hits

Hold kjeft og bak!

09.03.2017 - 07:24 Ingen kommentarerJeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg vet at det provoserer utrolig mange mennesker men det er sannheten. 

Jeg skriver ikke for å please leserne.

Jeg skriver det som engasjerer meg. Det som jeg selv er opptatt av. Jeg skriver her på bloggen ut fra hjertet mitt. Tanker, følelser og meninger. 

Det er nå nesten 7 år siden jeg startet å blogge. Da var dette en ren bakeblogg. Men jeg var ikke fornøyd med det. Jeg følte at jeg ville noe annet. Jeg ville si mer. Dele mine tanker om andre ting enn kun baking. 

Det er slik jeg er som person. 

Helt siden den dagen jeg snudde bloggen min har jeg følt at dette var riktig. JEG har følt at det var rett for meg. Kanskje ikke for deg. Men nå blogger jeg jo ikke for deg heller. 

Hvis jeg skulle blogget og skrevet for å please deg som leser her så ville det til slutt ikke vært mye futt i denne bloggen. 

Jeg har ukentlige samtaler med mitt management og Nettavisen om veien jeg går. VI er alle enige om at dette er slik det bør være. Så selv om du mener at jeg skal holde kjeft og holde meg til bakingen så kommer jeg ikke til å gjøre det. 

Beklager. 

Du blir forbannet på meg når jeg forteller deg at jeg ikke blogger for å glede deg. Du mener at det er du som gir meg inntekten ved å gi meg et klikk her på bloggen. Vet du hva? Vi bloggere lever av så uendelig mye mer enn klikk. 

Jeg har bakekurs, onlinekurs, jeg holder foredrag, jeg er på shoppingeventer og jeg lager tv. Alt dette er inntektskilder utenom bloggen min. Og skulle bloggen dødd ut, noe som ikke ser ut til å skje med det første, så har jeg en utdannelse jeg kan falle tilbake på. 

Men akkurat nå liker jeg å dele mine tanker om livet. 

Jeg liker å være annerledes. 

Jeg tror det er viktig at barn og unge ser at det er greit å stå opp for sine meninger. Jeg er en sterk og uavhengig kvinne. Jeg er alenemor til 4 barn. Jeg tjener mine penger selv og uansett hva du mener så har jeg bestemt meg for å nå mine mål. 

Jeg tenker ofte når jeg får slike kommentarer at det er akkurat dere som roper som verst som burde holdt kjeft og holdt dere til baking. Å bake kan være terapi for sjelen. Og med en hobby som baking så blir man for opptatt til å spre dritt mot andre. Så finn dere gjerne en hobby. 

Du MÅ ikke følge meg. Du MÅ ikke trykke deg inn her på bloggen om du misliker det jeg gjør. Husk på om du bare var her på bloggen for å bake så finner du alle oppskriftene her enda. De er nå lagt inn i helt nydelige kategorier rett over her.

Bakingen er her fremdeles. Og som regel er det 1 til 2 bakeinnlegg hver dag. 

Beklager om jeg skuffer deg, men om du blir så forferdelig opprørt over meg så ta deg en Anne Brith-pause. Logg av. Lev. Smil og vær glad. Jeg tvinger ingen til å følge meg. 

Jeg har ingen plikt overfor deg som følger meg. Ingen plikt til å please deg. Det er hardt å høre det jeg vet. 

Men den dagen jeg blogger for å please andre er den dagen bloggen legges ned. Det er sagt før og det står jeg i. Nå sterkere enn noensinne. 

Ha en nydelig dag!

PS. Jeg glemte å slå av kommentarer på innlegget mitt å går hvor jeg viste hvordan min Tinderprofil så ut. MAKAN til tilbakemeldinger og hets altså. For det første så ser jeg ikke på meg selv som en prostituert, jeg er heller ikke veldig dum da min IQ faktisk er 129 og jeg har ingen grunn til å skjemmes eller gremmes. Jeg vet at mange mennesker i dag mener at man skal holde kjeft om at man dater, men barn får ikke varige men av å vite at mamma chatter med menn.