hits

9. desember - Jeg ser deg!

09.12.2015 - 21:51 20 kommentarer
Dette innlegget skrev jeg 7. juni i år. Det har ligget her til en passende anledning.

Det er i dag.

Du er vakker, svarer jeg på en av dine daglige snaps.

Du mener selv at du ikke er vakker men det er du! Jeg ser det. Du har vakre blå øyne, et smil mange ville misunne og ditt tykke hår danser i vinden og vil være grunnen til at gutter vil sverme rundt deg når du blir litt eldre.

Jeg vet ikke hvem du er eller hvor du bor.

Men du viser meg livet ditt. På godt og vondt. Slik jeg viser deg mitt.

Du er flink. Du passer de små barna kveld etter kveld. Du synger, danser, tar de med til stranda og lager mat.

Jeg ser hvor flink du er. Jeg ser hvor god du er.

Får du høre det av dine nærmeste hvor flott du er? Hvor fantastisk flink du er med dine "søsken". Jeg vet jo ikke om det er brødre eller søstrene dine men barna elsker deg. Ser du det? Jeg ser det! Det ansvaret du tar for dem når du står opp tidlig hver dag er helt utrolig.

Jeg ser deg!

Du er vakker, glad og noen ganger trist. Du deler det med meg, slik jeg deler mine opp og nedturer med deg.

Noen ganger er du alene og da tenker jeg på deg.

Jeg tenker på deg og ditt liv.

Livet du så spontant og lekent deler med meg.

Jeg er mamma til 4 barn. Hadde du vært min datter ville jeg holdt deg godt fast og klemt på deg lenge.

Du er vakker og blid. Synger og rydder.

Du gir mye av deg selv til de rundt deg. Det ser jeg.

Jeg tenker: Ser de deg? Ser de den flotte jenta som passer småsøskene sine så ofte? Hun som tegner, maler og danser.

Ser de ditt vakre ansikt og nydelige hår? Kanskje har du arvet det tykke flotte håret fra din mamma? Ser hun deg?

Hva med deg? Ja du som leser dette? Ser du dine barn? Ser du barna rundt deg?

Sønnen i huset dro med seg en gutt hjem fra skolen i vinter. Min egen mor ville kalt han for en lassaron. Jeg var skeptisk til vennskapet men etter noen uker så begynte jeg å prate med han. Han er en fantastisk gutt. Nå SER jeg han.

For at barn skal være klare til det tøffe voksenlivet trenger de omsorgpersoner som roser, veileder og heier. Barn må få høre hvor flinke de er og hvor bra ting de gjør er. Ser du barna dine? Roser du?

jeg ser deg. Og jeg ser en vakker jente som er helt fantastisk.

Håper jeg treffer deg snart.

Klemmer.

PS. Lydia send meg adressen din så skal du få noe pent fra meg i posten :P

 

 

20 kommentarer

Hege Thommesen

09.12.2015 kl.22:32

God kveld :) Trodde Lydia var en voksen dame. Hun virker så god i kommentarene hun skriver. En reflektert dame :)

Cicilie

09.12.2015 kl.22:40

Dette rørte ved noe langt inn i hjertet mitt. Jeg vet ikke hvem du er Lydia, men jeg tror du er en vakker person. Både på utsiden og på innsiden. Jeg heier på deg.
Takk for at du delte Anne Brith.

Anne Brith

09.12.2015 kl.22:53

<3

Christina

09.12.2015 kl.22:59

Åh dette var fint.. får lyst å skrive fine fine Lydia enda jeg ikke aner hvem hun er.. blir jo helt målløs over hva du ser i folk bare av snaps og innlegg.. du er evig positiv!

Anne Brith

09.12.2015 kl.23:18

Takk :) Det rare er at når Kim ringte i ste så sa jeg... du husker hun jeg skrev om i sommer... ja sier han... jo jeg skrev om henne i dag... åh spurte han: Har hun sett det? Nei, svarte jeg for hun legger seg tidlig haha...

Mange av dere føler jeg at jeg også kjenner så godt at jeg til og med vet når dere legger dere haha.... sånn går det :P

Anne Brith

09.12.2015 kl.23:19

Ja ikke sant... <3 Fine Lydia :)

Torill

10.12.2015 kl.08:59

Ble helt rørt av hva du skrev til Lydia, så flott, håper hun tar det til seg og gjemmer det i hjertet sitt, fint å ha til en gråværsdag. Du er en super motivatør og medmenneske Anne Brith

Jill

10.12.2015 kl.09:27

Så fint innlegg :-) Jeg har jo lest mange av kommentarene til Lydia, og så for meg en voksen dame. Rart dette...hvordan en ser for seg andre mennesker en ikke har møtt før bare gjennom ord :-)

Margrethe

10.12.2015 kl.09:29

Å Anne-Brith! Du er et nydelig menneske som vet hva medmenneskelighet, omsorg, og kjærlighet er. Enda jeg ikke kjenner deg personlig, så føler jeg at jeg kjenner hjertet ditt. Du skriver så vakkert, og så ekte. Det burde ha vært mange flere av deg i verden. Så flott at du ser andre, og virkelig bryr deg om de. Lydia virker som en god jente :) Å jeg elsker bare å lese bloggen din.

mimi

10.12.2015 kl.09:31

vakkert:)

Vibeke

10.12.2015 kl.09:57

Vakre er dere, begge to!

Lydia

10.12.2015 kl.11:33

Kjære gode Anne Brith! ?
Jeg leste dette i dagtidlig, og jeg begynte å gråte. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kunne ikke tenke meg at jeg var en av de personene som skulle få en plass i din kalender. Hver dag gleder jeg meg til å lese om alt det fine du skriver om andre, og så ser jeg plutselig mitt navn. Det et helt uvirkelig!

Dette var den fineste gaven jeg kunne ha fått. Så bra skrevet, og så spesielt. Jeg husker at du sendte meg den snappen, jeg husker ordene du sa til meg. Dette innlegget er så spesielt. Det er ord til meg, men samtidig et så stort budskap til alle andre. Om å se barna sine, det er viktig... Du ser at barna er glad i meg, og det takker jeg deg for. Det er så fint at noen ser det. Det er mine tantebarn jeg er mye med, herlige små.. ?

Jeg har egentlig ikke ord.. Det er bare det fineste jeg noen gang har fått, jeg skal printe det ut og ta vare på dette for alltid. Så fine ord har jeg aldri fått. Du traff meg midt i hjertet, og rett i tårekanalen. Jeg er bare 18 år, og det å få så mange fine ord er helt utrolig. Jeg håper virkelig jeg får møtt deg snart, har fortsatt julegave til deg. Tusen hjertelig takk for et flott innlegg. Skriver en melding til deg senere etter jobb. Igjen tusen takk, stor klem!???

Charlotte

10.12.2015 kl.14:45

Må bare si at jeg liker kalenderen din veldig godt! Er så fantastisk å se (og lese) at noen setter ord på det positive hos folk og ikke bare fokuserer på det negative (eller det vi mener kan være bedre) Er så utrolig viktig å vise at man ser, ikke bare svare "ja, jeg ser deg"... En handling er bedre, enn tusen ord pleide jeg å si på jobb.
Er vel kanskje derfor jeg liker deg, og bloggen din også. Fordi du er deg selv, ærlig og rett fra hjertet. Og snappene dine får meg til å smile, og føle at jeg "kjenner" deg litt :) Håper du finner tilbake til bakegleden din, og gleden generelt. Og at du ikke glemmer å ta vare på deg selv midt oppi alt! Det trenger du! Egentid, og gjøre det DU vil er viktig! Og ikke minst bruke tid på de/det som gir deg energi og glede :) Og håper du klarer å se deg selv, med de "brillene" du bruker på andre. For da vil du se en fantastisk flott dame, med et stort hjerte av gull!
Håper du får en flott dag og nyter hvert sekund.
"Teller du år, blir livet kort. Teller du dager, går livet fort. Teller du timer, varer livet en stund. Men lengst varer livet, om du nyter hvert sekund" (- Per Kvalvik)

Linda

10.12.2015 kl.18:49

Du rørte meg langt inn i hjerte. I jobben min tenker jeg ofte på det her. Ser jeg deg som ikke tar plass, ikke rekker opp hånda, aldri krangler, alltid venter, alltid forstår og gjør som jeg sier. En må legge inn ting i hverdagen som gjør at man ser.
Dette gjelder like mye hjemme som i jobben min. Jeg som deg har hatt fire, alle forskjellige, jeg elsker de like mye, men har jeg klart å vise det!
Du er god Anne Brith - håper du har gode dager!

Anne Brith

12.12.2015 kl.02:31

Nydelig sitat <3

Anne Brith

12.12.2015 kl.02:31

<3

Anne Brith

12.12.2015 kl.02:48

<3

Anne Brith

12.12.2015 kl.02:48

Takk <3

Anne Brith

12.12.2015 kl.02:56

<3

Anne Brith

12.12.2015 kl.02:56

<3

Skriv en ny kommentar