hits

Tinder, Møteplassen, Sukker eller Happn?

04.03.2017 - 20:30 Ingen kommentarer
Ok, singellivet er ikke for pyser. Jeg lover dere.  

Har du akkurat blitt singel så har du antageligvis som meg bestemt deg for at du skal laste ned noen av disse appene hvor du kan sitte og lete etter din fremtidige mann. Akkurat som i en godteributikk kan du velge, størrelse, smak, utseende osv. Det er helt genialt. 

Men hva skal man velge? 

Jeg orker ikke ha dialogen altfor seriøs til å begynne med. Det er helt greit å ha litt flåsete prat i starten tenker jeg. Meldinger hvor man er på samboerskap i første setning gjør meg stresset. Så derfor tenkte jeg at Møteplassen og Sukker var steder jeg skulle unngå med det første. Der er det jo også slik at Gud enhver mann kan kontakte deg. Og svarer du ikke innen noen timer så blir de forbanna og er du en overlegen bitch. 

Jeg har testet ut alle disse før så jeg vet. Jeg vet også at om jeg logger meg på noen av sidene som er mer "seriøse", hvor alle kan sende meldinger så blir det titalls meldinger daglig. Og jeg har rett og slett ikke tid til å svare på alt. Jeg har sånn ca 1 time hver dag til rådighet. Det er når barna har lagt seg rundt 21.00 og til jeg legger meg klokken 22.00

Då står vi igjen med Tinder og Happn. 

Happn var utrolig lættis sist jeg logget meg på. For de som ikke vet det så er Happn en app som matcher deg med folk du har vært i nærheten av. Altså du må ha vært i nærheten av din fremtidige date før dere kan matche. Ingen kan kontakte deg før du har sagt ja. Og DET er jo veldig deilig. 

Da jeg lastet ned appen fikk jeg opp naboen med en gang. Tror dere jeg ble litt stresset da jeg så en av naboene som er nesten 60 år inne på min Happn? Jeg hadde jo bare logget på og ikke satt noen aldersgrense. 

Jeg opplevde også en hysterisk morsom ( les: pinlig) greie med Happn i Oslo. En jeg hadde vært i nærheten av men ikke matchet kom bort til meg og spurte om jeg kunne være så snill å trykke ja på han slik at vi kunne chatte. Jeg trodde jeg skulle DØØØ. Etter det slettet jeg Happn. 

Happn tør jeg bare ikke laste ned igjen. 

Så da sitter jeg igjen med Tinder. 

Skal jeg bli en Tinderella? Har jeg noe valg? 

Nope, det er kun Tinder igjen. Og det fine med Tinder er at ingen kan kontakte meg før jeg sier ja. 

Tinder it is :P 

Fortsettelse følger.....