hits

6. desember - Jeg ble helt satt ut av kreativiteten!

06.12.2015 - 21:06 4 kommentarer
Inneholder sponset gave

I høst startet jeg med online bakekurs. Det var over 100 jenter som har fulgt meg både på snap og på blogg som meldte seg på.

Hver uke har det vært en oppgave og jentene har fullført ukesoppdragene ved å ta bilder av ferdig resultat og beskrevet litt om det de har gjort.

I oppgavene har jeg alltid hatt rom for egen kreativitet. Enten det har vært på smak eller utseende. Og ofte har deltagerne kunne tilføye ingredienser som de selv likte. Dette har jeg gjort for å unngå at alt ble likt og at vi på denne måten kunne lære enda mer.

Det gikk ikke lang tid før jeg la merke til Cicilie. Det var helt tydelig at denne jenta kunne bake. Men det som imponerte meg mest var at hun faktisk smakte når ting trengte noe ekstra. JEg husker hun bakte kirsebærpai og vi begynte å diskutere at den var litt tam i smaken. Så kom vi på at vi mulig kunne piffe den opp med mynte eller noe annet.

Da hun skulle lage eplekake lagde hun porsjonskaker og skrev dette: Veldig spennende oppgave! Jeg har kost meg med å lage denne. Jeg har valgt å lage porsjonskaker. I kremen tilsatte jeg saften av en halv sitron fordi jeg følte den manglet noe smaksmessig. I tillegg synes jeg at den hadde litt for mye smak av smør.

Det morsomste og mest tidkrevende (pga all vaskingen etterpå) var å lage sukkerpynten.

Her hadde hun altså laget skikkelig fin sukkerpynt til.

Jeg digger denne jenta.

Rett og slett fordi hun vet så mye mer enn meg på mange områder og at jeg hele tiden føler jeg lærer noe. Jeg har vært så heldig å få henne med på laget og hun skal være en av de som skal teste mine oppskrifter fremover.

Cicilie, denne er til deg. Frogo fra Tilbords på vei til deg :)

Følg meg gjerne på Instagram eller snap dere! annebrith.no

Visste du at jeg er nominert og er semifinalist i hele 4 kategorier i årets Vixen Blogaward?

Stem meg gjerne inn i finalen om du mener jeg fortjener det.

 Årets livsstilsblogg 2015  // Årest stjerneskudd 2015 // Årets matblogg 2015  // Folkets favoritt 2015 

 

4 kommentarer

Lydia

06.12.2015 kl.21:25

Så hyggelig innlegg! ? Bra det er så mange som er så ivrige og flinke til å bake :*

Cicilie

06.12.2015 kl.23:12

Åh.. Søte deg! Kom nettopp hjem fra helg hos kjæresten min og var litt trist. Så finner jeg mitt navn på dagens kake. Kjenner jeg blir både rørt og glad. ?? Tusen takk Anne Brith for at jeg får ta del i livet ditt og for at du er en del av mitt. Jeg gleder meg masse til å bake sammen med deg, om bare virtuelt fremover.

Anne Brith

07.12.2015 kl.08:26

Du er fin på så mange måter :) Klemmer

Anne Brith

07.12.2015 kl.08:27

<3 Klem

Skriv en ny kommentar