hits

Nedtellingen har startet!

10.01.2017 - 07:23 7 kommentarer

JIPPI, nå gleder jeg meg bare mer og mer. 

Det er full nedtelling her nå. 

Du vet når du bare venter på at det skal skje noe bra og du nesten ikke klarer å vente?

Sånn har jeg det akkurat nå. Jeg gleder meg bare så vilt til det nye designet på bloggen er ferdig. Jeg kan ikke si hvor digg det skal bli å få orden på alle kategorier og samle alt der det hører. 

Per i dag gir ikke blogg.no meg en mulighet til å legge en oppskrift inn i flere kategorier og må jeg velge. Det funker dårlig. Samtidig som det med flyttingen i fjor fra United Influencers gikk tapt en god del oppskrifter. Det har mer eller mindre irritert meg i et år nå haha. MEN snart er det på plass og skal jeg og dere kunne boltre oss i masse nytt her inne.

Jeg håper at det ikke er mer enn 3-4 uker til det skjer men jeg vet at med slike forandringer som er så omfattende så tar ting tid. 

I mellomtiden må vi bare smøre oss med tålmodighet. Jeg vet at dere klager på at kategorier ikke finnes og at oppskrifter er borte. Det blir bedre. Hang in there hehe...

I dag skal jeg bake noe skikkelig godt og i morgen er jeg hele dagen i Oslo. Gleder meg veldig til å ta turen inn til byen. 

Jeg bakte horn og brød i går. Begge oppskriftene kommer asap. Og nå står grytebrødet og godgjør seg på benken. Jeg testet noe nytt i går... igjen haha. 

Følger du meg på snap så får du nok med deg noen baketips fremover. 

Jeg begynte i går å rydde i mine gamle bilder og det er masse kaker jeg rett og slett ikke husker at jeg lagde. Slik som denne her :P Den er så utrolig kul og enkel. 

Jeg gleder meg sånn til å få mitt eget studio igjen. Livet tar gøye vendinger dere! Wohooo. 

Dere får ha en strålende dag folkens så snakkes vi snart :) 

Gode klemmer. 

Barbikaken og oppskrift finner du via denne linken 


 

 

 

7 kommentarer

10.01.2017 kl.08:10

Så bra👏👏👏det ordner seg for oss rampejenter det tar bare litt lengre tid pleier min mor å si til meg 🙈Det kommer til å bli supert når den er oppe å går 👏👏🌷ha en fortsatt toppers dag 💖fruen

Linda

10.01.2017 kl.10:23

Jeg gleder meg til å se designet ditt, jeg også:) Hvis du i fremtiden skulle bestemme deg for å ta full kontroll over det tekniske ved bloggen, så er wordpress et veldig godt sted å blogge. Du har god oversikt over kategorier, stikkord og temaer, og kan styre og stulle slik du selv vil med hvor mange følgere du har, og i det hele tatt.

Neida, dette er ikke ment som reklame, men vet at wordpress gir mange bloggere det de er ute etter, og du kan jo også, når tiden føles moden, og du har litt penger til rådighet, flytte bloggen din over på en egen adresse slik at sluttadressen blir '.com' eller '.net', eller lignende.

Bare et forslag, altså:)

Ha en finfin tirsdag! :)

Anne Brith

10.01.2017 kl.10:34

Linda: Jeg har blogget med wordpress i alle år helt til jeg flyttet over til Nettavisen.

Tok et strategisk valg da mtp at samarbeidet med Nettavisen for meg var viktigere enn utseendet på bloggen :) Men helt enig wordpress er konge!

Linda

10.01.2017 kl.10:29

PS: Tusen, tusen takk for avisanbefalingen! Du vet, den hvor du ser alle tilbudene under ett. Skal sjekke den jevnlig fremover. Jeg fant en annen side også, som samler alle avisene på ett og samme sted, kanskje du kjenner til den allerede?

Linken er: https://shopgun.com/

Ta gjerne en titt innom den, og se om du får med deg flere tilbud! :)

Glaminterior1

10.01.2017 kl.12:47

Hvordan får man bygd opp kaken rundt barbie dukken? Har lyst til å prøve til bursdagen til snuppa i januar men er ikke god til å bake 😅

Anne Brith

10.01.2017 kl.14:39

Glaminterior1: Bak en langpanne og så legg deler oppå hverandre ....så skjærer du til rundt :)

11.01.2017 kl.01:00

Kan du vise fremgangsmåte på video?

Skriv en ny kommentar