hits

That Friday feeling!

10.03.2017 - 07:56 18 kommentarerFineste fredagen på lenge! Denne dagen har jeg gledet meg veldig til, og at den startet så bra som den gjorde, gjør meg bare enda mer glad. 

Natten ble altfor kort. Jeg bruker å legge meg rundt klokken ti, men i går kveld satt jeg nesten til klokken tolv for å få ferdig et prosjekt jeg jobber med. Det var langtfra planlagt, for da klokka var ti så var jeg veldig klar for sengen. Men så kom jeg på at jeg hadde glemt å levere inn noe så da måtte jeg ut av senga og sette meg bak skrivebordet her på soverommet. 

I går kveld hadde jeg et kurs i franske makroner sammen med Nettavisen. Må bare si takk for en veldig hyggelig kveld til alle som kom på Mathallen i går. Det var kjekt å være med dere!

Jeg fikk testet ut noen nye produkter som jeg skal fortelle dere om senere i dag. 

Men først skal jeg fortelle dere hvorfor jeg er så glad:

Det raser inn med fine tilbakemeldinger fra dere på noen av ukens blogginnlegg. Jeg har tydeligvis rørt noe ved mange den siste uken og det varmer å få meldinger hvor dere beskriver livet deres før og etter en forandring. At dere blir motivert av at jeg har jobbet meg oppover. ( Innlegget: Min første million ) Ja, for la oss være ærlige, hvis jeg klarer det, alene med 4 barn, så klarer alle andre det også. Det gjelder å bestemme seg. 

Å få tilbakemeldinger slik som dere har sendt meg denne uken, gjør meg skikkelig rørt. Jeg får ikke svart dere alle. Særlig ikke dere som sender meldinger på snap. Jeg prøver, men noen ganger forsvinner meldingene før jeg får svart. Hvis du virkelig ønsker et svar fra meg anbefaler jeg deg å sende meg en melding via min facebookside.

Jeg har denne uken også grått mye. Jeg skal være såpass ærlig med dere. Det er tungt til tider å være alene. Legge seg om kvelden og tenke på om du har gjort de riktige valgene. Ingen som du kan holde rundt, eller som du kan spørre om råd. Ingen som står opp og hjelper til om jeg er sliten. Det er bare meg. Det er sårt til tider og noen dager føler jeg meg mislykket. Men det er det som kalles livet. Livet ER tungt til tider. Og når det da er på sitt verste så bruker jeg å tenke på at etter regn kommer solskinn. Ingenting varer evig og man må finne en styrke i seg selv for å komme gjennom slike dager. DET er noe jeg har blitt veldig flink til. Men tro meg, jeg gråter jeg også. 

Jeg har jo etter jeg var innlagt på sykehuset vært litt redusert. Jeg har ikke klart å henge med de daglige gjøremålene slik jeg burde. De som har fått merke dette mest er jo barna. Jeg har gått og vært litt irritabel og sur. Jeg har mulig vært strengere enn jeg har brukt å være og dette merker jo barna med en gang. Så i går kveld da jeg kom hjem fra jobb, samlet vi oss i senga mi og jeg ba dem om unnskyldning. Særlig Annika. Jeg sa jeg var oppriktig lei meg for at jeg hadde vært så streng. Og at jeg elsker dem over alt på denne jord. 

Så ble vi venner igjen, hele gjengen!

Derfor våknet jeg med et stort smil i dag. 

Klar for å bake 3-400 franske makroner :P 

That Friday feeling!

Solen skinner, Linda og Emma kommer hit, det er fredag, fine meldinger strømmer inn på mobilen og jeg har kjøpt meg selv en gave. 

Loveit!

Ønsker dere en nydelig fredag.

Gode klemmer!

PS. Kommer flere innlegg her i dag så stikk innom senere. Åpner også kommentarfeltet på dette innlegget for jeg har et spørsmål til deg: Hvilken oppskrift savner du her på bloggen?  

 

18 kommentarer

Bakeglad

10.03.2017 kl.09:42

Kjære Anne Brith, jeg skal ikke si noe om oppskrift. Vil bare si, en dag blir det din tur. En dag vil du også ha en mann i livet dit. Du har utrolige skjønner unger, så noe riktig må du ha gjort ;)

Ikke tenkt på nettthetsen som skrives rundt om. Alle kan ikke være enig med deg. Og dette er kun et fåtall.

Jeg synes du er utrolig tøff som tørr å drømme om utenom det vanlige. Du er en inspirasjon til de som ikke tørr å tenke utenfor A4 boksen.

Og tvil aldri på deg som mor. Du er den beste moren barna dine kan ha. Ikke stress rundt netthets. Alle kan ikke like en. Tilslutt vil jeg ønske deg lykke til med mann og jakten på drømmehuset. Vi er mange som heier på deg :)

Elin Høynes

10.03.2017 kl.09:47

Barnebursdag's kaker

F-eks sjokoladekake

Kristin

10.03.2017 kl.10:08

Hei! Jeg har nylig begynt å følge bloggen din,har sett deg på TV vettu😊 Du er den første bloggeren jeg faktisk har vært inne på hver dag i det siste,så da er du den første jeg følger.Har aldri brydd meg så mye om blogger,men deg liker jeg kjempegodt! Kanskje fordi vi ikke er så langt fra hverandre i alder og alt det gøye og interessante du skriver om. Jeg kan derfor ikke si hvilke oppskrifter som savnes,jeg har ikke sett alt du har ennå😄 Men fortsett med den gode jobben du gjør Anne Brith!👏🏻 Du er en modig,smart,morsom og skikkelig flink dame! Heier på deg! Ha en riktig god helg og kos deg masse🤗

Elisabeth

10.03.2017 kl.10:27

Savner oppskriften du lovet oss å komme med etter du reklamerte for de formene du laget Annikas bursdagskake med.

Formene ble innkjøpt og ligger fortsatt ubrukt i skapet.

Anne Brith

10.03.2017 kl.13:44

Elisabeth: mener du bokstav formene?

Ellen

10.03.2017 kl.11:45

Vil bare ønske deg og dine en riktig god helg.

Anita

10.03.2017 kl.11:51

Hei.. Dete er vel ikke ett dirrekte svar på ditt spørsmål, men heller ett motspørsmål.. Har du noen oppskrifter som du annbefaller til: muffins/ cupcakes, topping til disse, langpanne sjokoladekake og topping til kaken?

Når det kommer til svar på ditt spørsmål hadde det vært kjekt (vet ikke om de finnes fra før) om du delte hva barna liker best til middag..

Henriette

10.03.2017 kl.12:09

Så bra at det er lys i tunellen, og at dere er venner igjen. Det er så bra for barna at de ser at foreldre kan gjøre feil og at de ber om unskuldning når noe ikke har vært som det skal. At en innrømmer sine feil. Det gjør barna dine sikkrere på seg selv, og at det er greit at de og kan gjøre småfeil innimellom. Og la oss innrømme det: det er faktisk mennesklig og feile!

Hjelp?! Oppskirft jeg mangler? Åh, jo! Hva er din ultimate barne- og familie-selskaps oppskrift? Hva gjør bursdagsfeiringen til barnadine komplett?

<3lig hilsen ei sunnmørstaus som digger deg og bloggen din!

10.03.2017 kl.16:14

Hei Anne Brith!

Ville bare si at du fremstår som en utrolig reflektert og god person på bloggerne, og ikke minst veldig flink med barna dine! 😊

Anne Brith

10.03.2017 kl.18:34

Anonym: Takk :)))

Anita

10.03.2017 kl.17:11

Hei. Flott og inspirerende blogg! Jeg har lyst til å bake makroner, men er allergiske imot mandler og dermed mandelmel. Hva gjør jeg da? Tips mottas med takk!

Maria

10.03.2017 kl.18:46

Wow,just wow!! Du er mitt forbilde på alle mulige måter! Din blogg er min bibel..haha.

Anne Brith

11.03.2017 kl.07:53

Maria: Haha herlig <3 God klem til deg :)

Elisabeth

10.03.2017 kl.22:02

Anne Brith, jeg mener de formene som det var 4 stk av i pakken, så man kunne lage en veldig høy kake. Lurer litt på om det var en rosa vanilje kake du laget. Mulig det var bokstaver oppå kaka.

Anne Brith

11.03.2017 kl.07:53

Elisabeth: Det er 6 av dem ja i pakken og de har blitt brukt flere ganger her på bloggen :P

Sjekk valentineskaken.

mette

10.03.2017 kl.22:51

Liker Bloggen Din veldig godt.

Du Macher Livet,Barna,Oppskrifter,

Alt som viser att du er Ei Kjempeflott

Jente!

Leser Bloggen Din hver Dag🌻

Cecilie

10.03.2017 kl.23:40

Enhjørningkake skrev du at du skulle lage. Den vil jeg gjerne få inspirasjon til, skal holde barnebursdag neste helg!

Elisabeth

11.03.2017 kl.09:35

Ahhh der var den jo ☺ tusen takk mvh hun blinde 😇

Skriv en ny kommentar