hits

En gledens dag!

05.04.2017 - 10:47 10 kommentarerDet var jammen deilig å få barna på skolen i dag. Alle hemmeligheter kunne trygt plukkes frem fra kriker og kroker. Akkurat nå er alt bak kamera kaos haha. Mens det du ser er ryddig, pent og pyntlig. 

Fnis. En bloggers hverdag. 

Jeg har bestemt meg for at jeg må slutte å gråte så mye. Jeg må slutte å være så forbasket emosjonell hele tiden. 

I dag tidlig så jeg Annika sykle på skolen og der ble øynene våte igjen gitt. Bare av å se henne ta en av vårens første turer på sykkel. Om jeg skulle anbefalt noen noe her i verden så er det at jeg anbefaler dere alle å få barn. Å ha skapninger som nesten er identiske som deg selv og som du gir kjærlighet og omsorg. Det er klisje å si det men det gjør meg faktisk lykkelig. 

Fine barna. 

Og i dag ettermiddag tenker jeg at jeg som mamma stiger litt på poengskalaen hos dem. 

Som sagt så er det litt kaos her. Jeg må samtidig som jeg skriver den siste listen på gjøremål huske å rydde litt. For Bloggerne og TV2 skal jo selvsagt få ta del i dette herlige øyeblikket i kveld. Jeg gleder meg!

Mange av dere har spurt meg hvor jeg har kjøpt kjolen min og den er fra MANGO. Jeg elsker den. Den er helt normal i størrelsen for dere som vil bestille på nett. Jeg har normalt str 34 og har XS i denne. Ifølge sunn fornuft plakaten så skal jo ikke vi bloggere mer snakke om størrelser for det kan være med på å gjøre unge jenter usikre. Men jeg vet at mange av dere som følger meg lurer på dette. Jeg vet også at det er mange av dere som har spurt meg som har lyst til å kjøpe den.

Den er helt nydelig og helt umulig å få krøllete. DET er sånt jeg som mamma liker. 

Det er helt nydelig vær ute og jeg tror sannelig jeg skal se om jeg får tid til å vaske litt vindu her også før alle barna kommer hjem. 

Lover å oppdatere dere på bloggen her i ettermiddag/kveld. Det er bare litt mye koordinering som skal til med henting av minsten og de andre. Minstemann skal selvsagt få ta del i dette. 

Snakkes etterpå dere!

 

 

 

10 kommentarer

Sigrid

05.04.2017 kl.11:11

Kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Jeg er også slik at jeg kan stå i vinduet, vinke til barna til jeg ikke ser dem noe mer og rett og slett bare bli rørt uten å vite helt hvorfor. Barn er nydelige små skapninger som tilfører så mye glede, latter, tanker, stress, bekymring og alt som hører med i en hverdag....og for meg som er litt sensitiv, så blir det en perfekt røre av mange nydelige øyeblikk.

Kjolen er veldig, veldig fin og helt perfekt farge til deg. Du ser nydelig ut. ÅÅÅÅHHH som jeg lengter til sommeren nå! :)

Lykke til med alt som skal skje i dag og kveld.

Statera Marit Ebeltoft

05.04.2017 kl.12:26

Etter jeg ble mamma har jeg og blitt emosjonell av de rareste tingene, skjønner godt tårevåte øyne av baret ditt på sin første sykkeltur denne våren, haha! <3

Siv

05.04.2017 kl.12:34

Kjempefin kjole, fine farger til deg💃

AnitaK

05.04.2017 kl.12:44

Så lekker kjole! Den var fin på deg. Jeg trodde kanskje du skulle lansere din egen kleskolleksjon et sted, men da er det ikke det som er hemmeligheten altså.. Nei, da venter jeg i spenning på mer ;)

Anita

05.04.2017 kl.13:23

Synes hud,hår ,kjole går i ett.

Akra

05.04.2017 kl.13:30

Veldig spent på hva hemmeligheten er. Håper du har kjøpt drømmehuset dere ønsker dere. :-)

Jeg syns forresten at dere har det veldig koselig der dere bor nå. Liker godt interiørstilen og fargene. :-)

Karoline

05.04.2017 kl.13:40

Hei! Vet du om man må betale moms og toll ved kjøp over 350,- på Mango.com?

Akra

05.04.2017 kl.14:27

Herregud, oppdaget akkurat en kommentar det var noe kjent med. Samme kommentaren til Anita ligger på FB innlegget ditt også. LOL. Copy and paste. Hahaha. (Er'e mulig?)

Lizbeth Osnes

05.04.2017 kl.15:22

Gjett om jeg kjenner meg igjen i å være en emosjonell mamma. Jeg gråter av INGENTING, og blir rørt av den minste lille sak. Det holder å tenke på hvor heldig jeg er, så triller tårene :-) "Mamma, du grine heile tida du! Men d går bra, for du e bære glad" - Sienna på 3 ;)

Julianne

06.04.2017 kl.17:42

Hvor er kjolen din fra? så utrolig fin den var!

Skriv en ny kommentar