Sunn, frisk hud!

07.01.2016 - 10:55 Én kommentarAnnonse

Jeg har veldig gode hudpleieprodukter for huden min. Det har jeg fortalt dere om før og det er produkter jeg kommer til å fortsette med. 

Dog ble jeg litt interessert i å teste ut RENU 28 i julen, for å se om jeg fikk en hud i ansiktet som så mer sunn ut enn vanlig.

RENU 28 er en gel som gir pleie til en sliten og gammel hud.

Mamma, du får en tube sendt i posten! Mamma, leser nemlig bloggen min :P 

Selv er jeg over 40 år og jeg merker at huden min blir eldre. Jeg ser eldre ut. Det er slik det er, og jegmå nesten bare godta det...eller?

Hva er RENU 28?

RENU 28 er en gel som påføres i ansiktet eller på andre deler av kroppen. Den inneholder en blanding osm tilfører kroppen redox signalmolekyler.

Det sier deg sikkert ingenting. Det sa meg også heller lite.

Molekylene dannes i kroppen selv men mengden som produseres avtar jo eldre vi blir :) Derfor reduseres kroppens evne til å stanse aldringsprosessen. Denne kremen hjelper altså kroppen til å fornye seg selv raskere slik at man får mindre rynker og jevnere hudtone.Hva gjorde dette for meg?

Jeg har brukt kremen daglig ved siden av min vanlige hudpleieserie i 3 uker nå og jeg føler at huden i ansiktet har "strammet seg litt opp" Om du virkelig vil ha maks effekt bruker du den morgen og kveld.

Slik bruker du den:

  1. Rist flasken
  2. Sørg for at huden din er ren og fri fra andre produkter.
  3. Påfør geleen og masser den inn i huden.
  4. Eventuell overflødig krem tørkes bort.

 RENU 28 kan du kjøpe via denne linken 

Én kommentar

Sølvi

07.01.2016 kl.21:54

Redox signalmolekyler er vel bare en penere måte å skrive antioksidanter på... Måten de fleste slike kremer egentlig virker på er ved å binde vann i huden og dermed vil den virke mer "utfylt". Lærte en gang at det beste for huden mot aldring er solfaktor og beskyttelse mot kulde/vind...

Skriv en ny kommentar

hits