hits

Valentine

Det er snart Valentines Day


 

Oj, har du tenkt på at det snart er 14. februar? Den fineste dagen i året sett med kjærlighetens øyne!

I år faller dagen på søndag og er det også morsdag denne dagen. Jeg skal prøve å dele meg litt denne dagen. Først våkner jeg opp i Trondheim på et Clarion hotell så skal jeg nyte en deilig frokost med min forlovede. Etter det skal jeg ta flyet ned fra Trondheim til mine barn og min søster og feire morsdagen!

Jeg tror jeg skal overraske søsteren min med noen deilige kaker. Jeg vet hun elsker kaker og det skal bli en skikkelig kakefest den søndagen. 

Men kjøper dere som er i forhold noe til kjæresten på denne dagen?

Sjokolade og blomster er liksom ting jenta skal få synes jeg. Eller er jeg gammeldags nå?

Kanskje en tur til London er en fin gave? Eller en tur til et fint hotell her i Norge? Vi skal jo feire påske sammen og har ikke bestemt oss enda for hva vi skal gjøre de 10 dagene vi har barnefri. 

Noen har jo oppfordret meg til å ta litt fri fra bloggen og jeg forstår hva dere mener men jeg føler ikke jeg trenger ferie fra bloggen. Jeg har kanskje blitt litt mer krass i mine uttalelser og det kan kanskje virke litt rart for dere som har fulgt meg en stund men jeg har i alle årene jeg har blogget vært så redd for å såre noen eller si noe feil så jeg har gått litt på tå hev. 

Nå føler jeg liksom at jeg kan være litt mer meg selv. Være mer ekte.

Jeg beklager om noen mener jeg virker krass eller om noen tror jeg gjør dette for å få mer trafikk på bloggen. Tvert imot. Dette er meg. Jeg vil gå egne veier. Være megselv, uten å må tenke på at noe jeg sier kan såre noen. Jeg vil skrive om det som engasjerer meg. Ikke det jeg tror engasjerer andre. 

Jeg snakket litt med teamet fra nettavisen om akkurat dette. Og med mitt managementteam. Vil du være en blogger som spiller inn på nyhetsbildet? Da vil du få mye trafikk. Om du skriver om temaer som folk engasjerer seg i på større nettsider. Men jeg sa nei. jeg vil ikke være en blogger som hekter seg på nyheter for å være aktuell. Jeg føler at om jeg hiver meg på hva journalister skriver om så hermer jeg litt etter dem. Det vil jeg ikke.

Jeg vil heller være en blogger som skriver om det som opptar meg. Det jeg brenner fro. På godt og vondt. Og engasjerer det så blir det en nyhetssak ut av det. Men engasjerer det ikke så er det også greit. Jeg er meg, Anne Brith.

Jeg blogger om mitt liv med barna, min kjære og aktiviteter vi gjør. Som en rød tråd gjennom alt går baking. Hver dag 1-2 innlegg om akkurat baking. Noe jeg brenner for. 

Jeg sluttet ikke å være en ren bakeblogg for å få mer klikk. Jeg begynte å skrive om flere ting fordi jeg følte det var mer min stil. Jeg føler jeg har funnet meg selv. 

Og når mennekser da kritiserer meg for å være meg selv, hva annet kan jeg da gjøre? Jeg får ikke gjort noe annet enn å si beklager, men jeg vil være meg. Take it or leave it. Om jeg da kommenterer at du faktisk ikke MÅ lese det jeg skriver om du irriterer deg så er det ikke for å være krass. Jeg er meg. Ærlig og ekte.

Lik det eller ikke.

Kanskje har jeg ikke vært meg selv helt den siste tiden. Jeg har slitt med å godta noe som har skjedd i livet mitt. jeg er i en sorgprosess. Jeg er mer lei meg ja enn jeg har vært tidligere. Men det er noe  privat, noe jeg ikk ekommer til å dele. Det er en bunnløs sorg. Slik føler jeg det. Det kan ingen si noe om for jeg vil ikke dele det. Det må dere respektere. 

Det er også grunnen til at jeg ikke viser mitt glade ansikt hver dag på snap, eller synger og danser hver dag. 

Jeg har vondt for noe.

Men jeg vil prøve å komme meg gjennom det selv. Uten å må dele så mye her.

Så i mellomtiden baker jeg, hvis dere ikke ser at jeg baker hver dag så skjønner ikke jeg noe. Hver eneste dag står det noe om baking eller mat her på bloggen. 

Så kjære du, du som har fulgt meg så lenge. Ha litt tålmodighet med meg. Se på tingene som har skjedd her på bloggen som noe positivt og se på de små øyeblikkene med inspirasjon av kaker, oppskrifter og andre søte saker som noe bra. De kommer innimellom som små lyspunkt. 

Kanskje sakte men sikkert blir det flere av dem etterhvert og vil bloggen hver eneste dag bli fylt med glede og hurrahyl. Men jeg kan ikke love at det skjer i morgen. 

Jeg trenger tid.

Det første lyspunktet jeg nå ser fram til er Valentine! En dag jeg skal bruke sammen med de jeg elsker mest: Kim, barna og min søster Siv!

Takk for at dere forstår!

KLEMMER!

Her er litt Valentine INSPO:
 


 

Valentine Cupcakes & Fondant fancies


Fylt med inspirasjon og ideer landet jeg i Oslo i dag.


Det har vært noen uforglemmelige dager sammen med Peggy Porschen og hennes team. Jeg lover å komme med en utfyllende beskrivelse om hvordan dagene gikk og hva vi gjorde. Jeg trenger bare noen dager selv på meg for å fordøye alle inntrykk og opplevelser :)


I går laget vi Valentine Cupcakes og Fondant fancies. Fondant fancies har jeg vel en gang laget og om du vil se min variant kan du titte her. Jeg visste bare ikke at det het slik ;)


I natt ble også mitt første nyhetsbrev sendt ut. Har du ikke fått det men vil gjerne lese det så er det bare å sende meg en mail på post@villaperlesukker.no. Håper dere kommer med inspill og tips.


Har du ikke registrert deg til mitt nyhetsbrev så kan du gjøre det ved å klikke her.


Her ser du en firkantet variant pyntet med glitter:Det er sikkert mange av dere som lurer på hvor man får kjøpt slike firkantede muffinsformer?


Vel disse formene er faktisk runde og de former seg helt etter formen til det som legges oppi. Så om det er hjerter eller firkanter så er alt du trenger en sølvfarget muffinsform. Disse sølv og gullfargede muffinsformene er faktisk hakket bedre enn vanlige papirmuffinsformer. De holder fargen mens man steker og Peggy sier at erfaringen hennes er at disse også holder seg mer saftig enn vanlige papirmuffinsformer. Hun bruker kun slike former til sine cupcakes:)I løpet av dagen ble det også laget Valentine cupcakes.Hva synes dere om rosene og bladene? Er de ikke søte?


Om dere vil se hvordan disse lages så rop ut i kommentarfeltet. Om nok svarer så skal jeg også legge ut dette:)


Du kan nå se alle mine bilder inne på galleriet. Det ligger et eget galleri for både Valentine Cupcakes & Fondant Fancies og Valentine Cookies.


Jeg vil avslutte med å ønske alle mødre en fantastisk flott dag i dag.


Til vi møtes igjen.....