hits

Ukens beste

Last Week ❤

Det ble en heftig uke på mange måter. 

Spenningen var jo stor knyttet til NM, men det var andre ting som surret i hodet mitt før helgen. Jeg hadde nemlig et av mine mest vanskelige intervjuer noensinne forrige uke. Så vanskelig og tøft at jeg rett og slett fikk store utslett i ansiktet. 

Noen av dere som har fulgt meg i mange år har kanskje sett at jeg til tider har hatt utslett i ansiktet på min venstre side. Det utslettet har vært noe jeg ble plaget med et sted mellom 2003 og 2009. Det blusset alltid opp når jeg hadde det vanskelig. 

Nå, de senere årene har jeg ikke hatt det i det hele tatt. Jeg sover godt, spiser bra og trener. Jeg føler meg bra og har gode mennesker rundt meg. Jeg har alltid trodd at utslettet kom pga stress og frykt. 

Forrige uke åpnet jeg meg opp om den verste tiden i livet mitt for aller siste gang. Og reaksjonen i ansiktet lot ikke vente på seg. Allerede dagen etter intervjuet var jeg full av røde prikker på venstre kinn. Helt sprøtt. 

Som om fortiden henter meg inn.....

Jeg har derfor i helgen brukt mye tid på å være alene, tross NM og festligheter. Jeg sto over det meste av sosiale sammenkomster. Jeg deltok selvsagt litt, men brukte litt tid på å komme meg, gjøre meg klar for en ny og spennende uke!

Hvis vi ikke tar tid til oss selv når det trengs så vil vi en eller annen dag møte veggen. Jeg har lært av mine tidligere feil, så nå setter jeg meg selv og mine behov foran mye annet. 

Jeg fikk ikke sett Erik så mye som jeg ønsket sist uke, men det er sånn det er noen ganger. Barna kom i første rekke den siste uken og Erik måtte jobbe en del. Vi skal uansett være sammen mye i påsken. Da reiser nemlig alle barna bort!

Jeg har fått rørende historier fra dere denne uken og jeg har fått lov til å dele noen anonymt. Så kommende uke skal jeg dele noen tilbakemeldinger fra dere der ute på bloggen. Livet skjer, her og nå. Ikke glem det. Jeg har begynt å bli så bevisst på det nå. 

Starten på forrige uke var ikke særlig bra. Men ut over uken tok det seg opp og jeg fikk være med på masse herlige eventer. 

Uken toppet seg selvsagt med å få en norgesmester i hus og en sønn som tok sølv i NM. Begge klare for EM og veien dit blir helt sikkert magisk. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for å heie begge lag frem. 

Inni meg vet jeg noe dere ikke vet som kommer til å bli verdens beste nyhet til høsten! Herrrrrrlighet som jeg gleder meg. Det skjer så mange bra ting om dagen og våren, med Bloggerne, ny bolig, Erik og barna blir fantastisk. 

For dere som lurer så er ikke bryllupskaken til Christian ferdig enda. Han valgte å bruke litt ekstra tid på pynten. Men jeg lover dere at dere skal få se ferdig resultat så fort den er ferdig. 

Espen og jeg kjøpte noen deilige makroner i helgen også. Mer om makroner senere i dag. Slik det ser ut nå så blir det Espen og jeg som tar turen sammen til Helsinki i sommer også. Så vi får gleden av å være sammen bare vi to en helg igjen. Det var virkelig en fin helg dette her. 

Håper dere har en fin start på uken og titter innom her ila dagen. franske makroner coming up!

Gode klemmer ❤

Last Week ❤

Reklame                                                                          Olivia - Skarsnuten Hotel - Tiny Trolls- HemsedalDestination

For en utrolig flott uke det har vært! 

Det har blitt mange fine øyeblikk den siste uken. Det er spesielt to dager som ble ekstra fine. Den første var vel onsdag, da jeg spiste middag hos foreldrene til Erik. Pappaen til Erik overrasket med en nydelig kake! Jeg har fått oppskriften og skal dele den med dere så fort jeg får tid. Noen av dere som følger meg på snap så den kanskje? Det var uansett en sukkerbunn med en nydelig bringebærkrem. 

Mens jeg var på besøk begynte vi å snakke om bursdager. Og ettersom mammaen til Erik er stor fan av vesker fikk jeg drømt meg bort i noen av katalogene hun hadde liggende! Elsk på noen av de nyeste veskene fra Louis Vuitton. For dere som liker å drømme dere bort i vesker så kan dere se på den jeg ønsker meg via denne linken ❤

Viktig å ha både drømmer og mål!

Mange har lurt på om hvordan det ville være å ha såpass unge "svigerforeldre" som jeg har. Ettersom Erik er 11 år yngre enn meg så tror jo mange at hans foreldre er nesten like gamle som meg haha. Jeg fikk et spørsmål i forrige uke: Hvordan er det å ha en svigermor på 42 når du selv er 42? Nå skal jeg bare si at Oma og Opa fra Nederland faktisk er meget unge de også, og dermed kan jeg røpe at det å ha unge svigerforeldre ikke er noe nytt. Oma og Opa var bare 16 og 17 år da de fikk barnas pappa, og da Sven ble døpt trodde alle at det var Opa som var faren. Noe vi da lo vanvittig mye av. 

Jeg bryr meg rett og slett ikke så mye om dette med alder. Det er tydelig at det er dere som henger dere mest opp i dette. Om min "svigermor" er 45 eller 65 spiller ingen rolle. Jeg ser på dem som to flotte mennesker som har åpnet armene sine for meg og barna. Alder betyr ikke noe. Jeg tror dette med aldersforskjellen på meg og Erik bare kan bli en særdeles morsom greie. Både Erik og jeg er personer som er ekstremt humoristiske og vi ler vanvittig mye. Når vi kommer opp i situasjoner hvor vi merker aldersforskjellen så gjør vi faktisk oftere et nummer ut av det sammen, enn at vi overser det. Så ler vi så vi griner. 

Men de som kan regne skjønner at når Erik er 31 så kan ikke moren være 42 :P 

Sånn som da jeg begynte å snakke om noen sanger som var populære på 80 tallet og bare så på han og sa: Da var du ikke født haha. Hva skal vi gjøre? Legge oss end og grine over dette? 

Snart har Erik bursdag og jeg har funnet en utrolig morsom og annerledes gave. Dere kommer aldri til å gjette det, men det har med hyttetur å gjøre haha. Jeg dør litt inni meg men det kommer til å bli en morsom greie ut av det om alt klaffer! Forrige uke begynte altså planleggingen til hans bursdag ❤

I morgen skal vi ut og spise på Olivia. Jeg ble invitert dit forrige uke og sa ja. Så da skal jeg få møte noen av Erik sine nærmeste venner. Det blir koselig. Jeg er litt nervøs for akkurat det. Tror at de fleste er det når de skal møte noen for første gang. Hva skal man ha på seg liksom? Jeans og strikket genser? Eller bluse? 

Jeg møtte også en synsk mann forrige uke. Han sa mye og heldigvis fikk jeg bekreftet at jeg skal bli en gammel dame på 104 år! Dere blir altså ikke kvitt meg med det første :P Han sa at jeg skulle få et tilbud om noe stort i april, så det blir spennende å se. Ellers stemte alt han sa, og det kom ikke noen ting overraskende ut av det hele. 

Helgen på Hemsedal var magisk. Det er vanskelig å si hva som var best, men om jeg personlig skal velge så må det bli middagen på Skarsnuten Hotell. Den menyen var helt vill. De som kjenner meg godt vet at jeg er litt kresen på desserter men denne var helt fantastisk. Forrett og hovedrett likeså. Hotellet vi var på var nydelig. Det kommer noen bilder senere i uken ❤

Livet er ikke alltid like enkelt. Man mister mennesker man er glad i til sykdom og/eller døden, men man kan også miste venner man er glade i. Plutselig en dag så står man uten den gode venninnen eller vennen man hadde. Uansett er slike opplevelser tøffe. Men vi opplever dem alle mann. Også jeg. Men når en dør lukkes åpnes som oftes en ny. Og med nye tider kommer det nye muligheter. Sånn er det og med venner. 

Alt i alt var det en flott uke! 

Jeg har klargjort meg for en ny og spennende uke ❤

 

 

 

 

 

 

 

Last Week ❤

Altså jeg må bare dele noen glade ting, litt sladder og svar på noen helt idiotiske spørsmål med dere ❤

Men aller først vil jeg bare si noen av øyeblikkene som har gjort dette til en av mine fineste uker i år. 

UKENS ANGST

Det var da jeg fant ut at VG hadde brukt en helside på meg og Erik, under emnet Rampelyset. Ikke fordi vi var på en helside, for bildet var amazing, men fordi Erik ikke hadde sagt noe om meg til foreldrene sine haha. Kan dere tenke dere hvordan de hadde det, da de våknet opp til å lese om oss i VG? Angst hos meg i alle fall.

UKENS MEST IDIOTISKE

At jeg er sikret pris til Vixen neste år fordi jeg støttet og trykker liker på poster som juryformannen har lagt ut på facebook. Det er så utrolig fjernt å si noe sånt. Mens noen bloggere ikke klarer å legge diskusjonen om Vixen bort, har jeg bestemt meg for å fokusere på det som er bra. Jeg var jo ikke engang nominert til en pris, men fikk jo publisitet så det holdt. Man høster det man sår folkens. Og blir jeg ikke nominert neste år, så kommer jeg uansett for å heie på mine venner. Jeg tåler det. 

UKENS MEST RARE SPØRSMÅL

Er du ikke redd for at Erik skal like noen andre bedre enn deg? 

Altså, det er da vitterlig ikke noe jeg kan gå rundt å frykte. Om han faller for noen andre da var jo ikke vi ment for hverandre uansett da. Jeg tror om man begynner å tenke sånn så blir man sjalu og kontrollerende. Og det er ikke akkurat egenskaper jeg føler passer min beskrivelse. Erik var ute med kompiser på byen på fredag og henger med en kopis også i kveld. Om jeg skal gå rundt å frykte at han finner noen andre så er dette forholdet jammen ikke mye verdt. 

UKENS BESTE ØYEBLIKK

Det var da pappen til Erik fortalte om fotballbanen utenfor huset. #rørt 

UKENS LATTER

Det var i kveld da alle barna samlet seg i sofaen og vi snakket om hvordan Christian ble født. Hans historie er nokså unik, men det vi lo mest av var at han sa: Jeg kom ikke ut derfra mamma? Nå tuller du. Dere skulle sett ansiktsuttrykket. Alle de andre lo, mens han lo fordi han trodde vi spøkte. Og da lo alle de andre enda mer. 

UKENS KJØP

Ny jumpsuit! Kommer på bloggen. Kostet meg 79.- Helt herlig!

UKENS IRRITASJON

Snapchat og den nye oppdateringen. NOOOOOO.

UKENS TVILSOMME

Det var da jeg i går sa ja til at Sven hadde sin aller første hjemme alene fest. OMG. Mer om det i morgen. 

UKENS SMS

I love You mamma. Sees etterpå ❤

UKENS VINNER

Jeg har trukket en vinner, som får en kjøkkenmaskin ( ikke sponset) Vinneren er: Cathrine Barstad Olsen som faktisk ville gi den til sin mamma på morsdagen ❤

Cathrine, kan du kontakte meg på post@annebrith.no så skal vi få sendt maskinen til din kjære mamma ❤

This week ❤

God morgen fine folk ❤

Hva skjedde de siste ukene? Jeg har aldri før fått så mye unnagjort som jeg har fått de siste ukene! Enda jeg legger meg altfor sent, så hopper jeg nærmest ut av sengen rundt klokken 6. 

Mandag 

I dag går dagen til å dobbeltsjekke at ting er i orden før Vixen og lørdagens fotoshoot. Ballonger skal hentes, jeg skal få spraytan og jeg skal fikse negler. Negler er noe jeg normalt aldri setter på, fordi jeg føler mine egne blir helt ødelagte av det og jeg orker ikke gå hver 3 uke for å fikse dem etterpå. Men nå har jeg altså satt opp en time på torsdag kveld til det. Blir spennende å se. I dag kommer også sofaen vår ❤

Mulig jeg må be pappaen til Christian om assistanse her hjemme altså. Sist jeg bestilte nye garderobeskap kom han også og hjalp meg. Han bare: Måtte du bestille mahogny liksom? Haha. Vi var helt utslitte etter å ha fått dem opp. Søsteren min og han gjorde det meste, mens jeg sto og filmet haha. 

Men er jeg heldig så stikker kanskje Erik innom sent og da blir det jo fikset uansett. 

Både Annika og Sven har treninger, og det er et besøk hos tannlegen. 

Tirsdag

Dagen startet hos regnskapsfører. Så er det rett hjem for å bake ❤ Jeg skal prøvebake makroner til Stina. 

Tirsdager er det fri fra alt av treninger og vi skal bruke kvelden på å bare henge i sofaen og kose oss sammen! Tipper Christian også vil bake når han kommer hjem så det blir nok en kake til helgen tror jeg. 

Onsdag

Siste dagen i januar, og alle tall skal leveres inn. På onsdag skal jeg også mulig jobbe hele dagen med Sofie. Det gleder jeg meg veldig til. 

Torsdag

Bakedag! Jeg skal lage en kake jeg har sett for meg er supergod! Og så skal jeg prøve meg på den nye desserten jeg ville lage til helgen. Jeg fikk jo ikek lov av Annika å lage den fordi de ikke fikk lov å spise godteri og sukker før konkurransen. Så da blir det ekstra feiring til helgen. 

Denne dagen begynner planleggingen til årets største begivenhet! Jeg skal begynne å lete etter inspirasjon til invitasjoner etc. Mer om det i eget innlegg! Save the date må kanskje også ut? Hmmm..... 

Torsdags kveld blir det litt shopping til Valentine og fiksing av negler. 

Fredag

Alt av gjøremål i Oslo må fikses. Ballonger, roser osv. Jeg håper mine bestillinger fra Ellos kommer i tide! Wæææ gleder meg. 

Lørdag

Fotoshoot med gjengen. Hele huset kommer til å stå på hodet. Men om alt planlegges riktig og hentes inn på forhånd så blir dette sååååå bra ❤ Gleder meg til å vise dere bildene!

Søndag

Vixen og overnatting i Oslo. Alt er ikke helt på plass enda men jeg håper ting faller på plass i løpet av dagen i dag! 

Ellers blir det jo en uke med mye matlaging, treninger og forberedelser til Valentine og fastelavn. Akkurat det med Valentine skal jeg fortelle dere noe om i et innlegg som kommer etterpå ❤

Nå tror jeg sofaen min står utenfor gitt! Så må løpe! 

Gode klemmer ❤

 

 

 

 

Last Week ❤

Reklame

Denne uken er det en liten fyr som har fått mer oppmerksomhet enn de andre. Selv om han ikke engang har vært her. Det ble jo bare 4 dager sist uke så jeg følte vel egentlig at jeg savnet han raskere enn normalt ❤  

Når vi booker ferier og helgeturer så spør vi alltid hverandre her hjemme om vi skal ta med Christian? For det er jo sånn at med en liten kar så blir det begrensninger på hva vi får gjort når vi er på tur. Ofte har vi reist uten. Men etter ferieturen vår i påsken i fjor fant vi ut at det var mest riktig å ta med alle på tur. 

Derfor tenkte jeg ekstra mye på han denne uken, da vi holder på å bestille tur til Spania og har bestilt oss helgetur til Hemsedal. Vi skal stå på ski, dra på hundekjøring og kose oss masse. Vi skal prøvekjøre en ny bil oppover og vi skal bo på Skarsnuten hotell og jeg har akkurat funnet ut at de har jaccuzi til leie der oppe. Gjett om jeg skal booke den der i en time eller to. UTEN kids haha. 

Men det er ikke før vinterferien og frem til det skal det jobbes masse, slik at jeg virkelig føler vi fortjener turen til Hemsedal. Om noen har gode tips til restauranter så trenger vi det. Fredags kveld tror jeg ikke vi har noen planer så da tror jeg vi tar barna med ut og spiser noe godt. 

Lørdagen skal vi spise på hotellet ❤  

I morgen kommer altså verdens skjønneste 5-åring hit igjen og vi skal langsomt begynne å forberede en 6-års bursdag ❤  

Den siste uken skjedde det jo en del ting her hjemme. Erik møtte barna, og det gikk vel bedre enn jeg hadde turt å forvente. 

Vi fikk lagt en detaljert plan på det som skal skje i februar på jobben. Det er mye spennende som kommer og det kommer til å bli så gøy når jeg endelig kan fortelle dere hva jeg har jobbet med de siste 3-4 månedene. 

Annika har trent mer enn noensinne denne uken. Det går som regel i balansetrening nå. Hun setter en kopp på låret og står stille, mens vi andre må ta tiden. Ny rekord hver gang. Frem til nå har ingen krus gått i stykker haha. 

Jeg fikk ikke tid til å se meg om etter en ny seng denne uken, men i stua har jeg gjort plass til en ny sofa ❤   Jeg gleder meg veldig til å kunne ligge på den sammen med 2-3 andre, uten å må skvise seg sammen!

Jeg satte meg et mål for januar. Det er jeg i ferd med å nå. Jeg tør rett og slett ikke si til dere hva det er. Det betyr ikke noe å vite det egentlig, men en dag skal jeg åpne meg opp og fortelle dere alt. Tror jeg da :P 

Jeg elsker det bildet over. 

Da jeg tok det hadde jeg akkurat fått en utrolig god nyhet, og det er nesten som om jeg selv herfra klarer å se hva jeg tenker på. 

Det har blitt noen sene kvelder. Jeg prøver å legge meg tidlig, men det går ikke hele tiden. Både jeg og Erik jobber sent og mye og da blir det ofte at vi snakker litt sammen rett før tolv. Så ringer klokken allerede klokken 6 og vips er en ny dag igang. 

Jeg skulle jo skrive en del humoristiske innlegg til dere i helgene men i dag følte jeg for å dele en vond historie.

Les: Når hans nye kone ringer....

Mulig helgene rett og slett bare blir fast at det kommer innlegg tidlig, med et snev av følelser. Om det er humor eller dype tanker som deles, det må komme naturlig. Dog har jeg ufattelig mange flauser og vittige historier fra tiden min som flyvertinne. SÅ denne uken skal jeg grave litt ekstra i albumene mine og se om jeg finner noe spennende. 

Jeg har også sagt at kommentarfeltet er åpent. Jeg lukker det bare når jeg legger meg og når jeg ikke er online som i dag. 

Uken endte med sølv og gull på Winter Open og med en avtale om at jeg og barna skal kose oss i alle fall en deg kommende uke. På vår nye digge sofa. 

Sven sa også noe i bilen i dag som jeg skal dele med dere kommende uke. 

God natt herfra fininger ❤ 

 

Hold dere fast! Ny uke på vei ❤

Jeg trodde forrige uke kom til å ta kaka, når det kom til oppgaver og gjøremål. Denne uken ser ut til å bli like travel ❤

Det er oppkjøring til konkurranse denne uken, og det er generalprøver og en del spenning rundt det. Konkurransen er på søndag og vi gleder oss masse til å heie på alle lag, også lag utenfor Tigers. Jeg har blitt kjent med en mamma fra Vicqueens og må heie litt ekstra på både Force og Uniqe til helgen. GO GO GO! 

Dagen i dag starter med privattime for Annika og en mandagstrening med styrke og løpetest. Hun forbedret rekorden sin forrige uke med hele 32 1/2 lengde og jakter nå på 33 lengder. Så jeg heier litt ekstra på Annika i kveld. 

Det skjer noe stort i livet til både Sven og Espen også om dagen men det skal vi fortelle om etterhvert. Jeg er dritstolt av begge ❤

I morgen er det masse jobb, baking og en del møtevirksomhet, før vi skal på et hemmelig oppdrag på onsdag. Det har med Vixen å gjøre og jeg gleder meg helt vilt mye til det. For dere som ikke vet hva Vixen er så er det influencernes julebord på en måte. Med kåringer for alt mulig. Selv ble jeg ikke nominert i noen av kategoriene, noe jeg syns var kjipt akkurat i en dag, men sånn er det jo. Det er mange flinke influencere og i år var det bare ikke min tur. Men det betyr ikke at jeg ikke skal heie på mine gode venner. Jeg skal dra dit med Manuela og Sofie og mange andre.  

På onsdag skal jeg altså teste ut en kjole og det er litt av en sak dere. Helt eget design bare for meg. Jeg skal bruke den i forbindelse med en fotoshoot til noe annet som kommer om 3 uker, så det blir gjenbruk på den. Men jeg skal la dere få følge med på dette. Hun som skal designe og sy kjolen spurte meg i dag på telefonen: Er du helt sikker på dette Anne Brith? Jeg bare JA, la oss vise masse hud, haha. Nå må jeg legge meg i hardtrening neste uken haha. 

På onsdag kveld blir det mulig bowling ❤

På torsdag skal jeg treffe Stina, og vi skal sette oss ned og jobbe sammen. Hun er en av de smarteste bloggerne jeg vet om. Hun har lært meg så utrolig mye de siste månedene og jeg er så takknemlig for at hun har blitt en god venn. Jeg skal fortelle dere senere om en fin ting hun gjorde for meg i høst, noe ikke mange mennesker ville gjort. Men hun, hun åpent faktisk kjeften sin og satt en person så til de grader på plass at jeg selv ble helt satt ut. Stina for President! Sier jeg bare. Denne jenta er rå! Jeg har sagt ja til å bake til 25-årsdagen hennes og det blir stor fest. Både jeg og Sofie tar turen med gutta hengene på slep håper jeg :P 

På torsdag skal også barna ha sin første time med mentor. Mer om det i eget innlegg. Guri det gleder jeg meg til. 

Jeg skal til coach igjen på torsdag og da skal vi legge en plan for hva som skal gjøres de neste 11 månedene av året. 

På fredag blir det en rolig dag, og på lørdag skal vi på litt shopping. 

Søndagen er viet til Cheer-konkurranse og heiagjengen. 

Så er det plutselig en helt ny uke igjen etter det. 

Denne uka blir det suppeboller på bloggen, en deilig dessert, vanlig grovt brød, brownies og en kake håper jeg. 

Det var egentlig det. Noen av dere etterspør innlegg. Det jeg har notert meg er: tøyetips fra Annika, blogge om å jobbe mot mål og mental trening, flere sparetips, billige middagretter og generelt flere baketips!

Mangler vi noe da?

Ha en finfin mandag!

Foto: Stinablogg 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Last Week ❤

For en utrolig fin uke det har vært den siste uken ❤

Søsteren min Siv Elin kom på besøk og alle hjerter gledet seg over det. Barna var i full sving med både skole, treninger og mye annet gøy.

COACH

Jeg jobbet mer enn jeg trodde og fikk en lang og ekstremt bra samtale med min coach. Jeg har bestemt meg for å skrive litt mer utfyllende om hvorfor jeg velger å ha en coach, og hva vi har lagt som planer. Det er litt skummelt å dele de innerste tankene med en du ikke kjenner så veldig godt, men jeg tipper at han og jeg blir meget godt kjent dette året. VI skal treffes hver uke fremover. 

Jeg kommer ikke til å fortelle dere hvem han er. Han verdsetter sin anonymitet. :P

ROMANTIKK

I den meget travle uken som var klarte jeg å skvise inn en boklansering til min gode venninne Camilla Treningsfrue, et event og hele 2 dater med Norges kjekkeste kar ❤ Det skjedde også noe som ikke var planlagt da han kjørte meg hjem på torsdag, men han tok det veldig sporty. Men mer om det senere. 

Erik og jeg er veldig travle på hver vår kant og det er nok en av grunnene til at vi passer så godt sammen. Vi har eksakt samme tempo i hverdagen. Derfor er det så deilig å vite at han faktisk forstår min situasjon, og at noen dager er travlere enn andre. Denne uken har jeg spurt han om han har lyst til å bli med meg og titte på kjøkken og seng. Jeg trenger faktisk en ny seng, og skal sjekke ut noen butikker. Og ettersom han klarte seg så bra på Ikea, og faktisk synes det er gøy å være med og titte på sånt, så gjør vi også det. 

Et spørsmål som stadig dukker opp nå er jo hva vi skal finne på når han skal møte barna? Dere har kommet med mange tips. Jeg tenker kanskje at Rush Trampolinepark kan være noe? Eller bowling, eller en skitur? Eller mulig det blir en tur på skøyter. Kanskje smeller vi til med en hyttetur til Trysil? Det blir i alle fall utrolig gøy! Jeg gleder meg. 

BRØD & PROTEINER

Jeg lærte mer om brød og proteiner enn det jeg har gjort på flere år den siste uken. Jeg lærte også noe annet viktig: At det er jeg som mamma som tar valgene for mine barn, og at jeg må stole på at det jeg gjør for dem er riktig. Uansett hva andre sier. Jeg har aldri telt kalorier, proteiner eller annet. Jeg har alltid, hele mitt liv spist sundt og variert. Det gir jeg videre til mine barn. Da jeg da sist uke ble konfrontert med det faktum at jeg ga barna mine dårlig mat og at de "sultet" satt en støkk i hjertet mitt som gjorde meg trist. Jeg satt meg ned og sjekket alt mine barn spiser. Ikke for å bevise til andre at jeg har rett, men for å fortelle meg selv at det jeg gjør er ok. Jeg er bra nok. 

Barna mine vokser, de trener mye, presterer på høyt nivå både på skolen og på treninger. De utvikler seg. Dette hadde de aldri klart om de ikke fikk den næringen de trengte. Jeg sjekket Annika på aktivtrening.com. Tastet inn at hun trener 5-6 ganger i uka, hennes vekt og hvilken treningsform hun driver med. Der kom det opp at hun skal ha 60 g proteiner hver dag. 

Jeg er glad for at jeg satte meg litt inn i dette. For jeg følte veldig på at jeg ikke gjorde en god nok jobb. Og når jeg da ser at inntaket på proteiner er laaangt over hva både hun og de andre barna trenger hver dag, så ga det meg en god følelse. Nå vet jeg at maten jeg gir barna mine er GOD NOK! 

Det er så lett å vise pekefingeren å skrike ut at man må spise karbonadedeig i stedet for kjøttdeig. I en ideell verden ja. Kanskje i en ideel verden burde vi stoppet å spise kjøtt? All denne diskusjonen rundt ukemenyen min, har gitt meg mye lærdom. Så takk for det til alle kritikere. Jeg digger at dere spør og graver og stiller spørsmål. Man la oss alle holde oss saklige. Jeg prøver å gjøre det jeg og. 

SPONS

Det ble et ras av spørsmål denne uken når det kommer til sponsing. Når jeg og Erik er ute og spiser så betaler vi maten. Nå har vi datet såpass lenge at vi deler på regningene haha. Men han er en veldig gentleman så han tar som oftest regningen. Så overrasker jeg han med noe annet en annen dag. 

Jeg er heller ikke sponset av Kiwi. Jeg tenkte kanskje at jeg skulle ta handlingen neste uke på Rema 1000? Mange tipset om at det var gode priser der også. Så ble jeg oppfordret til å spise flere middager uten kjøtt eller fiks. Altså enten Veganske eller Vegetarmat. Jeg har satt meg litt inn i dette nå og skal sjekke litt opp på butikken. Norske butikker bugner av velsmakende vegetarprodukter og det har aldri før vært enklere å velge grønt, og dyrevennlig.

Så dette skal jeg definitivt sette meg inn i. 

Når det kommer til spons så er det nokså enkelt: Så lenge jeg har betalt for en vare eller en tjeneste så er det IKKE meningen at noe skal merkes med spons eller reklame. Det er bare å melde meg inn til Forbrukerombudet om dere mener jeg bryter markedsføringsloven. Det skal IKKE skje nemlig. 

KOMMENTARFELTET ER ÅPENT

Jøye meg, det trodde jeg aldri kom til å skje, men det har altså skjedd. Kommentarfeltet er åpent. For alle å kommentere. Over 300 kommentarer har kommet inn her på bloggen siden fredag kveld og dere er mer engasjerte enn noensinne. Det er så utrolig gøy. Selvsagt vil det alltid være bedrevitere i listen av folk som kommenterer, men jeg skal si dere en ting: Om vi ikke hadde hatt kritikere så ville aldri verden utviklet seg. Det er de største kritikerne som får ting til å bevege seg ut av evigvarende mønster. 

Jeg er jo en kritiker selv. Vi skal være det. Ikke sluke alt rått. Så nå føler jeg at vi har fått en god start her på bloggen. Januar ser ut til å bli nokså fin dere. 

UKENS TERNINGKAST

Alt i alt var det en nydelig uke. Jeg føler meg heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt om dagen og jeg kan vel si, uten at det blir for mye oppstyr av det at ja, jeg er forelsket ❤

En deilig og etterlengtet følelse jeg håper varer lenge ❤

Terningkast 6 altså på denne uken ❤ 

Håper dere alle får en helt fantastisk uke. 

Stikk innom her senere så skal jeg røpe hva som skjer denne uken og hva som skal bakes og som kommer på bloggen!

Masse gode klemmer herfra!

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

Last Week ❤

Siste uken har det vært mye romantikk i luften gitt ❤

Jeg har fått høre om forlovelser, blitt invitert i bryllup og begynt planleggingen til tidenes bryllupskake, som jeg skal lage for to mennesker som står mitt hjerte veldig nært ❤

Jeg og Sofie har avtalt en dobbeldate, jeg har sagt ja til Stina ( Stinablogg) og skal bake til hennes bursdag, jeg har planlagt en fin date denne uken med Erik og jeg har fått enormt masse fine meldinger fra dere! 

Hele uken har vært en eneste opptur! Det endte i går med en tur til Norges Idrettshøyskole, hvor mammahjertet bare boblet over i stolthet over en sønn ❤

Livet er bra ❤

Uken var meget hektisk. Men kommende uke vil nok bli enda mer travel, så det er bare å stålsette seg. Jeg skulle i går legge ut middagsplanen vår, men tro det eller ei, vi klarte å brenne risen og fiskegryta. Jeg må bare le av hele greia. Det ble så mye styr her hjemme på ettermiddagen at ingen husket på å sjekke risen. 

Det ble derfor middag 2 timer senere og da var det mørkt. Så kommende uke skal jeg gjøre klart innlegget allerede før helgen slik at det ligger klart til søndag. Jeg vet at mange av dere vil ha både oppskrifter og handlelister. 

Det kommer jo en del ufine kommentarer, som jeg frem til nå har slettet. Men jeg bestemte meg i forrige uke at jeg skal slippe gjennom det meste. Dere skal få svar på det dere lurer på. Jeg tror det er en fin ting å tørre å stå i motgang. Jeg har ikke noe problemer med å forsvare mine handlinger. Et menneske sin første tanke når man får kritikk er jo at man skal slette det, men det vil jo aldri forsvinne. De som lurer vil jo lure selv om jeg sletter. Så heretter skal jeg være mer flink til å slippe gjennom alt av negative tilbakemeldinger. Det vil også gjøre meg bedre og dere som spør vil faktisk vite at jeg har lest det. 

Men kommentarer som går på barnas utseendet eller synsinger om barna eller Erik, vil jeg ikke slippe gjennom. Det tror jeg dere forstår. Hva dere mener om han eller meg, og mine valg rundt partner kan jeg ikke dele. Det var en kommentar i går som var så ufattelig vond å lese, og jeg sendte den videre til mitt nye management og de ble satt ut. 

Så vi bestemte oss for at vi skulle sette grensen på hva som slippes gjennom der. 

Jeg delte altså et bilde av meg og Erik på lørdag. Han gjorde det først på sin snap, så da spurte jeg om han var komfortabel med at jeg gjorde det samme? Og det var greit. 

Denne uken skal vi på date på onsdag, og etter det skal han få være med på Camillas ( treningsfrue) sin boklansering! 

På torsdag skal vi til Tønsberg og se på båt og vannskuter. Haha. Det var hans tur til å velge. Men det gleder jeg meg faktisk til, for jeg vet jo så lite om båter og ettersom Erik bor på båten nesten hele sommeren så må jo jeg også vite litt om dette. Altså før noen henger seg opp i dette så "bor" han ikke på en båt. Han bare elsker å være på hytta og på vannet. Som svømmetrener i NSF, så må jeg jo si at vi er en bra match også der. For jeg elsker jo alt som har med vann å gjøre selv. Svømming, snorkling, dykking, surfing og generelt alt livet ved sjøen på en varm sommerdag. 

Det blir fint tror jeg ❤

Det var Espen som besøkte Norges Idrettshøyskole ❤ Han var støl i dag etter all treningen! Tror de hadde en nydelig og motiverende dag, hele gjengen! 

Nå skal jeg komme meg opp og ut av sengen. Det er et grytebrød som skal inn i ovnen, og noen makroner som skal lages. 

Søsteren min kommer også på besøk hit denne uken og minstemann er på plass igjen. Dog blir det bare for noen dager for pappaen ringte og spurte om han kunne få ha han litt ekstra? Hva svarer man på det da? Det er jo min uke liksom,og så skal jeg bare få 4 av mine 7 dager? 

Jeg svarte: 

Selvsagt skal dere få gjøre det dere har planlagt. Christian kommer til å ha en super uke og lage masse fine minner med pappaen. Og jeg, jeg får bare dytte 7 dagers kjærlighet inn i 4. Tipper det går strålende ❤

Ha en nydelig mandag!

PS. Nå er det ikke lenge til jeg skal røpe hva det er jeg har jobbet med de siste 2 mnd. Skal i møte i morgen og får høre alt av datoer for lansering da! 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

 

 

LAST WEEKFor en herlig uke det var sist uke. Det var en uke med mange oppturer og en del refleksjoner. Jeg merker at barna begynner å bli større og at de trenger mer plass. Det er friske meninger som blir kastet opp i de aller fleste situasjonene som oppstår og noen ganger føles det som om det ikke kan gå 10 minutter uten at vi må høre på en diskusjon. 

Det eneste som hjelper som konsekvens når alt eskalerer er å ta internett. Koble helt av. For å si det slik. Det har vært flere dager uten internettforbindelse på noen av dem. Det er et hardt liv. 

UKENS MEST KOSELIGE MIDDAG

Det var nok lørdag da vi var 9 til bords. Alle hadde en venn på overnatting og det var liv i heimen kan du si. Jeg storkoser meg med så mange barn i hus og drømmer om den dagen når vi har et litt større kjøkken, og noen flere soverom. Det ble film med de eldste etterpå og foodchallenge med Annika og Elise. Espen stakk hjemmefra og overnattet til slutt hos Isak :P 

UKENS GULLKORN

Det har vært mange hysterisk morsomme gullkorn denne uken, men jeg føler at det Christian sa da konserten startet på torsdag, det tok kaka. Det er ingen hemmelighet at pappen til Christian er fan av høy musikk så jeg var ikke akkurat bekymret. Men da musikken begynte å spille og bandet til SiLyA & The Sailors startet så ble Christian helt satt ut. Det var skikkelig høy musikk og han så med store øyne på meg og sa: Mamma, dette her kalles SKIKKELIG musikk. 

Han kom også med tidenes kommentar da vi satt på toget. Da ville han vite hvordan babyer kom seg inn i magen. Les hele innlegget her. 

UKENS OPPTUR

Jeg holdt litt pusten da jeg plutselig ble tagget på en av verdens største instagramprofiler på kaker. Wiltoncakes. De lånte en av mine videoer og delte den med sine 1,1 millioner følgere. Noe som resulterte i flere tusen følgere til meg. Veldig gøy synes jeg selvsagt det var. Videoen kan du se her

UKENS SIGNATUR

Wohoooo, signerte en kontrakt forrige uke. Det er så deilig å få ting på plass. Nå vet jeg at 2017 kommer til å bli knallbra. Dette gir meg også ekstra motivasjon til å gjøre en enda bedre jobb. Jeg gleder meg og var utrolig stolt da jeg signerte med Anne Brith Davidsen nederst på arket. Rett ved siden av .... xxx fniiis :P 

UKENS TÅRER

Jeg gjorde noe jeg hadde lovet meg at jeg ikke skulle gjøre. Jeg bladde meg bakover gjennom snapchatstoryen min og gikk gjennom sommeren 2016. Når jeg tenker på det så gjør det enda vondt. Det er sårt og jeg har ikke klart å innfinne meg med hvordan ting ble. Jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle rippe opp i alt det der men i et svakt øyeblikk en kveld bladde jeg meg tilbake. Det var vondt i ♥

UKENS KOMMENTAR

Jeg følger deg på blogg og instagram og jeg må si du imponerer meg. Faen, så mye du får til. Du er spesiell og har fått til saker som andre ikke har klart. Alt dette takket være din personlighet. Mange kommer til å klage på deg fremover, jo mer suksess jo mer hat. Ta det bare som en ekstra kredit. Du er nydelig. 

Altså, jeg ble helt satt ut, men også rørt. For akkurat når jeg leste kommentaren så hadde jeg en dårlig dag. Det var en litt tung uke for meg i forrige uke. Jeg følte meg i mange situasjoner misforstått. Og når man da får en slik fin melding så blir man glad. Så takk til deg som sendte den. Gode klemmer. 

UKENS SNAKKIS

Jeg ler meg i hjel av hva noen henger seg opp i her på bloggen. Altså la meg si en ting: Bloggen er mitt univers. Jeg skriver det jeg føler for. Om jeg bestemmer meg for å redigere et innlegg så kan det hende det er fordi jeg trykket litt fort på "publish" knappen og ville finpusse det etterpå. Så da gjør jeg som regel det jeg skal og går inn og redigerer etterpå. Det er ikke noe big deal. Ikke heng dere opp i det at et innlegg blir redigert. Det er i alle fall INGEN som korrigerer meg eller ber meg sensurere ting. Hverken Nettavisen eller mitt management ber meg om å forandre noe. Det har aldri skjedd og vil nok heller aldri skje. Om noe blir skrevet om er det fordi jeg bestemmer det. Men jeg skjønner at noen har lite å gjøre når de spekulerer i slike ting. 

UKENS NEI

Kommentarer som ikke blir publisert blir av meg slettet. Når dere ber meg gå inn på innlegg skrevet på andre blogger for å ta opp diskusjoner om ting så gjør jeg som regel ikke det. Det har jeg ikke tid til. Husk jeg er alene med 4 barn og jobber minst 10-12 timer hver dag. Om jeg skulle googlet alt som blir skrevet om meg og kastet meg inn i diskusjoner om meg selv på anonyme foras så ville livet mitt blitt nokså miserabelt. Jeg er en person som unngår å diskutere med anonyme. Og jeg prøver å forholde meg til mitt eget liv og gjøre en så bra jobb som mulig. At noen ikke er fan av meg eller at noen er uenig i det jeg gjør, det vil det alltid være. Jeg kan i min hverdag ikke bruke tid og energi på det. da ville jeg langsomt mistet all livsgnisten min. Jeg bruker heller tid på å bake,skape, realisere mine drømmer og jobbe knallhard mot egne mål. Så nei, jeg åpner ikke døren for negative mennesker i mitt liv. Beklager. 

UKENS SPØRSMÅL

Er det et overgrep å sende nakenbilder på snap når mottager ikke har bedt om det? Jeg skjønner at mange der ute vil at jeg skal se hvordan de ser ut men det må da være grenser? Man sender da ikke sånt uoppfordret? Debatten er hetere enn noen gang og jeg må bare oppfordre alle unge jenter som følger meg til ALDRI å sende bilder av seg selv uten klær. Du vet aldri hvem som misbruker dem. Men tilbake til mannfolk som ikke klarer å dy seg. Jeg mener det grenser til et overgrep, hva mener du?

UKENS KAKE

Jeg er enda sååååå fornøyd med kakene jeg lagde til Anna Rasmussen. Har fått så mange spørsmål fra dere om oppskrift og lover å få dem ut asap. Ved siden av dette så bakte jeg en vaniljekake med Nugattikrem her om dagen. GLED dere til den kommer. Denne uken skal jeg bake en Unicorn kake og lage cupcakes i samme stil så det er bare å følge med. 

Ønsker dere en strålende mandag. 

God klem ♥

 

JANUAR - Tilbakeblikk

Hvor ble det av januar? Hva skjedde? Skal resten av året gå like fort? Da er det bare å holde seg fast altså for jeg føler til tider at jeg ikke henger med haha. 

Jeg har lyst til å dele noen tanker om januar med dere. Hva lærte jeg og hvilke erfaringer skulle jeg ønske jeg var foruten. Mulig du kan ta med deg mine tanker inn i ditt eget liv eller jobb og se på det som noe positivt. 

Som dere vet så er jeg en person som setter meg høye mål. Det gjorde jeg også for 2017. Jeg trigges av tall og liker å jobbe systematisk. Jeg får stadig høre at jeg er en av de få bloggerne som har kontroll på antall besøk, vekst på de forskjellige kanalene og en av de få som jobber systematisk mot et mål. 

For meg personlig har det vært et todelt mål. Ja, penger er viktig, men det er ikke det viktigste. Det er noe jeg sier til mine barn og deres venner når de spør: Hvordan er det å være kjent. Det skal ikke være et mål i seg selv å bli kjent. Noen streber enormt etter å bli kjendis. Men min visjon har alltid vært og vil alltid være: Vær best på det du gjør så kommer suksessen av seg selv. 

Derfor jobber jeg iherdig og mye mer jevnt og trutt fra 2017. 

Jeg synes det er trist at så mange bloggere skal ha så stort fokus på det å tjene penger. Da jeg leste at Isabell skrev at det å være med i Bloggerne var så dårlig betalt og at det var derfor hun sa nei, ble jeg oppriktig lei meg. Hva med reisen og lærdommen, tenkte jeg. Det siste året har jeg lært så mye av å være med i Bloggerne. Både om meg selv men også om andre. Det å få lov til å være med i en slik produksjon og få tid på tv må sees i en sammenheng. Man får muligheten til å fronte seg selv på en unik måte. Jeg fatter og begriper ikke at enkelte ikke ser verdien i det. 

I januar har også bloggernes inntekt vært et tema. Mammatilmichelle gikk ut i media og skrev at hun hadde fakturert for over 800.000 bare i januar. Husk at omsetning og lønn på langt nær er det samme. En blogger som fakturerer for 100.000 i mnd må betale skatt og avgifter og har mulig kun halvparten som lønn. Med 7 dagers arbeidsuke og 12 timers arbeidsdag så er dette sammenlignbar lønn med det vanlige mennesker tjener. Januar er ofte en måned man fakturerer alle årlige samarbeid og da kan det fort bli slike store summer. Grådighet i bloggverden og ellers i samfunnet blir som regel ikke mottatt godt. Det er noe jeg prøver å være bevisst på. Man trenger så absolutt ikke mye, men man må ha slik at man klarer seg. Slik er det med de fleste. 

Noen ganger, som på Vixen feks, når det ligger parfymer strødd rundt så blir jeg flau. Parfymene var på Vixen gratis og alle som ville kunne ta dem med hjem. Jeg ble flau over å se hvor grådige noen er. Sånn er det også med giveaways og alt annet som vi bloggere kan få sponset. Trenger jeg det? Jeg føler ofte at goodiebagen er grunnen til at de fleste bloggerne går på eventer og er den ikke fet nok så kommer de ikke. Hva med å roe seg litt ned? Jeg tror og håper at det er grunnen til at jeg ofte blir oppfattet nokså nøktern. Jeg er veldig bevisst på å være takknemlig for alt jeg får. Jeg håper i 2017 at bloggere blir mindre grådige. På denne måten vil bloggere også få et bedre rykte. 

Jeg fikk en sms av en blogger som fikk sponset ting gratis, som lurte på hvordan hun skulle gjøre det? Jeg bare skrev: Husk at for hver 1000.- du får sponset så må du selv betale 280.- i skatt. Får du sponset en ferie til 50.000.- så koster det deg faktisk 14.000.- Dette skal oppgis på inntekten din hvert år. Dette er grunnen til at jeg som blogger ikke tar imot kostbare gaver mer. Det koster meg penger og trenger jeg det virkelig? 

I januar bestemte jeg meg for å gå et nytt fotokurs. Jeg skal bli enda bedre på å ta bilder og jeg skal jobbe enda bedre med video som snart lanseres her på bloggen. 

Det har vært en lærerik måned. Jeg har begynt å se formen av en blogg slik jeg vil ha den i fremtiden. Jeg har også skjønt at døgnet bare har 24 timer og at jeg ikke kan eller vil jobbe meg i hjel. Jeg kan om jeg vil jobbe 17 timer hver dag. Men det er viktig å planlegge pauser i hverdagen. Også pauser til å være kreativ, være alene og faktisk pauser til å gjøre alt annet enn baking. Bare kjede seg. 

Jeg skal også bli flinkere å skrive riktig. Jeg rabler innimellom innleggene ned og poster dem før jeg har fått sett over skrivefeilene og dette blir ofte kommentert. Jeg vet at mange av dere irriterer dere over det og jeg tar det veldig til meg. Skjerpings. 

Men, når det er sagt så klarer man ikke bli bedre på alle områder samtidig. Jeg må derfor ta en ting av gangen. 

Januar har vært en måned med masse jobb, lite festligheter og enda mindre sosiale sammenkomster. Men sånn må det være en stund. 

Å gå en måned uten alkohol har også vært veldig enkelt. Jeg har bestemt meg for å ha et hvitt år. Altså ikke drikke på et helt år. Dette fordi søndagene er dager jeg trenger til å skrive, kose meg med barna og bare slappe av og hente meg inn etter en travel uke. Da passer det seg ikke å ligge fyllesyk i senga. 

So far so good. 

Februar ser strålende ut så langt. Det blir kurs i franska makroner på mathallen sammen med en gruppe i Nettavisen, jeg skal gi gratiskurs i kakepynt på Lamberseter Senter 12. februar, jeg skal på premierefest med Bloggerne, jeg skal starte et online kurs den 13. februar, det blir skoleball ofr Annika, jeg skal ta et fotokurs, jeg skal på Bryan Adams konsert, vi skal filme til en ny spalte her på bloggen og jeg skal ha en hel uke uten barna. Jeg vurderer å reise 2-3 dager til London for å gå på et bakekurs selv og jeg skal bake med noen kjente fjes. 

Februar, du er velkommen!

Håper dere har hatt en like nydelig måned. Og trenger du en piff i hverdagen så anbefaler jeg boken: Bli best. Den har hjulpet meg gjennom hele januar. Og tanken: You get what you work for, not what you wish for!

Gode klemmer...

PS.

Husker dere at jeg sa at det aldri kom til å komme en bløtkake her på bloggen? Haha, det kommer. Så mange av dere har mast om det nå og jeg har bestemt meg for å høre på dere når dere ber om noe. Mulig det blir en sånn månedlig greie. Mest etterspurt i januar. Kommer hver 1. i måneden etterpå? Er det noe dere ønsker?

Foto: Tilbords

LAST WEEKJeg sitter her og tenker på uken som gikk. 

Jeg hadde utrolig mange planer for uken og bestemte meg for å gi gass. Ingen tid å miste liksom. Kjenner du den følelsen? Du bare bestemmer deg for at NÅ, nå skal det skje! Det har vært tøffe uker siden 2017 startet og det blir ikke mindre tøft med alle plenene jeg og mitt management har lagt for 2017. 

Derfor startet jeg uken med friskt mot og full gass. 

UKENS SYKESTE

Ukens mest syke ble Annika. Hun var hjemme fra skolen 4 dager. Det har aldri skjedd. Men selv om hun ville på skolen allerede på onsdag og var nokså pigg så holdt magefølelsen min henne hjemme. Det skulle vise seg å være en riktig avgjørelse for på onsdag ettermiddag ble det feber igjen. SÅ da ble hun hjemme en ekstra dag etter det. Visste du at mange foreldre sender barna sine altfor tidlig på skole og i barnehage. De har ikke tid til å holde barna hjemme slik at de heller lar barna smitte andre? Så egoistisk. Vi fikk mail fra skolen denne uka om akkurat det. Egoister, tenker jeg da. Som bare tenker på egne timeplaner enn å tenke på alle andre. Espen var også hjemme i noen dager men Annika var den sykeste :P 

UKENS KATASTROFE

Ja, jeg må nesten få kalle det en katastrofe når mitt makroobjektiv blir ødelagt. Heldigvis er jeg forsikret slik at jeg kan kjøpe meg et nytt relativt raskt. Jeg begynte å søke på nettet og fant et til objektiv jeg ønsker meg. Kostet bare 39.000.- Men jeg har faktisk tenkt til å investere i det så fort som mulig, for det vil heve bildekvaliteten betraktelig. Og så er det et verktøy jeg trenger til jobb. Gleder meg. 

UKENS OPPTUR

Helt i ekstase var jeg da en av Instagrams største brukere innen kakedekorering begynte å følge meg og kommentere på mine bilder. Haha jeg ringte inn til Anti og hylte i telefonen. Det morsomme er jo at de nå har oppdaget at jeg finnes og vil dele mine videoer. Altså du skjønner at det er en opptur, når en Instagramkonto på 1,2 millioner følgere spør om de kan få låne dine videoer. Jeg digger det! Jeg var høy og rusa hele dagen på torsdag på grunn av dette. 

UKENS BESTE KJØP

Sven har fått senebetennelse i begge akillesene og må ta det rolig. Vi måtte kjøpe nye sko og fikk hjelp fra Løplabbet til å finne nye. Det viste seg at Sven løper skjevt og har trykket på helen. Dermed ble jeg noen tusen fattigere, men etter to dager var Sven sin vondeste for betraktelig mye bedre. Jeg er glad for at det funket så bra som det gjorde. 

UKENS SMIL

Annika smilte fra øre til øre da hun endelig klarte å sette seg helt ned i spagaten. Som flyer må hun tøye mye og de har et eget tøyeprogram. Det har hun fulgt daglig de siste ukene og har gjort stor fremgang. Hun jobber iherdig og det er gøy å se hvor glad hun er når hun driver med Cheerleading. GO TIGERS!

UKENS BAKST

Altså det må være kakebordet til Anna. Jeg gleder meg vilt til å vise dere bildene. Jeg er i ekstase over så fint det ble. Bildene er dødsfine. Jeg skal legge ut oppskriftene også etterhvert. 

UKENS MAMMAØYEBLIKK

Espen ville bake boller da jeg var borte. Bare at han har lyst til å bake rører jo meg langt inn i hjerterota, men når det kommer frem helt perfekt gjærbakst ut av det så blir jeg ekstra rørt. Jeg så for meg Espen om 10 år i et kollektiv et sted i Oslo, mens han studerer, hvor han disker opp på en søndag med hjemmebakt boller. Tror dere han kommer til å bli poppis eller? Jeg digger han. 

UKENS LÆRDOM

Det skjer! Livet. Her og nå. Det skjer faktisk. Alt vi deler med dere, alt vi opplever her hjemme og det som får oss til å smile er ekte. Vi har det så gøy om dagen. Bare det å ta en handletur med Espen blir til en morsom greie. Jeg har prøvd i det siste å være med på barnas påfunn. Ikke begrense noen når de ønsker noe. Jeg danser jo selv på bordet så hvorfor skal ikke de kunne danse på bordet? Vi ler, vi gråter og vi trøster hverandre. Selv om det er jævlig tungt til tider så er det så inni helsikes gøy her hjemme om dagen. Vi storkoser oss! Livet! 

UKENS SPØRSMÅL

Det er faktisk spørsmål både fra Annika og Espen. Espen kom til meg i går og sa: Mamma, jeg trenger mer klær. Jeg må ha en ny stil ass. Så her må jeg sjekke mine kontakter om det er noen som kan være med Espen en dag på shopping og finne hans nye stil. Så kom Annika og spurte om jeg kunne fikse at hun fikk jobbe på Stortinget. De skal ha en dag hvor de jobber et sted og hun vil absolutt inn der. Ikke lik mora i det hele tatt. Jeg blir svett av alle ønskene barna kommer med og lurer innimellom på om jeg har skapt noen monstere? 

UKENS BESTE

Det har vært så mange gode ting denne uken. Det som er best for Sven trenger ikke være best for Annika. Hver og en har hatt sine oppturer denne uka og jeg som mamma føler med alle i hver sine gleder. Men jeg må si at det er ekstra stas å se Annika gjøre en feilfri rutine på matta og få gull med laget sitt. Jeg gråt en skvett da. Ellers var jeg sinnsykt happy da jeg fikk sett budsjettet for 2017, omsetningen for 2016 og fikk høre alle gode planer for 2017. Veldig glad og takknemlig og med de tallene så VET jeg at målene vi som familie har satt oss ikke er urealistiske. Hus blir det!

UKENS OPPSKRIFT

Har du ikke prøvd deg på Nugattibollene, eller slik jeg kalte dem: Franske boller med Nugatti, så bør du gjøre det. Deigen var den beste jeg noen sinne har laget. Å jeg drømte om de bollene i natt haha....

Og med det er uken forrige uke oppsummert. Det er mye som skjer i kulissene for tiden og jeg gleder meg sånn til å fortelle dere hva som skjer. Jeg har også jobbet på spreng med å rette opp i tekniske feil og mangler på bloggen som nå har dukket opp. Derfor kan det kanskje føles som om jeg ikke er så aktiv på bloggen men jeg sitter konstant nesten og ser i den skjermen haha. Så i helga var det godt å få seg noen fridager fra akkurat den. 

Ønsker dere en strålende uke. 

Jeg heier på oss!

Gode klemmer!

 

LAST WEEKDet skjedde utrolig mye forrige uke. 

Her er noen av "ukens beste" opplevelser.

UKENS TÅRER

Man gråter en skvett nå og da som mamma. Og i forrige uke fikk jeg se de to første episodene av Bloggerne, der jeg og barna deltar.  Jeg ble overrasket, rørt og glad. Lo nokså mye men etter den aller første episoden var det kun tårer som rant nedover. Litt emosjonell pga at vi som familie har gått gjennom et tøft år og mye av det er nå på film. Dere må bare følge med. Herregud som jeg gleder meg!

UKENS STRESS

Helt seriøst, det var at jeg ikke klarte å finne noe å ha på meg på Vixen før samme dag. Jeg har nå bestemt meg for at det ALDRI skal skje igjen. Kommende premierer og festligheter er nå satt fast i kalenderen og det skal hele tiden henge et klart antrekk i det skapet mitt haha. Får kalle det: Klar-til-fest antrekk. 

UKENS MAMMAØYEBLIKK

Jeg tror det var da en av guttene kom hjem med en prøve som var helt feilfri. Ikke fordi han var best men fordi det var i et fag han har strevet lenge med. Da er det ekstra gøy når noe går bra. Dagen før hadde vi snakket sammen om en opplevelse vi begge gjerne skulle vært foruten men som vi bare må lære oss å leve med. Derfor var øyeblikket ekstra fint. 

UKENS FRUSTRASJON

Mobiltelefoner på full styrke når jeg sitter og jobber. Jeg holder på å bli gal av dem. Derfor har vi nå alle i huset restriksjoner på mobiltid. Vi har ikke mobiler på rett etter skoletid, for da er det lakser som skal gjøres og vi slår det meste av rundt 20.30. 

UKENS OVERRASKELSE

Herlighet jeg ble spådd. Det var helt tilfeldig og jeg har ikke lyst til å si så mye om foranledningen annet enn at jeg tydeligvis dumpet borti en synsk dame som fikk 2 syn da hun så meg. Ja, ja, tenkte jeg. Hun sa ikke så mye annet enn at det ene bildet hun så var meg foran et stort hus og det andre var at jeg satt fast i noe. Jeg måtte ha mer tro på meg selv for å "komme ut av det" og at jeg kom til å få hjelp fra en eldre kvinne. Det hele var veldig merkelig og hårene på armen min sto rett opp da denne fremmede damen sa dette til meg. Ikke vet jeg men det var litt vittig at hun sa det med huset. 

UKENS GODE SAMTALE

Det var på Vixen tenker jeg. Fikk endelig tid til å snakke litt med Silje Pedersen. Avtalte at vi skulle møtes litt oftere fremover og jobbe litt sammen. Det skal bli deilig. Måtte le litt egentlig for på Vixen var det slik at man ikke fikk lov til å sitte om man ikke var finalist. Men det var masse stoler ledig, og Silje og jeg satt oss jo ned. Flere ganger fikk vi høre at vi måtte flytte oss, men de hadde ingen de mente skulle sitte der, for alle satt allerede. Det var fullt kaos egentlig, men det ble til at vi ble sittende og lo godt om det hele etterpå. Neste år har jeg bestemt meg for å pushe det med Vixen hver dag i mine kanaler slik jeg gjorde i fjor. Det resulterer ofte i en finaleplass. Så slipper man å bli kastet ut haha. 

UKENS DELTE HEMMELIGHET

Jeg går og bærer på flere hemmeligheter om dagen. Og for meg er det nokså vanskelig. Jeg prøver så godt jeg kan ikke å dele de hemmelighetene med noen. Derfor er det ekstra godt å kunne ha en hel dag på kontoret hos Anti, som er mitt management eller hos Nettavisen for der kan jeg snakke åpent uten at ting kommer ut. Flere av hemmelighetene er jo så fantastisk morsomme ting som skal skje og når jeg da kan snakke fritt om det så klarer jeg liksom å glede meg ekstra mye til det. 

UKENS SPARING

Jeg har vært helt rå denne uken på det økonomiske. Har hver eneste dag jeg har vært på farten tatt med meg mat hjemmefra. Jeg har ikke kjøpt meg noe som jeg følte jeg ikke trengte og jeg har brukt kortet mitt minimalt. Jeg har vært flink med å betale alt av regninger og hatt fokus på hvordan jeg skal få laget meg en økonomisk buffer om ting blir ødelagt. Vi ønsker oss sårt en tørketrommel men det skal vi spare til. 

UKENS VINNER

Jeg har trukket vinneren av bakepakken: Malene Vik Djupvik, send meg din adresse så får du pakke i posten. Mange spurte om den var sponset men det var den ikke. Hadde den vært sponset hadde det vært merket med #annonse eller #sponset

Ha en strålende kveld dere!

Det kommer et innlegg til i dag ettersom jeg må dele handlelisten min for uke 4 med dere :)))

Sjekk dagens digge oppskrift på pålegg!

Og titt også innom kategorien gjærbakst. Nå er alt veldig oversiktlig på alle kategorier. 


Blomsterbuketten er laget av Sugarboy Ed.

 

 

UKEN SOM GIKK

For en sinnsyk uke det har vært!

Ja, jeg sier sinnsyk, selv om jeg vet at mange av dere synes det ordet ikke er et veldig fint ord. Mange mener ordet ikke bør brukes unødvendig men jeg tenker aldri på ord på den måten. Jeg er nok litt skadet etter mine 10 år i Amsterdam. Å bo så lenge i et annet land gjør at man mister litt grepet på språket sitt. Og slik har det også vært med meg. 

Angående det med Amsterdam så er det litt vittig også å bo så lenge i utlandet for man mister jo ikke bare språket sitt litt men man går liksom glipp av 10 år Norgeshistorie. Kjendiser og lignende har jeg null kontroll på fra den tiden. Så når andre bloggere sier: Ja, men han er jo han og han fra tv, eller det er jo hun fra det programmet. Så vet jeg ofte ikke hvem det er :P Litt flaut til tider men det er nå slik det bare er. 

Uken som gikk var helt bananas. Jeg skal lette litt på sløret med tanke på noen opplevelser:

UKENS LÆTTTIS

Seriøst det må ha vært i dag tidlig. En av dere som følger meg sendte meg en screenshot på en kommentar skrevet av en ivrig mann. Han hadde kommentert med fullt navn på facebook under en diskusjon på en nettavis angående det at kvinner i Norge bør få hjelp til å bli gravide selv om de er alene. Kommentaren hans var helt forkastelig og den lignet veldig på den mann33 hadde lagt igjen her på bloggen. Det vittige var at facebookprofilen hans var åpen og når du da ser hva han ønsker seg for det nye året, altså det han deler med venner og familie på sin egen vegg: Han ønsket seg i 2017 mer toleranse og forståelse. Mer rettferdighet, ettertenksomhet og åpenhet. Jaja, sikkert bare for seg selv og sin familie. Ikke for single damer som ønsker seg barn og heller ikke i kommentarfeltene rundt omkring i nettaviser og blogger.

UKENS OPPTUR

Vi som er bloggere hos Nettavisen har et helt team som sitter og selger annonser for oss. Det er da ekstra stas når en av selgerne ringer og spør om du vil gjøre et betalt oppdrag for noen. Særlig når det er større merkevarer som du har villet jobbe med lenge. Når jeg ser navnet til en av selgerne på telefonen så jubler jeg alltid haha. Sånn var det også denne uken. Da vet man i alle fall at man har gjort en bra jobb. Gleder meg til dette samarbeidet!

UKENS TÅRER

De kom på fredag da jeg satt og tenkte tilbake på de siste 7 årene. Valgene jeg har tatt har ikke vært de enkleste, og det har vært noen tøffe tider. Forhåpentligvis ser 2017 lysere ut for oss. Det er godt å gråte litt innimellom :P 

UKENS MEST VANSKELIGE

Denne første uken i året hadde jeg satt meg et fryktelig tøft mål. Blogge 2-3 ganger hver dag. Jeg har laget 24 bloggposter og det har vært en fin miks mellom oppskrifter og innlegg om livet som mamma. Dette har også vært en Christianuke og få dette til på en så travel uke er jeg utrolig stolt av. Det betyr at om man har fokus på jobben man skal gjøre og ikke alt mulig annet svada så blir ting bra. Bloggen har hatt nesten 240.000 sidevisninger denne uken og det er jeg dritstolt av. Jeg har hatt meget god drahjelp fra journalister i Nettavisen som har skrevet mange saker om meg og frontet mine innlegg så det er jeg veldig takknemlig for. Nå er den kommende uken Christian-fri og skal det jobbes om mulig enda hardere!

UKENS LÆRDOM

Jeg så en video på facebook forrige søndag hvor en mann i et kreativt yrke fortalte hvordan man skulle klare å være i "den kreative boblen". Jeg erfarer noen ganger at jeg faller ut av den boblen og ikke har lyst til å være kreativ. MEN jeg har ikke klart å finne ut hvorfor jeg kommer til det punktet. Han kom med rådet om å slutte med analysering. SÅ det har jeg gjort denne uken. Jeg har ikke fulgt med på analyser og statistikk slik jeg normalt gjør. Jeg har levd veldig i nuet og bakt ut fra hjertet og magen. Jeg har hatt mer glede i bakingen enn noen gang. Jeg har til og med fått en herlig tilbakemelding på min og Christian sin baking med ønsket om å se oss på youtube. Så denne uken føler jeg at jeg har lært mye.

UKENS BESTE IDE

Annika skal ha jentene på overnatting om ikke så lenge. Jeg har tenkt til å overraske dem med en skikkelig campingovernatting. Hengekøyer skal henges opp i stua og jeg skal prøve å få tak i en slags lavvo som vi kan sette opp midt i stua. Peisen skal de fyre marshmallows på og jeg skal finne kule ideer på pinterest til denne kvelden. Det blir så gøy og jeg gleder meg til å forvandle stua til jentekos. Annika har vært den i familien som ikek har hatt veldig mange på overnatting og hun fortjener litt ekstra. Samholdet på cheerleadingen er tatt til helt nye høyder og vi mødrene planlegger både turer og overnattinger med jentene. 

UKENS GULLKORN

Det kom selvsagt fra minsten. Han maser veldig om en lillebror og da jeg sa at han kunne spørre pappa om han kunne lage en lillebror svarte han: Pappa kan jo ikke det, for han har ikke melk i puppene sine :P

For flere gullkorn følg meg på snap: annebrith

UKENS SAVN

Min manager Marion Celine er på ferie og det har vært en uke uten de vanlige telefonsamtalene. Det er deilig at hun er tilbake kommende uke for jeg har virkelig savnet henne. Jeg føler meg dritheldig som har en egen manager og et management som er tilstede for meg og som støtter meg når det stormer som verst. Denne uka var det Julianne og Pia som tok oppgaven men det blir liksom ikke helt det samme uten Marion Celine <3 

UKENS SPØRSMÅL

Det kommer utrolig mange spørsmål fra dere og denne uken tror jeg at jeg har godkjent 400 kommentarer. En av kommentarene jeg fikk var et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg på hvor jeg kjøper tingene mine. Altså ting jeg har på kjøkkenet. Og det skal jeg komme med et innlegg på.  Mye har jeg jo fått sponset opp gjennom årenes løp men det er mange ting jeg kjøper for å teste ut det nyeste på markedet. Jeg fikk også spørsmål om å ha en spørsmålsrunde. Det skal vi også prøve å få unnagjort kommende uke.

UKENS OPPSKRIFT

Oppskriften som ble mest besøkt denne uken var bananasplit med marengs. DET hadde jeg faktisk ikke trodd hehe. Men det er klart at dette var en soleklar favoritt hos mange. Baguettene jeg lagde er på en god nummer 2. Personlig likte jeg mine cupcakes best haha.... 

Ellers har uken dreid seg mye om planlegging til noe stort som jeg håper skjer i september. Flere møter og veldig mye baking med minsten. 

Håper dere alle er klare for en ny uke?

Jeg er klar!

Gode klemmer!

 

Fordelen med å møte drømmemannen på byen med venninner er:Søndag kveld dere! For en helg! Jeg må jo fortelle dere hvordan uken har gått og hva som har vært minneverdig. 

Jeg tror kanskje denne uken har vært en av de aler beste i mitt liv, takket være mine gode venninner fra Mosjøen. Denne helgen har vi alle sett frem til. Etter mange år bestemte vi som spilte på håndballaget på Mosjøen IL å treffe hverandre igjen. Pysjamasparty, spa, middag og bytur sto på planen. 

Seriøst det var en helt konge helg. Noe av det har blitt filmet :P Derfor har jeg ikke vært særlig aktiv på snapchat i det siste. Når man tømmer seg til et kamera daglig så blir det ikke mer å gi på snap ;) 

Ukas overraskelse

Det må ha vært Christian som allerede skriver navnet sitt og har lært seg å regne. 2+2 er jo enkelt men at en 4-åring kan finne svaret på 6+5 eller 16+4 var overraskende for meg. 

Ukas latter

Det var definitivt øyeblikket rett før drosjen skulle hente oss i går kveld og noen av oss jentene ble igjen på suiten. Bente filmet og tok ansvar for å gi oss andre en real latterkrampe. Vi var 4 jenter på rommet. Jeg måtte legge meg på sofaen fordi jeg ikke klarte å sitte og en av de andre jentene måtte legge seg på gulvet fordi det var så morsomt. Siste fikk ikke puste. Vi lo og lo og lo. Enda i dag trenger jeg bare tenke på øyeblikket Bente sto og filmet og så ler jeg høyt.

Ukas mest distre øyeblikk

Hadde jeg ikke visst med 100% sikkerhet at jeg ikke er gravid så hadde jeg etter denne uka faktisk begynt å lure på om jeg er det. Jeg har glemt så vanvittig mye rart denne uka og ellers hatt tydelige "svangerskapstegn" men det er teknisk umulig så det trengs ikke å spekuleres i. MEN jeg dro på fredag til Oslo og glemte batteri til kamera hjemme. Jeg glemmer vesken min overalt og glemte å fylle diesel slik at jeg nesten sto stille på E6. Jeg bruker å si om ikke hodet mitt satt fast så hadde jeg glemt det og :P

Ukas singelopplevelse

Altså jeg slettet for noen uker siden mine apper på mobilen hvor man treffer andre single. Mine venninner mente at det var mye bedre å møte en mann på byen. I går var jeg jo sammen med 9 av mine aller beste venninner ute og hva er vel bedre enn å møte Mr. Maybe Right på et utested? Alle venninner kan med en gang si sitt og du slipper noe mer mas fra dem fordi de har allerede møtt han. Haha. Det er også slik at når du er singel og ute med venninner så skal de matche deg med kandidater DE mener passer deg. Og det sto ikke på forslag i helgen for å si det slik. J

Ukas beste

Beste øyeblikket må ha vært når Sven og SIF gutter 13 vant mot Skedsmo i kvalifiseringen til 1. divisjon. Gutta tapte 0-7 mot dem sist og det å vinne 5-0 da er en bragd. Jeg og en annen mamma sto som gale og heiet på sidelinjen. Det var en helt magisk kamp. Det er full fotballfeber i huset for tiden og ønskelistene på fotballsko blir lengre og lengre. 

Ukas tårer

Jeg gråt en skvett i helga. Vi jentene oppdaterte jo hverandre på livene våre og hva som har skjedd og det at noen av våre venner har gått bort gjør noe med meg. Jeg tenker på familiene som blir rammet og hvordan livet til tider er et lotteri på hvem som holder seg friske og hvem som blir syke og dessverre ikke overlever. Noen mennesker har en sykdom som ikke vises utenpå og det er utrolig mange i Norge i dag som trenger hjelp til å bli friske. 

Ukens magesug

I går kveld sånn rundt midnatt tenker jeg ❤

Vi overnattet på Comfort Hotel Grand Central og jeg må si at jeg likte den "rosa suiten" kjempegodt! Jeg elsker at hotellet ligger så sentralt og at du faktisk bare rusler inn fra Oslo S og inn i Østbanehallen. Olivia åpnet der på fredag og det har blitt veldig livlig der nede. Hotellet har de fasilitetene man trenger for en helg og personalet som møtte oss var helt fantastisk. Anbefales!

Nedenfor ser dere noen av bildene fra rommet. 

God klem fra meg ❤

Følger du meg på snap? Annebrith.no heter jeg der. Om du vil se noen av det jeg opplever må du klikke deg gjennom MYSTORY

Ellers blir jeg veldig glad om du trykker LIKER på min facebook. Der skal vi snart begynne å teste ut livestreaming med baking så følg meg gjerne der også om du vil se hvordan det står til på kjøkkenet :) På instagram er det kun kaker og oppskrifter som serveres :)

 

LAST WEEK

Det ble en rolig uke for meg forrige uke. 

Mitt råd til alle der ute: IKKE slapp for mye av for da blir du syk haha. Tror kroppen min gikk inn i en slags hvilemodus og ville bare ikke våkne opp igjen. Jeg sov stort sett 10-12 timer hver natt. Nå hadde jeg jo 2-3 dager med feber også så flere dager ble det mer hvile enn annet. I går var jeg feberfri og dristet jeg meg ut på tur. 

Det var mange fine øyeblikk forrige uke som jeg husker godt.

MEST RØRENDE

Det var vel da Espen sendte melding fra Nederland og la ved et bilde at han hadde klipt seg. På slutten slang han på ordene LOVE YOU med masse hjerter. Det er rart hvor godt det gjør i mammahjertet. Espen er nok den som snakker lettest om følelser her hjemme. Han er også den som flørter mest også. Haha uten tvil. Han er kjent for det!

AHA OPPLEVELSEN

Det må ha vært på fotokurset jeg tok, da jeg fant ut hvordan jeg skulle unngå å få bilder som er kornete. Hallo, jeg var så fornøyd og nå går alt som en lek. HAr også investert i et nytt objektiv og skal bestille en ekstra blits så nå blir det gøy. 

UKENS TÅRER

Jeg klarer ikke helt å gi slipp på det fra i sommer. Jeg tenker mye på om jeg kunne gjort noe annerledes og det har nok gjort meg skeptisk til det å treffe noen. I et svakt øyeblikk sa jeg ja til å ta en middag med J kommende uke men jeg angret meg dagen etter og avlyste. Jeg vil bare ikke bli såret. Å bryte opp etter 4-5 måneder var vondt. Uansett om man ikke har involvert familie, barna og venner så er det mye følelser fra min side og jeg føler det mangler noe i hverdagen. Jeg trodde det skulle gå lettere enn det har gjort og gråt noen dager over dette. Samtidig så vet jeg jo at jeg må stå for avgjørelsen jeg har tatt men det betyr ikke at det ikke gjør vondt. Å elske noen som ikke føler det samme er alltid vondt. 

BESTE KJØP

Ukens beste kjøp må definitivt være mitt nye sengetrekk og pute. Jeg skal skrive et eget innlegg om dette for jeg har faktisk lært noe nytt om det å re sengen haha. Innlegget kommer i starten av denne uken så bare følg med. 

BESTE TELEFONSAMTALEN

Kom fra eksen men det var ikke han som ringte. Det var minsten Christian som slo på tråden. Han lurte på om vi kunne bake i dag? Han gledet seg til å komme til mammaen sin og jeg må si jeg gleder meg også og sa direkte ja til å bake. Så i ettermiddag skal vi bake sjokoaldecupcakes sammen. Jeg skal prøve meg på en ny oppskrift på karameller. 

UKENS VIDEO

Det er definitivt filmen fra Marion Celine & Joachim sitt bryllup. Om du skal gifte deg så MÅ du titte innom den. SÅ utrolig vakker. Elsker hvordan den er laget og sangen er bare så fin. Marion Celine er den jeg jobber tettest med i Anti Management og jeg var så heldig at jeg fikk levere både cupcakes og franske makroner til dette bryllupet. Nydelig video. MUST SEE!

UKENS MORSOMSTE

Leser flere og flere kommentarer fra menn her inne på bloggen og det er morsomt å se hvordan menn engasjerer seg i mitt ve og vel. Noen skriver at jeg bør være mere tilstede for barna mine og at jeg ikke må se så mye på tv haha. Om noen hadde satt på en klokke og telt timene jeg var sammen med mine barn og samtidig sett at jeg faktisk i løpet av en uke nesten ikke ser på tv så tror jeg de hadde blitt overrasket. Men jeg skjønner at siden jeg skrev innlegget om mannegruppa Ottar så har jeg ikke blitt veldig populær. Mange menn har funnet bloggen min og det er ikke akkurat de mest hyggelige kommentarene som kommer inn. Men jeg kan si dere at jeg bryr meg ikke nevneverdig. Menn som støtter den gruppen klarer jeg bare ikke ta seriøst. 

UKENS BILDE

Det må være bildet under. Jeg liker det så godt. Men vet ikke om jeg skal ha det som header enda. Takk til alle som stakk innom bloggen og la igjen en mening. 

Foto: Christian Wangberg CWFoto

Ønsker dere en strålende uke! Klemmer ♥

Følger du meg på snap? Annebrith.no heter jeg der. Om du vil se noen av det jeg opplever må du klikke deg gjennom MYSTORY

Ellers blir jeg veldig glad om du trykker LIKER på min facebook. Der skal vi snart begynne å teste ut livestreaming med baking så følg meg gjerne der også om du vil se hvordan det står til på kjøkkenet :) På instagram er det kun kaker og oppskrifter som serveres :)
 

LAST WEEKFor en magisk uke det har vært! Så mye gøy jeg har fått være med på og så mange spennende møter :P

Uken startet definitivt veldig godt og det har vært en fin uke med mange fine stunder. 

SKUMLESTE ØYEBLIKK

Det var definitivt på mandag da jeg var sammen med en kompis ute på tur ved Glomma. Han hadde med seg sin nydelige hund og vi gikk en lengre tur. Da vi skulle gå tilbake over hengebroen så hadde det altså kommet en okse ned fra åkeren og den sto foran broen slik at vi ikke kunne gå over. Hunden bjeffet som gal og vi så at oksen ble mer og mer sint. Jeg var skikkelig redd og han jeg var sammen med ble faktisk også litt bekymret. Heldigvis kom hunden tilbake raskt og vi fikk kommet oss kjapt bak den sinte oksen og over broen. Pulsen var definitivt nokså høy og vi lo godt etter vi var kommet over broen men akkurat da vi oppdaget at oksen var nokså irritert var vi ikke så høye i hatten. 

BESTE ØYEBLIKKET

Jeg tror det beste øyeblikket denne uken må ha vært da jeg og pappaen til de eldste barna var sammen i bilen. Vi tok en "carselfie" og dere som følger meg på snap har sett snappen. Du ser at barna rett og slett er lykkelige. VI hadde en veldig fin dag sammen hele "familien".

UKENS TÅRER

Det var definitivt da Espen ropte: PAPPA og løp mot han. Jeg sto og fiklet med mobilen så på snappen da jeg filmet er ikke ordet PAPPA med. Men det var så rørende å se. Espen trodde han skulle få en sykkel og at vi skulle hente den på Gardermoen. I stedet kom pappa uventet 1 dag tidligere. Da gråt jeg litt og fikk mange meldinger om at dere på snap også gråt. 

UKENS SKADE

I går, lørdag var jeg ute med en venninne. Tenk at en full dame klarte å knuse et ølglass rett opp i ansiktet mitt? Det kunne gått sååååå ille men heldigvis slapp jeg unna med et lite kutt mellom øynene. Det der er grunnen til at jeg faktisk ikke drikker mye. Hva er det med fulle mennesker? Null kontroll på seg selv. Overgitt JA!

UKENS BESTE SNAP

Denne uken er det mange av mine snaps som har engasjert men det er definitivt det innlegget hvor jeg fortalte at jeg presset guttene til å være snille med jentene som engasjerte mest. Her hjemme har jeg alltid vært opptatt av at gutta skal respektere jentene og behandle dem med respekt. Om jeg får høre som ejg fikk denne uka at noen ikke har vært greie får de 2 dager på seg på å gjøre det godt igjen og klarer de ikke be om unnskyldning på skolen så kjøres de rundt til jentene og så må de ringe på på kveldstid og be om unnskyldning for det de har gjort. Tro meg det er noe som er meget effektivt. 

MAMMAHJERTET

Ukens beste øyeblikk var da Annika sa at hun ble valgt med på laget som skal stille i konkurranse i november. Annika har kun gått på cheerleading i litt over et år og at hun klarer å kvalifisere seg til å være med på laget som skal stille i konkurransen gjør meg så veldig stolt. Jeg vet hvor mye det betyr for henne også og jeg tipper at jeg den helgen kommer til å grine enda mer når jeg ser henne som flyer på NRC Tigers sitt Coed lag :)

UKENS DATE

Vel, helt ærlig det må ha vært middagen med barna og eksen. Selv om det ikke var noe date haha. Skal jeg begynne å date eksen? Jeg har tenkt mye på akkurat det. Når jeg ser hvor kjekk han er og hvor høyt han elsker de 3 barna så gjør jeg meg jo opp noen tanker. Kan man finne tilbake til hverandre etter 7-8 år fra hverandre? Jeg vet ikke. Det var så rart å ha han hjemme hos oss og vite at han fulgte Sven til trening og lånte bilen osv. Veldig rart å være en familie selv om det bare var for 24 timer... har savnet det faktisk. En god følelse.... fortsettelse følger. 

GODE KLEMMER!

 

 

 

 

 

LAST WEEK

God søndag fine mennesker, 

Søndag morgen og en liten krabat som vekket meg med sang. Jeg fikk filmet Christian da han sang og la det ut på snapchat: annebrith.no Der ser du også hvordan han i går sang høyt i stua. Høy på sukker fra en barnebursdag. Haha. 

Denne uka har vært magisk på mange måter. 

Jobben har tatt en fin vending, jeg har brukt mye tid sammen med barna og jeg fikk litt fri på fredag kveld til å treffe T. 

UKENS MORSOMSTE

Jeg ringte min venninne Irene på fredag. Vi har ikke snakket så mye med hverandre den siste tiden og nå hadde vi begge tid til en prat på telefonen. SÅ begynte vi å mimre om hvordan vi traff hverandre for 7-8 år siden. Hun spurte meg om jeg husket den første gangen vi var ute i Oslo, da jeg falt ned trappen? Jeg hadde helt glemt hele den episoden. Det var en sommer vi festet og vi dro til et utested i Oslo. For å komme ned på toalettene måtte man gå ned en bratt svingtrapp. Jeg holdt meg ikke godt nok fast på veien ned og det skulle da ikke mer til enn et dytt fra en jente før jeg sklei ned hele trappen. Det verste var ikke at jeg lå som en sjøstjerne på bunnen av trappen med hodet ned i kliss og søl, men det verste var at jeg hadde sklidd ned med mine ben bøyd bakover slik at begge skinnbena hadde tatt fallet. Slik hadde jeg altså sklidd nedover trappen og ettersom jeg hadde kjole på var det selvsagt åpne sår nedover bena. Man skulle tro at festen endte på legevakta men vi fortsatte bare. Hvordan jeg klarte det er et under og i ukene etter festen kunne jeg ikke ha på meg bukse fordi jeg hadde så vondt, dog ler vi så vi griner hver gang om den episoden for synet av meg nedover trappa var hysterisk morsomt selv om det var vondt :P

UKENS TANKELESER

Jeg fant en bok jeg bare elsket omslaget på. Boken heter: Roses og ville passet utmerket på bordet mitt rett ved bloggstolen min. Nydelig på bilder vil den være og perfekt som bakgrunn. Jeg hadde ikke tenkt til å lese den, bare kjøpe den for å ha den stående fordi den var så fin. SÅ jeg løfter den opp og spør T: Bør jeg ta med meg denne boken? Han så på meg, smilte og svarte: Skal du ta med deg en bok fordi du elsker omslaget? Det var så sprøtt fordi akkurat idet jeg hadde sagt ordene bør jeg ta med meg denne boken, tenkte jeg i hodet mitt: Jeg kommer jo aldri til å lese den, bare ha den med på bilder. SÅ det var vanvittig sprøtt at han sa akkurat de ordene jeg tenkte. Ble litt skremt i det øyeblikket ja. 

UKENS UNFOLLOW

Jeg var på lanseringen av Run & Relax på mandag. Der møtte jeg en haug av nydelige damer og en kom bort til meg litt brydd. Hun sa: Jeg må innrømme noe for deg. Jeg fulgte deg på instagram, men jeg måtte trykke UNFOLLOW fordi jeg ble helt syk i hodet av alle de deilige kakene. Jeg spiste altfor mye kaker og måtte trykke slutt å følge før jeg ble gal. Jeg er på diett skjønner du. Jeg måtte le og synes det hele var kjempesøtt. Tidenes beste unfollow! 

UKENS MAGESUG

Fredag 18.49

UKENS GULLKORN

Jeg var lettere irritert på barna fordi de ikke hadde gjort oppgavene sine her hjemme og var nokså streng mot alle. Kanskje på grensen til å være litt sint. Så kommer Christian mot meg og smiler. Han ser på meg og sier: Du er søt når du er sint, mamma. 

Da lo vi alle. Gjett hvem som bruker å si det til han når han er sint eller sur hihihi... 

UKENS SANG

Jeg har fått helt dilla på sangen: Like I´m gonna loose you. Den handler om at vi skal leve her og nå. Være tilstede og elske nå. Ikke ta hverandre for gitt fordi man rett og slett ikke vet når tiden renner ut. I morgen kan du miste alt. Og for hver gang vi er sammen skal vi gjøre det beste ut av det. Elske hverandre uten å angre. Kysse hverandre lengre for hver mulighet man har. Bruke tiden vi har og si det vi mener før det er for sent. Altså elske hverandre som om i dag er den siste dagen. Bra sang. Love it. 

UKENS JUBEL

Hjemme på kjøkkenet da vi hørte at Sven og lagkameratene hadde vunnet A-sluttspillet i Bjerkecupen. FANTASTISK! Jeg er så stolt av vhordan han jobber med fotballen for tiden. Jeg er stolt og glad på hans vegne. 

UKENS TRENINGSØKT

Det må ha vært med Heidi her på Sørumsand. Yoga altså. Jeg begynte å tenke på hvordan livet mitt faktisk er nå og hvor jeg vil være om 1 år. Hva er viktig for meg? Hva er viktig for mine barn? Tanker for å finne balanse i livet og være den beste jeg kan være. Jeg kjenner at jeg ikke er i balanse riktig enda. Det tar lang tid før jeg klarer å roe meg ned etter en stressende dag så derfor skal jeg dra på yoga 1 x i uken fremover. 

UKENS TÅRER

Det er ikke alltid like lett å bo så langt unna mamma og pappa. Men jeg prøver å ringe dem ofte. Akkurat nå savner jeg familien veldig mye og spurte eldste søster om hun hadde lyst å komme på besøk en helg nokså snart. Mellomste søster er jo i nærheten men har vært travel og på reise i det siste. Så da jeg snakket med mamma og hun sa i telefonen: Anne Brith, vi er veldig stolte av deg og det du får til alene med 4 barn. Ikke glem det! Så kom tårene. Vurderer å ta noen dager i høstferien i Mosjøen. Da er barna i Nederland og jeg kan fly opp og spise litt god mamma-mat.

UKENS OPPTUR

Det skjer mye i kulissene for tiden. Jeg prøver hver uke å være i Oslo og stikke innom mitt management og Nettavisen. Hos Anti ( managementet ) møtte jeg Celine Aagaard og avtalte noe gøy med henne. Rett etter jeg dro hadde Sophie Elise kommet innom og hun sendte meg en melding hvor hun spurte om jeg kunne hjelpe til med noe som jeg selvsagt har sagt ja til. Men det som er mest stas av alt er jo når sjefen sjæl skryter av jobben du har gjort. Hun hadde fått tilbakemeldinger på en jobb jeg har gjort og sa at de var veldig fornøyde. Akkurat dette gleder jeg meg veldig over og jeg gleder meg til å kunne fortelle dere når det kommer på tv. 

UKENS SPØRSMÅL

Det hagler inn med spørsmål fra dere og denne uken har det selvsagt ikke vært noe annerledes. Det som har opptatt dere mest er jo historiene jeg har delt med dere. Ikke inviter daten hjem på kaffe har fått noen sinn til å koke og om jeg skulle skrevet det på nytt så hadde jeg skrevet det på samme måte. Det betyr at jeg har ro inni meg og føler ikke at jeg har gått over streken på noe som helst måte. Så til spørsmålet som de fleste har stilt: Hvem er det du dater? 

Det har jeg ikke tenkt til å fortelle dere. Jeg har selvsagt tenkt til å dele mine tanker og opplevelser med dere, innen rimelighetens grenser da. Og da mener jeg mine grenser. Barna vet også at jeg dater og de forstår godt forskjellen mellom å date noen og å være kjærester med noen. Barna leser ikke bloggen og tar absolutt ikke del i mitt offentlige liv slik mange av dere tror. Men jeg skal skrive et eget innlegg om akkurat det med barna og bloggen. 

Så ja, jeg dater igjen. Nei, det er ikke han jeg var på ferie med. Det avsluttet vi rett etter ferien. Det er derfor en ferie er veldig fint å reise på. Man blir kjent med hverandre og kommer inn under huden på hverandre. Vi tok en oppsummering etterpå og gikk hver til vårt. Det er nå litt over en måned siden. Så traff jeg uventet T og så ble det slik det ble. 

UKENS BAKEOPPSKRIFT

Altså bolletipsene mine fra i går slo veldig godt an men det er ikke å stikke under en stol at det var SMASHkaken som var den absolutt favoritten på facebooksiden min. Selv om oppskriften ikke er fra sist uke så er det oppskriften som ble mest delt.  Hele 50.000 har sett den nå :) 

UKENS TANKE

Gjør jeg det riktige nå?

Det er en tanke som ofte kommer opp i hodet mitt. Jeg har bestemt meg for at jeg må gjøre det som er riktig for meg. Ikke det som er riktig for alle andre rundt meg. Nå følger jeg magefølelsen min og så lenge jeg ikke sårer noen jeg er glad i så føler jeg at jeg er på rett vei. Jeg har tatt en del valg som jeg vet mange sommer til å sette spørsmålstegn ved etterhvert men jeg har valgt. Det er mitt liv dette her og jeg skal leve det. Derfor er jeg både sterk i troen og står ved valgene jeg tar. Men at jeg innimellom også utfordrer meg selv på om jeg gjør det riktige det er helt klart.

Takk for at du leste ha en nydelig uke. 

Hva likte du best ved bloggen denne uka? Kom gjerne med en kommentar!

 

 

 

LAST WEEK


Sist uke var amazing. På så mange vis. 

Jeg har lenge tenkt noen tanker rundt bloggen og de har nå endelig formet seg til en plan. Som jeg skrev i innlegget: Stille før stormen så er det i oppoverbakker og vanskeligheter man utvikler seg. Man må liksom kjempe litt ekstra for det som kanskje før har vært veldig enkelt. 

Jeg er også ekstra glad om dagen. Livet smiler på mange måter og det er en spennende tid. Å kjenne at man er kreativ og har lyst til å bake er en deilig følelse.

BEST MOMENT

Åååå det beste øyeblikket må ha skjedd på tirsdag. Jeg har skrevet hele 4 innlegg om det som skjedde og tanker etterpå. Det er veldig bra skrevet og rett fra hjertet og jeg bestemte meg i går etter en samtale med han jeg delte øyeblikket med at jeg ville publisere det. 

MOST CRAZY

Må nesten ta denne tirsdagen igjen for makan til crazy skal man lete lenge etter. Men det var veldig varmt forrige uke og gradestokken viste hele 23 grader selv sent på kvelden. Elva var definitivt ikke så kald som jeg trodde og det var mer forfriskende enn jeg trodde å bade. Det eneste pinlige var vel å komme ut av vannet og innse at jeg ikke hadde håndkle med og måtte av med bikini for å unngå å bli syk. 

UKENS FREKKESTE

Snap fra en av dere som klarte å lire ut av seg hvorfor jeg brukte penger på frisøren hver uke. Altså om jeg skulle ha lyst til å gå til frisøren hver uke så hadde jeg gjort det men det har jeg ikke tid til. Jeg er hos frisøren hver 6. uke og jeg er strålende fornøyd hver gang. Jeg går hos Toofan på Hairport Metro og betaler hver 6. uke kr. 2000.- for klipp, farging og kur. Frekke mennesker har jeg lite til overs for og de som er verst de sletter jeg faktisk på min snap. Heldigvis er det mitt privilegium. Og det føles deilig! Jeg har sagt det før og sier det igjen: Det er ikke en menneskerett å få følge meg på snap. Er du frekk og ufin så sletter jeg deg. 

UKENS BAKEOPPDRAG

Jeg tar ikke mange oppdrag. Det er fordi jeg ikke vil låse tiden min på dager så vil jeg heller ikke ha det prette på meg at jeg må prestere. Men etter Caroline ble 2 barnsmamma i forrige uke fikk jeg en nydelig snap av lille Naia og jeg avtalte med Caroline at jeg skulle stille opp når de trengte baåde kaker og cookies. Inspirert av bloggen til Caroline gikk jeg på amazon.com og kjøpte noen fine utstikkere til cookies. 

UKENS GULLKORN

Christian sier så mye rart for tiden. Han har flere spørsmål enn jeg klarer å besvare. Hvor var jeg mamma, da Sven var liten? Forklar en 4-åring hvor han var de Sven var like gammel som han er nå.... haha. Men ukas beste må være da Christian og jeg vasket bilen etter termosen med kakao hadde eksplodert under setet. Jeg var så oppgitt og sliten. Vasket som gal for å få alt bort. Det var varmt og vi hadde kun en halvtime på oss til Annika skulle hentes igjen på cheerleading. Christian henger over meg på ryggen for å prøve å se der jeg støvsuger og alt blir bare for mye for meg så jeg ser på han og vil bare få han til å sitte rolig slik at jeg kan vaske bort alt. Så sier han: Vet du hva mamma? Du er søt når du er sint!

Haha. Det hører med historien at jeg alltid sier til han når han er sint at han er så søt. 

UKENS GULROT

Når jeg jobber hardt gir jeg meg selv alltid belønninger. Nå har jeg belønnet meg selv med en deilig tur på fjellet i høstferien. Barna skal bort og jeg reiser opp for å nyte noen deilige dager med fjelluft og godt selskap. Jeg har faktisk også booket meg inn på hotell kommende fredag i Oslo. Det skal bli så godt å få sove ut litt. Har du sett hotellrommene til Scandic Comfort rett ved Sentralstasjonen? Det er så lekkert der. Min kusine Hilde fra Bedremeg.no har reklamert så mye for det hotellet at jeg bestemte meg for å booke meg inn der en natt jeg og. De har lekre temarom som er superfint designet. Åååå gleder meg til å stjele litt tid i hovedstaden. Mulig det blir en film også. ELSKER å gå på kino.

UKENS MAMMAØYEBLIKK

Barna vokser så fort. Det er nesten en klisje men det bare skjer. "Slipping through my fingers" synges i Mamma Mia og det er akkurat den følelsen jeg sitter med når det gjelder Annika og de andre barna. Hun er klar for noe jeg ikke er klar for. I går sminket hun seg for første gang. Det var bare for fun men det var som å se henne plutselig bli 15-16 år. Hvor ble tiden av? Når jeg ser på henne så ser jeg så mye av den nydelige faren hennes i henne. Han er utrolig kjekk og det er tydelig at barna har fått gode gener fra han. Nåde den som sårer henne i fremtiden haha. Jeg innså plutselig at jeg ikke har allverdens av tid med de små. Det skremmer meg samtidig som det gleder meg.....

Håper dere alle får en nydelig uke!

Gode klemmer!

 


 

S U N D A YTenk at det er søndag igjen.

For en uke det har vært dere! Festligheter har stått i fokus, men mest via jobb. Denne uken har jeg fått unna så utrolig mye jobb og det har vært takket være flere gode venner som har stilt opp. Jeg har vært i et vakuum føler jeg de siste ukene. Helt siden jeg kom hjem fra Naxos har jeg ikke vært helt "på" føler jeg. Noe har plaget meg men jeg har ikke klart å sette fingeren på hva.

Du vet når du føler at du ikke kommer deg videre. Du står på stedet hvil med 2 mulige veier å gå og innerst inni deg vet du hvilken du må ta, men du fortsetter på den veien du er på fordi du bare ikke er sterk nok til å skifte kurs. Sånn har det vært for meg. Mulig du som leser denne bloggen daglig nå tenker: Man Anne Brith du er jo så sterk, dette klarer du! Men jeg er ikke alltid så sterk. Noen ganger er jeg rett og slett naiv. 

Men jeg har lært noe veldig viktig i livet mitt og det er at jeg ikke skal kaste bort tid på dårlige vennskap, forhold eller andre ting som ikke gjør meg bra. Når man så velger å gå en annen vei så er det like greit å gjøre det kjapt. Man river jo et plaster også av i en fei. 

Etterpå trenger såret kanskje litt tid til å komme seg og du vil uansett etter en tid føle deg bedre. Dette gjelder alle mulige ting i et liv, ikke bare med vennskap eller kjærlighet. 

UKENS TRENINGSTUR

Det var definitivt turen på mandag med J. Vi løp oss bort i marka og fant ikke veien tilbake. Da vi kom til et veiskille og jeg mente vi kom fra den andre siden enn det vi var på vei så fulgte jeg motvillig med. Det resulterte i en tur som var flere timer og som endte i en hage på et sted langt unna der vi parkerte. Jeg tror vi først var tilbake rundt halv tolv. Turen føyer seg bare i rekken med merkelige turer vi har vært på. Sykkelturen vi hadde på Jevnaker var jo også en slik tur som bare skulle vare i noen timer og så ble det 5. 

UKENS MAMMAØYEBLIKK

Det er faktisk to øyeblikk som har festet seg på netthinnen. Første øyeblikk var da jeg satt på cheerleadingen til Annika og så på at hun ble løftet opp som flyer av sin base. Lille, vakre Annika som jeg er så glad i sto så stødig og spente nok hver muskel i kroppen for å kunne holde posisjonen og viket ikke en millimeter ut av posisjonen. Da hun ble satt ned roste treneren Annika og jeg så et smil hos Annika som varmet mammahjertet. Hun er jo den yngste på laget og jeg vet at hun strever noe voldsomt med å komme seg ned i spagat og få perfekte posisjoner så akkurat å vite at hun jobber maks på treningene og at det gir resultater varmer mitt hjerte. 

Det andre øyeblikket var etter kampen til Sven. Han følte ikke han hadde spilt en veldig bra kamp og jeg måtte si meg enig. Men slike kamper lærer man også av. Og når man taper så møter man en motstand som kanskje gir grobunn til et sterkere ønske om å bli bedre. Så hang han litt med hodet på veien hjem og jeg så at bestekompisen hans klappet han på skulderen og sørget for at han følte seg bedre. Å gå bak to kompiser og se et slikt vennskap fikk meg til å tenke på hvor god barndom jeg selv hadde og akkurat der følte jeg meg utrolig lykkelig på vegne av Sven. Å være mamma, og vite at han har så mange gode venner gjør meg lykkelig. 

UKENS FLAUSE

Det var selvsagt feilsnappingen på onsdag. Trenger vel ikke si så mye mer om akkurat det. 

UKENS MEST NERVØSE

Må være rød løper på fredag og premiere SInging in the rain. Liker ikke slike røde løpere og vil egentlig prøve å unngå dem i all fremtid. 

UKENS BESTE

Ukens desidert beste skjedde på takterrassen på The Thief på onsdag kveld. Mer info følger!

UKENS TÅRER

I går gråt jeg. Jeg klarer ikke forsone meg med at jeg måtte gi slipp på noe som jeg egentlig ikke var klar til å slippe. Men man kan ikke skrive et nytt kapittel i livets bok om man bare sitter og leser i det siste kapittelet. Og hvis du skal gripe tak i det som er foran deg, så må du slippe det du har i hendene og la det fare. Du kommer deg ingen vei og du holder fast på det du har. Og det er så tungt, så fryktelig tungt. Men det er slik ting er. Sorry til puta for alle tårer, forhåpentligvis blir det en uke uten flere tårer for akkurat det. Cry and get over it!

UKENS SANG

Hope you´re happy - Lene Marlin

UKENS LATTER

Med barn i hus så kommer det mange morsomme og kanskje litt pinlige øyeblikk. Det skjer noe i huset for tiden. Barna vokser til og temperaturen stiger. Det er som regel Espen som står for de mest morsomme øyeblikkene og det var han som sto for øyeblikket denne uken også da han midt i pølsegratengen ropte høyt: Jeg elsker kvinnekroppen! Jeg må si meg stolt og fornøyd når jeg faktisk vet at jeg har to gutter her hjemme som har en veldig respekt for jenter og behandler søsteren sin til tider som porselen! Espen sin uttalelse har vi humret om helt siden han sa det! Og ja, man skal elske kvinnekroppen!

UKENS SNAP

Det var vel en snap som kom hvor det sto: Du er nydelig! Rart det der hvor koselig det er å få høre at noen liker deg :) 

UKENS LÆRDOM

Nok, er nok. Når noe ikke funker så funker det ikke. Bruk skuffelsen, sinnet eller hva det når enn er du føler til noe positivt og legg det vonde bak deg. Bli gjerne forbanna, tren som et uvær eller jobb deg gjennom det. Rett rundt hjørnet kan verdens beste vente. You never know!

God søndag ♥

 

S U N D A YDenne uken har vært magisk og trist på samme tid. Magisk fordi noen av de menneskene jeg har møtt denne uken har gjort møtene til uforglemmelige og herlige minner og trist fordi noen dager har vært tunge. 

Ukens latter

Det var definitivt da jeg fikk en snap fra min søster Siv Elin. Jeg hadde tullet med henne og mine nærmeste venninner på snap om mannen som sto og klippet hekken hos naboen og da søster sendte en snap tilbake som bare var konge så brast jeg ut i latter. Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Jeg hylte av latter og grein på terrassen der jeg satt alene. Han stakkars fyren som klippet hekken fik det hele med seg og trodde sikkert jeg var crazy!

Ukens snap

Jeg får så vanvittig mange fine snaps fra dere, men denne uken var det igjen en "privat" snap som kvalifiseres til ukens høydepunkt. Som jeg sa over så har jeg noen få nære venninner jeg snapper en del med. De får se alt bak fasaden og det jeg ikke tør å si offentlig forteller jeg dem. Noen ganger går det skeis slik som en dag denne uka hvor jeg la snappen som skulle til dem ut på mystory. Jaja, ingen er perfekte :P

Det beste minnet som ble skapt

Min barndomsvenninne Anette snappet meg tidlig en morgen at hun skulle på dagsmøte til Fet. Ettersom jeg bare bor 10 minutter unna bestemte jeg meg for å kjøre henne tilbake til flyplassen. Selv om jeg ikke hadde veldig god tid den dagen så er det viktig for meg å ta meg tid til slike ting. Anette og jeg har kjent hverandre siden vi var 6 år og har det helt fantastisk når vi møtes selv om det kan være år mellom hver gang. Fantastisk flotte 30 minutter. Da jeg satt henne av på OSL viste det seg at en annen person som jeg bryr meg mye om var i nærheten. Så da fikk vi også tid til å si hei, selv om det var veldig kort. Den samtalen og stunden kommer jeg til å huske lenge. MAGISK!

Barnas beste

Det har vært mange fine stunder med barna denne uken men den beste var i dag da jeg lå og slumret på sofa. Annika og Espen lekte med Christian og han fordelte togene slik at alle skulle få noen å leke med. Men han er nokså egen for tiden og vil ikke dele på lekene. Hvor Espen sier: Hvis du fortsetter å leke med andre slik du leker med oss kommer du ikke til å få særlig mange venner. Christian spør: Hvorfor det? Espen sier: Du skjønner, når man er venner så deler man på ting. Du må bli bedre på å dele lekene dine med oss om du skal få deg gode venner. Christian snur seg mot Annika og sier: Annika nå kan du få velge hvilket tog du skal ha, så kan vi være bestevenner sant? Når man hører at barna forklarer og snakker til hverandre uten å krangle om ting så vet jeg at jeg gjør mye riktig. Et fint øyeblikk!

Ukens tårer

Kom i møtet sammen med Marion Celine og Marte som er min presseansvarlig og manager. Et veldig følsomt tema ble tatt opp og jeg bare holdt hendene foran ansiktet og gråt. Men det var samtidig godt å få snakket om tankene rundt det jeg synes er vanskelig. Så vet jeg at de støtter meg 100% og er med meg på denne reisen selv om jeg til tider møter noen utfordringer jeg selv ikke klarer å ta. DA er det deilig å ha dem der.

Mest spennende øyeblikk

Annika hadde sin første trening med NRC Tigers Junior Bullets COED på tirsdag og da alle introduserte seg hørte jeg at hun var den yngste i den store gruppen og jeg så at hun også var spent på treningen. Det kan ikke forklares, den følelsen du som mamma har når barnet ditt er usikker på noe. Du vil så gjerne ta hånden og si at dette går bra, dette klarer du. Spent fulgte jeg med på treningen og så stolt hvordan hun tok en araber Tempi på matten. Nå øver hun på araber flikk flakk salto. Men når jeg tenker på at den lille jenta i fjor rundt denne tiden akkurat hadde lært seg backflip på trampoline og i dag kaster seg bakover. VILT! Og det gjør meg så stolt. 

Ukens sang

Jon McLaughlin - Doesn´t Mean Goodbye tipset av Espen Hilton

Mest idiotiske!

Det skjedde da jeg klarte å miste min Iphone i toalettet. Jeg hadde den i baklommen og skulle bare skynde meg på toalettet. Ja, ja.... jeg reiv visstnok buksa litt for fort av for det endte i at telefonen ble ødelagt. Jeg måtte kjøpe meg ny samme kveld og Espen kom med kongekommentaren: 9500.- rett i dass. Klarer meg ikke en dag uten telefon så sånn er det med den saken. 

Størst av alt....

Er kjærligheten. Selv om det har vært noen nedturer denne uken så har jeg følt mye kjærlighet. Noen ganger kjenner du bare at ting er bra og at kjærligheten er til å ta og føle på. Kjærlighet mellom mennesker er noe av det fineste som finnes. Jeg føler meg heldig som ser og føler på kjærlighet hver dag. 

 

En oppsummering av hvordan uken har vært. Planlegging sto i fokus og jeg har fått jobbet mye. Kommende uke blir det masse gøy og det meste bak fasaden skjer på snapchat. SÅ vil du følge med så må du se på mystory på annebrith.no

Jeg har lagt ved et bilde fra Naxos fordi jeg sitter og vurderer en ny reise dit. Det er så utrolig vakkert der. Høstferien blir jeg alene uten barn og vurderer jeg å dra ned dit og jobbe. Bare nyte sol, strand og ta noen timer med vindsurfing. Livet ass! 

Nå blir det en spennende uke med premiere på fredag whooop whooop. KLemmer til alle!