildene av meg og legge de inn i dette innlegget. Det finnes veldig mange lite pene skjermbilder av meg fra årets sesong av Bloggerne der ute. 

Men vet dere: Jeg har aldri sett på meg selv som stygg. 

Jeg har sett på meg selv som en smart, morsom og sporty jente. Jeg har aldri tenkt på at nesen min ikke passet på tv, eller at jeg burde bleke tennene mine. 

Jeg tenkte hele fjor bare på en ting da vi filmet, og det var at jeg skulle være meg selv. 

Og så er det sånn, noen må jo være den styggeste i serien. Den med minst sans for skjønnhet. Kanskje det er meg da? 

Så da filmet jeg meg selv i senga på kvelden. Og jeg kan love dere at det lyset som kommer ut av det kamera ikke er særlig flatterende. Men jeg tenkte aldri over at jeg var for stygg for å være på tv. 

Jeg prøver å lære barna at personlighet er det viktigste. Annika ønsker seg for tiden en Svea jakke. Jeg prøver å si: Du blir ikke en bedre person om du får den jakken. Det er det indre som teller. Om noen ikke vil være sammen med barna fordi de ikke har de kuleste klærne så er det slik det er. 

Å bli såpass synlig som jeg og mine barn har blitt den siste uken har gjort at jeg har fått en del reaksjoner på mitt utseende jeg ikke trodde jeg kom til å få. Og det overrasker meg, rett og slett fordi jeg ikke tenker så mye på det selv. Jeg går ikke rundt og tenker på at jeg er så stygg.

Hvordan tror dere min hverdag ville se ut om jeg skulle snakke meg selv ned på den måten hver dag? Jeg ville gått under og blitt deprimert. 

Derfor snakker jeg meg selv opp hver eneste dag. Og det er det barna også har lært. 

Men til alle som den siste uken har spurt om hvorfor jeg er så stygg, så har dere her svaret. Og kanskje en forklaring på at det å være stygg ikke alltid betyr at man er et dårlig menneske. 

Jeg sier ofte til barna: Du er for god til å legge deg på et slikt nivå at du kommenterer utseendet til andre. 

Og strengt tatt, det burde du også være!

Ha en fin lørdag.

Hilsen stygga!

DETTE INNLEGGET delte jeg i fjor rett etter jeg traff J. Noe dere kanskje fikk med dere på Bloggerne denne uken :P 

Forelsket ♡Jeg ble forelsket ved første øyekast. 

Altså disse produktene! Hvor søtt går det an å bli?

These are a few of my favourite things, står det på toalettmappen, som bare er helt nydelig. 

Jeg dro bort til Marna forrige helg fordi jeg skulle kjøpe meg et mobildeksel med selfielys. Da jeg kom inn i butikken så jeg med en gang disse produktene og falt pladask. Jeg kjøpte dem til Annika og bestemte meg raskt for å kjøpe et sett til, slik at jeg kunne gi det bort til en av mine lesere. 

Dette er altså ikke et sponset innlegg, derfor er det heller ikke merket. 

Jeg spurte om jeg kunne få en rabattkode til mine lesere og det fikk jeg på 15%. Jeg tjener ikke noen penger på å gi dere denne koden. Må bare presisere det. Synes bare det er hyggelig at dere kan få ekstra rabatter. 

Koden som gir 15% på hele nettbutikken til Makeupyourmind.no er annebrith15

 

Disse produktene fra Zoella er perfekte produkter til jenter synes jeg og jeg skal faktisk kjøpe meg den toalettmappen selv :P Synes teksten var så fin. Såpen som er formet som en iskrem er så passende. 

Jeg klarte ikke å gå fra Marna før jeg hadde tatt med meg noen andre produkter også. Intimvask. MEN det var mest fordi jeg ble vanvittig inspirert til å lage en kake av samme design som forpakningen haha. Tenk å bli inspirert til å bake av intimvask :P Litt morsomt da. 

Marna jobber hardt for å få ting til å gå rundt hun også og jeg heier på alle kvinnelige grundere. Derfor har jeg skrevet dette innlegget av egen fri vilje, uten noe som helst betaling. Rett og slett fordi jeg liker Marna og elsker nettbutikken hennes. 

På facebook er det nå en konkurranse hvor du kan VINNE GAVESETTET

Ha en nydelig dag.

PS. Bolleoppskrift på vei på bloggen så stay tunde. Stikk innom om litt :P 

 

Fresh og fin med Maybeauty Facemask

Annonse

Jeg har testet The Incredible Face Mask og jeg må si jeg ble overrasket over resultatet. Jeg hadde ikke forventet at den skulle være så effektiv.

Hva er The Incredible Face Mask lurer du kanskje på? Dette er en maske som renser huden ved å trekke til seg talg, den fjerner hudormer og forebygger acne. Denne masken har blitt superpopulær. Grunnen er at alle får de samme gode resultatene allerede etter en behandling. Også jeg :) For meg som er en travel alenemamma er det viktig at det jeg bruker av skjønnhetsprodukter fungerer. 

Jeg påførte masken i et nokså tykt lag, men i etterkant angrer jeg litt på at jeg ikke lot masken gå helt ned til overleppen. Masken kan faktisk fjerne ansiktshår også og det hadde jo vært perfekt. Så neste gang skal masken helt ned til overleppen. Jeg kan også anbefale dere å legge masken tykkere i kanten der du skal rive den av. Da går den lettere av. Etter påføring var det bare å vente.....

Masken strammer seg og føles som gummi på huden. Du merker med en gang den begynner å tørke at noe "skjer".
Etter 30-45 minutter var ventetiden over. All død hud og urenheter forsvant. Det føltes rett og slett som om hadde fått et nytt ansikt på 2 minutter. Helt vilt. Etterpå var det babyhud i ansiktet altså. Det trengte jeg virkelig! Ren og strålende hud.

Det jeg ikke visste var at masken løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden. Det betyr at bruker du denne før du skal sole deg så får du en  jevnere og mer langvarig brunfarge.  Slik ser masken ut etterpå. Død hud og hudormer er revet bort. 
Etterpå følte jeg meg ny og fresh. Huden min var myk og den hadde en utrolig fin glød. Dette kommer jeg definitivt til å bruke oftere og jeg anbefaler det på det varmeste!

TILBUD

Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode .

Bruk koden anneface eller kjøp ved å trykke på linken HER

 

Slik fikk jeg fine negler:Deilig søndag!

Tid til ting jeg normalt sett ikke har tid til. 

Som å fikse negler :)

Jeg har siden jeg var ung alltid tatt vare på neglene mine. Opp gjennom årene har det også blitt kjøpt en del neglelakker. 

Men hvor mange farger, typer og merker jeg har vender jeg alltid tilbake til den samme gamle. Ofte forskjellige merker men poenget er det samme.

En negleforsterker. 

Men nå har jeg vunnet: En neglforsterker og neglelakk i ett ♡

Jeg har nå den fra Micro Cell men det finnes sikkert flere merker som har dette.

Micro Cell tørker raskt og gir fantastisk glans, samtidig som den styrker neglene og sørger for at neglene vokser i et godt tempo. Micro Cell 2000 Colour & Repair kommer i flere farger og jeg har den som er litt lys rosa.

Jeg mener den er nokså ny på markedet og har ikke funnet link til noen butikker enda. Om noen vet om nettbutikker som har den så si ifra så skal jeg redigere innlegget. 

Jeg liker den naturlige "looken" aller best. 

Jeg føler at neglene vokser utrolig fort også når jeg steller dem med denne. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for å hente gullungene på OSL ♡

Herregud som jeg gleder meg!

Følg meg gjerne på snap: Annebrith.no ♡

Gode klemmer! 

Slik skal jeg holde på brunfargen min i sommer!

Annonse

I sommer har jeg tenkt til å bli brun og holde på brunfargen!

Jeg er på langt nær en person som ligger timesvis i solen for å bli mest mulig brun. Jeg får om jeg vil og jobber med det en gyllen og fin brunfarge. Dog har det de siste årene ikke akkurat vært det jeg har prioritert mest. 

Men når jeg først har brukt tiden godt og blitt brun vil jeg også holde på brunfargen lengst mulig. Det skal Betakaroten hjelpe meg med i sommer!

Jeg begynte å ta kosttilskuddet allerede i april slik at jeg visste om dette hadde noe som helst effekt. Jeg ser en mer gyllen farge enn det jeg har hatt tidligere år. 

OBS! Dette er det orginale Betakaroten Vitamintilskuddet. Markedets mest kraftige. Dette skal altså gi meg en fin og langvarig brunfarge, samtidig som det faktisk beskytter huden mot soleksem og tidlig aldring. Selv om jeg er 40 år så har jeg vært heldig med huden på kroppen min som faktisk, tro det eller ei er silkemyk. 

Mulig det er fordi jeg ikke har utsatt kroppen min for veldig mye sol opp gjennom årene. Det fine med Betakaroten er at det faktisk hjelper for oss som ikek er veldig mye i solen også. Hudtonen din blir annerledes og når du legger deg i solen blir huden raskere brun!

Vinn - vinn.

Jeg har tatt, slik som doseringen anbefaler 1 tablett daglig nå i 5-6 uker. Jeg tar det til frokost og har snart brukt opp min første pakke. Jeg har ikke blitt gul av produktet slik noen kanskje frykter, dette er en myte. Jeg har fått en fin og gyllen brunfarge. Og bare etter 2 timer i sola i går ser jeg stor foskjell. Det er som om jeg blir megakjapt brun. Og for meg som alltid har vært "hvit" er jo dette perfekt!Så fornøyd :P

Mer informasjon om Betakaroten Vitamintilskudd finner du på denne siden

Ha en strålende søndag :) 

Klemmer!

Crazy Hair Party

Det er duket for Crazy Hair Party i kveld og Annika har sammen med sin beste venninne tatt den helt ut!

De ville være enhjørninger og vi mødrene har svettet og tupert hår til den store gullmedaljen.

Ja, det er vi mødrene som har laget frisyrene. Venninnen til Annika er helt lik. Slik har de to vært siden 2. klasse. Klær og frisyrer skal være identiske. HVER dag!

Vi startet med å lage en spiss av aluminiumsfolie og delte håret i to ved ørene. Bakerste del satt vi opp i en høy hestehale. Spissen som er hornet settes oppå hodet og festes med spenner. Så tvinnes litt etter litt hår rundt denne toppen. 

Vi farget hornet hvitt med hvit hårfarge og tuperte hestehalen noe så til de grader.

Så farget vi bakerste del rosa. 

Som dere ser så er det på hornet en del spenner som man rett og slett ikke fåt gjemt bort men med farge så ser men ikke dem. Pass bare på å sett disse bak. 

Det var første gang vi gjorde noe så drastisk med håret til Annika og jeg er spent på om hun i morgen har rosa hår haha....

Vi synes i alle fall at det ble RÅKULT!

Hva synes dere.

Det ligger bilder på snap: annebrith.no på hvordan Annika ser ut underveis. For dere som vil se hvordan det ser ut før vi farget det :)


 

Få mine sommerfavoritter gratis!

Annonse


Været dere!

For en mai måned vi har hatt. Jeg har ikke ord. I dag skinner solen igjen fra skyfri himmel.

#elsk

Med det nydelige været kommer forberedelser til sommeren. Bikinier tas frem og lange bukser byttes ut med kjoler. Jeg er så klar for sommeren. Det er så deilig å trippe barbent i vannkanten igjen. Bare drømme seg bort mens solstrålene varmer opp legger og lår.

Når kjolene blir kortere og buksene blir kortere så er det også veldig delig å ha glatte, fine legger og lår. Jeg har nå i over et år brukt den populære Shaihøvelen. Jeg tar den kjapt med under dusjen og på "notime" så er jeg fresh og fin. Glatt hud er så deilig. 

Wash and Shave-geleen lukter litt sitron og er utrolig god. På hver høvel er det 3 blader. Det gjør at høvelen lettere følger kurvene på huden. Særlig under armene er dette fint synes jeg. Jeg kan til tider ha hovne kjertler under armene og er alltid litt ekstra forsiktig da, men med denne høvelen har jeg aldri hatt noen problemer. Høvlene følger huden lett og gjør den ekstra myk.

Slik gjør du det enkelt: Smøre på gel - Dra høvel over - Vaske bort => Deilig hud!

FÅ DEN GRATIS!

Nå kan du få min sommerfavorittt GRATIS! 

Nei jeg tuller ikke. Klikk deg inn på denne linken og bestill pakken i dag. Jeg er helt sikker på at du blir like fornøyd som meg :)

Du får: En toalettmappe fullstappet med den populære Shaihøvelen med 2 refillblader, 3 Shai bikinihøvler, vår nye deilige Wash & Shave og en rosa Scrub. Pakken er verdt nesten 400,

Alle som bestiller Shai er med i trekningen av valgfrie solbriller/gavekort for 1000,- på Synsam!
Høvelen henges dessuten enkelt opp i dusjen eller på et speil om du ønsker. For oss som har barn er jo dette kjempeflott. For da slipper vi å tenke på at noen av de små skal få fatt i den. Så nå er det bare å ønske sommeren velkommen! Ut å løpe barbent i vannkanten! 

#lykke

I'm ready!

Klemmer ♥

Redaktør: Anne Brith - Forsidepiker

Annonse 

Hei igjen dere,

Dette har vært en av de mest morsomme utfordingene jeg har gjort på lenge. Å få teste ut Dermica Sensitiv har vært gøy for både meg og barna. Jeg er såååå fornøyd med resultatet. 

Responsen fra dere var jo helt enorm og gratulasjonene var mange. Tusen takk for at dere engasjerer dere så mye i det jeg gjør. 

Snapchat har kokt over i helgen både med spørsmål om produktene og mye annet ;) Jeg prøver så godt jeg kan å svare dere alle. Familiens vurdering av produktene fra Dermica Sensitiv er:

Digge og "myke" for hele familien. Dette var Espen sitt utsagn. Han synes han ble så "myk" etter å ha dusjet og vasket seg med dusjsåpen. 

Sven som er eldstemannen i huset likte godt at det "ikke luktet noe" av produktene. Han fikk tatt seg en dusj og etterpå brukt deodoranten han fikk i bursdagsgave og hadde bare en lukt på seg, slik han forklarte det. 

Men det var Annika som stakk av med familiens beste. Hun har vært den i familien med mest sensitiv hud og følte nok at dette var godt for henne og sa: Det blir mest rettferdig at jeg får førsteretten til alle disse produktene ettersom jeg tydeligvis ikke tåler andre produkter :P Gutta godtok hennes "krav" haha og i går kveld da Espen skulle dusje hørte jeg han rope til Annika om det var greit at han dusjet med "the good stuff", som han kaller det. 

Produktene fra Dermica Sensitiv har altså falt godt i smak hos oss alle sammen. 

Det at vi trener mye gjør jo at kroppene våre daglig er under dusjen og da passer det bra å ha skånsomme produkter som er frie for allergener og parabener. 

Annika og jeg er nå forsidepiker ;) Hva synes dere?  

Ønsker dere en strålende mandag :)

Lik gjerne facebooksiden til Apotek1! 

Mange klemmer ♥

Foto:hpskurdal

Sunn, frisk hud!Annonse

Jeg har veldig gode hudpleieprodukter for huden min. Det har jeg fortalt dere om før og det er produkter jeg kommer til å fortsette med. 

Dog ble jeg litt interessert i å teste ut RENU 28 i julen, for å se om jeg fikk en hud i ansiktet som så mer sunn ut enn vanlig.

RENU 28 er en gel som gir pleie til en sliten og gammel hud.

Mamma, du får en tube sendt i posten! Mamma, leser nemlig bloggen min :P 

Selv er jeg over 40 år og jeg merker at huden min blir eldre. Jeg ser eldre ut. Det er slik det er, og jegmå nesten bare godta det...eller?

Hva er RENU 28?

RENU 28 er en gel som påføres i ansiktet eller på andre deler av kroppen. Den inneholder en blanding osm tilfører kroppen redox signalmolekyler.

Det sier deg sikkert ingenting. Det sa meg også heller lite.

Molekylene dannes i kroppen selv men mengden som produseres avtar jo eldre vi blir :) Derfor reduseres kroppens evne til å stanse aldringsprosessen. Denne kremen hjelper altså kroppen til å fornye seg selv raskere slik at man får mindre rynker og jevnere hudtone.Hva gjorde dette for meg?

Jeg har brukt kremen daglig ved siden av min vanlige hudpleieserie i 3 uker nå og jeg føler at huden i ansiktet har "strammet seg litt opp" Om du virkelig vil ha maks effekt bruker du den morgen og kveld.

Slik bruker du den:

 1. Rist flasken
 2. Sørg for at huden din er ren og fri fra andre produkter.
 3. Påfør geleen og masser den inn i huden.
 4. Eventuell overflødig krem tørkes bort.

 RENU 28 kan du kjøpe via denne linken 

Ny hårklipp! #elsk

Sponset av Hendrix Hair Majorstuen

Skal du ha det så kort? Er du helt sikker, spurte Carina meg.

Jeg var helt sikker. Carina er frisøren min på Hendrix Hair på Majorstuen.

Jeg skjønte med en gang at dette kledde meg for jo mer hår som falt av jo riktigere føltes det. Det var som om den siste puslespillbrikken bare ble lagt på det store puslespillet. Jeg følte meg komplett.

Jeg er ikke verdens beste modell og da Espen Hilton skulle ta bilder måtte vi ta noen hundre for å finne et bra. men det er vel sånn det er, er det ikke? Haha.

Håret mitt var fryktelig slitt og nå ser det så sunt ut! Jeg elsker det.

Nå blir det en gang til farging før jul. Det har vi planlagt rett før et tv-opptak :O

Jeg må jo si at je gikke akkurat er den fødte modellen da :P

Sjekk disse bildene:

Nå er jeg spent på hva dere synes? Likte dere det? Følg meg på snap for å se hva som skjer i løpet av en dag: annebrith.no

Fornøyd med mine nye bryn ja!

Inneholder sponset produkt

For et mas det har vært om de brynene mine da!

Jeg vet ikke helt når det startet men det er ikke bare en person som har kommentert mine bryn. Over 50 stykker har spurt meg om je gikke har bryn.

De verste meldingene har vært: Har du ikke bryn du stakkar? Du ser ikke ut! Hvordan føles det å være så stygg?

Ja ja. Glad jeg er godt plantet med bena på jorda og sterkere enn noensinne for å få så mange kommentarer på hvor stygg jeg ser ut uten bryn er ikke noe særlig.

Noen av dere har jo genuint ment det godt og har oppfordret meg til å kjøpe forskjellige prødukter. Det takker jeg for.

Jeg begynte jo da å snakke om fraværet av bryn til min hudpleier Desiree. Jeg har vært så heldig å få sponset pleie for min røde hud fra Danne Hud og Fotklinikk og etter en av mine behandlinger begynte vi å snakke om bryn.

Desiree visste råd og ga meg øyenbrynsskygge fra Fred Hamelten med hjem. Test ut dette Anne Brith før du bestemmer deg hva du vil gjøre. Som sagt så gjort!

Veldig uvant i starten men jeg må si at dette funker bra for meg. Nå har jeg blitt så vandt til å se meg selv med bryn at jeg ser helt forskrekket ut om jeg glemmer det og ser meg i speilet. Så nå skjønner jeg hvordan alle dere andre har sett meg. Haha.

Slik ser jeg jo ut før jeg gjør noe med mine bryn.

 

Min farge heter Light Blonde

Jeg er så utrolig fornøyd :) Men ikke alle bildene blir like bra om dere skjønner.

På pakken står det at produktet er perfekt om man har områder som man dessverre har plukket for mye hår slik at man faktisk ikke har mer hår igjen. Altså på disse områdene er det supert å bruke en slik øyenbrynsskygge.

Bor du i området Lillestrøm-Jessheim så stikk innom Desiree på Strømmen for hun er bare helt nydelig.

Danné Hud- og Fotklinikk,  Strømsveien 64, 2010 Strømmen

Slenger med telefonnummeret og epost for dere som har spurt om dette : 63 81 21 60  info@dhf.no

Jeg måtte selvsagt se hvordan jeg så ut om jeg tok den helt ut med brynene og det føler jeg ikke ble helt meg eller hva synes du?

Haha ha en herlig dag videre!

De gærne har det godt!

Høstens kuleste neglelakk!

Inneholder reklame

Har du sett noe så kult?

Annika sperret øynene opp da jeg kom hjem med disse!

Åååå den vil jeg ha på! Sa hun entusiast og grep etter den blå fargen.

For dere som følger meg på snap så vet dere at minstegutten Christian er gal etter å få neglene sine lakket så han valgte den med oransje, gul og rød.

Jeg ble helt fasinert over hvor flott spillet med fargene er gjort. Når du drar penselen med lakk nedover neglen så vil du få både lyse og mørke farger nedover. I de tonene som lakken er i.

Har ikke sett noe kulere. Og farge er virkelig det som gjelder nå.

Særlig hvis jeg skal lytte til det Annika sier :P

Jeg fikser alltid mine negler på Tone Lise Akademiet. Veldig fornøyd med det. Visste du at du kan booke time med elevene og få en skikkelig god pris?

Inne på denne siden finner du priser og hvordan du enkelt kan bestille time.

GIVEAWAY

Om du kommenterer innlegget med en god grunn til at akkurat DU bør få et sett sendt hjem så trekker jeg en heldig vinner på fredag. Vinneren får altså tilsendt et sett av Ombre Collection hjem :)

8 herlige lakker som gjør deg fresh til høsten!

Og vinner du ikke så kan du kjøpe dem HER og bruker du koden: annebrith får du 10% rabatt i nettbutikken!

Husk å legge igjen en kommentar da!

Klemmer fra fjellet!

PS. Følg meg på snap: annebrith.no

 

 

Endelig har jeg en kvisefri hud

Jeg har alltid hatt problemer med uren hud.

Jeg kan ikke huske sist jeg var helt fin i huden min i ansiktet. Når jeg stresser blir det enda verre. Huden blir rød og det blusser opp noe kviselignende utslett som samler seg kun på høyre kinn.

Jeg trodde først grunnen var mobilen, ettersom jeg alltid blir bedre i sommerferiene. Men det er ikke mobilen som er grunnen til den urene huden.

Jeg har da ofte bare latt kvisene komme, godtatt og konkludert med at jeg var i en stresset periode og at ting nok ville roe seg om jeg også gjorde det. Jo mer travelt jeg har hatt det jo mer har "utslettet" spredd seg rundt i ansiktet.

Helt til Camilla ( treningsfrue) ringte meg i sommer. Vi har blitt så gode venner og vi snakker om absolutt alt sammen. Hun sa forsiktig: Jeg ser du snakker litt om huden din på snap. Og at du plages litt med uren hud.

Når utslette har vært på det verste har jeg ikke brydd meg nevneverdig og bare filmet videre. Jeg er slik jeg er. Med eller uten kviser.

Camilla ringte altså, og fortsatte. Har du lyst til å prøve ut noen produkter jeg tror mulig vil hjelpe deg veldig? Det er hudpleieprodukter fra DMK.

Etter en lengre konsultasjon fikk jeg produktene sendt hjem og det var en spent Anne Brith som tok disse nye kremene i bruk.

Jeg må si dere at jeg ikke har vært særlig flink til å rense hud og tilføre fuktighet så jeg tenker at huden min bare skrek etter å bli behandlet godt.

Det tok 2 uker bare.

Allerede etter 2 uker så jeg stor forskjell. Huden hadde fått mer glans og det røde i huden var allerede godt på vei bort.

Etter 3 uker var alt av kviser og utslett borte og porene så betydelig mindre ut.

Hverdagsrutiner er blitt viktig for huden min, så dette gjør jeg hver morgen og kveld:

 1. Først renser jeg med rensemelka.
 2. Klapper godt inn i huden.
 3. Så sprayer med mineral spray over huden for å tilføre fuktighet.
 4. Etter dette bruker jeg en olje som jeg påfører.
 5. Helt til slutt smører jeg ansiktet mitt inn med betagen.

Renser med Milky Clean & Pure

Påfører Gel

Her kan du tydelig se hvor forandret huden min er på mitt høyre kinn. På dette kinnet har jeg alltid hatt 4-10 kviser HELE tiden :(

Til slutt har jeg på litt fuktgivende krem. 

Så fornøyd :P

Hva gjør produktene med huden?

 1. Milky Clean & Pure er en mild rensemelk som anbefales til en sensitiv og tørr hud. Har du en normal hud anbefales Deep Pore Cleanser. Renseproduktene finner du her: Renseprodukter 
 2. Solar Gel er en gel for alle hudtyper i alle aldre. Virker helende og gjenoppbyggende som en aloe vera gel. Kan også brukes på kroppen.
 3. Herb & Mineral Spray. En fuktspray som fukter og nærer huden, og virker forfriskende. Kan brukes utover hele dagen når man ønsker å friske opp eller gi ekstra fukt til huden.
 4. Seba-e olje en nærende e-vitamin olje som opprettholder fuktbalansen, samt beskytter huden mot frie radikaler.
 5. Betagen Fuktgivende krem som virker nærende og styrkende for alle hudtyper. Beroligende og helende effekt.

Mange av dere som har sett meg på snap har sett forandringen i ansiktet og mange av dere har spurt etter produktene.

Nå er DMK produktene tilgjengelig i nettbutikken til hexashop.no

Hvis noen av dere er usikre på hvilke produkter dere bør ha, send en kort beskrivelse av huden din til mail@hexa.no , så vil dem veilede deg etter best evne. 

Her er et bilde slik jeg så ut før:

 

Jeg har altså brukt produktene i ca. 2 mnd nå. Jeg er fornøyd og glad. Huden min har virkelig blitt et lyspunkt i hverdagen. Før var det dessverre ikke slik. Mange av dere har spurt om jeg kunne anbefale dette men jeg følte det var riktig å teste det ut først FØR jeg sa noe. Produktene fra DMK kan jeg varmt anbefale.

De funker!

Klemmer!

Vinn en hvit Apple Watch til verdi 4500,-

Jeg er altfor dårlig på å sette av tid til meg selv.

Dagene raser avgårde og når jeg legger meg tenker jeg ofte: Egenpleie hva er det?

Hverdagen bare tar meg. Barna skal på aktiviteter, klær skal brettes, matpakker skal lages og det er lekser. Når kvelden kommer så har jeg helt glemt å ta vare på meg selv.

Slik går ukene og månedene forbi.

Jeg glemmer også å skrubbe føttene. Det blir skippertak.

Du vet når dagen kommer og du skal på et eller annet og du bare MÅ stelle føttene dine? Frem med fotbad og fil.

Det blir som det blir da. Men babyføtter blir det ikke av det!

 

Jeg har alltid hatt lyst til å teste ut HappyFeetBox produktet som mange skryter av, men jeg har hørt at man måtte gjøre det før sommersesongen for mens man flasset av så ser føttene ikke ut.

Vel jeg har nå testet dette og jeg angrer på at jeg ikke gjorde det før. Det er ikke slik at føttene dine blir veldig stygge underveis. Det meste av hud faller faktisk av i dusjen. Og det som skjer er faktisk helt drøyt!

Kort forklart! Hva er HappyFeetBox?

Dette er en flott mappe som inneholder 1 pack med Happy Feet fotsokker, Et par myke behandlingsstrømper, fotfil, Essentials fotkrem og en smart toalettmappe!

Hva er det egentlig som skjer?

Via fruktsyre løsner ALL død hud fra foten og iløpet av 2-4 dager flasser du av all overflødig hud på føttene, som etterlater føttene babymyke.

Slik ser pakken ut:

 

Du tar altså disse fotsokkene på føttene. Jeg brukte behandlingsstrømpene over for å få plastposen klistret så tett inntil huden som mulig.

I mellomtiden leste jeg en god bok.

HUSK: Du skal ha sokkene på i 1 time!

Bilde før jeg startet:

Etter 1 time: Skyll geleen fra fotsokkene av føttene i dusjen, 1-2 dager etter vil du begynne å miste død hud, denne prosessen varer 2-4 dager. Det er ikke nødvendig å skrubbe eller gjøre noe.

Slik så jeg ut midt i prosessen!

Huden bare flerret av! Det er helt vilt. Og så utrolig digg.

Etter 10 dager var all død hud borte og jeg sto igjen med deilige babyføtter!

Helt herlig.

 

Pakken kommer 4 ganger i året og det er nok.

Du får første box for 99,- (deretter koster de 299,- ) Hver 3 måned får du ny leveranse og blir minnet på om at det er på tide å stelle føttene igjen. Husk bruker du fotsokken hver tredje måned så holder man mykheten hele året!

Vinn hvit Apple Watch:

Alle som kjøper HappyFeetBox er med i trekningen av en hvit Apple Watch verdi 4500,-

Kjæresten min Kim har virkelig tørr hud og jeg har allerede overtalt han til å kjøpe seg dette.

Gjett om jeg gleder meg til det!

 

Slik blir jeg brun uten å sole meg

Hver sommer ser du meg under en stor parasoll med en stor solhatt på.

Jeg er ikke av typen som blir fort brun, jeg blir som regel bare rosa. Og skal jeg bli brun må jeg steke meg i ukesvis i solen.

Slik har det alltid vært.

Det har alltid vært litt trist. Jeg har aldri opplevd å ha fine, solbrune ben slik mange andre kvinner har etter en sommer.

Men ønsket har jo vært der. Jeg vil jo også være brun!

Jeg var vel litt skeptisk til å smøre meg inn med "brunkrem" og prøvde dette med delte tanker.

Hva om jeg får flekker slik at andre ser jeg har smurt meg inn?

Enn om jeg ser helt fjern ut, jeg som aldri bruker å være brun?

Første gang jeg smurte meg inn med moussen fra Vita Liberata var i mars og jeg husker så godt hvor glad jeg ble. Jeg var så overrasket og fornøyd.

For noen legger og lår! Og armene! Seriøst jeg har aldri vært brun på armene! Jo mulig sommeren i 1996 da jeg flyttet til Nederland og lå på stranda i 6 uker.

Haha. Endelig var jeg også brun! Jeg klarte ikke slutte å se meg selv i speilet når jeg gikk forbi :P

Etter den første gangen i mars har jeg brukt dette regelmessig. Hver eneste gang jeg føler meg litt blek og tom for energi smører jeg meg inn og får en skikkelig godfølelse!

Alle kvinner bør ha en "fenomenal mousse" på badet!

Ikke bare blir du brun på 1, 2, 3, du blir brun på en sikker måte. Altså du slipper å ligge timesvis i solen for å bli brun.

Mulig du heller aldri blir brun på sommeren?

Moussen jeg bruker er: Phenomenal Mousse Dark. Det finnes også en medium hvis du er litt usikker på om dette blir for mørkt. MEN jeg kan si deg at jeg er meget lys og bruker den mørke.

Moussen er fra Vita Liberata og jeg er så vanvittig fornøyd.

Nå dere! Nå får dere en rabattkode dere kan bruke både i dag og morgen!

Rabattkoden er: ab20

Da får dere 20% rabatt på HELE nettbutikken i dag og i morgen :) 

Jeg har også gjort alle "feil" du ikke bør gjøre så jeg har nok erfaring til å fortelle deg hvordan du får best mulig resultat.

SLIK GJØR DU:

Start med å dusje deg, shave overalt hvor det skal shaves og så skrubber du huden skikkelig. Dette bør helst gjøres dagen i forveien.

Jeg gjør det på kvelden slik at jeg er klar på morningen til å brune meg :P

Ikke ha på bodylotion på hele kroppen før du påfører dette. KUN på tørre steder!

Jeg smører føtter, knær, albuer og hender.

Bruk en påføringshanske når du skal smøre på moussen. Hvis ikke blir hendene dine brune :P

Rist flasken og sprøyt skum på hansken

Smør deg så inn med moussen.

Jeg bruker som regel 2 lag. Altså smører meg inn to ganger.

Slik ser jeg ut underveis.

Jeg har vært brun i 2-3 uker etter hver runde.

Elsker følelsen av å være fresh og brun!

Nå når jeg har smurt meg inn med Vita Liberata så bruker jeg også solpudderet: Trystal Mineral Sunkissed

Føler meg helt herlig etter en slik "behandling"

Nå er det altså 20% rabatt for alle dere inne på hexashop.no 

Følg Vita liberata på facebook, instagram eller snap: hexashop.no

PS. Alle produktene er fri for parfyme, økologiske og ikke testet på dyr!

Ha en herlig søndag hvor enn du måtte befinne deg :)

Følg meg på snap for å være med på moroa: annebrith.no

Vi nærmer oss snart 5000 tallet der inne 😛

Om du har lyst til å følge meg på andre plattformer så er linken her: Instagram, Pinterest , Facebook

 

 

Bli høstfin med ny negllakk!

Giveawayen er sponset

Her snakker vi serious nailpolish, jenter!

Denne uken var jeg på Tone Lisa Akademiet for å si hei til June :)

Har ikke sett den søte jenta siden før sommerferien og måtte bare tusle innom.

June, Julia, Wa2Wo og Hao Vu fra United Bloggers har sammen med 4 andre bloggere lansert en høstkolleksjon. Hver blogger har valgt en egen farge.

For dere som følger meg på snap har allerede sett min favoritt som ble den herlige røde fra Julia :)

På bildet ser den litt oransje ut men i virkeligheten er den fin og rød med litt glitter i. Jeg tipper dette blir en stor hit utover vinteren! Nydelig farge.

June sin brune er også helt nydelig!

I dag gir jeg bort et slikt sett med 8 negllakker. Disse til en verdi av kr. 693.-og det eneste du trenger å gjøre er å kommentere under her hvorfor du trenger negllakk, så skal June plukke ut den hun mener er verdig :)

June sender også negllakken til vinneren allerede på mandag.

Her er de fine bloggerne samlet :)

Jippi, jeg er brun!

Inneholder sponset produkt

Jeg har alltid vært den bleke jenta. Jenta som aldri fikk farge på kroppen og som i stedet for å bli solbrun som alle andre søte jenter så ble jeg rosa :P

Haha. Jo eldre jeg ble jo mer har jeg bare forsonet meg med dette.

Jeg blir rosa i stedt for brun.

De siste årene har jeg sluttet å legge kroppen ut til steking fordi jeg må smøre meg med solfaktor 50 og jeg blir bare ikke brun. Jeg kan heller bruke tiden koselig under en parasoll med en god bok.

Det har jeg også gjort i sommer.

Siste dag før vi dro hjem fra Maldivene smurte jeg meg altså inn med selvbruningskrem fra Vita Liberata.

Brun og blid på 5 minutter haha. Digger den moussen. Jeg er fullstendig avhengig av den og nå er den tooooom. Camilla jeg må ha ny!

Haha.

I dag søndag er det 20% på noen av produktene inne på Vita Liberata sin nettbutikk. Så løp og kjøp!

Et annet produkt jeg faktisk har forelsket meg i er solpudderet.  Det er så herlig.

Deilig med litt alenetid uten barna :)

Jeg bruker nesten aldri sminke så det eneste jeg nå pudrer meg med er dette, samt litt lipgloss på så er jeg: Ready to go :)

Deilig!

Følg meg gjerne også på: Instagram, Facebook, Pinterest eller Twitter ♥

Mine gale påfunn snapper jeg på: annebrith.no

 

 

 

 

 

Hårfin @Hendrix Hair

Sponset produkt

Håret mitt er veldig rart. På sommeren blir det nesten helt hvitt av solen og på vinteren blir det mørkt. Altså det som vokser ut er mørkt men det blir solbleket veldig fort.

I flere måneder har jeg følt at jeg ville gjøre noe annet med håret mitt men har ikke helt visst hva ;)

Jeg ble anbefalt å gå til Hendrix Hair i Oslo og før sommeren tok jeg kontakt med Carina fra Majorstuen.

Poenget er at jeg er drittlei av all fargingen på håret. Jeg trener mye, svømmer og håret slites. Samtidig har jeg tynt og flisete hår som jeg kaller det hehe. Egentlig hadde jeg bare lyst til å farge håret i min egen farge og så se hvordan det ble.

Da jeg kom til Carina sa hun helt ærlig at for å få den fargen som jeg nå ønsker hun farge det over 3 ganger. Så en gang i vinter kommer alt til å være slik jeg ønsker å ha det. Dette fordi fargingen fra før har vært noe ujevn som dere ser på bildet.

Jeg ville også veldig gjerne bli kvitt det veldig gule skimmeret i håret.

HENDRIX HAIR

Jeg var så heldig å få komme til Carina på Majorstuen. Jeg følte meg velkommen med en gang. Veldig mange av de som jobber der er nordfra og jeg følte meg "hjemme"  Dog betyr det lite hvor man kommer fra men varmen som menneskene utstråler på Majorstuen er genuin. Det er noe helt eget ved noen mennesker nordfra.

Fargen Carina jobber med inneholder Olaplex. Dette tilsettes i farger og bleking og bygger bindinger i håret mens det farges. Det er et nytt produkt som kom til Norge i vår og er revolusjonerende for frisørbransjen. Carina mente dette produktet er noe av det beste som har skjedd frisørbransjen på lenge.

Så skal du til frisøren din fremover så spør om de har dette i sine produkter.

#olaplex

Mitt hår har blitt 1-2 nyanser mørkere. Ikke så mye forskjell tenker du kanskje men jeg ser stor forskjell på fargen allerede. Carina har også satt inn extentions og jeg er superfornøyd!

EXTENTIONS

Det var en del ting jeg faktisk ikke visste om extentions:

 • Når du har satt det på skal du ikke vaske håret ditt de neste 48 timene
 • Du skal heller ikke dra håret opp i høy hestehale når extentions er nylig påsatt.
 • Flett håret eller samle det før du legger deg for å unngå floker.

Elers kan du svømme med dem og børste håret som normalt ( en tangleteezer anbefales)

Når det kommer til produkter til hår så har jeg fått en shampoo som gir fuktighet til håret. Fargebevarende balsam og en del kurer. Disse produktene er 100% veganske. Det betyr ikke testet på dyr ei inneholder noe fra dyr. Perfekt!

Visste du at etter du har hatt en kur i håret så bør du behandle det med balsam etterpå? Dette er fordi balsamen din er surere enn kuren og dette gjør at skjellaget i håret lukkes og kuren forblir inni håret. Altså håret vil da holde lengre på kuren og bli finere :)

Jeg lærte MYe om hår i går gitt!

Hvis du bor i Oslo området eller i Stavanger så kan du bestille time hos din Hendrix Hair salong HER

Nå er ferien snart over og fra neste uke blir det full rulle her på bloggen. Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere hva jeg har planlagt. Det blir masse gøy til skolestart, mange deilige oppskrifter og en spesiell greie for dere som absolutt ikke kan bake. Hjelpen er nær :P

Klemmer!